Alles over computers en technologie

Computerluidspreker naar RCA-adapter

luidspreker naar rca-adapter | eBay

Alle categorieën Antiek Automobiel Kunst Babyboeken en tijdschriften Zakelijk en industrieel Camera's en foto Mobiele telefoons en accessoires Kleding, schoenen en accessoires Munten en papiergeld Verzamelobjecten Computers / tablets en netwerken Consumentenelektronica Ambachten Poppen en beren Entertainment Souvenirs Al het andere Cadeaubonnen en waardebonnen Gezondheid en Schoonheid Huis en tuin Sieraden en horloges Films en tv Muziek Muziekinstrumenten en -uitrusting Dierbenodigdheden Aardewerk en glas Vastgoed Speciale diensten Sportartikelen Sport Mem, Cards & Fan.

U kunt deze luidspreker op RCA-adapters aansluiten op uw computers, tablets of telefoons om het geluid te laten knallen en te genieten van rustgevende muziek. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren om u te helpen kiezen op basis van uw voorkeur.

Deze adapterkabel is ook geschikt om elk audioapparaat met veerklemmen voor luidsprekers om te zetten in RCA-connectoren voor installatie. Kabels zijn kleurgecodeerd voor identificatie van de polariteit. Supereenvoudige installatie voor plug-and-play. KENMERKEN. Converteert 2 kanalen van luidsprekerkabelaansluitingen naar RCA-aansluitingen voor installatie.

Wanneer u de luidsprekerdraad aan de RCA-stekkers bevestigt, kunt u de gemarkeerde of ongemarkeerde kant van de draad op de pin aansluiten, wat u het beste uitkomt. Zolang je alle draden hetzelfde maakt, hebben ze dezelfde polariteit. Het maakt een verschil wanneer u uw voltooide luidspreker aansluit, omdat het contact op de buitenste ring nog steeds als aarde wordt beschouwd.

Een pc aansluiten op een audioversterker | Het werkt nog steeds

Zoek de RCA-audioconnectoren aan de achterkant van de versterker. Deze zijn gegroepeerd in paren, met één connector in elk paar rood gekleurd. Elke set is gemarkeerd volgens functie; zoek naar een paar met het label "auxiliary", "aux" of "line-in". Sluit de rode RCA-stekker van de adapterkabel aan op de rode RCA-aansluiting en sluit vervolgens de resterende RCA-stekker aan op de andere aansluiting van het paar.

Vervolgens sluit u de stereo-uiteinden van de RCA-aansluiting aan op de hoofdaudio-uitgang van uw stereo-ontvanger, als deze die heeft, of op een routeerbare uitgang zoals een van de "tape"-uitgangen. Veel audiosystemen hebben tape-ingangen en -uitgangen, zodat u uw computer erop kunt aansluiten om deze zowel als bandrecorder als als geluidsbron te gebruiken.

Als we een tv nemen en het achterpaneel controleren, zullen we zien dat er twee dikke poorten zijn met een kop in verschillende kleuren. Deze poorten worden RCA-poorten genoemd. RCA-uitgang is de beste uitgang voor apparaatverbinding. Waarom? Dit is de standaard aansluitadapter.

Alle categorieën Antiek Kunst Babyboeken Zakelijk en industrieel Camera's en foto Mobiele telefoons en accessoires Kleding, schoenen en accessoires Munten en papiergeld Verzamelobjecten Computers / tablets en netwerken Consumentenelektronica Ambachten Poppen en beren Dvd's en films Entertainment Souvenirs Al het andere Cadeaubonnen en waardebonnen Gezondheid en Schoonheid Huis en tuin Sieraden en horloges Muziek Muziekinstrumenten en uitrusting Dierbenodigdheden Aardewerk en glas Vastgoed Speciale diensten Sportartikelen Sport Mem, Cards & Fan Shop Postzegels.

Hulp nodig bij het converteren van computerluidsprekers naar ... | Tom's Guide-forum

Als u een van deze https /www.amazon.com/Panlong-Audio-Digital-Decoder-Converter/dp/B00AMC2J1Y gebruikt, krijgt u surroundgeluid uit de luidsprekers en hebt u geen extra splitters nodig om ze allemaal aan te sluiten. Als je een optische analoog naar RCA-adapter gebruikt, moet je elk paar luidsprekers er parallel op aansluiten (dat is wat dit kleine kastje doet), maar je zult niet ...

