Alles over computers en technologie

Beste audiofiele computerluidspreker

De 10 beste audiofiele computerluidsprekers {Update ...}

Het publiek koopt liever dergelijke audiofiele luidsprekers voor computers als extra accessoire bij computers om hifi-geluidsweergave te ontvangen. Door op de best mogelijke manier aan uw entertainmentbehoeften te voldoen, zijn deze nieuwste audiofiele luidsprekers ongelooflijk aantrekkelijk en hebben muziekliefhebbers er waarde aan.

Sommige van deze computerluidsprekers kunnen verbinding maken via Bluetooth, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over lelijke kabels die rond uw kantoorruimte slingeren; anderen, moet u verbinding maken met een bron via meer traditionele middelen (d.w.z. bedraad). Maar alle onderstaande producten bieden voldoende algemene prestaties om onze lijst met de beste computerluidsprekers op de markt te maken.

Als je je afvraagt ​​welke audiofiele computerluidsprekers je geld waard zijn en welke niet, geef jezelf dan een klopje! Waarom? Omdat u een prijsbewust persoon bent die de waarde van uw geld kent. Gelukkig bent u bij ons aan het juiste adres. De volgende lijst bevat enkele van de beste computerluidsprekers die u op uw computer kunt aansluiten zonder de bank te verslaan.

De term boekenplankluidspreker beschrijft in het algemeen elke luidspreker die comfortabel op een boekenplank past en bedoeld is voor gebruik in een stereopaar of een andere opstelling met meerdere luidsprekers. Vooral onder audiofielen heeft dit echter een veel grotere implicatie: boekenplankluidsprekers zijn kleine, niet-aangedreven stereo's.

8 beste audiofiele computerluidsprekers om naar muziek te luisteren [2021]

Als je een audiofiel bent, is het kopen van de beste speakers zeker de moeite waard. Muziek moet in de beste kwaliteit worden beluisterd. Getalenteerde artiesten en producers kunnen muziek van de beste kwaliteit produceren die geweldig zou klinken op elke luidspreker. Toch klinken deze nummers zoveel beter op luidsprekers van hoge kwaliteit.

Je kunt deze luidsprekers aansluiten op elke computer, desktop-pc of Mac, ze kunnen op bijna elke telefoon worden aangesloten en je kunt ook profiteren van draadloze adapters. Binnenin de speakers heb je Kevlar woofers en zijden tweeters. Handgemaakte MDF-houten kasten geven een subtiele afwerking en presenteren de luidsprekers terwijl ze de

Uiteindelijk is het verkrijgen van waar voor uw geld het uiteindelijke doel van elke investering. Als het om gereedschappen gaat, zijn mensen op zoek naar duurzaamheid en veel functies. Als u ook de effectieve eigenschappen van audiofiele computerluidsprekers niet kent, zal deze koopgids u op de best mogelijke manier helpen.

Productafmetingen: 3,14 x 1,2 x 1,78 inch, mini-USB-luidspreker, back-upruimte, voor een opgeruimd bureau. Het is compatibel met USB1.1, USB2.0. Sluit gewoon de USB-kabel aan op je computer en je hebt geen 3,5 mm-aansluiting nodig. Twee stereoluidsprekers kunnen een gebalanceerd, puur en stereogeluidseffect bereiken en samenkomen om op te staan. kantoor.

Audiofiele pc-luidsprekers: 10 beste luidsprekers onder $ 100 [editie 2017]

# 3. Edifier Exclaim BI-Amped 2.0 luidsprekersysteem (E10). Edifier lijkt de dominante luidsprekermarkt te zijn met een aantal luidsprekers in de mand die de beste audiofiele pc-luidsprekers zijn met een beperkt budget. De luidspreker staat bekend om zijn ongelooflijke digitale signaalverwerking en dynamisch bereikcompensatie, waardoor luisteraars kunnen genieten van helder geluid.

Zoals je misschien in sommige gevallen hebt opgemerkt, verslaat $ 50 tech $ 200 tech. Dus ja, het is mogelijk om een ​​geweldige audiofiele computerluidspreker van minder dan $ 500 te krijgen. Hier zouden we enkele van de beste audiofiele computerluidsprekers opsommen die je zeker zou moeten pakken in het bereik van $ 100 tot $ 500.

