Alles over computers en technologie

Bose Companion 2-serie i computerluidsprekers

Dit item Bose Companion 2 Series II multimedialuidsprekersysteem

De Companion 2 Series II-luidsprekers leveren zowel de subtiliteiten van uw muziek als de opzwepende resonantie van geluidseffecten van films en games. Zie ze als het geven van een nieuwe stem aan uw computer. En met Bose TrueSpace stereo signaalverwerkingscircuits heeft die stem echt enig bereik. Ervaar een ruimtelijk en spectaculair geluidsbeeld dat verder lijkt te reiken dan desktopluidsprekers, of je ze nu naast je monitor hebt geplaatst of verder weg. U zult ook de heldere en robuuste respons waarderen voor lage muzieknoten en moeilijke geluidseffecten.

Ik heb onlangs deze BOSE Companion 2-luidsprekers gekocht om me betere geluiden te geven terwijl ik blijf zoeken naar muziek. Iets meer dan $ 100 en de kwaliteit is uitzonderlijk! Als je de video leuk vond, laat dan een LIKE achter, REAGEER hieronder!

Voor computerluidsprekers - ze zijn een beetje groter - maar het werkt voor mij. De waarde is uitzonderlijk - en ik kon op eBay een betere prijs krijgen dan zelfs de Sams-club ze verkocht. Als je ze wilt bekijken voordat je ze koopt, zijn ze te zien in Sam's Club - ter referentie.

Bose Companion 2 Series III Zwart EUC multimedia computerluidsprekersysteem. € 119,02

Bose Companion 2 Series III multimedia speakersysteem met power ...

De Bose-computerluidsprekers die bij het Companion 20-multimediasysteem horen, hebben een tweedelige computerluidsprekercombinatie die een goed natuurlijk geluid produceert.

De Bose-speakers hebben een volumeregeling waarmee je het volume fluistert, en toch hoor ik nog steeds elke noot, zowel hoog als laag. Ze stellen me ook in staat om het volume erg hoog te zetten en een heel huis met geluid te vullen. Slechts één van de twee luidsprekers heeft een volumewiel, dus u moet deze plaatsen waar u het volume het gemakkelijkst kunt bereiken.

Maak kennis met Bose Companion 2. 1 Beschrijving. 2 Gemakkelijk toegankelijke bediening. 3 dubbele invoer. 4 TrueSpace-circuits voor stereosignaalverwerking. Het Bose Companion 2 Series II multimedia luidsprekersysteem levert heldere, heldere stereo audio-output. De luidsprekers zijn ontworpen om helder geluid te leveren en zijn voorzien van Bose TrueSpace-circuits voor stereosignaalverwerking. De luidsprekers zijn bij uitstek geschikt voor gebruik met een computer of mp3-speler, met een koptelefoonaansluiting voor privé luisteren, gemakkelijk toegankelijke volumeregeling en twee audio-ingangen.

Ik heb de Bose Companion 2 Series II-luidsprekers. Ik heb mijn set bij Best Buy gekocht. Ik heb ze de laatste tijd echter met veel andere Bose-producten gezien, bijvoorbeeld bij Fred Meyers en in andere winkels. Ook online vind je ze volop! Dat is geweldig aan Bose-computerluidsprekers.

BOSE COMPANION 2 SERIES II GEBRUIKERSHANDLEIDING ... | HandleidingenLib

Magnetische afscherming beschermt uw computerscherm tegen interferentie wanneer luidsprekers in de buurt worden geplaatst. Plaats de speaker met volumeregeling rechtsvoor op je computer en binnen handbereik.

A: Antwoord Hallo RonnieBlack, Companion 2 III-luidsprekers worden aangesloten op uw computer / apparaat via een 1/8 "(3,5 mm) audioconnector. Als u een subwoofer op uw computer / ontvanger / apparaat kunt aansluiten, zou deze moeten werken.

Helaas zijn er nog veel draden en het kan je kantoor een beetje rommelig maken. Het vereist met name een verbinding van de linkerluidspreker naar de rechterluidspreker, een hulpkabel die op de computer is aangesloten en een netsnoer. Daarom is het misschien geen goede optie als u streeft naar een opgeruimde werkruimte.

