Alles over computers en technologie

Computerluidspreker met woofer

pc-luidspreker en woofer - Koop pc-luidspreker en woofer met ...

Bluetooth-gamingluidspreker Laptopluidspreker Desktopwoofer USB 2.0-kanaals PC-aangedreven RGB-stereogamingcomputerluidspreker. $ 33,80 - 36,90.

Alle. De woofers voor computermultimedia die op Alibaba.com worden vermeld, zijn gemaakt van stevige materialen waardoor ze duurzaam zijn en tegelijkertijd topprestaties leveren. Het instellen en gebruiken van hun lens is eenvoudig omdat fabrikanten ingebouwde gebruiksrichtlijnen hebben. Ze zijn klaar om verbinding te maken met verschillende apparaten, waaronder televisies, mobiele telefoons ...

De beste computerluidsprekers zijn misschien niet zo alomtegenwoordig als ze ooit waren, vaak vervangen door de beste gaming-koptelefoons, maar er is nog steeds een plaats voor hen in pc-gaming. Begrijp me niet verkeerd, we houden van goede koptelefoons, maar het kan een heel andere game-ervaring zijn om twee tweeters te hebben die je laten exploderen met geluid vanuit alle hoeken en een subwoofer die je doet trillen.

De 8,9 x 7,8 x 5,5-inch luidsprekers bevatten een 4-inch woofer en een 0,5-inch tweeter, die samen een volle, resonerende bas en zang produceren; de hoge tonen missen scherpte, maar dat neemt niet veel weg van de algehele goede geluidskwaliteit. De rechterspeaker heeft twee RCA-ingangen; je kunt de meegeleverde draden gebruiken om de ene ingang aan te sluiten op de koptelefoonaansluiting van je computer en de andere op een extra bron, zoals een platenspeler (of platenspelervoorversterker).

Beste computerluidsprekers van 2021: de beste geluidssystemen ... | TechRadar

Dit is absoluut een geweldig luidsprekersysteem dat op onze lijst met de beste computerluidsprekers staat. Deze combinatie van luidspreker en subwoofer heeft dankzij de woofer een krachtige bas en gedetailleerde hoge tonen. Eindelijk krijg je dat geweldige geluid voor een geweldige prijs, waardoor het ideaal is voor muziekliefhebbers met een gemiddeld budget.

Een luidsprekeropstelling kan veel satellieten hebben die de subwoofer vergezellen. En dat is wat deze cijfers aangeven. Een 2.1-kanaals luidspreker betekent een subwoofer met twee satellieten. Evenzo betekenen 5.1 en 7.1 dat een enkele subwoofer wordt vergezeld door respectievelijk 5 of 7 satellieten.

Computerluidsprekers zijn een waardevol goed, niet alleen voor thuis, maar ook voor op de werkplek. Ze hebben duidelijk een kritische toepassing in verschillende media-industrieën, zoals televisie, muziek en nieuwsmedia. Ze kunnen ook belangrijk zijn voor het bekijken van audio-informatie in verschillende beroepen, zoals advocaten.

Altec Lansing Multimedia Computer Gaming Systeem Subwoofer Surround Speaker Set.

De beste computerluidsprekers voor 2021 | PCMag

Hier vervaagt het onderscheid tussen boekenplankluidspreker en computerluidspreker. Kortom, sommige actieve luidsprekers zijn ontworpen voor high-end audiofiel gebruik, zoals thuisstudio-mastering. Ze hebben geen versterker nodig, maar klinken over het algemeen beter en zijn duurder dan luidsprekers die zijn ontworpen voor gebruik met een computer.

Vind de best verkochte computerluidsprekers op eBay. Koop met vertrouwen op eBay!

Enkele computerluidsprekers zijn ideaal als u op zoek bent naar iets draagbaars en gemakkelijks in te stellen. De meeste enkele luidsprekers hebben een woofer en tweeter, waardoor ze een vol geluid kunnen creëren met lage en hoge tonen.

