Alles over computers en technologie

Computerluidsprekers en microfoon

Amazon.com: computerluidsprekers met microfoon

SAKOBS-computerluidsprekers, draadloze computer-soundbar, mini-USB-aangedreven stereo-soundbar-luidspreker voor tablet-pc's, desktoplaptop met dubbele luidsprekers, 18 uur speeltijd en microfoon.

De overgrote meerderheid van de computerluidsprekers, evenals alle Bluetooth-luidsprekers en draadloze luidsprekers, zijn aangedreven of "actief". Dit betekent dat er een versterker in de luidspreker zelf is ingebouwd om het ontvangen signaal op te vangen en de luidsprekers voldoende te voeden om het te reproduceren. Het is erg handig, omdat het

De beste computerluidsprekers zijn misschien niet zo alomtegenwoordig als ze ooit waren, vaak vervangen door de beste gaming-koptelefoons, maar er is nog steeds een plaats voor hen in pc-gaming. Begrijp me niet verkeerd, we houden van goede koptelefoons, maar het kan een heel andere game-ervaring zijn om twee tweeters te hebben die je laten exploderen met geluid vanuit alle hoeken en een subwoofer die je doet trillen.

Vind geweldige aanbiedingen op eBay voor microfoons voor computerluidsprekers. Koop met vertrouwen.

Fix - Hoe u uw microfoon (computer) kunt repareren en configureren! - Youtube

de taakbalk klik op de luidsprekers en klik op de mini-luidspreker 2. Klik op verbeteringen en vink de eerste en de laatste twee vakjes aan 3 Klik vervolgens op OK Daar ga je, ik hoop dat je van mijn video geniet en iets leert.

Anker's PowerConf levert solide prestaties voor het geld, met zes microfoons gerangschikt in een 360-graden array om de stemmen van maximaal acht mensen in een kamer op te vangen. Deze Bluetooth-speaker laadt op en maakt via USB-C verbinding met je computer (als je de bekabelde route wilt nemen) en maakt eenvoudig verbinding met je mobiele telefoon en tablet via Bluetooth ...

De Bluetooth-varianten van de computerluidsprekermicrofoon op Alibaba.com zijn draagbaar, waterdicht en volledig handsfree zodat u kunt genieten van een betrouwbare muziektijd van minimaal 3 uur. Deze computerluidsprekermicrofoons ondersteunen ook hulpkabels en worden geleverd met Bluetooth-versie V5.

1-16 van meer dan 30.000 resultaten voor "beste bluetooth-computerluidsprekers" Ga naar boven zoekresultaten ... Luider volume, kristalhelder stereogeluid, rijke bas, 100ft draadloos bereik, microfoon, IPX5, Bluetooth-luidsprekers van Cambridge Sound Works (zwart) 4.4 op ...

Microfoons configureren en testen in Windows

Ga in de geluidsinstellingen naar Input> Test Your Microphone en zoek naar de blauwe balk die op en neer gaat terwijl je in je microfoon spreekt. Als de balk beweegt, werkt uw microfoon correct.

Om feedback te minimaliseren bij gebruik van een microfoon met fysieke luidsprekers, gebruikt u een externe richtmicrofoon uit de buurt van de luidsprekers en vermindert u de microfoongevoeligheid. Je kunt ook een muziekspeler aansluiten op de microfoonaansluiting om muziek af te spelen via je computerluidsprekers zonder feedback.

Gebruik de headsetmicrofoon op de pc. Zoek de microfoonaansluiting, ook wel audio-in of line-in genoemd, op uw computer en sluit uw hoofdtelefoon aan op de aansluiting. Typ "audioapparaten beheren" in het zoekvak en klik op "Audioapparaten beheren" in de resultaten om het configuratiescherm Geluid te openen.

Vind een computermicrofoon uit een brede selectie computerluidsprekers. Profiteer van geweldige aanbiedingen op eBay!