Idealiter zou u EXTERNE studiomonitors / hoofdtelefoons moeten hebben die op uw interface kunnen worden aangesloten, in plaats van de interne luidsprekers van uw computer te gebruiken. Zowel de digitaal naar analoog conversie als de versterking op uw interface zullen hoger zijn dan die van uw computer. Het is een makkelijke oplossing om elke koptelefoon/speaker op de uitgangen van je interface aan te sluiten.

Luidsprekerkabel Terminal Kabel naar Male RCA Audio Connector Adapter Jack Plug.

De volgende stap is het kiezen van het HDMI-apparaat als het standaarduitvoerapparaat. Geluidsinstellingen veranderen voor de luidsprekers en hoofdtelefoons van uw computer, voor het geval er geen verbinding is tussen uw computer en een extern audioapparaat.

Bose computerluidsprekers te koop | Kopen met Achteraf betalen | ebay UK

Bose is een bedrijf dat is gebaseerd op zowel wetenschappelijk onderzoek als menselijke belangen. In 1966 creëerde Bose hun eerste luidspreker en in 1968 veranderden ze de manier waarop mensen naar muziek luisterden met de 901 luidspreker. In 1988 brachten ze het geluid van de Olympische Winterspelen naar Canada en in 1993 vonden ze het geluid van de ether opnieuw uit met hun Wave radio.

RCA - Een rode poort gecombineerd met een witte poort. Deze poorten accepteren 3,5 millimeter kabels van dezelfde kleuren. Koptelefoonaansluiting - De 3,5 mm koptelefoonaansluiting is op de meeste computers ergens aan de zijkant van een laptop of aan de achterkant van een computerkast te vinden. Voor luidsprekers of koptelefoons is de stekker groen gecodeerd en wordt deze meestal aangeduid met een koptelefoonsymbool. De roze aansluiting is voor microfoons en de blauwe aansluiting is voor lijningang, vergelijkbaar met een aux-ingang. HDMI - HDMI-sleuven werken op uw computer hetzelfde als op uw tv, inclusief audiotransmissie.

als je, zoals sommige klanten, gewoon je computerluidsprekers (met 3 draden) met je tv wilt gebruiken, werkt het geweldig! Hoe gebruik je zoiets als oude computerluidsprekers. als je deze adapter voor een koptelefoonaansluiting op een mp3-speler maar voor een paar dollar hebt gekocht en je krijgt ook een moordend geluidssysteem ...

Connectiviteit met uw luidsprekers is essentieel en eenvoudig. De meeste luidsprekers hebben hun ingangen op de eerste luidspreker, hetzij aan de voorkant, hetzij aan de achterkant. Aan de achterkant van de luidspreker hebben veel van hen de 3,5 mm jack-ingang om deze handmatig op de computer aan te sluiten. Sommigen van hen worden geleverd met RCA ...

Hoe externe luidsprekers op een tv aan te sluiten zonder ... | BoomSpeaker

Hoewel de meeste computerluidsprekers inderdaad zwak zijn en problemen kunnen hebben met overbelasting wanneer ze met hard geluid worden ingedrukt, zijn er veel moderne computerluidsprekers die uitstekend werk leveren, sommige zo krachtig als inferieure monitorluidsprekers. Zoals we al eerder zeiden, zijn er tal van geweldige computers (onthoud dat Logitech veel van deze luidsprekers maakt).

Winkelen voor de beste deal voor audio-/videokabels en -adapters voor luidsprekersplitter - Lees productrecensies, vergelijk prijzen en winkelbeoordelingen.

Ik heb Sicuro 5.1 Blue-luidsprekers en het heeft witte en rode RCA-kabels, maar ik heb geen adapter om het op mijn pc aan te sluiten.

Raadpleeg de installatie-instructies om schade aan de broneenheid te voorkomen. OFC (Oxygen Free Copper) voor corrosiebestendigheid. Mannelijke RCA-aansluitingen. Gegroefde middenpen voor veilige verbinding.

Draadloze Bluetooth zender en ontvanger RCA AUX adapter voor ... | eBay

Het apparaat werkt erg goed. Zeer goede prijs. Ik heb het met succes gebruikt om mijn telefoon en computer aan te sluiten op een oude Luxman-versterker. Kabels zijn wat je zou verwachten voor de prijs, maar daar heb ik hem niet voor gekocht.

China Rca-adapterfabrikanten - Selecteer de beste prijs Hoge kwaliteit 2021 Rca-adapterproducten van gecertificeerde Chinese kabelfabrikanten, leveranciers, groothandelaren en fabrieken uit China op Made-in-China.com.