Onze lijn van de beste computerluidsprekers is een geweldige investering voor iedereen die zijn desktopaudio-ervaring wil verbeteren. Hoewel je aantoonbaar een vergelijkbare ervaring kunt krijgen door een digitale audio-omzetter en een solide hoofdtelefoon te combineren, kan geen van deze de haptische ervaring van een speciale subwoofer evenaren.

Top 20 beste computerluidsprekers onder $ 100 in ... | Fanatieke redenaar

Het kiezen van de beste computerluidspreker is een behoorlijk overweldigende taak. Er zijn veel merken en verschillende soorten modellen waaruit u kunt kiezen. Het kan een klassieke 2.0-computerluidspreker zijn, een actieve boekenplankluidspreker of een 2.1-systeem met een subwoofer. Bovendien, als je iets speciaals wilt, kun je zelfs gebruik maken van

Bedankt voor het lezen en we zijn aan het einde van deze handleiding gekomen. Ik hoop dat dit je heeft geholpen om computerluidsprekers beter te begrijpen, en als je iets te delen hebt met deze gids, kun je hieronder reageren. Veel geluk en geluk. Moge de cyberforce bij je zijn.

Als het gaat om computerluidsprekers, zijn ze te goed en te snel geëvolueerd, zodat de luidsprekers die het niet konden bijbenen worden gevonden en dit betekent ook altijd dat je, tenzij je een van de beste kunt krijgen, eeuwen achterloopt. Het is ook waar dat het verkrijgen van de

Deze computerspeakers zijn echt compact voor op je bureau. Dit zijn stereospeakers die je eenvoudig kunt aansluiten via een USB-kabel of via een koptelefoonaansluiting. Het zijn kleine computerluidsprekers, maar er is geen compromis op hun geluid.

Beste computerluidsprekers voor $ 100: BudgetAudiophile

Dit is een subreddit voor alle audiofielen en prijsbewuste liefhebbers die echte luidsprekers en afzonderlijke componenten willen worden; en uit boomboxen, minisystemen, draagbare Bluetooth- en lifestyle-speakers en audio-oplossingen van het pc-merk. Hoewel er geen bovengrens voor de prijs is, richten we ons realistisch op luidsprekers onder de $ 1.000 met een sweet spot tussen $ 150 en $ 500. Een plek om vragen te stellen over speakers, versterkers, DAC's, onderdelen, onderdelen en om te pronken. Als je een vraag hebt over Bluetooth-luidsprekers, stel deze dan op / r / Bluetooth_Speakers.

Ik ken de technische terminologie niet, maar ik zag een connector die twee kabels van grote luidsprekers verbindt in een enkele connector die kan worden aangesloten op elke mobiel of computer met een sleuf voor socket 3, 5. als je wat meer kan vertellen over de speaker en kabels, dan zal ik zien dat zo'n systeem hier wel of niet toegepast kan worden.

Ontdek 59 advertenties voor woofers voor computers aan de beste prijzen. Het goedkoopste aanbod begint bij 1.500 KSh.

Importeer hoogwaardige computerluidsprekers met woofer geleverd door ervaren fabrikanten van Global Sources.

51 ideeën voor computerluidsprekers | computerluidspreker, luidspreker, computer ...

Mini USB2.0 woofer met subwoofer Draagbare luidspreker voor laptop. # computerspeakers5.1wholesale #computerspeakerswithusb #Opticalcomputerspeakerswholesale #.

Het nieuwste Genius 5.1-speakersysteem draagt ​​de code SW-HF5.1 5200 en wil opvallen met zijn elegante houtgestookte design. Genius SW-HF5.1 5200 speelt nummers af die zijn opgeslagen op USB-stick, SD- of microSD-kaarten, mobiele telefoons, laptops, pc's, enz.

Zolang je een betrouwbare versterker-naar-uitgang verbinding kunt maken, kun je je woofers van stroom voorzien en de gewenste kwaliteit muziek krijgen. In tegenstelling tot woofers zijn subwoofers ontworpen als actieve of passieve woofers. Dit betekent dat als je een passieve sub hebt, je gewone versterkers kunt gebruiken om gewone luidsprekers aan te sturen...

