Alles over computers en technologie

3D-print computerkast

Dingen getagd met "Computerbehuizing" - Thingiverse

Download bestanden en maak ze met uw 3D-printer, lasersnijder of CNC. Thingiverse is een universum van dingen.

Computerbehuizingen worden vaak gemaakt met een "functie in plaats van vorm"-mentaliteit. De resultaten zijn meestal niet zo mooi, dus ik heb de neiging om ze op te bergen op plaatsen die niet al te zichtbaar zijn, zoals onder mijn bureau. Maar wat als ik een computerkast zou kunnen maken die ik heel graag op mijn bureau of in mijn woonkamer zou willen laten zien?

1920 "atx computerkast" 3D-modellen. Elke dag nieuwe 3D-modellen van over de hele wereld.

Met laptops die een nietje worden en computers met één bord het laagst zijn geworden voor onze gemeenschap, is het bouwen van een pc voor jezelf niet langer het overgangsritueel dat het ooit was; behalve misschien als je een gamer bent. Maar er is altijd veel plezier bij het selecteren en monteren van pc-hardware, vooral als je, zoals [makerunit], je eigen behuizing ontwerpt en 3D print. Dit is geen moederbord in een oude pizzadoos, maar eerder een zeer compacte en goed ontworpen houder voor een redelijk presterende gamemachine met een ITX-moederbord.

3D print je volgende computerkast | TechSpot

Als 3D-printers bijna 20 jaar geleden bestonden, hadden projecten zoals de ColdForge AA-15 misschien succesvol kunnen zijn? Het kiezen van de perfecte pc-behuizing die esthetiek en functionaliteit combineert, is geen gemakkelijke taak. Sommigen geven de voorkeur aan tijdloze ontwerpen zoals de Lian Li PC60 of de Cooler Master ATC 210

Mijn broer is op zoek naar iets soortgelijks. Hij moet nog uitwerken hoe hij zijn apparatuur wil opstellen, zodat ik alle steunen voor hem kan printen. Ik gooi alles in solide werken of schetsen om er zeker van te zijn dat het als eerste past. Heb je hints of tips nu je dat hebt gedaan die je eerder had willen overwegen?

Hallo, bedankt voor het langskomen! - Eenvoudig af te drukken Lightning-kabelsteun - Mogelijk moet u het onderdeel omhoog of omlaag schalen, afhankelijk van de nauwkeurigheid van uw printer. - Als je kabels beginnen te chippen, zullen ze wat meer leven krijgen.

Ik was aan het brainstormen over ideeën voor een op maat gemaakte pc-behuizing en vroeg me af of ik feedback kon krijgen op mijn tekening.

3D GEDRUKTE EDITIE Computerbehuizing | Etsy

Een mini-pc-behuizing ontworpen voor 3D-printen. Een 3D-printer met een afdrukformaat van 25x25x10cm is vereist. Alle materialen, alle kleuren. Bevat: STL-bestanden voor informatie over 3D-afdrukken.

We zien incidentele projecten die meerdere 3D-geprinte materialen combineren om het meeste uit hun verschillende materiaaleigenschappen te halen, maar we zien ze zelden gecombineerd tot één groot project. Pazu, ook bekend als ArkAngel, heeft een paar maanden besteed aan het ontwerpen, detailleren en bouwen van een verbluffende aangepaste pc ...

makexyz is 3D-printen op aanvraag. Bestel hier 3D-prints. 3D-modellen van computerkasten.

30 verbluffende ontwerpen voor pc-behuizingen op maat - WebFX. De hele behuizing kan in verschillende oriëntaties worden gebruikt: * PSU aan de onderkant met aparte luchtinlaat (bijvoorbeeld voor games) * PSU aan de bovenkant, luchtafvoer van binnen (bijvoorbeeld NAS met passieve processor van de koeleenheid) * PSU aan de zijkant een strak, no-nonsense doosontwerp (ik denk zelfs aan een magnetisch bevestigd vlak voorpaneel met luchtinlaten aan de randen

[Build Log] Metroid -Een 3D-geprinte computerbehuizing | [H] en | Forum

Na een paar maanden ononderbroken printen, realiseerde ik me dat ik de Metroid-computerkast kon maken waar ik zo lang over had nagedacht. Normaal geef ik rond de $ 200-250 uit aan hout / verf, maar 3D-printen op plastic is echt goedkoop in vergelijking, ongeveer $ 80 op plastic. Ik ben ook van plan om een ​​heel coole...

