Alles over computers en technologie

Heeft iOS 9 een 3D-touch?

Controleer of 3D-aanraking wordt ondersteund en ingeschakeld op het iOS9-apparaat

Dit betekent dus dat op elk apparaat met iOS 9 force touch "beschikbaar" is. Ik heb een manier nodig om te controleren of 3D Touch daadwerkelijk wordt ondersteund op het apparaat van de gebruiker (iPhone 6s) en ik moet ervoor zorgen dat de 3D Touch-optie daadwerkelijk is ingeschakeld in de instellingen voor toegankelijkheid.

Invoering. Met de iPhone 6s en 6s Plus heeft Apple een geheel nieuwe manier geïntroduceerd om met onze apparaten te communiceren, 3D Touch genaamd. 3D Touch werkt door de hoeveelheid druk te detecteren die u op uw telefoonscherm uitoefent om verschillende acties uit te voeren. In deze tutorial laat ik je zien hoe je kunt profiteren van 3D Touch, zodat je deze nieuwe . kunt gebruiken

Apple lanceerde op 7 september iOS 9 voor iPhone en iPad. 16. Hier zijn alle nieuwe functies die het zal bevatten, inclusief hoe het werkt met 3D Touch.

In iPhone 6s en iPhone 6s Plus introduceerde Apple een krachtige nieuwe dimensie in de Multi-Touch-interface met 3D Touch zoals Tap, Swipe en Pinch. Bovendien introduceert 3D Touch ook Quick Actions, Peek and Pop, Pressure Sensitivity en meer. Maar Apple heeft 3D Touch-functionaliteit niet toegestaan ​​op alle iOS-apparaten met iOS 9. Zoveel gebruikers zijn nieuwsgierig om 3D Touch op hun oude te gebruiken.

GitHub - tutsplus / iOS-3DTouch-introductie voltooid: iOS 9: een ...

Tuts + Tutorial: iOS 9: een inleiding tot 3D Touch. Instructeur: Davis Allie. In deze tutorial leer je hoe je alle 3D Touch API's gebruikt die beschikbaar zijn op iOS 9 voor de nieuwe iPhone 6s en 6s Plus. Dit omvat Peek en Pop, geforceerde detectie via UITouch-klasse en snelle acties op het startscherm.

Waarom Apple twee verschillende namen gebruikt voor drie verschillende technieken is een raadsel. We kunnen waarschijnlijk verwachten dat de 3D Touch-techniek naar Apple Watch 2 komt en de nieuwe trackpads, die Force Touch niet meer zou gebruiken. Het voorbeeld uitvoeren. Op dit moment kun je met de iOS-simulator geen 3D Touch-gebeurtenissen simuleren.

3D Touch maakt je iPhone drukgevoelig, zodat hij weet hoe hard je op het scherm drukt. In feite heeft 3D Touch drie verschillende gevoeligheidsniveaus en kan het drie verschillende acties uitvoeren, afhankelijk van hoe hard je drukt. Normale, lichte druk heeft hetzelfde effect als altijd.

Veeg helemaal naar rechts om terug te keren naar de vorige app. Bekijk onze instructievideo om een ​​beter idee te krijgen van hoe u dit moet doen - deze methode van schakelen tussen apps zal intuïtiever worden omdat het nu een integraal onderdeel is van het ontwerpschema van de iPhone. Het wisselen van apps is een veelvoorkomend proces, dus waarom zou u het niet op drie verschillende manieren doen?

3D Touch in iOS 9, Deel 3: Dynamische snelkoppelingen toevoegen

27 september 2015 iOS3D Ontwikkeling TouchJay Versluis. We kunnen snelkoppelingsitems instellen die verschijnen wanneer de gebruiker krachtig op het app-pictogram drukt vanuit het startscherm. Indien beschikbaar, zal de Springboard klauteren en blijven alleen ons app-pictogram en snelkoppelingsacties zichtbaar.

Haptic Touch is gewoon een mooie naam om ingedrukt te houden, en laten we eerlijk zijn, het zal ons doen lijken alsof we een saaie oude Android gebruiken. Dus als ze al zoveel geld en moeite hebben geïnvesteerd om Force Touch te maken tot de geweldige technologie die het nu is, waarom zouden ze dan de moeite nemen om het in toekomstige iPhones te laten vallen?

Ja, je kunt 3D Touch gebruiken om te communiceren met app-pictogrammen op het startscherm en in apps die zijn bijgewerkt om de functie te ondersteunen, maar wist je dat je het ook kunt gebruiken? Hier zijn twee snelle tips voor het gebruik van 3D Touch op je iPhone 6s of iPhone 6s Plus om tekst te selecteren.

Met 3D Touch kunt u uw schermtoetsenbord in een touchpad veranderen, zodat u een bewegende cursor in tekst-apps kunt gebruiken. In plaats van een woord in een e-mail aan te raken en vast te houden om het te markeren, kunt u het trackpad gebruiken voor nauwkeurigere actie. Om toegang te krijgen tot de trackpad-functie, drukt u ergens op het toetsenbord totdat de ...