Investeren in een set nieuwe computerluidsprekers is de perfecte manier om al uw digitale audio terug te brengen naar de oorspronkelijke kwaliteit. Draadloze computerluidsprekers geven u geweldig geluid zonder uw werkruimte nog rommeliger te maken. Er is een computerluidsprekersysteem dat zich aanpast aan de grootte en geluidsspecificaties die u verkiest.

Chinese woofer voor IT-fabrieken, woofer voor ...

Super woofer computerluidspreker, 2.0 actieve podiumluidspreker met lederen oppervlaktebehandeling. Prijs: $ 20 - $ 100 Minimale bestelhoeveelheid: 300-500 sets Merknaam: Lowin Levertijd: Binnen 25-35 werkdagen is afhankelijk van de bestelhoeveelheid.

UBON CP 102 Twinboy bedrade computer/laptop multimedialuidspreker met 10W USB-aangedreven luidspreker met extra connectiviteit.

- Sommige kleinere speakers worden gevoed via een USB-poort, maar hebben ook een aparte 1/8" analoge kabel voor het audiosignaal. Deze analoog aangesloten producten zijn anders dan de Only Digital plus USB laptopspeakers simpel met slechts één kabel voor stroom en stereo geluid ...

De geluidskaart kan RCA-uitgangen hebben of je gebruikt dan de 3,5 mm-uitgangen, meestal ga je naar luidsprekers met een versterker of niet. De meeste versterkers hebben dat wel, zoals de RCA bobkn-aansluitingen laten zien. Sommige niet-geïntegreerde geluidskaarten hebben meer aansluitingen om met dit type configuratie te werken.

62 Algemene ideeën voor computerluidsprekerpakketten | computer luidspreker ...

GOgroove-laptopluidsprekers - SonaVERSE O2 USB-aangedreven desktopluidsprekers met dubbele passieve woofers, geïntegreerd volumewiel, compact en strak ontwerp voor kleine bureaus en laptops (zwart).

Terug naar zoeken (West-Kaap> Kaapstad> Computers, gameconsoles, stereo's en andere elektronica> DJ's, geluids- en audioapparatuur te koop> Luidsprekers en kabels voor geluidssystemen> advertentie 985912373). Computerluidspreker met subwoofer.

Levering op het hele eiland is mogelijk voor dit product - Bestel online ... Microlab M106BT 2.1 Subwoofer Speaker met Bluetooth 2.1 kwaliteitsluidspreker met Bluetooth-technologie, streamt vrijelijk je muziek ..

.dus als u hoofdzuilen wilt, kunt u deze SNEL op vrijstaande kasten met woofers plaatsen. Ik zie niet echt een reden om niet verzegeld te zijn wanneer praten in het nabije veld of een subwoofer / aux een haalbare optie is. vooral als je ermee instemt een bepaalde zuiverheid te ruilen voor heavy metal.

USB-luidsprekers | Apple Mac Laptop draagbare luidsprekers Beoordelingen

We kunnen de auto-audio-industrie bedanken voor het helpen inspireren van de markt voor zeer kleine woofers die ondanks hun kleine formaat een uitstekende bas leveren. En de trend in de computerindustrie naar kleinere, meer mobiele apparaten heeft geleid tot technische hoogstandjes voor microspeakers van betere kwaliteit voor draagbare gadgets.

Sommige combo-systemen voor computerluidsprekers kunnen hebben en, ik kan het me niet herinneren, maar ik denk dat het Bose-systeem de satellieten heeft aangesloten op de sub zelf. Wanneer dit het geval is, moet u er rekening mee houden dat de luidsprekeruitgang beperkt is in het frequentiebereik (alleen midden- en hoge frequenties worden naar de

Sinds 1999 hebben we zorgvuldig bekroonde luidsprekers van audiofiele kwaliteit gemaakt. Als pionier op het gebied van direct-to-consumer online verkoop, bieden wij eersteklas klantenservice. We nodigen je uit om onze speakers met 30 dagen thuishoren uit te proberen en het Aperion Voordeel zelf te ervaren!