Beste computerluidsprekers onder $ 50 in 2021

Hoewel computers ingebouwde luidsprekers hebben, of het nu een laptop of een desktop is, zijn de luidsprekers over het algemeen zwak. Sommigen van hen zijn bijna onhoorbaar vanwege hun slechte kwaliteit. Ze leveren dus nooit kwaliteitsgeluid. Gelukkig heb je de vrijheid om het soort geluid dat je van je computer krijgt te verbeteren door toe te voegen

Meestal hebben de meeste standaard computermicrofoons een van de twee soorten aansluitingen: een 1/8 "TRS-aansluiting, wat in wezen hetzelfde type aansluiting is dat u op een koptelefoon aantreft, of een USB-aansluiting, die plat is. Beide aansluitingen hebben corresponderende poorten op de meeste computers.Als u een XLR-microfoon, 1/4 inch-aansluiting of een andere soort microfoon gebruikt, gaat u verder met

Koop microfoons en luidsprekers en krijg de beste deals tegen de laagste prijzen op eBay! Enorme besparingen en gratis verzending / Afhalen op veel artikelen.

Monitor out voor je speakers en een volumeknop op het frontpaneel. Studiomonitors (inclusief goedkope monitoren voor thuisstudiogebruik) zijn actieve luidsprekers, dat wil zeggen dat ze worden geleverd met ingebouwde versterkers. Ze worden echter meestal zonder volumeregeling geleverd. U kunt het volume alleen regelen door het inkomende signaal te dempen.

HP desktop-pc's - Geen geluid uit luidsprekers of hoofdtelefoon ...

Configuratie B (geluidskaart): Als de audio-aansluitingen voor de luidsprekers en microfoon ver verwijderd zijn van de parallelle, seriële of USB-poorten, is de computer uitgerust met een geluidskaart. Als het BIOS een ingebouwde audio-instelling heeft, moet de ingebouwde audio-instelling van het BIOS worden uitgeschakeld.

Ik ben er vrij zeker van dat hij iets wil dat eruitziet als monitorluidsprekers. Dit zijn de luidsprekers die ze voor de muzikanten op het podium plaatsen, zodat ze kunnen horen wat de microfoons horen. Afhankelijk van uw audiodrivers is dit mogelijk. Meestal is er een apart tabblad onder de microfooneigenschappen.

Alle categorieën Antiek Kunst Babyboeken Zakelijk en industrieel Camera's en foto Mobiele telefoons en accessoires Kleding, schoenen en accessoires Munten en papiergeld Verzamelobjecten Computers / tablets en netwerken Consumentenelektronica Ambachten Poppen en beren Dvd's en films Entertainment Souvenirs Al het andere Cadeaubonnen en waardebonnen Gezondheid en Schoonheid Huis en tuin Sieraden en horloges Muziek Muziekinstrumenten en uitrusting Dierbenodigdheden Aardewerk en glas Vastgoed Speciale diensten Sportartikelen Sport Mem, Cards & Fan Shop Postzegels.

LENRUE Bluetooth-computerluidsprekers 50 draadloze pc-luidsprekers met ingebouwde microfoonuitbreiding 59 inch Perfect voor desktopcomputer, laptop, iPad, telefoon en meer Gebroken wit 42 van de 5 sterren 23. Luister en word gehoord met een microfoon 360 graden omnidirectioneel die geluiden van elke hoek.

Computerluidsprekermicrofoon Online aanbiedingen | Gearbest.com

Koop de nieuwste computer met microfoonluidspreker Gearbest.com heeft de beste computerproducten voor microfoonluidsprekers online.

Als je online zoekt naar een gekalibreerde microfoon, zul je zien dat ze variëren van $ 50 tot meer dan $ 1000. Je kunt je eigen microfoon maken met vergelijkbare kwaliteiten voor slechts $ 10. Het grootste probleem met het maken van je eigen microfoon is dat je hem niet kunt kalibreren zonder al een ...

