Alles over computers en technologie

Computer luidspreker versterker

Vind een trendy en krachtige computerluidsprekerversterker ... - Alibaba.com

De ter plaatse beschikbare computerluidsprekerversterkers zijn efficiënt en krachtig genoeg voor binnen- en buitenevenementen en werken op batterij of elektronisch opgeladen. Deze computerluidsprekerversterkers zijn uitgerust met een tweeweg audiofilter en volledige wooferformaten zoals 8 inch.

De overgrote meerderheid van de computerluidsprekers, evenals alle Bluetooth-luidsprekers en draadloze luidsprekers, zijn aangedreven of "actief". Dit betekent dat er een versterker in de luidspreker zelf is ingebouwd om het ontvangen signaal op te vangen en de luidspreker van voldoende vermogen te voorzien.

Vind geweldige aanbiedingen op eBay voor een computerluidsprekerversterker. Koop met vertrouwen.

Je besloot dat die goedkope computerspeakers niet geschikt waren voor jouw geluid, en je ging voor betere speakers en misschien zelfs een DAC. Deze gids helpt u het beste geluid uit uw installatie te halen en leidt u snel door de stappen.

Hoe luidsprekers en een computer op een versterker aan te sluiten | Tom's Guide-forum

Mijn computer heeft een vrouwelijke 3,5 mm-aansluiting voor audio. Ik zou ook de Lepai LP-2020A+ versterker kunnen krijgen. http / reviews.cnet.com / versterkers-p ...- 35190789.html. Kun je me helpen erachter te komen hoe ik Lepai Amp en Dayton Audio B652-luidsprekers op mijn computer kan aansluiten?

Ik denk dat ik chipamp-kits voor de versterkers kan gebruiken. Voor routers, waarschijnlijk twee eenvoudige 3785-kits, of één 4780 (voor het gemak). Ik ben een beetje gescheurd op de sub-amp. Keuze: -Parallel 4780 -Overbrugd 4780 (met DRV134) -Overbrugd-Parallel 2x4780 (met DRV134).

Ah, ik begreep je OP verkeerd. Je zou nog steeds een versterker nodig hebben om de luidsprekers van stroom te voorzien met de pc als ingang. Je zou een speakerphone of bluetooth systeem kunnen overwegen

U hebt een USB-audio-interface en een versterker nodig. De interface maakt verbinding met uw computer en functioneert als een externe geluidskaart. Het produceert analoog geluid op lijnniveau. Dit signaal wordt aangesloten op een versterker. Dit versterkt het signaal om de luidsprekers van stroom te voorzien.

Vind geweldige aanbiedingen op eBay voor pc-luidsprekerversterkers. Koop met vertrouwen.

Muziekversterker # 2 Amp luidspreker Retro ORNG Rechthoek PC Computermuismat.

Passieve luidsprekers betekenen gewoon dat ze geen ingebouwde versterker hebben zoals actieve of actieve luidsprekers. Opgemerkt moet worden dat een DIY-opstelling absoluut niet nodig is. Alles-in-één systemen zoals Logitech, Creative en Bose zijn ideaal voor:

Ik heb de sennheiser GSX 1000 "amp", hoewel ik weet dat het niet veel zal werken. Ik gebruik het voor surround sound op mijn koptelefoon en dit is wat ik zou gebruiken om de luidsprekers aan te sluiten om tussen de twee te schakelen. Ik heb heel goede dingen gehoord over de klipch

Computerluidsprekers zijn een waardevol goed, niet alleen voor thuis, maar ook voor op de werkplek. Ze hebben duidelijk een kritische toepassing in verschillende media-industrieën, zoals televisie, muziek en nieuwsmedia. Ze kunnen ook belangrijk zijn voor

Beste pc-luidsprekers voor 2021 - CNET

Zelfs een goedkope computerspeaker kan de geluidskwaliteit dermate verbeteren dat je schrikt van de slechte kwaliteit van je laptopspeaker. Er zijn talloze pc-luidsprekers om uit te kiezen, en u kunt uw pc zeker koppelen met een Bluetooth-luidspreker voor

Hoewel computers ingebouwde luidsprekers hebben, of het nu een laptop of een desktop is, zijn de luidsprekers over het algemeen zwak. Sommigen van hen zijn bijna onhoorbaar vanwege hun slechte kwaliteit. Ze leveren dus nooit kwaliteitsgeluid. Gelukkig heb je de vrijheid om het type geluid te verbeteren

Alles voeden. De veelzijdige versterker voor al uw entertainment. Breng de Sonos-ervaring naar je vloer-, wand-, plafond-, buiten- en boekenplankluidsprekers met Amp.

