Alles over computers en technologie

Computerluidspreker met aux-ingang

Amazon.com: luidspreker met aux-ingang

Desktop PC Luidsprekerbalk Monitor Projectoren Mobiele telefoon Tabletten TV Bedraad RCA-verbinding Ingang en Bluetooth Draadloze luidspreker Thuiskantoor Soundbar met creatief compact miniformaat.

Aux is voor de aux-ingang - meestal dingen die een lijngeluid produceren (geluid dat niet is versterkt), zoals voor de pc-ingang, er kunnen twee verschillen zijn - een is dat het meer dan waarschijnlijk een ingang accepteert die is voorversterkt (zoals een hoofdtelefoonaansluiting), aangezien de meeste pc-audio-uitgangen hoofdtelefoonaansluitingen zijn, hoewel sommige

Computer me speaker kaise lagaye | Luidspreker ko computer kaise connect kare.

Bekijk onze selectie voor de 10 beste computerhulpluidsprekers in het VK. Vind de beste producten van 2021 met onze koopgidsen, gebaseerd op honderden reviews!

Wat is een HULP-INGANG en hoe kan ik deze het beste gebruiken?

Een Aux-ingang is een simplistische audio-aansluiting die identiek is aan de hoofdtelefoonaansluiting. Door te koppelen met een Aux-In-kabel, kunt u met de interface audio invoeren vanaf elk multimedia-apparaat. Hetzelfde concept kan worden toegepast op computers en tv's, omdat hun Aux-ingangen het mogelijk maken om extern aangesloten apparaten af ​​te spelen.

Connectiviteit met uw luidsprekers is essentieel en eenvoudig. De meeste luidsprekers hebben hun ingangen op de eerste luidspreker, hetzij aan de voorkant, hetzij aan de achterkant. Aan de achterkant van de luidspreker hebben veel van hen de 3,5 mm jack-ingang om deze handmatig op de computer aan te sluiten.

Hulpingangsparameters. Ik heb net een nieuwe microfoon gekregen die op mijn AUX-aansluiting op mijn laptop kan worden aangesloten. Maar als ik hem aansluit, krijg ik geen pop-up met de vraag of ik een microfoon, headset of lijn heb aangesloten, omdat ik per ongeluk het vakje heb aangevinkt dat zegt dat ik het niet meer mag zien. Dus de computer gaat er automatisch van uit dat ik een koptelefoon heb aangesloten terwijl ik daadwerkelijk een microfoon heb aangesloten. Hoe kan ik deze instelling wijzigen?

Het belangrijkste verschil tussen een USB-verbinding (Universal Serial Bus) en een aux-ingang is dat USB-kabels digitale informatie verzenden, terwijl aux-kabels analoge signalen verzenden. USB-kabels dragen gegevens over zoals u zou doen aan een computer, terwijl hulpkabels audio verzenden zoals u zou doen aan een versterker of hoofdtelefoon.

Top 10 Bluetooth-speakers met AUX-ingang in 2021 | BoomSpeaker

Niet alle speakers hebben tegenwoordig een AUX-ingang. Maar als je graag naar muziek van verschillende mediaspelers luistert, heb je misschien een Bluetooth-luidspreker met aux-ingang nodig. Hiermee kunt u uw audiosysteem aansluiten op uw telefoon, computer en een reeks andere MP3-spelers en andere muziekspelers. Als dit klinkt als iets dat je nodig hebt, zijn de volgende bluetooth-luidsprekers ideaal

Deze aux-ingangen voor luidsprekers worden geleverd met een tweeweg-audiofilter en volledige wooferformaten zoals 8 inch. U kunt deze aux-ingangen voor luidsprekers aansluiten op uw computers, tablets of telefoons om het geluid te laten knallen en te genieten van rustgevende muziek. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren om u te helpen kiezen

De Bose-computerluidsprekers die bij het Companion 20-multimediasysteem horen, hebben een tweedelige computerluidsprekercombinatie die een goed natuurlijk geluid produceert. De luidsprekers zijn gestroomlijnd, ontworpen om minimale ruimte in beslag te nemen en maken gebruik van TrueSpace-technologie. Er is een controlebox voor het volume, een koptelefoonaansluiting en een aux-ingang. Het Companion 2 Series III multimedia luidsprekersysteem is ideaal voor mensen die veel muziek, games en video's op hun computer spelen.

