Alles over computers en technologie

Audiofiele computerluidsprekers testen

De beste audiofiele computerluidsprekers voor uw pc (Review 2020)

Bose is een bedrijf dat keer op keer heeft gezorgd voor een geweldige geluidservaring en perfect ontworpen audioproducten. De Bose Companion 2 Series III desktop speakers zijn een update van de Companion 2 Series II audiofiele computer speakers. 12.184 beoordelingen.

Beste computerluidsprekers in 2018 - Wat is de beste computerluidspreker?

Omdat de ingebouwde luidsprekers in de meeste computers en laptops van slechte kwaliteit lijken te zijn, wenden steeds meer mensen zich tot de beste audiofiele luidsprekers van hoge kwaliteit om van digitale muziek te genieten. Het publiek koopt liever dergelijke audiofiele luidsprekers voor computers als extra accessoire bij computers om hifi-geluidsweergave te ontvangen.

Als u er zeker van wilt zijn dat het product dat u gaat kopen duurzaam is en de moeite waard is om te kopen, kunt u online beoordelingen en beoordelingen bekijken. Veel mensen die een slechte ervaring met de producten hebben gehad, hebben de neiging om beoordelingen online te plaatsen om andere consumenten te informeren.

12 beste audiofiele computerluidsprekers - 3D Insider

Aan de andere kant kun je een audiofiele computer speakerset kopen van een minder bekend merk, maar doe zeker je research. U kunt dit doen door online beoordelingen te lezen en ervoor te zorgen dat de meerderheid positief is. Bovendien kun je unboxing-video's bekijken, waardoor je een idee krijgt van wat ...

Beoordelingen: 148 klantbeoordelingen. Sterren: 4,5 van de 5 sterren Voordelen en gunstige beoordelingen: Corsair SP2500: ongelooflijke waarde. Mooi zo. Geweldige opzet .... goedkoop, maar de moeite waard. Kwaliteit niet helemaal audiofiel ... maar heel dichtbij! Corsair-luidsprekers. Uitstekend zolang hij speelt. Uitzonderlijk. Uitstekend 2.1, inbranden vereist. 3, Audioengine A2 Premium aangedreven desktopluidsprekers - paar (zwart). Prijs: $ 199,00.

Hier vervaagt het onderscheid tussen boekenplankluidspreker en computerluidspreker. Kortom, sommige actieve luidsprekers zijn ontworpen voor high-end audiofiel gebruik, zoals thuisstudio-mastering. Ze hebben geen versterker nodig, maar klinken over het algemeen beter en zijn duurder dan luidsprekers die zijn ontworpen voor gebruik met een computer.

Naast een artikel over een trending topic als audiofiele desktopspeakers, richten we ons momenteel op tal van andere onderwerpen, waaronder: schoonheid en gezondheid, recensies, mode, lifestyle, huis, apparatuur en technologie. We hopen dat je hier vindt wat je zoekt.

De beste computerluidsprekers in 2021 | Tom's gids

Je regelt het volume via de touch buttons op de rechterspeaker en het basniveau via een knop op de achterkant van de sub. Je betaalt een premie voor de stijl, maar je krijgt ook een geweldig totaalgeluid. De SoundSticks III zijn de beste pc-speakers voor audiofielen die willen dat hun computerbureau er ...

10 beste audiofiele computerluidsprekers van januari 2021. 100 miljoen consumenten hebben dit jaar geholpen. Best Picks gerelateerd adviesbulletin.

Zoals je misschien in sommige gevallen hebt opgemerkt, verslaat $ 50 tech $ 200 tech. Dus ja, het is mogelijk om een ​​geweldige audiofiele computerluidspreker van minder dan $ 500 te krijgen. Hier zouden we enkele van de beste audiofiele computerluidsprekers opsommen die je zeker zou moeten pakken in het bereik van $ 100 tot $ 500.

Deze audiofiele desktopluidsprekers zijn genereus en zijn gemaakt van hoogwaardige componenten en produceren te allen tijde een rijker en dieper geluid, waardoor ze ideaal zijn voor elke multimediatoepassing. De M-Audio AV30 set bestaat uit een paar luidsprekers, RCA- en stereokabel, rubberen basispaar, netsnoer en gebruikershandleiding.

Beste audiofiele computerluidsprekers | TOP 10 Audiofiele ...

