Alles over computers en technologie

3D printen van een computerkast

Dingen getagd met "Computerbehuizing" - Thingiverse

Download bestanden en maak ze met uw 3D-printer, lasersnijder of CNC. Thingiverse is een universum van dingen.

Met laptops die een nietje worden en computers met één bord het laagst zijn geworden voor onze gemeenschap, is het bouwen van een pc voor jezelf niet langer het overgangsritueel dat het ooit was; behalve misschien als je een gamer bent. Maar er is altijd veel plezier bij het selecteren en monteren van pc-hardware, vooral als je, zoals [makerunit], je eigen behuizing ontwerpt en 3D print. Dit is geen moederbord in een oude pizzadoos, maar eerder een zeer compacte en goed ontworpen houder voor een redelijk presterende gamemachine met een ITX-moederbord.

Mijn doel aan het begin van het ontwerp was om te zien of het zelfs mogelijk was om een ​​redelijk eenvoudige kleine mITX-computerbehuizing te ontwerpen die gemakkelijk op een desktopprinter kon worden afgedrukt en met minimale extra hardware kon worden geassembleerd. De onderdelen van een pc die echt de grootte van de behuizing bepalen, zijn het moederbord en de videokaart.

1920 "atx computerkast" 3D-modellen. Elke dag nieuwe 3D-modellen van over de hele wereld.

3D print je volgende computerkast | TechSpot

Als er bijna 20 jaar geleden 3D-printers waren geweest, hadden projecten zoals de ColdForge AA-15 misschien succesvol kunnen zijn? Het kiezen van de perfecte pc-behuizing die esthetiek en functionaliteit combineert, is geen gemakkelijke taak. Sommigen geven de voorkeur aan tijdloze ontwerpen zoals de Lian Li PC60 of de Cooler Master ATC 210

hallo, ik ben van plan om een ​​computerbehuizing te ontwerpen en 3D-printen voor een computer die ik erin ga plaatsen. Ik heb geen ervaring met 3D printen, al heb ik wel wat onderzoek gedaan. Ik heb een goed idee van hoe ik het wil doen. Maar ik weet niet welk materiaal ik moet gebruiken. Ik heb een sterk en duurzaam filament nodig.

Ik dacht erover om een ​​heel kleine itx-box te kopen, maar de enige die echt bij me past, is $ 200-250. Ik dacht erover om het zelf te bouwen, met acryl en zo, maar het lijkt een beetje moeilijk (en toch heb ik een goed uitgeruste werkplaats op mijn werkplek). Ik heb er nooit aan gedacht om het in 3D te printen.Als ik mijn eigen plannen zou kunnen maken, hoeveel zou het dan kosten om zo'n hoesje te printen? (de mijne zou nog kleiner zijn).

Als dit mijn project was, zou ik me niet al te veel zorgen maken over de temperatuur voor WSF, aangezien er niet veel mechanische belasting is bij een computerkast. De behuizing zal in één positie rusten en het is voldoende om de componenten op hun plaats te houden tegen de kracht van hun gewicht in. Als ik een probleem zou vinden, zou ik gewoon een ventilator in het gebied installeren en de warmte verwijderen.

Neem contact met ons op | Beste werkstationcomputer voor 3D-modellering en

30 verbluffende ontwerpen voor pc-behuizingen op maat - WebFX. De hele behuizing kan in verschillende oriëntaties worden gebruikt: * PSU aan de onderkant met

Hoewel het vrij eenvoudig is om enkele van de gebieden te zien waar het gebied van 3D-printen zich zal vertakken, zijn andere buiten ons vermogen om te voorspellen, net zoals niemand rond 1980 had kunnen vermoeden wat de personal computer zou worden. 3D-printen heeft misschien niet dezelfde impact als de pc in het dagelijks leven van consumenten, maar het heeft het potentieel om de productie te revolutioneren ...

Een mini-pc-behuizing ontworpen voor 3D-printen. Een 3D-printer met een afdrukformaat van 25x25x10cm is vereist. Alle materialen, alle kleuren. Bevat: STL-bestanden voor informatie over 3D-afdrukken.

wat voor soort afdrukken denk je dat je gaat gebruiken? abs en pla alleen zijn niet geschikt, niet genoeg sterkte voor dit soort gebruik zonder versterking. hiervoor moet u de tolerantie kennen van de printer waartoe u toegang hebt. zorgvuldige metingen van montagelocaties.

