Alles over computers en technologie

Computerluidspreker met kabel

Amazon.com: computerluidsprekerkabel

Stem op groei ATX Computer Moederbord HDD LED Power Reset Switch Bundel Kabel Bios Piepcode Luidspreker PC BIOS Alarmzoemer met bedrade antistatische polsbandset.

De kabels die van het apparaat naar de computers lopen, worden meestal bij de luidsprekers geleverd, maar de AUX-aansluitingen voor uw externe apparaten worden meestal apart verkocht. Als de speaker bovendien op subwoofers moet worden aangesloten, is er ook een kabel aanwezig. Alle kabels worden bijvoorbeeld meegeleverd met de Creative Labs GigaWorks T20 Series II, voor een gemakkelijke en moeiteloze installatie.

Breakout-kabel voor schakelkast met volumeregeling voor Logitech Z-560 computerluidsprekers.

Alibaba.com biedt 25.139 producten voor computerluidsprekerkabels. Een brede verscheidenheid aan computer luidsprekerkabel-opties zijn voor u beschikbaar, zoals verpakking, connector kleuren en connector types.

Hoe u uw luidsprekers op uw computer aansluit | Audiotips

Als u krachtige luidsprekers gebruikt, verbindt u meestal een enkele luidsprekerkabel van de ene luidspreker naar de andere. Zorg ervoor dat als u aan de ene kant geld gebruikt aan de plus, u hetzelfde doet aan de andere luidspreker. Zorg ervoor dat losse draadstrengen de andere luidsprekeraansluiting niet raken.

Maar zelfs als je er een zou vinden voor $ 50 of $ 60, zou de kwaliteit vrijwel zeker net zo goedkoop zijn. Met dat geld kun je een tweespeakersysteem van veel betere kwaliteit kopen. Deze basis 2.0 stereo-opstellingen, die alleen bestaan ​​uit een linker- en rechterluidspreker met elk een enkele driver (de eigenlijke luidspreker), zijn in deze prijsklasse volop aanwezig.

Hoewel computers ingebouwde luidsprekers hebben, of het nu een laptop of een desktop is, zijn de luidsprekers over het algemeen zwak. Sommigen van hen zijn bijna onhoorbaar vanwege hun slechte kwaliteit. Ze leveren dus nooit kwaliteitsgeluid. Gelukkig heb je de vrijheid om het soort geluid dat je van je computer krijgt te verbeteren door pc-luidsprekers van hoge kwaliteit toe te voegen.

Bose is een bedrijf dat is gebaseerd op zowel wetenschappelijk onderzoek als menselijke belangen. In 1966 creëerde Bose hun eerste luidspreker en in 1968 veranderden ze de manier waarop mensen naar muziek luisterden met de 901 luidspreker. In 1988 brachten ze het geluid van de Olympische Winterspelen naar Canada en in 1993 vonden ze het geluid van de ether opnieuw uit met hun Wave radio.

Soorten digitale audiokabels | BoomSpeaker

Neem de tijd om elke digitale kabel te testen totdat u zeker bent van een kwaliteitskabel. Kwaliteitskabels gaan soms hand in hand met dure kabels; controleer echter het audioresultaat, want er kan iets anders zijn. Houd er ook rekening mee dat niet alle systeemluidsprekers compatibel zijn met sommige digitale kabels.

Koop de beste en nieuwste computerluidsprekerkabel op banggood.com en bied de hoogwaardige computerluidsprekerkabel te koop aan met gratis verzending wereldwijd.

Computerluidsprekers met ingebouwd membraan met 6 luidsprekerstuurprogramma's Hoge geluidskwaliteit USB-aangedreven LED Kleine multimedialuidsprekers voor laptop / desktop / tablet / telefoon.

De hier getoonde luidsprekers zijn compatibel met elke snelle USB-poort. Digitale stereo-audio heeft een relatief lage bandbreedtebehoefte op de universele seriële bus. Als zodanig zullen ze zelfs goed presteren op oudere computers met USB 1.1-poorten - evenals op nieuwere computers met USB 2.0, USB 3.0 SuperSpeed-interfaces.

Pc-luidsprekers met lange kabels tussen de luidsprekers - Windows 10-forums

Die op deze link en anderen op de pagina laten alleen zien dat de tweede luidspreker is aangesloten op de eerste luidspreker die zowel de voeding als de computerkabel heeft, kan er niets aan doen. Zullen de gewenste luidsprekers ver genoeg uit elkaar staan ​​om aan weerszijden van het bed te worden bevestigd, gebruik dan een MF-verlenging ...

