Alles over computers en technologie

3D-aanraking ios 9

Legt uit hoe u 3D Touch-functies in uw iPhone-app in iOS 9 kunt toepassen.

Voor het eerst op iOS-apparaten stellen deze eigenschappen u in staat om aanrakingsdruk te voelen en erop te reageren in UIEvent-objecten die uw app ontvangt. Op iPhone heeft de kracht van een aanraking een hoog dynamisch bereik, beschikbaar als een drijvende-kommawaarde voor uw app. Voor meer informatie over het leveren van een aangepaste implementatie van 3D Touch met behulp van ...

Conclusie. U zou nu vertrouwd moeten zijn met de 3D Touch API's die beschikbaar zijn in iOS 9, inclusief Peek en Pop, force sensing via UITouch en snelle acties op het startscherm. 3D Touch biedt veel nieuwe manieren om met uw apparaat te communiceren en ik moedig iedereen ten zeerste aan om het op zijn of haar eigen manier te omarmen ...

Dit betekent dus dat op elk apparaat met iOS 9 force touch "beschikbaar" is. Ik heb een manier nodig om te controleren of 3D Touch daadwerkelijk wordt ondersteund op het apparaat van de gebruiker (iPhone 6s) en ik moet ervoor zorgen dat de 3D Touch-optie daadwerkelijk is ingeschakeld in de instellingen voor toegankelijkheid.

In deze tutorial leer je hoe je alle 3D Touch API's gebruikt die beschikbaar zijn op iOS 9 voor de nieuwe iPhone 6s en 6s Plus. Dit omvat Peek en Pop, geforceerde detectie via UITouch-klasse en snelle acties op het startscherm.

De beste iOS 9 jailbreak-instellingen voor 3D Touch

Zowel iPhone 6s als iPhone 6s Plus worden geleverd met een nieuwe technologie genaamd 3D Touch, die druk op het scherm kan voelen en dienovereenkomstig acties kan uitvoeren. Met 3D Touch kunt u krachtig op app-pictogrammen op het startscherm drukken om een ​​pop-upmenu met snelle acties weer te geven, zoals het opstellen van een bericht

Met behulp van 3D Touch, iOS 9. 3D Touch is ongetwijfeld het belangrijkste kenmerk van de nieuwe iPhones. Afstammeling van Force Touch van de Apple Watch, 3D Touch kan bepalen hoeveel druk je op een bepaald moment op het scherm uitoefent. De functie werkt zowel op het startscherm als in apps en opent de deur naar een groot aantal nieuwe opties en snelkoppelingen. Op het startscherm kun je bijvoorbeeld stevig op het Mail-pictogram drukken om een ​​lijst met snelkoppelingen te openen om een ​​nieuw bericht te maken, je opgeslagen e-mails te doorzoeken en te zien hoeveel ongelezen berichten je hebt. Een soortgelijke pers op de...

Maar wat als u zo hard mogelijk drukt en 3D Touch niet kunt laten doen wat u wilt? Of misschien raak je nauwelijks dingen en lanceer je per ongeluk snelle acties of blaas je rechtstreeks in Peek en rechtstreeks in Pop? Gelukkig heeft iOS 9 een handige gevoeligheidsinstelling.

En de toevoegingen zijn netjes: je kunt - eindelijk! - verander eenvoudig je iPhone-achtergrond via een 3D-aanraking op het instellingenpictogram (voorheen vereiste een eenvoudige actie, zoals het wijzigen van de achtergrond, een reeks tikken in de instellingenmenu's). U kunt ook eenvoudig naar aandelen zoeken, direct naar de weersvoorspelling voor een van uw favoriete locaties gaan en uw medische ID bekijken via een 3D-aanraking op de Health-app.

Apple lanceert bètaversie van iOS 9.3 met nieuwe nachtmodus, 3D Touch-functies ...