Stereoluidsprekers zijn niet op dezelfde manier gemagnetiseerd als computerluidsprekers. Als u uw stereoluidsprekers te dicht bij uw computer plaatst, kunnen ze uw harde schijf beschadigen. Speel het veilig en houd minstens een paar voet ruimte ertussen. Of, beter nog, geef het geld op voor een goede set computerluidsprekers met een subwoofer.

Hoe u de audio-uitgang van uw computer aansluit op uw stereo audio-ingang

Surround sound receivers hebben meestal andere soorten (digitale) in- en uitgangen die je normaal niet aantreft op stereo receivers/versterkers. Surround sound versterkers en receivers hebben allemaal hun analoge in- en uitgangen (behalve phono) op dit niveau. U kunt elk van deze gebruiken: Aux, Tape, Tuner, CD, enz.

Een groot deel van de audio-ervaring is afgeleid van de uitlopende 4-inch basreflexpoort die zich aan de voorkant van de luidspreker bevindt. Er is ook een 13 mm-tweeter. Draai ze om en je vindt twee AUX-ingangen voor 3,5 mm-aansluitingen en RCA-aansluitingen, knoppen voor het aanpassen van bas en volume en een aan / uit-schakelaar.

Verschillende apparaten hebben verschillende soorten ingangen. Hoewel de meeste computers een standaard 3,5 mm-aansluiting hebben om deze luidsprekers aan te sluiten, wilt u ze misschien op andere apparaten aansluiten. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken met uw gameconsole, tv of dvd. Zorg er dus voor dat het ingangen heeft zoals 3,5 mm en RCA.

7S0PONSOARPA7EED-1-1UJ-10FJ-1-1. Sp7HNYoUns3orMedW033. AntilaTech 2 in 1 Bluetooth-luidspreker, draadloos, aux-ingang, rijke audio. Gloednieuw. 24,35 EUR 24,35 EUR per eenheid (24,35 EUR / eenheid).

Vind geweldige aanbiedingen op eBay voor extra luidsprekers. Koop met vertrouwen.

8'' Bluetooth Aux Speaker-ingang - RGB-verlichting - Ingebouwde 1500mAh-batterij. Gloednieuw. € 38,30.

Koop computerluidsprekers online tegen de laagste prijs in India. Het aanbieden van computerluidsprekers, laptopluidsprekers van topmerken creative, bose, JBL, altec lansing met GRATIS verzending door heel India.

Ik heb de Bose Companion 5 en heb onlangs een Bose SoundLink mini bluetooth speaker cadeau gekregen en wil ze allebei tegelijk kunnen gebruiken, liefst met de mini speaker als center. De Companion 5 is aangesloten via USB en om de mini-luidspreker te gebruiken, moet deze via een 3,5 mm-kabel worden aangesloten op aux (of bluetooth, maar die heb ik niet op mijn hoofd-pc).

Blader door onze selectie extra luidsprekers: u vindt de beste unieke of gepersonaliseerde stukken uit onze elektronica- en accessoirewinkels.

Hoe kan ik 2 hulpuitgangen op één hulpingang aansluiten | Forum

Als je naar beide units tegelijk wilt kunnen luisteren, heb je een "Stereo Audio Mixes" - apparaat nodig met meerdere ingangen en een of meer uitgangen. Aan deze optie had ik nog niet gedacht. Misschien wil hij elektronische drums spelen met de mp3-speler.

Groothandel computer 2.0 super bas stereo hout luidspreker bluetooth speaker home audio boekenplank luidspreker. 2021 Hoogwaardige professionele studiomonitor actieve luidsprekers.

Plug-ins: Virtuele processors Notatie-software Mastering-software DJ-software Videobewerkingssoftware Onderwijssoftware Hulpprogramma's en andere software Computers Boeken en video's Software Computeraanbiedingen Nieuws en onderzoek Nieuwe producten Koop op merk Cable Finder Gitaren Koop op categorie Gitaren Elektrische gitaren Gitaren Akoestische Basgitaren Ukeleles Gitaarversterkers Gitaarpedalen & effecten Gitaar Draadloze systemen Gitaaraccessoires Gitaarsnaren Gitaaraanbiedingen Nieuws & Onderzoek Nieuw.

