Alles over computers en technologie

Beoordelingen van luidsprekers voor computergaming

Top 10 gaming-luidsprekerrecensies voor het beste pc-gaminggeluid

Aangezien de meeste gamers beperkt zijn tot kleine ruimtes, hebben ze alleen helder geluid en kristalhelder geluid nodig voor communicatiechats en achtergrondgeluid in de game.Deze luidsprekercollectie bevat echter 5.1- en 7.1-surroundgeluidssystemen.

De beste computerluidsprekers zijn misschien niet zo alomtegenwoordig als ze ooit waren, vaak vervangen door de beste gaming-koptelefoons, maar er is nog steeds een plaats voor hen in pc-gaming. Begrijp me niet verkeerd, we houden van goede koptelefoons, maar het kan een heel andere game-ervaring zijn om twee tweeters te hebben die je laten exploderen met geluid vanuit alle hoeken en een subwoofer die je doet trillen.

De AudioEngine A2+ is een andere optie voor wie op zoek is naar helder geluid in een pakket met twee luidsprekers, hoewel fanatieke gamers hun aandacht kunnen richten op de Logitech G560, die een krachtige subwoofer bevat. Je kunt uitgebreide verlichtingspatronen aanpassen of de speakers zelf lichtpatronen laten creëren, afhankelijk van de game die ...

Deze luidsprekers bevatten twee satellieten met elk twee luidsprekers, een tweeter voor hoge tonen en een middentonenluidspreker voor een voller geluid, evenals een zeer krachtige subwoofer. Het geluid dat door deze lay-out wordt geproduceerd, is even indrukwekkend als luid en Razer heeft geweldig werk verricht door deze luidsprekers af te stemmen zodat je je midden in de actie bevindt.

De beste computerluidsprekers voor 2021 | PCMag | Opmerkingen

De overgrote meerderheid van de computerluidsprekers, evenals alle Bluetooth-luidsprekers en draadloze luidsprekers, zijn aangedreven of "actief". Dit betekent dat er een versterker in de luidspreker zelf is ingebouwd om het ontvangen signaal op te vangen en de luidsprekers voldoende te voeden om het te reproduceren. Dit is erg handig, want hierdoor heb je geen aparte versterker nodig om je speakers aan te sturen; je sluit ze gewoon aan op je computer en ze werken.

Voor budgetluidsprekers zijn AmazonBasics USB-aangedreven computerluidsprekers niet geschikt. Het geluid is helder met diepe bas en luid genoeg om aan al uw dagelijkse gebruiksbehoeften te voldoen. Bovendien fungeren LED-accentlampen als een staande lamp op uw kantoortafel, waardoor ze nog stijlvoller worden.

Top 10 beste gaming-luidsprekers op de markt 2019 beoordelingen. De beste gaming-speakers op instapniveau. 1 Cyber ​​Acoustics 2.1 speaker audiosysteem met subwoofer en schakelkast. 2 Avantree desktop Bluetooth-computerluidsprekers.

De GOgroove BassPulse-computerluidspreker geeft het begin van het spel.Dit aantrekkelijke pakket wordt ondersteund door een degelijk geluid. Gameheads zullen dol zijn op de manier waarop deze luidspreker is ontworpen om hun virtuele persoonlijkheden te weerspiegelen.

De 4 beste computerluidsprekers in 2021 | Beoordeling door Wirecutter

Senior schrijver Brent Butterworth is sinds 1990 professioneel bezig met het bewerken van audiomateriaal en heeft als redacteur of schrijver gewerkt voor SoundStage, Sound & Vision, Home Theater Review, Home Theater Magazine en vele andere publicaties. Gedurende deze tijd regisseerde en publiceerde hij meer blind ...

Deze gaming-luidsprekers zijn ontworpen om het geluid rechtstreeks naar uw oren te leiden, en deze luidsprekers produceren het geluid absoluut zonder enige vervorming. Het instellen van deze luidsprekers is ongelooflijk eenvoudig met een eenvoudige plug-and-play USB-poort die perfect is voor elk type computer. Verrassend genoeg bieden deze luidsprekers geen specificaties voor het algehele luidsprekervermogen of frequentiebereik, maar als de hoge beoordelingen op Amazon en het grote aantal beoordelingen iets betekenen, is onze recensie relevant.