Met iOS 9.3 biedt Apple voor het eerst een speciale nachtmodus voor iOS, naast de nieuwe 3D Touch-snelkoppelingen voor iPhone 6s, beveiligingsfuncties voor de Notes-app en meer. Afgezien daarvan brengt de bèta-update ook een heleboel andere nieuwe functies naar het mobiele besturingssysteem, waaronder landschapsondersteuning voor de Nieuws-app, nieuwe talen voor Siri, de functionaliteit van de Gezondheid-app en meer.

iOS 9.3 komt snel dichterbij en zal verschillende nieuwe functies introduceren, zoals Nightshift en Secure Notes, evenals enkele verbeteringen aan CarPlay. Zoals gewoonlijk zullen er tal van bugfixes en kleine verbeteringen zijn, waaronder verschillende nieuwe 3D Touch-snelkoppelingen voor enkele van de originele apps die ze gebruiksvriendelijker zouden moeten maken.

Kern iOS iOS 9 3D Touch Apple Multitasking. Een kleine afleiding deze week met de recente release van de iPhone 6S en 6S Plus. Een van de nieuwe kerntechnologieën die bij nieuwe iPhones worden geleverd, is 3D Touch en het is verbazingwekkend. Dus voor deze aflevering kijk ik naar de verschillende manieren waarop 3D Touch wordt gebruikt in iOS 9 en de standaardapps van Apple. De volledige tutorial omvat

Het is gewoon voor dagelijks gebruik - als je dit wat meer test, zul je zien dat de iPhone 6S elke dag een paar seconden wint door constant apps te openen en te sluiten (zie de video in het iOS 9-gedeelte om dit te begrijpen. dat bedoel ik ). Wat met name ontbrak bij de onthulling, waren de beweringen over een langere levensduur van de batterij, waarvan je zou hebben aangenomen dat de opgewaardeerde processor zou hebben aangeboden.

Ios 9 3D-aanraking

Hoe 3D Touch te activeren op een iPhone of iPad iOS 9.2 - 9.3.3 Jailbreak Cydia Bron: apt.imokhles.com/ JAILBREAK iOS 9.2 ...

Dit artikel introduceert de nieuwe 3D Touch API's die beschikbaar zijn in iOS 9 voor de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Het omvatte het toevoegen van drukgevoeligheid aan een applicatie; gebruik Peek en Pop om snel informatie in de applicatie weer te geven vanuit de huidige context zonder navigatie; en het gebruik van Snelle acties om snelkoppelingen te bieden naar de meest gebruikte functies van uw app.

Hoewel sommige 3D Touch-functies nog steeds werken op apparaten die zijn gebouwd met 3D Touch (zoals het activeren van de cursor op het toetsenbord), werden ze in iOS 13 opnieuw ontworpen als Haptic Touch, dat ook werd uitgebreid naar iOS 14. Of je nu een iPad Pro gebruikt , iPhone SE of een nieuwe iPhone 12, Haptic Touch werkt hetzelfde.

Als je daarentegen naar de specificaties van de iPhone 6S kijkt, zie je duidelijk dat er sprake is van 3D Touch-technologie. Dus ik denk dat we ermee zullen moeten leven! :-( Je kunt het potlood en het toetsenbord kopen om dingen beter te maken met de iPad Pro. Gelukkig hebben beide apparaten een Retina-display!

3D Touch op MacGeruchten

Met iOS 10 richtte Apple zich op het uitbreiden van de 3D Touch-functionaliteit om het relevanter te maken voor gebruikers, in de hoop dat ze het uiteindelijk als een tweede natuur zullen zien. Als je een iPhone 6s of nieuwer hebt, is er een breed scala aan 3D Touch-bewegingen die je kunt uitproberen in iOS 10, vooral vanaf het startscherm.

We hebben Apple's "Let Us Loop You In"-evenement besproken in ons liveblog, en nu is het tijd voor jou om alles te weten te komen over wat Apple op 21 maart heeft aangekondigd. En we beginnen met dit artikel over het mobiele besturingssysteem iOS 9.3, dat binnenkort beschikbaar zal zijn als OTA-update (Over-the-Air) voor alle ondersteunde iPhone-, iPad- en iPod touch-apparaten. Na het toepassen van de update zal iOS 9.3 de iOS 9.2.1-versie vervangen, met de volgende nieuwe functies.

Gebruik Ti.UI.iOS.forceTouchSupported om te testen of het apparaat 3D-aanraking ondersteunt. Maak een exemplaar van ApplicationShortcut met behulp van de methode Ti.UI.iOS.createApplicationShortcuts (). Roep de methode addDynamicShortcut () aan op de ApplicationShortcut-instantie en geef de methode een woordenboek met ...

