Alles over computers en technologie

10-bands Android-equalizer

Gerelateerde onderwerpen

10-bands equalizer - apps op google play

10-bands muziek-equalizer en basversterker. Verbeter met deze muziekequalizer de geluidskwaliteit van uw Android-apparaat. U kunt het geluid aanpassen, wijzigen en opnemen zoals u wilt. De kenmerken zijn: >> Ingebouwde muziekspeler met activering van achtergrondweergave. >>

Deze app is de beste Android 10-band-equalizer-app 2021, en het is een gratis mp3-muziekspeler met tien-bands grafische equalizer en wordt geleverd met verschillende geluidseffecten. Deze app is de best beoordeelde app en heeft 32 equalizer-presets, die je een breed scala aan luisterervaringen zullen geven.

PowerEQ Equalizer is ontgrendeld om de geluidskwaliteit te verbeteren en te herstellen met een ongeëvenaarde equalizer die werkt met een breed scala aan muziek- en audiospelers om het beste geluid uit uw apparaat te halen. + Betaalbare pro-functies + Ontworpen voor gebruiksgemak + Nauwkeurige versterkingsversterking (voorversterker) met optionele versterking tot 45 dB + Muziekspectrumvisualizer van zeer hoge kwaliteit met realtime piek- en Rms-waarden + Extra parametermenu voor gebruikersinterface en audio engine aanpassingen + Actief onderhoud en gebruikersondersteuning + Alle toekomstige updates gratis bij aankoop van PowerEQ.

Beschrijvingen: PowerEQ-equalizer is ontgrendeld om de geluidskwaliteit te verbeteren en te herstellen met ongeëvenaarde equalizer die werkt met een verscheidenheid aan muziekspelers en audioweergave om het beste geluid uit uw apparaat te halen.

[APP] 10-bands equalizer voor Android | XDA-forums

Met de 10-bands equalizer kunt u de amplitude-frequentiekarakteristiek van het geluid configureren om het beste geluid uit uw apparaat te halen. Er zijn extra geluidseffecten beschikbaar: Bass Boost om de lage frequenties te versterken en Virtualizer om het stereo-effect uit te breiden.

Bass Booster Ten-Band Music Equalizer is een applicatie die de geluidskwaliteit van uw apparaat verbetert. Verander het geluid van je telefoon door simpelweg het effectniveau aan te passen via "Ten band Equalizer". Functie:: * Pas de 10-bands muziekequalizer aan volgens u.

Equalizer FX is een van de schoonste en modernste equalizer-apps. Het is uitzonderlijk eenvoudig te gebruiken. Het wordt geleverd met een vijfbands EQ, basversterking, virtualisatie en zelfs een volumebooster (alleen Android 4.4 en latere versies). Zoals de meeste, wordt het geleverd met een widget en voorinstellingen om u op weg te helpen.

Net als bij andere Android-equalizers, biedt Equalizer Music Player Booster 10 presets. Opgemerkt moet worden dat Equalizer Music Player Booster niet compatibel is met apps voor het streamen van muziek zoals Apple Music en Spotify. Equalizer Music Player Booster is volledig gratis te gebruiken, maar je kunt de advertenties verwijderen door te betalen ...

java - Hoe maak je een 10-bands equalizer op Android ...

Ik probeer een Android-speler te maken en er is een probleem opgetreden bij het maken van de equalizer. Er is een limiet aan EQ-banden, de Nexus 5 heeft bijvoorbeeld standaard een 5-bands EQ. Verschillende gamers (zoals Poweramp) zijn erin geslaagd om een ​​10-bands EQ te bereiken, zelfs op telefoons die bijvoorbeeld standaard op 5, 6 of 13 banden werken. Ik gebruik de Equalizer-klasse om deze aan MediaPlayer te koppelen en in het algemeen begrijp ik hoe het werkt, maar hoe maak ik 10 banden op een telefoon die standaard slechts 5 banden heeft?

Music Equalizer Pro biedt meer gedetailleerde functies dan zijn tegenhangers. Naast de vijfbands equalizer is er een efficiënte basmodule en een geluiddicht instrument. Als bonus regelt de applicatie de echo en retourneert de echo die wordt gegenereerd door een grotere of kleinere kamer.

