Alles over computers en technologie

3D-aanraking in ios 9

Legt uit hoe u 3D Touch-functies in uw iPhone-app in iOS 9 kunt toepassen.

Als 3D Touch beschikbaar is, profiteer dan van de mogelijkheden ervan. Indien niet beschikbaar, bied dan alternatieven aan, zoals aanraken en vasthouden. 3D Touch-functies ondersteunen VoiceOver. Lees de Toegankelijkheidsprogrammeringshandleiding voor iOS voor meer informatie over VoiceOver.

Conclusie. U zou nu vertrouwd moeten zijn met de 3D Touch API's die beschikbaar zijn in iOS 9, inclusief Peek en Pop, force sensing via UITouch en snelle acties op het startscherm. 3D Touch biedt veel nieuwe manieren om met uw apparaat te communiceren en ik moedig iedereen ten zeerste aan om het op zijn of haar eigen manier te omarmen ...

Ik heb geprobeerd toegang te krijgen tot de eigenschappenverzameling en te controleren op "forceTouchCapability", maar "forceTouchCapability" controleert alleen of het apparaat iOS 9.0 of hoger is. Dit betekent dus dat op elk apparaat met iOS 9 force touch "beschikbaar" is. Ik heb een manier nodig om te controleren of 3D Touch daadwerkelijk wordt ondersteund op het apparaat van de gebruiker (iPhone 6s) en ik moet ervoor zorgen dat de 3D Touch-optie daadwerkelijk is ingeschakeld in de instellingen voor toegankelijkheid.

Tuts + Tutorial: iOS 9: een inleiding tot 3D Touch. Instructeur: Davis Allie. In deze tutorial leer je hoe je alle 3D Touch API's gebruikt die beschikbaar zijn op iOS 9 voor de nieuwe iPhone 6s en 6s Plus. Dit omvat Peek en Pop, geforceerde detectie via UITouch-klasse en snelle acties op het startscherm.

De beste iOS 9 jailbreak-instellingen voor 3D Touch

Zowel iPhone 6s als iPhone 6s Plus worden geleverd met een nieuwe technologie genaamd 3D Touch, die druk op het scherm kan voelen en dienovereenkomstig acties kan uitvoeren. Met 3D Touch kunt u krachtig op app-pictogrammen op het startscherm drukken om een ​​pop-upmenu met snelle acties weer te geven, zoals het opstellen van een bericht

Met de toevoegingen van 3D Touch op de iPhone 6s en iPhone 6s Plus ervaar je een nieuw niveau van interactie met je iOS 9-apparaten. Je kunt het reactievermogen van 3D Touch aanpassen, afhankelijk van hoe hard je doorgaans drukt. dit maakt de functies comfortabeler in het gebruik.

Maar wat als u zo hard mogelijk drukt en 3D Touch niet kunt laten doen wat u wilt? Of misschien raak je nauwelijks dingen en lanceer je per ongeluk snelle acties of blaas je rechtstreeks in Peek en rechtstreeks in Pop? Gelukkig heeft iOS 9 een handige gevoeligheidsinstelling.

Het 3D Touch-menu op iOS 11 is klote omdat je je vinger moet optillen en het contact moet selecteren dat je wilt bellen ... het goede aan iOS 9 was dat je op het 3D Touch-menu zou drukken en je vinger naar het contact zou schuiven wilt bellen en uw vinger loslaat en het nummer wordt automatisch gebeld.

Apple iPhone 6s Plus Review> 3D Touch gebruiken, iOS 9

Met behulp van 3D Touch, iOS 9. 3D Touch is ongetwijfeld het belangrijkste kenmerk van de nieuwe iPhones. Afstammeling van Force Touch van de Apple Watch, 3D Touch kan bepalen hoeveel druk je op een bepaald moment op het scherm uitoefent. De functie werkt zowel op het startscherm als in apps en opent de deur naar een groot aantal nieuwe opties en snelkoppelingen. Op het startscherm kun je bijvoorbeeld stevig op het Mail-pictogram drukken om een ​​lijst met snelkoppelingen te openen om een ​​nieuw bericht te maken, je opgeslagen e-mails te doorzoeken en te zien hoeveel ongelezen berichten je hebt. Een soortgelijke pers op de...