Persoonlijk ben ik erg enthousiast over het 3D-printen van behuizingen en meer, maar de afwerkingskwaliteit is tot nu toe niet echt gevonden bij niet-professionele printers. Ik heb gekeken naar het Markforged Onyx-assortiment dat in de goede richting lijkt te gaan, maar de build-envelop is te klein

Geplaatst in IT. pc-behuizing. Laat een reactie achter.

Case-modding is een populaire sport onder hackers en fabrikanten op de meer geavanceerde niveaus, meestal ook op het gebied van gaming. En hoewel gamers vaak als hobby op consoles beginnen te spelen, lijkt het erop dat hun niveau van expertise toeneemt en wordt weerspiegeld door de computer, evenals hun programmeer-, technische en computervaardigheden.

Computerbehuizing voor 3D-printen - Bing-afbeeldingen

Vesper 3D-geprinte computerkast - 3D-printindustrie.

Use cases en toepassingen van 3D-printen. Lees alles over use-cases voor 3D-printen en toepassingen voor 3D-printen. Testimonials en interviews van bedrijven die 3D-printen gebruiken in hun dagelijkse routine.

Clustercomputing. Een levendig voorbeeld van het volledige gebruik van modieus vakmanschap vandaag de dag zal te zien zijn op het gebied van reclame en publiciteit. Wie had ooit gedacht dat 3D-technologie echt kan worden gebruikt bij de productie van een tv-commercial? Wie zou zelfs denken dat reclamedisplays, vooral bij productlanceringen, nog oogverblinder zullen worden wanneer films, laservakmanschap en computergegenereerde afbeeldingen worden gebruikt?

Als alternatief kun je een modelreplica maken van een dure auto, zoals een Aston Martin DB5 uit 1960 in schaal 1:3, en deze vervolgens laten crashen en verbranden voor entertainment, zoals de makers van de James-film deden.Bond, Skyfall. 3D-printen wordt mogelijk gemaakt door lagen op materiaallagen van duurzame kunststoffen en metalen te versmelten op basis van een model, ontworpen met 3D computer aided design (CAD) software.

3D-printen toetsenbordbehuizing / plaat | Forum

Ik nam contact op met Shapeway voor precisie 3D-printers, dus misschien zouden de details goed genoeg zijn om me niet te storen. Bovendien is IMO-metallic plastic mooier, vooral met glinsterend stof.

Het voordeel van rechtstreeks printen vanaf media is dat je geen computer nodig hebt. Het nadeel is dat ze een extra stap toevoegen bij het overzetten van bestanden naar je kaart. Doorgaans wordt naast de standaard USB-kabel ook draadloze connectiviteit, SD-kaart of USB-stick aangeboden, hoewel enkele modellen een of meer van de ...

Deze tutorial liet je zien hoe je een patroon kunt nemen en het in een 3D-object kunt snijden, hoe je gaten in dat object kunt vullen en hoe je complexere vormen kunt maken om delen van objecten uit te snijden. En ook een beetje over het maken van patronen en het printen van objecten. Met behulp van de vaardigheden in deze tutorial zou je in staat moeten zijn om je eigen doos of ander item aan te passen.

In tegenstelling tot onze plaatbewerkings- en CNC-freesprocessen, is 3D-printen additief. Laag voor laag wordt plastic aan het ontwerp toegevoegd om een ​​snelle prototyping van plastic onderdelen en eindproducten mogelijk te maken. Als u een op maat gemaakte elektronicabehuizing ontwerpt voor Protocase om te bouwen, neem dan contact op met uw Protocase-accountmanager om erachter te komen hoe we 3D-geprinte componenten in uw ...