Waarom ik niet wil dat Apple 3D Touch op de nieuwe iPhones doodt

In sommige opzichten is 3D Touch beter: vibratiefeedback is sterker en bevredigender voor de pers, en 3D Touch is ook merkbaar sneller dan Haptic Touch. Op iOS 13 heeft Apple blijkbaar alle 3D Touch-functies vervangen door die van Haptic Touch. In plaats van bijvoorbeeld direct een "Quick Action"-menu weer te geven, zoals bij 3D Touch, is er een korte vertraging (een die u kunt zien) nadat de trilling begint.

Haptic touch heeft 3D Touch vervangen in iOS 13 en alle iPhones. De meeste functies zijn hetzelfde, maar de manier om toegang te krijgen tot deze functies is iets anders. Je hoeft niet langer "diep te drukken" of "hard te drukken" om een ​​actie te activeren.

Het is een fantastische manier om een ​​snelle preview van app-specifieke inhoud, zoals e-mails, foto's of zelfs websites, mogelijk te maken zonder een volledige weergave van de controllerovergang te hoeven uitvoeren. UI ApplicationShortcutItem-objecten activeren verbazingwekkende nieuwe functionaliteit direct op het iOS-startscherm. Wanneer 3D-gebruikers een app-pictogram aanraken, wordt een optieblad weergegeven, waarmee de gebruiker snel naar een specifiek gedeelte van de app kan navigeren of een actie binnen de app kan uitvoeren.

Met Picture and Picture kunnen gebruikers de Amazon-video die ze bekijken in een kleiner venster minimaliseren, zodat ze toegang hebben tot andere apps zonder hun film te sluiten. Slide Over geeft gebruikers ook de mogelijkheid om een ​​tweede app te openen zonder hun Amazon Video-app te sluiten. IOS 9-multitasking is alleen beschikbaar op bepaalde iPad-apparaten.

Heeft iPhone XR 3D Touch? - iMobie

Nu je weet dat je iPhone XR haptische aanraakmogelijkheden heeft, laten we eens kijken hoe je dit kunt inschakelen op je iPhone XR-model. De procedure om 3D Touch op een iPhone te activeren is vergelijkbaar met deze. Stap 1. Start de app Instellingen vanaf de Springboard op uw iPhone XR.

Gelukkig is er een betrouwbare en geavanceerde tool om iOS 14 3D Touch-bevriezing op te lossen, namelijk Tenorshare ReiBoot Pro. Als het beste product om vastgelopen iOS en iTunes-bugs op te lossen zonder gegevens te verliezen, zal Tenorshare ReiBoot Pro u niet teleurstellen. Laten we nu beginnen en kijken hoe we deze app kunnen gebruiken om het probleem op te lossen

Daarna, toen iOS 13 publiekelijk werd uitgebracht, verving het 3D-aanraking door haptische aanraking, die pop-ups en andere 3D-aanraaktoepassingen gewoon lang vasthoudt en indrukt. Maar ik kon geen manier vinden om van app te wisselen met haptic touch in iOS 13?

IPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max hebben geen 3D Touch. In plaats daarvan hebben ze allebei een nieuwe Haptic Touch-functie die debuteerde op de iPhone XR in 2018. 3D Touch was een drukgevoelige weergavetool, die snelle opties bood voor apps om de kracht waarmee je op het pictogram drukte (vergelijkbaar met rechts) -klik functie

iOS 9.3 is er, dit is waarom je zou moeten upgraden

Over iOS voor het onderwijs gesproken, voor docenten biedt iOS 9.3 een aantal zeer nuttige nieuwe functies. Naast het feit dat elke leerling zijn eigen apps en documenten kan hebben, biedt iOS for Education ook een Classroom-app waarmee de leraar een app op elke iPad in de klas kan openen en de leerlingen tegelijkertijd door de klastoepassing kan leiden.

Om deze app op uw apparaat te installeren, gebruikt uw apparaat gejailbreakte iOS 9. is gemaakt.

Ik moet toegeven dat ik een beetje verbaasd was dat Apple de mogelijkheid om een ​​wachtwoord en Touch ID te gebruiken aan de Notes-app heeft toegevoegd. Ik had helemaal niet verwacht dat ze dit zouden doen, maar toen ik erover nadacht, was het voor veel iOS-gebruikers heel logisch. Notities kunnen informatie bevatten waarvan iOS-gebruikers absoluut niet willen dat iemand anders er gemakkelijk toegang toe heeft.

Het overnemen van deze functie is heel eenvoudig. Hiervoor heeft Apple nieuwe API's op iOS 9 geïntroduceerd. U begint met het registreren van een weergave waarvan u een voorbeeld wilt bekijken en een gemachtigde die de overgangen voor de 3D Touch afhandelt. Bel hiervoor registerForPreviewingWithDelegate: sourceView ...

Gratis video-tutorial: iOS 9 - Deel 4 - 3D Touch - Apple Mac, iPad ...

