Alles over computers en technologie

Computerluidsprekers met dac

Een DAC gebruiken met een pc | Het werkt nog steeds

Technisch gezien is een DAC (digitaal naar analoog converter) niet noodzakelijk een audiospecifiek apparaat, maar een geïntegreerd circuit dat binaire bits omzet in analoge signalen. Een ADC (analoog-naar-digitaal omzetter) doet hetzelfde in omgekeerde volgorde, waarbij de elektrische ingang wordt omgezet in pc-compatibele digitale gegevens.

De overgrote meerderheid van de computerluidsprekers, evenals alle Bluetooth-luidsprekers en draadloze luidsprekers, zijn aangedreven of "actief". Dit betekent dat er een versterker in de luidspreker zelf is ingebouwd om het ontvangen signaal op te vangen en de luidsprekers voldoende te voeden om het te reproduceren. Dit is erg handig, want hierdoor heb je geen aparte versterker nodig om je speakers aan te sturen; jij gewoon

Je besloot dat die goedkope computerspeakers niet geschikt waren voor jouw geluid, en je ging voor betere speakers en misschien zelfs een DAC. Deze gids helpt u het beste geluid uit uw installatie te halen en leidt u snel door de stappen.

Je zoektocht naar de beste DAC voor computerluidsprekers verschijnt in een oogwenk. Typ het gewoon in het zoekvak, we geven je de meest relevante en snelst mogelijke resultaten. Extra speciale aanbiedingen kunnen ook worden bijgevoegd. We hopen u meer keuzes te bieden en uw kwalificerende aankopen aan te moedigen.

Beste computerluidsprekers [2021] | De coolste gadgets

De Logitech G560 is zeker ontworpen met functies die bedoeld zijn om gamers aan te spreken. Als je een gamer bent die op zoek is naar een meeslepende ervaring, moet je zeker overwegen om dit computerluidsprekersysteem bovenaan je lijst te plaatsen. Toch kunnen deze computerluidsprekers met hun extra toeters en bellen meer aanspreken dan mensen die van online gamen houden.

Deze audiofiele computerluidsprekers bieden ook een versterker van 15 watt per kanaal met architectuur en magnetische afscherming. U kunt deze luidsprekers gebruiken met vrijwel elk professioneel en consumentenaudioapparaat, omdat ze een versterkerarchitectuur van audiofiele kwaliteit hebben. Met dichte houten kast, basversterkingsschakelaar en basreflexontwerp zodat je kunt genieten van nauwkeurig en nauwkeurig geluid

Ze hebben een ingebouwde analoge versterker die wordt bijgestaan ​​door hun 24-bits DAC-circuit, zodat ze voor veel meer kunnen worden gebruikt dan je gemiddelde computerbehoeften, inclusief gaming. Het achterpaneel van de linkerluidspreker zit boordevol invoer- en uitvoeropties, waardoor het een veelzijdige set is en de praktische toepassing ervan wordt uitgebreid.

high-end luidsprekers als je één ding wilt doen. Het hangt echt af van je budget. Persoonlijk zou ik geen "computer" speakers kopen. Laatst bewerkt: 13 april 2012.

Vind een trendy en krachtige 2.1 multimedia computerluidspreker met ...

Bluetooth-varianten van 2.1 Computer Multimedia-luidspreker met afstandsbediening op Alibaba.com zijn draagbaar, waterdicht en volledig handsfree zodat u kunt genieten van een betrouwbare muziektijd van minimaal 3 uur.

Als het gaat om genieten van eersteklas geluid, is er een kritische behoefte aan geavanceerde audiofiele computerluidsprekers met geluid van audiofiele kwaliteit. Omdat de ingebouwde luidsprekers in de meeste computers en laptops van slechte kwaliteit lijken te zijn, wenden steeds meer mensen zich tot de beste audiofiele luidsprekers van hoge kwaliteit om van digitale muziek te genieten.

