Alles over computers en technologie

Bedankt computerluidsprekers

Amazon.com: thx gecertificeerde luidsprekers

Monolith THX-LCR THX Ultra-gecertificeerde 3-weg LCR-wandluidspreker, 1 inch zijden dome-tweeter met neodymiummagneet en koperen kortsluitring, voor thuisbioscoop, eenvoudige installatie.

Voor THX-gecertificeerde luidsprekers is de aanwezigheid van een audiobestand in geen enkel formaat, Dolby Digital of een ander, vereist. Daarom kunnen audiosystemen met de certificering een hoge kwaliteit of professionele output bieden in vergelijking met andere. Audiosystemen zoals 7.1, 5.1 en 2.1 multimediasystemen, thuisbioscoopsystemen en andere apparaten spelen THX-geluid af van computers, videogameconsoles en televisies. Is het behalen van een THX-certificaat gratis?

THX-certificering stelt een strenge reeks industrienormen vast voor audioweergave. Certificering betekent dat het geluid dat uit uw 5.1 of 7.1 surround sound-systeem of een andere luidspreker komt, precies is wat de geluidstechnicus bedoelde toen ze het opnamen en mixten.

Top 10 Thx Certified Speakers van augustus 2021. Dit jaar zijn 112 miljoen consumenten geholpen. Best Picks gerelateerd adviesbulletin.

De beste computerluidsprekers voor 2021 | PCMag

Alle luidsprekers hebben een voeding nodig om te kunnen werken. Zonder dat er elektriciteit door de luidsprekers stroomt, is een luidspreker niet meer dan een doos met vreemd papier en stukjes metaal. De overgrote meerderheid van de computerluidsprekers, evenals alle Bluetooth-luidsprekers en draadloze luidsprekers, zijn aangedreven of "actief".

Ondersteunt meerdere ingangen tegelijk, waaronder optische, 0,14'' (3,5 mm) en RCA-ingangen. Sluit maximaal drie compatibele apparaten aan, zoals je gameconsole, tv en computer. U hoeft de verbinding niet te verbreken bij het schakelen tussen audiobronnen.

Een ander voorbeeld van de beste 2.1 computerluidsprekers is Klipsch ProMedia 2.1. Deze speakers zijn THX gecertificeerd, wat betekent dat ze in dezelfde rij kunnen worden geplaatst als home theater systemen. Klipsch ProMedia 2.1 is een driedelige speakerset met een 6.5 inch 65W subwoofer voor ...

Deze Logitech 5.1-computerluidsprekers zitten boordevol functies die elke audioliefhebber tevreden kunnen stellen. Als je een gamer bent, is dit een perfect geluidssysteem voor pc-gaming. Je kunt maximaal zes apparaten aansluiten op dit audiosysteem. Het heeft een piekvermogen van 1000 watt. 500 watt RMS is genoeg om geluid te produceren met bas die de kamer doet trillen. THX, Dolby Digital en DTS Digital Certified garanderen bioscoopgeluid van hoge kwaliteit, u zult genieten van hetzelfde geluid als het is opgenomen. Omdat 5.1-luidsprekersystemen zijn ontworpen voor thuis ...

De beste computerspeakers van 2021 | Bedrijfsstagiair

Razer bevat THX-, Dolby- en Music-modi. THX en Dolby zijn veel zwaarder op de bas, waardoor het ideaal is voor het kijken van films. Deze modi lijken echter saai bij het luisteren naar muziek of games, omdat de subwoofer beter presteert dan de hoogwaardige soepelheid van speciale tweeters.

Een paar dagen geleden kocht ik een nieuwe HP Pavilion p6710f desktop-pc met Windows 7. Ik werk bij een pandjeshuis, dus ik ging deze klipsch THX-computerluidsprekers kopen met een sub en 4 luidsprekers. De kabel heeft een groene en paarse audiokabel, ik wilde hem op mijn computer aansluiten, maar ik krijg niet alle luidsprekers werkend. Ik kan maar 2 luidsprekers tegelijk bedienen en vroeg me af wat ik kan doen om ze te laten werken.

De nieuwste versie van de Klipsch ProMedia 2.1 voegt THX-certificering toe, wat betekent dat deze luidsprekers moeten voldoen aan bepaalde objectieve audionormen. Dit maakt ze uniek onder de andere luidsprekers hier, en hoewel we ze niet zouden opnemen tegen een monster als de Audioengine A2 + luidsprekers, betekent dit wel dat ze leveren ...