2. eBerry HDMI naar RCA-kabel, HDMI Male naar 3RCA AV Composite Male M/M-connector Adapterkabel Zendersnoer. Deze kabel maakt eenrichtingstransmissie mogelijk van een HDMI-apparaat naar een RCA. Zorg ervoor dat uw apparaat signaalcoderings- en decoderingsfuncties heeft, aangezien deze kabel niet compatibel is met laptops, pc's, dvd's, ROKU ...

Aanpassing van een luidsprekerkabel naar een voorversterker rca-adapter.

Hoe sluit ik mijn Audio-Technica platenspeler aan op actieve speakers?

Actieve luidsprekers hebben een interne eindversterker, een eigen stroomaansluiting en vaak volumeregeling. De ingangsaansluitingen op actieve luidsprekers kunnen variëren, daarom leveren we twee adapterkabels bij onze draaitafels om het aansluiten op verschillende soorten actieve luidsprekers te vergemakkelijken.

Ik heb twee niet-aangedreven stereoluidsprekers op mijn veranda die ik op de een of andere manier op mijn computer zou willen aansluiten. Ik begrijp dat ik een ontvanger / versterker nodig heb om signalen van mijn pc naar de luidsprekers te voeden en om te zetten, maar ik hoopte dat ik geen volwaardige stereo-ontvanger zou hoeven kopen om deze eenvoudige verbinding te maken. Is er een eenvoudig en goedkoop apparaat dat ik kan gebruiken om mijn externe luidsprekers op mijn pc aan te sluiten? Ik moet ook vermelden dat mijn pc aansluitingen heeft voor optische en aux-uitgang. Bij voorbaat dank voor al je hulp!

Bekijk deze prachtige rca-luidsprekers in de online winkels van DHgate Canada en koop rca-luidsprekers tegen belachelijk betaalbare prijzen. Of u nu op zoek bent naar een luidsprekerversterkermodule of een leerluidspreker, we hebben een verscheidenheid aan stijlen voor u.

Afhankelijk van hoe u uw luidsprekers plaatst, heeft u mogelijk ook een paar RCA-verlengsnoeren nodig. Om uw AT-LP60 aan te sluiten, bevestigt u eerst de verlengsnoeren en vervolgens de RCA naar TRS-adapters. Sluit ten slotte het uiteinde van de adapter aan op elke luidspreker. Zorg ervoor dat de voorversterkerschakelaar van uw platenspeler op LINE staat.

USB naar RCA-adapter? - TechSpot-forums

Ik heb onlangs de Bose Companion 5-luidsprekers gekocht en ...

Deze luidsprekerkabeladapterkabel verbindt luidsprekeruitgangen van hoog niveau via RCA-phono-aansluitingen. Ideaal voor gebruik met versterkers of audio-ontvangers die een hoog ingangsvermogen hebben, maar geen luidsprekerkabel-ingangsaansluitingen of de gegoten RCA-stekkers zijn kort om eenvoudige installatie in krappe ruimtes mogelijk te maken. Deze adapterkabel is ook geschikt om elk audioapparaat met veerklemmen voor luidsprekers om te zetten in RCA-connectoren voor installatie. Kabels zijn kleurgecodeerd voor identificatie van de polariteit. Supereenvoudige installatie voor plug-and-play. Converteert 2 kanalen van luidsprekerkabelaansluitingen naar RCA-aansluitingen voor installatie.

Displayport-kabels Mini DisplayPort-kabel VGA-monitorkabel COMPUTER-VOEDINGSKABELS 230V-voedingskabels voor computers SATA SATA-voedingskabel

Rechte hoek 90 graden VGA SVGA vrouwelijk naar DVI 24 + 5 mannelijk DVI naar VGA LCD adapter vga dvi vga adapter connector converter adapter.

RCA naar XLR-adapters? | Audiogon-discussieforum

Kirk, hartelijk dank voor nog een van uw buitengewoon goed geïnformeerde algemene vooruitzichten, die zeker pleit voor de conclusie die in uw laatste paragraaf is uitgedrukt. De Cardas-adapters die we hebben gezien, doen niets met pin 3. Het verbaast me hoe zoveel fabrikanten, zowel pro-georiënteerd als audiofiel-georiënteerd, het op zijn kop lijken te hebben als het gaat om rca-naar-xlr-adapters.

Luidsprekerkabel audio-adapter voor dual RCA 2 rca single point 3,5 mm computerversterker.

Putere invertoare. Computer en slimme media.

RCA-monsterkabels worden gebruikt om stereocomponenten aan te sluiten. De kabels hebben een hoge resolutie, een brede frequentierespons en een breed dynamisch bereik. Voor meer informatie: www.cablesforless.com.

