Alles over computers en technologie

3D-aanraking ios 9

Legt uit hoe u 3D Touch-functies in uw iPhone-app in iOS 9 kunt toepassen.

Als 3D Touch beschikbaar is, profiteer dan van de mogelijkheden ervan. Indien niet beschikbaar, bied dan alternatieven aan, zoals aanraken en vasthouden. 3D Touch-functies ondersteunen VoiceOver. Lees de Toegankelijkheidsprogrammeringshandleiding voor iOS voor meer informatie over VoiceOver.

Conclusie. U zou nu vertrouwd moeten zijn met de 3D Touch API's die beschikbaar zijn in iOS 9, inclusief Peek en Pop, force sensing via UITouch en snelle acties op het startscherm. 3D Touch biedt veel nieuwe manieren om met uw apparaat te communiceren en ik moedig iedereen ten zeerste aan om het op zijn of haar eigen manier te omarmen ...

Ik heb geprobeerd toegang te krijgen tot de eigenschappenverzameling en te controleren op "forceTouchCapability", maar "forceTouchCapability" controleert alleen of het apparaat iOS 9.0 of hoger is. Dit betekent dus dat op elk apparaat met iOS 9 force touch "beschikbaar" is. Ik heb een manier nodig om te controleren of 3D Touch daadwerkelijk wordt ondersteund op het apparaat van de gebruiker (iPhone 6s) en ik moet ervoor zorgen dat de 3D Touch-optie daadwerkelijk is ingeschakeld in de instellingen voor toegankelijkheid.

Tuts + Tutorial: iOS 9: een inleiding tot 3D Touch. Instructeur: Davis Allie. In deze tutorial leer je hoe je alle 3D Touch API's gebruikt die beschikbaar zijn op iOS 9 voor de nieuwe iPhone 6s en 6s Plus. Dit omvat Peek en Pop, geforceerde detectie via UITouch-klasse en snelle acties op het startscherm.

De beste iOS 9 jailbreak-instellingen voor 3D Touch

Zowel iPhone 6s als iPhone 6s Plus worden geleverd met een nieuwe technologie genaamd 3D Touch, die druk op het scherm kan voelen en dienovereenkomstig acties kan uitvoeren. Met 3D Touch kunt u krachtig op app-pictogrammen op het startscherm drukken om een ​​pop-upmenu met snelle acties weer te geven, zoals het opstellen van een bericht

Met de toevoegingen van 3D Touch op de iPhone 6s en iPhone 6s Plus ervaar je een nieuw niveau van interactie met je iOS 9-apparaten. Je kunt het reactievermogen van 3D Touch aanpassen, afhankelijk van hoe hard je doorgaans drukt. dit maakt de functies comfortabeler in het gebruik.

Maar wat als u zo hard mogelijk drukt en 3D Touch niet kunt laten doen wat u wilt? Of misschien raak je nauwelijks dingen en lanceer je per ongeluk snelle acties of blaas je rechtstreeks in Peek en rechtstreeks in Pop? Gelukkig heeft iOS 9 een handige gevoeligheidsinstelling.

Het 3D Touch-menu op iOS 11 is klote omdat je je vinger moet optillen en het contact moet selecteren dat je wilt bellen ... het goede aan iOS 9 was dat je op het 3D Touch-menu zou drukken en je vinger naar het contact zou schuiven wilt bellen en uw vinger loslaat en het nummer wordt automatisch gebeld.

Apple iPhone 6s Plus Review> 3D Touch gebruiken, iOS 9

Met behulp van 3D Touch, iOS 9. 3D Touch is ongetwijfeld het belangrijkste kenmerk van de nieuwe iPhones. Afstammeling van Force Touch van de Apple Watch, 3D Touch kan bepalen hoeveel druk je op een bepaald moment op het scherm uitoefent. De functie werkt zowel op het startscherm als in apps en opent de deur naar een groot aantal nieuwe opties en snelkoppelingen. Op het startscherm kun je bijvoorbeeld stevig op het Mail-pictogram drukken om een ​​lijst met snelkoppelingen te openen om een ​​nieuw bericht te maken, je opgeslagen e-mails te doorzoeken en te zien hoeveel ongelezen berichten je hebt. Een soortgelijke pers op de...

En de toevoegingen zijn netjes: je kunt - eindelijk! - verander eenvoudig je iPhone-achtergrond via een 3D-aanraking op het instellingenpictogram (voorheen vereiste een eenvoudige actie, zoals het wijzigen van de achtergrond, een reeks tikken in de instellingenmenu's). U kunt ook eenvoudig naar aandelen zoeken, direct naar de weersvoorspelling voor een van uw favoriete locaties gaan en uw medische ID bekijken via een 3D-aanraking op de Health-app.

Om het Control Center weer te geven, veegt u omhoog vanaf de onderkant van uw iPhone-scherm. Druk vervolgens stevig op de zaklamp, timer, rekenmachine of camerapictogrammen voor handige snelle acties. Een laatste coole 3D Touch-truc is om stevig op de linkerrand van ons iPhone-scherm te drukken om iOS-multitasking te starten.

Waarom Apple twee verschillende namen gebruikt voor drie verschillende technieken is een raadsel. We kunnen waarschijnlijk verwachten dat de 3D Touch-techniek naar Apple Watch 2 komt en de nieuwe trackpads, die Force Touch niet meer zou gebruiken. Het voorbeeld uitvoeren. Op dit moment kun je met de iOS-simulator geen 3D Touch-gebeurtenissen simuleren.