Vind Computer + Luidspreker + Kabel bij Staples en winkel op de gewenste functies en klantbeoordelingen.

Ze draaien op Google's Chrome OS en hebben een indrukwekkende batterijduur. Ze zijn perfect als je voornamelijk browsergebaseerde apps gebruikt voor werk en entertainment. Vergeet ook die essentiële extra's niet - we hebben een breed scala aan handige accessoires, waaronder HDMI-kabels en internetdongles.

Bij USB speakers heb je de keuze tussen een stereo jack en een USB kabel om de speakers aan te sluiten op je persoonlijke apparaten. U kunt dan naar muziek luisteren en uw favoriete films bekijken met geluid van hoge kwaliteit. Als je een hardcore muziekliefhebber bent en op zoek bent naar iets meer grandioos, kijk dan eens naar het indrukwekkende assortiment multimedialuidsprekers dat beschikbaar is op Snapdeal.

Beste luidsprekerkabels van 2021: budget en premium audio ... | Welke hifi?

Een goede speakerkabel (speaker wire voor onze Amerikaanse vrienden) laat je systeem misschien niet beter klinken dan het in werkelijkheid is, maar het kan en moet ervoor zorgen dat elke druppel prestatie via je versterker naar je speakers gaat. Omgekeerd kan een luidsprekerkabel van slechte kwaliteit uw systeem zeker veel erger maken dan het in werkelijkheid is, dus het is absoluut de moeite waard om een ​​degelijke bedrading te plannen bij de aankoop of upgrade van uw systeem. Als je dat niet doet, krijg je goedkope, slecht gemaakte kabels die de talenten van de dure kit die je net hebt weggegooid, verspillen.

Als u luidsprekers gebruikt die in uw monitor zijn ingebouwd, zorg er dan voor dat het geluid voor de monitor is ingeschakeld en dat het volume op de helft staat. Pas de geluidsinstellingen van je monitor aan met de knoppen op de monitor en/of het on-screen menu. Raadpleeg de ondersteuningsdocumentatie die bij uw monitor is geleverd voor meer specifieke informatie over het gebruik en het aanpassen van de luidsprekerinstellingen van uw monitor. Klik op Start en vervolgens op Configuratiescherm.

Begrijp hoe uw luidsprekers werken. Om te leren hoe u problemen met luidsprekers kunt oplossen, is het een goed idee om de basisprincipes van het bedienen van uw luidsprekersysteem te kennen: Geluidssignalen die in uw computer worden gegenereerd, worden vanaf uw computer naar de luidsprekerpoort (meestal groen) gestuurd. Je plugt je speakers in deze poort en het geluid gaat langs de draad verder in de...

Opmerking: als u een tv op uw computer aansluit, raden we u aan een HDMI-kabel te gebruiken als uw pc-verbindingskabel, aangezien deze zowel weergave als geluid kan verzenden. Je kunt dus niet alleen je tv-scherm als monitor gebruiken, maar ook je tv-speakers gebruiken om geluid van je pc af te spelen.

Waarom werken mijn computerluidsprekers niet?

Externe desktopluidsprekers. Audioapparaten die op de computer zijn aangesloten, hebben verschillende kabels en gebruiken daarom verschillende poorten. Controleer eerst of de luidsprekerkabel is aangesloten op de geluidskaart aan de achterkant van de computer. Zoals te zien is op de foto heeft de geluidskaart meerdere sockets. De luidsprekers moeten worden aangesloten op de Line Out-connector, die meestal wordt aangegeven door een afbeelding van geluidsgolven met een naar buiten wijzende pijl.

Vind fabrikanten van computerluidsprekerkabels in China. Geïmporteerde kwaliteit computer luidsprekerkabel geleverd door ervaren fabrikanten bij Global Sources.

VB-CABLE is Donationware! Alle inzendingen zijn welkom. Voor professioneel / educatief gebruik, volumelicenties, bedrijfsimplementatie, commerciële distributie Lees meer over onze licenties ... De eenvoudigste virtuele audiokabels. Om 2x applicaties met elkaar te verbinden!

