Alles over computers en technologie

Audiofiele computerluidsprekers 2017

Audiofiele pc-luidsprekers: 10 beste luidsprekers onder $ 100 [editie 2017]

Edifier USA 2.1 Speaker System is een van de luidsprekers die het jaar 2017 zal domineren voor de nieuwste technologie en design. Ze zien er stijlvol uit wanneer ze worden gecombineerd met een pc, computer of zelfs een tv.

De Micca MB42X-luidsprekers zijn de beste audiofiele luidsprekers die je kunt krijgen voor minder dan $ 100, en enkele van de best betaalbare audiofiele luidsprekers op de markt. Met deze doe-het-zelf-setup kun je goedkope audiofiele luidsprekers maken die geweldig klinken en gemakkelijk te dragen zijn.

Omdat de ingebouwde luidsprekers in de meeste computers en laptops van slechte kwaliteit lijken te zijn, wenden steeds meer mensen zich tot de beste audiofiele luidsprekers van hoge kwaliteit om van digitale muziek te genieten. Het publiek koopt liever dergelijke audiofiele luidsprekers voor computers als extra accessoire bij computers om hifi-geluidsweergave te ontvangen.

Waar moet ik op letten bij audiofiele computerluidsprekers? Uiteindelijk zijn er zoveel luidsprekers om uit te kiezen, dat het moeilijk is om slechts één paar te adopteren. Je budget zal zeker een rol spelen, en het kan de keuze een beetje makkelijker maken, afhankelijk van de prijsklasse die je hebt gekozen.

Vind trendy en krachtige audiofiele varianten van computerluidsprekers

de audiofiele computerluidsprekers die ter plaatse beschikbaar zijn, zijn efficiënt en krachtig genoeg voor binnen- en buitenevenementen en werken op batterij of elektronische belasting. Deze audiofiele computerluidsprekers zijn uitgerust met een tweeweg audiofilter en volledige wooferformaten zoals 8

Hier vervaagt het onderscheid tussen boekenplankluidspreker en computerluidspreker. Kortom, sommige actieve luidsprekers zijn ontworpen voor high-end audiofiel gebruik, zoals thuisstudio-mastering. Ze hebben geen versterker nodig, maar klinken over het algemeen beter en zijn duurder dan luidsprekers die zijn ontworpen voor gebruik met een computer.

Ik weet dat je waarschijnlijk niets anders zult aanbevelen dan goede monitoren met een versterker, maar ik wil iets eenvoudigers voor mijn computer tegen een fatsoenlijke prijs. Liefst onder de $200. Ik ben dol op het gemak van het schakelen van audio van mijn hoofdtelefoon naar luidsprekers met een druk op de knop.

Kwaliteit niet helemaal audiofiel ... maar heel dichtbij! Corsair-luidsprekers. Uitstekend zolang hij speelt. Uitzonderlijk. Uitstekend 2.1, inbranden vereist. 3, Audioengine A2 Premium aangedreven desktopluidsprekers - paar (zwart). Prijs: $ 199,00.

De 10 beste desktopluidsprekerslijst van de audiofiel (foto's) - Tech Doctor

Deze lijst met de top 10 luidsprekers staat niet in een bepaalde volgorde, het is slechts een voorbeeld van de beste desktop- / computerluidsprekers, geprijsd op $ 249 per paar en hoger. De originele Audioengine A2 zette de standaard voor betaalbare desktopluidsprekers van audiofiele kwaliteit. De A2+ ($ 249 / paar) heeft hetzelfde geluid, maar voegt nieuwe functies toe zoals een ingebouwde digitale USB-converter en connectoren van betere kwaliteit. Zelfs in deze zeer competitieve markt is Audioengine zijn koers gebleven, de kleine A2+, van slechts 6 inch, klinkt nog steeds geweldig.

Koop de beste en nieuwste audiofiele computerluidsprekers op banggood.com en heb hoogwaardige audiofiele computerluidsprekers te koop met gratis wereldwijde verzending.

Op dinsdag 21 maart 2017 om 22:18 zei Keith_W: Niemand kan je hardware-aanbevelingen geven totdat je ons vertelt wat je ermee wilt doen. Ik ben zelf een "100% audiofiele computer" aan het bouwen.