Of het een of het ander de moeite waard is, hangt ook af van welke luidsprekers / koptelefoons je gebruikt en de geluidskwaliteit van de muziek (als je niet ...

De Adi-2 DAC voldoet ruimschoots aan deze eis, dus je bent op de goede weg, al hoef je, zoals ik al zei, waarschijnlijk niet zoveel uit te geven. Voor alle duidelijkheid: je wilt een hoogwaardige DAC / hoofdtelefoonversterker met volumeregeling en gebalanceerde uitgangen (dwz voor actieve luidsprekers).

De 15 beste computerluidsprekers voor 2021 + keuze van de redactie

Computerluidsprekers zijn een waardevol goed, niet alleen voor thuis, maar ook voor op de werkplek. Ze hebben duidelijk een kritische toepassing in verschillende media-industrieën, zoals televisie, muziek en nieuwsmedia. Ze kunnen ook belangrijk zijn voor het bekijken van audio-informatie in verschillende beroepen, zoals advocaten in

Ik ben op zoek naar goede computerluidsprekers en zou er ook graag een koptelefoon mee willen gebruiken en ben ook op zoek naar een goede DAC onder de $ 100. Als er een paar goed klinkende gaming-koptelefoons zijn, zou ik ze kunnen kopen, maar ik gebruik al een akg-koptelefoon met mic mod.

Deze wiki is 25 keer bijgewerkt sinds de eerste publicatie in mei 2015. Of je nu een traditionele desktop-pc gebruikt of een laptop met ingebouwde luidsprekers, je hoeft geen genoegen te nemen met dun en onbevredigend geluid. . Elk van deze geavanceerde opties geeft je een mooie geluidskwaliteit en een behoorlijke hoeveelheid bas, zodat je de muziek echt kunt voelen.

Voor $ 200 - # 300 zou je een heel goed systeem kunnen hebben, misschien zelfs een DAC eraan toevoegen. U kunt de versterker overslaan en actieve luidsprekers gebruiken. Wat je ook doet, blijf uit de buurt van 'computer'-luidsprekers.

Beste computerluidsprekers van 2021: upgrade uw desktop ... | Welke hifi?

Koopgids voor de beste computerluidsprekers: welkom bij What Hi-Fi? Samenvatting van de beste computerluidsprekers die je in 2021 kunt kopen. Als je wilt dat muziek geweldig klinkt in je thuiskantoor of in een logeerkamer, is een paar stereoluidsprekers om je computer te flankeren of zittend op je plank misschien wel het antwoord.

Ik heb een enorme digitale bibliotheek, 500 + GB, bijna allemaal op 320 kbps. Mijn huidige speakers zijn AudioEngine A5. Ik ben op zoek naar een upgrade van mijn hele setup of een echt goede DAC. Ik keek naar de D1-audioengine, maar dacht dat er een betere DAC te krijgen was. Ik zou tot 1000 uitgeven aan een DAC en als dat logischer zou zijn, zou ik ook mijn luidsprekers upgraden. Ik wil me niet bezighouden met randzaken - ik wil gewoon een computeraudio-installatie van hoge kwaliteit.

Met een ingebouwde digitaal-naar-analoogomzetter (DAC) kunt u rechtstreeks van de USB-poort van uw laptop of computer naar hoogwaardig digitaal geluid luisteren naar de USB-poort van het luidsprekersysteem. Op de RCA-uitgang kun je een subwoofer aansluiten voor extra bas.

Computerluidsprekers hebben een lange weg afgelegd van een set van twee kleine, no-nonsense luidsprekers. Ze kunnen zo complex zijn als een opstelling met meerdere luidsprekers met een subwoofer. Uitgebreide configuraties zijn ideaal voor diegenen die hun computer gebruiken als hun primaire vorm van tv-programma's of films kijken om de ervaring van tv-kijken na te bootsen.

usb-computerluidsprekers | eBay

Computerluidsprekers met geïntegreerde subwoofer 6 luidsprekers Hoogwaardig USB-membraan. Nieuwe andere).

