Alles over computers en technologie

Computerluidspreker met surround sound

Amazon.com: computer surround sound

Computerluidsprekers, 2.0 CH pc-luidsprekers met surround sound, USB-bekabelde laptopluidsprekers met diepe bas voor desktop / pc / laptops / smartphone 4 ingebouwde Reccazr-membraanluidsprekers SP2040 | ROOD.

Als je graag hard speelt, is dit systeem iets voor jou. Het heeft ook een geavanceerd verlichtingssysteem met vier verschillende zones met heldere en kleurrijke LED's, die leuk zijn maar afleidend kunnen zijn. De meegeleverde software is integraal; je gebruikt het om lichten te configureren, surround sound te activeren en zelfs profielen te maken voor specifieke games.

Bezoek Logitech voor surround-luidsprekers om het beste geluid uit elke film, nummer en game te halen.Krijg een 2.1 of 5.1 surround sound-systeem met subwoofer.

Stereoluidsprekers bestaan ​​alleen uit een linkerluidspreker en een rechterluidspreker, "2.1" verwijst naar een paar luidsprekers plus een subwoofer, en surroundgeluid omvat tussen de vijf en zeven luidsprekers plus een subwoofer. De rol van de subwoofer is om de diepe lage frequenties, meestal onder de 100 Hz, te dekken.

Logitech Z506 5.1 Surround Sound-luidsprekers - SpeakersMag

De beste pc-luidsprekers zijn een must voor elke computerconfiguratie. Of je nu thuis een computerbureau hebt of wilt genieten van muziek, films of games op je computer, 5.1-luidsprekers kunnen je audio-ervaring veranderen. Deze speakers hebben een kristalhelder geluid en zijn geschikt voor zowel je laptop als desktop.

Als je de tijd neemt om na te denken over het correct plaatsen van de speakers, haal je het meeste uit je surround sound opstelling. De belangrijkste speakers zijn waarschijnlijk de center en front left en front right speakers. Zij zijn degenen die het meeste werk doen bij het reproduceren van de soundtrack van een film.

Elke luidsprekerbox meet slechts 5,4 x 3,2 x 0,36 inch, maar ze hebben wel een kleine ingebouwde 2,5 inch subwoofer met een 4X diafragma. Dit geeft hem superieure helderheid in de middentonen zonder te hoeven investeren in een subwoofer, die onvermijdelijk ruimte inneemt onder een klein bureau. De luidsprekers zijn ontworpen om tot 65 dB geluid te produceren, wat meer dan genoeg is voor een klein kantoor of slaapzaal.

Voordelen: Fantastisch, klinkt fantastisch, heeft een heleboel verbindingsopties. Nadelen: Een beetje prijzig, bevat geen aparte subwoofer. De luidsprekers die u gebruikt, zijn een soort statusverklaring en geen bedrijf begrijpt het beter dan Klipsch. Een bedrijf wordt echter niet in huizen en theaters over de hele wereld geadopteerd vanwege zijn uiterlijk ...

Computer surround sound instellen - Windows 7 audiogids

Bij het opzetten van uw surround-luidsprekersysteem moet u de subwoofer onder uw bureau plaatsen of misschien in een hoek om de bas te helpen dempen. Subwoofers zijn groter dan andere luidsprekers en moeten uit de buurt worden gehouden. De middenluidspreker moet direct boven of onder uw scherm worden geplaatst en de satellietluidsprekers moeten gelijkmatig verdeeld zijn.

{MultiEQ, Audyssey, Room Correction} Dit zijn functies/programma's die bij ontvangers worden geleverd om automatisch de akoestiek van de ruimte te "repareren". Het gebruikt een meegeleverde microfoon om te proberen het responsbereik van de luidsprekers, afstand, nagalmvertraging, enz. te detecteren.

Computerluidspreker 4d Surround Sound Mini Subwoofer Laptop Notebook Telefoon Stereo.

