Alles over computers en technologie

Computerluidsprekers met hdmi

Amazon.co.uk: hdmi-luidsprekers

Amazon's Choice voor HDMI-luidsprekers. Mini-soundbar, TV-soundbar, computer-soundbar met Bluetooth 5.0, bekabelde en draadloze pc-speaker, home-audiosysteem voor HDMI / AUX / Opt-games.

Heeft u iets gezien dat uw aandacht trok? Nu kun je het kopen en een geweldige deal krijgen op AliExpress! Blader gewoon door een enorme selectie van de beste hdmi-desktopluidsprekers en filter op beste match of prijs om de juiste voor u te vinden! Je kunt ook filteren op items die gratis verzending, snelle levering of gratis retour aanbieden om je zoektocht naar hdmi-desktopluidsprekers te verfijnen!

Best Buy-klanten geven vaak de voorkeur aan de volgende producten wanneer ze op zoek zijn naar HDMI-luidsprekers. Blader door de lijst met de best beoordeelde HDMI-luidsprekers hieronder, samen met de gerelateerde recensies en meningen.

Computerluidsprekers, HDMI-ingang beschikbaar op locatie, zijn efficiënt en krachtig genoeg voor binnen- en buitenevenementen en werken op batterij of elektronische belasting. Deze HDMI-ingangen voor computerluidsprekers worden geleverd met een tweeweg-audiofilter en volledige wooferformaten zoals 8 inch.

5 beste soundbars met HDMI-doorvoer | BoomSpeaker

Deze vlaggenschip-soundbar van Bose heeft een eersteklas ontwerp en een strakke bouwkwaliteit en wordt geleverd met een zwart geknoeid glas bovenop met een aluminium rooster. Het heeft antislip rubberen pads aan de basis en een behoorlijk aantal verbindingsopties. Dit omvat HDMI met ARC, Ethernet, micro-USB-aansluiting en optische digitale audio-ingang.

De overgrote meerderheid van de computerluidsprekers, evenals alle Bluetooth-luidsprekers en draadloze luidsprekers, zijn aangedreven of "actief". Dit betekent dat er een versterker in de luidspreker zelf is ingebouwd om het ontvangen signaal op te vangen en de luidsprekers voldoende te voeden om het te reproduceren. Het is erg handig, omdat het

Het enige dat beter is dan prestaties is de prachtig handgemaakte kast gemaakt van echt hout. Oh ja, dit zijn ook de eerste actieve monitoren op de markt die worden geleverd met HDMI-ARC, zodat je het systeem rechtstreeks op elke compatibele tv kunt aansluiten voor surround sound met hoge resolutie.

Door uw luidsprekers echter de standaardweergave op uw HDMI-uitgang te maken, kan de computer niet elke keer overschakelen naar de HDMI-uitgang wanneer deze wordt aangesloten. Dit komt vrij vaak voor wanneer een pc meer dan één grafische kaart of geluidskaart heeft.

Beste computerluidsprekers [2021] | De coolste gadgets

De RECCAZR MP2000 is een 2.0-kanaals luidsprekersysteem dat is ontworpen om het geluid van een computer op een bureau met beperkte ruimte te verbeteren. Elke luidsprekerbox meet slechts 5,4 x 3,2 x 0,36 inch, maar ze hebben wel een kleine ingebouwde 2,5 inch subwoofer met een 4X diafragma.

HDMI (High Definition Multimedia Interface) is het algemene signaal voor de overdracht van high-definition audio en video via een enkele kabel. Gezicht HDMI geen geluid Windows 10 is een veelvoorkomend probleem bij het aansluiten op digitale tv? Hoor geluid via de pc-luidsprekers. Heb je video maar geen geluid? Smart TV's, home cinema-ontvangers, digitale tv's en HD-apparaten behoren tot de HDMI-ingangen.

High Definition Multimedia Interface (HDMI) is een audio-/video-interface voor het verzenden van digitale gegevens die uitvoer van hogere kwaliteit biedt dan analoog. Normaal gesproken kan slechts één apparaat worden geselecteerd voor het afspelen van audio in Windows. Dit veroorzaakt een veelvoorkomend ongemak van het continu moeten schakelen tussen geluidskaart en HDMI-luidsprekers. Het is echter ook mogelijk om tegelijkertijd de uitvoer van luidsprekers en een HDMI-apparaat te ontvangen om tegelijkertijd audio van een enkele app af te spelen.

Als ik de hierboven beschreven methode gebruik en vervolgens een HDMI-kabel gebruik om mijn laptop aan te sluiten (ik heb geen kabel alleen voor films op mijn computer), komt het geluid dan uit de luidsprekers of de tv? Bedankt voor je hulp, je bent al erg behulpzaam geweest. Jared Zane Kessie (auteur) uit Richland, Washington in maart ...