TaoTronics-gamingcomputerluidspreker, dubbele pc-soundbar met krachtige 7W-stuurprogramma's, kleurrijk RGB-licht, Bluetooth 5.0 of 3,5 mm Aux-in draadloze verbinding

De membranen van gewone computerluidsprekers produceren vaak een gedempt, vlak geluid dat gewoon niet geschikt is om te gamen. Dit is de reden waarom je altijd een model moet kiezen dat expliciet is ontworpen voor gaming, omdat het membranen heeft die geluid kunnen produceren in een breed scala aan frequenties.

De 10 beste gaming-luidsprekers van 2018 - Gids en recensies

Best beoordeelde gaming-luidsprekerbeoordelingen. 1. Genius SW-G2.1 2000 Power Gaming-luidsprekersysteem. Als je geweldig geluid wilt, een handig formaat dat bij je computerbureau past en een prachtig audiovolume, dan zijn dit de beste gamingluidsprekers voor jou. De Genius Beast Power belooft je buren wakker te maken. Hij produceert een hoog watt uit zijn twee satellietluidsprekers om je gaming zeer levendig te laten klinken en de subwoofer zal je een beetje opschudden, waardoor je game-ervaring heel echt wordt.

Sluit luidsprekers aan en laat de muziek door je omgeving zweven. Ten tweede is de technologie veel geavanceerder in externe luidsprekersystemen dan een in-ear of on-ear headset. In het volgende gedeelte zullen we beoordelingen geven van de beste computerluidsprekers die het meest geschikt zijn voor het dagelijkse kantoor.

Deze passie heeft ons een gemeenschappelijke stem gegeven en helpt ons er elke dag naar te streven om lezers te helpen de beste ervaring op Electronicsmarket.org te hebben. Met de steun van AI en Big Data, samen met de laatste beoordelingen van topexperts, hebben we de producten gesorteerd en gecategoriseerd op basis van gebruikersbehoeften.

De speakers zorgen voor de juiste bas en geluid omdat ze ontworpen zijn voor computers. U moet uw prijsklasse bepalen, want die bepaalt welke luidspreker u mee naar huis kunt nemen. Bovendien moet u de connectiviteit verifiëren. Veel mensen zouden graag voor bluetooth speakers gaan omdat die handiger zijn.

Beste pc-luidsprekers voor 2021 - CNET

Merk op dat we veel van deze keuzes niet volledig hebben beoordeeld, maar naar alle geselecteerde modellen hebben geluisterd. Als je op zoek bent naar geweldig geluid, lees dan verder - de juiste luidspreker voor je computer is er zeker. Bovendien zullen we deze lijst regelmatig bijwerken naarmate er meer laptop- en desktopluidsprekeropties beschikbaar komen.

Of je nu een paar onopvallende desktopluidsprekers nodig hebt voor dagelijks gebruik, of een enorme 5.1 surround sound-opstelling voor serieuze verkenningen van kerkers, je bent hier aan het juiste adres. Wat je speaker ook nodig heeft, hieronder vind je het perfecte geluidssysteem om je gaming-setup te verbeteren.

SUDOTACK-gamingcomputerluidsprekers, 10 W USB-aangedreven stereo-multimedialuidsprekers, met RGB-aanraakbedieningsachtergrondverlichting, 5 LED-lichtmodi, 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting, voor desktopcomputer, monitorlaptop, projectoren, televisies.

Het belangrijkste is dat alle computerluidsprekers grondig worden getest op geluidskwaliteit met behulp van een gevarieerde afspeellijst met muziek, films en tv-programma's. We spelen een verscheidenheid aan games met speciale aandacht voor positioneel geluid, heldere dialogen en speciale effecten. We testen de speakers ook met in-game chat en audio of

Snelle beoordelingen van de beste computerluidsprekers onder $ 50 in 2021

Hoewel computers ingebouwde luidsprekers hebben, of het nu een laptop of een desktop is, zijn de luidsprekers over het algemeen zwak. Sommigen van hen zijn bijna onhoorbaar vanwege hun slechte kwaliteit. Ze leveren dus nooit kwaliteitsgeluid. Gelukkig heb je de vrijheid om het soort geluid dat je van je computer krijgt te verbeteren door toe te voegen

Deze lijst met de beste computerluidsprekers die u kunt kopen, is het resultaat van praktijktesten en deskundig onderzoek. De eerste keuze, de Klipsch R-51PMs, staat nu op mijn bureau, ondanks dat ik al vele jaren veel duurdere Dynaudio LYD 7s gebruik.

