Alles over computers en technologie

Bedrading computerluidspreker

Hoe luidsprekerkabels op een computer aan te sluiten | Techwalla

Door de draden van uw luidsprekers op uw pc aan te sluiten, kunt u uw computerervaring verbeteren doordat u kunt genieten van geluid van hoge kwaliteit in games, films en andere multimediatoepassingen. Hoewel het proces misschien ontmoedigend lijkt, is het enige dat u hoeft te doen om deze taak te volbrengen, een eenvoudige luidsprekerkabel naar een RCA-adapter. De verbinding duurt maximaal 10 tot 15 minuten.

Als u krachtige luidsprekers gebruikt, verbindt u meestal een enkele luidsprekerkabel van de ene luidspreker naar de andere. Zorg ervoor dat als u aan de ene kant geld gebruikt aan de plus, u hetzelfde doet aan de andere luidspreker. Zorg ervoor dat losse draadstrengen de andere luidsprekeraansluiting niet raken.

Op de meeste draagbare luidsprekers is de luidspreker van het rechterkanaal de "hoofd" luidspreker met de volumeknop, en er komen vaak twee of meer draden uit de achterkant. Een van deze draden moet worden aangesloten op de linkerluidspreker en een andere moet een ministekker van 3,5 mm hebben die wordt aangesloten op de audio-uitgang van uw computer. Als uw luidsprekers een stroombron nodig hebben om het geluid te versterken, moet er ook een netsnoer zijn.

Kies een set computerluidsprekers. [1] X Bron zoeken Zolang uw laptop een USB- of luidspreker-/koptelefoonaansluiting heeft, zou u de meeste bedrade computerluidsprekers moeten kunnen gebruiken. De meeste computerluidsprekers hebben een 3,5 mm (1/8") audio-ingang, de kleine plug die in een typische hoofdtelefoonaansluiting past.

De luidsprekerkabel aansluiten op de computer ... | Tom's Guide-forum

http /www.ehow.com/how_5811480_connect-speaker-wires-computer.html. blijkbaar kun je 3,5 mm converteren naar luidsprekerdraad. Ik ben het er echter mee eens dat dit niet de beste optie is die je hebt. geluidskaarten zijn hoogstwaarschijnlijk in staat om kleine luidsprekers door het 3,5 mm L / R-kanaal te sturen, maar niets meer dan een zeer kleine driver zal u waarschijnlijk output geven zonder een versterker. er zijn kleine versterkers zoals de fiio die het vermogen van een enkele 3,5 mm kunnen verhogen, maar deze wordt normaal gesproken gebruikt om aan te sturen.

Opmerking: Computerluidsprekers zijn erg gebruiksvriendelijk en zeer betaalbaar, waardoor ze een eenvoudige manier zijn om luidsprekers op uw tv aan te sluiten. Je kunt alles krijgen, van een set hifi-luidsprekers met een subwoofer tot een paar goedkope stereoluidsprekers, afhankelijk van je budget.

Een goede set luidsprekers kan van uw pc het ultieme home-entertainmentplatform maken. Dit is waar u op moet letten bij het kopen, samen met de beste computervriendelijke luidsprekers die we hebben getest.

Gereedschap: - draadknippers / strippers. (of gebruik gewoon een mes zoals ik deed) - punttang - soldeerloze butt-connectoren (tenzij u van plan bent uw draden te solderen) - computer PSU - computertoren (of ander metalen behuizing) - autoradio - dremel of iets dergelijks - meetlint - popnagelpistool - verf - tijd - een luidsprekerterminal - een boormachine.

Waarom hebben computerluidsprekers statische elektriciteit? Hoe op te lossen ... - Bright Hub

De statische elektriciteit van de computerluidsprekers kan door verschillende problemen worden veroorzaakt. In dit artikel wordt uitgelegd wat u kunt proberen om van statische elektriciteit af te komen. De kabel kan gewoon vuil zijn of niet aangesloten zijn, of er kan elektrische interferentie zijn van het netsnoer of een andere bron. Het opnieuw installeren van stuurprogramma's voor de geluidskaart of het vervangen van hardware kan ook nodig zijn. Zorg er ook voor dat de luidsprekers afgeschermd zijn en niet onafgeschermd.