Er is een AUX-niveau, dat dicht bij het lijnniveau ligt, u vindt de AUX-aansluiting op sommige bluetooth-luidsprekers of computergeluidskaarten. De allerlaatste is het luidsprekerniveau. Het heeft een veel hogere spanning dan lijnniveau en vereist luidsprekerkabels voor een veilige signaaloverdracht. Hoe wordt het audiosignaal overgedragen en naar welk apparaat en welk type stopcontact moet je een microfoon aansluiten? Het microfoonsignaal dat door de voorversterker, mic-line-versterkers of mixer (meestal gebruikt) gaat, kan een lijnsignaal worden. Dus als u een analoge microfoon (behalve USB-microfoons) wilt aansluiten op een computer of luidspreker met slechts één ...

Paar computerluidsprekers met extra hoofdtelefooningang

Categorie: Computerluidsprekers. Hoeveelheid beschikbaar

Deze wikiHow leert je hoe je een Bluetooth-speaker koppelt met een Windows- of Mac-laptop. Zolang uw laptop Bluetooth ondersteunt, is het heel eenvoudig om een ​​luidspreker, draadloze headset of een ander Bluetooth-apparaat te koppelen.

GOgroove desktop-laptopluidsprekers - USB-aangedreven SonaVERSE O2i-gamingcomputerluidsprekers met AUX-ingang, in-line volumeregeling, blauwe LED-verlichting, dubbele 2,5-inch baswoofers, 14 watt vermogen W (wit).

Bent u op zoek naar computers, computercomponenten, computerrandapparatuur en accessoires uit China? We hebben dit allemaal en meer. Wij zijn uw one-stop online bron voor computerproducten en andere elektronische componenten. U kunt onze computerproducten groothandel als AUX-invoergoederen uit onze directory van:

Vraag: Is er een speaker input of output? - Hardware

Een Aux Send (Aux Send) is een elektronische signaalrouteringsuitgang die wordt gebruikt op meerkanaals geluidsmengpanelen die worden gebruikt bij opname- en uitzendingsinstellingen en op PA-systeemmixerversterkers die worden gebruikt bij livemuziekconcerten. Hoeveel watt is een goede speaker? Natuurlijk maakt niemand een 32 watt versterker, maar een 40 of 50 watt ontvanger of versterker zou het moeten doen.

Ik had eerder een PS4 aangesloten op mijn monitor en had een paar luidsprekers die ik op de aux-poort op de controller had aangesloten om geluid te leveren zonder een koptelefoon te hoeven gebruiken. Dus mijn belangrijkste vraag is, aangezien er een hulppoort op de switch is, kan ik hetzelfde doen als deze is gedockt?

Ik heb hetzelfde en heb wat tijd doorgebracht met Google-ondersteuning over het probleem. De officiële reden is dat video niet echt ondersteund wordt met deze opstelling (pairing + aux-ingang). Er was mij een terugroepactie beloofd, maar dat is helaas nooit gebeurd. Ik kreeg ook te horen dat ze aan een oplossing werken, dus ik hoop dat die belofte standhoudt.

Hoe een luidspreker op een computer aan te sluiten | Hoe een Bluetooth-luidspreker op een pc aan te sluiten met hulpkabelverzoeken: - 1.hoe verbinding te maken ...

110 sprekerideeën in 2021 | draagbare luidspreker, luidspreker, draadloos ...

HAVIT Draagbare Bluetooth-luidspreker Outdoor Subwoofer Stereoluidspreker Draadloze luidspreker met microfoon Microfoon ...

Bijvoorbeeld de koptelefoonpoort van mijn monitoren om audio van mijn Chromecast naar de speakers te sturen, maar ook om de speakers in mijn kantoor en eventueel andere apparaten die ik wil aansluiten te kunnen gebruiken. Eigenlijk ben ik op zoek naar een AUX-ingangshub naar een AUX-connector met één uitgang waar ik mijn luidsprekers op kan aansluiten.

Bekijk deze prachtige luidsprekeringangen in de online winkels van DHgate Canada en koop luidsprekeringangen tegen belachelijk betaalbare prijzen. Of je nu op zoek bent naar een mesh-speaker of goedkope 2.1-speakers, we hebben een verscheidenheid aan stijlen voor je.