IT & 3D-printen

3D-printen is afhankelijk van vaardigheden en kennis op het gebied van wetenschap, technologie, techniek en wiskunde (evenals kunst), waardoor computerprogrammering een andere solide optie is voor studenten die geïnteresseerd zijn in het veld. Deze professionals gebruiken hun expertise om programma's te schrijven die sterke structuren in alle soorten en maten produceren.

Thermaltake Core P5 TG Ti ATX Verticale GPU Modulaire Gaming Computerbehuizing CA-1E7-00M9WN-00.

Breed scala aan 3D-printcomputer-opties die voor u beschikbaar zijn, zoals games, business. Ook kunt u kiezen uit 1080 * 1920, 3D-printcomputer, evenals ce, sgs en of rech.

Download 146 gratis 3D-printmodellen van telefoonhoesjes die klaar zijn voor FDM, SLA, SLS en andere 3D-printers, beschikbare formaten STL, OBJ, 3DM en meer.

3D printen | COLETEK

3D-printen is de toekomst van productontwikkeling voor alle plastic vormen, die kunnen worden samengevoegd tot een prototype of een complexer (mogelijk bewegend) product. Zie Wikipedia voor meer informatie over 3D-printen. Voor meer informatie en prijzen kunt u ons uw 3D-computermodel e-mailen.

Een computerkast, ook wel een computerchassis, toren, kast of centrale verwerkingseenheid genoemd, is de structuur die de componenten van een computer bevat - inclusief de ...

Het filament wordt verwarmd en laag voor laag afgezet op een vooraf genivelleerd printbed voor 3D-printen. Het bedrijf biedt uitstekende klantenservice en probeert alle vragen snel op te lossen. Over het algemeen is deze 3D-printer een geweldige optie voor educatief en professioneel gebruik.

Thermaltake Core P1 - 3D-geprint Mini ITX-chassis. Er zijn veel mensen die allerlei grappige dingen printen met 3D-printers. Als je de juiste printer hebt en een beetje weet over het ontwerp, kun je het nog steeds doen.

Casestudy's voor 3D-printen

Casestudy's voor 3D-printen. Geavanceerde technologie voor 3D-printen.

Additive manufacturing (AM) is een term om een ​​reeks technologieën te beschrijven die 3D-objecten creëren door laag na laag materiaal toe te voegen. Materialen kunnen per technologie verschillen. Maar er zijn kenmerken die alle verslavende verzinsels gemeen hebben, zoals het gebruik van een computer met speciale 3D-modelleringssoftware.

3D-printen van beton bespaart tijd, verbruikt minder materiaal en vereist minder arbeid. Zelfs 3D-geprinte huizen hebben een ruwere buitenkant, nabewerking is een optie net als gewone 3D-geprinte objecten. 3D-geprinte huizen zijn meestal kleiner vanwege de beperkingen van het bouwvolume van 3D-printers, maar dit is niet altijd het geval.

Traditioneel hadden de meeste computerbehuizingen computerbehuizingsschroeven nodig om componenten en panelen op hun plaats te houden (d.w.z. moederbord, voeding, schijven en geheugenkaarten). Vanaf de jaren 2000 is er een trend naar gereedschaploze behuizingen, waarin componenten bij elkaar worden gehouden met opklikbare plastic rails, duimschroeven en andere methoden waarvoor geen gereedschap nodig is; dit vergemakkelijkt de snelle montage en wijziging van computerhardware en is ook ...

Cloud 3D-printerbeheersoftware

3DPrinterOS heeft de hoogste beveiligingsniveaus in de branche voor end-to-end versleutelde 3D-printworkflows. Het werkt ook samen met leveranciers van cloudoplossingen zoals Microsoft, Google en Amazon om een ​​vooraf goedgekeurde IT-oplossing aan te bieden die gemakkelijk in elk bedrijf kan worden geïmplementeerd.

Wilt u weten of uw idee voor een computerkast kan worden afgedrukt vanuit een 3D-printer? We zullen het graag bekijken en u alle details over uw afdruk laten weten. We zullen zelfs suggesties geven over hoe het opnieuw te ontwerpen totdat het tegen minimale kosten kan worden afgedrukt vanuit een 3D-printer.