Het is een fatsoenlijk audiofiel computerluidsprekersysteem voor minder dan $ 50. Zoals je in de bovenstaande afbeelding kunt zien, ziet het systeem er ongelooflijk goed uit en wordt het gemakkelijk voor de gek gehouden door te denken dat je zoiets voor minder dan $ 50 kunt krijgen. Voor de datasheet heeft het een piekvermogen van 62 watt met 32 ​​watt RMS.

6 beste audiofiele computerluidsprekers van 2018 | Op de luidsprekers

Computerluidsprekers zijn de luidsprekers die veel worden gebruikt om luid naar muziek te luisteren. Veel merken bieden computerluidsprekers voor gebruik met computers. Het kopen van de best beoordeelde luidsprekers van bekende merken is niet eenvoudig. Voordat u de beste computerluidsprekers koopt, moet u nadenken over de kenmerken van de computerluidsprekers.

Audiofiele computer Beste computerluidsprekers Logitech-luidsprekers Computergadgets Multimedialuidsprekers Beste luidsprekers Thuisluidsprekers Stereoluidsprekers Koop een computer.

Ze hebben enkele van de beste luidsprekers gelanceerd om luisteraars een geweldige muziekervaring te bieden. Maar de markt staat ook vol met reguliere speakers die beweren ontworpen te zijn voor audiofielen. Hoe scheid je de beste van de rest? Met welke factoren moet je rekening houden bij de aanschaf van audiofiele speakers?

Externe DAC's zijn superieur in vergelijking met de luidsprekers van uw computer en leveren daarom nauwkeuriger en gedetailleerder geluid van de computer wanneer deze is aangesloten. Het omzeilt de interne DAC. U kunt kleine, gemakkelijk te vervoeren DAC's voor uw laptops krijgen. Je kunt ze gebruiken met je speakers of koptelefoon.

Beste 2.1 computerluidsprekers 2017 - (Top 8 beoordelingen)

Logitech Luidsprekers Luidsprekers Luidsprekersysteem Audioapparatuur Televisies Consoles Computers Australië Elektronica.

"Na 3 jaar met deze luidsprekers aangesloten op mijn computer voor muziek, games en veelzijdig gebruik en ik ben nog steeds zeer, zeer tevreden. 10 jaar geleden dacht ik dat ze best goed klonken, maar nu ik heb gehoord hoe luidsprekers van hoge kwaliteit eruit moeten zien net als in mijn thuisbioscoop werd het moeilijk om logitechs te blijven gebruiken.

Luidsprekers. Audiophile heeft een breed scala aan luidsprekers om aan alle behoeften en voor elk budget te voldoen. Filteren op. Alle boekenplankspeakers Vloerspeakers.

De enige kritiek die ik had had betrekking op de correctie van de hymnekamer. ARC is een van de beste systemen die is geconfigureerd om bas aan te passen via DSP, maar het gebrek aan compatibiliteit met Apple Computer OS stoort me. Ik gebruik Mac veel en ik heb geen dubbele opstartbare Mac-versie op Windows.

AudioPC.shop | Online winkel voor audiofiele computers en componenten

Online winkel met alle audiofiele componenten om je eigen ultieme high-end audio-pc te creëren. We bieden ook kant-en-klare audiofiele pc's en muziekservers.

Deze audiofiele desktopluidsprekers zijn genereus en zijn gemaakt van hoogwaardige componenten en produceren te allen tijde een rijker en dieper geluid, waardoor ze ideaal zijn voor elke multimediatoepassing. De M-Audio AV30 set bestaat uit een paar luidsprekers, RCA- en stereokabel, rubberen basispaar, netsnoer en gebruikershandleiding.

Sommige van deze computerluidsprekers kunnen verbinding maken via Bluetooth, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over lelijke kabels die rond uw kantoorruimte slingeren; anderen, moet u verbinding maken met een bron via meer traditionele middelen (d.w.z. bedraad). Maar alle onderstaande producten bieden voldoende algemene prestaties voor een plaats op ...

Stem op je favoriete audiofiele computerluidsprekers. Ontdek de beste hoofdtelefoons en versterkers van de gemeenschap van audiofiele liefhebbers en schaf ze aan voor de ...

S1000MKII Audiophile Active Bookshelf 2.0 luidspreker - Edifier France

Met zijn optische, coaxiale en aux-ingangen kan hij verbinding maken met meerdere apparaten, zoals televisies, tv-boxen, Blu-ray-speler, gameconsole, cd-speler, dvd, mobiele telefoon, computer, tablet of andere apparaten.