Ja, ik wil mijn gitaarversterker op mijn pc gebruiken en als luidspreker gebruiken. Ik weet hoe ik het moet doen, ik vraag me alleen af ​​of het goed is om het te doen, want ik heb mensen horen praten over versterkers die blazen als je bepaalde geluiden doorlaat, dus ik wil gewoon controleren of het in orde is.

Computer Speaker Amplifier Programma Gratis download voor Windows

Gratis download van programmabestanden voor computerluidsprekerversterkers bij Software Informer. Yeosoft Text to MP3 Speaker is een tekst-naar-spraak-, wave-, mp3-, wma- of ogg-converter.

nu weet ik dat ik het systeem heb dat in mijn schooltas zit (de 12w x2), maar ik heb er een nodig die kleiner is. Ik heb een kleine versterkerprintplaat van een paar multimedialuidsprekers. het heeft de gebruikelijke potentiometers voor toon- en volumeregeling, maar het is ontworpen om te werken op 12v AC van de nettransformator, maar net na waar de voeding ...

Gepersonaliseerde bluetooth-luidspreker, draagbare bluetooth-luidspreker, mini houten luidspreker, stalknecht cadeau, draagbare luidspreker, oplaadbaar. Gepersonaliseerde momenten 1. 5 van de 5 sterren.

Ik heb een andere pc-luidspreker aangesloten. De rechterkant was helemaal statisch, de hele tijd zelfs als er geen geluid zou spelen, een vreemd, statisch geluid. Dus uitzetten en opnieuw opstarten. Nu is de rechterkant niet statisch, stil, maar bij het testen van de luidsprekers is het volumeniveau aan de rechterkant nauwelijks hoorbaar, de linkerkant normaal. Dus ik denk dat deze defecte luidsprekerversterker het ingebouwde geluid misschien heeft verpest. Ik verdubbel ubuntu met Windows en het geluid is hetzelfde.

luidsprekerversterker | Newegg.com

CORN Bluetooth-luidspreker Draagbare houten Bluetooth 4.0-luidsprekers met 70 mm draadloze computerluidspreker met verbeterde basresonator.

Alle mobiele telefoons en accessoires Camera's en foto-accessoires Speelgoed en hobby's Sport en buiten Slimme apparaten en veiligheid Kleding en sieraden Computer en briefpapier Video en audio Huis en tuin Gezondheid en schoonheid Auto-accessoires Testapparatuur en -gereedschap.

Breng geweldig geluid naar uw computer, tv, tablet of telefoon. Houd het simpel en overzichtelijk met onze miniversterker- en luidsprekerpakketten. Onze nieuwste Mini-T-versterker is klein - 4 "breed x 1" hoog - en biedt geweldig geluid, eenvoudige bediening en optionele Bluetooth. Onze Mini Booster-versterker is slechts 1 "breder en voegt optische invoer, afstandsbediening en dialoogverhogende EZ Voice-modus toe. Beide zijn kleiner, aantrekkelijker en klinken beter dan de meeste soundbars en Bluetooth-luidsprekers. U kunt ook onze ...

Koop een computerluidsprekerset met subwoofer, zodat je de hoge en lage tonen gelijkmatig en duidelijk kunt horen. Deze systemen zijn een perfecte aanvulling op uw gaming-pc. U kunt de voetstappen van de vijand horen als ze dichterbij komen, genieten van de in-game muziekscore en een volledig meeslepende ervaring hebben.

Luidsprekerversterker | Computer audio versterker

Computer audio versterker. Hier is een eenvoudige versterker om het audioniveau van geluidskaarten met een laag vermogen of andere audiobronnen die kleine luidsprekers aansturen te verhogen. Het circuit levert ongeveer 2 watt, zoals weergegeven.

De dubbele AmazonBasics-luidsprekers worden via een USB-poort op uw pc of Mac-computersysteem aangesloten voor stroom en geluid. Een eenvoudig, strak ontwerp past goed op een bureau of boekenplank en het vermogen wordt aangegeven door een LED-display. Lichtgewicht en draagbaar, de twin ...

Logitech-computerluidsprekers leveren een rijk geluid voor muziek, films, games en meer op je pc of Mac.

PIONEER GM-D9605 Klasse D versterker uit de GM digital serie (5 overbrugbare kanalen, 2000 watt max, met bedrade afstandsbediening voor basversterking).

Een betere computer surround sound-luidspreker; "Versla Sony...

Eenvoudig te integreren in het surround-luidsprekersysteem van uw computer. Koop de Dayton-desktopversterker (links afgebeeld) om uw Mini Cube-computerluidsprekers aan te sturen van Parts Express, uw nummer 1 bron voor audio-, video- en luidsprekerconstructiecomponenten.

...