Hoe 3D Touch deactiveren? | Veelgestelde vragen over iPhone

3D Touch is een nieuwe functie in iOS 9 op de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Het maakt gebruik van de Taptic-engine en druksensoren van Apple om te voelen hoeveel druk je op je scherm uitoefent. Met een lichte aanraking kunt u bijvoorbeeld voorbeelden van e-mails, foto's en zelfs routebeschrijvingen in Apple Maps bekijken. Gebruikers kunnen ook meer druk uitoefenen om open e-mails, kaarten en meer te "poppen". Je kunt de hoeveelheid druk die nodig is om een ​​"peek and pop"-overgang te maken, nauwkeurig afstellen door naar Instellingen> Algemeen> Toegankelijkheid> 3D Touch te gaan.

Dit artikel introduceert de nieuwe 3D Touch API's die beschikbaar zijn in iOS 9 voor de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Het omvatte het toevoegen van drukgevoeligheid aan een applicatie; gebruik Peek en Pop om snel informatie in de applicatie weer te geven vanuit de huidige context zonder navigatie; en het gebruik van Snelle acties om snelkoppelingen te bieden naar de meest gebruikte functies van uw app.

Denk je dat 3D Touch is geïntegreerd met iOS9.0GM / Final of worden S-modellen geleverd met iOS9.1?

Voorafgaand aan iOS 9 werd iOS 9.0.2 op 30 september gelanceerd. Het loste bugs op, waaronder een die verhinderde dat mobiel datagebruik voor individuele apps werd in- of uitgeschakeld, een iMessage-activeringsprobleem en iCloud-back-upproblemen. Er was ook een rare bug die het scherm kon draaien wanneer

Ios 9 3D-aanraking

Hoe 3D Touch te activeren op een iPhone of iPad iOS 9.2 - 9.3.3 Jailbreak Cydia Bron: apt.imokhles.com/ JAILBREAK iOS 9.2 ...

In tegenstelling tot andere gebruikelijke instellingen, is dit dynamische element diep ingebouwd in iOS 9, wat de manier zal veranderen waarop je resultaten van de iPhone krijgt. Het gebruikt capacitieve sensoren om de resultaten weer te geven. Het mechanische gedeelte is een van de meest geavanceerde onderdelen van iOS 9.

Dit is belangrijk omdat de iPhone in de eerste plaats een icon launcher en een enkele kolomweergave van IT blijft, vooral in zijn typische portretoriëntatie. Het heeft niet de iPad-controller voor gesplitste weergave, waarmee je snel op lijsten kunt tikken en details kunt bekijken. In plaats daarvan moet je tikken, verifiëren en als je naar de verkeerde plaats bent gegaan, tik je terug.

Eind vorig jaar hebben we kennisgemaakt met 3D touch op van iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Het drukgevoelige display merkt de je dur de zacht op het scherm duwt. Duw ik bijvoorbeeld steviger op een app-icon? Dan verschijnt er in veel gevallen een contextmenu met snelle koppelingen naar populaire functies van de betreffende app.

3D-aanraking | iOS-man

Het overnemen van deze functie is heel eenvoudig. Hiervoor heeft Apple nieuwe API's op iOS 9 geïntroduceerd. U begint met het registreren van een weergave waarvan u een voorbeeld wilt bekijken en een gemachtigde die de overgangen voor de 3D Touch afhandelt. Bel hiervoor registerForPreviewingWithDelegate: sourceView ...

Het Control Center is volledig opnieuw ontworpen in iOS 10, waardoor het er veel schoner uitziet. De lay-out van UI-elementen is echter niet het enige dat is veranderd. Veel 3D Touch-functies zijn ook beschikbaar in het Control Center. Zaklamp: gebruikers kunnen nu het zaklamppictogram in het Control Center in 3D aanraken om de intensiteit van de zaklamp aan te passen.

Is het mogelijk om de 3D Touch in mijn app te verwijderen via code of instellingen in mijn app? In mijn app, voor iPhone 6s / 6s + click, werken de touchBegan-, touchMoved- en touchEnded-gebeurtenissen niet correct. Hoe de oorzaak achterhalen zonder nieuwe apparaten te kopen?

3D Touch is een innovatief hulpmiddel voor de gebruikersinterface dat bij iOS 9 wordt geleverd. Hiermee kunnen de aanraakschermen van iPhones 6s en 6s Plus de drukgevoeligheid registreren. Het programmeren van uw applicaties om te reageren op 3D Touch opent een geheel nieuwe dimensie van interactiviteit; ontwikkelaars kunnen bijvoorbeeld de dikte van een lijn in een tekenprogramma variëren of contextmenu's openen op basis van de druk van de aanraking van de gebruiker. In deze cursus loopt Tammy Coron door de 3D Touch API. Het laat zien hoe u statische en dynamische snelle acties kunt toevoegen, waarmee u snelkoppelingen kunt weergeven voor toepassingsspecifieke taken.

Gratis video-tutorial: iOS 9 - Deel 4 - 3D Touch - Apple Mac, iPad ...