Zoals elke audiofiel weet, zal akoestiek een groot verschil maken, dus het is een groot pluspunt om je speakers op deze manier af te stemmen. Als stereosysteem kunnen deze luidsprekers de midden- en hogere tonen beter aan, waardoor ze ideaal zijn voor gamen en films kijken op je computer.

Als het om gereedschappen gaat, zijn mensen op zoek naar duurzaamheid en veel functies. Als u ook de effectieve eigenschappen van audiofiele computerluidsprekers niet kent, zal deze koopgids u op de best mogelijke manier helpen. Een algemeen idee krijgen van deze factoren zal nuttig zijn om de beste prijs-kwaliteitverhouding te krijgen.

11 Beste computerluidsprekers: verbeter uw pc-geluid ...

Of u uw computer nu gebruikt voor werk of ontspanning, een echt meeslepend geluidssysteem kan uw technologie echt naar een hoger niveau tillen. De beste computerluidsprekers kunnen dit. Games, films, zoomgesprekken en meer: ​​als je alles perfect hoort, voelt het allemaal echter aan.

Uniek ontworpen 2.1-audiosysteem dat in staat is om op internet een aantal audiobronnen te hosten via 3,5 mm aux-ingang, computer-naar-computer-tekeninvoer en cd-naar-cd-tekeninvoer. Magnetisch afgeschermde bidirectionele satellieten met een elegant design.

Edifier lijkt de dominante luidsprekermarkt te zijn met verschillende luidsprekers in de mand die de beste audiofiele pc-luidsprekers zijn. De luidspreker staat bekend om zijn ongelooflijke digitale signaalverwerking en dynamisch bereikcompensatie, waardoor luisteraars kunnen genieten van helder geluid.

Kwaliteit niet helemaal audiofiel ... maar heel dichtbij! Corsair-luidsprekers. Uitstekend zolang hij speelt. Uitzonderlijk. Uitstekend 2.1, inbranden vereist. 3, Audioengine A2 Premium aangedreven desktopluidsprekers - paar (zwart).

De beste audiofiele computerluidsprekers voor uw pc (2020 ..

Een van de meest populaire audiofiele luidsprekers voor computers is de Kilpsch Promedia 2.1. Voor $ 149 kun je THX-gecertificeerde computerluidsprekers in handen krijgen die geweldig geluid leveren voor cd's, streaming en je MP3-downloads.

Je zoektocht naar de beste audiofiele computerluidsprekers 2019 verschijnt in een oogwenk. Typ het gewoon in het zoekvak, we geven je de meest relevante en snelst mogelijke resultaten.

Mooi zo. Geweldige opzet .... goedkoop, maar de moeite waard. Kwaliteit niet helemaal audiofiel ... maar heel dichtbij! Corsair-luidsprekers. Uitstekend zolang hij speelt. Uitzonderlijk. Uitstekend 2.1, inbranden vereist. 3, Audioengine A2 Premium aangedreven desktopluidsprekers - paar (zwart).

Computerluidsprekers zijn een waardevol goed, niet alleen voor thuis, maar ook voor op de werkplek. Ze hebben duidelijk een kritische toepassing in verschillende media-industrieën, zoals televisie, muziek en nieuwsmedia. Ze kunnen ook belangrijk zijn voor het bekijken van audio-informatie in verschillende beroepen, zoals advocaten.

13 beste audiofiele computerluidsprekers onder $ 100 tot $ 500 ...

Zoals je misschien in sommige gevallen hebt opgemerkt, verslaat $ 50 tech $ 200 tech. Dus ja, het is mogelijk om een ​​geweldige audiofiele computerluidspreker van minder dan $ 500 te krijgen. Hier zouden we enkele van de beste audiofiele computerluidsprekers opsommen die je zeker zou moeten pakken in het bereik van $ 100 tot $ 500.

Passief versus Actief: Audiofiele luidsprekers kunnen actief (aangedreven) of passief (niet-aangedreven) zijn. Passieve luidsprekers hebben geen ingebouwde versterking, wat betekent dat je ze moet aansluiten op een stereo-ontvanger om ze te laten werken. Actieve luidsprekers zijn een meer alles-in-één oplossing; ze hebben een voorversterker, volumeregelaars en ingangen (poorten waarmee je apparaten kunt aansluiten ...