Hoe u uw bedrade luidsprekers draadloos kunt maken | PCMag

En voor degenen onder u die zouden willen dat u nog steeds uw geliefde 30-pins dockingstation uit de begindagen van iPods en iPhones zou kunnen gebruiken, zijn er zelfs oplossingen voor. Hoewel dat niet de enige beschikbare optie is, maakt Samson een betaalbare 30-pins adapter die in principe kan worden aangesloten op waar je oude ...

Monoprice voeding HDMI ingang naar component A/V, DC/5V USB A naar B kabel Zilver gevlochten USB A naar B kabel Rode analoge video keystone adapter Stereo RCA coaxiale verlenging met video Ethernet kabel Firewire kabel Blauwe keystone analoge video adapter Lange draad Groene luidspreker RCA Keystone adapter.

Weet iemand een adapter of kabel die conversie van RF naar RCA mogelijk maakt? Mijn 9" TV (voor gebruik in de keuken) heeft alleen RCA Video/Audio-ingangen en ik wil hem aansluiten op mijn kabeluitgang. Hier is de truc.... Ik wil geen videorecorder hoeven te gebruiken om de signaalkabel om te zetten op de televisie.

Met een high-end 2 RCA-vrouwtje-naar-vrouwtje-adapter heb je een klein stukje hemel om je thuisbioscoop van stroom te voorzien...

optische adapter naar rca

Breed scala aan toepassingen: pc-computer, laptop, PS3, XBOX360, HD-spelers, HD-decoders, DM500 / DM800, Blu-ray-dvd, HD-CD, KTV-audio. Verfijnde, eenvoudige, plug-and-play, mobiele en robuuste producten. Ondersteuning van digitale DTS, Dolby AC-3 audiosignaalbrondecodering, 5.1-kanaals of 2.1-kanaals analoge audiosignaaluitvoer.

Computergegevens- en sensorkabel (3). IT & Communicatie (8).

Stereoluidsprekers zijn niet op dezelfde manier gemagnetiseerd als computerluidsprekers. Als u uw stereoluidsprekers te dicht bij uw computer plaatst, kunnen ze uw harde schijf beschadigen. Speel het veilig en houd minstens een paar voet ruimte ertussen.

Er zijn maar heel weinig "computer"-systemen met een sub met voldoende vermogen om bij de rest van je systeem te passen, en deze creativiteit ...

Hoe u uw luidsprekers op uw computer aansluit | Audiotips

Als u krachtige luidsprekers gebruikt, verbindt u meestal een enkele luidsprekerkabel van de ene luidspreker naar de andere. Zorg ervoor dat als u aan de ene kant geld gebruikt aan de plus, u hetzelfde doet aan de andere luidspreker. Zorg ervoor dat losse draadstrengen de andere luidsprekeraansluiting niet raken.

Ik had een rca-kabel die ik in het midden doorsneed..zo eindigde ik met links / rechts rca aan de ene kant en open draden aan de andere kant. Ik wist niet veel over wat positief / negatief is, dus ik probeerde ze aan te sluiten op mijn FM-ontvanger.

Test de luidsprekerkabel door te proberen deze een beetje van de adapter af te trekken - deze zal enige weerstand bieden als deze stevig vastzit. Steek de andere kant van de adapter in de linker en rechter stereokanaal audiopoorten aan de achterkant van uw computer (die normaal gesproken groen en zwart/blauw van kleur zijn).

viablue rca-adapter - bnc de viablue bnc rca-adapter wordt tussen een rca-connector en een bnc-connector gestoken. de hoge kwaliteit van deze vergulde connector maakt een verliesvrije overdracht mogelijk.

audiokabel naar rca-adapter - STLFinder

... Ik wilde niet steeds dit circuit opnieuw moeten bedraden voor mijn klasse A-versterkers en hoewel ik een kleine module zou kunnen bouwen om het aan te kunnen. Ik heb banaanstekkers op de uitgang gebruikt om het invoegen met andere modules die volgen in de audioketen te vergemakkelijken. OnePlus USBC naar 3,5 mm audiokabeladapter.

DB25 MM ADAPTER Converteer een vrouwelijke DB25-verbinding naar een mannelijke DB25-verbinding; parallel gebruiken..

Uit op Radio Shack voor de 1/8 "Y-adapter. Terug naar huis - werkte niet. Ik ging naar het menu en schakelde de luidsprekers over naar audio uit.