Bluetooth, USB, computerluidspreker. Elektronisch. Mp3-bluetooth-luidsprekers en meer - Colchester.

Paiyang-luidspreker = Woofer

fabrikant van luidsprekers, hifi-luidsprekers, autoluidsprekers, koptelefoons, oortelefoons, papieren kegelluidsprekers en verschillende luidsprekers in Taiwan.

Providers. Verwante zoekopdrachten: Fabrikanten van luidsprekers Fabrikanten van klankkasten Fabrikanten van computerluidsprekers Fabrikanten van multimedialuidsprekers Fabrikanten van autoluidsprekers Meer.

Bison M-B150 (10 inch) woofer en luidspreker (Made in India) met dubbellaagse zuiver koperen spoel (4 ohm) en 120 mm magneet voor multimedialuidsprekersystemen, geluidsbox, autoradiosystemen, thuisbioscoopsystemen (150 watt, 4 ohm )).

Toen computerspellen, digitale muziek en andere media populair werden, begonnen fabrikanten externe luidsprekers te maken die een betere geluidskwaliteit en verbeterde bas produceerden. De eerste externe computerluidspreker werd in 1991 uitgevonden door Abinawan Puracchidas en blijft het dominante type luidspreker voor computers.

Autoluidsprekers installeren (met foto's) - wikihow

Kijk naar de elektronische kenmerken van uw luidsprekers. Sommige hebben inline-weerstanden om statische elektriciteit en overspraak te voorkomen, sommige maken bedrading in een serieschakeling mogelijk zodat u woofers en tweeters kunt toevoegen waar u ze nodig hebt, en sommige kunnen niet worden aangesloten als een terminal om de juiste systeemimpedantie te behouden.

Logitech produceert een breed scala aan luidsprekers met een hoogwaardige geluidsweergave, allemaal met verschillende specificaties en doeleinden. Sommige van hun computerluidsprekers zijn beter geschikt voor thuissystemen, terwijl andere zijn ontworpen om draagbaar te zijn.

Ken uw luidsprekersysteem. Gewoonlijk zijn in systemen alle luidsprekerkabels aangesloten op de

2.1CH Professionele Heavy Bass multimedia computer speaker met grote woofer #multimediacomputerspeakers #smallcomputerspeakers #2.1nieuwstecomputerspeaker #2.1multimediaspeakersystem # usb2.1speaker # creativemultimediaspeakers2.1 #pcspeaker2.1subwooferwholesale #bestcomputerspeakers

Basluidsprekersysteem | Uitpakken

Laat de beste vriend van de mens geweldig geluid en onverwachte stijl in huis halen met het Woofer-luidsprekersysteem ($ 900). De configuratie omvat twee 20 inch ...

Op een gegeven moment heb ik aardig wat geld uitgegeven aan een 2.1-speakeropstelling voor pc, wat natuurlijk betekent twee speakers en een subwoofer. De specifieke luidsprekers die ik kocht waren Klipsch ProMedia 2.1 pc-luidsprekers met THX-certificering. Op het moment van aankoop werden deze specifieke computerluidsprekers als topklasse beschouwd en kostten ze enkele honderden dollars (bijna $ 300,00!).

Computerspecificaties: U moet controleren of uw computer het systeem aankan. Het is noodzakelijk om te weten of de geluidskaart van de pc compatibel zal zijn met het apparaat. Zonder de juiste speakers voor het systeem gaat het zeker niet werken. Eigenschappen van het spel: De luidsprekers van het spel kunnen verschillende geluiden maken om verschillende speleffecten aan te geven.

Voorwaarts gerichte luidspreker. Met woofers van geweven glasvezel in plaats van polypropyleen voor een diepere bas met meer impact. Met een maximaal verwerkingsvermogen van 100 watt en ingebouwde muurbeugels voor eenvoudige installatie.