Ik heb net deze speaker gekregen van een kleine radio en daarnaast heb ik een stekker en een usb kabel met + en -. Ik vroeg me af of ik de 5v die uit de usb komt kan gebruiken om deze luidspreker te versterken. Als ik hem alleen via het stopcontact aansluit, is hij helemaal niet luid, werkt maar niet met het gewenste volume. Ik heb geprobeerd ze aan te sluiten, maar zodra ik de luidspreker aanraak met de USB-draden, stopt de muziek en klinkt er een luide "crrrrrr" ...

Zoek naar fixya, ontkoppel de kleine draad van de monitor naar de computer en steek de luidsprekerplug in waar deze vandaan kwam. Het Logitech z-luidsprekersysteem produceert een rijk geluid en krachtige bas in een kleine mm-ingang en heeft eenvoudig toegang tot stroom en volume met behulp van de bedrade bedieningskast.

Stem af op je muziek met krachtige bekabelde computerluidsprekers van Alibaba.com die je op alle soorten apparaten kunt aansluiten. Deze computerluidsprekers met bedrading zijn waterdicht, draagbaar en draadloos.

Luidsprekerkabel - AliExpress - Blader door lage prijzen voor luidsprekerkabel op ...

Deze luidsprekerkabel is ontworpen voor gebruik met alle soorten luidsprekerkabels, inclusief computers, laptops, tablets, telefoons en andere draagbare apparaten, maar ook voor thuisbioscoop, school, kantoor, hotel, eetkamer, vergaderruimte of elke andere plaats waar u een vleugje elegantie wilt toevoegen. In AliExpress vind je ook andere geweldige aanbiedingen voor elektrische apparatuur en benodigdheden, audio- en videokabels, elektriciteitsdraden en de speciale winkel! Ontdek een breed scala van de beste luidsprekerkabels op ...

Uw pc-luidsprekers zijn gemakkelijker aan te sluiten op een set hiervan, en ze kosten slechts een paar dollar bij Parts Express. Klik op een van de Parts Express-tekstlinks en voer linkberichten in het zoekvak rechtsboven in om verschillende van deze connectoren te zien.

De luidsprekerconnector is meestal groen van kleur en wordt in de groene poort van uw computer gestoken, de audio-uitgangsaansluiting. Bedradingsschema voor Logitech-luidsprekers - schematron Bedradingsschema voor Z Center-luidsprekers.

Deze scharnieren gaan open, je wikkelt de luidsprekerdraad ongeveer 2-3 keer om de helft en sluit dan de choke. Deze staan ​​bekend als "interferentieonderdrukkers" en hun taak is om hoogfrequente (27 MHz) radiosignalen te blokkeren, maar audiosignalen door te laten. Je hoort radiosignalen omdat de lange draden in je luidsprekers een antenne zijn, de versterker in de luidsprekers maakt het luid genoeg dat je het kunt horen.

BEDRADING VAN DE COMPUTER-LUIDSPREKERAANSLUITING - Automatisch elektrisch bedradingsschema

Video's over bedrading van luidsprekeraansluitingen Bekijk de video5: 38 Technische tips Video nr. 12 Luidsprekeraansluitingen en bedrading659 viewsApril 18, 2018 YouTubeFrenchie FilmsBekijk de video6: 47Hoe oude luidsprekers (gedraaide draad) om te zetten in een extra aansluiting (3-aansluiting), doe het yo29K viewsNov 4, 2019YouTubeTechies 8 .Bekijk de video2: 32 Hoe bedrade luidsprekers op 3 jacks aan te sluiten. BY UNIVERSAL PATH1K viewsJan 18, 2018 YouTubeUniversal PathWatch Video7: 53Hoe een telefoon, tablet, pc op ontvanger of ...