Audiofiele Musings is gewoon voor de lol. Het is een blog zonder een bepaalde agenda. Ik schrijf over mijn ervaring en mijn gedachten. Er is geen pretentie om een ​​wetenschapper te zijn en ik heb de neiging om mijn eigen mening te uiten. Lezen en leuk vinden of lezen en oneens zijn is prima - bloggen is slechts een verzameling gedachten, ideeën en ervaringen en is niet meer en niet minder. Deze blog heeft geen connectie of connectie met de audiofiele overpeinzingen blog die ongeveer 12 maanden na deze blog werd gelanceerd. 'Audiophile Musings', 'Audiophile-Musings' en 'AudiophileMusings' zijn geregistreerde handelsmerken.

Audiophile Gh - St. Theresa's Street, North Kaneshie, 00233 - Beoordeeld 5 gebaseerd op 10 beoordelingen "Ik gebruik de QY7 en moet zeggen dat hij erg krachtig is ... hij ...

De Studiophile AV 30-luidsprekers leveren scherpe, heldere hoge en diepe lage tonen, samen met superieure helderheid en beeldvorming. Ontworpen voor de reizende muzikant of multimedialiefhebber, is het Studiophile AV 30-systeem de perfecte audio-upgrade voor desktopproductiesystemen, draagbare videogames, dvd-spelers voor thuis en meer.

De beste computerluidsprekers zijn ??? | Stereophile.com

En ik breng veel ongezonde tijd door hier achter mijn computer in mijn studio waar ik de hele tijd een paar andere computers aan heb staan. Ik beschouw dit niet als een goede plek om mijn audiofiele neigingen uit te oefenen. De werkstations hebben elk meerdere ventilatoren (niet de laptop, en het heeft kleine maar zeer luide Harmon / Kardon-luidsprekers), dus er is constant geluid

Ik ben Adil HiFi, om mijn wereld van HiFi-technologie, doe-het-zelf-luidsprekers, versterkeroverzicht en meer te ontdekken ... Bezoek en abonneer je op youtube.com/channel/UCBcezVvK3gvkLabVHIUFq_g.

Kan iemand audiofiele computerluidsprekers van hoge kwaliteit aanbevelen in de prijsklasse van $ 200 tot $ 500? Ik heb gelezen over Audioengine 5, Axiom Audiobyte v3 Computer Speakers, audioengine A2 en AVI ADM9.

11 april 2021 - Allerlei audiospeakeroplossingen. Bekijk meer ideeën over luidspreker, luidspreker, audio.

High-end audiofiele computerspeakers? | Mac-ondersteuning

(Niets van de fabrikanten van "computerluidsprekers" komt zelfs maar in de buurt van goed geluid.) Sommige mensen noemen deze near-field-luistermonitors of near-field-monitors, maar helaas richten de meeste near-field-luidsprekers zich op studiowerk en hun prioriteiten zijn ' t op geluidskwaliteit - tenminste ... In de audiofiele wereld zijn er zelden high-end actieve luidsprekers geweest, want wat zou de verandering zijn die een fabrikant zou kunnen bereiken in het ontwerp van luidsprekers en versterkers, aangezien ze totaal verschillend zijn in hun technische uitdagingen? Een beetje zoals Ferrari die plotseling de televisieproductie start.

Scott Berry (CAD), ontwerper van de beroemde 1543 MKII DAC, USB-kabels en massacontroles, gebruikte vakkundig de technologie die hij ontwikkelde tijdens jarenlang computeraudio-onderzoek om digitaal transport van audiofiele kwaliteit te creëren. De CAD Audio Transport / Server biedt een unieke, hoogwaardige oplossing voor een digitale muziekbibliotheek ...

Breng geweldig geluid naar uw computer, tv, tablet of telefoon. Houd het simpel en overzichtelijk met onze miniversterker- en luidsprekerpakketten. Onze nieuwste Mini-T-versterker is klein - 4 "breed x 1" hoog - en biedt geweldig geluid, eenvoudige bediening en optionele Bluetooth. Onze Booster Mini-versterker is slechts 1 "breder en voegt optische invoer, afstandsbediening en dialoogverhogende EZ Voice-modus toe. Beide zijn kleiner, aantrekkelijker en klinken beter dan de meeste soundbars en Bluetooth-luidsprekers. U kunt ook onze geheel nieuwe compacte subMINI ultra-subwoofer (slechts een 9 "kubus) voor een bas met een volledig bereik zonder ...