Soms moeten we zowel luidspreker- als microfoongeluiden tegelijkertijd opnemen, zoals het opnemen van uw nummer met achtergrondmuziek of het opnemen van audio aan beide kanten van een spraakoproep of een video-oproep op een Windows-computer. Cok Auto Recorder is zonder twijfel de beste software om dit te doen, geen probleem met de instellingen, je kunt eenvoudig zowel systeemaudio als microfoonaudio opnemen. Het ondersteunt bijna alle Windows-systemen, zoals Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows XP, geluid van computer en microfoon wordt opgenomen met een mp3-bestand van hoge kwaliteit.

Logitech Z313-luidsprekersysteem. De bedieningskast maakt het gemakkelijk om het volume en de bedieningselementen van de hoofdtelefoon te regelen Je kunt je kamer vullen met krachtig en gebalanceerd geluid (25 watt) De compacte subwoofer past in krappe ruimtes en levert een diepere bas als je de beat wilt voelen

Audio afspelen als microfooningang

En speel het dan af als een normale microfooningang, zodat het spraakherkenningsprogramma dat ik aan het testen ben het als een microfooningang zal zien. Het zou ook enorm helpen als dit programmatisch zou kunnen worden gedaan in C #. Dus ik kan in mijn eigen code aangeven wanneer ik wat moet spelen. Afspelen via speakers en spraakherkenningsprogramma's laten luisteren naar de microfoon is geen optie, aangezien het niet hetzelfde geluid is op verschillende computers/speakers/microfoons.

Soms afgekort als micro, is een microfoon een hardwareapparaat en invoerapparaat dat oorspronkelijk is uitgevonden door Emile Berliner in 1877. Met een microfoon kunnen computergebruikers audio in hun computers invoeren. Afbeelding is een voorbeeld van Blue Microphone's Yeti USB-microfoon - Silver Edition en een voorbeeld van een hoogwaardige computermicrofoon. Waarvoor dient een microfoon op een computer?

Om Google Voice-oproepen te plaatsen en ontvangen, gebruikt u uw ingebouwde microfoon en luidsprekers, of sluit u externe audioapparaten aan, zoals headsets. Verander het audioapparaat voor of tijdens een gesprek. Als je een headset gebruikt voor inkomende oproepen op je computer, kun je ook een tweede apparaat kiezen om te rinkelen.

Vind microfoon + en luidspreker + bij Staples en winkel op de gewenste functies en klantbeoordelingen.

China computer microfoon luidspreker, computer microfoon ...

Bent u op zoek naar computers, computercomponenten, computerrandapparatuur en accessoires uit China? We hebben dit allemaal en meer. Wij zijn uw one-stop-webshop voor computerproducten en andere elektronische componenten. U kunt onze computerproducten, zoals computermicrofoonluidsprekerproducten, groothandel in onze gids van betrouwbare Chinese fabrikanten, groothandels en handelsbedrijven met directe verkoopprijs in de fabriek. Veel wereldwijde kopers zijn blij met de prijs of kortingen die door onze leveranciers worden aangeboden en het helpt hen om succesvol te zijn in hun bedrijf met onze unieke inkoop.

Logitech-computerluidsprekers leveren een rijk geluid voor muziek, films, games en meer op je pc of Mac.

Push-To-Talk of Push-To-Mute: Als u het geluid wilt opnemen of dempen met een specifieke sneltoets, selecteert u de microfoon en vinkt u de optie "Push-To-Talk of Push-To-Mute" aan.

Andrea NC 181- en 185-serie microfoons: Dit is een serie microfoons die door Andrea op de markt wordt gebracht ter vervanging van de vorige NC-serie. De 181-serie heeft een luidspreker voor één oor en de 185 heeft een luidspreker voor elk oor. Elke serie is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen. Een eenvoudige versie met eenvoudige 3,5-microfoon- en audio-aansluitingen ...

Luidsprekers, koptelefoons en microfoons - Computer.is

Bluetooth-luidsprekers. Kabels, stekkers en converters. Audiokabels en connectoren. Adapters en adapterkabels.