Wilt u een weergave van uw idee in 3D-computerformaat? Van prototypes, mods of gewoon een kapot onderdeel dat moet worden vervangen, wij kunnen uw idee ontwerpen in CAD-software en het "3D-Print Ready" maken. We kunnen het definitieve ontwerp voor u afdrukken, of als u liever het bestand gewoon aanlevert zodat u het kunt laten reproduceren ...

In dit project printen we aangepaste toetsen voor mechanische toetsenborden in 3D. Dit is een mechanisch toetsenbord met cherry mx schakelaars. Het heeft een aanpasbare lay-out en LED-achtergrondverlichting. Het wordt geleverd met extra toetsen, wat erg cool is, maar er zijn veel coole dingen die je kunt doen door je eigen 3D-printen te doen!

Gratis 3D-modellen om af te drukken op 3D-printers

Zoek en download stl- en obj-bestanden voor uw 3D-printer, we hebben de beste gratis 3D-ontwerpen op internet.

Ik heb deze behuizing ontworpen als een mini ITX pfSense-router met een discrete Intel-netwerkkaart, SSD en een slanke 12 cm-ventilator. Het is vrij netjes en super eenvoudig in elkaar te zetten - slechts 2 helften die in elkaar schuiven - de voor- en achterkant! Kleine, gebruiksvriendelijke printer - elke halve afdruk meet ongeveer 8 '' x 8,6 '' en de bovenste helft is 11 cm hoog.

mooie moderne computerkast gemaakt van een doos; gemakkelijk om ze te bewerken en materialen te plaatsen - inclusief max-bestand, 3ds-bestand, dxf-bestand, dwg-bestand en tweede max-bestand dat is voorbereid voor v-ray-rendering - alle bestanden worden gecomprimeerd als .rar - geniet ervan! en zie mijn andere producten.

Cutout-software is een categorie 3D-afdruksoftware die wordt gebruikt om een ​​standaard 3D-computerobject om te zetten in iets dat de printer kan begrijpen en nauwkeurig kan afdrukken. Er zijn verschillende software-opties voor het snijden, maar ze werken allemaal met dezelfde uitvoer. Ze kunnen een 3D-object nemen, het oppervlak omzetten in miniatuurdriehoeken, die samenkomen om het object te vormen.

3D-printers, 3D-scanners en reserveonderdelen voor 3D-printers

FDM 3D-printers, DLP 3D-printer, 3D-scanner en nog veel meer. Blader door producten van hoge kwaliteit, lokaal opgeslagen in Auckland. Schepen door Australië.

Het drukproces was ook verre van het langste deel van de reis, het duurde slechts een week om aan te komen. Het beste aan de Node is zijn modulaire karakter, als een 3D-geprint item moest het in meerdere delen worden geprint, die aan elkaar worden vastgeschroefd om de complete behuizing te vormen.

3D-printen met plastic om bijna alles te bouwen - gebruikt voor conceptmodellering, prototyping, snelle tooling, digitale fabricage en meer. Selecteer plastic materiaal en 3D-technologie om de functies te bieden die u nodig hebt. Verken ons eBook voor meer informatie.

Hier is een casestudy met de resultaten van een onderzoek dat werd uitgevoerd met behulp van een 3D-koekoekmodel gemaakt door 3D Quick Printing-ingenieurs met behulp van het materiaal naar keuze, ABS-kunststof.

3D-modeldatabase | Prusa-printers

Ontdek een bibliotheek met modellen van hoge kwaliteit voor 3D-printen. Download gratis STL-bestanden van topontwerpen en volledige 3D-geprinte projecten.

3D-modellen geprint in 3D.

Fractal Design Meshify C - Compacte computerbehuizing - Krachtige luchtstroom / koeling - 2x ventilatoren inbegrepen - Lijkwade PSU

3D-printen bood een haalbare en kosteneffectieve oplossing om nauwkeurige modellen te creëren met reproduceerbare botbreuken voor meerdere trainingsscenario's.

3D-printers met verschillende kinematica: vergelijking ... | Beste 3D-winkel

Elke 3D-printer gebruikt zijn eigen kinematica die de beweging van mechanische onderdelen regelt: printbedden en extruders. In dit artikel bespreken we vier soorten FDM-printers: Cartesiaanse, Delta-, Polar- en 3D-printers met robotarmen. Cartesiaanse printers zijn de meest voorkomende FFF/FDM-printers op de markt.

