Alles over computers en technologie

3dr Android 9 solo-app

Gerelateerde onderwerpen

3DR Solo APK voor Android - Download | Toepassingen verkennen

3DR Solo. is een gratis applicatie voor Android, die behoort tot de categorie 'Multimedia'. Over 3DR Solo voor Android. Deze software is op 26 augustus 2019 uitgebracht op Softonic en we hebben deze nog niet kunnen verifiëren. We raden je aan om het eens te proberen en een recensie achter te laten of het leuk te vinden op onze website. Het zal de rest van onze gebruikers enorm helpen! 3DR Solo vereist Android 9.0 en hoger.

Download 3DR Solo Apk 2.4.0 com.o3dr.solo.android Android-app gratis - Alle nieuwste en oudste (2.4.0, 2.3.0) apk-versies beschikbaar.

De 3DR Solo-app is speciaal ontworpen voor gebruik met Solo en omvat: 1. Een draadloze HD-liveweergave van je GoPro (vereist) en vluchtinformatie op het scherm. 2. Toegang tot vluchtparameters en satellietkaartweergave.

Dit is de 3DR-app die een onvermijdelijke dood sterft. Het heeft deze videoproblemen in recente versies van iOS. Ik zou verwachten dat het volledig niet-functioneel is in de volgende of twee volgende versies van iOS. De 3DR-app zal in het nieuwere Android 9 (Pie) helemaal niet werken.

Een communitypagina om nieuws, afbeeldingen van 3DR Solo Share te bespreken ...

Mijn 3DR zonder gimbal zendt alleen een zwart scherm uit voor mijn hero 3 silver plus en hero 5, enige aanbevelingen? (zelf.3DRSolo).

Wonder Video Editor - Magic Effect Video Star, is een professionele app voor videobewerking waarmee je met één klik foto's in muziekvideo's kunt naaien, video kunt bewerken en bijsnijden met video bijsnijden / niet bijsnijden, video bijsnijden, grappige video maken, stripfiguren maken en voeg gratis muziek, videofilters en filmeffecten toe om gepersonaliseerde muziekvideo's te maken.

Solex v1.4.9 en hoger heeft deze kalibraties in het menu. Ze werken hetzelfde als in de 3DR Solo-app. - Voer eerst de waterpaskalibratie uit op een werkelijk vlak oppervlak, zoals een tafel. Plaats voor elke richting de Solo voorzichtig naar beneden en laat hem ongeveer 5 seconden zitten voordat u op ...

3DR Solo - Eerste installatie van ArduCopter met Mission ... Geplaatst: (7 dagen geleden) 3DR Solo-toepassing en Solex v1.4.9 en later hebben deze kalibraties in de menu's. Voer eerst de waterpaskalibratie uit op een echt vlak oppervlak, zoals een tafel. Plaats voor elke oriëntatie de Solo voorzichtig neer en laat hem ongeveer 5 seconden zitten voordat u doorgaat naar de volgende.

Quadcopter solo 3DR (zonder gimbal): Amazon.co.uk: elektronica

Naast twee joysticks om te vliegen, heeft het speciale wijzerplaten om de Solo Gimbal te bedienen. Naast de zender is er een mobiele app voor iOS- en Android-apparaten. De app biedt volledige controle over het vliegtuig, de gimbal en zelfs de GoPro zelf. Er wordt een beugel meegeleverd om uw ...

De 3DR-solocontroller ziet er razend uit met slechts twee joysticks die directe controle bieden over gas geven, gieren, stampen en rollen. De vluchtknop is toegankelijk voor gestarte automatische landing en start. Er is een klein scherm voorzien om continue informatie weer te geven over de batterijstatus en telemetriegegevens.

Hallo allemaal, ik ben op zoek naar een upgrade van X1 naar X2, ik vroeg me af of iemand kan verifiëren dat de 3DR Solo-app op de X2 zal worden geïnstalleerd, het zal niet ...