* Lichtgewicht en draagbaar, weegt slechts 109 gram, kan met één hand worden vastgehouden, bespaart ruimte op het bureaublad. * 110 cm kabellengte, genoeg voor dagelijks gebruik. Gemaakt van hoogwaardig ABS- en TPU-materiaal, duurzaam en stevig. * Aan de onderkant van deze luidspreker heeft hij twee antislipkussentjes om hem stevig op het bureau te laten staan.

Luidsprekers - HiFi-luidsprekersets

Van draagbare luidsprekers met batterijvoeding tot draadloze Bluetooth-luidsprekers en hoogwaardige luidsprekersets voor thuisbioscopen - Cable Chick heeft de luidspreker voor ieders luisterbehoeften! Klanten van Brisbane - Waarom komt u niet zelf naar onze luidsprekersystemen luisteren in onze Capalaba Speaker Showroom!

Ik dacht dat ik het kon gebruiken voor uitvoer naar de audio-interface voor monitoring, via de hoofdtelefoonbewakingsuitgang van de audio-interface of een van de TRS-uitgangen aan de achterkant. Deze twee uitgangen hebben echter een 1/4" TRS-aansluiting. Maar ik heb een 3,5 mm audiokabel en een 3,5 mm naar 1/4" TRS-adapter.

Luidspreker-kabel-connectoren-uitgelegd. Wanneer componenten met elkaar moeten worden verbonden, wordt het type connector dat wordt gebruikt belangrijk. Bovenal zijn ontwerpers op zoek naar connectoren die zorgen voor een veilige verbinding, met een laag signaalverlies. Bij luidsprekers wordt dit probleem vergroot in vergelijking met andere soorten audio en

Kabel Computeraccessoires Stopcontacten Vergrendelingen Audiokabels Verpakking datakabel. Postta SATA III-kabel (pak van 3) 90 graden plug 18 inch 6,0 Gbps datakabel met vergrendeling, rood.

de luidsprekerkabel is niet verwijderbaar. De luidspreker naar computer kabel is ....

... kabel moet 1 luidspreker aansluiten op de achterkant van uw computer, er zal een symbool voor luidspreker op de achterkant van uw computer staan. Forceer niet en de kabels, want ze moeten met een lichte duw in ...

Computerluidsprekerkabel is een dubbele axiale kabel die wordt gebruikt om een ​​door een computer gegenereerd signaal over te brengen naar luidsprekers voor geluidsdistributie. Elektronicabedrijven zoals Maplins verkopen luidsprekerkabels, evenals externe retailers zoals Amazon.

Naast de geluidswenskaart en de luidspreker alleen, speelt de computerluidsprekerkabel-tv ook een cruciale rol bij het verkrijgen van geluid van goede kwaliteit. Deze snoeren dragen de eigenlijke audiogolven van de computer naar de luidspreker, en de luidspreker zal degene zijn die het eigenlijke geluid produceert.

Deze site wordt beheerd door The Cable Company, dat in 1989 werd opgericht als het informatiecentrum voor informatie over nieuwe audiokabels en het hoofdkantoor van The Cable Library, een dienst voor het beoordelen van thuiskabels. KLIK HIER voor www.TheCableCo.com. Via deze site kunt u gebruikte kabels van hoge kwaliteit kopen met onze garantie van één jaar.

Beste DIY-luidsprekerkabels DIY-verbindingskabels en DIY-luidspreker ...

De beste doe-het-zelf-luidsprekerkabels zijn zeker de kabels die je zelf maakt - Gratis doe-het-zelf kabelrecepten hier! Hoewel er echte prestatiewinst te behalen valt met een specifiek merk retailkabel, is de prestatieverbetering gewoon te klein om nauwkeurig te meten. Nadat je je eigen doe-het-zelf-luidsprekerkabels hebt gemaakt, raad ik je aan om andere delen van je afspeelsysteem te upgraden. Bijvoorbeeld: de hoogste vervormingszone op een stereosysteem voor thuis of een thuisbioscoopsysteem bevindt zich in de luidspreker zelf. Het is een bekend feit.

0 elementen. Ontvangst. Computerluidsprekerkabels.

Ugreen 3,5 mm naar 1/4 stereokabel biedt een hoogwaardige verbinding tussen uw laptop of pc met 3,5 mm jack-uitgang en AV-ontvanger, versterker, mixer, stereo-audiosysteem hifi, thuisbioscoopsysteem, computergeluid, opnameapparatuur of luidspreker met twee 6,35 mm jack-ingangen. Geschikt voor alle soorten audiosignaaloverdracht en onderlinge verbinding tussen de twee.