Bose is al tientallen jaren een grote naam in de hifi- en hoofdtelefoonwereld, maar staat minder bekend om zijn desktopluidsprekers. Maar met al die audio-expertise binnen handbereik, zou je verwachten dat het enkele van de beste computerluidsprekers op de markt zou zijn. De Bose Companion 2 Series III is een compact en betaalbaar systeem, en met zijn strakke zwarte ontwerp zou het in de meeste computeropstellingen moeten passen.

Bose Companion 2 Series III Beoordelingen, voor- en nadelen ... | TechSpot

Zonder een externe subwoofer moeten de kleine luidsprekers in deze Bose-computerluidsprekers de lage, midden- en hoge frequentieresponsen aan. Dit is typerend voor PC 2.0-luidsprekers, die vervorming ervaren bij hoge volumes en een slechte basrespons hebben. Ook al houdt het ontbreken van een subwoofer de Bose Companion 2 Series III multimedia speakers bij elkaar, ze klinken nog steeds beter dan de ingebouwde speakers.

Krijg een compleet geluidssysteem voor uw computer met het Bose Companion 20 multimedialuidsprekersysteem. Dit slanke en compacte geluidssysteem is voorzien van het exclusieve TrueSpace stereo digitale verwerkingscircuit dat een breed tweekanaals geluidsbeeld creëert voor een luisterervaring met één computer.

Levert helder, helder geluid op alle luisterniveaus. De gepatenteerde TrueSpace digitale stereosignaalverwerking reproduceert levensecht geluid uit slechts twee luidsprekers. Biedt een aanzienlijke prestatieverbetering ten opzichte van uw originele computerluidsprekers en de meeste conventionele luidsprekers. Dubbele ingangen zorgen voor eenvoudige verbindingen met uw computer en ...

Wacht maar tot je het uitprobeert met het Companion 2 Series III multimedia speakersysteem. U zult genieten van aanzienlijk betere prestaties dan uw standaardluidsprekers - en het is het meest betaalbare computerluidsprekersysteem.

BOSE Companion-computerluidspreker | AV-aansluiting

Wi-Fi Streaming Luidspreker Slimme Luidsprekers met Spraakbesturing Party / Ghettoblaster Luidspreker Soundbar Computerluidsprekers Kinderluidspreker en headset.

Dit tweedelige computerluidsprekersysteem levert een vol, natuurlijk geluid, of u nu voor uw computer zit of aan de andere kant van de kamer. Exclusieve technologie en geavanceerd poortontwerp brengen je muziek, games en video's tot leven met verbluffende helderheid en indrukwekkende bas. notities op elk volume.

Bose SoundLink Revolve + Bluetooth-speaker. $ 179 $ 300.

WOW, ik herinner me een paar jaar geleden dat ik de Bose Companion Series II had en ik herinner me het precieze en heldere geluid dat ze produceerden. Ik ben verheugd om weer Bose-speakers te bezitten! Geen vergelijking. Deze Series III-luidsprekers zijn absoluut rock! Goed afgerond en zeer goed gebalanceerd full range geluid.

Bose Companion 2 Series III multimedia luidsprekersysteem

U hebt toegang tot een wereld van entertainment op uw computer. De techniek van Bose zorgt ervoor dat u alles hoort met slechts twee luidsprekers. Unieke digitale signaalverwerking zorgt voor een helder, vol geluid op elk volume. Zo geniet je nog meer van je favoriete muziek, video's en streaming content.

Stijlvolle, geweldig klinkende computerluidsprekers. Speel je graag muziek, games en video's op je computer? Wacht maar tot je het uitprobeert met het Companion 2 Series III multimedia speakersysteem. U zult genieten van aanzienlijk betere prestaties dan uw standaardluidsprekers, en het is de meest betaalbare computer van Bose

Gebruikershandleiding zit er ook bij. Alle storingen worden zo goed mogelijk weergegeven. Bevat alles behalve montagebeugels en audio-ingangskabel. Bose Companion 3-serie I ... (10 mei 2017).