Naast twee joysticks om te vliegen, heeft het speciale wijzerplaten om de optionele Solo Gimbal te bedienen. Naast de zender is er een mobiele app voor iOS- en Android-apparaten. De app biedt volledige controle over het vliegtuig, de gimbal en zelfs de GoPro zelf. Er wordt een beugel meegeleverd zodat u uw smartphone of tablet tot 8" direct op de zender kunt monteren.

3DR Solo-specificaties

"De functies van 3DR Solos zijn nauwkeurig en ideaal voor luchtfotografie en videografie, zelfs de meest beginnende piloten zullen er geen probleem mee hebben om ze te gebruiken" --Drones Globe, 4 april 2016. "De Solo is een fantastisch hulpmiddel voor het maken van verbluffende luchtfoto's dat zou anders zelfs voor ervaren quadcopterpiloten onmogelijk zijn. "

Update: de nieuwste Google Camera mod APK v6.2.030 is nu beschikbaar om te downloaden, samen met belangrijke camera-upgrades. De Pixel-serie heeft het geluk de nieuwste camera-app van Google te hebben. Als je hier op zoek bent naar een Gcam Mod of Gcam-poort voor je eigen Android-telefoon, dan weten we waarom deze voor jou van het grootste belang is.

Schakel app-installatie van onbekende bronnen in om apps van andere apps dan Google Play Store te installeren. Ga hiervoor naar Instellingen en zoek naar het onbekende woord - Voor Android Nougat of lager, klik op Onbekende bronnen en schakel deze instelling in.

De eerste applicatie die volledig compatibel is met WhatsApp. Als je merkt dat WhatsApp vastloopt in een andere gekloonde app, kies dan DualSpace. We kunnen de loopstabiliteit van WhatsApp garanderen. Heb je vaak van sociale accounts van dezelfde app op je telefoon moeten wisselen? Heb je ooit twee of meer telefoons gebruikt om je accounts online te houden voor het geval je een bericht van WhatsApp hebt gemist? Nu is de zwarte technologie, Dual Space uit! Het kan uw probleem perfect oplossen! U kunt eenvoudig één telefoon gebruiken om in te loggen op meerdere accounts en ze allemaal tegelijkertijd online te houden!

3dR-scanner in de App Store

Deze app is bedoeld voor klanten die onze 3dEventPlatform-ticketingoplossing gebruiken om QRCode-tickets te scannen. Het is niet van toepassing op het grote publiek en gebruikers die zich niet bij ons hebben geregistreerd, kunnen het niet gebruiken.

De beste eigenschap van de Solo is echter de camera-automatisering. Naast de standaard "volg mij"-modus, kun je een lijn tekenen op je telefoonscherm, en Solo zal heen en weer vliegen langs die lijn tijdens het opnemen van video. Kies een object en selecteer "Baan", en de drone zal een perfecte cirkel uitvoeren, camera

De 3DR Solo-app is speciaal ontworpen voor gebruik met Solo en omvat: 1. Een draadloze HD-liveweergave van je GoPro (vereist) en vluchtinformatie op het scherm 2. Toegang tot vluchtinstellingen en in het zicht van de satellietkaart 3.Smart Shots : een knop creatie van kinematische opnamen - Kabel Cam - Orbit (dynamisch met 5-assige controle) - Volgen (lijn, vaste hoek) - Selfie - Zipline met SpotLock - Pano (cilindrisch, sferisch, video) - Terugspoelen - Geofence. 4. Vliegschool met video-tutorials over hoe te vliegen 5. Realtime opname op film 6. In-app klantenondersteuning stelt u in staat om servicetickets draadloos in te dienen 7 ...

Als u de 3DR Solo-app niet kunt vinden of downloaden op uw apparaat omdat deze nog niet is getest en goedgekeurd door 3DR, kunt u ...

3DR Solo Quadcopter Review | Ep 4K 8K HD Dslr digitale videocamera's

De 3DR Solo is verkrijgbaar in meer dan 2.000 verkooppunten over de hele wereld. In juni en juli werd de quadcopter beschikbaar gesteld bij high-end retailers die geautoriseerd zijn door 3DR, waaronder Boulanger in Frankrijk, Currys en Wex Camera in het VK, Best Buy en London Drugs in Canada, Virgin Megastore en Dubai Duty. Arabische Emiraten en Harvey Norman. in Australië.