De meeste nieuwe surround sound-systemen hebben een automatisch installatieproces waarbij een aangesloten microfoon in het midden van het weergavegebied wordt geplaatst en de luidsprekers omgevingsgeluidsniveaus kunnen lezen. Als je surround sound niet goed voor je klinkt, probeer dan je tv-instellingen en de componenten waarop surround sound is aangesloten aan te passen voordat ...

Top 10 draadloze surround-luidsprekers van 2021

De Nakamichi Shockwafe zijn 7.1 draadloze surround-luidsprekers die een superieure HD-geluidskwaliteit leveren voor een volledige bioscoopervaring. Het produceert geluid van hoge kwaliteit met behulp van 5 luidsprekerkamers, elk met zijn eigen digitale signaalverwerkingseenheden. Het heeft een indrukwekkend vermogen van 400 watt dat geluid kan produceren tot 104dB zonder vervorming.

Koop computerluidsprekers - of u nu het ingebouwde geluidssysteem van uw apparaat wilt verbeteren of een geheel nieuwe installatie van hoge kwaliteit wilt maken. Selecteer bij het afrekenen eenvoudig Afterpay als betaalmethode.

Sommige specifieke modellen van deze 5.1 surround sound computerluidsprekers zijn ook uitgerust met WiFi-connectiviteit en ondersteunen geheugenkaarten. Deze producten hebben een verbazingwekkend rijke bas en 360 graden geluidseffecten.

In dit artikel maken we een korte lijst van de beste spelers voor desktop gaming surround sound-luidsprekersysteem, inclusief gedetailleerde informatie en klantrecensies.

Beste computerluidsprekers met 5.1 surround sound - [augustus 2021 ...]

GOgroove BassPULSE 5.1 ​​computerluidsprekers met surround sound met subwoofer, 80 watt en blauwe LED-verlichting - Compatibel met desktops en pc's die 5.1 audio-invoer ondersteunen. GOgroove BassPULSE 5.1 ​​Computerluidsprekersysteem Kamervullende ervaring Uw computer is uw gaming-hub, thuisbioscoop en persoonlijke concertzaal. Helaas laten ze veel te wensen over als het gaat om de volledige geluidservaring. Met GOgroove BassPULSE 5.1 ​​computer surround sound-luidsprekers komen je muziek, films en entertainment tot leven met dynamische hoge tonen, warme middentonen ...

Het surround sound-systeem is een set luidsprekers (je hebt minimaal 5 luidsprekers en een subwoofer nodig om het een echt surround sound-systeem te noemen, maar je kunt ook een kleiner systeem kopen (minder dan 5 luidsprekers) dat surround sound-simulatie biedt via een kleine stukje software en specifieke driverplaatsing). In een traditionele (bekabelde) opstelling heb je ook een AV-receiver nodig om al die luidsprekers van stroom en audiosignaal te voorzien, maar als je besluit om draadloos te gaan, heb je er waarschijnlijk geen nodig (in sommige gevallen is de luidsprekers werken op batterijen, in andere gevallen heeft elke luidspreker ...

Elke luidspreker - computer, auto, megafoon kan in een DTS-systeem worden gebruikt. Terwijl de ideale opstelling één type behuizing zou zijn, vermenigvuldigd met het aantal dat nodig is om een ​​5.x, 7.x, 9.x, 11.x of 13.x systeem te bouwen. De specificatie vereist dat enige getrouwheid wordt behouden aan de audiotracks op de schijf / het bestand; DTS heeft iets meer bandbreedte dan Dolby. Er is geen specificatie of een bepaalde luidspreker voldoet. Als je echt meeslepend surroundgeluid wilt, kies dan de luidsprekers die het beste passen bij je linker- en rechtermuziekkanalen en voeg luidsprekers toe die ...

Befree Sound BFS-475W 5.1-kanaals surround sound Bluetooth-luidsprekersysteem, hout. Type: luidsprekersysteem voor thuisbioscoop; Luidsprekerconfiguratie: inclusief 6,5 "versterker, vijf 3" luidsprekers, afstandsbediening (vereist 2 AAA-batterijen, niet inbegrepen), 1 audiokabel, 1 FM-antenne en 3 dvd-aansluitkabels; Afstandsbediening: Ja.