De Bose Companion 2 Series III-computerluidsprekers kregen positieve recensies vanwege hun krachtige bas en fatsoenlijke algehele geluid vanwege hun grootte, algehele volume en het vermogen om niet te vervormen bij hoge volumes. Gebruikers dachten dat ze goed werkten als laptopluidsprekers vanwege het feit dat het een klein en krachtig 2.0-systeem was. Sommigen hebben echter ontdekt dat ze klinken alsof ze een reverb-effect hebben, wat betekent dat ze dun kunnen klinken. Anderen vonden de hulpkabel veel te kort. Sommigen wezen er ook op dat de bovenkant een beetje flauw was.

Review van de Bose Companion 2 Series III computerluidsprekers ...

De Bose Companion 2-luidsprekers leveren een geweldig geluid en een aangenaam ontwerp, en ontbreken in geen enkele categorie. Met slechts kleine ergernissen (zoals vermeld in de lijst met nadelen hierboven), zijn deze perfect voor iedereen die op zoek is naar een goedkopere oplossing voor kwaliteitshongerige media-enthousiastelingen. Hieronder vindt u een link waar u dit paar op Amazon kunt kopen met Prime-verzending.

Bose's Companion 2 Series II instapluidsprekers bieden een goede bas en dubbele ingangen, maar het zijn niet de best presterende pc-luidsprekers in hun prijsklasse.

Review (mpn: COMPANION-2 te koop) COMPANION-2 Multimedia speakers voor computer BOSE Companion 2 Series Iii Zwart. Er wordt omzetbelasting in rekening gebracht bij kopers in de volgende staten: Alabama, Arizona, Florida, Georgia, Illinois en Ohio. Bovenstaand artikel is volledig getest.

Bose Companion-luidsprekers leveren verbeterd geluid Het Bose Companion 2 Series III multimedialuidsprekersysteem is ontworpen om gebruikers een serieuze verbetering van de geluidskwaliteit en diepte te bieden ten opzichte van traditionele computerluidsprekers. Sluit de luidsprekers eenvoudig aan op uw computer en luister naar uw videogames, videoclips en videochats met een betere helderheid en verbeterd geluid. Het ontwerp van de luidspreker verbetert de lage, hoge tonen en geluidseffecten om het beste geluid te leveren voor films, het streamen van video's en meer. Bose-technologie levert ongelooflijk geluid op elk volume De gepatenteerde digitale signaalverwerking van Bose is ...

BOSE Companion 2 Series III-luidsprekersysteem voor pc

HiFi-luidsprekerstatieven HiFi-speakerstatieven Kabels en luidsprekeraccessoires Aanpassingen en kalibratie. BOSE Companion 2 Series III-luidsprekersysteem voor pc. Online winkel op voorraad. Normaal gesproken dezelfde werkdag verzonden.

Overige opmerkingen: De bekabeling van deze speakers is van nogal slechte kwaliteit. Ze klikken niet op hun plaats of kantelen niet aan de achterkant van de luidsprekers in plaats van rechtstreeks in de stopcontacten te zitten. Ze zijn ook een beetje gevoelig en kunnen slechte verbindingen met de computer en/of de secundaire luidspreker veroorzaken.

Raadpleeg gratis online of download de gebruikershandleiding van de Bose Companion 2 Series II-luidsprekers.

Metgezel Bos. Model. 2 Serie I.

Computerluidsprekers Bose Companion 3 Series II ... | Audiomelding

Het feit dat er 120 beoordelingen zijn voor de Companion 3 Series II in de Apple Store en dat het een beoordeling van 4,5 uit 5 sterren heeft, suggereert zeker dat Bose iets goed doet. Veel mensen genieten van het geluid van een Bose-systeem. Er zijn twee magnetisch afgeschermde tweeters van 2 inch met lange worp die op beugels zitten.

Of u nu een bedrijf of een consument bent, we zijn er om u te helpen slagen met uw pc, of u nu de nieuwste game draait of wiskunde doet. Beperkte levenslange garantie beschikbaar op ALLE versies van computers.