Kern iOS iOS 9 3D Touch Apple Multitasking. Een kleine afleiding deze week met de recente release van de iPhone 6S en 6S Plus. Een van de nieuwe kerntechnologieën die bij nieuwe iPhones worden geleverd, is 3D Touch en het is verbazingwekkend. Dus voor deze aflevering kijk ik naar de verschillende manieren waarop 3D Touch wordt gebruikt in iOS 9 en de standaardapps van Apple. De volledige tutorial omvat

Voorafgaand aan iOS 9 werd iOS 9.0.2 op 30 september gelanceerd. Het loste bugs op, waaronder een die verhinderde dat mobiel datagebruik voor individuele apps werd in- of uitgeschakeld, een iMessage-activeringsprobleem en iCloud-back-upproblemen. Er was ook een rare bug die het scherm kon draaien wanneer

In iPhone 6s en iPhone 6s Plus introduceerde Apple een krachtige nieuwe dimensie in de Multi-Touch-interface met 3D Touch zoals Tap, Swipe en Pinch. Bovendien introduceert 3D Touch ook Quick Actions, Peek and Pop, Pressure Sensitivity en meer. Maar Apple heeft 3D Touch-functionaliteit niet toegestaan ​​op alle iOS-apparaten met iOS 9. Zoveel gebruikers zijn nieuwsgierig om 3D Touch op hun oude te gebruiken.

Activator-update iOS 9 3D Touch-snelkoppeling Hands-on. twitter.com/EveryApplesPro/status/655985686626050048. Download, livestream en maak je eigen video's, allemaal in HD.

Top 5 manieren om 3D Touch Lag te repareren in iOS 14

Nu heb je met succes iOS 14 3D Touch gerepareerd die niet reageert, te laat is of langzaam werkt, en er kunnen meer bewerkingen worden uitgevoerd met 3D touch. Trouwens, hoewel sommigen van ons niet tevreden zijn dat het 3D Touch-multitasking-gebaar vanwege technische beperkingen in iOS 14 wordt verwijderd, kunnen fans ...

Volgens een e-mail die hij naar een gefrustreerde iOS-gebruiker stuurde, die voor het eerst werd gemeld door de Apple MacRumors-blog, werd het gebaar verwijderd vanwege een "technische beperking", maar het zal in een toekomstige update worden hersteld. Hier is zijn reactie, zoals gemeld door MacRumors: We moesten helaas tijdelijk ...

Het nieuwe iOS 9.3-besturingssysteem bevat nieuwe leermiddelen die nuttig zouden moeten zijn voor docenten. Met de Classroom-app kunnen docenten lessen plannen en de voortgang van studenten volgen. Apple ID's voor het onderwijs zullen ook worden geïntroduceerd en kunnen worden beheerd door schoolbeheerders.

Apple heeft onlangs 3D Touch aangekondigd als een van de belangrijkste functies van de iPhone 6s- en iOS9-reeks apparaten. Veel mensen denken nog steeds aan deze nieuwe functie. Ze proberen erachter te komen welke veranderingen dit kan brengen in de mobiele app-ruimte. Het kan daarom nuttig zijn om eerst uit te leggen wat deze technologie werkelijk is, hoe het werkt, en vervolgens te verkennen welke technologische start-up kansen het kan creëren voor mobiele toepassingen.

# 95: 3D Touch - Kleine Hapjes Cacao - Tips en technieken voor iOS ...

We zorgen ervoor dat 3D Touch beschikbaar is en gaan ervan uit dat onze kracht 0,0 is, tenzij er een aanraking aanwezig is. Vervolgens werken we de voortgangseigenschap van onze voortgangsweergave bij en voor een goede maatregel zullen we een rode achtergrondkleur voor onze weergave instellen, waarbij ook de dekking wordt toegewezen aan de sterkte van de aanraking.

We hebben Apple's "Let Us Loop You In"-evenement besproken in ons liveblog, en nu is het tijd voor jou om alles te weten te komen over wat Apple op 21 maart heeft aangekondigd. En we beginnen met dit artikel over het mobiele besturingssysteem iOS 9.3, dat binnenkort beschikbaar zal zijn als OTA-update (Over-the-Air) voor alle ondersteunde iPhone-, iPad- en iPod touch-apparaten. Na het toepassen van de update zal iOS 9.3 de iOS 9.2.1-versie vervangen, met de volgende nieuwe functies.

Het mobiele besturingssysteem is zo ontworpen dat wat de gebruiker ook doet op een smartphone of tablet, de gebruiker naar een ander scherm brengt om het te doen. Met de release van de iPhone 6s en 6s probeerde Apple dit probleem op te lossen: het scherm kan nu precies detecteren hoeveel gebruikers erop drukken, het multitouch-equivalent van rechtsklikken op het bureaublad.

Dashlane is compatibel met iPhone, iPod touch en iPad met iOS 8.0 of hoger en is gratis verkrijgbaar in de App Store. De app biedt in-app-aankopen vanaf $ 39,99 om de premiumfuncties te ontgrendelen, waaronder synchronisatie tussen verschillende apparaten en accountback-up. Dashlane ontving eind juli zijn vorige grote update, waarmee het een Apple Watch-metgezel kreeg en de functie Password Changer, waarmee u uw wachtwoorden op meer dan 75 verschillende sites en services met slechts één klik kunt wijzigen.

iOS 9-hack brengt 3D Touch naar iPad Pro met Apple Pencil

Nu, dankzij een ontwikkelaar genaamd Hamza Sood met de Apple Pencil dankzij de jailbreak, kon de 3D Touch werken op de iPad Pro, maar met een belangrijke nuance. En de hack is nutteloos als je in dit geval geen essentieel element hebt: de Apple Pencil. En dat is eigenlijk de druk in iOS 9

Nieuw in iOS 9: 3D Touch op iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Apple heeft een geheel nieuwe schermtechnologie geïntroduceerd, 3D Touch genaamd, gebaseerd op de Force Touch geïmplementeerd op de Apple Watch, waarmee je kunt "gluren" door licht te drukken of "Pop" door harder te drukken. Als u bijvoorbeeld bladert...