Geweldige apps en geweldige games worden geleverd met geweldige MOD-functies en tweaks.

9AndroidApps biedt de beste volledige Android apk-apps, games, thema's, achtergronden en meer op internet. Wij zijn uw beste bron van geluk en awesomeness.

3DR Solo Android-app ontwikkeld door 3DR Inc staat vermeld in de categorie Videospelers. Volgens Google Play heeft 3DR Solo meer dan 100.000 installaties uitgevoerd. 3DR Solo heeft momenteel 1.650 beoordelingen met een gemiddelde score van 2,74. Het huidige percentage beoordelingen verkregen in de afgelopen 30 dagen is 0,7%, het percentage beoordelingen verkregen in de afgelopen 60 dagen is 75,57%.

3DR Solo

De 3DR Solo-app is speciaal ontworpen voor gebruik met Solo en omvat: 1. Een draadloze HD-liveweergave van je GoPro (vereist) en vluchtinformatie op het scherm 2. Toegang tot vluchtinstellingen en in het zicht van de satellietkaart 3. Smart Shots : creatie van cinematografische opnamen met één druk op de knop - Kabelcamera - Orbit - Volgen - Selfie 4. Vliegschool met video-tutorials over hoe te vliegen 5. Realtime opname op film 6. Dankzij de ingebouwde klantenondersteuning kunt u draadloze service indienen. tickets 7. Update je hele Solo-systeem draadloos 8. Bedien je GoPro-camera (vereist Gimbal).

Om de 3DR Solo.apk te installeren, moet u ervoor zorgen dat toepassingen van derden momenteel zijn ingeschakeld als installatiebron. Ga gewoon naar Menu> Instellingen> Beveiliging> en vink Onbekende bronnen aan om uw telefoon toe te staan ​​apps te installeren van andere bronnen dan de Google Play Store. Op Android 8.0 Oreo wordt u, in plaats van een algemene instelling te controleren om installatie van onbekende bronnen toe te staan, gevraagd om uw browser of bestand toe te staan

Als je een apparaat met Android 4.3 of hoger hebt, is de kans groot dat de 3DR Solo-app goed werkt. Met 3DR kun je alleen downloaden uit de Play Store als ze geverifieerde compatibiliteit hebben. Ik gebruik de 3DR Solo_v2.4.0 apk-applicatie op een Asus

Als u de 3DR Solo-app niet kunt vinden of downloaden op uw apparaat omdat deze nog niet is getest en goedgekeurd door 3DR, kunt u deze tijdelijke oplossing gebruiken om dit te doen. Raccoon-APK downloaden

AndroidYolo - Nieuws en download games en apps voor Android

Blijf op de hoogte van Android-nieuws, download honderdduizenden gratis mod-games en apps voor Android.

De Solo-app is speciaal ontworpen voor gebruik met Solo en omvat: 1. Een draadloze HD-liveweergave van je GoPro (vereist) en vluchtinformatie op het scherm2. Toegang tot vluchtparameters en satellietkaartweergave 3. Slimme opnamen: maak filmische opnamen met één aanraking.

3DR solo-video's. Dit is een Vimeo-groep. Met groepen kun je minigemeenschappen maken rond de dingen die je leuk vindt.

Tower is ECHT cool en ziet er een stuk stabieler uit sinds 3dr het officieel heeft geadopteerd en 3dr-services heeft gecreëerd. Een groot voordeel is dat je toegang hebt tot [en edit! ] alle instellingen inclusief de opties voor kanalen 6-8 [kanalen 6-9 in 3.3 denk ik] zodat u de modi kunt wijzigen die u in het veld kunt doen.