Het A2+-paar van Audioengine brengt je misschien wat meer terug, dit is een premium audiofiele niveauset. Ze hebben ingebouwde digitaal-naar-analoog-converters met goed ontworpen circuits. Ze zijn USB-aansluitbaar en hebben variabele RCA-uitgangen om op uw geluidsinstallatie te steunen door subwooferopties toe te voegen of misschien zelfs een draaitafel als u een aspirant-DJ bent.

Top 10 audiofiele computerluidsprekers van 2021 - Gids voor topreviews

10 beste audiofiele computerluidsprekers van januari 2021. 100 miljoen consumenten hebben dit jaar geholpen. Best Picks gerelateerd adviesbulletin.

Top 13 beste audiofiele computerluidsprekers onder $ 100- $ 500. techreviewpro.com. Een van de meest populaire audiofiele luidsprekers voor computers is de Kilpsch Promedia 2.1. Voor $ 149 kun je THX-gecertificeerde computerluidsprekers in handen krijgen die geweldig geluid leveren voor cd's, streaming en je MP3-downloads.

Swan Speakers M10 2.1 Boekenplankluidsprekers / Computerluidsprekers - ZWART Stijlvol zwart premium 2.1 multimedialuidsprekersysteem ontworpen voor muziek, games en films. Swan Speakers M10 gebruikt een akoestische houten behuizing om de resonantie minimaal te houden.

Bekijk de 11 beste audiofiele desktopluidsprekers onder de $ 50 tot $ 500 die je niet alleen een geweldige geluidskwaliteit geven, maar ...

De 9 beste computerspeakers van 2021

Onze lijn van de beste computerluidsprekers is een geweldige investering voor iedereen die zijn desktopaudio-ervaring wil verbeteren. Hoewel je aantoonbaar een vergelijkbare ervaring kunt krijgen door een digitale audio-omzetter en een solide hoofdtelefoon te combineren, kan geen van deze de haptische ervaring van een speciale subwoofer evenaren.

Audiofielen kunnen zoveel uitgeven als ze willen op zoek naar beter geluid, maar we denken dat de meeste mensen een beperkt aantal ...

Ik denk dat de reden dat geen van deze luidsprekers een volumeknop of koptelefoonaansluiting heeft, is omdat ze ervan uitgaan dat kopers (audiofielen) al een interrace (DAC / versterker) hebben die deze opties al heeft. Klik om uit te breiden ...

Toch zullen de beste computerluidsprekers ook werken. Conclusie. De meest cruciale factor om te overwegen bij het kopen van computerluidsprekers is het geluid. Ze zouden geweldig moeten klinken, en de andere dingen zullen volgen. De meeste keuzes op de lijst zijn geweldige keuzes, dus je kunt niet echt fout gaan, wat je ook kiest.

Fabrikanten en leveranciers van audiofiele computerluidsprekers uit China ...

Ons bedrijf heeft met succes IS9001-certificering en Europese CE-certificering verkregen van audiofiele computerluidsprekers, audiofiele computerluidsprekers, desktopcomputerluidsprekers.

De Chinese audiofiele computerluidsprekerfabriek met toenemende bedrijfscapaciteit en innovatiecapaciteit heeft het grootste groeipotentieel in de detailhandel van elektronische apparaten en consumentenapparaten. Technologische innovatie en de noodzaak om producten te vervangen of te upgraden, stuwen de vraag ernaar. Of u nu de beste deals of de beste gepersonaliseerde producten nodig heeft, wij kunnen geschikte ervaren exporteurs in deze branche voor u aanbevelen. Zelfs u kunt online een fabrieksrondleiding boeken voor inspectie voordat u uw deal sluit.

Computerluidsprekers zijn een waardevol goed, niet alleen voor thuis, maar ook voor op de werkplek. Ze hebben duidelijk een kritische toepassing in verschillende media-industrieën, zoals televisie, muziek en nieuwsmedia. Ze kunnen ook belangrijk zijn voor het bekijken van audio-informatie in verschillende beroepen, zoals advocaten. Inhoud. De beste computerluidsprekers voor 2021.