De oplaadbare batterij geeft je ongeveer 5 uur afspeeltijd en 40 uur standby-tijd. En als u opnieuw verbinding wilt maken, gebruikt u gewoon audio. Bekijk de beste videoreview voor audiofiele computerluidsprekers. Stel de 2.1 audiofiele luidspreker in voor minder dan $ 250.

Tot slot zijn de Edifier R1280T boekenplankspeakers met een retro design. Ervaren audiofielen zullen dol zijn op dit model omdat deze luidsprekers een uitstekende geluidskwaliteit bieden, op afstand bestuurbaar zijn en zeer krachtig zijn. Heb je ooit besloten welke van deze computerluidsprekers van minder dan $ 100 je aanspreekt?

5 AmazonBasics USB-aangedreven computerluidsprekers met dynamisch geluid | zwart

Als een techschrijver die toevallig ook een audiofiel is, heeft Rajat Sharma veel luidsprekers, koptelefoons en soortgelijke apparatuur getest. Hij kent een goede set pc-luidsprekers als hij er een ziet. Bill Thomas is een redacteur die alles beheerst wat met technologie te maken heeft. Naast het inzetten van hun talenten bij Lifewire, werken ze ook ...

Beste computerluidsprekers van 2021 - beoordeeld

De meeste pc-luidsprekers worden rechtstreeks op de achterkant van uw computer aangesloten, maar er zijn veel verschillende verbindingstypen en sommige luidsprekers ondersteunen ook draadloze connectiviteit. Controleer voor aankoop wat uw geluidskaart ondersteunt. De combinatie van een bekabelde verbinding voor je computer en een Bluetooth verbinding voor je telefoon of

Paradigm's Play-Fi-enabled Premium Wireless Series PW600- en PW800-luidsprekers en PW-versterker vallen op door de opname van Anthem-kamercorrectie en premium componenten. Draadloze audiofiel, verheug je! Beoordelingen van draadloze en computerluidsprekers.

De luidsprekermarkt zit echter vol met keuzes, en het kiezen van de juiste kan een ontmoedigende taak lijken. Daarom hebben we onze selectie voor de tien beste computerluidsprekers die momenteel op de markt zijn, afgerond en ze allemaal voor je beoordeeld. Bovendien hebben we hieronder een korte handleiding toegevoegd om u te helpen de kennis op te doen die u nodig hebt om een ​​weloverwogen aankoop te doen.

Externe DAC's zijn superieur in vergelijking met de luidsprekers van uw computer en leveren daarom nauwkeuriger en gedetailleerder geluid van de computer wanneer deze is aangesloten. Het omzeilt de interne DAC. U kunt kleine, gemakkelijk te vervoeren DAC's voor uw laptops krijgen. Je kunt ze gebruiken met je speakers of koptelefoon.

Beste computerluidsprekers van 2021: upgrade uw desktop ... | Welke hifi?

Sommige van deze computerluidsprekers kunnen verbinding maken via Bluetooth, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over lelijke kabels die rond uw kantoorruimte slingeren; anderen, moet u verbinding maken met een bron via meer traditionele middelen (d.w.z. bedraad). Maar alle onderstaande producten bieden voldoende algemene prestaties voor een plaats op ...

Zoals gewoonlijk denk ik dat mijn meetexpertise niet in de buurt komt van de professionaliteit die mijn lieve collega's hier bij Audiophile Style in het verleden hebben getoond, maar ik heb er vertrouwen in dat ik een scenario heb. eventuele fouten (indien aanwezig) op beide luidsprekers op exact dezelfde manier ingesteld.

De Bowers & Wilkins MM-1 speakers zijn de beste computer speakers die ik ooit heb gehoord. Ik luister elke dag uren naar ze, ze zijn zo goed. Ja, ze hebben dit sissende "probleem", maar (althans in mijn geval) het sissen is extreem stil en meer als witte ruis, nauwelijks hoorbaar of merkbaar.

Daartoe heeft de Audio Pro Addon T20 plaatsgemaakt voor de pint-sized KEF LSX, ideaal voor gebruik met computers en mobiele apparaten in kleine tot middelgrote woonruimtes. Nous avons ensuite ajouté le curieusement intitulé Klipsch The Sixes à la place du Dali Katch, car ces haut-parleurs de contrôle, bien que coûteux, sont suffisamment de haute qualité pour une utilisation dans des environnements audio professionnels, ainsi que pour une utilisation occasionnelle à het huis.