Als ik de hierboven beschreven methode gebruik en vervolgens een HDMI-kabel gebruik om mijn laptop aan te sluiten (ik heb geen kabel alleen voor films op mijn computer), komt het geluid dan uit de luidsprekers of de tv? Bedankt voor je hulp, je bent al erg behulpzaam geweest. Jared Zane Kessie (auteur) uit Richland, Washington op 5 maart 2014

Kabels om een ​​computer te bouwen - Super User

De computerkast wordt geleverd met de nodige kabels om de functies te activeren, zoals audio, luidspreker, USB aan de voorkant, enz. De behuizing wordt ook geleverd met schroeven die je nodig hebt voor de montage, evenals extra schroeven. Meestal zijn er voldoende extra items om de harde schijf / dvd-montage aan te kunnen, maar niet altijd.

Bepaal of uw computer een 3,5 mm AUX-uitgang, optische poort, HDMI-poort en/of Bluetooth heeft. Sluit voor systemen met 3,5 mm-, HDMI- of optische poorten de juiste kabel aan op de soundbar.

[Michael Chen] hield van het geluid dat hij uit deze Corsair SP2200-computerluidsprekers kreeg, met één grote uitzondering. Ze maakten onaangenaam geknetter. Hij dacht dat het misschien zo simpel was als het vervangen van een defecte potentiometer, maar ontdekte al snel dat de reparatie ingewikkelder zou zijn dan dat.

Als uw luidsprekers niet werken, kunt u dit als volgt oplossen en weer geluid op uw computer krijgen. U hebt uw pc gestart of uit de slaapstand gehaald. Maar om de een of andere reden is er geen geluid. Je wordt niet begroet door de Windows-bel wanneer je inlogt, of misschien is er geen geluid bij je video's.

Luidsprekerkabels | Gitaar Centrum

Profiteer van de laagste prijzen en de beste selectie luidsprekerkabels bij Guitar Center. De meeste bestellingen komen in aanmerking voor gratis verzending.

2 x Kartech mini-computerluidsprekers USB 2.0 Multimedia Muziek Desktop stereogeluidspakket Bevat 2 paar x mini-computerluidsprekers. Eenvoudig aan te sluiten op laptops en andere apparaten die zijn uitgerust met een USB-poort. Externe luidsprekers verbeteren de stereoscheiding en het geluidsveld. Zelfaangedreven en gemakkelijk te installeren Geen batterijen of AC adapter nodig Specificaties Merk Kartech Beschrijving Mini computer ...

Sluit de ingangskabel van de achterluidspreker aan op de zwarte 3,5 mm "Rear"-aansluiting aan de achterkant van uw computer. Mogelijk moet u een verlengsnoer van 3,5 mm gebruiken, dat bij de meeste elektronicawinkels verkrijgbaar is. Stap 11.

in Canada | Bezoek Kijiji Classifieds om bijna alles te kopen, verkopen of verhandelen! Nieuwe en gebruikte artikelen, auto's, onroerend goed, banen, diensten, vakantieverhuur en meer, vrijwel overal in Canada.

TechnoSound Muziek Technologie Winkel Europa - Cyprus - Kabelrollen ...

Op voorraad. Reloop voedingskabel - XLR lijn (10M). Productcode 1281.

Met een audiokabel kunt u een Chromecast for Audio of Echo Dot, Echo Input, Echo Link en Echo Plus aansluiten op een versterker, stereo-installatie of thuisbioscoopontvanger die mogelijk niet is uitgerust met een internetstreamingfunctie. Bovendien kan de Echo Link-versterker rechtstreeks worden aangesloten op bedrade luidsprekers.

De pc-luidsprekers hebben een vermogen van 3 W tot 500 W, van twee luidsprekers tot vijf luidsprekersystemen, met Bluetooth-connectiviteit waardoor streamen vanaf uw apparaten zonder kabels of kabels mogelijk is. De subwoofers leveren diepe basfrequenties die je echt kunt voelen, terwijl de 3,5 mm-aansluitingen verbinding maken met je smartphone, tablet, mp3-speler of thuis ...

Koop computerluidsprekers in Nieuw-Zeeland. Koop Nieuw-Zeeland de beste prijzen online voor pc- en laptopluidsprekers voor multimedia, thuisentertainment en gaming. Shop bij merken als Genius, Logitech en meer.