10 beste computerluidsprekers onder de 50 | Koopgids februari 2021

In dit pakket krijg je twee satellietspeakers met een subwoofer en een control hub. Een van de meest verbazingwekkende dingen van de woofer is dat hij een absoluut hoge geluidskwaliteit levert die perfect is om te spelen, films en liedjes te kijken en te luisteren naar een ander soort hiphop basritmes en muziek.drummuziek.

Elke luidspreker heeft een voor-tweeter en een woofer die de hele achterkant van het product in beslag nemen.

De ingebouwde luidsprekers werken wonderwel als surround-achterluidsprekers, zodat u kunt genieten van een volledig meeslepende ervaring zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over luidsprekerkabels of netsnoeren die door uw luistergebied lopen. Net als boekenplankluidsprekers hebben ze meestal een tweeter en een woofer. Het is ook gebruikelijk om inbouwluidsprekers als stereopaar te gebruiken op een secundaire locatie, zoals een keuken of slaapkamer.

Hoogwaardige USB-computerluidsprekers met 2.1 multimedia subwoofer bas-audiosysteem voor laptop desktop-luidspreker voor laptop. US $ 35,68 / stuk. De meest populaire in de categorie.

Harman Kardon Computerluidsprekers | eBay

Ja, Harman Kardon maakt luidsprekers met Bluetooth-connectiviteit. Veel van hun luidsprekers hebben zelfs een lange batterijduur om overal Bluetooth-connectiviteit mogelijk te maken. Deze lange batterijduur betekent dat de luidsprekers van Harman Kardon draagbaar zijn, zodat je overal naar muziek kunt luisteren.

Vind de beste computerluidsprekers in Pakistan. OLX Pakistan biedt lokale online advertenties voor computerluidsprekers. Plaats uw gratis advertentie in verschillende categorieën, zoals mobiele telefoons, tablets, auto's, fietsen, laptops, elektronica, vogels, huizen, meubels, kleding, jurken te koop in Pakistan.

Big Is Better - Calculator (bèta) Vergelijk gesloten luidspreker-woofer met geoptimaliseerde en aangepaste uitlijning Vergelijk woofer in gesloten en gesloten luidsprekers Basreflex-luidspreker met behulp van impedantieplot-volumecalculator voor de Sphere-luidsprekerbox Belang van ...

Het is een fatsoenlijk audiofiel computerluidsprekersysteem voor minder dan $ 50. Zoals je in de bovenstaande afbeelding kunt zien, ziet het systeem er ongelooflijk goed uit en wordt het gemakkelijk voor de gek gehouden door te denken dat je zoiets voor minder dan $ 50 kunt krijgen. Voor de datasheet heeft het een piekvermogen van 62 watt met 32 ​​watt RMS.

[S9LQJQAXHN] Laptop USB-luidsprekersysteem Subwoofer

A: hoofdluidspreker, b: satelliet c1: audio-uitgang van a, c2: zwarte ingang van computers. We zullen u andere vergelijkbare en kwaliteitsartikelen aanbieden. Uitstekend geluid: dubbel vibrerend diafragma, 2-delige ICC-subwoofer in de satellietluidsprekers die de hoge tonen helder en nauwkeurig maken.

Logitech-computerluidsprekers leveren een rijk geluid voor muziek, films, games en meer op je pc of Mac.

De elementen van een standaard 2.1 pc-luidspreker zijn een woofer, een basreflexbuis, een draadloze USB-audiocomponent, een batterijhouder en een paar batterijen. Al deze plus een aan/uit-schakelaar helpen je om de volledige controle over je luidspreker te krijgen. Dus de beste luidsprekers hebben het beste...

Als je de prijs van je computerluidsprekers rond de $ 100 wilt houden, of iets kleiners wilt dan de Mackie CR4BT, overweeg dan het Mackie CR3-pakket. Het heeft de meeste van dezelfde functies als de CR4BT, maar plaatst een kleinere 3-inch woofer in een kleinere kast. De CR3 klinkt nog steeds redelijk goed, maar het levert ...

Basluidsprekersysteem | The Green Head - Vind coole nieuwe dingen!