En de toevoegingen zijn netjes: je kunt - eindelijk! - verander eenvoudig je iPhone-achtergrond via een 3D-aanraking op het instellingenpictogram (voorheen vereiste een eenvoudige actie, zoals het wijzigen van de achtergrond, een reeks tikken in de instellingenmenu's). U kunt ook eenvoudig naar aandelen zoeken, direct naar de weersvoorspelling voor een van uw favoriete locaties gaan en uw medische ID bekijken via een 3D-aanraking op de Health-app.

Om het Control Center weer te geven, veegt u omhoog vanaf de onderkant van uw iPhone-scherm. Druk vervolgens stevig op de zaklamp, timer, rekenmachine of camerapictogrammen voor handige snelle acties. Een laatste coole 3D Touch-truc is om stevig op de linkerrand van ons iPhone-scherm te drukken om iOS-multitasking te starten.

Waarom Apple twee verschillende namen gebruikt voor drie verschillende technieken is een raadsel. We kunnen waarschijnlijk verwachten dat de 3D Touch-techniek naar Apple Watch 2 komt en de nieuwe trackpads, die Force Touch niet meer zou gebruiken. Het voorbeeld uitvoeren. Op dit moment kun je met de iOS-simulator geen 3D Touch-gebeurtenissen simuleren.

Hoe 3D Touch deactiveren? | Veelgestelde vragen over iPhone

3D Touch is een nieuwe functie in iOS 9 op de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Het maakt gebruik van de Taptic-engine en druksensoren van Apple om te voelen hoeveel druk je op je scherm uitoefent. Met een lichte aanraking kunt u bijvoorbeeld voorbeelden van e-mails, foto's en zelfs routebeschrijvingen in Apple Maps bekijken. Gebruikers kunnen ook meer druk uitoefenen om open e-mails, kaarten en meer te "poppen". Je kunt de hoeveelheid druk die nodig is om een ​​"peek and pop"-overgang te maken, nauwkeurig afstellen door naar Instellingen> Algemeen> Toegankelijkheid> 3D Touch te gaan.

Dit artikel introduceert de nieuwe 3D Touch API's die beschikbaar zijn in iOS 9 voor de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Het omvatte het toevoegen van drukgevoeligheid aan een applicatie; gebruik Peek en Pop om snel informatie in de applicatie weer te geven vanuit de huidige context zonder navigatie; en het gebruik van Snelle acties om snelkoppelingen te bieden naar de meest gebruikte functies van uw app.

Denk je dat 3D Touch is geïntegreerd met iOS9.0GM / Final of worden S-modellen geleverd met iOS9.1?

Voorafgaand aan iOS 9 werd iOS 9.0.2 op 30 september gelanceerd. Het loste bugs op, waaronder een die verhinderde dat mobiel datagebruik voor individuele apps werd in- of uitgeschakeld, een iMessage-activeringsprobleem en iCloud-back-upproblemen. Er was ook een rare bug die het scherm kon draaien wanneer

Ios 9 3D-aanraking

Hoe 3D Touch te activeren op een iPhone of iPad iOS 9.2 - 9.3.3 Jailbreak Cydia Bron: apt.imokhles.com/ JAILBREAK iOS 9.2 ...

In tegenstelling tot andere gebruikelijke instellingen, is dit dynamische element diep ingebouwd in iOS 9, wat de manier zal veranderen waarop je resultaten van de iPhone krijgt. Het gebruikt capacitieve sensoren om de resultaten weer te geven. Het mechanische gedeelte is een van de meest geavanceerde onderdelen van iOS 9.

Dit is belangrijk omdat de iPhone in de eerste plaats een icon launcher en een enkele kolomweergave van IT blijft, vooral in zijn typische portretoriëntatie. Het heeft niet de iPad-controller voor gesplitste weergave, waarmee je snel op lijsten kunt tikken en details kunt bekijken. In plaats daarvan moet je tikken, verifiëren en als je naar de verkeerde plaats bent gegaan, tik je terug.