96 beste computeraudiofiele ideeën met een beperkt budget computer ...

Audiofiele computer Beste computerluidsprekers Desktopluidsprekers Versterkte luidsprekers Stereoluidsprekers Analoog naar digitaal converter Werkstation Kantoor Thuiskantoor Opstelling Audiokamer.

Het A2+-paar van Audioengine brengt je misschien wat meer terug, dit is een premium audiofiele niveauset. Ze hebben ingebouwde digitaal-naar-analoog-converters met goed ontworpen circuits. Ze zijn USB-aansluitbaar en hebben variabele RCA-uitgangen om op uw geluidsinstallatie te steunen door subwooferopties toe te voegen of misschien zelfs een draaitafel als u een aspirant-DJ bent.

Op zoek naar de beste computerluidsprekers onder de $ 50 die een uitstekende geluidsweergave en een grote duurzaamheid bieden? Dit zijn de meest aanbevolen die we hebben gevonden.

Verlangen om te leren en wetenschappelijke kennis te delen vereist net als 20 jaar deelname aan forums (niet allemaal waar). Kom hier voor de lol, wees voorbereid om geplaagd te worden en neem het online leven niet al te serieus. Wij meten en evalueren de apparatuur nu gratis!

Computerluidsprekers van audiofiele kwaliteit - RedFlagDeals.com forums

Ik heb eigenlijk de AV40, die 1 niveau lager is dan de BX5a. Ze zijn vrij zachtaardig. Maar ik moet je waarschuwen dat als je eenmaal in deze luidsprekercategorie komt, je een audiofiele geluidskaart nodig hebt. Als je dit hebt uitgezocht, zul je je realiseren dat het gedeeltelijk tevergeefs was, omdat het geluid dat door je pc zelf wordt uitgezonden de beperkende factor is.

De Studiophile AV 30-luidsprekers leveren scherpe, heldere hoge en diepe lage tonen, samen met superieure helderheid en beeldvorming. Ontworpen voor de reizende muzikant of multimedialiefhebber, is het Studiophile AV 30-systeem de perfecte audio-upgrade voor desktopproductiesystemen, draagbare videogames, dvd-spelers voor thuis en meer.

Op basis van mijn nogal beperkte onderzoek naar computerluidsprekers van goede kwaliteit, raad ik je ten zeerste aan om naar meerdere te luisteren voordat je koopt. Ik was vorig jaar op zoek naar een nieuwe set en veel mensen (op een andere site) hebben een bepaalde set aanbevolen. In feite schreeuwden ze bijna tegen mensen om ze te gaan kopen, en zeiden dat $ 100 voor een opgeknapte set een goede deal is.

Kan iemand audiofiele computerluidsprekers van hoge kwaliteit aanbevelen in de prijsklasse van $ 200 tot $ 500?

Vergelijking van de 20 beste high-end draadloze audioluidsprekers 22 augustus ...

De draadloze Devialet Phantom-luidspreker is het best verkochte product in de audiofiele geschiedenis. Dit feit alleen al zou de aandacht moeten trekken van iedereen die serieus is over de luisterervaring van muziek. De Bright White Orb is een hermetisch afgesloten capsule met een kern van gegoten aluminium en vier aangepaste luidsprekers en versterkers ...

Top 11 beste 2.1 computerluidsprekers (Koopgids, 2020). Hier hebben we een geweldige recensie gedeeld over de beste 2.1-computerluidsprekers. Ik weet zeker dat je onze bijgewerkte gids voor 2020 wilt lezen.

Audioengine A2+ speakers zijn ontworpen voor alledaags computergebruik, zoals gamen, naar muziek luisteren of een film kijken. De A2+ is een upgrade naar het populaire A2-model, dat niet meer leverbaar is. Audioengine beweert dat de A2 + technologie bevat die normaal wordt aangetroffen in studiomonitors, die luidsprekers zijn

Hun luidsprekers, sets en andere producten zijn zeer goed ontworpen en klinken geweldig. Bij gebruik in de beoogde toepassing kunt u uitstekende resultaten behalen. Het probleem is dat PA-luidsprekers niet goed presteren in kleine ruimtes (kleiner dan een kleine zaal), dus een audiofiel zou met recht nooit een professioneel Bose-product gebruiken.