Het grootste voordeel van bedrade luidsprekers heeft eigenlijk niets te maken met de geluidskwaliteit, wat audiofielen ook mogen zeggen. Nee, het grootste voordeel zit 'm in de controle. Simpel gezegd, bedrade luidsprekers geven je een niveau van controle over de fijnere aspecten van geluid...

Home Hotel Draadgebonden Kantoor Wandtelefoon Kantoor Vaste telefoon

ELEGIANTE computerluidspreker, SR200 bedrade computerluidsprekers Draagbare thuisbioscoop Stereo Soundbar-luidspreker USB TV-soundbar met bediening met één knop voor desktop pc Laptop Tablet Smartphones MP4 MP3.

computer luidsprekerkabel | eBay

Mini computer luidspreker usb bedrade luidspreker 3d stereo geluid laptop notebook computer.

3600mAh Bluetooth draadloze gaming-soundbar-luidspreker USB 3D-stereo-subwoofer AUX FM-huisklok Indoor-soundbar Computerluidspreker Prijs: $ 51,09 en GRATIS verzending #smartshopping #purexcitement #elektronicshack.

Bedrade Computer Sound Bar Mini USB Powered Stereo Sound Bar Voor PC Mobiele Telefoon Tabletten Desktop Laptop

Bij de aanschaf van een computerluidsprekersysteem worden meestal alle benodigde kabels meegeleverd. Dit omvat meestal een kabel om de computer op het systeem aan te sluiten, en één voor elke luidspreker.

Koopgids voor luidsprekers | Soorten luidsprekers | Abt

De ingebouwde luidsprekers werken wonderwel als surround-achterluidsprekers, zodat u kunt genieten van een volledig meeslepende ervaring zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over luidsprekerkabels of netsnoeren die door uw luistergebied lopen. Net als boekenplankluidsprekers hebben ze meestal ...

USB-computerluidsprekers, HONKYOB bekabelde computer-soundbar-luidspreker, mini-desktop USB-aangedreven stereo-soundbar-luidspreker voor desktoplaptop, compact met 2.0-systeem - zwart.

Computer luidsprekerkabel. Voor alpha off met de functionaliteit van een luidspreker is de basisveronderstelling elektromagnetisme. De basisafwisseling te midden van een elektromagnetische vlecht en blijvende aantrekkingskracht is wat de spreker naar het geluid van de gevolgen duwt.

Onze organisatie biedt u een uitstekende serie computerluidsprekers aan. Dit product is gemaakt met behulp van een uitstekend audiosysteem, eersteklas materiaal en is verkrijgbaar in verschillende specificaties. Het aangeboden assortiment wordt uitgebreid gecontroleerd op verschillende parameters en we zijn in staat om ons assortiment op tijd naar onze klanten te verzenden.

Hoe maak je draadloze bedrade luidsprekers - Gravity Computers

Gebruik bedrade speakers met Chromecast voor audio- en Echo-apparaten. Blaas uw bedrade luidsprekers nieuw leven in als onderdeel van een gevestigd draadloos audiosysteem. Verminder de wirwar van draden met traditionele bronnen. Het verschil tussen bedrade en draadloze speakers. Alle luidsprekers, of ze nu bedraad of draadloos zijn, hebben drie dingen nodig om te kunnen functioneren: audio, stroom en versterking. Versterkers, draden en kabels voldoen aan deze eisen voor traditioneel bedrade luidsprekers.

HQ-luidsprekers van JBL, Jabra, Edifier, Bose, Logitech, Microlab, Havit, F&D en meer zijn verkrijgbaar voor de beste prijs. Beste luidsprekerwinkel in Bangladesh.

Logitech-computerluidsprekers leveren een rijk geluid voor muziek, films, games en meer op je pc of Mac.

De TaoTronics Wired Computer Soundbar is een geweldige optie als je iets wilt dat is ontworpen om te werken met een breed scala aan verschillende apparaten. De standaard 3,5 mm-ingang kan worden gebruikt met tv's, computers, tablets, telefoons en projectoren, waardoor het een geweldige multimediapartner is voor dagelijks gebruik. Bovendien is dit luidsprekersysteem klein en compact, waardoor het een geweldige computerluidspreker is voor onderweg of onderweg.

computer + speakers bij Staples

Blader door computer + luidsprekers die te koop zijn, op gewenste functies of op klantbeoordelingen.