De auto had alleen speakers bij de voorportieren en het bleek dat er uitgangen waren voor twee andere speakers die vrij waren. De aansluitingen zijn rood gemarkeerd - dit zijn de achterste L- en R-luidsprekers. Ik was er vrij zeker van dat deze stroom krijgen, maar gewoon niet worden gebruikt, dus besloot ik dit te testen.

Heeft Amazon Echo een AUX-ingang? [Kenmerken, verbinding met anderen ...

Amazon Echo biedt nog steeds de AUX-invoeroptie voor gebruikers die bekend zijn met oude schoolmethoden en niet bekend zijn met de nieuwe generatie. technologische vooruitgang. Het bedrijf levert het later misschien niet bij hun toestellen, maar tot nu toe is de AUX in-optie er nog. Het is echt geweldig om een ​​AUX-ingang te hebben, zelfs in deze tijd waarin de meeste audioapparaten de optie van audioconnectiviteit hebben vervangen.

Wanneer de aux-ingangskabel wordt losgekoppeld van de luidspreker [B], wordt de TWS-verbinding automatisch hervat. Het afspelen kan worden onderbroken tijdens het TWS-herverbindingsproces. Als u Play / Pause op de VG3 of Play op uw mobiele apparaat aanraakt, moet u doorgaan met spelen.

De Impecca AS-313 draagbare bluetooth-luidspreker levert geluid van hoge kwaliteit en is geïntegreerd in een compacte en stijlvolle behuizing. Geniet van draadloos streamen vanaf elk Bluetooth-apparaat of luister naar muziek vanaf je smartphone, tablet of andere apparaten met behulp van de meegeleverde 3,5 mm-kabel. Met een ingebouwde USB-ingang en een SD-kaartlezer kun je er zeker van zijn dat je van je audio kunt genieten zoals je wilt. Gebruik ook de ingebouwde microfoon om oproepen te beantwoorden. Schuif hem gewoon in uw tas of zak voor gebruik thuis of onderweg!

Ben je op zoek naar een bluetooth speaker met aux-ingang? Misschien beter dan de Anker-speakers? De Kew Labs K1 kan het lukken, en het is ...

kan er ook een audio-ingang uitkomen? - Antwoorden

In computertermen wordt hier het geluid van uw computer uit uw computer gestuurd. De koptelefoonaansluiting op je laptop of computer is bijvoorbeeld een audio-uitgang. Hiermee kan uw computer geluid "uitvoeren" naar een extern apparaat zoals een luidspreker of uw hoofdtelefoon.

Draadloze luidsprekers klinken naar mijn mening waardeloos - pas op voor die dingen op 2,4 GHz die uw WLAN verstoren ... Verlaagd plafond? Zou je overwegen de luidsprekers op de versterker te bedraden en vervolgens de draadloze verbinding van de computer naar de versterker te gebruiken?

Is uw AUX-ingang begonnen met kortsluiting? U hoeft geen geld uit te geven om een ​​nieuwe te kopen, het is eenvoudig te repareren! Deze video laat zien hoe je eenvoudig een AUX-ingang kunt repareren die ...

Sluit de ingangskabel van de achterluidspreker aan op de zwarte 3,5 mm "Rear"-aansluiting aan de achterkant van uw computer. Mogelijk moet u een verlengsnoer van 3,5 mm gebruiken, dat bij de meeste elektronicawinkels verkrijgbaar is.

Hoe u uw luidsprekers op uw computer aansluit | Audiotips

Je besloot dat die goedkope computerspeakers niet geschikt waren voor jouw geluid, en je ging voor betere speakers en misschien zelfs een DAC. Deze gids helpt u het beste geluid uit uw installatie te halen en leidt u snel door de stappen.

Ps-3 draadloze speaker, draagbare speaker met AUX IN, aansluiten op computer, mp3, etc. Prijs: Bespreekbaar Minimale bestelhoeveelheid: Bespreekbaar Merknaam: Bespreekbaar Levertijd: Binnen 2 werkdagen (afhankelijk van uw aantal).