Terug naar boven voor Chinese 2 0 Dac-computerluidspreker. Kan het product dat u zoekt niet vinden Offerte aanvragen (RFQ) Vertel leveranciers wat u nodig heeft en ontvang offertes! 1 minuut om uw aanvraag in te dienen Ontvang offertes op maat Vergelijk eenvoudig offertes en selecteer leveranciers vooraf.

Een DAC is (digitaal naar analoog converter) dus als deze al analoog is, is conversie niet nodig. De Roku stuurde het digitale signaal via HDMI naar de tv, dus je gebruikte de Filo om dat digitale signaal om te zetten naar analoog, zodat de luidsprekers

Ze maken betere producten. Zeer goede producten zelfs. Kijk maar naar Berkely Audio, een professioneel bedrijf dat nu de audiofiele gemeenschap betreedt met zijn geautomatiseerde DAC-producten. Bedrijven zoals Benchmark, ook een professioneel bedrijf, brengen nu veel van zijn producten op de ...

Beste computerluidsprekers van 2021 | PLATEN EN DRADEN

Over het algemeen zijn hoogwaardige computerluidsprekers compatibel met alle soorten computers. Sommige worden aangemerkt als compatibel met de nieuwste versies van Windows of andere besturingssystemen. Dit betekent echter niet noodzakelijk dat ze niet werken met oudere versies, hoewel ze dat soms wel doen.

Lees hier onze lijst met de beste computerluidsprekers 2020: audioadvice.io/2rJMXdv | Chat online met ons

Computeraudio upgraden: luidsprekers en DAC's | Crutchfield-video. CRUTCHFIELD 51.920 keer bekeken 10 jaar geleden. 16.31 uur Edifier G2000-speakerreview - moordenaars op babyformaat! KitGuruTech 37.585 Bekeken8 maanden geleden. 5:59. Heb je een DAC nodig? (Review van de Audioengine D1 DAC).

Paar Premium Audioengine A2 Red Limited Edition actieve luidsprekers 819955270068 (50% vergelijkbaar) Beschikt over ingebouwde analoge eindversterkers Bull Dubbele analoge audio-ingangen Bull USB-audio-ingang Bull met de hand afgewerkte houten kasten Bull variabele audio-uitgang Bull Kevlar-woofers en Bull zijden tweeters in slow motion bull mode kabels meegeleverd bull werkt met mac of pc, geen ... (

Top 10 audiofiele computerluidsprekers gesorteerd op klantrecensies

Voordelen en gunstige meningen: Audioengine A5 + Premium (wit) met DAC - Vergeleken met Bose. Geweldig geluid, solide constructie, kieskeurige connectiviteit. Review van het Airport Express multiroom gebruik van de A5+.

Na 5 iteraties te hebben doorlopen, beschikt de huidige Quantum DAC over indrukwekkende jitterspecificaties en gebruikt hij een eigen reconstructiefilter voor een nauwkeurige tijdsdomeinrespons. Het werkt asynchroon met een 32-bits architectuur, de referentieklok is minder dan 1 pS en alle digitale ingangen zijn oversampled tot 211 kHz.

In deze video bespreken we onze keuzes voor de beste computerluidsprekers voor 2021. Al die computerluidsprekers aangedreven ...

De verzameling computerluidsprekers van Snapdeal is een opwindende mix van geluid, helderheid en slimme looks. Als u veel reist of gewoon graag naar muziek luistert, waar u ook bent, dan zijn Bluetooth-luidsprekers waar u in moet investeren. Deze draagbare luidsprekers hoef je alleen maar aan te sluiten op je smartphones, pc's, laptops of tablets voor een ontspannende, vrolijke muziekervaring.