5.1 surround-geluid

Adobe Audition ondersteunt 5.1 surround sound, waarvoor vijf luidsprekers nodig zijn, plus een subwoofer met lage frequentie (LFE). Om 5.1 surround sound goed te kunnen bedienen, moet je computer zijn uitgerust met een geluidskaart met ten minste zes uitgangen, en deze uitgangen moeten worden toegewezen aan de juiste kanalen in Audition.

Een bipolaire surround-luidspreker heeft ook twee drivers die geluid in twee verschillende richtingen uitzenden, maar de geluiden zijn elektrisch in fase met elkaar. Dit betekent dat er in het midden geen null-waarde wordt gecreëerd. Diffuus geluid zal in plaats daarvan worden gecreëerd vanwege de sommatie.

Gemonteerde luidsprekers Buitenluidsprekers Draagbare luidsprekers Geluidsbalken Luidsprekers Stereo-ontvangers en versterkers Subwoofers Alle aanbiedingen Promo Bluetooth zonder draadloze technologie Radiofrequentie Wi-Fi 1 2 3 4 5 Bluetooth USB Optische audio USB-C Micro USB Wi-Fi Coaxiale audio Digitale RCA Amazon Alexa Android Apple iOS macOS Microsoft Windows Nieuw Geen batterij gebruikt Tot 10 uur Tot 12 uur.

USB Bedrade Computer Luidsprekerbalk Stereo Subwoofer Basluidspreker Surround Sound N5J5.

HP desktop-pc's - Geen geluid uit luidsprekers (Windows 8)

Als er geen geluid uit het audioapparaat komt dat op uw computer is aangesloten, kan het probleem worden veroorzaakt door een toepassing die dat apparaat bestuurt en voorkomt dat andere toepassingen het gebruiken.

Computerluidsprekers. HDEtron biedt een groeiende selectie computerluidsprekers, waaronder luidsprekers voor surround sound-computers zoals de Logitech X-530 en Logitech Z-5500. Van adembenemende THX-gecertificeerde 5.1 surround sound-systemen tot slanke en compacte 2.1-luidsprekersystemen, HDEtron heeft computerluidsprekers voor elke behoefte en elk budget!

Logitech Z906 5.1 Surround Sound-luidspreker Thuisbioscoop pc-computersysteem 1000W.

Sonance-surroundgeluid. Sonance tilt entertainment naar een geheel nieuw niveau met een productlijn die speciaal is ontworpen om het beste uit films, games, concerten en multimedia-inhoud naar boven te halen. Van familiekamers, woonkamers en grote kamers tot toegewijde thuisbioscopen; Sonance surround sound- en bioscoopproducten leveren opwindende geluidsprestaties zonder afbreuk te doen aan de ontwerpelementen van de ruimte. Referentie luidsprekers en subwoofers.

Overzicht van Surround Sound voor pc-gaming | Luidsprekers

Luidsprekerkalibratie: Als u HDMI gebruikt met een A/V-ontvanger die is uitgerust met Audyssey (of vergelijkbare technologie), doorloopt u de Audyssey-configuratie op de ontvanger; dit zal het volumeniveau en de bas-crossover van elke luidspreker in evenwicht brengen. Als u gewend bent aan sterke bas, kan de subwoofer na de Audyssey-configuratie stil lijken, dit betekent meestal dat de subwoofer en de luidsprekers in balans zijn.

Deze slanke kleine stereoluidsprekers maken het gemakkelijk om uw LAPTOP of desktop te rocken met helder, helder GELUID. 5 inch breed, met 16 vierkante voet. De opmerkelijke z130-luidsprekers hebben een compact en onopvallend ontwerp, ideaal voor kantoren met beperkte ruimte, inclusief een hoofdtelefoonaansluiting, 3,5 mm-jackingang voor uw mp3-, dvd- of cd-speler.