Sommige van de luidsprekers op deze lijst hebben eenvoudige analoge aansluitmogelijkheden, maar de meeste bieden een of andere vorm van digitale verbinding, wat betekent dat je ze rechtstreeks op de USB-poort van een computer kunt aansluiten. Anderen hebben draadloze Bluetooth-connectiviteit, zodat u de ...

PriceGrabber - Thx gecertificeerde computerluidsprekers

Het Thx-gecertificeerde luidsprekersysteem dat is afgestemd op exacte audiospecificaties, produceert precies de ultieme geluidservaring voor uw games, films en muziek.

Hoogwaardige functies zoals THX-certificering en Kevlar-glasvezeldrivers maken dit een flitsende en aantrekkelijke 2.1-kanaalsbundel, maar ook een geweldig klinkende bundel. razer.com. X Rocker Pro H3 En dan nu iets heel anders: dit is een ergonomische gamingstoel met 4 surround speakers en een ingebouwde bass shaker.

Dit ongelooflijke 2.1-kanaals computerluidsprekersysteem van Klipsch beschikt over twee 8,5 x 4,2 x 5,67 inch 35 watt satellietluidsprekers en een 130 watt 9,5 x 9,8 subwoofer x 10,2 inch. Het ProMedia-systeem is THX-gecertificeerd voor geluid van thuisbioscoopkwaliteit, dus u kunt verwachten dat u versteld zult staan ​​van de geluidskwaliteit en krachtige bas, of u nu een game speelt, een film of andere video bekijkt of naar de muziek luistert. Het computergeluidssysteem wordt aangeboden tegen een zeer betaalbare prijs.

fabrikant kleur: grijs, aangepaste bundel: nee, artikel gewijzigd: nee, setup: systeem 2.1, mpn: z-2200, model: z2200, korte omschrijving: titel: Logitech Z2200 Computer Speakers Thx System Sub Z-2200 2.1, merk: Logitech , Model: Z2200, Fabrikant ...

Klipsch ProMedia 5.1 THX-luidspreker Beoordelingen | Computerluidsprekers

Specificaties voor Klipsch ProMedia 5.1 THX. Fabrikant: Klipsch Kenmerken: Maximaliseert audiosignalen van nieuwe 5.1 computergeluidskaarten. Inclusief exclusieve Klipsch MicroTractrix Horn-tweeters die hoge frequenties netjes en nauwkeurig verwerken.

Costco Wholesale heeft Klipsch ProMedia 2.1 THX computerluidsprekers (zwart) te koop voor $ 89,99, alleen geldig voor Costco-leden. Levering is gratis. Bedankt bjgfromthe703 & shifter25 Let op, moet lo ...

Het instellen van deze luidsprekers is ongelooflijk eenvoudig met een eenvoudige plug-and-play USB-poort die perfect is voor elk type computer. Verrassend genoeg bieden deze luidsprekers geen specificaties voor het algehele luidsprekervermogen of frequentiebereik, maar als de hoge beoordelingen op Amazon en het grote aantal beoordelingen iets betekenen, is onze recensie relevant.

Dit is eigenlijk de nieuwe Z623 2.1 THX-luidspreker van Logitech Inc - 980-000402 de meest aanbevolen in jaren, omdat hij boordevol functies zit waar iedereen om blijft vragen. Elke functie is zorgvuldig gepland om er zeker van te zijn dat het de totale waarde van dit product echt zal verhogen en we zijn er zeker van dat u het een geweldige toevoeging aan uw huis zult vinden.

Computerluidsprekers | Laptopluidsprekers - Kmart

Van computermicrofoons en draadloze toetsenborden tot privacyschermen en laptop-koelventilatoren, verbeter uw computerervaring met een reeks computeraccessoires. Breng uw desktopgeluid naar een hoger niveau met Kmart-computerluidsprekers.

Spo3nH8so9redBDHTV15. Klipsch ProMedia 2.1 THX gecertificeerd computerluidsprekersysteem (zwart). Gloednieuw.

ik heb net een sony bravia 40 inch lcd gekocht ,,,, ik heb ook logitech thx-luidsprekers die ik voor mijn computer gebruik ... kan ik ze nog steeds gebruiken op mijn nieuwe tv ..... de tv heeft een audio-pc, alleen één, maar als ik hem erin steek doet hij niets... de gewone audio-aansluitingen lijken een andere maat te hebben....?

