Alles over computers en technologie

Betekenis van computerluidsprekers

De definitie van sprekers gedefinieerd en uitgelegd in duidelijke taal.

Daarom worden de meeste externe luidsprekers in computers versterkt, wat betekent dat ze elektriciteit gebruiken om het signaal te versterken. Luidsprekers die de geluidsinvoer kunnen versterken, worden vaak actieve luidsprekers genoemd. U kunt meestal zien of een luidspreker actief is als deze een volumeregeling heeft of

Toen computerspellen, digitale muziek en andere media populair werden, begonnen fabrikanten externe luidsprekers te maken die een betere geluidskwaliteit en verbeterde bas produceerden.

spreker - iemand die de taal spreekt; iemand die praat (vooral iemand die een openbare toespraak houdt of iemand die bijzonder spraakzaam is); “De spreker aan het begin”; "een leraar van nuttige stelregels".

Ik denk dat je met luidspreker een luidsprekerconus bedoelt. (hoewel ik ook de andere delen van het luidsprekersysteem zal uitleggen). Zoals je misschien al weet, bestaat geluid uit trillingen in de lucht. De functie van een luidspreker is om een ​​elektrische golf op te vangen en om te zetten in een mechanisch signaal...

Wat betekent computerluidspreker?

Meer geavanceerde computerluidsprekers kunnen een subwoofereenheid hebben om de basweergave te verbeteren, en deze eenheden bevatten meestal eindversterkers voor zowel de woofer als de kleine satellietluidsprekers. Sommige computermonitoren hebben vrij eenvoudige ingebouwde luidsprekers.

Computerluidsprekers die doorgaans bij computersystemen worden geleverd, zijn klein, van plastic en hebben een slechte geluidskwaliteit. Sommige computerluidsprekers hebben equalizerfuncties zoals bas- en treble-regelaars. Interne versterkers hebben een externe voedingsbron nodig, meestal een AC-adapter.

Luidsprekers zijn populaire uitvoerapparaten die worden gebruikt met computersystemen. Ze ontvangen audio-invoer van de geluidskaart van de computer en produceren audio-uitvoer in de vorm van geluidsgolven. De meeste computerluidsprekers zijn actieve luidsprekers, wat betekent dat ze een interne versterker hebben waarmee u het volume of de amplitude van het geluid kunt verhogen. De luidsprekers worden meestal per paar geleverd, waardoor ze stereogeluid kunnen produceren uit twee afzonderlijke audiokanalen.

Computerluidsprekers zijn een essentieel onderdeel van de hedendaagse desktop- en laptophardware. Of het nu gaat om aangedreven externe luidsprekers of ingebouwde luidsprekers, deze apparaten bieden gebruikers essentiële feedback in de vorm van geluidsversterking.

De beste computerluidsprekers in 2021 | Tom's gids

Dit betekent dat je zo'n beetje alles op deze speakers kunt afspelen en dat je de bediening eenvoudig van persoon op persoon kunt overdragen. Als je iets krachtigs nodig hebt voor een geïmproviseerd dansfeest, zal de G560 in een mum van tijd werken en zelfs zijn eigen licht geven ...

Welkom bij een gids voor de verschillende soorten computerluidsprekers. Ja, het is verwarrend tegenwoordig. Er zijn luidsprekers in allerlei soorten, maten en functies.

De computerluidspreker is een uitvoerapparaat dat de gebruiker auditieve feedback geeft over de toestand van de computer. Het kan zo geavanceerd zijn als een 8-kanaals surround sound-systeem voor het afspelen van films en dergelijke, of zo basaal als de ingebouwde "pieperluidspreker" die alleen tot taak heeft kritieke fouten in de opstartvolgorde aan te geven wanneer video-uitvoer niet beschikbaar is .

Computerluidsprekers of multimedialuidsprekers zijn luidsprekers buiten een computer die de ingebouwde low-fidelity-luidspreker uitschakelen. Ze hebben vaak een interne versterker met laag vermogen. De standaard audio-aansluiting is een 3,5 mm stereo telefoonaansluiting

De beste computerluidsprekers voor 2021 | PCMag

Alle luidsprekers hebben een voeding nodig om te kunnen werken. Zonder dat er elektriciteit door de luidsprekers stroomt, is een luidspreker niet meer dan een doos met vreemd papier en stukjes metaal. De overgrote meerderheid van computerluidsprekers, evenals alle Bluetooth-luidsprekers en draadloze luidsprekers, zijn

Dit betekent dat de meeste van deze luidsprekers beter klinken dan de computerluidsprekers van tien jaar geleden, die vaak meer op uiterlijk dan op geluidskwaliteit zijn ontworpen.

