Alles over computers en technologie

Raakt 3D aan op ios 9

ios - Controleer of 3D touch wordt ondersteund en ingeschakeld op ...

Dit betekent dus dat op elk apparaat met iOS 9 force touch "beschikbaar" is. Ik heb een manier nodig om te controleren of 3D Touch daadwerkelijk wordt ondersteund op het apparaat van de gebruiker (iPhone 6s) en ik moet ervoor zorgen dat de 3D Touch-optie daadwerkelijk is ingeschakeld in de instellingen voor toegankelijkheid.

Een gebruiker heeft altijd op het pictogram van een app kunnen tikken om deze te starten, of lang op een app kunnen drukken om het startscherm te wijzigen. Door nu op een app-pictogram op een iPhone 6s of iPhone 6s Plus te tikken, krijgt de gebruiker een reeks snelle acties. Wanneer de gebruiker een snelle actie selecteert, wordt uw app geactiveerd of gestart en ontvangt uw app-gemachtigde-object het snelle actiebericht.

Best aanbevolen app voor 3D-aanraking op iPhone 6, 6 Plus, iPhone 5S, 5: iOS 9. Nieuwe en meest populaire, werkende jailbreak-tweak werkt als een charme op je oude model iPhone. Deze app werkt en wordt alleen geactiveerd op een jailbreak-apparaat met iOS 9. Je apparaat legt dus eenvoudig je gebaren op het scherm langer vast...

We detecteren wanneer een aanraking op het scherm beweegt, ook van en naar het scherm. We halen de huidige uitgeoefende kracht op uit het eerste UITouch-object in de assembly en tonen de waarden op het scherm. Bouw en voer uw app uit en druk op de Force-knop om de ForceViewController te openen.

GitHub - tutsplus / iOS-3DTouch-Introductie-Starter: iOS 9: een ...

Tuts + Tutorial: iOS 9: een inleiding tot 3D Touch. Instructeur: Davis Allie. In deze tutorial leer je hoe je alle 3D Touch API's gebruikt die beschikbaar zijn op iOS 9 voor de nieuwe iPhone 6s en 6s Plus. Dit omvat Peek en Pop, geforceerde detectie via UITouch-klasse en snelle acties op het startscherm.

Met behulp van 3D Touch, iOS 9. 3D Touch is ongetwijfeld het belangrijkste kenmerk van de nieuwe iPhones. Afstammeling van Force Touch van de Apple Watch, 3D Touch kan bepalen hoeveel druk je op een bepaald moment op het scherm uitoefent. De functie werkt zowel op het startscherm als in apps en opent de deur naar een groot aantal nieuwe opties en snelkoppelingen. Op het startscherm kun je bijvoorbeeld stevig op het Mail-pictogram drukken om een ​​lijst met snelkoppelingen te openen om een ​​nieuw bericht te maken, je opgeslagen e-mails te doorzoeken en te zien hoeveel ongelezen berichten je hebt.

In iPhone 6s en iPhone 6s Plus introduceerde Apple een krachtige nieuwe dimensie in de Multi-Touch-interface met 3D Touch zoals Tap, Swipe en Pinch. Bovendien introduceert 3D Touch ook Quick Actions, Peek and Pop, Pressure Sensitivity en meer. Maar Apple heeft 3D Touch-functionaliteit niet toegestaan ​​op alle iOS-apparaten met iOS 9. Zoveel gebruikers zijn nieuwsgierig om 3D Touch op hun oude te gebruiken.

iOS 9.3 introduceert ook nieuwe 3D Touch-snelkoppelingen voor de apps Weer, Instellingen, Kompas, Gezondheid, Aandelen en Winkel, waardoor meerdere keren tikken en vegen voor de selecties die vaak in elke app worden gebruikt, overbodig wordt. De Notes-toepassing heeft nu wachtwoordbeveiliging, zodat u gevoelige informatie op uw

8 nieuwe 3D Touch-snelkoppelingen komen naar iOS 9.3 | Veelgestelde vragen over iPhone

iOS 9.3 komt snel dichterbij en zal verschillende nieuwe functies introduceren, zoals Nightshift en Secure Notes, evenals enkele verbeteringen aan CarPlay. Zoals gewoonlijk zullen er tal van bugfixes en kleine verbeteringen zijn, waaronder verschillende nieuwe 3D Touch-snelkoppelingen voor enkele van de originele apps die ze gebruiksvriendelijker zouden moeten maken.