Beste computerluidsprekers 2021: koopgids en review

Over het algemeen zijn hoogwaardige computerluidsprekers compatibel met alle soorten computers. Sommige worden aangemerkt als compatibel met de nieuwste versies van Windows of andere besturingssystemen. Dat betekent echter niet noodzakelijk dat ze niet werken met oudere versies, hoewel dat soms de ...

Mijn volgende upgrade, en de basis voor toekomstige upgrades, zou een degelijke externe DAC met USB-ingangen zijn. Aangezien de Benchmark DAC1 zojuist is geüpgraded met USB, heeft PS Audio zojuist zijn Digital Link III met USB uitgebracht, en Bel Canto heeft ook zowel een ingebouwde met een USB-ingang als een DAC met ...

Logitech-computerluidsprekers leveren een rijk geluid voor muziek, films, games en meer op je pc of Mac.

Als je lange tijd aan je bureau zit te luisteren naar plastic luidsprekers, zal de Decco2, net als zijn grote broer de Nova (links op de foto), je werkruimte veranderen in een premium audio-paradijs. Sluit eenvoudig uw computer aan op de Decco 2 met een USB-kabel en gebruik een paar bijpassende Peachtree Audio-luidsprekers.

USB-computerluidsprekers: de beste luidsprekers met USB-voeding

- Tweedelige stereo USB 2.0-computerluidsprekeropties zorgen voor een bredere scheiding van het stereosignaal en zorgen voor een aangenamer omgevingsgeluidsveld. - Driedelige USB 2.1 desktopcomputerluidsprekers met een middensubwoofer en stereosatellietluidsprekers voor midden- en hoge frequenties.

Eenvoudige integratie met het Sonica-luidsprekersysteem voor meerdere kamers De Sonica DAC zorgt voor audioweergave met hoge resolutie, netwerkstreaming en aansluiting van mobiele apparaten op uw bestaande audiosysteem voor thuis. Als lid van de OPPO Sonica-productfamilie kunt u met de AUX-ingang van de Sonica DAC verbinding maken ...

Velen van ons gebruiken onze computers bijna uitsluitend voor het afspelen van muziek. We hebben er aanzienlijke digitale collecties over verzameld en / of zijn lid geworden van een van de vele online abonnementsservices. Wanneer we digitale muziek afspelen die is opgeslagen in bestanden zoals MP3, OGG of Flacs, of deze streamen vanaf online diensten,

Maar bij een snelle inspectie was het gezoem van de luidsprekers terug te voeren op de stroomadapter van mijn laptop die ik enige tijd geleden heb vervangen. Wanneer ik de PSU-adapter verwijder, verdwijnt het gezoem en tegen de tijd dat het opnieuw wordt aangesloten, verschijnt het gezoem snel weer en de batterij in mijn 3 jaar oude laptop gaat niet meer dan 15 minuten mee om de computer op batterijstroom te laten werken.

De 4 beste computerluidsprekers in 2021 | Beoordeling door Wirecutter

Aangedreven computerluidsprekers zijn een geweldige optie voor iedereen die graag zijn computer gebruikt om naar muziek te luisteren, films te kijken, videogames te spelen of muziek, podcasts of video's te produceren. Kleine luidsprekers ingebouwd in laptops en monitoren produceren fijn geluid met weinig tot geen bas.

Welkom bij een gids voor de verschillende soorten computerluidsprekers. Ja, het is verwarrend tegenwoordig. Er zijn luidsprekers in allerlei soorten, maten en functies.

Hallo allemaal, ik heb een zelfgemaakte computer met een mobo 890gx pro3 (ASROCK) die audio levert aan de promedia klipsch 2.1-luidsprekers met subwoofer. Ik heb sissend / statisch geluid uit zowel de luidsprekers als de koptelefoon die bij hogere volumes rechtstreeks op de behuizing is aangesloten.