Voor de prijs krijg je een 2.1-systeem, wat betekent dat er stereoluidsprekers op je bureau staan ​​en een subwoofer eronder. Alles is bedraad, maar met slechts drie snoeren tussen elk van de componenten, zou kabelbeheer niet al te moeilijk moeten zijn.

Hier vind je de betekenis van computerluidsprekers, synoniemen voor computerluidsprekers en afbeeldingen voor computerluidsprekers.

Top 10 computerluidsprekers onder $ 100 2021 Review

Computergebruikers over de hele wereld zijn op zoek naar goede luidsprekers voor een redelijke prijs waarmee ze films kunnen kijken, naar muziek kunnen luisteren en games kunnen spelen. Wat betreft gamers, ze hebben al veel geld uitgegeven om hun gaming-pc te bouwen en kunnen daarom niet

Sommige computermonitoren hebben vrij eenvoudige ingebouwde luidsprekers. Laptops worden geleverd met ingebouwde luidsprekers. Door de beperkte ruimte die beschikbaar is in laptops, produceren deze luidsprekers over het algemeen een slechte geluidskwaliteit. Voor sommige gebruikers is een kabel die het geluid van de computer verbindt ...

Batterijgevoede draadloze Bluetooth-luidsprekers hebben geen verbinding nodig. De meeste computers hebben ingebouwde luidsprekers met laag vermogen en hoge kwaliteit; wanneer externe luidsprekers zijn aangesloten, schakelen ze de ingebouwde luidsprekers uit. Altec Lansing claimt...

Lees de complete gids voor computerluidsprekers. Als je naar muziek luistert, films kijkt of games speelt op je desktop of laptop, dan kun je een goede set computerluidsprekers gebruiken. Ons favoriete paar is de Mackie CR4BT-set, die geweldig klinkt en is

Computerluidsprekers - De complete koopgids

De vraag naar computerluidsprekersystemen is de afgelopen jaren toegenomen, waarbij consumenten een krachtiger geluid en een veel betere geluidskwaliteit eisen dan de ingebouwde luidsprekers in hun laptops of draagbare apparaten kunnen bieden.

Computerluidsprekers of multimedialuidsprekers zijn luidsprekers die worden verkocht voor gebruik met computers, hoewel ze over het algemeen ook geschikt zijn voor andere audiotoepassingen, bijvoorbeeld voor een mp3-speler. De meeste van deze luidsprekers hebben een interne versterker en hebben daarom een ​​stroombron nodig, die kan worden gevoed via het lichtnet, vaak via een AC-adapter, batterijen.

Sommige van de luidsprekers op deze lijst hebben eenvoudige analoge aansluitmogelijkheden, maar de meeste bieden een of andere vorm van digitale verbinding, wat betekent dat je ze rechtstreeks op de USB-poort van een computer kunt aansluiten. Anderen hebben draadloze Bluetooth-connectiviteit, zodat u de ...

Maar de luidsprekers zorgen ervoor dat je niet volledig bent afgesloten van niet-gaminggeluiden zoals je deurbel of je hond die iets in de volgende kamer vernietigt, en ze maken je hoofd ook niet zweterig. . Dat is onze vraag deze week: Speel je liever met speakers of een koptelefoon? Onze antwoorden staan ​​​​hieronder en we horen die van jou graag in de reacties. Nu we het toch over het onderwerp hebben, hier zijn enkele van onze favoriete headsets en de beste pc-luidsprekers.

De 15 beste computerluidsprekers voor 2021 + keuze van de redactie

Computerluidsprekers zijn een waardevol goed, niet alleen voor thuis, maar ook voor op de werkplek. Ze hebben duidelijk een kritische toepassing in verschillende media-industrieën, zoals televisie, muziek en nieuwsmedia. Ze kunnen ook belangrijk zijn voor het bekijken van audio-informatie in verschillende beroepen, zoals advocaten.

Plastic behuizingen werken misschien goed voor computerluidsprekers, maar niet voor serieuze audiocomponenten. Kasten moeten over het algemeen van hout zijn of, meer gebruikelijk, vezelspaanderplaten van gemiddelde dichtheid (MDF).

Elke computerluidspreker is prachtig gemaakt en opvallend om naar te kijken. Als ze in gebruik zijn, kun je zien wat er aan de hand is en de lucht voelen bewegen. Qua stijl is dit een van de beste pc-speakers voor een computer.

Of je nu een traditionele desktop-pc gebruikt of een laptop met ingebouwde luidsprekers, je hoeft geen genoegen te nemen met blikkerig, onbevredigend geluid. Elk van deze geavanceerde opties geeft je een mooie geluidskwaliteit en een behoorlijke hoeveelheid bas, zodat je de muziek echt kunt voelen.