Computermicrofoon van goede kwaliteit, desktoptype, aanpasbaar. 1.) Gebruikt voor alle multimediacomputers, internettelefoongesprekken, enz. 2.) Met dynamische minimicrofoon.

Kogan Bluetooth Karaoke Microfoon met Ingebouwde Luidspreker en LED (Zwart) .. Snelle levering door Braven Kogan Nieuwste Kopen.

Sensoren en detectoren. Passieve en halfgeleidercomponenten. ICT en beveiliging. Koppeling. Opto-elektronica en bliksem.

7. Sanyun SW102 computerluidsprekers - MusicCritic

Hierdoor kan de gebruiker geweldige prestaties krijgen van zijn externe laptopluidspreker terwijl hij rechtstreeks van de muur wordt gevoed, waardoor een van zijn USB-poorten wordt bespaard voor zijn favoriete bedrade elektronica. Een ander geweldig kenmerk van deze mini-soundbar is de microfooncapaciteit, waardoor hij niet alleen perfect is ...

Zoals met de meeste andere aspecten van computergebruik, zijn er aanzienlijke verschillen tussen geluidskaarten die worden gebruikt met Apple- en IBM-compatibele computers. Aanvullende informatie voor gebruikers van Apple Macintosh-computers vindt u aan het einde van dit document. Signaal niveau.

Wordt "USB PnP Audio Device" / "FIFINE K780A Microphone" gezien door uw Windows of Mac of herkend als een onbekend apparaat? Als het wordt herkend, wil je de microfoon dan door de luidspreker van je computer horen? (Raadpleeg het gedeelte "Het wordt herkend, maar ik hoorde geen geluid uit mijn Windows toen ik sprak" hieronder). Als de computer het als een onbekend apparaat beschouwt, heeft u het dan op een andere computer getest? Heb je geprobeerd het onbekende stuurprogramma meerdere keren bij te werken en opnieuw te installeren op dezelfde computer?

USB-microfoons zijn ontstaan ​​uit de behoefte om zoveel mogelijk mensen fatsoenlijk geluid te bieden, zonder dat daar professionele apparatuur voor nodig is. Je sluit ze aan op je computer en ze werken. Dit begrijpt iedereen. Wat u echter misschien niet heeft overwogen, is HOEVEEL u kunt ...

Maak verbinding met audio met behulp van computermicrofoon en luidsprekers - GoToWebinar ...

Voordat u een sessie start, selecteert u de optie Computeraudio in het pre-sessievenster "Audiomodus kiezen" en selecteert u vervolgens OK. In dit venster kun je selecteren welk audioapparaat voor de microfoon en luidsprekers kan worden gebruikt, je luidsprekers testen en de volumemeters controleren.

Op zoek naar een gloednieuwe computer? Overweeg de Apple Mac-lijn met zijn uitstekende verzameling machines die in gelijke mate superieure prestaties en prachtige esthetiek leveren. Veelzijdig, gebruiksvriendelijk en met een schitterend scherm, een ervan is een investering die de moeite waard is.

Om te controleren of de microfoon van uw headset correct werkt, luistert u naar uw opname door op de knop Afspelen te klikken. Opmerking: als uw hoofdtelefoon in Sound Recorder werkt, maar niet in een andere softwaretoepassing, wordt het probleem geïsoleerd van uw softwaretoepassing. Neem voor hulp contact op met de technische ondersteuning van deze toepassing. Windows Vista en Windows 7: klik op het menu Start, wijs Instellingen aan en klik vervolgens op Configuratiescherm. Dubbelklik op het pictogram Geluid. Selecteer op de tabbladen Afspelen en Opnemen de Plantronics-headset als het standaardapparaat.

Ik heb een probleem waarvan ik hoop dat ik het kan oplossen. Ik heb net een nieuwe computer gekocht en had niet hetzelfde probleem op de oude computer (die XP was).