WAAROM WE ER VAN HOUDEN: Onze topkeuze voor audiofiele computerluidsprekers combineert draagbaarheid en hoogwaardige audioprestaties, waarbij het versleten ontwerp van de behuizing een gedetailleerd geluid produceert. We houden ervan hoe het grote geluidsbeeld ons in staat stelt om de plaatsing van instrumenten te horen voor een meer meeslepende ervaring.

75 spreker beoordelingen. Begin met onze keuzes voor de beste sprekers hieronder. Dit zijn degenen die we aanbevelen op basis van onze tests en diepgaande sprekerrecensies.

Top 10 audiofiele computerluidsprekers van 2021 - Gids voor topreviews

10 beste audiofiele computerluidsprekers van januari 2021. 100 miljoen consumenten hebben dit jaar geholpen. Best Picks gerelateerd adviesbulletin.

Edifier S350DB Luidspreker- en subwoofersysteem 2.1 Bluetooth v4.1 aptX-luidsprekersysteem Draadloos geluid voor computerruimtes, woonkamers en holen. #2 bestseller van de beste speakers voor audiofiele computers.

Ontwerp: Als we het algehele ontwerp net hebben bedacht, zien audiofiele computerluidsprekers zoals deze luidsprekers er redelijk goed uit met een uitgebalanceerde geluidskwaliteit. Bovendien moeten de rechter- en linkerluidspreker perfect magnetisch zijn afgeschermd om te voorkomen dat ze interfereren met andere elektronische apparatuur, die een bewegend geluid produceert.

De beste reviewsgids analyseert en vergelijkt alle audiofiele computerspeakers van 2021.

De 9 beste computerspeakers van 2021

Onze lijn van de beste computerluidsprekers is een geweldige investering voor iedereen die zijn desktopaudio-ervaring wil verbeteren. Hoewel je aantoonbaar een vergelijkbare ervaring kunt krijgen door een digitale audio-omzetter en een solide hoofdtelefoon te combineren, kan geen van deze de haptische ervaring van een speciale subwoofer evenaren.

Een van de meest iconische luidsprekers van de jaren 70, de originele JBL L100 is terug als de L100 Classic, en het is zonder twijfel de droomluidspreker van een babyboomer. Als je een bepaalde leeftijd hebt en je de invloed van het origineel herinnert, zal deze nieuwe release je liefde voor muziek weer aanwakkeren. Als je een millennial-audiofiel bent met diepe zakken en jezelf wilt trakteren op een geluid dat destijds de klassieke rock aanwakkerde, verdient de L100 Classic serieus gehoor.

Computergebruikers over de hele wereld zijn op zoek naar goede luidsprekers voor een redelijke prijs waarmee ze films kunnen kijken, naar muziek kunnen luisteren en games kunnen spelen. Wat betreft gamers, ze hebben al veel geld uitgegeven om hun gaming-pc's te bouwen en kunnen het zich daarom niet veroorloven om te veel uit te geven aan luidsprekers.

Als je een echte audiofiel bent zonder het geld om je gewoonte vol te houden, dan vind je ons artikel Top 10 beste krachtige luidsprekers misschien nuttig voor je. Deskundig advies. Bij het winkelen voor goedkope computerluidsprekers vindt u de meeste ...

Amazon-bestsellers: de beste computerluidsprekers

Computerluidsprekers, dynamische RGB-computersoundbar, Bluetooth 5.0 en 3,5 mm HiFi-stereo-hulpverbinding, USB-aangedreven computerluidsprekers voor desktop, pc, laptop, tablets.

Bekijk de 11 beste audiofiele desktopluidsprekers onder de $ 50 tot $ 500 die je niet alleen een geweldige geluidskwaliteit geven, maar ...

De kwaliteit van het geluid dat u in uw kamer hoort, zal nooit zo goed zijn als de kamer zelf. Met andere woorden, een paar luidsprekers van $ 250 klinkt beter in een kamer die is behandeld om galm te dempen dan een paar luidsprekers van $ 10.000 in een lege kamer met vloeren en kale muren.