Force Touch werd voor het eerst geïntroduceerd met de Apple Watch en later toegevoegd aan de MacBook en Magic Trackpad voor OS X. Toch gebruiken deze apparaten twee verschillende technieken en 3D Touch is een andere. Apple geeft weinig details over hoe Force Touch voor Apple Watch precies werkt, maar als ontwikkelaar is het belangrijk dat je dat niet doet

Zodra het toetsenbord grijs wordt en de trackpadfunctie actief is, beweegt u eenvoudig uw vinger over het scherm om uw cursor over een bewerkbaar tekstblok te bewegen. Dit lijkt erg op de iOS 9-functie die iPad-toetsenborden in trackpads verandert door twee vingers te gebruiken en te vegen, maar is veel gemakkelijker omdat je met één hand de functie op je iPhone 6s of meer kunt activeren.iPhone 6s Plus.

Dit artikel introduceert de nieuwe 3D Touch API's die beschikbaar zijn in iOS 9 voor de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Het omvatte het toevoegen van drukgevoeligheid aan een applicatie; gebruik Peek en Pop om snel informatie in de applicatie weer te geven vanuit de huidige context zonder navigatie; en het gebruik van Snelle acties om snelkoppelingen te bieden naar de meest gebruikte functies van uw app.

Hoe 3D Touch te krijgen in iOS 8

In tegenstelling tot andere gebruikelijke instellingen, is dit dynamische element diep ingebouwd in iOS 9, wat de manier zal veranderen waarop je resultaten van de iPhone krijgt. Het gebruikt capacitieve sensoren om de resultaten weer te geven. Het mechanische gedeelte is een van de meest geavanceerde onderdelen van iOS 9.

Hoewel de wijziging misschien onbelangrijk lijkt, stelt het ontwikkelaars in staat om nauwkeurigere metingen te doen op de iPhone. Neem bijvoorbeeld deze app genaamd Gravity die je iPhone verandert in een digitale weegschaal met Force Touch. Hoewel het door Apple werd afgewezen om niet zo duidelijke redenen, is het idee geweldig.

Omdat de iPhone 6s en 6s Plus de druk die je op het scherm uitoefent kunnen voelen, wordt de tekening natuurlijker. Afhankelijk van de hoeveelheid druk die u uitoefent, produceert u dikkere of dunnere lijnen. Het werkt met de tekenfunctie van de nieuwe Notes-app en andere teken-apps die zijn bijgewerkt om te profiteren van 3D Touch.

Hallo allemaal, in deze video laat ik je zien hoe je een tweak installeert op iOS 9 waarmee je 3D-aanraking kunt gebruiken op apparaten die oorspronkelijk ...

3D Touch op je iPhone: Uitleg | iPlus

En misschien andere manieren die we zullen ontdekken als iedereen het begint te gebruiken. Multidimensionale aanraking. Vóór iOS 8 waren de meeste interfaces "pull". Je moest vertrekken waar je was en op zoek gaan naar de app die bevatte wat je wilde doen.

De iPhone 7 was mijn eerste iPhone met 3D Touch, en zoals veel mensen begreep ik hem in het begin niet. Hard op een app-pictogram drukken om een ​​snelmenu voor "Snelle acties" of hyperlinks of miniaturen te openen, terwijl hard drukken op de "peek" en "pop" (uitbreiden) inhoud leek weinig meer dan een nieuwe gadget.

Als u 3D Touch gebruikt in het voorbeeldvenster van het camerascherm, kunt u bovendien een voorbeeld van de laatste foto bekijken of vegen om meer te zien. Druk vervolgens nogmaals stevig om de afbeelding te openen. 2. Foto's: gebruik Peek & Pop. Er zijn vier snelle acties voor u - "Meest recent", "Favorieten", "Een jaar geleden" en "Zoeken" - wanneer u stevig ...

Het overnemen van deze functie is heel eenvoudig. Hiervoor heeft Apple nieuwe API's op iOS 9 geïntroduceerd. U begint met het registreren van een weergave waarvan u een voorbeeld wilt bekijken en een gemachtigde die de overgangen voor de 3D Touch afhandelt. Bel hiervoor registerForPreviewingWithDelegate: sourceView ...

Waarom is 3D Touch anders op iOS 13 met een ... - Quora

U kunt de daadwerkelijke 3D-sleutel niet gebruiken op iPhone SE, omdat deze functie een set hardware-items vereist die niet aanwezig zijn in iPhone SE. Als je echter een oudere iPhone SE hebt met een jailbreakable iOS-versie, kun je deze jailbreaken en tweaks installeren die de functionaliteit nabootsen.

Als uw 3D Touch niet werkt, vastloopt of langzaam werkt na het upgraden naar iOS 14, probeer dan de onderstaande methode om het probleem op te lossen. Optie 1. Pas de 3D-aanraakgevoeligheid aan op licht. Allereerst moeten we de intensiteit van de 3D Touch controleren als deze niet werkt. U vindt 3D Touch in Instellingen> Algemeen> Toegankelijkheid> 3D Touch en ga vervolgens naar het 3D Touch-instellingenscherm.