Voor het eerst op iOS-apparaten stellen deze eigenschappen u in staat om aanrakingsdruk te voelen en erop te reageren in UIEvent-objecten die uw app ontvangt. Op iPhone heeft de kracht van een aanraking een hoog dynamisch bereik, beschikbaar als een drijvende-kommawaarde voor uw app. Voor meer informatie over het leveren van een aangepaste implementatie van 3D Touch met behulp van ...

Conclusie. U zou nu vertrouwd moeten zijn met de 3D Touch API's die beschikbaar zijn in iOS 9, inclusief Peek en Pop, force sensing via UITouch en snelle acties op het startscherm. 3D Touch biedt veel nieuwe manieren om met uw apparaat te communiceren en ik moedig iedereen ten zeerste aan om het op zijn of haar eigen manier te omarmen ...

ios - Controleer of 3D touch wordt ondersteund en ingeschakeld op ...

Dit betekent dus dat op elk apparaat met iOS 9 force touch "beschikbaar" is. Ik heb een manier nodig om te controleren of 3D Touch daadwerkelijk wordt ondersteund op het apparaat van de gebruiker (iPhone 6s) en ik moet ervoor zorgen dat de 3D Touch-optie daadwerkelijk is ingeschakeld in de instellingen voor toegankelijkheid.

In deze tutorial leer je hoe je alle 3D Touch API's gebruikt die beschikbaar zijn op iOS 9 voor de nieuwe iPhone 6s en 6s Plus. Dit omvat Peek en Pop, geforceerde detectie via UITouch-klasse en snelle acties op het startscherm.

Zowel iPhone 6s als iPhone 6s Plus worden geleverd met een nieuwe technologie genaamd 3D Touch, die druk op het scherm kan voelen en dienovereenkomstig acties kan uitvoeren. Met 3D Touch kunt u krachtig op app-pictogrammen op het startscherm drukken om een ​​pop-upmenu met snelle acties weer te geven, zoals het opstellen van een bericht

Met behulp van 3D Touch, iOS 9. 3D Touch is ongetwijfeld het belangrijkste kenmerk van de nieuwe iPhones. Afstammeling van Force Touch van de Apple Watch, 3D Touch kan bepalen hoeveel druk je op een bepaald moment op het scherm uitoefent. De functie werkt zowel op het startscherm als in apps en opent de deur naar een groot aantal nieuwe opties en snelkoppelingen. Op het startscherm kun je bijvoorbeeld stevig op het Mail-pictogram drukken om een ​​lijst met snelkoppelingen te openen om een ​​nieuw bericht te maken, je opgeslagen e-mails te doorzoeken en te zien hoeveel ongelezen berichten je hebt. Een soortgelijke pers op de...

3D Touch onder de knie krijgen in iOS 9 (of volledig uitschakelen)

Maar wat als u zo hard mogelijk drukt en 3D Touch niet kunt laten doen wat u wilt? Of misschien raak je nauwelijks dingen en lanceer je per ongeluk snelle acties of blaas je rechtstreeks in Peek en rechtstreeks in Pop? Gelukkig heeft iOS 9 een handige gevoeligheidsinstelling.

En de toevoegingen zijn netjes: je kunt - eindelijk! - verander eenvoudig je iPhone-achtergrond via een 3D-aanraking op het instellingenpictogram (voorheen vereiste een eenvoudige actie, zoals het wijzigen van de achtergrond, een reeks tikken in de instellingenmenu's). U kunt ook eenvoudig naar aandelen zoeken, direct naar de weersvoorspelling voor een van uw favoriete locaties gaan en uw medische ID bekijken via een 3D-aanraking op de Health-app.

Met iOS 9.3 biedt Apple voor het eerst een speciale nachtmodus voor iOS, naast de nieuwe 3D Touch-snelkoppelingen voor iPhone 6s, beveiligingsfuncties voor de Notes-app en meer. Afgezien daarvan brengt de bèta-update ook een heleboel andere nieuwe functies naar het mobiele besturingssysteem, waaronder landschapsondersteuning voor de Nieuws-app, nieuwe talen voor Siri, de functionaliteit van de Gezondheid-app en meer.

iOS 9.3 komt snel dichterbij en zal verschillende nieuwe functies introduceren, zoals Nightshift en Secure Notes, evenals enkele verbeteringen aan CarPlay. Zoals gewoonlijk zullen er tal van bugfixes en kleine verbeteringen zijn, waaronder verschillende nieuwe 3D Touch-snelkoppelingen voor enkele van de originele apps die ze gebruiksvriendelijker zouden moeten maken.

Gratis video-tutorial: iOS 9 - Deel 4 - 3D Touch - Apple Mac, iPad ...

Kern iOS iOS 9 3D Touch Apple Multitasking. Een kleine afleiding deze week met de recente release van de iPhone 6S en 6S Plus. Een van de nieuwe kerntechnologieën die bij nieuwe iPhones worden geleverd, is 3D Touch en het is verbazingwekkend. Dus voor deze aflevering kijk ik naar de verschillende manieren waarop 3D Touch wordt gebruikt in iOS 9 en de standaardapps van Apple. De volledige tutorial omvat

Het is gewoon voor dagelijks gebruik - als je dit wat meer test, zul je zien dat de iPhone 6S elke dag een paar seconden wint door constant apps te openen en te sluiten (zie de video in het iOS 9-gedeelte om dit te begrijpen. dat bedoel ik ). Wat met name ontbrak bij de onthulling, waren de beweringen over een langere levensduur van de batterij, waarvan je zou hebben aangenomen dat de opgewaardeerde processor zou hebben aangeboden.