Luidsprekersystemen zijn een cruciaal onderdeel van de moderne computerervaring, of het nu gaat om het luisteren naar muziek op Spotify, films kijken op Netflix of het spelen van games. 5.1-luidsprekers zijn tegenwoordig een veel voorkomende keuze onder computergebruikers. 5.1-luidsprekers zijn de enige manier om te genieten van echt surround-geluid in films en games.

Ik heb een ouder Creative Inspire 5.1 surroundsysteem aangesloten op de computer die ik gebruik met een filmprojector. Het luidsprekersysteem begon onlangs een vreemd soort ploffend geluid te maken, en het ...

Computer-/surroundsound-luidsprekers

Steren 809-036 HQ versterkt computerluidsprekersysteem Hoogwaardige beschermende luidsprekers Multimedia 1,5 "3" tweeter CP-18M middenbereik 2-weg Hi-Tex luidsprekersysteem, wit, onderdeelnr. 809036.

Geniet van hifi-geluid wanneer u nieuwe pc-luidsprekers van Mwave koopt! Mwave biedt een breed scala aan pc-speakers van instap stereo speakers tot 5.1 en 7.1 surround speakersets. Ook zijn er bedrade en draadloze soundbars verkrijgbaar tegen scherpe prijzen.

Onze Booster Mini-versterker is slechts 1 "breder en voegt optische invoer, afstandsbediening en dialoogverhogende EZ Voice-modus toe. Beide zijn kleiner, aantrekkelijker en klinken beter dan de meeste soundbars en Bluetooth-luidsprekers. U kunt ook onze geheel nieuwe compacte subMINI ultra-subwoofer (slechts een 9 "kubus) voor een bas met een volledig bereik zonder ...

Bose Surround-luidsprekers zijn ontworpen voor gebruik in dezelfde ruimte als de Bose Soundbar 500, Bose Smart Soundbar 700 en Bose Smart Soundbar 300, en hebben een bereik van ongeveer 9 meter. Welke plaatsingsrichtlijnen moeten worden overwogen om optimale audioprestaties van de Bose ...

Verbeter de geluidskwaliteit van uw pc - FxSound

Deze nieuwe software verbetert de geluidskwaliteit, het volume, de helderheid en de bas van uw pc. FxSound brengt uw geluid uit uw luidsprekers.

De computerluidspreker is een uitvoerapparaat dat de gebruiker auditieve feedback geeft over de toestand van de computer. Dit kan zo geavanceerd zijn als een 8-kanaals surround sound-systeem voor het afspelen van films en dergelijke, of zo basaal als de ingebouwde "luidspreker" wiens enige rol het is om kritieke

Soundbars die zijn ontworpen voor computers zijn ideale externe luidsprekers voor mensen met een kleine werkruimte of die de voorkeur geven aan een minimalistische opstelling. Compacte audiosystemen passen gemakkelijk onder een monitor, met nettere bedrading voor een opgeruimd kantoor. Ze bieden ook een betere geluidskwaliteit dan de meeste ingebouwde monitorluidsprekers, wat ideaal is als uw monitor uw primaire entertainmentmedium is.

De Jamo IC 610 LCR is een 3-weg plafondluidspreker. Deze luidsprekers maken deel uit van ons 600-assortiment en zijn gebaseerd op de beste materialen en de meest geavanceerde technologieën die beschikbaar zijn. Met deze unieke luidspreker creëer je een uitzonderlijke surround sound-ervaring, die van bovenaf komt.

Surround Sound-luidspreker - China-luidspreker, multimedia-luidspreker ...

China Home Product Directory Computerproducten Luidspreker en surround sound-luidsprekerbox.

Ontworpen om de meest meeslepende surround sound-ervaring direct uit de doos te leveren. Dit 5.1-luidsprekersysteem is afgestemd op de hoogste normen om THX-certificering te behalen en is ontworpen om Dolby Digital- en DTS-gecodeerde soundtracks te decoderen, waardoor u een eersteklas audio-ervaring krijgt.