High-end audiofiele computerspeakers? | Mac-ondersteuning

(Niets van de fabrikanten van "computerluidsprekers" komt zelfs maar in de buurt van goed geluid.) Sommige mensen noemen deze near-field-luistermonitors of near-field-monitors, maar helaas richten de meeste near-field-luidsprekers zich op studiowerk en hun prioriteiten zijn ' t op geluidskwaliteit - tenminste ... In de audiofiele wereld zijn er zelden high-end actieve luidsprekers geweest, want wat zou de verandering zijn die een fabrikant zou kunnen bereiken in het ontwerp van luidsprekers en versterkers, aangezien ze totaal verschillend zijn in hun technische uitdagingen? Een beetje zoals Ferrari die plotseling de televisieproductie start.

Met zijn optische, coaxiale en aux-ingangen kan hij verbinding maken met meerdere apparaten, zoals televisies, tv-boxen, Blu-ray-speler, gameconsole, cd-speler, dvd, mobiele telefoon, computer, tablet of andere apparaten.

Zet hem aan met een computer via een HRT of een andere zakgeld-DAC, of ​​plaats er een cd-speler rechtstreeks in, en je hebt een geweldige oplossing voor de budget-audiofiel. Nee, het is niet perfect, en de sample die ik heb heeft een hoorbare brom in een kanaal dat ik een manier zal vinden om uit te roeien, maar ondanks dat vind ik het geweldig.

Computerluidsprekers Wiwipenda X2 Bedrade pc-luidspreker 2.0 USB Gaming Powered Stereo Mini Multimedia ...

De beste computerluidsprekers zijn ??? | Stereophile.com

Mijn oude herwerkte 25 jaar oude 3-weg AR 58 met een 12" bedient mijn computersysteem en ik kan nu geen genoegen nemen met minder. Hoe goed zou een paar B&W 603's of de eveneens recent herziene Monitor Audio 6 zijn waar het zou zijn Ik zou in 2007 moeten beginnen met het audiofiele "computer" geluid.

Audiophile Gh - St. Theresa's Street, North Kaneshie, 00233 - Beoordeeld 5 gebaseerd op 10 beoordelingen "Ik gebruik de QY7 en moet zeggen dat hij erg krachtig is ... hij ...

Bekijk de 11 beste audiofiele desktopluidsprekers onder de $ 50 tot $ 500 die je niet alleen een geweldige geluidskwaliteit geven, maar ...

Deze uitzonderlijke budget-audiofiele luidspreker heeft ingebouwde Bluetooth met een bereik van 50 meter en ideale interferentie. Het heeft ook ingebouwde SD-kaartweergave, USB-weergave en FM-radio die een kristalheldere ontvangst hebben. Daarnaast heeft hij twee 8 inch subwoofers die een opmerkelijk diepe en krachtige basweergave hebben...

De 15 beste computerluidsprekers voor 2021 + keuze van de redactie

Ze hebben duidelijk een kritische toepassing in verschillende media-industrieën, zoals televisie, muziek en nieuwsmedia. Ze kunnen ook belangrijk zijn voor het bekijken van audio-informatie in verschillende beroepen, zoals advocaten. Inhoud. De beste computerluidsprekers voor 2021.

De beste thuisbioscoopluidsprekers. Herziening van de Fluance Signature-serie drieweg hifi-vloerstaande luidsprekers - HomeTheaterHifi.com. Hoeveel luidsprekers kun je krijgen voor slechts $ 699,00? De vloerstaande luidsprekers uit de Signature-serie uit de Niagara-regio van Ontario zijn bedoeld om ...

Ik heb gehoord van luidsprekers die worden beschreven als bas, en hoewel ik dol ben op mijn explosies in games en actiefilms, geef ik vooral de voorkeur aan het heldere geluid. Ik ben echt een beginner in dit alles maar ik leer snel, ik waardeer alle adviezen en suggesties van speakers/geluidskaarten! Aarzel niet om mij te linken naar recensies en andere discussiesites.

(21-Jun-2017, 19:32) ogs schreef: Dus de Golds zijn ook niet tijdgebonden! De staprespons lijkt erg op de White Phantom (die ik in mijn eigen slaapkamer heb beluisterd en gemeten). Een beetje teleurstellend gezien het feit dat Devialet ernaar heeft gestreefd om het goud "audiofiel" te maken en ervaring had met wit en zilver tijdens de ontwikkeling ervan.