Hoe 3D Touch te activeren op een iPhone of iPad iOS 9.2 - 9.3.3 Jailbreak Cydia Bron: apt.imokhles.com/ JAILBREAK iOS 9.2 ...

Dit artikel introduceert de nieuwe 3D Touch API's die beschikbaar zijn in iOS 9 voor de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Het omvatte het toevoegen van drukgevoeligheid aan een applicatie; gebruik Peek en Pop om snel informatie in de applicatie weer te geven vanuit de huidige context zonder navigatie; en het gebruik van Snelle acties om snelkoppelingen te bieden naar de meest gebruikte functies van uw app.

Haptic Touch: de ultieme gids | iPlus

Hoewel sommige 3D Touch-functies nog steeds werken op apparaten die zijn gebouwd met 3D Touch (zoals het activeren van de cursor op het toetsenbord), werden ze in iOS 13 opnieuw ontworpen als Haptic Touch, dat ook werd uitgebreid naar iOS 14. Of je nu een iPad Pro gebruikt , iPhone SE of een nieuwe iPhone 12, Haptic Touch werkt hetzelfde.

Als je daarentegen naar de specificaties van de iPhone 6S kijkt, zie je duidelijk dat er sprake is van 3D Touch-technologie. Dus ik denk dat we ermee zullen moeten leven! :-( Je kunt het potlood en het toetsenbord kopen om dingen beter te maken met de iPad Pro. Gelukkig hebben beide apparaten een Retina-display!

Met iOS 10 richtte Apple zich op het uitbreiden van de 3D Touch-functionaliteit om het relevanter te maken voor gebruikers, in de hoop dat ze het uiteindelijk als een tweede natuur zullen zien. Als je een iPhone 6s of nieuwer hebt, is er een breed scala aan 3D Touch-bewegingen die je kunt uitproberen in iOS 10, vooral vanaf het startscherm.

We hebben Apple's "Let Us Loop You In"-evenement besproken in ons liveblog, en nu is het tijd voor jou om alles te weten te komen over wat Apple op 21 maart heeft aangekondigd. En we beginnen met dit artikel over het mobiele besturingssysteem iOS 9.3, dat binnenkort beschikbaar zal zijn als OTA-update (Over-the-Air) voor alle ondersteunde iPhone-, iPad- en iPod touch-apparaten. Na het toepassen van de update zal iOS 9.3 de iOS 9.2.1-versie vervangen, met de volgende nieuwe functies.

iOS 3D-aanraking

Gebruik Ti.UI.iOS.forceTouchSupported om te testen of het apparaat 3D-aanraking ondersteunt. Maak een exemplaar van ApplicationShortcut met behulp van de methode Ti.UI.iOS.createApplicationShortcuts (). Roep de methode addDynamicShortcut () aan op de ApplicationShortcut-instantie en geef de methode een woordenboek met ...

IOS 9 Snelle acties (3D Touch) Ik probeer erachter te komen hoe ik snelle acties kan uitvoeren (3D Touch) voor iOS 9. Ik wilde dat de gebruiker 1 van de 4 filters zou selecteren om op de afbeelding toe te passen, dus als ik de item 1, ik zal de NSUserDefaults.standardUserDefaults () op het filter instellen en vervolgens de juiste foto weergeven.

De 3D Touch werkt als een rechtermuisknop op een computer en stelt applicaties nu in staat om contextmenu's te hebben om de gebruikerservaring voor belangrijke snelle taken te verbeteren en te versnellen. Stel dat de gebruiker een selfie wil maken, een taxi wil boeken of gewoon een e-mail wil schrijven, stel je voor hoeveel keer drukken daarvoor nodig is?

Met iOS 9 vervulde elk pictogram een ​​unieke functie. Het iOS 10 Control Center maakt nu echter gebruik van 3D Touch om snelle actieopties te bieden om de zaklamp helderder of donkerder te maken, de timer in te stellen op een vooraf ingestelde tijd, rekenmachineresultaten te kopiëren en direct naar de modus te gaan.

Ontdek hoe u de nieuwe iPhone 3D Touch-functie gebruikt.

Als je een iPhone 6S of nieuwer hebt, heeft je iPhone een functie genaamd 3D Touch. Het detecteert de druk die u gebruikt wanneer u het scherm aanraakt. Dit kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot verschillende snelkoppelingen, opties en menu's om u te helpen uw telefoon sneller en efficiënter te gebruiken.

In iPhone 6s en iPhone 6s Plus introduceerde Apple een krachtige nieuwe dimensie in de Multi-Touch-interface met 3D Touch zoals Tap, Swipe en Pinch. Bovendien introduceert 3D Touch ook Quick Actions, Peek and Pop, Pressure Sensitivity en meer. Maar Apple heeft 3D Touch-functionaliteit niet toegestaan ​​op alle iOS-apparaten met iOS 9. Zoveel gebruikers zijn nieuwsgierig om 3D Touch op hun oude te gebruiken.