Met een losse center speaker is het mogelijk om een ​​vast en stabiel geluidsbeeld precies in het midden van het filmframe te creëren. - in de 3/2 (vijfkanaals) configuratie zijn twee surround-luidsprekers aan beide zijden tussen 100 en 120 graden off-axis geplaatst.

- Vibrerende luidspreker met grote diameter, diepe bas, rijke middentonen en heldere hoge tonen. - Achter bastrompet, dikke bas, om je bas van hoge kwaliteit te brengen. - Hoge magnetische luidspreker, voor een andere luisterervaring. - Kan pc, laptop, mobiele telefoon, MP3, MP4, DVD aansluiten.

China surround sound computer speaker fabrieken, surround ...

Topkwaliteit Bluetooth-luidspreker Beste surround sound-computerluidsprekers NSP-0001. Prijs: Bespreekbaar Minimale bestelhoeveelheid: Bespreekbaar Merk: Bespreekbaar Levertijd: Bespreekbaar.

We verzamelen informatie voor marktonderzoeksdoeleinden, zoals uw beroep en waar u uw computer gebruikt, om onze klanten beter te begrijpen en zo een waardevollere service te bieden. We verzamelen ook informatie over klantactiviteiten op onze website en gerelateerde websites.

2021-03-01 11:55 [Chinaguangdongguangzhou]. Guangzhou Strong Sound Electronic Equipment Co., Ltd. [Niet geverifieerd].

Als de luidsprekers zijn aangesloten op de luidsprekeraansluiting A aan de achterkant van de A / V-receiver, moet de luidspreker A / B-selector worden ingesteld op de positie A. Voer een testtoonbewerking uit om te controleren of de luidsprekers - luidsprekers goed werken. Verhoog het volume van de achterluidspreker of de instellingen van de surroundluidsprekers tot het maximum.

Computerluidsprekers - Laptops en computers

Fantech Bluetooth 5.0 draadloze soundbar-computerluidspreker, oplaadbare mini-soundbar 3D surround sound-luidsprekerbedieningsknop LED-lampje voor pc, kantoor, mobiel, tablet, laptop, tv (BS150) (wit).

Hoe werken de luidsprekers? De luidsprekers bestaan ​​uit een conus, een ijzeren spoel, een magneet en een behuizing (behuizing). Wanneer de luidspreker een elektrische invoer van een apparaat ontvangt, stuurt hij er stroom doorheen waardoor deze heen en weer beweegt. Deze beweging laat vervolgens de buitenste kegel trillen, waardoor geluidsgolven worden gegenereerd die worden opgepikt door onze

Bedankt voor het lezen en we zijn aan het einde van deze handleiding gekomen. Ik hoop dat dit je heeft geholpen om computerluidsprekers beter te begrijpen, en als je iets te delen hebt met deze gids, kun je hieronder reageren. Veel geluk en geluk. Moge de cyberforce bij je zijn.

Fantech Bluetooth 5.0 draadloze soundbar-computerluidspreker, oplaadbare mini-soundbar 3D surround sound-luidsprekerbedieningsknop LED-lampje voor pc, kantoor, mobiel, tablet, laptop, tv (BS150) (wit).

Hoe gebruik je draagbare draadloze luidsprekers met een soundbar voor surround ...

[A]: Draadloze router [B]: Soundbar [C]: Draadloze luidspreker 1 [D]: Draadloze luidspreker 2 [E]: Mobiel apparaat / Music Center-app (SongPal) [F]: Netwerk (dezelfde SSID) [G] : Een bekabelde LAN-verbinding wordt aanbevolen. Kies een van de volgende opties om uw Wireless Surround-configuratie te maken:

TYPE LUIDSPREKER. Draagbare speakers. Draadloze. Thuisbioscoopsystemen. Golf systemen. Stereo luidsprekers. Computer. In de muur / In het plafond. Buiten / Maritiem.

Nieuwe Mode Computer Surround Luidsprekerbox. Nieuwe mode ruisonderdrukkende computer microfoon luidspreker nieuwe mode beste usb computer microfoon sp.