Pc-pickups: Amazon.co.uk | Computermicrofoons

Computermicrofoons Alle afdelingen Alexa Vaardigheden Amazon-apparaten Amazon Global Store Amazon Warehouse Apps en games Audioboeken Baby Beauty Boeken Cd's en vinyls voor auto's en motorfietsen Klassieke muziek Kleding Computers en accessoires Digitale muziek DIY en gereedschap Dvd's en Blu-ray Elektronica en foto Mode Tuin en buiten Cadeaubonnen Kruidenier Handgemaakt Gezondheid en persoonlijke verzorging Huishoudelijke en zakelijke diensten Huis en keuken Industriële en wetenschappelijke sieraden Kindle Store Grote apparaten Verlichting Bagage Muzikaal.

ik heb de stappen gevolgd, maar wanneer ik naar microfooneigenschappen ga, luister ik, mijn koptelefoon staat niet in de lijst

Zeg een paar zinnen, als u tijdens het spreken geluidsgolven op het scherm ziet, betekent dit dat uw microfoon werkt. Bovendien kunnen deze opgenomen geluiden worden uitgevoerd naar luidsprekers of hoofdtelefoons. Je microfoon werkt niet.

Bijvoorbeeld als je vrienden naar muziek willen luisteren via Messenger of Skype. De enige optie is om je microfoon aan te zetten en de muziek luid af te spelen, zodat hij of zij ernaar kan luisteren. Het probleem hier is dat de geluidskwaliteit niet correct is en dat het ook externe ruis zal dragen. In dit artikel zullen we software delen die nepluidsprekers en microfoons kan maken

Computerluidsprekers / luidsprekers voor elk apparaat | Orb-audio

Breng geweldig geluid naar uw computer, tv, tablet of telefoon. Houd het simpel en overzichtelijk met onze miniversterker- en luidsprekerpakketten. Onze nieuwste Mini-T-versterker is klein - 4 "breed x 1" hoog - en biedt geweldig geluid, eenvoudige bediening en optionele Bluetooth. Onze Booster Mini-versterker is slechts 1 "breder en voegt optische invoer, afstandsbediening en dialoogverhogende EZ Voice-modus toe. Beide zijn kleiner, aantrekkelijker en klinken beter dan de meeste soundbars en Bluetooth-luidsprekers. U kunt ook onze geheel nieuwe compacte subMINI ultra-subwoofer (slechts een 9 "kubus) voor een bas met een volledig bereik zonder ...

Gaming headset microfoons conferentie-audio-systemen microfoon informatie voor iedereen compleet met vragen cnn brooke bowman, microfoons resultaten de essentiële metgezel van uw computer luidsprekers, draadloos computergeluid, ruisonderdrukkende microfoons elektrisch instrument resultaten de computer Stem gehoord met uw camera Beste plaats om te vergelijken shop thefeaturing All you can plug snake microfoon Beschrijving voor computerluidsprekers, de draadloze computer kan een breed bereik hebben.

Microfoons koppelen aan computergeluidskaarten. De meeste microfooningangen voor geluidskaarten vereisen een minimaal signaalniveau van ten minste 10 millivolt, maar sommige oudere 8-bits kaarten vereisen tot 100 millivolt. De typische impedantie van de microfooningang van de pc-geluidskaart is in de orde van 1 tot 20 kohm (kan variëren

De Corsair HS80 RGB Wireless brengt de high-end microfoon van de Virtuoso voor een lagere prijs. Zou deze helm een ​​winnaar kunnen zijn? De huiscurve: hoe we onze doelreacties bereiken met de koptelefoon. Waar komen de doelcurves van SoundGuys vandaan?

Tutorial - Afspelen opnemen op Windows-computer - Audacity-handleiding

Aansluiten op de microfooningang (rood) kan mono of slechte geluidskwaliteit opleveren. Om te horen wat er wordt afgespeeld terwijl je het opneemt, koop je een enkele stereo-naar-dubbele stereo-adapter om aan te sluiten op de audio-uitgang. Zo heb je een extra stopcontact om speakers of koptelefoons in te pluggen.