Op zoek naar een gloednieuwe computer? Overweeg de Apple Mac-lijn met zijn uitstekende verzameling machines die in gelijke mate superieure prestaties en prachtige esthetiek leveren. Veelzijdig, gebruiksvriendelijk en met een schitterend scherm, een ervan is een investering die de moeite waard is.

Besluit: verkoop mijn Z4s. In plaats daarvan ben ik van plan een paar Hifiman Edition X V2-blikjes en een Logitech Dragonfly Red USB dac / amp aan te schaffen. Het moet een geweldige opstelling zijn als alles op zijn plaats is!

Computerluidsprekers - Koop computerluidsprekers online bij ...

Ubon's brede assortiment computerluidsprekers onderscheidt zich van hun concurrenten in kwaliteit en prijs. Ubon Compute-luidsprekers hebben een breed scala aan apparaatfuncties, waaronder draadloze luidsprekers, bluetooth-luidsprekers, minicomputerluidsprekers, diepe bascomputerluidsprekers, draagbare draadloze luidsprekers. Bluetooth-luidspreker, multimedia-computerluidspreker, Mini Digital en Conch Twins-computerluidspreker ...

M-SPEAKER kan Android-mobiele telefoon veranderen in WiFi-luidspreker voor pc. Mobiele telefoons en computers moeten zich op hetzelfde lokale netwerk bevinden en tegelijkertijd M-SPEAKER gebruiken. Het is gratis voor basisfuncties.

Begrijp hoe uw luidsprekers werken. Om te leren hoe u problemen met luidsprekers kunt oplossen, is het een goed idee om de basisprincipes van het bedienen van uw luidsprekersysteem te kennen: Geluidssignalen die in uw computer worden gegenereerd, worden vanaf uw computer naar de luidsprekerpoort (meestal groen) gestuurd.

0 niet leuk. Geplaatst op 27 juni 2017. Een normale goedkope computerluidspreker kan een simpele versterker zijn.

Een Android-telefoon gebruiken als speakerphone voor je pc - Mashnol

Ja, het is mogelijk en je kunt audio streamen van je pc of laptop naar je Android-telefoon via wifi of USB met behulp van een geweldige tool. Het beste is dat je door je kamer kunt lopen en kunt luisteren naar de nummers die op je computersysteem worden afgespeeld.

Hier is een gedetailleerde handleiding voor het aansluiten van een autoversterker op een computervoeding. Iedereen kan het door mijn gedetailleerde diagrammen, duidelijke informatie en handige tips te volgen. Leer wat u moet weten voordat u begint - plus hoe u uw smartphone, laptop of stereo op uw versterker aansluit!

Koop dit icoon voor $ 2,00 bij Iconfinder.com - Stijlen: Gevulde omtrek - Categorieën: Computer & Hardware.

Slechts 2 full tower-speakers zijn voldoende (afhankelijk van uw budget), er is geen sub nodig. Voor jouw geval zou ik Klipsch 2.1 promedia of creative GigaWorks T3 aanraden. Klein maar krachtig in je prijsklasse, maak je geen zorgen over het DAC-gedeelte als een DAC of ingebouwde geluidskaart, want het heeft weinig impact op deze luidsprekers (tenzij het een realtek plus oud is).

Constant klikkend geluid van luidsprekers - Externe hardware | Forum

De meeste low-end en zelfs high-end computerluidsprekers hebben niet de juiste afscherming op alle signaaldraden (naar de luidsprekers van de versterker als die er is, en de luidsprekers van de versterker). PC naar luidspreker ...

Het kopen van een luidsprekersysteem voor een gaming-opstelling is in deze branche vaak een vrij over het hoofd gezien proces. De meeste gamers besteden niet veel aandacht aan high-end audio-oplossingen, en de meeste die dat wel doen, eindigen meestal toch met een koptelefoon. Als u echter een gamer bent of zelfs een algemene computergebruiker, maar een audiofiel in hart en nieren, moet u zeker speciale computerluidsprekers overwegen om uw gaming-audio te versterken.

Ik wil verbinding maken met mijn Sony STR-DE875 AV-versterker die oud is maar DTS- en Dolby Digital-geluid decodeert. Het heeft coaxiale en optische digitale toslink-aansluitingen (met klassieke phono's natuurlijk). Ik heb Mission 5.1 surround-luidsprekers aangesloten op de luidsprekeraansluitingen op de versterker.

Gooi je monitorluidsprekers weg. Met de beste computerluidsprekers kun je een helder en luid geluid hebben voor het kijken van films, het spelen van games en het luisteren naar muziek.

Verhoog de uitgangsspanning van een computerluidsprekerversterker ...

ik heb een versterker van een computerluidspreker. Ik gebruikte de + en - uitgangen, die normaal gesproken zouden worden aangesloten op een set luidsprekers. en twee 12VDC 1.5' fans aangesloten. (één ventilator voor de linker audiokanalen en één voor de rechter audiokanalen) Als er muziek op de versterker wordt afgespeeld, draaien de motoren synchroon met de muziek (laagste en.