Belangrijkste kenmerken: - Krijg 3D-aanraakkracht en maximale sterkte - Krijg aanraakradius en tolerantie - Geen objectieve-c-kennis vereist - Geïntegreerd met Unity's aanraaksysteem - Terugvalfuncties voor niet-ondersteunde apparaten en iOS-versies - Sterk geoptimaliseerd - Tactiele kracht gebaseerd op manipulatiegebeurtenissen voor eenvoudige prestatie-optimalisatie.

De 3D Touch iOS 9-optie is best interessant en eenvoudig te gebruiken. Het biedt meer mogelijkheden voor gebruikers en maakt de iPhone 6s een veelgevraagd toestel dankzij deze unieke optie. De Google Chrome 3D Touch-download is beschikbaar via iTunes of de App Store. Met behulp van het bijgewerkte programma hebt u eenvoudig toegang tot uw optie voor gesproken zoekopdrachten, kunt u nieuwe tabbladen openen door uw 3D-browserpictogram aan te raken en kunt u genieten van de modus voor privé browsen. Naast de app die 3D Touch ondersteunt, kun je extra sneltoetsen gebruiken [hier is hoe je 3D Touch naar iPhone 6] brengt. Bijvoorbeeld ...

iOS 9-hack brengt 3D Touch naar iPad Pro met Apple Pencil

Hoe dan ook, de iPad Pro implementeert niet de nieuwe Apple 3D Touch-technologie, terwijl de nieuwste iPhone 6s en iPhone 6s Plus volledig functioneel zijn met deze functie. Nu, dankzij een ontwikkelaar genaamd Hamza Sood met de Apple Pencil dankzij de jailbreak, kon de 3D Touch werken op de iPad Pro, maar met een belangrijke nuance.

Eenmaal geïnstalleerd, zorgt Force voor alles. Er zijn geen instellingen om te configureren, u hoeft alleen maar over een app-pictogram te vegen. De tweak is echter niet compatibel met alle apps die u mogelijk hebt geïnstalleerd, net als 3D Touch op iPhone 6s. Het werkt echter wel met alle gangbare apps zoals Telefoon, Berichten, Agenda, Camera, Nieuws, Mail, Contacten, enz.

Dit betekent dus dat op elk apparaat met iOS 9 force touch "beschikbaar" is. Ik heb een manier nodig om te controleren of 3D Touch daadwerkelijk wordt ondersteund op het apparaat van de gebruiker (iPhone 6s) en ik moet ervoor zorgen dat de 3D Touch-optie daadwerkelijk is ingeschakeld in de instellingen voor toegankelijkheid.

Invoering. Met de iPhone 6s en 6s Plus heeft Apple een geheel nieuwe manier geïntroduceerd om met onze apparaten te communiceren, 3D Touch genaamd. 3D Touch werkt door de hoeveelheid druk te detecteren die u op uw telefoonscherm uitoefent om verschillende acties uit te voeren. In deze tutorial laat ik je zien hoe je kunt profiteren van 3D Touch, zodat je deze nieuwe . kunt gebruiken

iOS 9: nieuws, functies, releasedatum, 3D Touch en ... | Digitale trends

Apple lanceerde op 7 september iOS 9 voor iPhone en iPad. 16. Hier zijn alle nieuwe functies die het zal bevatten, inclusief hoe het werkt met 3D Touch.

In iPhone 6s en iPhone 6s Plus introduceerde Apple een krachtige nieuwe dimensie in de Multi-Touch-interface met 3D Touch zoals Tap, Swipe en Pinch. Bovendien introduceert 3D Touch ook Quick Actions, Peek and Pop, Pressure Sensitivity en meer. Maar Apple heeft 3D Touch-functionaliteit niet toegestaan ​​op alle iOS-apparaten met iOS 9. Zoveel gebruikers zijn nieuwsgierig om 3D Touch op hun oude te gebruiken.

Tuts + Tutorial: iOS 9: een inleiding tot 3D Touch. Instructeur: Davis Allie. In deze tutorial leer je hoe je alle 3D Touch API's gebruikt die beschikbaar zijn op iOS 9 voor de nieuwe iPhone 6s en 6s Plus. Dit omvat Peek en Pop, geforceerde detectie via UITouch-klasse en snelle acties op het startscherm.

Waarom Apple twee verschillende namen gebruikt voor drie verschillende technieken is een raadsel. We kunnen waarschijnlijk verwachten dat de 3D Touch-techniek naar Apple Watch 2 komt en de nieuwe trackpads, die Force Touch niet meer zou gebruiken. Het voorbeeld uitvoeren. Op dit moment kun je met de iOS-simulator geen 3D Touch-gebeurtenissen simuleren.

Heeft mijn iPhone 3D Touch? een handleiding voor elke iPhone

3D Touch maakt je iPhone drukgevoelig, zodat hij weet hoe hard je op het scherm drukt. In feite heeft 3D Touch drie verschillende gevoeligheidsniveaus en kan het drie verschillende acties uitvoeren, afhankelijk van hoe hard je drukt. Normale, lichte druk heeft hetzelfde effect als altijd.

Veeg helemaal naar rechts om terug te keren naar de vorige app. Bekijk onze instructievideo om een ​​beter idee te krijgen van hoe u dit moet doen - deze methode van schakelen tussen apps zal intuïtiever worden omdat het nu een integraal onderdeel is van het ontwerpschema van de iPhone. Het wisselen van apps is een veelvoorkomend proces, dus waarom zou u het niet op drie verschillende manieren doen?