RE Equalizer, ontwikkeld door WiseSchematics, weerspiegelt het ontwerp, de prestaties en de workflow van een krachtige EQ van studiokwaliteit voor onderweg. Geïntegreerd met geavanceerde functies zoals Shunt Audio Engine (c) en Smart Interface (c), gebruiken RE * EQ-componenten speciale filters die artefacten, ruis en vervorming die verband houden met bandinteractie elimineren, en zorgen voor perfecte filterreacties op curven en stappen.

Ondersteuning voor Android-versie. Android 16 en hoger. Applicatie pakket. geluidseffect.equalizer.muziekspeler.

10 beste equalizer-apps voor Android 2021 - Oscarmini

Wereldwijde equalizers zijn aanwezig op Android-telefoons, maar hun niet-systeemmachtigingen zorgen ervoor dat ze niet effectief zijn. Helaas doen veel van hen misschien niet het werk dat je wilt, dus we raden je aan om voor zoiets als de LG G8 te gaan, een apparaat met een ingebouwde versterker en DAC, evenals een equalizer op systeemniveau.

10-bands muziek-equalizer en basversterker. Verbeter met deze muziekequalizer de geluidskwaliteit van uw Android-apparaat. U kunt het geluid aanpassen, wijzigen en opnemen zoals u wilt. Functies zijn:: >> Ingebouwde muziekspeler met activering van achtergrondweergave. >> Pas 10 - Band Equalizer aan volgens jou. >> U kunt een aangepaste voorinstelling opslaan en lang indrukken om deze te verwijderen. >>

RE Equalizer 10-BandTitle is een zeer professionele en uitgebreide equalizer-app ontwikkeld door WiseSchematics voor Android en gepubliceerd op Google Play. Misschien wel het eerste dat opvalt aan deze startup; Ontworpen door Shunt Audio Engine, biedt het u een nieuwe ervaring met een unieke gebruikersinterface.

Gebaseerd op de krachtige audio-engine van RE Equalizer en de eenvoudige interface van Eqfy, geeft PowerEQ een geheel nieuwe diepte aan de ervaring van het luisteren naar geluid en muziek. Uitgerust met hoogwaardige 10-bands spectrumvereffening met een speciale versterkingsversterker, maakt PowerEQ een nauwkeurigere geluidsafstemming mogelijk, wat een must is voor audio- / muziekliefhebbers.

10 beste equalizer-apps voor Android om geluid en bas te verbeteren

Audio DSP, voorheen bekend als Audio DSP en EQ plug-in, kan een krachtige bas aan uw telefoon leveren. Het geeft je controle over meer dan 10 banden via een reeks schuifknoppen. Je krijgt ook bass boost en treble boost met een stereo-schuifregelaar voor de breedte voor wat meer controle met je koptelefoon of oortelefoon.

Pulsar wordt geleverd met bijna alle functies die je nodig hebt om aan al je muziekbehoeften te voldoen, waaronder: ononderbroken afspelen, songtekstweergave, crossfade, aanpassing van afspeelsnelheid, tagbewerking, last.fm-scrobbelen, Chromecast-compatibiliteit, spraakbesturing, Android Auto, equalizerbediening, muziekvisualizer, slaaptimer, enz.

Eqfy is een 10-bands audio grafische equalizer die werkt met Spotify (android) om muziek te verbeteren en af ​​te stemmen voor een betere luisterervaring. Ontworpen met eenvoud, Eqfy ...

RE Equalizer, ontwikkeld door WiseSchematics, weerspiegelt het ontwerp, de prestaties en de workflow van een krachtige EQ van studiokwaliteit voor onderweg. Geïntegreerd met geavanceerde functies zoals de audio-shunt-engine (c) en intelligente interface (c), gebruiken RE-EQ-componenten speciale filters die artefacten, ruis en vervorming die verband houden met bandinteractie elimineren, en zorgen voor perfecte curve- en stapfilterresponsen.