Mini Sound Box-luidspreker Bedrade computerluidspreker voor pc. [GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN] - De draagbare mini-luidspreker werkt via USB, de soundbar-luidspreker is eenvoudig te installeren, sluit gewoon de USB-poort aan op uw computer en u kunt hem gaan gebruiken. [HOGE KWALITEIT] - 3,14 x 1,2 x 1,78 inch draagbare mini-luidspreker, grote dubbele aandrijfeenheid, geluid van hoge kwaliteit laat je genieten van de zee van muziek, produceer een geweldig geluidsbeeld en heeft een uitstekende geluidskwaliteit, vergeet je problemen, ontspan en veel plezier ...

Koop de nieuwste bedrade computerluidspreker Gearbest.com heeft de beste bedrade computerluidsprekerproducten online.

Koop computerluidsprekers in Nieuw-Zeeland. Koop Nieuw-Zeeland de beste prijzen online voor pc- en laptopluidsprekers voor multimedia, thuisentertainment en gaming. Shop bij merken als Genius, Logitech en meer.

Sprekers | Luidsprekers voor pc's en computers | Mwave

Geniet van hifi-geluid wanneer u nieuwe pc-luidsprekers van Mwave koopt! Mwave biedt een breed scala aan pc-speakers van instap stereo speakers tot 5.1 en 7.1 surround speakersets. Ook zijn er bedrade en draadloze soundbars verkrijgbaar tegen scherpe prijzen.

met luidspreker Luidsprekeraansluitingen Luidsprekerkabel en koptelefoon Standalone DVR / NVR-units Opslag van kantoorbenodigdheden Opslagmedia en accessoires Subwoofers Overspanningsbeveiliging Monitoring Monitoring kits Schakelaars Tablet accessoires Tablet onderdelen Tablet houder Tablets Televisie Gereedschap Thermische Gereedschappen / Testers Toshiba Touchscreen Speelgoed Trackball Statieven & Stops TV Accessoires TV Kaarten TV-standaards Tweeter Tweeter Onderdelen Uncategorized UPS UPS-batterij UPS-batterij.

Bedrade luidspreker. MULTIMEDIASYSTEEM 2.1 Edifier S330D. € 149,00.

4. ARVIKA-computerluidsprekers onder $ 50. Computerluidsprekers onder $ 50 - veelgestelde vragen. Vraag: Wat is een goede goedkope luidspreker? Vraag: Wat zijn de beste merken computerluidsprekers? V: Kan ik tv-speakers voor mijn computer gebruiken?

Gids voor luidsprekerbedrading - SoundQubed

Deze handleiding laat zien hoe u de luidsprekers met elkaar verbindt om het gewenste resultaat te bereiken. Geavanceerd: als je je op andere impedanties waagt dan hier wordt getoond, bekijk dan de DIY Wiring-app.

Een luidspreker (ik heb de mijne gekregen door een oude computerluidspreker uit elkaar te halen) Een iPod-koptelefoon die je niet wilt redden Een soldeerbout of een stapel elektrische tape (ik heb de elektrische tape gebruikt, maar solderen zou waarschijnlijk beter zijn) Schaar .

Bedradingsschema middenluidspreker Z. Naarmate de belasting afneemt, neemt het uitgangsvermogen van de versterker toe. Mijn computer heeft de 3 blauwgroene en roze sockets en ik las de handleiding en ontdekte dat de geluidskaarten een 6-kanaals geluidskaart zijn, maar ik moet het vinden. Dit pc-multimedia-luidsprekercircuit heeft een ontwerp met één chip, compatibiliteit met laagspanningsvoeding met USB-voeding, eenvoudig goedkoop koellichaam, hoge flexibiliteit en brede temperatuurtolerantie. DOWNLOAD Logitech Z623 bedradingsschema.