27 september 2015 iOS3D Ontwikkeling TouchJay Versluis. We kunnen snelkoppelingsitems instellen die verschijnen wanneer de gebruiker krachtig op het app-pictogram drukt vanuit het startscherm. Indien beschikbaar, zal de Springboard klauteren en blijven alleen ons app-pictogram en snelkoppelingsacties zichtbaar.

Haptic Touch is gewoon een mooie naam om ingedrukt te houden, en laten we eerlijk zijn, het zal ons doen lijken alsof we een saaie oude Android gebruiken. Dus als ze al zoveel geld en moeite hebben geïnvesteerd om Force Touch te maken tot de geweldige technologie die het nu is, waarom zouden ze dan de moeite nemen om het in toekomstige iPhones te laten vallen?

Twee 3D Touch-trucs voor het selecteren van tekst in iOS 9 - TeachMeiOS.com

Ja, je kunt 3D Touch gebruiken om te communiceren met app-pictogrammen op het startscherm en in apps die zijn bijgewerkt om de functie te ondersteunen, maar wist je dat je het ook kunt gebruiken? Hier zijn twee snelle tips voor het gebruik van 3D Touch op je iPhone 6s of iPhone 6s Plus om tekst te selecteren.

Met 3D Touch kunt u uw schermtoetsenbord in een touchpad veranderen, zodat u een bewegende cursor in tekst-apps kunt gebruiken. In plaats van een woord in een e-mail aan te raken en vast te houden om het te markeren, kunt u het trackpad gebruiken voor nauwkeurigere actie. Om toegang te krijgen tot de trackpad-functie, drukt u ergens op het toetsenbord totdat de ...

In sommige opzichten is 3D Touch beter: vibratiefeedback is sterker en bevredigender voor de pers, en 3D Touch is ook merkbaar sneller dan Haptic Touch. Op iOS 13 heeft Apple blijkbaar alle 3D Touch-functies vervangen door die van Haptic Touch. In plaats van bijvoorbeeld direct een "Quick Action"-menu weer te geven, zoals bij 3D Touch, is er een korte vertraging (een die u kunt zien) nadat de trilling begint.

Haptic touch heeft 3D Touch vervangen in iOS 13 en alle iPhones. De meeste functies zijn hetzelfde, maar de manier om toegang te krijgen tot deze functies is iets anders. Je hoeft niet langer "diep te drukken" of "hard te drukken" om een ​​actie te activeren.

Hebben we openbare API's voor 3D-aanraking in iOS ... - XSZZ.ORG

Het is een fantastische manier om een ​​snelle preview van app-specifieke inhoud, zoals e-mails, foto's of zelfs websites, mogelijk te maken zonder een volledige weergave van de controllerovergang te hoeven uitvoeren. UI ApplicationShortcutItem-objecten activeren verbazingwekkende nieuwe functionaliteit direct op het iOS-startscherm. Wanneer 3D-gebruikers een app-pictogram aanraken, wordt een optieblad weergegeven, waarmee de gebruiker snel naar een specifiek gedeelte van de app kan navigeren of een actie binnen de app kan uitvoeren.

Met Picture and Picture kunnen gebruikers de Amazon-video die ze bekijken in een kleiner venster minimaliseren, zodat ze toegang hebben tot andere apps zonder hun film te sluiten. Slide Over geeft gebruikers ook de mogelijkheid om een ​​tweede app te openen zonder hun Amazon Video-app te sluiten. IOS 9-multitasking is alleen beschikbaar op bepaalde iPad-apparaten.

Nu je weet dat je iPhone XR haptische aanraakmogelijkheden heeft, laten we eens kijken hoe je dit kunt inschakelen op je iPhone XR-model. De procedure om 3D Touch op een iPhone te activeren is vergelijkbaar met deze. Stap 1. Start de app Instellingen vanaf de Springboard op uw iPhone XR.

Gelukkig is er een betrouwbare en geavanceerde tool om iOS 14 3D Touch-bevriezing op te lossen, namelijk Tenorshare ReiBoot Pro. Als het beste product om vastgelopen iOS en iTunes-bugs op te lossen zonder gegevens te verliezen, zal Tenorshare ReiBoot Pro u niet teleurstellen. Laten we nu beginnen en kijken hoe we deze app kunnen gebruiken om het probleem op te lossen

iphone - Heeft iOS 13.3 een haptic touch app-switcher? - Anders vragen

Daarna, toen iOS 13 publiekelijk werd uitgebracht, verving het 3D-aanraking door haptische aanraking, die pop-ups en andere 3D-aanraaktoepassingen gewoon lang vasthoudt en indrukt. Maar ik kon geen manier vinden om van app te wisselen met haptic touch in iOS 13?

IPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max hebben geen 3D Touch. In plaats daarvan hebben ze allebei een nieuwe Haptic Touch-functie die debuteerde op de iPhone XR in 2018. 3D Touch was een drukgevoelige weergavetool, die snelle opties bood voor apps om de kracht waarmee je op het pictogram drukte (vergelijkbaar met rechts) -klik functie

Over iOS voor het onderwijs gesproken, voor docenten biedt iOS 9.3 een aantal zeer nuttige nieuwe functies. Naast het feit dat elke leerling zijn eigen apps en documenten kan hebben, biedt iOS for Education ook een Classroom-app waarmee de leraar een app op elke iPad in de klas kan openen en de leerlingen tegelijkertijd door de klastoepassing kan leiden.