We analyseren duizenden gebruikers- en productrecensies om voor elk merk een bruikbaarheidsscore te genereren. Deze bruikbaarheidsscore houdt rekening met productvoordelen, prijs en klantrecensies om u een onbevooroordeelde lijst te geven van de 10 beste betaalbare audiofiele luidsprekers die u kunt kopen. U kunt meer lezen over ons algoritme en proces in detail op onze over pagina.

10 beste audiofiele luidsprekers

Wat is de gemiddelde prijs van een goede audiofiele speaker? Het beantwoorden van deze vragen is niet eenvoudig omdat er te veel keuzes en te veel data zijn om te verwerken. In deze specifieke situatie komt ons data-analyseplatform goed van pas. We analyseren duizenden gebruikers- en productrecensies om voor elk merk een bruikbaarheidsscore te genereren.

De R-51PM's zijn echter niet alleen voor audiofielen. Met een verrassend heldere 120W-versterker die beide luidsprekers aanstuurt, zijn de R-51PM's een plug-and-play luidsprekeroplossing waar iedereen uit kan kiezen. Terwijl mijn paar op mijn bureau woont, heb ik ze in het verleden voor verschillende doeleinden verplaatst.

Alibaba.com biedt u een verscheidenheid aan audiofiele computerluidsprekeropties om u te helpen het beste product te kiezen voor uw budget en vereisten. Deze producten zijn RoHS-, ISO- en CE-gecertificeerd en worden verkocht door gerenommeerde leveranciers van audiofiele luidsprekers en groothandels. Bezoek nu de site en profiteer van eindeloze productdeals.

Ik besprak de 5 beste budget audiofiele luidsprekers volgens mijn onderzoek. Deze speakers verschillen qua specificaties van elkaar maar dienen perfect voor een audiofiele geest. Sommige zijn goed voor muziek, andere voor thuisbioscopen; sommige hebben de beste leveringskwaliteit.

Vind trendy en krachtige audiofiele varianten van computerluidsprekers

De ter plaatse beschikbare audiofiele computerluidsprekers zijn efficiënt en krachtig genoeg voor binnen- en buitenevenementen en werken op batterij of elektronisch opgeladen. Deze audiofiele computerspeakers zijn uitgerust met een tweeweg audiofilter en volledige wooferformaten zoals 8 inch.

"Compacte" luidsprekers zoals boekenplankluidsprekers voor thuisbioscooptoepassingen worden gemaakt door honderden fabrikanten, maar de beste op de markt worden gemaakt door JBL, Klipsch en Tannoy. Betaalbare audiofiele luidsprekers kunnen deze topmerken meestal verslaan, maar kosten enkele duizenden per luidspreker.

Geïnteresseerd in andere audiotips? Bekijk tips uit onze andere handleidingen, waaronder de beste draadloze hoofdtelefoons, de beste Bluetooth-luidsprekers, de beste draaitafels en de beste uitrusting om muziek te leren. Als je iets koopt via links in onze stories, kunnen we een commissie verdienen. Het ondersteunt onze journalistiek.

Het A2+-paar van Audioengine brengt je misschien wat meer terug, dit is een premium audiofiele niveauset. Ze hebben ingebouwde digitaal-naar-analoog-converters met goed ontworpen circuits. Ze zijn USB-aansluitbaar en hebben variabele RCA-uitgangen om op uw geluidsinstallatie te steunen door subwooferopties toe te voegen of misschien zelfs een draaitafel als u een aspirant-DJ bent.

Wat zijn de beste computerluidsprekers voor een audiofiel?

Sony Het antwoord op deze vraag is sterk afhankelijk van het type speakers dat je zoekt en je budget. "Compacte" luidsprekers zoals boekenplankluidsprekers voor thuisbioscooptoepassingen worden gemaakt door honderden fabrikanten, maar de beste op de markt worden gemaakt door JBL, Klipsch en Tannoy.

Hoe u de beste pc-luidsprekers onder de 100 kiest. Grootte. Je weet het misschien niet, maar veel van de meer betaalbare luidsprekers zijn ofwel nieuw en kleiner om draagbaarder te zijn, of ouder en veel groter. Het is vrij eenvoudig om goede kwaliteit te vinden, maar misschien wilt u de afmetingen bekijken als u ...

Koop premium computerluidsprekers van Best Buy. Vind elke dag lage prijzen en koop online voor levering of afhaling in de winkel.

Показано 47 записей