10-Band Power Equalizer 1.0.6 Apk voor Android - Apksen

- De nieuwe geoptimaliseerde DSP is voorzien van een 10-bands EQ die een boost/cut-bereik van +/- 15dB biedt met instelbare vermogensniveaus. - Nauwkeurige versterkingsversterking (voorversterker) met optionele versterkingsversterking tot 45 dB. - Audio-effecten omvatten basversterking voor diepte van geluid en virtuele surround met aanpassing tot 10dB.

RE Equalizer 10-Band adalah aplikasi ultra-professionele equalizer en dikembangkan oleh WiseSchematics voor Android en dirilis van Google Play. Mungkin hal pertama yang perlu diperhatikan tentang opstarten ini adalah bahwa en ditenagai oleh mesin audio Shunt yang lidi Anda pengalaman baru dengan antarmuka yang unik.

RE Equalizer 10-Band is wiseschematics, reeq01, muziek, audio, equalizer, inhoudsclassificatie is Iedereen (PEGI-3). Deze app is beoordeeld met 4,5 door 6 gebruikers die deze app gebruiken. Ga voor meer informatie over het bedrijf/de ontwikkelaar naar de WiseSchematics-website die het heeft ontwikkeld. De com.wiseschematics.reeq01.apk-apps kunnen worden gedownload en geïnstalleerd op apparaten met Android 4.1.x en hoger.

Wordt geleverd met een vijfbands basversterking EQ, virtualisatie en zelfs geluidsversterker (alleen Android 4.4 en hoger). Zoals de meeste, wordt het geleverd met een widget met 12 voorinstellingen, maar u kunt ook aangepaste voorinstellingen maken. Het biedt integratie met de belangrijkste spelers en services voor audiostreaming (Pandora ...

10 Band Muziek Equalizer voor Android | Android | iPhone | Onafhankelijk

Hallo, ik zorg ervoor dat ik uw 10-bands equalizer-widget voor uw toepassing indien nodig en op tijd ontwikkel. Zoals ik zie, heb je een deskundige ontwikkelaar nodig. Ik heb meer dan 8 jaar ervaring in web- en applicatieontwikkeling (native en hybride), en meer.

De software normaliseert automatisch een batch bestanden naar een bepaald RMS-volume en kan tracks in verschillende delen door kleine brokken ("ruis") te detecteren. Het omvat: - een multibandbegrenzer, - een automatische versterkingsregeling, - een geautomatiseerde 10-bands equalizer, - een klassieke 3-bands semi-parametrische equalizer, - een noise gate, - een trimfunctie, - beheer van gebruikersvoorinstellingen.

Een Android-equalizer kan uw luisterervaring naar muziek drastisch verbeteren. Het enige dat u hoeft te doen, is een goede kiezen en vervolgens leren hoe ...

equalizer-10 banden. Met het 10-bands equalizer-element kunt u de versterking van 10 frequentiebanden aanpassen, gelijkmatig verdeeld tussen 30 Hz en 15 kHz. Voorbeeld van een lanceerlijn. rcfile locatie gst-launch-1.0 = song.ogg! oggdemux! vorbisdec! audio conversie! equalizer-10bands band2 = 3.0! ook zinken. Dit verhoogt het volume van de 3e band, die op 119 Hz ligt, met 3 db.

10 Band Equalizer 1.0 Apk | androidappsapk.co

Verbeter met deze muziekequalizer de geluidskwaliteit van uw Android-apparaat. U kunt het geluid aanpassen, wijzigen en opnemen zoals u wilt. De kenmerken zijn: >> Ingebouwde muziekspeler met activering van achtergrondweergave. >>

Android 10 Band Equalizer-app ontwikkeld door Music Amp wordt vermeld onder de categorie Muziek en audio. Volgens Google Play heeft 10 Band Equalizer meer dan 500.000 installaties uitgevoerd.

Home Tags 10-bands equalizer. Tag: 10-bands equalizer.

Gratis download Equalizer 10 Band - Equalizer Muziekspeler voor Windows 10, SilQ Equalizer - 32 Band Stereo Equalizer, Equalizer - Geavanceerde 10 Band EQ met Bass Booster, en nog veel meer programma's.