Computerluidsprekers - Mijn gids voor luidsprekers

Surround-luidsprekers zijn een integraal onderdeel van elk thuisbioscoopsysteem. De cijfers 5.1 en 7.1 hebben verschillende betekenissen, maar wat betekenen ze eigenlijk? Hier zijn de basisprincipes. Zonder al te technisch te zijn, heeft het standaardsysteem een ​​linker-, rechter- en middenluidspreker (LCR).

Wanneer u op zoek bent naar computerluidsprekers, wilt u luidsprekers die uw pc-geluid naar voren brengen zonder uw oren te belasten. U wilt de informatie die op deze YouTube-video wordt verzonden niet missen, of de melodie van uw favoriete muziek niet missen. Bij Screen Rant begrijpen we uw wens om geluid van goede kwaliteit te krijgen zonder een bedrag uit te geven waarvoor u de bank zou moeten breken. Dus lees verder om verschillende nieuwe moderne computerluidsprekers te bekijken en beslis zelf welke de ...

Moderators en prominente sprekers chatten op een online podium, en als leden van het publiek iets willen toevoegen aan het gesprek, kunnen ze virtueel hun hand opsteken.

Sprekersdefinitie: Een spreker op een vergadering, conferentie of andere bijeenkomst is iemand die een ... | Betekenis uitspraak, vertalingen en voorbeelden.

10 beste computerluidsprekers van 2021 - MerchDope

Het draadloze bereik is breed en stelt u in staat om muziek en andere audio-inhoud naar het luidsprekersysteem te streamen vanaf een afstand van maximaal 15 meter. een manier. Het Logitech Z623 computerluidsprekersysteem is ook THX-gecertificeerd, wat betekent dat je je in een bioscoop waant...

Als uw luidsprekers niet werken, kunt u dit als volgt oplossen en weer geluid op uw computer krijgen. U hebt uw pc gestart of uit de slaapstand gehaald. Maar om de een of andere reden is er geen geluid. U wordt niet begroet door de Windows-bel wanneer u zich aanmeldt

b: iemand die een openbare toespraak houdt. c: degene die als woordvoerder optreedt. 2: de voorzitter van een deliberatieve vergadering voorzitter van de Tweede Kamer. 3: spreker. Andere woorden van de spreker.

Het is een geweldige high-end computerluidspreker waaruit je kunt kiezen. Dit is een luidspreker die wordt geleverd met een aparte subwoofer en actieve monitoren. Het is een luidspreker die de meest uitzonderlijke geluidshelderheid biedt. De functies die het heeft zijn gebruiksvriendelijk en elke speler die op dit gebied investeert zal hiervan profiteren.

THX-certificering voor computerluidsprekers of surround sound-systemen

THX-gecertificeerde surround sound-systemen zoals 7.1, 5.1 of zelfs 2.1 multimedia surround sound home theater-systemen leveren THX-gecertificeerd geluid van computers, televisies en videogamesystemen. THX-certificering is niet gratis.

Bij sommige luidsprekers heb je moeite om te horen wat er aan de hand is. Je denkt misschien zelfs "kano, mag ik iets horen?" Met deze speakers heb je dit probleem niet. Ze zijn perfect om te luisteren naar wat je maar wilt op je computer.

Als er iets is aangesloten op de hoofdtelefoonaansluiting van uw computer, werken de luidsprekers niet. Op sommige desktops vind je de koptelefoonaansluiting aan de achterkant van de toren. Veel luidsprekersystemen hebben hun eigen koptelefoonaansluitingen, dus controleer of ...

Computerluidsprekers zijn de luidsprekers die veel worden gebruikt om luid naar muziek te luisteren. Veel merken bieden computerluidsprekers voor gebruik met computers. Het kopen van de best beoordeelde luidsprekers van bekende merken is niet eenvoudig. Voordat u de beste computerluidsprekers koopt, moet u nadenken over de kenmerken van de computerluidsprekers.

PC-luidsprekers - Goedkope aanbiedingen voor pc-luidsprekers | Currys PC World

De pc-luidsprekers hebben een vermogen van 3 W tot 500 W, van twee luidsprekers tot vijf luidsprekersystemen, met Bluetooth-connectiviteit waardoor streamen vanaf uw apparaten zonder kabels of kabels mogelijk is. De subwoofers leveren diepe basfrequenties die je echt kunt voelen, terwijl je met de 3,5 mm-aansluitingen verbinding kunt maken met je smartphone, tablet, mp3-speler of privé luisteren met ...

Logitech-computerluidsprekers leveren een rijk geluid voor muziek, films, games en meer op je pc of Mac.