Het Woofer-luidsprekersysteem heeft absoluut meer blaf dan bijten. Deze unieke subwoofers zijn gebaseerd op de ultieme woofers, de beste vriend van de mens, de hond. Deze twee coaxiale luidsprekers in de vorm van een hond, op maat ontworpen en vervaardigd door Buro Vormkrijgers, produceren 60 watt vermogen bij 180 watt RMS, een impedantie van 4 ohm en zullen uw thuisbioscoopomgeving aanvullen of eruitzien alsof ze naar de honden gingen.

Heb je de computer geconfigureerd voor 4.1 speakers in de audiosoftware? Ga naar het configuratiescherm en klik op geluid en audioapparaat en klik vervolgens op geluid en audioapparaat. Er zou een venster moeten verschijnen met een hele reeks menu's bovenaan, klik op degene die volume zegt.

De Audioengine A1 (ongeveer $ 199) is misschien klein, maar zit boordevol functies. Ze klinken geweldig, met aramidevezelwoofers en zijden dome-tweeters die 60 watt piekvermogen leveren, samen met Bluetooth 5.0 en bekabelde connectiviteitsopties.

Veel mensen geven om verschillende redenen de voorkeur aan mini-computerluidsprekers. Een van de meest voor de hand liggende redenen is dat ze veel minder ruimte innemen en gemakkelijker te verplaatsen zijn als je moet verhuizen. Moderne 2.0 mini-luidsprekersystemen hebben een lange weg afgelegd en kunnen luid, vervormingsvrij geluid met overvloedige bas leveren.

Beste computerluidsprekers voor minder dan $ 100 in 2021 | Windows Centraal

Als je geen koptelefoonliefhebber bent, heb je ofwel te maken met vreselijke laptopluidsprekers of vreselijke luidsprekers die in je monitor of alles-in-één pc zijn ingebouwd. Als jij dit bent, dan heb je waarschijnlijk een aantal geweldige externe luidsprekers nodig. Je wilt ook geen fortuin uitgeven aan een Harmon Kardon 5.1-surroundsysteem, dus hebben we een aantal van de beste computerluidsprekers verzameld voor minder dan honderd dollar.

Stereoluidspreker uit één stuk, totaal 2 W, voor persoonlijke audio en laptop Magnetisch afgeschermd ontwerp 2 opvouwbare tweeters en woofer Compatibel met draagbare stereo's en cd-spelers Open back-systeem plus.

Dit uniek ontworpen 2.1-luidsprekersysteem is geschikt voor meerdere audiobronnen, zoals pc, Mac, dvd en andere apparaten. Dit is een gesloten, magnetisch afgeschermde houten subwoofer met een 5,5 inch speaker. Ook de opzet is opmerkelijk eenvoudig. De volumeregeling heeft een ingebouwde koptelefoonuitgang voor snelle aansluiting van mp3-spelers.

Ongeacht de individuele prestaties is de audiokwaliteit zeer geschikt voor gameplay en meeslepende ervaringen. De 76,2 mm woofer en een gelijkwaardige basradiator aan de onderkant maken deze bas lovenswaardig. Aan de andere kant creëren de 38 mm tweeters op de bar als een schuine structuur met een bijpassende radiator een prachtig audiostreamingsysteem.

Home - B&C-luidsprekers

Sinds 1946 is B&C Speakers een van de grootste en meest prestigieuze fabrikanten van professionele luidsprekertransducers ter wereld. Naast het ontwerpen en distribueren van componenten onder het merk B&C, leveren ze ook OEM-componenten aan veel van de beste professionele audiomerken die momenteel op de markt zijn.

TL; DR Als je overal waar je woont een goed hifi-luidsprekersysteem kunt vinden (met 5 "woofers en tweeters), zal het beter zijn dan je standaard 2.1 / 5.1 / 7.1 pc-luidsprekersysteem met alleen tweeters en een subwoofer. Je kunt beginnen met het verwijderen bas uit de woofers en koop een externe subwoofer voor als je dat extra boomgevoel wilt.

Показано 70 записей