Je zou een stereo versajack naar RCA-adapter moeten kunnen gebruiken die op een versterker kan worden aangesloten, die de luidsprekers zou aansturen. Ik zou een volumeregeling tussen de computer en de versterker aanraden, anders zou je gemakkelijk iets kunnen breken. Maar eerlijk gezegd zuigt Car Audio mijn noten, dit idee is te ingewikkeld, als je hard geluid wilt of zoiets, gewoon

Top 10 beste computerluidsprekers onder $ 50 in 2021 | Soundpujari

Wil je hem thuis gebruiken, dan heb je een speaker nodig. Wat als uw luidsprekers subwoofers hebben en een ...

Alle categorieën Antiek Babykunst Boeken, strips en tijdschriften Zakelijk, kantoor en industrieel Camera's en fotografie Auto's, motorfietsen en voertuigen Kleding, schoenen en accessoires Munten Verzamelobjecten Computers/tablets en netwerken Knutselen Poppen en beren DVD's, films en tv Evenementen Tickets Al het andere Tuin & Patio Gezondheid en schoonheid Vakanties en reizen Thuis, Meubels en doe-het-zelf Sieraden en horloges Mobiele telefoons en communicatie Muziek Muziekinstrumenten Dierbenodigdheden Aardewerk, porselein en glas Eigendommen Beeld en geluid Sportartikelen.

1 RCA naar 2 RCA-adapter. Prijs: Bespreekbaar Minimale bestelhoeveelheid: Bespreekbaar Merk: Bespreekbaar Levertijd: Binnen 2-3 werkdagen

Met bronnen zoals een tv, cd/dvd/blu-ray-speler, audiocassettedeck, videorecorder of compatibele audio-uitgang naar een stereo- of thuisbioscoopontvanger, kunt u draadloze bedrade luidsprekers maken met een draadloze luidsprekerconversiekit (ook wel een draadloze luidsprekerset of draadloze luidsprekeradapter).

Hulp bij het aansluiten van luidsprekers op pc en tv - RedFlagDeals.com ...

Ik heb Razer Mako-luidsprekers die zowel 3,5 mm- als RCA-ingangen accepteren, wat perfect was voor aansluiting op mijn pc (3,5 mm) en Rogers set-top box (RCA-kabel) en ik kan ertussen schakelen. Twee ingangen, afhankelijk van of ik aan het kijken was TV of het gebruik van de computer. Mako-luidsprekers waren ook ideaal vanwege hun kleine voetafdruk, maar de luidsprekers zijn nu kapot en ik heb geen soldeervaardigheden om het te repareren (d.w.z. Click of death). Ik ben op zoek geweest naar een goedkope en goedkope computerluidsprekerset en een soort adapter te gebruiken waarmee ik mijn pc en een settopbox op de ...

Bord Accessoires Computer & Kantoor> Desktop & Desktop Computers> Randapparatuur Computer & Desktop> Industriële Computing & Accessoires Computer & Desktop> Laptop Accessoires> Externe Voedingen Computer & Desktop> Laptop Accessoires> Computer & Desktop Toetsenbord Hoezen > Laptop Accessoires> Computer & Kantoor Lapdesks> Laptopaccessoires> Laptopadapter Computer & Desktop> Laptopaccessoires> Laptoptassen & -koffers

Deze op maat gemaakte adapter bevat een Cardas mannelijke RCA-stekker aan het ene uiteinde en een vrouwelijke XLR-connector aan het andere uiteinde. Het heeft een niet-magnetische eutectische messing constructie, met rhodium en zilveren contactoppervlakken. De messing moer is verguld.

Ik heb een Edifier 1700BT die een RCA-ingang aan de achterkant heeft, en ik heb ook een Klipsch KSW-10 subwoofer met dezelfde ingang. Mijn vraag is - hoe krijg ik de twee afzonderlijke RCA-kabels (ze gaan allebei naar een 3,5 mm-aansluiting van de rood-wit die op beide apparaten wordt aangesloten) om de twee L&R-signalen van de sub en luidsprekers te combineren, zodat ze in een enkele passen 3,5 mm-aansluiting in mijn telefoon om naar muziek te luisteren die uit de luidsprekers en de sub komt? Sorry als ik overbodig ben, ik probeer zo duidelijk mogelijk over te brengen wat ik wil doen.

RCA RPD663 draagbaar luidsprekersysteem voor iPad met volledig bereik ...

RCA draadloze luidsprekers - Vergelijk prijzen, recensies en koop bij Nextag RCA draadloze luidsprekers NIEUW mobiel audioluidsprekersysteem voor RCA RPD663 audio-dockingstation met draadloze headset, staafluidspreker RCA 40" home theater-geluid met bluetooth.

Показана 61 запись