Vind geweldige aanbiedingen op eBay voor HDMI-luidsprekers. Koop met vertrouwen.

Alle categorieën Antiek Automobiel Kunst Babyboeken Zakelijk en industrieel Camera's en foto Mobiele telefoons en accessoires Kleding, schoenen en accessoires Munten en papiergeld Verzamelobjecten Computers / tablets en netwerken Consumentenelektronica Ambachten Poppen en beren Dvd's en films Entertainment Souvenirs Al het andere Cadeaubonnen en waardebonnen Gezondheid & Beauty Huis & Tuin Sieraden & Horloges Muziek Muziekinstrumenten & Uitrusting Dierbenodigdheden Aardewerk & Glas Vastgoed Speciale diensten Sportartikelen Sport Mem

Wanneer u uw computer aansluit op een HDMI-apparaat, zoals een monitor, televisie of surroundluidsprekers, kunt u weergave- of geluidsproblemen ondervinden. Gebruik de informatie in dit document om uw instellingen te controleren en problemen op te lossen.

Beste antwoord: ik neem aan dat u uw laptop gebruikt om dvd's enz. op uw HDTV. Ik had hetzelfde probleem waarbij er geluid uit mijn laptop kwam. Ik heb dit probleem opgelost door naar de geluidsopties van mijn computer te gaan (die je onder jouw controle kunt openen ...

Enerzijds ondersteunen weinig mobo's standaard de HDMI-uitgang (kleine markt), en alleen ASUS heeft een geluidskaart die is uitgerust met een HDMI-ingang/uitgang (HDAV 1.3 is sowieso bedoeld voor thuisbioscoopsystemen. ). Analoog werkt nog steeds prima voor een 2.0-systeem en Spdif werkt prima tot 5.1. High-end 7.1-systemen zijn de enige systemen die sowieso de extra bandbreedte van een HDMI-verbinding nodig hebben.

Standaard HDMI-computermonitoren met geïntegreerde luidsprekers voor ... | eBay

Mini DisplayPort Geïntegreerde luidsprekers Computermonitoren.

Krijg de beste deals voor computermonitoren met ingebouwde HDMI-luidsprekers. Koop met Afterpay op in aanmerking komende artikelen. Gratis verzending en retournering van eBay Plus-items voor Plus-leden.

Getoond: een voorbeeld van een computerluidspreker met eigen voeding met een 3,5 mm audio-aansluiting en een USB-voedingsconnector. Computerluidsprekers zijn de gemakkelijkste manier om luidsprekers aan uw tv toe te voegen. Bijna alle hebben een ingebouwde audioversterker en gebruiken een AC-DC-adapter of een 5V USB-stroomaansluiting.

Ze draaien op Google's Chrome OS en hebben een indrukwekkende batterijduur. Ze zijn perfect als je voornamelijk browsergebaseerde apps gebruikt voor werk en entertainment. Vergeet ook die essentiële extra's niet - we hebben een breed scala aan handige accessoires, waaronder HDMI-kabels en internetdongles.

Mijn laptop herkent de tv niet als audiobron (Hdmi) - Audio en ...

Mijn HDMI-kabel werkt. Mijn computer stuurt het juiste videosysteem naar mijn computer. Het probleem is dat de computer geen geluid naar mijn tv verzendt. Het herkent het niet als een apparaat voor het afspelen van audio.

Ik heb mijn ps3 aangesloten op een pc-monitor met een HDMI-kabelingang. De monitor heeft echter geen ingebouwde luidsprekers, dus ik kan geen geluid krijgen. Ik wil weten of er een andere manier is om de audio van de ps3 uit te voeren.

Klik op het selectievakje "Luister naar dit apparaat". Selecteer uw HDMI-apparaat in de lijst "Afspelen via dit apparaat". Maar nu gebruik ik Win 10 en deze stappen werken niet meer voor mij ...

Hoewel de meeste van de meegeleverde systemen worden aangedreven, vindt u ook passieve luidsprekers, zoals de Elac Debut 2.0 B6.2, die alleen moeten worden gekoppeld aan een geweldige AV-ontvanger. Elk gemarkeerd product is de beste luidspreker in zijn specifieke klasse en ze klinken allemaal geweldig. We zullen deze lijst regelmatig bijwerken ...

EXTERNE LUIDSPREKERS - HDMI-kabel, Home Cinema-accessoires ...

Monoprix, Inc. (DBA. MonoPrice.com) is gespecialiseerd in de groothandelsdistributie van kabelassemblages van wereldklasse voor de thuisbioscoop-, personal computer- en hightech-industrie. MonoPrice.com biedt een breed scala aan producten, variërend van standaard pc-producten, netwerkkabels en HDMI-kabels tot op maat gemaakte kabelassemblages en kabelbomen.