3D-geprinte computerkast - Ottoboni-Computer

Clustercomputers. Een levendig voorbeeld van het volledige gebruik van modieus vakmanschap vandaag de dag zal te zien zijn op het gebied van geadverteerd. Wie had ooit gedacht dat 3D-technologie echt kan worden gebruikt bij de productie van een tv-commercial? Wie zou zelfs kunnen denken dat reclamedisplays, vooral bij productlanceringen, nog oogverblinder zullen worden wanneer films, laservakmanschap en computergegenereerde afbeeldingen worden gebruikt?

3D geprinte computerkast. 3D-geprinte Ryzen Mini-ITX gaming-pc. Cbutters 3D, al lang lid van de Hardocp-gemeenschap, heeft een aangepaste computerbehuizing geprint voor zijn AMD Ryzen Mini-ITX gaming-pc. Hij ontwierp de behuizing met TinkerCAD en de constructie omvat verkoelende ventilatie met het AMD-logo bedrukt in de ventilatieopeningen! Het systeem bestaat uit een AMD Ryzen 5 2400G met Radeon ...

Het afdrukken van mijn aluminium model kost bijna $ 300, wat een beetje te veel is. Maar metallisch plastic, dat er best goed en interessant uitziet, kost ongeveer $ 70, met PLA of ander plastic kan goedkoper zijn.

Vesper 3D-geprinte computerkast - 3D-printindustrie.

3D-print een op maat gesneden hoesje voor je mobiele telefoon

Ik ga je een eenvoudige manier laten zien om je eerste 3D-geprinte object te maken, een gepersonaliseerd hoesje voor je telefoon. Ik zal de online CAD-tool Tinkercad gebruiken, die een krachtige, solide modelleringsengine biedt met een webinterface en door de gebruiker geleverde onderdelenbibliotheek. De personalisatie bestaat uit het snijden van een patroon, geïnspireerd op de Moorse tegels van het Alhambra, de citadel van het paleis van Granada, de laatste ...

De markt voor mobiele hoesjes blijft al jaren boven verschillende andere modieuze accessoires. Naast de redder van het meest geliefde bezit, zijn deze een weergave van persoonlijke stijl. De vraag varieert in termen van stijl en duurzaamheid. Sommige mensen hebben graag koffers die zeer elegant of sterk genoeg zijn voor een ruwe behandeling van ...

We begrijpen dat wanneer u uw eigen productie uitvoert, mallen en bevestigingen essentieel zijn om een ​​hoge kwaliteit en efficiëntie te garanderen tijdens montage en testen. Onze 3D-printer kan complexe onderdelen maken, zodat u niet afhankelijk bent van een CNC-machine. Maak gepersonaliseerde accessoires. Zelf je smartphone hoesje of geldclip ontwerpen?

Subtractieve fabricage is een productontwikkelingsproces dat continu materiaal uit een massief blok, zoals metaal, snijdt. Dit kan handmatig of met behulp van CNC (computergestuurde) machines. Spuitgieten is een productieproces dat wordt gebruikt om producten in grote hoeveelheden te produceren.

3D-printgids: soorten 3D-printers, materialen en toepassingen

Tegenwoordig versnellen professionele en kosteneffectieve desktop- en benchtop 3D-printers innovatie en ondersteunen ze bedrijven in verschillende sectoren, waaronder engineering, productie, tandheelkunde, gezondheidszorg, onderwijs, entertainment, sieraden en audiologie. Hoe werkt 3D printen? Alle 3D-printprocessen beginnen...

Op het gebied van 3D-printen zijn dit de woorden die liefhebbers en voorstanders delen met potentiëlen die rondneuzen in deze jonge technologie. Makkelijker gezegd dan gedaan, maar met een beetje oefening kun je echt alles maken op een 3D-printer. Accessoires, miniatuurbeeldjes, onderdelen voor een project, smartphone-accessoires, gereedschappen, deze alledaagse voorwerpen kunnen worden gematerialiseerd door 3D-printen.

Meer in het bijzonder de rechten om illustraties te vertalen, opnieuw af te drukken, opnieuw te gebruiken, te reciteren, uit te zenden, te reproduceren op microfilm of op een andere fysieke manier, en om informatie, elektronische aanpassing, computersoftware of door een gelijkaardige of andere gekende of toekomstige ontwikkelde methodologie.