Onze lijn van de beste computerluidsprekers is een geweldige investering voor iedereen die zijn desktopaudio-ervaring wil verbeteren. Hoewel je aantoonbaar een vergelijkbare ervaring kunt krijgen door een digitale audio-omzetter en een solide hoofdtelefoon te combineren, kan geen van deze de haptische ervaring van een ...

Ik denk dat je alleen een externe versterker nodig hebt die op de mini-jackuitgang van je computer kan worden aangesloten om de luidsprekers aan te sturen. Ervan uitgaande dat je een analoge uitgang gaat gebruiken en geen digitale. U moet ook geschikte behuizingen voor uw luidsprekers bouwen.

We blijven online werken, neem contact met ons op. Van goede kwaliteit leverancier van usb-luidspreker, usb-luidspreker, usb-luidspreker, usb-luidspreker, usb-luidspreker uit china.

Normale luidsprekers gebruiken met een autoversterker

Als ik een passieve luidsprekerversterker mee zou nemen naar de universiteit, zouden deze beide wenselijk zijn. Kan een versterker als deze echter de luidsprekers goed aansturen? En accepteert het standaard RCA-ingangen? Ik heb letterlijk geen ervaring met autoversterkers.

Sinds 1946 is B&C Speakers een van de grootste en meest prestigieuze fabrikanten van professionele luidsprekertransducers ter wereld. Naast het ontwerpen en distribueren van componenten onder het merk B&C, leveren ze ook OEM-componenten aan veel van de beste professionele audiomerken die momenteel op de markt zijn.

Logitech Z333 Luidsprekersysteem met Subwoofer 2 x 8W satellietluidsprekers, 24W subwoofer, 3,5 mm ingang op subwoofer, stereo RCA-ingang, 3,5 mm koptelefoonaansluiting, bedrade bedieningskast, stroomregelaars, volume en bas, piekvermogen 40 W RMS / 80 W meer .

Er zijn verschillende manieren om uw computer op een versterker / luidsprekers / stereo aan te sluiten, de gemakkelijkste is om gewoon de hoofdtelefoonaansluiting op uw computer aan te sluiten op uw AUX-component op uw versterker of stereo ... dit soort snoer is gemakkelijk te vinden in bijna alle elektronica winkels.

Recensies: The Orange Amps OPC Musician's Computer / Amplifier

De stereoversterker van de OPC bevat twee JBL full-range 6.5-inch luidsprekers. Optische en coaxiale S/PDIF-audio-uitgangen bevinden zich aan de achterkant van het apparaat, samen met een Gigabit Ethernet-poort, high-definition audio-aansluitingen voor 7.1 surround sound en een 0,25-inch stereo-ingang (voor power keyboards of

Subwoofer luidspreker. Bluetooth-connectiviteit. Luidsprekers.

geluid, lijkt meer op een probleem met de luidsprekerverbinding. als je versterker. controleer eerst uw luidsprekeraansluitingen. om te controleren of ze goed zijn aangesloten. en stevig over de luidspreker passen. dat zijn ze. en het snijdt altijd. het kan zijn dat u de luidsprekerdraden moet traceren. en kijk of ze vast komen te zitten in de deurstoring. het is een.

Toen computerspellen, digitale muziek en andere media populair werden, begonnen fabrikanten externe luidsprekers te maken die een betere geluidskwaliteit en verbeterde bas produceerden. De eerste externe computerluidspreker werd uitgevonden door Abinawan Puracchidas in 1991 en blijft het dominante type luidspreker ...

Multimedialuidsprekers voor pc - Top tien computer ... - Bright Hub

Maar denk niet dat dit speakersysteem verbleekt in vergelijking met andere pc-speakers. Dit luidsprekersysteem beschikt over hoge uitslag, efficiënte luidsprekers, lage vervorming, krachtige versterker, basreflexbehuizing, magnetische schermen en een ...

De receivers hebben ook ingebouwde versterkers, waardoor ze de speakers kunnen voeden met dezelfde speakerdraad die de audiosignalen verzendt. Je kunt een aparte eindversterker toevoegen als je het volume tot 11 wilt verhogen of een bijzonder grote ruimte hebt, maar dit ...

Bent u op zoek naar computerluidsprekers? Koop online of in de winkel hier bij Electronic Center. Kies uit ons brede assortiment hoogwaardige computerluidsprekers van merken die u liefhebt en vertrouwt.

Koop computerluidsprekers van topkwaliteit om de beste overdracht van audio / videogeluid te garanderen. Bekijk deze high-end speakers en meer op Audio Advisor.

Показано 60 записей