Je hebt een goede microfoon op je computer nodig om audio op te nemen, te chatten of spraakherkenning te gebruiken. Niet alle computers hebben echter een ingebouwde microfoon en niet alle ingebouwde microfoons werken even goed. Je kunt een goedkope computermicrofoon op Amazon kopen voor slechts $ 4,99, maar waarom zou je het doen als je het hebt?

Communicatie: AUX / BluetoothBatterij: Nee Luidsprekertype: Computer Luidspreker Stroomvoorziening: USB Aantal luidsprekerboxen: 2 Materiaal behuizing: Kunststof Audiomix: Volledig bereik Kanalen: 2 (2.0) Ingangsvermogen (W): <25WUitgangsvermogen: 5WBluetooth-versie: 5.0 Actieve ruisonderdrukking: Passive Remote bediening: NoOndersteunt geheugenkaart: NoSp.

Dit innovatieve Computer Super Station is zeer eenvoudig te installeren en direct klaar voor gebruik. Gewoon aansluiten en afspelen om direct te genieten van gedetailleerde, levensechte video van de webcam en kristalhelder geluid uit de luidsprekers. Samen met de zeer gevoelige ingebouwde microfoon heb je alles wat je nodig hebt voor je videochat en webconferenties.

Wist u ? : Kunnen de luidsprekers als microfoon worden gebruikt?

Zoals met veel slimme ideeën, hebben luidsprekers als microfoons als idee veel toepassingen voor goed of slecht. Aan het GOEDE einde van de lijn is het feit dat als je een redelijk goede microfoon nodig hebt, maar er niet veel voor wilt betalen, je een oude luidspreker kunt recyclen en jezelf kunt bevrijden van het ontbreken van een typische meegeleverde microfoon. een computer van het type ontworpen voor ...

Waarom gebruikt u niet de microfoon van de computer of koopt u een aparte microfoon die u op uw computer kunt aansluiten? Je kunt hem instellen als je microfoon en alle bluetooth-audio via een koptelefoon ontvangen. Je zou in theorie naar multimedia kunnen luisteren en oproepen via een koptelefoon kunnen horen.

Er zijn veel programma's die u kunt gebruiken op een gewone computer die is uitgerust met een microfoon waarmee u spraak kunt converteren naar afdrukken. Enkele voorbeelden zijn Dragon Naturally Speaking en Windows Speech Recognition.

OUTDOOR AUTO ACCESSOIRES, HUIS Auto-accessoires Auto-oplader Autodiagnose-tool Kaartensets Kaarthouders Pannenset LADER Lader Oplaadkabel Chromecast Kleding Schoenen Droger Kleurverandering Magische mok Computeraccessoires Converter Adapter Kookgerei Koelkussen Cosmetica Cosmetische organizer Gewatteerde strikhouders Fietsaccessoires Dermaroller Digitaal Bagageweegschaal Digitaal Tasbeeh Digitale Weegschaal Ontsmettingsmiddel Spuitpistool Wegwerp Gezichtsmasker Deurhangerhaak.

WordCommander USB-headset voor spraakherkenning met dubbele luidspreker ...

"Ruisonderdrukkende boommicrofoon. Speciaal ontworpen voor superieur geluid in spraakherkenningssoftwaretoepassingen. Compatibel met alle spraakherkenningssoftware. Ideaal voor pc-spraaktoepassingen, interactieve games en spraakherkenning."

Als je weet hoe je computerluidsprekers als microfoon moet gebruiken, kan dit een buitengewoon handig hulpmiddel zijn bij het mixen en voorbereiden van je audio. Het behouden van een consistent audiosignaal is essentieel als u van plan bent om live op te treden. Het is ook absoluut noodzakelijk dat je een manier hebt om dit signaal aan je publiek te geven zonder dat ze een koptelefoon hoeven te dragen. U vindt een verscheidenheid aan verschillende technologieën op de markt voor microfoons en computerluidsprekers, dus het hangt af van de omstandigheden welke het beste bij u past.

Показано 62 записи