Niet alleen TaigOne- en TweakMo-jailbreaktools, maar ook Checkra1n, Chimera en Unc0ver, ook compatibel, afhankelijk van de iOS-versie en het apparaattype. hier heb je een complete gids met al deze informatie.

Wanneer u ervoor kiest om uw gegevens te migreren, maakt uw nieuwe iPhone, iPad of iPod touch een privé Wi-Fi-netwerk en vindt u uw nabijgelegen Android-apparaat met Move to iOS. Zodra u een beveiligingscode invoert, begint deze uw inhoud over te dragen en op de juiste plaatsen te plaatsen. Gewoon zo.

Hoe Ghost Touch op iPhone te repareren: 9 mogelijke oplossingen om te proberen

Meestal treft het "fantoomsleutel"-probleem de iPhone X. In november 2018 gaf Apple toe problemen te hebben gevonden met het touchscreen op de iPhone X. Het kondigde ook aan dat het gratis reparaties zou bieden aan getroffen klanten. Uit rapporten en klachten online blijkt echter...

Deze wikiHow leert je hoe je de 3D Touch-functie van de iPhone kunt gebruiken om applicatiemenu's te openen zonder de applicaties zelf te openen.

Apple heeft iOS 9.1 uitgebracht voor iPhone, iPad en iPod touch. Meerdere gebruikers melden problemen met het scherm (touchscreen) van hun iPhone, iPad of iPod touch, na het updaten naar iOS 9. Gebruikers meldden dat het touchscreen niet goed reageert (vastloopt) of niet meer reageert en/of dat het touchscreen applicaties op zijn bezitten zonder aan te raken.

Dashlane is compatibel met iPhone, iPod touch en iPad met iOS 8.0 of hoger en is gratis verkrijgbaar in de App Store. De app biedt in-app-aankopen vanaf $ 39,99 om de premiumfuncties te ontgrendelen, waaronder synchronisatie tussen verschillende apparaten en accountback-up. Dashlane ontving eind juli zijn vorige grote update, waarmee het een Apple Watch-metgezel kreeg en de functie Password Changer, waarmee u uw wachtwoorden op meer dan 75 verschillende sites en services met slechts één klik kunt wijzigen.

Gratis video-tutorial: iOS 9 - Deel 4 - 3D Touch - Apple Mac, iPad ...

Kern iOS iOS 9 3D Touch Apple Multitasking. Een kleine afleiding deze week met de recente release van de iPhone 6S en 6S Plus. Een van de nieuwe kerntechnologieën die bij nieuwe iPhones worden geleverd, is 3D Touch en het is verbazingwekkend. Dus voor deze aflevering kijk ik naar de verschillende manieren waarop 3D Touch wordt gebruikt in iOS 9 en de standaardapps van Apple. De volledige tutorial omvat

Yahoo heeft vandaag Flickr geüpdatet naar iOS 9 en ondersteuning toegevoegd voor 3D Touch. Gebruikers kunnen nu bijvoorbeeld op het app-pictogram op het startscherm tikken en een handvol voorgestelde acties zien, zoals het uploaden van een foto of het bekijken van Flickr-meldingen. In de Flickr-app opent een 3D-pers de voorvertoningen van afbeeldingen, mappen of mensen, evenals bladeren naar aangrenzende afbeeldingen / mappen door naar links te vegen

De nieuwste iOS-update is nu beschikbaar. De software-update, genaamd 9.3, vergroot het bereik van 3D-aanraking terwijl de weergave-instellingen van de telefoon worden gewijzigd op basis van het tijdstip van de dag. Het idee is dat het verschuiven van de kleurtemperatuur van het scherm na zonsondergang beter is voor het circadiane ritme van een gebruiker, wat resulteert in een betere slaap. De 3D-update ontgrendelt de iPhone 6S met touch-navigatie als nooit tevoren, je kunt zelfs de Touch ID-vingerafdruklezer gebruiken om de toegang tot bepaalde apps te vergrendelen. De nieuwste update van Apple voor het iOS-platform bevat ook toevoegingen aan het CarPlay-systeem, inclusief locatiegebaseerde aanbevelingen.

Is de enige manier om van Haptic Touch af te komen om te herstellen van een back-up naar iOS12? Mis ik iets over Haptic Touch? Het leek op een UI-hack om 3D Touch-functionaliteit op budget-iPhones toe te staan, maar om de een of andere reden werd het alles opgedrongen? Voor wie dit zoekt: "3D Touch" wordt gebruikt door hard op het scherm te drukken, bijvoorbeeld in tekstvakken, u kunt hard op het toetsenbord drukken en een cursor verplaatsen, nogmaals hard drukken om woorden, zinnen te selecteren of een precieze selectie ...

Hoe de 3D-aanraakgevoeligheid op iPhone 6S te verhogen? - iOS 9

Gebruikers weten misschien nog niet dat we de gevoeligheid van 3D Touch op iPhone 6S met iOS 9 kunnen aanpassen om de gevoeligheid te verhogen of te verlagen.