10 beste equalizer-apps voor Android - Pyntax | 10-bands equalizer

De 10-bands equalizer is precies wat het zegt. Een equalizer met tien banden. Het is speciaal omdat de meeste er maar vijf hebben. Het past de frequentie aan van 31Hz tot 16kHz en van een bereik van 10dB tot -10dB. Het bevat een ingebouwde muziekspeler. Het zou echter ook met de meeste andere muziekspelers moeten werken.

10-bands muziek-equalizer en basversterker. Verbeter met deze muziekequalizer de geluidskwaliteit van uw Android-apparaat. U kunt het geluid aanpassen, wijzigen en opnemen zoals u wilt.

Muziekspeler - Mp3-speler is de beste muziekspeler voor Android met krachtige equalizer, alle ondersteunde formaten en stijlvolle UI-speler. Mp3-speler ondersteunt u gemakkelijk.

10 Band Equalizer, Apk-bestanden voor Android.

10 Band Equalizer for Android - APK Download

10-bands muziek-equalizer en basversterker. Verbeter met deze muziekequalizer de geluidskwaliteit van uw Android-apparaat. U kunt het geluid aanpassen, wijzigen en opnemen zoals u wilt.

Equalizer FX is een verbeterde versie van Equalizer-apps met vijfbands EQ, basversterking, virtualisatie en zelfs volumeversterking (alleen Android-versie 4.4 en hoger). De ontwikkelaars zeiden dat het een widget is met voorinstellingen, zou moeten werken met de meeste muziekspelers, waaronder Spotify ...

- De nieuwe geoptimaliseerde DSP is voorzien van een 10-bands EQ die een boost/cut-bereik van +/- 15dB biedt met instelbare vermogensniveaus. - Nauwkeurige versterkingsversterking (voorversterker) met optionele versterkingsversterking tot 45 dB. - Audio-effecten omvatten basversterking voor diepte van geluid en virtuele surround met aanpassing tot 10dB.

Net als bij andere Android-equalizers, biedt Equalizer Music Player Booster 10 presets. Opgemerkt moet worden dat Equalizer Music Player Booster niet compatibel is met apps voor het streamen van muziek zoals Apple Music en Spotify. Equalizer Music Player Booster is volledig gratis te gebruiken, maar je kunt de advertenties verwijderen door $ 2 te betalen.

10 Band Equalizer APK is een muziek- en audio-app voor Android.

U kunt de APK-versie van 10 Band Equalizer kiezen die geschikt is voor uw telefoon, tablet, tv. We ondersteunen alle Android-apparaten zoals Samsung, Google, Huawei, Sony, Vivo, Motorola. Door de juiste versie te selecteren zal de 10 Band Equalizer app beter, sneller en minder stroom verbruiken.

Music Equalizer is de beste en eenvoudige equalizer, speciaal voor Android-apparaten. Net als het bovenstaande heeft het ook de functies, het bevat 5-bands EQ, gevirtualiseerd, enz. Deze app biedt je de widget waarin we 4 geluiden tegelijk kunnen egaliseren.

Net als de verschillende Android-equalizers biedt Equalizer Music Participant Booster 10 presets. Opgemerkt moet worden dat Equalizer Music Participant Booster gewoon niet geschikt is met muziekstreaming-apps zoals Apple Music en Spotify. Equalizer Music Participant Booster is volledig gratis te gebruiken ...

10-bands equalizer Equalizer MP3-speler Equalizer stelt u in staat om de beste geluidseffectniveaus van uw muziek of stem van uw telefoon te krijgen. Pas muzikale op aanraking gebaseerde EQ-presets toe of maak snel je eigen aangepaste preset met de 10-bands EQ-controller. Kenmerken: - mp3, mp4 m4a (inclusief alac), ogg, wma, flac, wav, ape, wv, tta, mpc, 10 band aiff-speler, visuele stabilisator geoptimaliseerd voor alle ondersteunde formaten, preloads en speciale belastingen - Aparte basaanpassing - stereo mix, mono, balans - replay - Shuffle play - afspelen van tracks uit mappen en je eigen bibliotheek - dynamiek ...