Vind Computerbehuizing in Computeraccessoires | Koop nieuwe of gebruikte computeraccessoires lokaal in Toronto (RGT). Vind onderdelen voor pc's, rams, harde schijven, laserprinters, scanners en modems op Kijiji, de nummer 1 lokale advertenties in Canada.

De computerbehuizing biedt ruimte voor opslag- en redundantiefuncties, zodat beheerders systemen kunnen upgraden door nieuwe programma's en hardwarecomponenten toe te voegen. We geven eigenaren van kleine en middelgrote bedrijven eenvoudig toegang tot een reeks IT-services, waaronder opslag- en softwareoplossingen, mobiele technologie ...

PawnBoy ontwikkelde en deelde hun ontwerp voor een volledig 3D printbare mITX computerkast. Het klinkt interessant, maar ik weet niet zeker of alle onderdelen in één stuk kunnen worden gedaan. Hoe dan ook, als het niet 100% herhaalbaar is, heeft het waarschijnlijk wat kleine aanpassingen nodig en is het een goede basis voor andere projecten.

3D-printmaterialen: de voor- en nadelen van elk type | Tom's gids

Voor 3D-printen kan t-glase worden geprint op een printbed dat is verwarmd tot ongeveer 70 graden C. Het wordt voornamelijk verkocht door Taulman, die het materiaal introduceerde. Hoewel het T-glas zelf sterk en taai is, moet het langzaam genoeg worden afgedrukt om ervoor te zorgen dat de lagen goed hechten. Dus printen met t-glase is over het algemeen:

Maak gepersonaliseerde accessoires. Zelf je smartphone hoesje of geldclip ontwerpen? De meeste items die kleiner zijn dan een brooddoos en die kunnen worden gemaakt van plastic in één kleur, zijn geweldig voor 3D-printen. Bouw architecturale modellen.

De plek voor uw hoogwaardige 3D-printerbehoeften. Het is ook de thuisbasis van de Sticky Monkey Flex-bedplaten en een upgrade voor de Prusa i3-printers. nieuwe producten van hoge kwaliteit die elke maand worden toegevoegd, dus houd dat in de gaten, of meld u aan voor onze nieuwsbrief om als een van de eersten op de hoogte te zijn van onze opwindende nieuwe producten. We zijn langzaam onze productlijst aan het herbouwen om ervoor te zorgen dat 3D-geprinte onderdelen van de hoogste kwaliteit beschikbaar zijn in het VK. als je iets niet doet wat je wilt, stuur ons dan een bericht en misschien kunnen we je helpen.

Numerieke simulatie is een computeronderzoeksmethode die berekeningen uitvoert op basis van een specifiek wiskundig model om echte fysieke processen te simuleren.

Dingen getagd met "Computerbehuizing" - Thingiverse

Download bestanden en maak ze met uw 3D-printer, lasersnijder of CNC. Thingiverse is een universum van dingen.

Computerbehuizingen worden vaak gemaakt met een "functie in plaats van vorm"-mentaliteit. De resultaten zijn meestal niet zo mooi, dus ik heb de neiging om ze op te bergen op plaatsen die niet al te zichtbaar zijn, zoals onder mijn bureau. Maar wat als ik een computerkast zou kunnen maken die ik heel graag op mijn bureau of in mijn woonkamer zou willen laten zien?

1920 "atx computerkast" 3D-modellen. Elke dag nieuwe 3D-modellen van over de hele wereld.

Met laptops die een nietje worden en computers met één bord het laagst zijn geworden voor onze gemeenschap, is het bouwen van een pc voor jezelf niet langer het overgangsritueel dat het ooit was; behalve misschien als je een gamer bent. Maar er is altijd veel plezier bij het selecteren en monteren van pc-hardware, vooral als je, zoals [makerunit], je eigen behuizing ontwerpt en 3D print. Dit is geen moederbord in een oude pizzadoos, maar eerder een zeer compacte en goed ontworpen houder voor een redelijk presterende gamemachine met een ITX-moederbord.