Fantech Stereo 2.0 bas RGB-licht Bluetooth-luidspreker USB-aangedreven draadloze / bekabelde luidspreker voor pc / computer / mobiel (GS301).

Luidspreker / versterker bedradingsgids | Doe-het-zelf audio en video

DVC-behuizingen bieden een grote flexibiliteit. Met 2 DVC-luidsprekers zijn er 4 verschillende bedradingsmethoden. Deze 4 methoden worden hieronder weergegeven voor DVC-drivers met spoelen van 4 ohm. Er zijn zelfs nog meer mogelijkheden wanneer meer dan 2 DVC-stuurprogramma's worden gebruikt in een seriële / parallelle configuratie.

Ik heb dezelfde set speakers. misschien kunnen we elkaar helpen. Mijn aansluitingen zijn allemaal in orde, maar mijn sub is nergens op aangesloten en ik moet weten waar ze op de PCB moeten komen. Misschien kunnen we wat foto's van het elektrisch schema uitwisselen?

Computerluidsprekers, ELEGIANT bekabelde computer-soundbar, USB-aangedreven mini-stereo-soundbar-luidsprekers voor tablet-pc's, laptop, desktopprojector, mobiele telefoon, zwart.

Draadloze Bluetooth-luidspreker Draagbare Microlab Bluetooth-luidspreker Krachtige hoog-laag buiten HIFI TF FM-radio met LED-licht. Mifa bluetooth-luidspreker Draagbare 10W stereo draadloze luidspreker-geluidssysteem Surround-muziek Waterdichte buitenluidspreker.

Bedrade luidspreker, Meetuo computerluidsprekers voor desktop, USB ...

Met een trendy stijl maakt de USB-aangedreven stereo computerluidspreker uw bureau comfortabel. De zwarte bovenkant is zo glanzend als een spiegel. Het uitroepteken in het midden van de bovenkant knipperde met de muziek mee. Het sprankelende en doorschijnende uiterlijk maakt de luidsprekerbox aantrekkelijk, zo schattig en modieus als een leuk cadeau voor tieners. De enkele mini-laptopluidspreker (3,4 inch * 3,4 inch * 3,5 inch) is handiger om mee te nemen dan de traditionele luidspreker met dubbele behuizing.

$ 5.000 + audiostations Automotive luidsprekers Boekenplankluidsprekers Centerkanaalluidsprekers Computerluidsprekers Vloerluidsprekers Plafondluidsprekers Inbouwluidsprekers Marineluidsprekers Gemonteerde luidsprekers Buitenluidsprekers Draagbare luidsprekers Doucheluidsprekers Subwoofers Luidsprekers Spraakgestuurde luidsprekers Alle BOGO Sale Advertentie wekelijks draadloze technologie bluetooth usb oplaadbaar draadloos niet bedraad aansluitpoorten USB oplaadbare batterij voor gebruik buitenshuis waterdicht ...

Surround-computerluidsprekers met E2E2 USB-draadaangedreven stereo multimedialuidspreker.

Muis Computer Luidsprekers Controller Krimpgereedschapsset Dashcams Camera's Datakabels Desktop Digitaal naar analoog Audioconverter DisplayPort-kabel DisplayPort naar DVI-kabel DisplayPort naar HDMI Drone DVD / Blu-ray-speler Echo-koptelefoon Ethernet-schakelaar Verlengkabel Afstandsbediening TV Kijken naar fitness FM-zender Gameconsoles Gameconsoles Cadeaubon Harde schijven GPS HDMI-kabel HDMI-koppeling HDMI-extender HDMI-splitter HDMI-schakelaar.

Sprekers | Elegant

ELEGIANT Computerluidspreker 6W Mini Stereo Soundbar voor pc USB-aangedreven 3,5 mm audio-ingang Bedrade volumeregeling Stijlvol en compact voor pc-telefoon | SR050 [Zwart].

Pyle Link 12AWG luidsprekerkabel - 2 geleiders CZ-PSC1250.