3D printen van een computer moederbord backplane. 25 januari 2017. Een van de meest vervelende dingen die je kunnen overkomen, is het verliezen van een moederbord-backplane wanneer je deze op een computerbehuizing installeert. Er zijn zoveel backplane-variaties voor verschillende ITX AM4-moederborden dat het geen gemakkelijke taak is om de juiste te vinden. eBay kan soms je vriend zijn, maar je vindt daar vaak te dure borden en als je reclame maakt voor verzendkosten, is het gewoon niet de moeite waard om er een te kopen.

Gratis telefoonhoesjes 3D-afdrukmodellen | CGTrader

Download 146 gratis 3D-printmodellen van telefoonhoesjes die klaar zijn voor FDM, SLA, SLS en andere 3D-printers, beschikbare formaten STL, OBJ, 3DM en meer.

We kunnen ook geolocatie-informatie van uw apparaat verzamelen om uw ervaring op onze iD-sites en -services te personaliseren. In de meeste gevallen kunt u zich op elk moment afmelden voor deze gegevensverzameling door naar de privacy-instellingen van uw apparaat te gaan en/of via de instellingen van de toepasselijke GPS-applicatie.

Gratis download van 3D-printmodellen, 3D-modellen om af te drukken. Download veel STL-bestanden voor 3D-printers. Laat een reactie achter.

Casestudy's voor 3D-printen. Geavanceerde technologie voor 3D-printen.

Antec TORQUE Zwart / Rood ATX Mid Tower Computerbehuizing

Als deze hoes niet zo duur zou zijn, zou ik hem ten zeerste aanbevelen en je vertellen om naar Home Depot te gaan en een paar metalen bouten te zoeken die passen en een rubberen ring of twee toe te voegen om een ​​perfecte pasvorm te garanderen zonder te klikken. Dat gezegd hebbende, raad ik dit product nog steeds aan als je het niet erg vindt om het zelf aan te passen.

Welkom bij powercase. Startpagina. Computerkast.

Wilt u een weergave van uw idee in 3D-computerformaat? Van prototypes, mods of gewoon een kapot onderdeel dat moet worden vervangen, wij kunnen uw idee ontwerpen in CAD-software en het "3D-Print Ready" maken. We kunnen het definitieve ontwerp voor u afdrukken, of als u liever het bestand gewoon aanlevert zodat u het kunt laten reproduceren ...

Er is een breed scala aan 3D-printcomputer-opties voor u beschikbaar, zoals gaming, zaken, u kunt ...

Gratis 3D-afdrukbare bestanden en tekeningen | Speldvorm

We hebben een geweldige selectie premium en gratis STL-bestanden samengesteld uit onze community van meer dan 70.000 makers en ontwerpers die je kunt downloaden en afdrukken. Vind iets 3D-afdrukbaar of verkoop / deel uw ontwerpen vandaag nog!

De AutoScan-K-serie, een automatisch 3D-inspectiesysteem, kan contactloze en niet-destructieve inspecties uitvoeren met behulp van machine vision-technologie. Het helpt bedrijven hun productiekosten te verlagen, producten sneller op de markt te brengen en het investeringsrendement te verhogen.

Traditioneel had de meeste computerbehuizingen computerbehuizingsschroeven nodig om componenten en panelen op hun plaats te houden (dwz moederbord, voeding, schijven en geheugenkaarten). Vanaf de jaren 2000 is er een trend naar gereedschaploze behuizingen, ingebouwde componenten bij elkaar worden gehouden met opklikbare plastic rails, duimschroeven en andere methoden waarvoor geen gereedschap nodig is; dit overzicht van snelle montage in wijziging van computerhardware is ook ...

De computerbehuizing biedt ruimte voor opslag- en redundantiefuncties, zodat beheerders systemen kunnen upgraden door nieuwe programma's en hardwarecomponenten toe te voegen. We geven eigenaren van kleine en middelgrote bedrijven eenvoudig toegang tot een reeks IT-services, waaronder opslag- en softwareoplossingen, mobiele technologie ...

3D-ontwerpsoftware | 3D-modellering op het web | SketchUp

SketchUp is eersteklas 3D-ontwerpsoftware die echt 3D-modellering voor iedereen creëert, met een eenvoudig te leren maar robuuste toolset waarmee je alles kunt creëren wat je maar kunt bedenken.