Led Luidsprekersysteem Gaming Luidsprekers Gaming Speelt Spel Speelgoed Luidspreker. Top 10 beste gaming-luidsprekers in 2021 - 10bees. In je vrije tijd kan het spelen van computergames interessant zijn, maar niet zo leuk als wanneer je games vergezeld gaan van geluid.

We waren in staat om de beste computerluidsprekers onder de $ 50 te verzamelen die u van dienst zouden moeten zijn, of u nu de voorkeur geeft aan games, muziek, films of andere computertaken op desktops en laptops. . Het is erg belangrijk om te begrijpen dat hoewel deze erg nuttig voor je zijn, ze misschien niet de duurdere op de markt verslaan.

10 Top 10 beste gaming-luidsprekers in 2018-ideeën | luidspreker, computer ...

Led Luidsprekersysteem Gaming Luidsprekers Gaming Speelt Spel Speelgoed Luidspreker. Top 10 beste gaming-luidsprekers in 2021 - 10bees. In je vrije tijd kan het spelen van computergames interessant zijn, maar niet zo leuk als wanneer je games vergezeld gaan van geluid.

Elk van deze geavanceerde opties geeft je een mooie geluidskwaliteit en een behoorlijke hoeveelheid bas, zodat je de muziek echt kunt voelen. Ze zijn ook geweldig voor gamers die ten volle willen profiteren van de explosies, en sommige bieden ook de mogelijkheid om een ​​subwoofer toe te voegen. Wanneer gebruikers onze onafhankelijk gekozen redactionele keuzes kopen, kunnen we commissies verdienen om de Wiki te helpen financieren.

De krachtige computerluidspreker biedt uitstekende geluidsprestaties, waardoor u een aangename ervaring kunt hebben bij het kijken naar films of het luisteren naar muziek. De 10 W RMS-computerluidspreker heeft een krachtige bas die uw speelervaring kan verrijken. Dankzij het eenvoudige bedieningsontwerp kunt u eenvoudig het volume regelen en de hoofdtelefoon gebruiken.

Lees 7 klantrecensies van Logitech X210 2.1-luidsprekers en vergelijk ze met andere computerluidsprekers in Review Center.

Luidsprekers voor laptops en pc's | USB-luidsprekers en computer | Argos

Gebruik de pijlen omhoog en omlaag om te herzien en enter om te selecteren. Gebruikers van aanraakapparaten, verkennen door aanraking of veegbewegingen.

Logitech-computerluidsprekers leveren een rijk geluid voor muziek, films, games en meer op je pc of Mac.

Gelukkig hebben gaming-speakers in de loop der jaren een heel lange weg afgelegd en zijn ze tegenwoordig verre van duur. Integendeel, ze zijn veel goedkoper dan de meeste mensen zich realiseren gezien hun immense functionaliteit. Dat gezegd hebbende, moeten we erop wijzen dat gaming-luidsprekers in alle soorten en maten verkrijgbaar zijn, vooral aan de bovenkant van het prijsspectrum. Wanneer u een aankoop doet, moet u speciale aandacht besteden aan het uitgangsvermogen, de surroundgeluidsmogelijkheden, het verbindingstype en het algehele ontwerp.

# 5. 2.1 Computerluidsprekers met zware bas

7 beste gamingcomputerluidsprekers om te kopen (2021)

Speakers van gamingcomputers met surround sound zijn in alle dimensies hoorbaar, waardoor ze een echte factor zijn. De hoge tonenbalans en het ontbreken van basbombardement versterken de kwaliteit die een sensationele hoorervaring geeft. Deze geluidskwaliteit is beschikbaar in een reeks van 2.1, 5.1 tot 7.1 audiosystemen die momenteel tegen redelijke prijzen worden aangeboden.