IOS 9 Snelle acties (3D Touch) Ik probeer erachter te komen hoe ik snelle acties kan uitvoeren (3D Touch) voor iOS 9. Ik wilde dat de gebruiker 1 van de 4 filters zou selecteren om op de afbeelding toe te passen, dus als ik de item 1, ik zal de NSUserDefaults.standardUserDefaults () op het filter instellen en vervolgens de juiste foto weergeven.

3D-aanraakfunctionaliteit iOS 9 voor mobiele applicatie

De 3D Touch werkt als een rechtermuisknop op een computer en stelt applicaties nu in staat om contextmenu's te hebben om de gebruikerservaring voor belangrijke snelle taken te verbeteren en te versnellen. Stel dat de gebruiker een selfie wil maken, een taxi wil boeken of gewoon een e-mail wil schrijven, stel je voor hoeveel keer drukken daarvoor nodig is?

Met iOS 9 vervulde elk pictogram een ​​unieke functie. Het iOS 10 Control Center maakt nu echter gebruik van 3D Touch om snelle actieopties te bieden om de zaklamp helderder of donkerder te maken, de timer in te stellen op een vooraf ingestelde tijd, rekenmachineresultaten te kopiëren en direct naar de modus te gaan.

Als je een iPhone 6S of nieuwer hebt, heeft je iPhone een functie genaamd 3D Touch. Het detecteert de druk die u gebruikt wanneer u het scherm aanraakt. Dit kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot verschillende snelkoppelingen, opties en menu's om u te helpen uw telefoon sneller en efficiënter te gebruiken.

In iPhone 6s en iPhone 6s Plus introduceerde Apple een krachtige nieuwe dimensie in de Multi-Touch-interface met 3D Touch zoals Tap, Swipe en Pinch. Bovendien introduceert 3D Touch ook Quick Actions, Peek and Pop, Pressure Sensitivity en meer. Maar Apple heeft 3D Touch-functionaliteit niet toegestaan ​​op alle iOS-apparaten met iOS 9. Zoveel gebruikers zijn nieuwsgierig om 3D Touch op hun oude te gebruiken.

IOS 3D Touch Input - Nieuwe iOS-functie | Voer in ... | Unity Asset Store

Belangrijkste kenmerken: - Krijg 3D-aanraakkracht en maximale sterkte - Krijg aanraakradius en tolerantie - Geen objectieve-c-kennis vereist - Geïntegreerd met Unity's aanraaksysteem - Terugvalfuncties voor niet-ondersteunde apparaten en iOS-versies - Sterk geoptimaliseerd - Tactiele kracht gebaseerd op manipulatiegebeurtenissen voor eenvoudige prestatie-optimalisatie.

De 3D Touch iOS 9-optie is best interessant en eenvoudig te gebruiken. Het biedt meer mogelijkheden voor gebruikers en maakt de iPhone 6s een veelgevraagd toestel dankzij deze unieke optie. De Google Chrome 3D Touch-download is beschikbaar via iTunes of de App Store. Met behulp van het bijgewerkte programma hebt u eenvoudig toegang tot uw optie voor gesproken zoekopdrachten, kunt u nieuwe tabbladen openen door uw 3D-browserpictogram aan te raken en kunt u genieten van de modus voor privé browsen. Naast de app die 3D Touch ondersteunt, kun je extra sneltoetsen gebruiken [hier is hoe je 3D Touch naar iPhone 6] brengt. Bijvoorbeeld ...

Hoe dan ook, de iPad Pro implementeert niet de nieuwe Apple 3D Touch-technologie, terwijl de nieuwste iPhone 6s en iPhone 6s Plus volledig functioneel zijn met deze functie. Nu, dankzij een ontwikkelaar genaamd Hamza Sood met de Apple Pencil dankzij de jailbreak, kon de 3D Touch werken op de iPad Pro, maar met een belangrijke nuance.

Eenmaal geïnstalleerd, zorgt Force voor alles. Er zijn geen instellingen om te configureren, u hoeft alleen maar over een app-pictogram te vegen. De tweak is echter niet compatibel met alle apps die u mogelijk hebt geïnstalleerd, net als 3D Touch op iPhone 6s. Het werkt echter wel met alle gangbare apps zoals Telefoon, Berichten, Agenda, Camera, Nieuws, Mail, Contacten, enz.

Показано 28 записей