Kern iOS iOS 9 3D Touch Apple Multitasking. Een kleine afleiding deze week met de recente release van de iPhone 6S en 6S Plus. Een van de nieuwe kerntechnologieën die bij nieuwe iPhones worden geleverd, is 3D Touch en het is verbazingwekkend. Dus voor deze aflevering kijk ik naar de verschillende manieren waarop 3D Touch wordt gebruikt in iOS 9 en de standaardapps van Apple. De volledige tutorial omvat

Dit artikel introduceert de nieuwe 3D Touch API's die beschikbaar zijn in iOS 9 voor de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Het omvatte het toevoegen van drukgevoeligheid aan een applicatie; gebruik Peek en Pop om snel informatie in de applicatie weer te geven vanuit de huidige context zonder navigatie; en het gebruik van Snelle acties om snelkoppelingen te bieden naar de meest gebruikte functies van uw app.

alleappelspro. Volgen. Delen. Activator-update iOS 9 3D Touch-snelkoppeling Hands-on. twitter.com/EveryApplesPro/status/655985686626050048. Download, livestream en maak je eigen video's, allemaal in HD.

Google heeft zijn iOS-app bijgewerkt en ondersteuning voor 3D Touch toegevoegd. Een vingertik op het app-pictogram geeft een Apple iPhone 6s- of Apple iPhone 6s Plus-gebruiker een pop-upmenu voor Google-zoekopdrachten met stem, tekst of afbeeldingen. Mogelijk merkt u ook dat er nieuwe informatie op uw scherm verschijnt wanneer u op Google naar een lokaal bedrijf zoekt, waaronder restaurants en bars. Zoek een bedrijf of restaurant in de buurt en uw Google-zoekresultaat bevat een grafiek die laat zien hoe druk die specifieke locatie op bepaalde tijden is. Als u haast heeft, kan deze informatie u tijd besparen. En Google heeft ook zijn zoekopdracht bijgewerkt ...

IOS 9-functies en updatetips: iOS 9.3.4 repareert "belangrijke" beveiliging ...

De iOS 9.3-update bevat ook een groot aantal nieuwe 3D-aanraaksnelkoppelingen voor de originele iOS-apps, waaronder de apps Instellingen en Weer. Als u het instellingenpictogram in iOS 9.3 met kracht indrukt, verschijnen er snelkoppelingen naar de instellingenmenu's voor Wi-Fi, Bluetooth, Achtergrond en Batterij, een functie die wordt gevraagd door de iPhone 6s en 6s.

iOS 9.3 is nu beschikbaar voor iedereen met een iPhone 4s of nieuwer, iPad Air of nieuwer en iPod Touch van de vijfde en zesde generatie. U kunt de update installeren door naar Instellingen> Algemeen> Software-update te gaan, of u kunt de update installeren door uw apparaat op iTunes aan te sluiten. Zoals altijd wordt aanbevolen om op te slaan ...

Eenmaal geïnstalleerd, zorgt Force voor alles. Er zijn geen instellingen om te configureren, u hoeft alleen maar over een app-pictogram te vegen. De tweak is echter niet compatibel met alle apps die u mogelijk hebt geïnstalleerd, net als 3D Touch op iPhone 6s. Het werkt echter wel met alle gangbare apps zoals Telefoon, Berichten, Agenda, Camera, Nieuws, Mail, Contacten, enz.

Het mobiele besturingssysteem is zo ontworpen dat wat de gebruiker ook doet op een smartphone of tablet, de gebruiker naar een ander scherm brengt om het te doen. Met de release van de iPhone 6 en 6s probeerde Apple dit probleem op te lossen: het scherm kan nu precies detecteren hoeveel gebruikers erop drukken, multitouch ...

Hoe krijg ik iPhone 6s 3D Touch Snelle acties op oudere iPhones

En nadat we de tweak op onze iPhone 6 hier hebben geprobeerd, kunnen we bevestigen dat de tweak goed werkt zoals geadverteerd. Als je toevallig de tweak probeert, laat het ons dan weten in de comments hieronder. Als je je iPhone, iPad of iPod touch op iOS 9 nog niet hebt gejailbreakt ...

WhatsApp heeft een update uitgebracht voor iOS die ondersteuning toevoegt voor de nieuwe 3D Touch-functie op de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. U kunt nu profiteren van de Peek- en Pop-functionaliteit, wat betekent dat u lichtjes op afbeeldingen, video's, links, contactkaarten en locaties kunt tikken om ze te bekijken (Peek) of harder kunt tikken om ze te openen

Ja, de Apple iPhone 4 16GB kan 3D-games spelen. Er zijn een aantal iPhone-games en -apps met 3D-modellen, dus er zou geen probleem moeten zijn met 3D-games op de iPhone.

Alle informatie op deze pagina's wordt minstens elke minuut automatisch bijgewerkt. Wanneer u op een Apple-softwarelink op de site klikt, wordt u doorgestuurd naar een Apple-server. We spiegelen deze bestanden niet (en zullen ze ook nooit teruggeven). Apple, iOS, iPadOS, watchOS, tvOS, audioOS, iPhone, iPad, Apple Watch, iPod Touch, Apple TV, HomePod en "iTunes" zijn gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc.

Показано 36 записей