Geniet van hifi-geluid wanneer u nieuwe pc-luidsprekers van Mwave koopt! Mwave biedt een breed scala aan pc-speakers van instap stereo speakers tot 5.1 en 7.1 surround speakersets. Ook zijn er bedrade en draadloze soundbars verkrijgbaar tegen scherpe prijzen.

GOLDWOOD SOUND INC Acoustic Audio AA5210 Bluetooth 5.1 Home Cinema-luidsprekersysteem met LED-verlichting en FM-tuner.

Ontdek de nieuwste Edifier computer en multimedia speakers...

Computerluidsprekers. Televisie en thuisbioscoop.

Hier kunt u de transparante illustraties, pictogrammen en clipart van HQ Computer Speakers verkennen met filterinstellingen zoals grootte, type, kleur enz. Perfectioneer uw persoonlijke project of ontwerp met deze transparante PNG-afbeeldingen van Computer Speakers, maak het nog persoonlijker en aantrekkelijker.

Luidspreker heeft veel verschillende betekenissen, van persoon die tegen een groep spreekt tot apparatuur die geluid versterkt voor iemand die een bepaalde taal vloeiend spreekt. Een moedertaalspreker van het Spaans kan bijvoorbeeld meestal zien of iemand de taal op de middelbare school heeft geleerd, omdat schoolboeken niet altijd alledaagse straattaal en uitdrukkingen bevatten.

iemand die zich uitdrukt in taal; iemand die praat (vooral iemand die een openbare toespraak houdt of iemand die bijzonder spraakzaam is); “De spreker aan het begin”; "een leraar van nuttige stelregels".

Beste computerluidsprekers voor uw keuze in 2019 - KB

De luidspreker wordt geleverd met een verwijderbare buitenhoes en het gewicht is draaglijk. Als u op zoek bent naar een hoge resolutie, biedt deze u dat en meer om uw luisterervaring te verbeteren. THX-certificering betekent dat de luidspreker strenge testmethoden heeft ondergaan die hem als duurzaam beschouwen en in staat zijn zijn functie uit te voeren.

Ik ben op zoek naar een vervanger voor mijn computer (desktop) speakers. Op dit moment heb ik een paar M-Audio-luidsprekers die ruis begonnen te genereren (en toch een enigszins irritante brom / ruis produceerden als ze stil waren). Ik ben altijd van plan om ze indien mogelijk te repareren om ze te vergelijken met alles wat ik besluit te kopen (gewoon voor de lol en zonder winst).

Ook ontbreekt de koptelefoonaansluiting, wat betekent dat als je een koptelefoon wilt aansluiten, je dat speakersysteem van de computer moet loskoppelen en de koptelefoon erin moet steken. De prijs is zeer betaalbaar in vergelijking met veel andere 5.1 audiosystemen.

Soms worden de luidsprekers transducers genoemd. Wat betekent de luidsprekerimpedantie? (De Ohm-waarden van de luidsprekers worden uitgelegd). Luidsprekerimpedantie, gemeten in Ohm, is de totale weerstand tegen de stroom van elektrische stroom door een spreekspoel van een luidspreker.

8 beste computerluidsprekers onder $ 100 in 2020 | Beste computertechnologie

Computerluidsprekers worden vaak gebruikt voor twee dingen: gamen of muziek. Meestal allebei. Het belangrijkste punt hier is dat je over het algemeen dat enorme 7.1-kanaals systeem niet nodig hebt, als je je favoriete films op je desktop wilt bekijken en

Het is dat hij tijdens zijn vormingsjaren in een echt Engelssprekende cultuur heeft geleefd, zodat het Engels moeiteloos werd geassimileerd als door osmose. Men kan geboren en getogen zijn in een land dat Engels als een van de officiële talen vermeldt en niet een

Computerluidsprekers of multimedialuidsprekers zijn luidsprekers die worden verkocht voor gebruik met computers, hoewel ze over het algemeen ook geschikt zijn voor andere audiotoepassingen, bijvoorbeeld voor een mp3-speler. De meeste van deze luidsprekers hebben een interne versterker en hebben daarom een ​​stroombron nodig, mogelijk via een

De enige grote functie die ik nodig heb, is dat de luidsprekers verbinding kunnen maken met mijn laptop en alles kunnen afspelen wat ik nodig heb vanuit mijn browser. Er moet een manier zijn om dit heel eenvoudige ding te doen - gebruik de draadloze luidsprekers als betere / luidere luidsprekers voor mijn

draadloze luidspreker Betekenis. draadloze luidspreker ... - Dict.Wiki

Er is relatief weinig informatie over draadloze luidsprekers, misschien kun je een tweetalig verhaal bekijken om te ontspannen, een fijne dag toegewenst! Tweetalige lezing van de dag. Een vrouw loopt een dierenwinkel binnen en ziet een schattig hondje.

Показано 57 записей