Eind vorig jaar hebben we kennisgemaakt met 3D touch op van iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Het drukgevoelige display merkt de je dur de zacht op het scherm duwt. Duw ik bijvoorbeeld steviger op een app-icon? Dan verschijnt er in veel gevallen een contextmenu met snelle koppelingen naar populaire functies van de betreffende app.

3D-aanraking | iOS-man

Het overnemen van deze functie is heel eenvoudig. Hiervoor heeft Apple nieuwe API's op iOS 9 geïntroduceerd. U begint met het registreren van een weergave waarvan u een voorbeeld wilt bekijken en een gemachtigde die de overgangen voor de 3D Touch afhandelt. Bel hiervoor registerForPreviewingWithDelegate: sourceView ...

Het Control Center is volledig opnieuw ontworpen in iOS 10, waardoor het er veel schoner uitziet. De lay-out van UI-elementen is echter niet het enige dat is veranderd. Veel 3D Touch-functies zijn ook beschikbaar in het Control Center. Zaklamp: gebruikers kunnen nu het zaklamppictogram in het Control Center in 3D aanraken om de intensiteit van de zaklamp aan te passen.

Is het mogelijk om de 3D Touch in mijn app te verwijderen via code of instellingen in mijn app? In mijn app, voor iPhone 6s / 6s + click, werken de touchBegan-, touchMoved- en touchEnded-gebeurtenissen niet correct. Hoe de oorzaak achterhalen zonder nieuwe apparaten te kopen?

3D Touch is een innovatief hulpmiddel voor de gebruikersinterface dat bij iOS 9 wordt geleverd. Hiermee kunnen de aanraakschermen van iPhones 6s en 6s Plus de drukgevoeligheid registreren. Het programmeren van uw applicaties om te reageren op 3D Touch opent een geheel nieuwe dimensie van interactiviteit; ontwikkelaars kunnen bijvoorbeeld de dikte van een lijn in een tekenprogramma variëren of contextmenu's openen op basis van de druk van de aanraking van de gebruiker. In deze cursus loopt Tammy Coron door de 3D Touch API. Het laat zien hoe u statische en dynamische snelle acties kunt toevoegen, waarmee u snelkoppelingen kunt weergeven voor toepassingsspecifieke taken.

Gratis video-tutorial: iOS 9 - Deel 4 - 3D Touch - Apple Mac, iPad ...

Kern iOS iOS 9 3D Touch Apple Multitasking. Een kleine afleiding deze week met de recente release van de iPhone 6S en 6S Plus. Een van de nieuwe kerntechnologieën die bij nieuwe iPhones worden geleverd, is 3D Touch en het is verbazingwekkend. Dus voor deze aflevering kijk ik naar de verschillende manieren waarop 3D Touch wordt gebruikt in iOS 9 en de standaardapps van Apple. De volledige tutorial omvat

Voorafgaand aan iOS 9 werd iOS 9.0.2 op 30 september gelanceerd. Het loste bugs op, waaronder een die verhinderde dat mobiel datagebruik voor individuele apps werd in- of uitgeschakeld, een iMessage-activeringsprobleem en iCloud-back-upproblemen. Er was ook een rare bug die het scherm kon draaien wanneer

In iPhone 6s en iPhone 6s Plus introduceerde Apple een krachtige nieuwe dimensie in de Multi-Touch-interface met 3D Touch zoals Tap, Swipe en Pinch. Bovendien introduceert 3D Touch ook Quick Actions, Peek and Pop, Pressure Sensitivity en meer. Maar Apple heeft 3D Touch-functionaliteit niet toegestaan ​​op alle iOS-apparaten met iOS 9. Zoveel gebruikers zijn nieuwsgierig om 3D Touch op hun oude te gebruiken.

Activator-update iOS 9 3D Touch-snelkoppeling Hands-on. twitter.com/EveryApplesPro/status/655985686626050048. Download, livestream en maak je eigen video's, allemaal in HD.

Top 5 manieren om 3D Touch Lag te repareren in iOS 14

Nu heb je met succes iOS 14 3D Touch gerepareerd die niet reageert, te laat is of langzaam werkt, en er kunnen meer bewerkingen worden uitgevoerd met 3D touch. Trouwens, hoewel sommigen van ons niet tevreden zijn dat het 3D Touch-multitasking-gebaar vanwege technische beperkingen in iOS 14 wordt verwijderd, kunnen fans ...