Klipsch ProMedia 2.1 THX computerluidsprekers 0,75 inch tweeter, 6,5 inch subwoofer. Logitech Z207 Computerluidsprekers Ontwerp met vier drivers met passieve radiatoren. USB-aangedreven AmazonBasics pc-luidsprekers.

Logitech THX computerluidsprekers | Accommodatie Kamer

Logitech THX computerluidsprekers. Krijg een goede deal met deze online veiling voor sprekers gepresenteerd door Property Room namens een wetshandhavingscliënt of overheidsinstantie. Merk: Logitech. Model: THX computerluidsprekers. Cosmetische staat: goed. Items vertonen lichte slijtage. Een speaker mist de hoes. Testresultaten: niet getest.

Computerluidsprekers, USB-aangedreven kleine pc-luidsprekers, kleurrijke RGB-verlichting met schakelknop, laptop-soundbar-luidspreker met surround-geluid voor desktoplaptop.

Zojuist De bekroonde, THX-gecertificeerde ProMedia 2.1 computer-/gamingluidsprekers passen perfect bij elke desktop-pc. Maar wat nog belangrijker is, deze compacte driedelige opstelling levert geluid van hoge kwaliteit dat sommige thuisbioscoopsystemen te schande maken.

Het THX-luidsprekersysteem is de belangrijkste speler om aan te passen aan elke film of game die je speelt. Een pluspunt is dat je de luidsprekers van stroom kunt voorzien om zo hard te luisteren als je wilt, terwijl de baskwaliteit behouden blijft. Met de ingangen kunt u verbinding maken met bijna elk apparaat dat u bezit, zoals een iPod en dvd-speler. Hoewel de Logitech Z623 computerluidsprekers heeft, hebben ze genoeg vermogen om de hele entertainmentkamer met geluid te vullen.

THX - Computerluidsprekers | Beste prijs in Sri Lanka - SalPil

Suggesties. THX - USB-computerluidsprekers - Computerluidsprekers Draagbaar luidsprekersysteem - Creatieve computerluidsprekers - 2.1-kanaals computerluidsprekers - Bluetooth-computerluidsprekers - Luidsprekers computerluidsprekers.

Bespaar online geld met aanbiedingen, aanbiedingen en kortingen voor computerluidsprekers van april 2021. Vind alle goedkope opruiming voor computerluidsprekers bij DealsPlus.

Koop: $ 15,99 Bedrade computerluidsprekers Mini USB 3,5 mm RGB LED-stereobas voor laptop desktop-pc.

Welkom op onze pagina PC-luidsprekers - PC-computerluidsprekers 2.0 / 2.1 5.1 Surround Sound-systeem. Hier vind je toonaangevende merken zoals Choiix, Creative Labs, Logic 3, Logitech, PreSonus, Razer, Trust, Xclio, Yamaha.

Computerluidsprekers | Kogan Australië

Logitech Z623 2.1-luidsprekersysteem THX-gecertificeerd 2.1 200w RMS - ideaal voor desktop-pc-laptops.

Koop computerluidsprekers in Nieuw-Zeeland. Koop Nieuw-Zeeland de beste prijzen online voor pc- en laptopluidsprekers voor multimedia, thuisentertainment en gaming. Shop bij merken als Genius, Logitech en meer.

Logitech Z906 5.1-luidsprekersysteem - THX-gecertificeerde luidsprekers - 1000 watt piekvermogen met 500 watt RMS - 35 Hz-20 KHz - Dolby digital en DTS compatibel - Digitale en analoge ingangen waaronder: 2x optische ingangen, 1x ingang digitaal coaxiaal, zeskanaals direct ingang, 1x RCA ingang, 1x 3.5mm ingang - Draadloze afstandsbediening - 980-0000470 - 2 jaar beperkt ...

Luidspreker Versterkte luidsprekers PA-systemen JBL Professional EON600-serie, audiosysteem, elektronica, geluid png. 1000x501px 308,42 KB Elektronische luidsprekers Thuisbioscoopsystemen Audio Subwoofer, luidsprekers, luidspreker png. 2048x2048px 2.66 Mb Computerluidsprekers Studiomonitor JBL-geluidsluidspreker, studiomonitors, elektronica, opnamestudio png.

Computerluidsprekers

Logitech Z313 Computerluidsprekersysteem met subwoofer RIJK GELUID VOOR EEN VOLLEDIGE AUDIO-ERVARING Deze 2.1-luidspreker ... Aanbieding.