De Bose Companion 2 Series III is een goede keuze omdat hij compatibel is met Mac en Windows. Met afmetingen van 7,5 x 5,9 x 3,1 inch is het een geweldige soundstage zonder veel bureauruimte in beslag te nemen. Hoewel het redelijk betaalbaar is, is het een ideale upgrade van de ingebouwde luidsprekers van uw computer.

Bose Companion 2 Series III is de beste computerspeaker onder de 100 dollar, die wordt geleverd met ondersteuning van een bekend merk BOSE, en de speaker heeft alles wat je van een speaker mag verwachten: ideale computerspeaker. Door hem simpelweg op je pc aan te sluiten, begint hij geweldige beats te produceren met

Bose Companion 2 Series III PC-speaker - Coolblue - Voor 23:59 ...

Met de Bose Companion 2 Series III computer speakers geniet je van muziek, films en games. Deze compacte stereoluidsprekers geven je op elk volume een helder, realistisch geluid. TrueSpace-technologie zorgt ook voor ruimtelijk multimediageluid. Dit is iets waar gemiddelde computerluidsprekers niet aan voldoen.

Bose - 21445485 Geniet van adembenemend kamervullend geluid uit slechts twee luidsprekers, met stijlvolle Bose Companion 2 Series III 2.0 pc-luidsprekers, met behulp van Bose's eigen TrueSpace stereosignaalverwerkingscircuits. Helder en rijk geluid De Bose Companion 2 heeft een strak zwart interieurontwerp en klinkt

Bose Companion 3 Series II 2.1-kanaals multimedia speaker muzieksysteem.

Koop: $ 49,99 Bose Companion 2 Series I Multimedia Computer PC Luidsprekersysteem VEREIST ADAPTER.

Bose metgezel serie 2 | eBay

SpoZnsorUedUTTCQNR9. Bose Companion 3 Series I 2-paar multimediacomputerluidsprekers - Getest.

Onze Bose Bose Companion 2 Series III computer speaker reviews waren gebaseerd op 9.825 reviews van 9 websites.

Verbeter uw geluid en ervaring met Bose Companion 2 Series III-luidsprekers Hoogwaardige audioprestaties, met helder geluid op elk volume Extra apparaat afspelen, gewoon aansluiten op aux-ingang Volumeregeling / hoofdtelefoonaansluiting aan de voorkant van de rechterluidspreker Operationele compatibiliteit: Mac, Windows XP.

Kleine Bose-computerluidsprekers: als je ze uit de doos haalt, ruik je het. Zwaar. Serieuze zaken. Direct getest om bas te horen, wat meestal het slechtste is van kleine computerluidsprekers die half zo groot zijn als de meeste subwoofers.

Bose Companion 2 Series III | ProductReview.com.au

Prima geluid voor 2 jaar en dan ontstaan ​​de problemen. 2 jaar geleden gepubliceerd. Bose heeft er altijd naar gestreefd om krachtig geluid uit kleine luidsprekers te halen, of het nu gaat om lifestyle-systemen, Bluetooth-luidsprekers, radio's en cd-spelers of computerluidsprekers. De Bose Companion 2 Series iii is geen uitzondering op deze filosofie, deze werden gekocht om een ​​set logitech 2.0-luidsprekers te upgraden die echt niet waren ontworpen voor geluid van hoge kwaliteit, daarom kocht ik ...

Bose 201 Series II luidsprekers en subwoofers.

helder, van een opmerkelijk kleine behuizing # Strak industrieel ontwerp integreert gemakkelijk met monitor en andere IT-apparatuur en neemt minimale bureauruimte in # Dubbele ingangen maken het gebruik van luidsprekers met uw computer mogelijk, evenals een tweede audiobron, zoals een draagbare MP3- of CD Speler ...

1. Bedankt voor je vraag, Yery! Companion 2 Series III multimedialuidsprekers kunnen worden aangesloten op uw tv als deze een 3,5 mm audio-uitgang of hoofdtelefoonaansluiting heeft. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam in uw regio.

Показано 48 записей