Usb dac met dual mono-configuratie die resoluties ondersteunt tot 11,2 MHz dsd en 384 kHz / 32bit pcm. Het voorversterkergedeelte zorgt voor een volledig gebalanceerde transmissie en maakt gebruik van een zeer nauwkeurig teac-qvcs-volumeregelcircuit. Twee paar analoge rca-ingangen, evenals digitale usb, optische en coaxiale ingangen (één

Een speaker aansluiten op de Teensy 3.1 DAC/A14? | Forum

Als ik naar de DAC-pin kijk met mijn logische analysator, lijkt het alsof er geen geluid is, de pin levert ongeveer 0,5 V. Ik dacht ergens gelezen te hebben dat het ongeveer 1,6 V zou moeten zijn? Om er zeker van te zijn dat mijn circuit...

Dus het lijkt erop dat als ik een digitale AV-ontvanger zou gebruiken, ik mijn muziek met een hogere bitsnelheid zou kunnen krijgen (terwijl ik, zoals bij de hierboven genoemde stereo's, zou worden gedownsampled), maar het zal nog steeds door mijn dac-shit gaan. Ten slotte beantwoord ik hier misschien mijn eigen vraag, maar ik koop een externe DAC ...

Dus ik ben serieus op zoek naar een update / upgrade van mijn computerluidsprekers, zodat ik geen koptelefoon hoef te dragen om goed geluid te krijgen. Ik kijk nu misschien naar de Pioneer SP-BS22-LR Andrew Jones-boekenplank die is ontworpen om op mijn bureau te passen of aan de muur boven mijn monitoren te hangen (waarschijnlijk niet). Ik zit echter vast met een USB DAC met een echte versterker die deze luidsprekers voldoende vermogen kan leveren. Meestal zie ik ofwel Headphone DAC's (zoals FiiO E10K USB DAC en Headphone Amplifier) ​​of een meer reguliere miniversterker zoals de Pyle Bluetooth Stereo Amplifier...

Over DAC.digital. Ons team bestaat uit experts op het gebied van bedrijfsontwikkeling, ontwerp en mobiele platforms met diepgaande en ervaren expertise in het begrijpen van vereisten, van idee tot architectuur tot implementatie. Bij DAC streven we ernaar om innovatie te integreren in elke fase van productontwikkeling.

Audioengine A2+ Powered speakers met USB DAC pakket.

USB-DAC. Bekabelde versie, geen Bluetooth. Het pakket bevat een Audio Art Cable SC-5 luidsprekerkabel van $ 6,5 ($ 95) en de speciale DS1-bureaustandaards van Audioengine ($ 29) zijn bij dit pakket inbegrepen. Klein vlekje op de boven/achterkant van de L-speaker (bediening), verder zien de speakers er super schoon uit van de voorkant en alle andere kanten.

Als je een filmfanaat bent, is surround sound de juiste keuze. Hoewel niet het handigst voor uw bureau, heeft het Logitech Z906 surround sound-systeem luidsprekers die klein genoeg zijn met verschillende montagemogelijkheden om het de aandacht waard te maken. De set bevat vier satellietspeakers om om je heen te plaatsen, een center speaker, een front trigger subwoofer en een control module om de output te regelen.

Audioengine 2+ (A2+) Premium aangedreven desktopluidsprekers - Uitstekend geluid met elegante eenvoud en een nieuwe standaard voor computeraudio - Veelzijdige aansluitingen, waaronder digitale USB-audio en subwooferuitgang - Ontworpen voor uw desktop, maar klinkt ook geweldig in de hele kamer.

Het belangrijkste is dat alle computerluidsprekers grondig worden getest op geluidskwaliteit met behulp van een gevarieerde afspeellijst met muziek, films en tv-programma's. We spelen een verscheidenheid aan games met speciale aandacht voor positioneel geluid, heldere dialogen en speciale effecten. We testen de speakers ook met in-game chat en audio- of videogesprekken.

Показано 52 записи