Hoe een luidspreker op een computer aan te sluiten | Hoe een Bluetooth-luidspreker op een pc aan te sluiten met hulpkabelverzoeken: - 1.hoe verbinding te maken ...

De AUX-aansluiting is een overblijfsel uit de tijd dat je voorversterkers en versterkers (versterkers) had. Het is een analoge aansluiting en kan niet worden gebruikt voor digitale overdracht, misschien wel, maar het is een SOURCE-aansluiting en de bron is ANALOG. Meestal is dit een enkele aansluiting met een ingang met meerdere segmenten, waaronder L-audio, R-audio en een gemeenschappelijke GND.

Bellen in een auto terwijl u de bedrade aux-ingang gebruikt - OnePlus-community

Gisteren reed ik met mijn 1 + 1 aangesloten op de aux-ingang van mijn radio met behulp van een startkabel, zoals ik vaak doe, en wilde bellen. Dit stuitte op een probleem dat ik had met andere telefoons. Als je de oproep in de normale modus plaatst (geen luidspreker), wordt het inkomende geluid afgespeeld via de autoluidsprekers, maar de microfoon neemt niet op wat je zegt. (Ik kan me voorstellen dat dit komt omdat het ruis verwijdert, en als je meer dan een armlengte afstand spreekt, is er geen differentieel signaal tussen de microfoons zodat het je stem kan opvangen - het is gewoon omgevingsgeluid en zo alles.

Fantech Stereo 2.0 bas RGB-lichtluidspreker USB-gevoede 3,5 mm-ingang voor pc / computer / mobiel (GS202) (roze) Specificatie USB 2.0-gaming Luidsprekerkanalen: Stereo-aansluiting Type: 3,5 mm + USB-stuurprogramma: 52 mm Interface: RMS USB: 3 W + 3 W Running RGB Lights Kabellengte: 1,2 m Beschikbare kleuren: roze.

Verwijst meestal naar de ingangsaansluitingen die naar de hoofdeenheid in een voertuig gaan. Via de analoge AUX-aansluiting kan elke muziekspeler worden afgespeeld via de luidsprekers van het voertuig, terwijl via de USB-poort muziek, metadata en afspeellijsten kunnen worden overgedragen tussen iPods en andere digitale spelers.

Ik ben op zoek naar een bluetooth-speaker die kan: opladen via USB, dus ik hoef me geen zorgen te maken dat ik een eigen oplader kwijtraak. aansluiten via 3,5 mm lijningang (hulpingang) - dus ik kan hem gebruiken als een gewone luidspreker met elk apparaat. Het budget is maximaal 150 euro. Toch is een belangrijke vraag: als de

Deals van goedkope bluetooth-computerluidsprekers en bluetooth-computer ...

Edifier G2000 computerluidsprekers voor desktop, gaming, laptop, Mac, Bluetooth-wooferluidsprekers, USB-bas multimedialuidsprekers met subwoofer, RGB-verlichting, 3,5 mm AUX-ingangen, zwart: Home Audio & Theater. $ 62,30 $ 95,00. GRATIS BEZORGING.

Hoe een luidspreker op een computer aan te sluiten | Hoe een Bluetooth-luidspreker op een pc aan te sluiten met hulpkabelverzoeken: - 1.hoe verbinding te maken ...

AYL mini-luidsprekersysteem, draagbare plug-in luidspreker met 3,5 mm aux-audio-ingang, externe laptopluidspreker, mp3-speler, iPhone, iPad, mobiele telefoon (zwart) 4,1 van de 5 sterren. $ 158,92 $ 158. In 2008, toen SPIN de nu in Los Angeles woonachtige artiest in WJC zag, maakten de verwachtingen van een strummy freak-folk plaats voor dansritmes en zelfverzekerde enscenering, wat tot vergelijkingen met artiesten leidde.

Waterdichte luidspreker Draagbare oplaadbare draadloze luidsprekers voor buiten Geluidsbalk Subwoofer TF-luidspreker MP3 Ingebouwde microfoon Ondersteuning FM-radio, u kunt direct naar het radiostation in het luistergebied zoeken; de toon is zacht en helder en dynamisch, elk niveau is anders; Direct lezen van TF-kaart en U-schijf; BT-ontvangst. de afstand kan oplopen tot 10 meter. Ondersteuning van LINE IN-audio-ingang, biedt u de luidsprekerfunctie van de computer.