Als uw luidspreker goed werkt wanneer deze is aangesloten op een andere laptop of pc, is de kans groot dat het probleem bij uw pc ligt. Om dit te testen, ga je naar de communicatie-instellingen van je computer. Blijkbaar is er een Low Volume-functie ...

U kunt de draad van de achterste luidspreker markeren met een stift of een stukje tape. Als uw computer geen achterste kanaaluitgang heeft, sluit u gewoon een 3,5 mm-splitter aan op de standaard audio-uitgang en sluit u vervolgens de ingangskabel van beide sets luidsprekers aan op de splitter.

PC-luidsprekers - Goedkope aanbiedingen voor pc-luidsprekers | Currys PC World

De pc-luidsprekers hebben een vermogen van 3 W tot 500 W, van twee luidsprekers tot vijf luidsprekersystemen, met Bluetooth-connectiviteit waardoor streamen vanaf uw apparaten zonder kabels of kabels mogelijk is. De subwoofers leveren diepe basfrequenties die je echt kunt voelen, terwijl 3,5 mm

Subwoofer luidspreker. Bluetooth-connectiviteit. Luidsprekers.

De verzameling computerluidsprekers van Snapdeal is een opwindende mix van geluid, helderheid en slimme looks. Als u veel reist of gewoon graag naar muziek luistert, waar u ook bent, dan zijn Bluetooth-luidsprekers waar u in moet investeren.

Beste computerluidsprekers van 2021: de beste audiosystemen voor. Beste Techradar.com Alles bekijken. Hoewel de Audioengine A2 + vier jaar geleden op de markt kwam, zijn ze nog steeds misschien wel enkele van de beste computerluidsprekers die er zijn.

computerluidspreker - China fabrikanten van computerluidsprekers ...

Ltd. - SPEAKER fabrikant ... werkabel, luidsprekerkabel, kabelsets, netwerkkabel, radiofrequentie ca. Tongxiang Kailong Hightech Electronics Co., Ltd. - Fabrikant van luidsprekers ... soorten luidsprekers, waaronder autoluidsprekers, tweeters, woofers, boomboxen, mylar-luidsprekers, computerluidsprekers, microfoons en hoofdtelefoons, evenals accessoires, kabels en andere componenten met betrekking tot auto-audio ... Zhejiang Materials Industry International Bedrijf - Fabrikant van SPEAKERS ... ultimedia speakers ...

DHgate.com heeft een grote selectie van promotionele computer luidsprekerkabels te koop tegen een goedkope prijs en met veel vakmanschap. Bekijk uw favoriete computerluidsprekers en computerluidsprekers tegen gereduceerde prijzen en in de uitverkoop. Gratis bezorging mogelijk.

De beste computerluidsprekers zijn misschien niet zo alomtegenwoordig als ze ooit waren, vaak vervangen door de beste gaming-koptelefoons, maar er is nog steeds een plaats voor hen in pc-gaming. Begrijp me niet verkeerd, we houden van een goede headset, maar het kan een heel andere game-ervaring zijn om je met twee tweeters te laten blazen

Ik heb twee sats, en ze hebben een enkele draad die ze allebei verbindt. Is er een gemakkelijke manier om deze draad te verlengen??? Ik heb het nodig om 1/2 voet langer of meer te zijn. Kan ik er gewoon een gewone luidsprekerdraad in lassen ??? Ik heb altec lansing 2.1-luidsprekers, ik herinner me het model niet, maar dat maakt waarschijnlijk niet uit.

10 beste computerluidsprekers onder de 50 | Koopgids februari 2021

Als u op zoek bent naar de beste computerluidsprekers onder de $ 50, leest u zeker het juiste artikel. Computerluidsprekers spelen een sleutelrol bij het werken met de computer, of u deze nu op uw werk of thuis gebruikt.

Abonneer op onze nieuwsbrief. Wees als eerste op de hoogte van onze beste aanbiedingen! Ontvang de laatste updates van Canada Computers en profiteer als eerste van promoties en speciale evenementen.

Показано 66 записей