10-bands audio DSP en equalizer: Appstore voor Android

Audio DSP & Equalizer Plugin is de enige equalizer-app die is uitgerust met 10-bands grafische equalizer, basversterking, virtualizer, toonhoogte- en temporegelaars, crossfade en meer. Ontketen het volledige multimediapotentieel van uw apparaat om uw muziekluisterervaring naar een hoger niveau te tillen. Geniet van een heldere en mooie geluidskwaliteit vanaf je Android-apparaat. Audio DSP & Equalizer Plugin werkt in twee modi, een normale modus en een geavanceerde modus. De geavanceerde modus ontgrendelt functies zoals voorversterker-, toonhoogte- en temporegelaars, treble-boost, stereoverbreding en panning-effecten en meer.

Ongeveer 1% hiervan zijn audio-, video- en verlichtingsprofessionals, 1%% zijn onderdelen en accessoires voor snaarinstrumenten, en 1%% zijn autoversterkers. Er zijn 313 10-bands equalizer leveranciers vooral gevestigd in Azië. De belangrijkste leverancierslanden of -regio's zijn 10 Band Equalizer, China en 100%, die respectievelijk {3}%, {4}% en {5}% van {6} leveren.

PC Equalizer kan actieve applicaties monitoren, wat betekent dat het programma kan detecteren welke audiospeler actief is en automatisch de gespecificeerde preset laadt. Voorinstellingen kunnen worden toegewezen aan Winamp, Windows Media Player of anderen. Het waarschuwt u in het systeemvak wanneer een voorinstelling voor een bepaald programma wordt gewijzigd.

10-bands muziek-equalizer en basversterker. Verbeter met deze muziekequalizer de geluidskwaliteit van uw Android-apparaat. U kunt het geluid aanpassen, wijzigen en opnemen zoals u wilt. De kenmerken zijn: >> Ingebouwde muziekspeler met activering van achtergrondweergave. >> Pas 10 - Band Equalizer aan volgens jou. >> U kunt een aangepaste voorinstelling opslaan en lang indrukken om deze te verwijderen. >> Pas het volumelabel aan (31Hz tot 16Khz + 10db) >> Knop Afspelen, Pauze, Volgende, Vorige en Lijst met beschikbare nummers. >> Werkt voor alle muziekspelers.

10 Band Equalizer APK 1.0 downloaden voor Android ... - APKFab.com

Je kunt alle apps van de ontwikkelaar van 10 Band Equalizer bekijken en 69 alternatieve apps voor 10 Band Equalizer op Android vinden. Momenteel is deze applicatie gratis. Deze app kan voor Android 2.2+ worden gedownload van APKFab of Google Play. Alle APK / XAPK-bestanden op APKFab.com zijn origineel en 100% veilig met snelle download.

Het gebruik van twee in serie voor 10 banden zou natuurlijk betekenen dat fo op verschillende frequenties moet worden ingesteld. Ik heb een 10-bands EQ en deze begint bij 31,25 Hz en verdubbelt voor elke hogere band (d.w.z. 31,25, 62,5, 125, 250, ...). Edit: er staat een fout in de beschrijving van het onderdeel. C3 is de ingangscondensator, niet C2.

Neutralizer is een van de meest unieke equalizer-apps die ik heb gezien. In tegenstelling tot andere apps die je een equalizer geven om zelf aan te passen, past deze app de equalizer zelf aan op basis van wat je leuk vindt. En tijdens het installatieproces spelen ze verschillende geluiden met verschillende frequenties, vragen om aan te passen volgens ...

10 Q&A Band Equalizer-tips en -trucs om Android-gebruikers te helpen. Op zoek naar 10 Band Equalizer-hacktips die gevaarlijk kunnen zijn? Lees nuttige tips, adviezen en teststrategieën die door spelers zijn toegevoegd.

Over muziekspeler en audiospeler - 10-bands equalizer

Versie van het Android-besturingssysteem. 4.3 en hoger. App-apk-grootte.

Met 10 speciale bands om extra sonische diepte aan je muziek toe te voegen, heerst de 10-bands equalizer als een van de beste equalizers voor Android-gebruikers. In tegenstelling tot de meeste Android-muziekspelers die slechts 5 banden bieden, kan de 10-bands equalizer de frequentie aanpassen van 31Hz tot 16kHz van een breed bereik van 10dB tot -10dB met left pan en law

Показано 54 записи