Alle afdelingen Computers en tablets Randapparatuur en pc-accessoires PC-reserveonderdelen Netwerken Printen en kantoor Telefoons en accessoires TV en AV Headsets en audio Gaming Camera's en drones Smart home en beveiliging Speelgoed, hobby's en STEM Plus.

Computerluidsprekers zijn de luidsprekers die veel worden gebruikt om luid naar muziek te luisteren. Veel merken bieden computerluidsprekers voor gebruik met computers. Het kopen van de best beoordeelde luidsprekers van bekende merken is niet eenvoudig.

Gelukkig is de markt voor computerluidsprekers tot bloei gekomen in het digitale tijdperk, waarbij gebruik wordt gemaakt van de vooruitgang in geluidstechniek en connectiviteit om beter dan ooit te presteren. Of je nu een bescheiden paar luidsprekers nodig hebt om muziek af te spelen terwijl je aan je bureau werkt, of een paar dat je volgende feest zal verbeteren, er zijn tal van goede, betaalbare opties beschikbaar en BestReviews kan je op de juiste manier begeleiden. Lees verder voor alles wat u moet weten over computerluidsprekers.

USB-luidsprekers - computers scorptec

USB-luidsprekers gevonden in: Edifier M1250 2.0-kanaals USB-aangedreven waardesysteem, Edifier R12U 2.0 USB-aangedreven luidsprekers - Rood, Audioengine A2 + Wireless 2.0 actief desktop-luidsprekersysteem - Zwart, Luidsprekers Creative Pebble 2.0 USB zwarte luidspreker

Ik heb mijn Bose-luidsprekers opgesteld en de ene luidspreker is in ruis verstelbaar, terwijl de andere ontploft. weet helemaal niet wat te doen. help me alsjeblieft = / thx je moet de verbinding met de andere luidspreker controleren.

HDEtron biedt een groeiende selectie computerluidsprekers, waaronder luidsprekers voor surround sound-computers zoals de Logitech X-530 en Logitech Z-5500. Van adembenemende THX-gecertificeerde 5.1 surround sound-systemen tot slanke en compacte 2.1-luidsprekersystemen, HDEtron heeft computerluidsprekers voor elke behoefte en elk budget!

4. THX-gecertificeerd Logitech Z-2300 2.1-luidsprekersysteem met subwoofer

Top desktop speakers bedankt voor 2021 | Djahee-beoordelingen

... THX-gecertificeerd driedelig computeraudiosysteem De exclusieve MicroTractrix-hoorn van Klipsch maximaliseert digitale technologieën zoals cd's, MP3-downloads en streaming radioprogramma's.

THX-gecertificeerd driedelig computeraudiosysteem. De exclusieve Klipsch MicroTractrix Horn maximaliseert digitale technologieën zoals cd's, MP3-downloads en streaming radioprogramma's. ProMedia 21 aangedreven door een 200 watt digitale hybride versterker bevat een

zwarte luidsprekers X12, surround sound-luidspreker thuisbioscoopsystemen audio, dj, elektronica, luidspreker png. 1200x1200px 503.33KB. Microfoonluidspreker Behringer PA-systemen Actieve luidsprekers, luidspreker, elektronica, microfoon png. 1226x2000px 3.28MB. 4 foto's 1 woord Planetary Child Sound Community Center GmbH S / PDIF, altavoces, elektronica, geluid png.

Z625 Krachtig THX Sound 2.1-luidsprekersysteem voor tv's, gameconsoles en computers

De beste desktopcomputerluidsprekers om te kopen in 2021 - technobezz

Als klap op de vuurpijl zijn de luidsprekers zeer betaalbaar. Met slechts een paar extra dollars worden Logitech-luidsprekers ook geleverd met een extra Bluetooth-adapter. Het meest interessante kenmerk van deze toonaangevende computerluidspreker is dat hij THX-gecertificeerd is, wat kan bogen op ongeveer ...

Extra functies. Bediening: Aan/uit-, volume- en basbediening op rechterluidspreker. Vorm van frequentierespons op en buiten de as: volgens specificaties van het THX-multimediasysteem. Test dit product als eerste! Help andere Aurus Australia Pty Ltd-gebruikers slimmer te winkelen door beoordelingen te schrijven van de producten die u hebt gekocht.

De Logitech Z625 is een THX-gecertificeerd 2.1-systeem en levert meer bas dan de meeste luidsprekers die we hebben getest. De top kan soms een beetje schel zijn, maar niet genoeg om ons af te leiden. Als je op zoek bent naar een rijk bassysteem met een ...