Ik vroeg me af of ik mijn computer kan laten denken dat ik "bijna" dolby surround heb door de HDMI-audio van de monitor te gebruiken als linksvoor en rechtsvoor EN mijn externe luidsprekers als links en rechts? Ik kan de luidsprekers aansluiten op de zij-uitgang op het moederbord, maar dan werken ze alleen als een kant, en ik kan geen manier vinden om HDMI aan de voorkant te gebruiken.

Als er geluid wordt afgespeeld via de luidsprekers van uw computer of laptop in plaats van via de tv, opent u het Configuratiescherm, selecteert u Geluid en zoekt u uw tv op het tabblad Afspelen. Als je het niet kunt vinden, probeer dan met de rechtermuisknop in de witte ruimte te klikken en Uitgeschakelde apparaten weergeven te kiezen.

Dit kan meestal in de geluidskaartsoftware van uw computerluidsprekersysteem. De basvervorming onder 200Hz is vrij hoog, dus ik zou deze driver alleen gebruiken tot rond de 150Hz.Vervorming is erg goed van 200Hz tot 20kHz, zeker voor deze prijs. Deze zullen niet erg luid spelen, maar zijn meer dan genoeg voor pc-luidsprekermonitoren of tv- of kleine pc-thuisbioscoopsysteemmonitoren.

Een pc integreren in uw thuisbioscoopsysteem

Op sommige thuisbioscoopontvangers kunt u een pc gebruiken om het installatieproces of de resultaten van de luidsprekers te starten en te controleren. De resultaten kunnen bestaan ​​uit numerieke tabellen en frequentiegrafieken die met een pc kunnen worden geëxporteerd en weergegeven of afgedrukt. Voor kamercorrectiesystemen die profiteren van het opstarten en monitoren van de pc, is de ...

3,5 mm jack-aansluiting LED Licht schokbestendig Wi-Fi Multiroom-mogelijkheid Audio Streaming Handsfree-mogelijkheid RCA Audio Near Field Communication LED-display MP3-speler Radio AM/FM-frequentie HDMI-audio Optisch USB-C <span> <span class = "h-sr- alleen "> Doel </span> <span ...

DRAADLOZE TV-LUIDSPREKER / TV-SOUNDBAR, MET HDMI EN BLUETOOTH DIGITALE INGANGEN, 3D-GELUID MET KRACHTIGE BAS, BESTE SOUNDBAR VOOR TV .. ...

Acer KG271 bmiix 27 "Full HD 1920 x 1080 75Hz 1ms HDMI VGA AMD FreeSync ZeroFrame Flikkervrij BlueShield Geïntegreerde luidsprekers LED LCD-achtergrondverlichting ...

De definitieve gids voor het gebruik van een computerscherm met je PS4.

Als uw monitor ingebouwde luidsprekers en een HDMI [beeld]-ingang heeft, kan uw monitor mogelijk geluid afspelen via de luidsprekers zonder dat er extra kabels nodig zijn. Lees, indien mogelijk, recensies online om te zien of anderen succesvol zijn geweest met een dergelijke opzet; niet alle monitoren kunnen dit bereiken.

OPMERKING: Zorg ervoor dat de HDMI-ingang van de tv degene is die analoge audio-ingang biedt. De audio-ingang naar de tv kan een rood-witte composietkabel of een stereohoofdtelefoonkabel zijn. Onderstaande afbeelding is een voorbeeld van de twee mogelijke aansluitingen.

De Fives zijn de eerste actieve monitoren in de branche met HDMI-ARC die rechtstreeks op een tv kunnen worden aangesloten voor een discreet 2-kanaals tv-geluid met hoge resolutie.

Canadacomputers.com biedt de beste prijzen voor computers, computeronderdelen, laptops, harde schijven, computerhardware en accessoires met snelle verzending en eersteklas klantenservice.

Hoe geluid op twee apparaten tegelijk af te spelen in Windows 10

De nieuwste versie van Windows 10 bevat nieuwe instellingen waarmee gebruikers afspeelapparaten voor software kunnen aanpassen. Nu kunnen gebruikers verschillende audio-afspeelapparaten selecteren voor alternatieve toepassingen. U kunt bijvoorbeeld één set luidsprekers selecteren om muziek van Google Chrome af te spelen en een ander paar luidsprekers om audio af te spelen vanuit de Films & TV-app.

Ik gebruik momenteel een analoge kabel van mijn internet ONT-apparaat (optische netwerkterminal) maar ik ga hiervoor een digitale doos kopen die analoog naar digitaal omzet, trouwens, als ik een Ps4 had, zou ik ze rechtstreeks kunnen aansluiten ??? Ja, alles met HDMI kun je rechtstreeks op de tv aansluiten. Als je naar audio vraagt, nee, je kunt niet ophangen ...