3D print je volgende computerkast | TechSpot

Als 3D-printers bijna 20 jaar geleden bestonden, hadden projecten zoals de ColdForge AA-15 misschien succesvol kunnen zijn? Het kiezen van de perfecte pc-behuizing die esthetiek en functionaliteit combineert, is geen gemakkelijke taak. Sommigen geven de voorkeur aan tijdloze ontwerpen zoals de Lian Li PC60 of de Cooler Master ATC 210

Mijn broer is op zoek naar iets soortgelijks. Hij moet nog uitwerken hoe hij zijn apparatuur wil opstellen, zodat ik alle steunen voor hem kan printen. Ik gooi alles in solide werken of schetsen om er zeker van te zijn dat het als eerste past. Heb je hints of tips nu je dat hebt gedaan die je eerder had willen overwegen?

Een mini-pc-behuizing ontworpen voor 3D-printen. Een 3D-printer met een afdrukformaat van 25x25x10cm is vereist. Alle materialen, alle kleuren. Bevat: STL-bestanden voor informatie over 3D-afdrukken.

Hallo, bedankt voor het langskomen! - Eenvoudig af te drukken Lightning-kabelsteun - Mogelijk moet u het onderdeel omhoog of omlaag schalen, afhankelijk van de nauwkeurigheid van uw printer.

3D-geprinte computerbehuizing - Nieuwbouw en planning - Linus Tech Tips

Ik was aan het brainstormen over ideeën voor een op maat gemaakte pc-behuizing en vroeg me af of ik feedback kon krijgen op mijn tekening. Een paar waarschuwingen om u te laten weten waar u naar kijkt. Dit ontwerp is sterk geïnspireerd op de Phanteks evolv shift en de Silverstone Fortress 3, beide behuizingen met een IO-moederbord en uitbreidingsslots.

Bij 60 mm / s (0,4 mm mondstuk) duurt de binnenkant ~ 17 uur, de deken duurt ~ 38. Zal ~ 0,8 kg PLA gebruiken. ~ 0,5 kg voor de deken, ~ 0,3 kg voor het interieur. Behalve de voeding moet alles met kastschroeven worden gemonteerd. 3D-printerbestandsinformatie. 3D-ontwerpformaat: STL Bestandsdetails sluiten. Verlengde buitenbehuizing V1.2.stl.

computerdoos elektronische 3D-technologiedoos, beschikbare formaten OBJ, FBX, STL, F3D, klaar voor 3D-animatie en andere 3D-projecten.

makexyz is 3D-printen op aanvraag. Bestel hier 3D-prints. 3D-modellen van computerkasten.

3D-geprinte pc-behuizing | SFF-netwerk | Forum

Persoonlijk ben ik erg enthousiast over het 3D-printen van behuizingen en meer, maar de afwerkingskwaliteit is tot nu toe niet echt gevonden bij niet-professionele printers. Ik heb gekeken naar het Markforged Onyx-assortiment dat in de goede richting lijkt te gaan, maar de build-envelop is te klein

We zien veel projecten op Shapeways waarbij een 3D-geprint onderdeel wordt gecombineerd met slechts één ander onderdeel om de mogelijkheden van een product te verbeteren of uit te breiden. We zien veel beschermers en vertegenwoordigen mobiele gadgets, vooral de iPhone en iPad. We zien af ​​en toe projecten die meerdere 3D-geprinte materialen combineren om het meeste uit hun verschillende materiaaleigenschappen te halen, maar we zien ze zelden gecombineerd tot één groot project.

Case-modding is een populaire sport onder hackers en fabrikanten op de meer geavanceerde niveaus, meestal ook op het gebied van gaming. En hoewel gamers vaak als hobby op consoles beginnen te spelen, lijkt het erop dat hun niveau van expertise toeneemt en wordt weerspiegeld door de computer, evenals hun programmering, hun engineering

Hallo, dit is mijn introductievideokanaal en ik wilde iets delen waar ik enthousiast over was. Ik heb altijd van computerspelletjes gehouden...