Volgens een e-mail die hij naar een gefrustreerde iOS-gebruiker stuurde, die voor het eerst werd gemeld door de Apple MacRumors-blog, werd het gebaar verwijderd vanwege een "technische beperking", maar het zal in een toekomstige update worden hersteld. Hier is zijn reactie, zoals gemeld door MacRumors: We moesten helaas tijdelijk ...

Het nieuwe iOS 9.3-besturingssysteem bevat nieuwe leermiddelen die nuttig zouden moeten zijn voor docenten. Met de Classroom-app kunnen docenten lessen plannen en de voortgang van studenten volgen. Apple ID's voor het onderwijs zullen ook worden geïntroduceerd en kunnen worden beheerd door schoolbeheerders.

Apple heeft onlangs 3D Touch aangekondigd als een van de belangrijkste functies van de iPhone 6s- en iOS9-reeks apparaten. Veel mensen denken nog steeds aan deze nieuwe functie. Ze proberen erachter te komen welke veranderingen dit kan brengen in de mobiele app-ruimte. Het kan daarom nuttig zijn om eerst uit te leggen wat deze technologie werkelijk is, hoe het werkt, en vervolgens te verkennen welke technologische start-up kansen het kan creëren voor mobiele toepassingen.

# 95: 3D Touch - Kleine Hapjes Cacao - Tips en technieken voor iOS ...

We zorgen ervoor dat 3D Touch beschikbaar is en gaan ervan uit dat onze kracht 0,0 is, tenzij er een aanraking aanwezig is. Vervolgens werken we de voortgangseigenschap van onze voortgangsweergave bij en voor een goede maatregel zullen we een rode achtergrondkleur voor onze weergave instellen, waarbij ook de dekking wordt toegewezen aan de sterkte van de aanraking.

We hebben Apple's "Let Us Loop You In"-evenement besproken in ons liveblog, en nu is het tijd voor jou om alles te weten te komen over wat Apple op 21 maart heeft aangekondigd. En we beginnen met dit artikel over het mobiele besturingssysteem iOS 9.3, dat binnenkort beschikbaar zal zijn als OTA-update (Over-the-Air) voor alle ondersteunde iPhone-, iPad- en iPod touch-apparaten. Na het toepassen van de update zal iOS 9.3 de iOS 9.2.1-versie vervangen, met de volgende nieuwe functies.

Het mobiele besturingssysteem is zo ontworpen dat wat de gebruiker ook doet op een smartphone of tablet, de gebruiker naar een ander scherm brengt om het te doen. Met de release van de iPhone 6s en 6s probeerde Apple dit probleem op te lossen: het scherm kan nu precies detecteren hoeveel gebruikers erop drukken, het multitouch-equivalent van rechtsklikken op het bureaublad.

Dashlane is compatibel met iPhone, iPod touch en iPad met iOS 8.0 of hoger en is gratis verkrijgbaar in de App Store. De app biedt in-app-aankopen vanaf $ 39,99 om de premiumfuncties te ontgrendelen, waaronder synchronisatie tussen verschillende apparaten en accountback-up. Dashlane ontving eind juli zijn vorige grote update, waarmee het een Apple Watch-metgezel kreeg en de functie Password Changer, waarmee u uw wachtwoorden op meer dan 75 verschillende sites en services met slechts één klik kunt wijzigen.

iOS 9-hack brengt 3D Touch naar iPad Pro met Apple Pencil

Nu, dankzij een ontwikkelaar genaamd Hamza Sood met de Apple Pencil dankzij de jailbreak, kon de 3D Touch werken op de iPad Pro, maar met een belangrijke nuance. En de hack is nutteloos als je in dit geval geen essentieel element hebt: de Apple Pencil. En dat is eigenlijk de druk in iOS 9

Nieuw in iOS 9: 3D Touch op iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Apple heeft een geheel nieuwe schermtechnologie geïntroduceerd, 3D Touch genaamd, gebaseerd op de Force Touch geïmplementeerd op de Apple Watch, waarmee je kunt "gluren" door licht te drukken of "Pop" door harder te drukken. Als u bijvoorbeeld bladert...

Показано 38 записей