De CA-3080 is een 2.1 computerluidsprekersysteem dat u geluid van hoge kwaliteit geeft zonder al te veel bureauruimte in beslag te nemen. Satellieten zorgen voor een optimale luisterervaring door ongelooflijke audiohelderheid te bieden. De systeembedieningskast zet de luidsprekers aan en uit, terwijl een LED-stroomindicator wordt weergegeven.

De beste 2.1 computerluidsprekers | De beste goedkope 2.1 computerluidsprekers ...

Voor audiofielen zou iets minder dan een 5.1-audioluidsprekersysteem zeker voldoende zijn, hoewel een premium 2.1-computerluidsprekercollectie ook behoorlijk ruim is. Hardcore gamers zouden er zeker in slagen een surround sound-stereo te kopen, omdat deze het hoogste niveau van onderdompeling in ...

Hallo, Ik denk er al een tijdje over na om de luidsprekerconfiguratie van mijn computer te upgraden. Op dit moment heb ik Dayton Audio B652-luidsprekers met een kleine luidsprekerversterker tussen mijn computer en de luidsprekers, omdat deze alleen luidsprekerkabelingangen accepteren. Ik zou graag iets willen hebben dat XLR kan accepteren (van mijn Schiit Jotunheim pre-outs) zoals een Yamaha HS8. Of iets dat rechtstreeks op mijn computer kan worden aangesloten zonder een aparte stroombron via USB nodig te hebben, zoals de KEF x300a. Een geweldige geluidskwaliteit willen die een goede scheiding produceert bij het spelen met een goede bas ...

Met componenten die wedijveren met veel audiofiele systemen, produceren de KEF X300A actieve luidsprekers enkele van de meest vloeiende tonen en beschikken ze over een dynamisch geluidsbeeld. Er zijn modelspecifieke draadloze connectiviteitsopties beschikbaar, maar de meeste gebruikers zullen willen profiteren van de 96 kHz / 44-bits digitaal-naar-analoogomzetter via de USB-ingang.

Koop een computerluidsprekerset met subwoofer, zodat je de hoge en lage tonen gelijkmatig en duidelijk kunt horen. Deze systemen zijn een perfecte aanvulling op uw gaming-pc. U kunt de voetstappen van de vijand horen als ze dichterbij komen, genieten van de in-game muziekscore en een volledig meeslepende ervaring hebben.

Audiofiele computerluidsprekers | Audioholics Home Theater-forums

Kan iemand audiofiele computerluidsprekers van hoge kwaliteit aanbevelen in de prijsklasse van $ 200 tot $ 500? Ik heb gelezen over Audioengine 5, Axiom Audiobyte v3 Computer Speakers, audioengine A2 en AVI ADM9.

5 AmazonBasics USB-aangedreven computerluidsprekers met dynamisch geluid | zwart

Autoluidsprekersysteem te koop in India Als u zich regelmatig in uw auto verplaatst, wilt u de rijervaring aangenaam maken. Het plezier tijdens het autorijden kan worden vergroot door uw favoriete muziek af te spelen. Muziek is therapie...

Audiobyte-luidsprekers zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en afwerkingen, waaronder natuurlijke houtafwerkingen die lijken op meubels en kunstwerken. We kozen ervoor om te kijken naar iets neutralers voor elk computersysteem en daarom hebben we de standaard zwart afgewerkte units op onze bank.

Fabrikanten en leveranciers van audiofiele computerluidsprekers

Vind audiofiele luidsprekerfabrikanten in China. Importeer audiofiele luidsprekers van hoge kwaliteit van ervaren fabrikanten bij Global Sources.

Ik denk dat hun computerluidsprekers in orde zijn. Ik weet het niet, probeer ze. Ik werkte voor een winkel die Bose verkocht. Ze zouden ons hun luidsprekers niet in dezelfde kamer als de concurrentie laten plaatsen, anders zou een klant ze echt vergelijken. We deden het toch, en ze waren slecht OMFG. We zeiden altijd twee dingen over Bose: geen ups, geen downs, het moet Bose zijn. Beter geluid door marketing. De enige keer dat u de woorden "audiofiel" en "Bose" in dezelfde zin ziet, is wanneer er "haat" tussen de twee is.

Показано 58 записей