Om deze app op uw apparaat te installeren, gebruikt uw apparaat gejailbreakte iOS 9. is gemaakt.

iOS 9.3: Touch ID en wachtwoordbeveiliging configureren voor Notes | DSI

Ik moet toegeven dat ik een beetje verbaasd was dat Apple de mogelijkheid om een ​​wachtwoord en Touch ID te gebruiken aan de Notes-app heeft toegevoegd. Ik had helemaal niet verwacht dat ze dit zouden doen, maar toen ik erover nadacht, was het voor veel iOS-gebruikers heel logisch. Notities kunnen informatie bevatten waarvan iOS-gebruikers absoluut niet willen dat iemand anders er gemakkelijk toegang toe heeft.

Het overnemen van deze functie is heel eenvoudig. Hiervoor heeft Apple nieuwe API's op iOS 9 geïntroduceerd. U begint met het registreren van een weergave waarvan u een voorbeeld wilt bekijken en een gemachtigde die de overgangen voor de 3D Touch afhandelt. Bel hiervoor registerForPreviewingWithDelegate: sourceView ...

Kern iOS iOS 9 3D Touch Apple Multitasking. Een kleine afleiding deze week met de recente release van de iPhone 6S en 6S Plus. Een van de nieuwe kerntechnologieën die bij nieuwe iPhones worden geleverd, is 3D Touch en het is verbazingwekkend. Dus voor deze aflevering kijk ik naar de verschillende manieren waarop 3D Touch wordt gebruikt in iOS 9 en de standaardapps van Apple. De volledige tutorial omvat

Dit artikel introduceert de nieuwe 3D Touch API's die beschikbaar zijn in iOS 9 voor de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Het omvatte het toevoegen van drukgevoeligheid aan een applicatie; gebruik Peek en Pop om snel informatie in de applicatie weer te geven vanuit de huidige context zonder navigatie; en het gebruik van Snelle acties om snelkoppelingen te bieden naar de meest gebruikte functies van uw app.

Activator iOS 9 3D Touch Hands On op Vimeo

alleappelspro. Volgen. Delen. Activator-update iOS 9 3D Touch-snelkoppeling Hands-on. twitter.com/EveryApplesPro/status/655985686626050048. Download, livestream en maak je eigen video's, allemaal in HD.

Google heeft zijn iOS-app bijgewerkt en ondersteuning voor 3D Touch toegevoegd. Een vingertik op het app-pictogram geeft een Apple iPhone 6s- of Apple iPhone 6s Plus-gebruiker een pop-upmenu voor Google-zoekopdrachten met stem, tekst of afbeeldingen. Mogelijk merkt u ook dat er nieuwe informatie op uw scherm verschijnt wanneer u op Google naar een lokaal bedrijf zoekt, waaronder restaurants en bars. Zoek een bedrijf of restaurant in de buurt en uw Google-zoekresultaat bevat een grafiek die laat zien hoe druk die specifieke locatie op bepaalde tijden is. Als u haast heeft, kan deze informatie u tijd besparen. En Google heeft ook zijn zoekopdracht bijgewerkt ...

De iOS 9.3-update bevat ook een groot aantal nieuwe 3D-aanraaksnelkoppelingen voor de originele iOS-apps, waaronder de apps Instellingen en Weer. Als u het instellingenpictogram in iOS 9.3 met kracht indrukt, verschijnen er snelkoppelingen naar de instellingenmenu's voor Wi-Fi, Bluetooth, Achtergrond en Batterij, een functie die wordt gevraagd door de iPhone 6s en 6s.

iOS 9.3 is nu beschikbaar voor iedereen met een iPhone 4s of nieuwer, iPad Air of nieuwer en iPod Touch van de vijfde en zesde generatie. U kunt de update installeren door naar Instellingen> Algemeen> Software-update te gaan, of u kunt de update installeren door uw apparaat op iTunes aan te sluiten. Zoals altijd wordt aanbevolen om op te slaan ...

Force brengt 3D-aanraakbewegingen naar alle iOS 9-apparaten

Eenmaal geïnstalleerd, zorgt Force voor alles. Er zijn geen instellingen om te configureren, u hoeft alleen maar over een app-pictogram te vegen. De tweak is echter niet compatibel met alle apps die u mogelijk hebt geïnstalleerd, net als 3D Touch op iPhone 6s. Het werkt echter wel met alle gangbare apps zoals Telefoon, Berichten, Agenda, Camera, Nieuws, Mail, Contacten, enz.

Het mobiele besturingssysteem is zo ontworpen dat wat de gebruiker ook doet op een smartphone of tablet, de gebruiker naar een ander scherm brengt om het te doen. Met de release van de iPhone 6 en 6s probeerde Apple dit probleem op te lossen: het scherm kan nu precies detecteren hoeveel gebruikers erop drukken, multitouch ...

En nadat we de tweak op onze iPhone 6 hier hebben geprobeerd, kunnen we bevestigen dat de tweak goed werkt zoals geadverteerd. Als je toevallig de tweak probeert, laat het ons dan weten in de comments hieronder. Als je je iPhone, iPad of iPod touch op iOS 9 nog niet hebt gejailbreakt ...

WhatsApp heeft een update uitgebracht voor iOS die ondersteuning toevoegt voor de nieuwe 3D Touch-functie op de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. U kunt nu profiteren van de Peek- en Pop-functionaliteit, wat betekent dat u lichtjes op afbeeldingen, video's, links, contactkaarten en locaties kunt tikken om ze te bekijken (Peek) of harder kunt tikken om ze te openen

12Показано 1-100 из 146 записей