Neem contact met ons op | Beste werkstationcomputer voor 3D-modellering en

30 verbluffende ontwerpen voor pc-behuizingen op maat - WebFX. De hele behuizing kan in verschillende oriëntaties worden gebruikt: * PSU aan de onderkant met aparte luchtinlaat (bijvoorbeeld voor games) * PSU aan de bovenkant, luchtafvoer van binnen (bijvoorbeeld NAS met passieve processor van de koeleenheid) * PSU aan de zijkant een strak, no-nonsense doosontwerp (ik denk zelfs aan een magnetisch bevestigd vlak voorpaneel met luchtinlaten aan de randen

3D geprinte computerkast. 3D-geprinte Ryzen Mini-ITX gaming-pc. Cbutters 3D, al lang lid van de Hardocp-gemeenschap, heeft een aangepaste computerbehuizing geprint voor zijn AMD Ryzen Mini-ITX gaming-pc. Hij ontwierp de behuizing met TinkerCAD en de constructie omvat verkoelende ventilatie met het AMD-logo bedrukt in de ventilatieopeningen! Het systeem bestaat uit een AMD Ryzen 5 2400G met Radeon ...

Vesper 3D-geprinte computerkast - 3D-printindustrie.

Use cases en toepassingen van 3D-printen. Lees alles over use-cases voor 3D-printen en toepassingen voor 3D-printen. Testimonials en interviews van bedrijven die 3D-printen gebruiken in hun dagelijkse routine.

De beste 3D-printers voor 2021 | PCMag | IT en elektronica

(In sommige gevallen moet je het platform en het object in lauw water laten weken om het object los te laten.) Een paar 3D-printers gebruiken een vel geperforeerd karton met kleine gaatjes die zich vullen met plastic, heet tijdens het printen. Het probleem met deze methode is dat hoewel het een object tijdens het afdrukken stevig op zijn plaats houdt, de ...

Clustercomputing. Een levendig voorbeeld van het volledige gebruik van modieus vakmanschap vandaag de dag zal te zien zijn op het gebied van reclame en publiciteit. Wie had ooit gedacht dat 3D-technologie echt kan worden gebruikt bij de productie van een tv-commercial? Wie zou zelfs denken dat reclamedisplays, vooral bij productlanceringen, nog oogverblinder zullen worden wanneer films, laservakmanschap en computergegenereerde afbeeldingen worden gebruikt?

Elke laag is ongeveer 0,1 mm dik en bestaat uit vloeistof, poeder en plaatmateriaal. Met deze technologie en een 3D-printer kun je ontwerpen of 3D-printmodellen maken van zo ongeveer alles onder de zon, zolang je de modellen maar hebt. Om u een voorproefje te geven van wat 3D-printen kan doen, zijn hier 20 geweldige meesterwerken gemaakt van 3D-printen.

3D-geprinte onderdelen ontwerpen die in een frame van glasvezel passen. koop clear pla+ of PETG voor spice colour case. grotere stukken in de vorm van V2, maar van glasvezel met bedrukte inzetstukken en structurele stijfheid gecreëerd door de vouwen.

3D-printaccessoires voor uw 3D-printer - Tutorial45

Om dit te doen, is het Print Dry-systeem, dat het gebruik van een in-line filamentdroger bevat die vocht en water van de spoelen verwijdert, het perfecte accessoire dat u nodig hebt. Het apparaat bestaat uit een behuizing en een verwarmingsmechanisme dat je kunt regelen met de meegeleverde thermostaat voor warmteregeling.

Thermaltake Core P5 TG Ti ATX Verticale GPU Modulaire Gaming Computerbehuizing CA-1E7-00M9WN-00.

Alibaba.com biedt 10.411 computerproducten voor 3D-printen. Ongeveer 18%% hiervan zijn computerhardware, 1%% zijn alles-in-één computers, en 1%% zijn industriële computers en accessoires. Breed scala aan 3D-printcomputer-opties die voor u beschikbaar zijn, zoals games, business. Ook kunt u kiezen uit 1080 * 1920, 3D-printcomputer, evenals ce, sgs en of rech.