Ontdek een bibliotheek met modellen van hoge kwaliteit voor 3D-printen. Download gratis STL-bestanden van topontwerpen en volledige 3D-geprinte projecten.

De achterkant van een computerbehuizing heeft verbindingspoorten die zijn ontworpen om op specifieke apparaten te passagiers. De locaties van computer tot computer en veel bedrijven hebben hun eigen speciale connectoren voor specifieke apparaten. Sommige poorten kunnen een codering hebben om u te helpen bepalen welke poort in gebruik is met een bepaald apparaat.

Zoek en download stl- en obj-bestanden voor uw 3D-printer, we hebben de beste gratis 3D-ontwerpen op internet.

Computerkast [OpenComputers]

Net als hun echte tegenhangers bevatten ze alle componenten die de computer laten werken. In OpenComputers zijn de behuizingen verdeeld in vier niveaus, waarvan er slechts 3 kunnen worden gemaakt om te overleven. Elk met betere specificaties dan de vorige.

3D-modellen geprint in 3D.

Met nieuwe technologieën moet HP de 3D-printindustrie begrijpen en nieuwe manieren vinden om inkomsten te genereren en tegelijkertijd risico's te identificeren. Het moet praktische manieren identificeren om zowel supply chain management als logistiek te beheren. Deze dia's zijn bedoeld om een ​​nieuw idee te tonen over het bouwen van een go-to-market-strategie voor ...

Ultrasnelle en betaalbare 3D-printoplossing voor het ontwerpen van sieraden en productieworkflows. Hoe werkt 3D printen op metaal? Ontwerp, test en produceer metalen onderdelen met 3D-printen die gewoon niet mogelijk zijn met standaard productie. Creëer lichtgewicht constructies met een hoge weerstand en bied nieuwe mogelijkheden.

Het 3D-inkjetprintproces uitgelegd

Net als bij andere 3D-printprocessen is inkjetprinten complexiteitsonafhankelijk, wat betekent dat de printtijd bijna onafhankelijk is van de productcomplexiteit. De tijd die nodig is om een ​​volledig functioneel product te printen, hangt alleen af ​​van de tijd die nodig is om de benodigde hoeveelheid materiaal te deponeren en de uithardingstijd.

CNC (Computer Numerical Control) en 3D-printen zijn de twee belangrijkste productietechnologieën die worden gebruikt voor snelle prototyping en productie in kleine hoeveelheden, maar gebruiken totaal verschillende productietechnieken om het resultaat te bereiken. De CNC maakt gebruik van subtractieve methoden die bestaan ​​uit het verwijderen van onnodige onderdelen van:

3D-printen is een additieve fabricagemethode waarmee u objecten rechtstreeks vanuit een computermodel kunt bouwen. In tegenstelling tot traditionele productiemethoden zoals frezen en gieten, kan 3D-printen modellen van willekeurige complexiteit bouwen in relatief korte doorlooptijden. Het is een krachtig hulpmiddel voor het visualiseren van complexen ...

3DPrinterOS is een besturingssysteem waarmee u meerdere slicers en software op één platform kunt uitvoeren. Het ondersteunt veel verschillende 3D-printers en firmware.

SLA 3D-afdrukapparatuurfabriek | Kings 3D-printer

KINGS SLA 3D-PRINTER (stereolithografie). Is een additieve productiemachine die werkt door een ultraviolette laser op een fotopolymeerharstank te focussen. De hars is gevoelig voor ultraviolet licht en wordt fotochemisch gestold en vormt een enkele laag van het gewenste 3D-object, waarvan dit proces voor elke laag wordt herhaald totdat het ontwerp voltooid is.

Onze online 3D-printservice maakt uw 3D-modellen werkelijkheid! Upload uw 3D-bestand om direct een gratis offerte te ontvangen! Selecteer het 3D-printmateriaal en de afwerkingsopties die je nodig hebt, en laat onze professionele 3D-printservice voor de rest zorgen. Uw onderdelen worden vervaardigd in onze 3D-printfabriek en binnen enkele dagen bij u thuisbezorgd.

Computer Aided Design (CAD)-programma's worden gebruikt om afbeeldingen te manipuleren ter voorbereiding op het afdrukken. De Inside 3D Printing-conferentie en tentoonstelling van vorige week in San Jose toonden de indrukwekkende vooruitgang in 3D-printen, dat voor alles wordt gebruikt, van het bouwen van gebouwen tot het bouwen van een lunch.