Elk van de volgende gaming-speakers op Amazon zorgt ervoor dat je gaming maximaal geluidsplezier geeft. Naast het opfleuren van de game-ervaring, vergroten deze luidsprekers het plezier van films kijken, liedjes afspelen, programmeren of visueel werk doen.

WERKT MET: Draaitafels met ingebouwde of externe voorversterkers, alle muziekspelers: telefoons, desktops, laptops, notebooks, tv's met analoge uitgang, cd- en dvd-spelers, videogameconsoles en alle producten met mini-jack 1/8" of RCA uitgangen.

De Corsair HS80 RGB Wireless brengt de high-end microfoon van de Virtuoso voor een lagere prijs. Zou deze helm een ​​winnaar kunnen zijn? De huiscurve: hoe we onze doelreacties bereiken met de koptelefoon. Waar komen de doelcurves van SoundGuys vandaan? 12 computerluidsprekers.

recensie computerluidspreker | Gewoon weer een WordPress.com blog

Logitech biedt een verscheidenheid aan computerluidsprekersystemen, variërend van relatief goedkope 21 2-luidsprekersystemen tot 51 en 61 powerplay-computersystemen met meerdere surround-luidsprekers. Beschrijving van de fabrikant: Verhoog het geluid op uw pc met.

Finderiko analyseert en vergelijkt alle gaming computer speakers vanaf 2021. De top 10 gaming computer speakers kun je eenvoudig vergelijken en kiezen.

Computerluidsprekers voor gaming: een koopgids. Computerluidsprekers zijn er in vele soorten, maten en configuraties. U kunt luidsprekers krijgen die worden geleverd met een subwoofer, één met een soundbar of slechts twee luidsprekers van hetzelfde formaat. Elk type luidspreker heeft unieke eigenschappen waardoor ze misschien ideaal zijn voor de ene persoon, maar niet geschikt voor de andere. Om u te helpen bepalen welke computerluidsprekers het beste bij uw opstelling passen, volgen hier enkele van de belangrijkste factoren waar u op moet letten bij het kiezen van computerluidsprekers voor uw spelopstelling.

Draadloze Bluetooth Gaming Computer Luidspreker FM Klok Wekker - Zwart.

De beste gaming-luidsprekers voor pc (keuzes 2020 + veelgestelde vragen)

Budget: je hoeft niet veel uit te geven aan een pc-luidsprekeropstelling als je een casual gamer bent die gewoon fatsoenlijke audio-uitvoer wil, en een goedkope basisconfiguratie is waarschijnlijk alles wat je nodig hebt, vooral als je voornamelijk een koptelefoon of oortelefoons voor games en zie je speakers als een aanvulling op ...

Deze site bespreekt USB-aangedreven computerluidsprekersystemen die ideaal zijn voor computeraudio van een mobiele laptop - of als een compacte, ruimtebesparende computerluidsprekeroplossing op uw desktop-pc, pc of Mac. De beste draagbare luidsprekeropties zijn USB-laptopluidsprekers voor MacBook Pro en Air, NetBooks en UltraBooks. De groeiende populariteit van mobiele laptops heeft geleid tot een sterke stijging van de vraag naar compacte en lichtgewicht reisluidsprekers en audioapparaten. Tablets en mobiele telefoons hebben geleid tot een trend naar draadloze Bluetooth-audio-oplossingen voor nog meer vrijheid buiten het kantoor.

De TaoTronics gaming computer speaker is verkrijgbaar in de kleur zwart en kan draadloos of bedraad worden aangesloten. Bovendien heeft hij een krachtig stereogeluid met twee nauwkeurig afgestelde 7W-drivers.

Luidsprekerkabel Stereo Luidsprekers Bluetooth Luidsprekers Som Home Theater Pc Muziek Luidspreker Macbook Case Laptop Surround Sound Gaming Computer.

Beste computerluidsprekers onder $ 200

Met in totaal zes luidsprekers, waaronder een subwoofer, levert de Logitech Z906 THX-gecertificeerd Dolby 5.1 digitaal surround-geluid. Het Z906-systeem kan worden gebruikt voor gaming of media op uw computer of in uw thuisbioscoop. De Z906 wordt geleverd met 3,5 mm-aansluiting, RCA, zeskanaals directe, coaxiale en optische ingangen.

Показано 45 записей