Computerluidsprekers | INTEX-TECHNOLOGIEN

Computerluidsprekers. Slim. Accessoires. Computerluidsprekers. Categorie. Kledingkast 13 artikelen. HDMI-kabel 1 stuks.

Ik heb twee sets luidsprekers, de ene is intern bedraad met een DH Labs Silver Sonic-kabel en de andere gebruikt Tara Labs RSC. Ik heb ook een paar goedkope Acoustic Energy-luidsprekers die ik in de Canare-kabel heb gestopt. Het heeft weinig zin om kabels van 10 of 12 gauge door luidsprekers met interne kabels van 16 of 18 gauge te leiden.

35% OFF Amazon 10-poorts USB 3.0-hub, USB 3.0-splitter, USB-datahub, U ... SB 3.0-stekker, USB 3.0-kabel - ALLEEN $ 32,5 W / code "35ATR3ZU" Productbeschrijving 1.Multi USB-poortuitbreiding: gemakkelijk sluit 7 USB-apparaten tegelijkertijd aan op uw pc, laptop, zoals toetsenbord, muis, kaartlezer, harde schijf, webcam, mp3-spelers, oculus

Canadacomputers.com biedt de beste prijzen voor computers, computeronderdelen, laptops, harde schijven, computerhardware en accessoires met snelle verzending en eersteklas klantenservice.

8 ideeën Harga Speaker Aktif | luidspreker, geluidssysteem, digitale dj

HDMI-kabel, thuisbioscoopaccessoires, HDMI-producten, kabels, adapters, video-/audioschakelaar, netwerken, USB, Firewire, printertoner en meer! Monoprix, Inc. (DBA. MonoPrice.com) is gespecialiseerd in de groothandelsdistributie van kabelassemblages van wereldklasse voor de thuisbioscoop-, personal computer- en hightech-industrie.

Analoge luidsprekerkabels - Kwaliteitsluidsprekerkabels vervaardigd door Transparent Audio in Saco, Maine.

Koop de beste luidsprekerkabels en -draden online voor alle soorten luidsprekers op Bajaao.com tegen lage prijzen.

Logitech-computerluidsprekers leveren een rijk geluid voor muziek, films, games en meer op je pc of Mac.

10 beste computerluidsprekers onder $ 50 [aug. 2021] Definitieve gids ...

Het wordt ook geleverd met een 3,5 mm stereo-audiokabel die eraan is bevestigd voor een pc-verbinding. De kabels zijn lang genoeg om de speakers goed te kunnen plaatsen. Deze computerluidsprekers nemen minimale ruimte in op uw computerbureau en hebben een stevige en duurzame constructie.

Het beste tweedelige computerluidsprekersysteem levert een vol, natuurlijk geluid, of u zich nu op enkele centimeters van het scherm of aan de andere kant van de kamer bevindt. Exclusieve technologie en een geavanceerd poortontwerp brengen je muziek, games en video's tot leven met verbluffende helderheid en indrukwekkende bastonen op elk volume. En al dat geluid komt uit slechts twee luidsprekers - geen basmodule nodig. Met een paar snelle verbindingen kunt u genieten van de rijkdom van de inhoud op uw computer met rijk Bose-geluid. Geavanceerd poortontwerp en krachtige drivers zijn de sleutel tot basprestaties die diepte toevoegen aan muziek, games en video's.

In plaats van bedraad te zijn, maakt de linkerluidspreker draadloos verbinding met de rechter, waardoor het gemakkelijk is om ze te positioneren - hoewel beide nog steeds op netstroom moeten worden aangesloten. Ik had geen problemen met de draadloze verbinding, maar het zou leuk geweest zijn om deze optie toch te hebben.

PrimeCables.ca biedt een breed scala aan kabels, waaronder HDMI-kabels, audio-videokabels, Ethernet-kabels, computerkabels, DisplayPort-kabels, stroomkabels, gamingkabels en Apple-kabels.

Fabrikant van elektronische producten | Leverancier van computerrandapparatuur...

De nieuwste consumentenelektronica zoals bluetooth koptelefoons, TWS koptelefoons, bedrade speakers en koptelefoons met stijlvol design en goede kwaliteit. OEM of ODM beschikbaar.

Computerluidsprekers bieden audiofunctionaliteit voor uw computer, zodat u tijdens presentaties naar geluiden van toepassingen en media kunt luisteren of een publiek van geluid kunt voorzien.

Показано 62 записи