De Foto's-app op iOS 9 omvatte de verbeterde schuifbalk in de Photo Viewer, de albums "Screenshots" en "Selfies", en de mogelijkheid om gemakkelijk meerdere foto's te bewaren en te selecteren, zonder ze afzonderlijk te hoeven verwijderen. [75] Het stelt de gebruiker ook in staat om gevoelig materiaal te verbergen dankzij een nieuwe optie Verbergen [76] [77] ...

Het mobiele besturingssysteem is zo ontworpen dat wat de gebruiker ook doet op een smartphone of tablet, de gebruiker naar een ander scherm brengt om het te doen. Met de release van de iPhone 6 en 6s probeerde Apple dit probleem op te lossen: het scherm kan nu precies detecteren hoeveel gebruikers erop drukken, multitouch ...

Gebruikers van iPhone 6S en 6S plus worden zeker verliefd op de nieuwe 3D-aanraakfunctie. Een zeer unieke en toch handige manier om met uw apparaat te communiceren. Maar zoals altijd heeft Apple besloten de functie niet op oudere apparaten te implementeren.

Software: 3D Touch, TouchID, Always-On "Hey Siri" en iOS 9 - De ...

Dit is natuurlijk ten minste gedeeltelijk hardware-gerelateerd, maar aangezien deze functies vaak nieuwe gebruikersinterfaces in iOS mogelijk maken, lijkt het passender om ze te zien als hardware-enabled software-toevoegingen in plaats van andersom. De eerste grote verandering in de iPhone 6s is de toevoeging van 3D Touch.

Haptic Touch is in feite een lang drukgebaar om extra functionaliteit te openen. Als 3D Touch afhankelijk is van sterke of lichte druk om de juiste inhoud te openen, dan zal met Haptic Touch de aanraaktijd op het scherm veranderen. Als u echter upgradet naar iOS 13 met zowel 3D Touch als Haptic Touch, wordt het moeilijker voor u om te gebruiken.

Apple onthulde 3D Touch op het podium toen de iPhone 6S en iPhone 6S Plus afgelopen september werden gelanceerd. Dankzij de revolutionaire nieuwe weergavetechnologie kan de vlaggenschip-smartphone verschillende drukniveaus op het scherm voelen. In een notendop, je kunt nog steeds drukken, lang indrukken, knijpen en vegen zoals jij

Apple 3D Touch is een hardwarefunctie die door Apple is geïntroduceerd in iPhone 6s- en 6s Plus-apparaten met iOS 9 die de kracht waarneemt die een gebruiker op het touchscreen uitoefent om verschillende functies te activeren. Met Apple 3D Touch kunnen gebruikers acties uitvoeren zonder het oorspronkelijke scherm te verlaten waarop ze zich bevonden. Door met meer druk op het scherm te vegen of te tikken, kunnen gebruikers een voorbeeld van e-mails of andere inhoud bekijken, toegang krijgen tot specifieke app-functies vanaf het startscherm en meer.

Nieuwe iOS 9 Jailbreak biedt 3D Touch op iPhone 6

Maar het Pangu-team achter de nieuwste iOS 9-jailbreak is zeker betrokken en heeft al een crack-update geproduceerd voor de iPod Touch, iPad en iPhone die ze nu online hebben gepubliceerd. Deze nieuwste update bevat een verscheidenheid aan bugfixes, waardoor het succespercentage van de jailbreak van iOS 9 aanzienlijk is verbeterd.

De Spotify-app heeft al een eigen aanraakpreview-functie, maar je zou waarschijnlijk uit kunnen vinden hoe je een aantal coole dingen in de app kunt doen en misschien de manier waarop sommige dingen worden gedaan kunnen veranderen door bepaalde dingen te forceren. Bovendien kan het forceren van aanraking met het Spotify-app-pictogram snelkoppelingen oproepen, zoals rechtstreeks naar afspeellijsten gaan of zoeken enz.

Met de toevoegingen van 3D Touch op de iPhone 6s en iPhone 6s Plus ervaar je een nieuw niveau van interactie met je iOS 9-apparaten. Je kunt het reactievermogen van 3D Touch aanpassen, afhankelijk van hoe hard je doorgaans drukt. dit maakt de functies comfortabeler in het gebruik.

De bètaversies van iOS 13 bevatten genoeg instanties om te bevestigen dat Apple de voorkeur geeft aan Haptic Touch terwijl het afscheid neemt van belangrijke 3D Touch-bewegingen. Dit betekent dat als je je telefoon later dit najaar bijwerkt naar iOS 13, je niet harder op je iPhone-pictogrammen hoeft te drukken om speciale snelkoppelingen weer te geven.

Показано 44 записи