Heeft iemand een goed advies over welke sets ik moet kiezen, ik was aan het kijken naar deze Logitech Z906-sets maar was niet zeker omdat ik er gemengde recensies over had gehoord. Ik wil echt het vermogen en de uitgangen van mijn geluidskaart zo veel mogelijk maximaliseren (dwz geen aansluitingen met één, twee of drie poorten, ik wil een volledige surround sound).

10 beste computerluidsprekers onder de 50 | Koopgids februari 2021

Computerluidsprekers spelen een sleutelrol bij het werken met de computer, of u deze nu op uw werk of thuis gebruikt. Desktops of laptops hebben meestal kleine ingebouwde luidsprekers, maar het geluid van deze luidsprekers is erg vervelend, verwarrend en zwak.

Welkom op onze pagina PC-luidsprekers - PC 2.0 / 2.1-luidsprekers 5.1 Surround Sound-systeem. Hier vind je toonaangevende merken zoals Choiix, Creative Labs, Logic 3, Logitech, PreSonus, Razer, Trust, Xclio, Yamaha.

Blader 129 surround sound speaker door beschikbare stockillustraties en royalty-free vector illustraties, of zoek naar speaker of computer speaker om nog meer fantastische stockbeelden en vector kunst te vinden.

Bent u geïnteresseerd in surround sound, auto subwoofer, computer speakers, digitale audio mixer, koptelefoon, koptelefoon, home theater, outdoor speaker, vierkante subwoofer, subwoofer, de surround subwoofer, draadloze koptelefoon, draadloze speakers? Dit zijn de beste websites over deze onderwerpen.

Surround sound-kanalen uitgelegd: 2.1, 5.1, 7.1, 9.1 en meer!

5.1 surround sound is het meest gebruikte formaat voor surround sound en wordt overal gebruikt, van dvd's tot bioscopen, digitale tv en nog veel meer. Veel laptops en desktops worden geleverd met een 5.1-geluidskaart, die compatibel is met deze configuratie.

Denk hierbij aan hoe de torenspeakers surround sound produceren, plaatsing in de kamer, frequentierespons, vermogen, drivers, gevoeligheid, impedantie en een aantal andere factoren waar we al rekening mee hebben gehouden. Daarom hebben we een lijst samengesteld met de beste vloerstaande luidsprekers voor surround sound om u te helpen uw eigen opwindende thuisbioscoop te creëren.

Deze luidsprekers van 20 W (10 W x 2) leveren verbeterd geluid met DSP-technologie (digitale geluidsverwerking), een rijk baseffect met dubbele radiale symmetrietechnologie en een digitale versterker-IC die krachtige geluiden produceert. Duo-desktopluidsprekers kunnen eenvoudig op uw computer worden aangesloten, waardoor uw werkruimte de ultieme surround sound-ervaring krijgt.

Met surround sound zit je midden in de actie, waardoor je shooters en andere zware actiegames naar een hoger niveau worden getild. De soundbar wordt ook geleverd met een subwoofer. Het geeft je een meer explosieve geluidservaring. De sub heeft een 5,25-inch driver, terwijl de soundbar twee 2,5-inch neodymium-middentonenluidsprekers heeft en twee

Gebruik luidsprekers en koptelefoon tegelijkertijd in Windows 10

Het geluid zou nu uit zowel uw hoofdtelefoon als de luidsprekers moeten komen. Als de headset en luidspreker niet tegelijkertijd geluid afspelen, controleer dan of u de luidspreker hebt ingesteld als het standaardapparaat (niet het standaardcommunicatieapparaat).

Home Game Computer TV Draadloze Luidspreker 4D SurroundSound Bar Bluetooth 5.0 Stereo Subwoofer Geschikt voor Xiaomi Redmi TV Laptop PC.

Voor het beste geluid wil je meestal dat je speakers op oorhoogte staan ​​als je zit. Zodra u deze hoogte kent, kunt u eenvoudig een geschikte set luidsprekerstandaards kiezen, die doorgaans tussen de 17 inch en 36 inch meten. Overweeg voor meer flexibiliteit verstelbare luidsprekers ...

Показано 67 записей