Hoe installeer je 3DR Solo op je Android-apparaat

De nieuwste versie die door de ontwikkelaar is uitgebracht, is 2.4.0. Om 3DR Solo op uw Android-apparaat te installeren, klikt u op de groene knop Doorgaan naar app hierboven om het installatieproces te starten. De app staat sinds 01/09/2016 op onze website en is 346 keer gedownload. We hebben al gecontroleerd of de downloadlink veilig is, maar voor je eigen bescherming raden we je aan om de gedownloade app te scannen met je antivirusprogramma.

Alle apps en games hier zijn alleen voor thuis of persoonlijk gebruik. Als een apk-download inbreuk maakt op uw auteursrecht, neem dan contact met ons op. 3DR Solo is eigendom en handelsmerk van ontwikkelaar 3DR Inc. U kunt de website van 3DR Inc bezoeken voor meer informatie over het bedrijf/de ontwikkelaar die dit heeft ontwikkeld.

Toegankelijkheidsmenu: met het nieuwe toegankelijkheidsmenu in Android 9 zijn veelvoorkomende acties, zoals het maken van screenshots en navigeren met één hand, nu gemakkelijker voor gebruikers met beperkte mobiliteit. Selecteren om te spreken - OCR in cameraweergave: Met Selecteren om te spreken kunt u tekst op het scherm selecteren en wordt de inhoud hardop voorgelezen.

Er zijn tal van notitie-apps voor Android, maar Bundled Notes is misschien wel een van de meest gestroomlijnde en best uitziende opties. De Android- en alleen-webservice kwam vorig jaar uit de bèta, en hoewel het vanaf het begin succesvol was met het maken van aantekeningen en takenlijsten, waren er een paar dingen die mensen veel misten.

3dr solo APK Android downloaden | Populaire apps

Download 3dr solo .apk Android-app. Als u chiliapk.com .apk-bestanden op uw Android-apparaat (telefoon, tablet, pc met emulator) wilt installeren, moet u eenvoudige instructies volgen, u moet het downloaden van .apk-bestanden van onbekende bronnen in instellingen toestaan, dan kunt u downloaden alle .apk-bestanden van chiliapk.com en installeer het op uw Android OS-apparaat.

De Solo-app is speciaal ontworpen voor gebruik met Solo en omvat: 1. Een draadloze HD-liveweergave van je GoPro (vereist) en vluchtinformatie op het scherm 2. Toegang tot vluchtinstellingen en de satellietkaartweergave 3.

Download 3DR Solo.apk Android apk-bestanden versie 2.4.0 Grootte is 42372562 md5 is 05bb76826cd7b109df724438ca964510 Door 3D Robotics Deze versie vereist Jelly Bean 4.3.x API-niveau 18 of hoger, we indexeren de versie van dit bestand. Versiecode 20408 is gelijk aan versie 2.4.0 die u kunt vinden. Meer informatie door te zoeken op com.o3dr.solo.android op Google.Als je zoekt naar o3dr, solo, android, video, spelers, editors zal meer vinden zoals com.o3dr.solo.android, 3DR Solo 2.4.0 gedownload 321 keer en elke downloadtijd van de 3DR Solo-applicatie. Gemakkelijk vliegen: gebruik de Solo ...

3DR Solo. Voeg toe om te vergelijken. Quadcopter met GPS-stuurautomaat.

3DR Solo Unboxing en beoordeling | Forum

Vandaag heb ik mijn 3DR Solo en Solo 3D gimbal ontvangen. Rechtstreeks gekocht bij 3D Robotics tegen een gereduceerde prijs voor $ 799,95 plus ongeveer $ 12 verzendkosten (zie deze thread hier). Geen omzetbelasting in mijn staat. In deze thread zal ik het unboxen documenteren, evenals mijn recensie van Solo, de meest geavanceerde drone die ik tot nu toe heb gehad. Ik heb een DJI Phantom 3 Standard Edition gekocht, maar kon er niet mee vliegen vanwege compatibiliteitsproblemen met de DJI Android-app en mijn telefoon. Dus hier gaan we ... Ik vind het altijd leuk als een fabrikant de doos in een verzenddoos verpakt

Показана 41 запись