De 7 beste audiofiele computerluidsprekers voor ... - Muziekindustrie

Waar moet ik op letten bij audiofiele computerluidsprekers? Uiteindelijk zijn er zoveel luidsprekers om uit te kiezen, dat het moeilijk is om slechts één paar te adopteren. Je budget zal zeker een rol spelen, en het kan de keuze een beetje makkelijker maken, afhankelijk van de prijsklasse die je hebt gekozen.

Breng geweldig geluid naar uw computer, tv, tablet of telefoon. Houd het simpel en overzichtelijk met onze miniversterker- en luidsprekerpakketten. Onze nieuwste Mini-T-versterker is klein - 4 "breed x 1" hoog - en biedt geweldig geluid, eenvoudige bediening en optionele Bluetooth. Onze Booster Mini-versterker is slechts 1 "breder en voegt optische invoer, afstandsbediening en dialoogverhogende EZ Voice-modus toe. Beide zijn kleiner, aantrekkelijker en klinken beter dan de meeste soundbars en Bluetooth-luidsprekers. U kunt ook onze geheel nieuwe compacte subMINI ultra-subwoofer (slechts een 9 "kubus) voor een bas met een volledig bereik zonder ...

Stem op je favoriete audiofiele computerluidsprekers. Ontdek de beste hoofdtelefoons en versterkers van de gemeenschap van audiofiele liefhebbers en schaf ze aan voor de ...

De jongens hebben eindelijk iets gevonden voor mijn computersysteem op kantoor! Niets op de markt klonk goed en ik kwam dit net tegen. Ik heb ze niet gehoord, maar verwacht op basis van de beoordelingen en de prijs niet teleurgesteld te zijn. Zal goed werken met mijn iPod en voor wanneer ik mijn streamingplan op een later tijdstip uitvoer!

De 10 beste desktopluidsprekerslijst van de audiofiel (foto's) - Tech Doctor

Deze lijst met de top 10 luidsprekers staat niet in een bepaalde volgorde, het is slechts een voorbeeld van de beste desktop- / computerluidsprekers, geprijsd op $ 249 per paar en hoger. De originele Audioengine A2 zette de standaard voor betaalbare desktopluidsprekers van audiofiele kwaliteit. De A2+ ($ 249 / paar) heeft hetzelfde geluid, maar voegt nieuwe functies toe zoals een ingebouwde digitale USB-converter en connectoren van betere kwaliteit. Zelfs in deze zeer competitieve markt is Audioengine zijn koers gebleven, de kleine A2+, van slechts 6 inch, klinkt nog steeds geweldig.

PREMIUM AANGEDREVEN BLUETOOTH-LUIDSPREKER MET INGEBOUWDE DAC: A2+ draadloze luidsprekers leveren helder, vol stereogeluid en kunnen binnen enkele seconden eenvoudig verbinding maken met al uw muziek. Ideaal voor uw kantoor of kleine kamers. Ingebouwde Bluetooth omzeilt de geluidskaart van je telefoon en computer om beter geluid te leveren dan je ooit hebt gehoord via de audio-aansluiting - maak gewoon draadloos verbinding!

De Corsair HS80 RGB Wireless brengt de high-end microfoon van de Virtuoso voor een lagere prijs. Zou deze helm een ​​winnaar kunnen zijn? De huiscurve: hoe we onze doelreacties bereiken met de koptelefoon. Waar komen de doelcurves van SoundGuys vandaan? 12 computerluidsprekers.

Lijstresultaten: recensie van computerluidsprekers. De 40 beste computerluidsprekers van 2020 Watchdog-recensies. The Watchdogreviews.com Zie het allemaal.

Computerluidsprekers

Audiofiele computerluidspreker - en meer. Alles over de audiofiele computerspreker - Artikelen en bronnen. Geplaatst door Christopher om 23:06 0 opmerkingen.

Dit zijn de beste bluetooth-computerluidsprekers die je in de prijsklasse kunt krijgen. De Creative T30 Wireless Bluetooth Speaker is niet alleen een draadloze speaker, maar maakt ook gebruik van de NFC-functie (Near-Field Communication), waarmee je eenvoudig apparaten kunt koppelen zonder dat je dit handmatig hoeft te doen.

Online winkel met alle audiofiele componenten om je eigen ultieme high-end audio-pc te creëren. We bieden ook kant-en-klare audiofiele pc's en muziekservers.

Показано 59 записей