Breng geweldig geluid naar uw computer, tv, tablet of telefoon. Houd het simpel en overzichtelijk met onze miniversterker- en luidsprekerpakketten. Onze nieuwste Mini-T-versterker is klein - 4 "breed x 1" hoog - en biedt geweldig geluid, eenvoudige bediening en optionele Bluetooth. Onze Mini Booster-versterker is slechts 1 "breder en voegt optische invoer, afstandsbediening en dialoogverhogende EZ Voice-modus toe. Beide zijn kleiner, aantrekkelijker en klinken beter dan de meeste soundbars en Bluetooth-luidsprekers. U kunt ook onze ...

Thx computerluidsprekers - Bing

Klipsch ProMedia 2.1 THX gecertificeerde computerluidspreker (vernieuwd) 5,0 van 5 sterren2 $ 109,99 $ 109,99 GRATIS verzending Nog slechts 19 beschikbaar - bestel snel.

Walmart biedt de Klipsch ProMedia 2.1 THX-computerluidsprekers met 6.5-inch subwoofer, 2019-update (1067415) aan voor $ 70 met gratis verzending binnen 2 dagen. Dezelfde prijs bij Costco (alleen voor leden).

5.0 Klipsch-luidspreker Klipsch ProMedia 2.1 THX-gecertificeerd computerluidsprekersysteem (zwart). THX-gecertificeerd driedelig computeraudiosysteem. De exclusieve Klipsch MicroTractrix Horn maximaliseert digitale technologieën zoals cd's, MP3-downloads en streaming radioprogramma's. ProMedia 21, aangedreven door een 200 watt digitale hybride versterker, heeft een handige hoofdtelefoonaansluiting en een ministekkeringang.

Productbeschrijving: Logitech Z-5300e THX-gecertificeerde 280-Watt 5.1 surround sound pc en gaming-speakersysteem SoundTouch bedrade afstandsbediening regelt het volume en de stroom. Inclusief 4 satellietluidsprekers, middenluidspreker, subwoofer en kleurgecodeerde audiokabels.

Top 10 beste 2.1 computerluidsprekers van 2021 - Beoordelingen

Het is een THX-gecertificeerde luidspreker die je oren en geest versteld doet staan ​​met een uitstekende geluidskwaliteit en diep met een krachtige bas. Dit luidsprekersysteem is voorzien van een subwoofer en twee satellietluidsprekers die een gemiddeld uitgangsvermogen van 200 watt (RMS) produceren dat kan voldoen aan ...

Haal alles uit de doos, bewaar de verpakking (naar mijn mening), sluit de satellietspeakers aan op de achterkant van de woofer, sluit de woofer aan en zorg dat je plaatsing naar wens is en steek de audio-jack in je computer, ipod , spelcomputer, dvd ...

Het hebben van een audiosysteem van hoge kwaliteit dat vergelijkbaar is met dure thuisbioscoopsystemen is eindelijk binnen het bereik van elke koper. Het Klipsch ProMedia 2.1 THX-gecertificeerde computerluidsprekersysteem levert ongeëvenaarde kwaliteit en is in staat om van uw pc 's nachts een krachtig audio-entertainmentcentrum te maken.

Deze luidsprekers zijn voor mensen die graag films kijken achter hun computer, wat het laatste is dat ik wil doen na een hele dag achter een computer te hebben gezeten. Ik heb het geprobeerd en ja, het is een geweldige ervaring, maar als je nooit een videoclip met deze luidsprekers bekijkt, is het ...

Klipsch PROMEDIA 2.1THX gecertificeerde computerluidsprekers ...

THX verklaart dat een audiosysteem strikte regels volgt voor het afspelen van digitaal geluid van zeer hoge kwaliteit. Deze systemen kunnen professionele theater- of bioscoopaudiosystemen, surround sound-opstellingen, eenvoudige thuisbioscoopsystemen of een surround sound-systeem voor uw pc zijn.

Klipsch ProMedia 2.1 THX-gecertificeerd computerluidsprekersysteem met subwoofer ZIE DESC $ 64,98. Resterende tijd: 4 dagen, 12 uur, 14 minuten en 16 seconden Computerluidsprekers - Mesa, AZ, Verenigde Staten.

Vind veel nieuwe en gebruikte opties en ontvang de beste deals voor Logitech Z5500 / THX Certified 505 Watt 5.1 Digital Surround computerluidsprekers tegen de beste prijzen online op eBay! Gratis verzending voor veel producten!

Показано 63 записи