De markt voor mobiele hoesjes blijft al jaren boven verschillende andere modieuze accessoires. Naast de redder van het meest geliefde bezit, zijn deze een weergave van persoonlijke stijl. De vraag varieert in termen van stijl en duurzaamheid. Sommigen houden ervan om hoesjes te hebben die erg stijlvol zijn of sterk genoeg voor een ruwe behandeling van telefoons.

3D-print een op maat gesneden hoesje voor je mobiele telefoon

Deze tutorial liet je zien hoe je een patroon kunt nemen en het in een 3D-object kunt snijden, hoe je gaten in dat object kunt vullen en hoe je complexere vormen kunt maken om delen van objecten uit te snijden. En ook een beetje over het maken van patronen en het printen van objecten. Met behulp van de vaardigheden in deze tutorial zou je in staat moeten zijn om je eigen doos of ander item aan te passen.

Computerbehuizing 3D-model verkrijgbaar bij Turbo Squid, 's werelds toonaangevende leverancier van digitale 3D-modellen voor weergave, films, tv en games.

Pagina 6 | Computerkasten van Box.co.uk waaronder Fractal Design, Corsair en Kolink. Bekijk ons ​​volledige aanbod van de nieuwste computerbehuizingen en begin vandaag nog met besparen.

Wij kunnen u voorzien van 3D prints via Stereolithografie (SLA). In onze ervaring is SLA 3D-printen de beste 3D-printtechnologie. Selective Laser Sintering (SLS) 3D-prints zijn zeer nauwkeurig, maar ze zijn zwak en over het algemeen niet geschikt voor functietests. In het verleden hebben we FDM 3D-printen gebruikt voor functietesten, vanwege de hoge ...

Computerkast | Getoond product: HP-printer

De computerbehuizing biedt ruimte voor opslag- en redundantiefuncties, zodat beheerders systemen kunnen upgraden door nieuwe programma's en hardwarecomponenten toe te voegen. We geven eigenaren van kleine en middelgrote bedrijven eenvoudig toegang tot een reeks IT-services, waaronder opslag- en softwareoplossingen, inzichten in mobiele technologie, levenscyclusservices, datacentertoepassingen en zelfs technologisch personeel voor services.

Zoek en download stl- en obj-bestanden voor uw 3D-printer, we hebben de beste gratis 3D-ontwerpen op internet.

3D-printen bood een haalbare en kosteneffectieve oplossing om nauwkeurige berekeningen te creëren met reproduceerbare botbreuken voor meerdere trainingsscenario's.

Met de beste reeks commerciële 3D-printtechnologieën biedt 3D Systems de perfecte combinatie van 3D-printen, materialen in applicatie-expertise.

Computerkast - wikiwand

Traditioneel had de meeste computerbehuizingen computerbehuizingsschroeven nodig om componenten en panelen op hun plaats te houden (dwz moederbord, voeding, schijven en geheugenkaarten). Vanaf de jaren 2000 is er een trend naar gereedschaploze behuizingen, ingebouwde componenten bij elkaar worden gehouden met opklikbare plastic rails, duimschroeven en andere methoden waarvoor geen gereedschap nodig is; dit overzicht van snelle montage in wijziging van computerhardware is ook ...

3DPrinterOS heeft de hoogste beveiligingsniveaus in de branche voor end-to-end versleutelde 3D-printworkflows. Het werkt ook samen met leveranciers van cloudoplossingen zoals Microsoft, Google en Amazon om een ​​vooraf goedgekeurde IT-oplossing aan te bieden die gemakkelijk in elk bedrijf kan worden geïmplementeerd.

Architecturale 3D-visualisatie, panorama's, plattegronden en virtual reality-oplossingen voor vastgoedprofessionals. Studio's in Londen, Dubai en Novi Sad.

Onze online 3D-printservices worden ondersteund door een wereldwijd netwerk van meer dan 2.400 3D-printmachines, waardoor onze klanten profiteren van zowel concurrerende prijzen als snelle levertijden. We zijn gespecialiseerd in vijf processen en bieden u alles wat u nodig heeft voor 3D-printprojecten op maat, van rapid prototyping met FDM tot kleine oplagen 3D-printen voor industriële toepassingen.

123Показано 1-100 из 250 записей