[Notebook] Problemen oplossen - Het geluid repareren ... | ASUS in de wereld

Als u het luidsprekerstuurprogramma niet kunt bijwerken in Apparaatbeheer, ga dan naar de ASUS-ondersteuningssite om het [Camera]-stuurprogramma te downloaden en te installeren, lees meer over het vinden en downloaden van pilots. (De volgende afbeeldingen zijn de huidige versie ter referentie, download de nieuwste versie van de ASUS-ondersteuningssite.)

Logitech-computerluidsprekers leveren een rijk geluid voor muziek, films, games en meer op je pc of Mac.

De beste computerluidsprekers zijn misschien niet zo alomtegenwoordig als ze ooit waren, vaak vervangen door de beste gaming-koptelefoons, maar er is nog steeds een plaats voor hen in pc-gaming. Begrijp me niet verkeerd, we houden van een goede headset, maar het kan een heel andere game-ervaring zijn als twee tweeters je opblazen met ruis.

MiniDSP DDRC-24 gebaseerde voorversterker. Ik weet niets van audio, hoe zou je ze op een computer aansluiten? Conceptontwerp vloerbehuizing, 3D-weergave visualisatie, informatie en onderdelen in commentaar.

Wie heeft de AUX-ingang vermoord ?? - Anker Soundcore Boost-luidspreker

Deze keer hadden ze de AUX-ingang verwijderd, dus ik kon hem niet met een kabel op mijn tv aansluiten en moest hem terugsturen. Hebben ze dit model officieel geüpdatet en de AUX-plug-in verwijderd? Of heb ik gewoon pech gehad?

Volumeregeling: In-line luidsprekervolumeregeling, voor snelle en gemakkelijke audio-aanpassingen. Deze speakers zijn meer dan krachtig genoeg om op een kleine groep mensen geprojecteerd te worden. Als je hiermee op vol volume speelt, zul je waarschijnlijk je buren wakker maken. Gebruik met meerdere apparaten: sluit apparaten aan, USB-connectiviteit is supereenvoudig. De ingebouwde USB-kabel maakt snel verbinding zonder speciale stuurprogramma's, de kleine computerluidsprekers hebben een AUX-aansluiting voor het aansluiten van een MiniDisc-speler, MP3-speler, iPod, mobiele telefoon en elke andere mobiele mediaspeler die is uitgerust met een OF-stekker.

Verwijder de stroom-/luidsprekerconnector van de achterkant van uw hoofdeenheid. Zoek de enkele draad uit de kabelset en steek deze in pin # 3 van jack A, zoals weergegeven in het onderstaande diagram. Deze draad activeert de Phone Mute- en Audio-circuits van de radio. Indien correct aangesloten, zal uw radio de telefoon weergeven wanneer een oproep wordt ontvangen.

SAKOBS computerluidsprekers, 20 W Bluetooth 5.0 pc-luidsprekers voor desktoplaptop, USB-aangedreven bedrade / draadloze mini-soundbar met dubbele luidsprekers, 16 uur afspelen, microfoon, Aux-ingang 3, 5 mm en TF. : Elektronisch. Een soundbar gebruiken met je pc of laptop. Trust.com - Lino XL 2.1 afneembare multifunctionele soundbar met subwoofer met Bluetooth. TT-SK027 Gaming Computer Speaker - Krachtige dubbele pc-soundbar.

OPGELOST: Op AUX-aansluiting werken niet alle luidsprekers - Fixya

AUX verwijst meestal naar een INPUT, zoals een cd-speler, enz. Er komt geen signaal uit een standaard AUX-aansluiting, tenzij er specifiek "Aux Speaker Out" staat. Zoek in plaats daarvan naar een andere luidsprekeruitgang, zoals een externe luidspreker, luidsprekers B, enz. Mogelijk hebt u maar één set luidsprekeruitgangen. In dat geval moet u uw luidspreker draadloos verbinden met de luidsprekeruitgangen met uw hoofdluidsprekers, of een kleine luidsprekerkeuzeschakelaar aanschaffen om te schakelen tussen hoofd- en draadloze luidsprekers.

Показано 65 записей