3DExport is een marktplaats voor 3D-modellen waar u zonder copyright 3D-modellen, CG-texturen en digitale objecten voor 3D-printen kunt kopen en verkopen. Professionele 3D modellen - 3DExport.com.

Ontdek Pi-Top, een laptop die je zelf kunt 3D printen.

Maar is het gemakkelijk om een ​​laptop in 3D te printen? Ik stelde deze vragen aan de medeoprichters van Pi-Top, Jesse Lozano en Ryan Dunwoody, en ze gaven me een soort handleiding voor het 3D-printen van je eigen laptop. Om te beginnen is elke Pi-Top-kit uitgerust met een spuitgegoten behuizing en compatibele 3D-printer STL-bestanden voor alle printbedformaten.

Bouw uw businesscase op in 3 stappen. Bereken direct uw investeringsrendement om uw potentiële besparingen te ontdekken dankzij in-house 3D ...

Chuck Hull creëerde de 3D-printer in 1984. 3D-printers werken door een digitaal vlak van een object te nemen en dit laag voor laag te reproduceren met behulp van verschillende materialen zoals plastic en metaallegeringen.

Overzicht van de grootschalige 3D-printer. 3D-printer - montagevideo. Eerste full-color desktop 3D-printer. 3D geprinte tas. Hoe een gepersonaliseerde hondennaam in een 3D-printer te printen. Enorme 3D-printer van hars - briljante 3ds isla-650 pro-demo. 8 kabelkettingen - bouw de grote 3D-printer. 3D-printen van auto-onderdelen.

10 voordelen van 3D-printen - 3D Insider

Afdrukken vindt plaats in een additief proces waarbij een vast object wordt ontwikkeld door het opeenvolgende lamineren van materiaal. Er is een breed scala aan materialen, waaronder kunststof en metaal. De procedure begint met het maken van een digitaal 3D-bestand, zoals Computer Aided Design.

Casestudy 3D-printen. “Fictiv gaf ons toegang tot MJF-drukwerk in het buitenland, waardoor we snel winstgevende eenheden konden produceren en volledig functionele eenheden konden produceren met een volume dat traditioneel zeer moeilijk te beheren zou zijn. Haley Harrington. Productontwerpingenieur, Mira Labs.

Computerbehuizing 3D-modellen om te downloaden pagina 2, gratis 3D-computerbehuizingsmodellen en 3D-objecten voor computergrafische toepassingen zoals reclame, synthesewerk, 3D-visualisatie, interieurontwerp, 3D-animatie en games, het web en elk ander gebied dat verband houdt met 3D-ontwerp.

Veel computerkasten, vooral metalen, bevatten zeer scherpe randen. Wees zeer voorzichtig bij het werken met een open koffer om ernstige snijwonden te voorkomen. Wanneer een computerreparateur zegt "breng de computer maar mee", verwijzen ze meestal naar de behuizing en wat erin zit, exclusief toetsenbord, muis, monitor of ander extern apparaat.

Fabrikanten en leveranciers van 3D-printmachines, China 3D-printen ...

Fabrikant / leverancier van 3D-printmachines, lijst met fabrikanten en fabrieken van 3D-printmachines in China, vind snel gekwalificeerde Chinese fabrikanten, leveranciers, fabrieken, exporteurs en groothandelaren in China op Made-in- China.com.

Ons reparatieproces herbouwt de mesh van uw model, optimaliseert het voor 3D-printen en verwijdert eventuele problemen. Reparatie vindt plaats op cloudservers met de hoogste snelheden, met de meest nauwkeurige details.

Ik heb deze box ontworpen om als een teleprompter te fungeren om me te helpen video's op te nemen voor mijn YouTube-kanaal. Het bevat een Raspberry Pi 7 "touchscreen, een acrylplaat die dienst doet als eenrichtingsspiegel en een statiefbevestiging voor een mobiele telefoon, zodat ik video's kan maken met mijn iPhone door het acryl.

3D-scannen is nu populairder dan ooit en bedrijven over de hele wereld omarmen deze veelzijdige technologie om de productiviteit te verhogen, onnodige kosten te elimineren en opwindende nieuwe producten en diensten te creëren.

Показано 64 записи