Weet je hoe, wanneer je een koptelefoon aansluit op de aux-aansluiting van je laptop, de interne luidsprekers automatisch worden gedempt en er geluiden uit je koptelefoon komen? Ik wil precies dat voor HDMI. Ik sluit soms een monitor met ingebouwde speakers aan op mijn laptop om video's te kijken.

LG's 29UM69 is een van de beste computermonitoren in India met een mooi en soepel 29 inch IPS-kwaliteitsscherm. Het heeft een krachtig 4-voudig gesplitst scherm om tot vier verschillende taken tegelijkertijd uit te voeren.

Hoe tv te kijken op een computer / pc-scherm: 4 stappen (met afbeeldingen)

- Computerluidsprekers en 1/8 inch vrouwelijke naar RCA vrouwelijke aansluiting (vereist een AV-kabel meegeleverd in een ingangsbron) of mannelijk (niet nodig). Om geluid te krijgen heb je een computerluidspreker nodig (1/8 inch jack of 3,5 mm jack) en een 1/8 inch jack of 3,5 mm jack naar phono jack. Methode 3: TV kijken op een pc-scherm (kwaliteitsverlies).

Tv-apparaat met HDMI ARC of optische uitgang (optische adapter vereist). Subwoofer-uitgang: RCA auto-sensing type, door de gebruiker instelbare 50-110 Hz filter. Luidsprekeruitgangen: banaanstekkers (2) die stereo of dubbel monogeluid kunnen weergeven. Instelbare bas- en treble-regelaars om de geluidsprestaties te optimaliseren.

In deze video laat ik zien hoe u Windows kunt configureren om geluid uit te voeren via zowel luidsprekers als HDMI. Dit is handig voor...

Afkorting van High Definition Multimedia Interface, HDMI is een connector en kabel die in staat is om hoogwaardige audio- en videostreams met hoge bandbreedte tussen apparaten te verzenden. HDMI-technologie wordt gebruikt bij apparaten zoals een HDTV, projector, dvd-speler of Blu-ray-speler.

Computermonitor luidsprekers kopen

Ingebouwde stereoluidspreker Bereid je voor op een contentervaring met rijke bassen en vloeiend beeld. De stereoluidsprekers leveren twee kanalen van elk 5 W, wat uw game- en video-inhoudervaring verrijkt. Flicker Safe Eye Care vermindert onzichtbare flikkering op het scherm en p.

U hebt toegang tot een wereld van entertainment op uw computer. De techniek van Bose zorgt ervoor dat je alles hoort met slechts twee compacte en stijlvolle luidsprekers. Unieke digitale signaalverwerking zorgt voor een helder, vol geluid op elk volume. Zo geniet je nog meer van je favoriete muziek, video's en streaming content.

Zaken als kosten, resolutie en transmissieafstand moeten allemaal in overweging worden genomen. Eigen units zijn bijvoorbeeld vaak het gemakkelijkst te installeren, maar kosten vaak meer. Met dat in gedachten, hier zijn onze keuzes voor de beste draadloze computermonitoropstellingen. Lees zoals altijd de recensies op Amazon ...

Niet alle computermonitoren hebben audio-aansluitingen of ingebouwde luidsprekers. Zoals u kunt zien, zijn de twee soorten schermen vergelijkbaar, maar hebben enkele belangrijke verschillen. Een ander aspect dat u misschien wilt overwegen, is de prijsstelling. Je krijgt waar je voor betaalt met beide soorten schermen.

De Cintiq Pro op uw computer aansluiten via de HDMI-poort

U hoeft alleen uw HDMI-poort naar DisplayPort te converteren met behulp van een actieve adapter, die u eenvoudig kunt converteren naar mini DisplayPort, zoals ik hieronder uitleg. Zoek een adapter die dit doet in de volgende Amazon-links: - #CommissionsEarned. De Cintiq Pro op uw computer aansluiten met...

U kunt geen audio afspelen via HDMI-uitgang of via hoofdtelefoons, oortelefoons of luidsprekers die zijn aangesloten via USB of draadloos, en dat afspelen vervolgens opnemen met de stereomix-ingang van het ingebouwde audioapparaat. Kies de WASAPI Windows-host (volgende sectie) als u het afspelen wilt opnemen vanaf een USB-drive, draadloos of ...

Deze handige kleine converterkabel neemt een HDMI-signaal en zet het om in een RCA-signaal, met audio- en composietvideo-uitgangen. Je hebt deze converter nodig als je een monitor hebt die RCA-aansluitingen gebruikt voor video en geluid. Je kunt het ook gebruiken om video naar de monitor te sturen terwijl je audio naar een aparte luidspreker stuurt.

Koopgids voor de beste computerluidsprekers: welkom bij What Hi-Fi? Samenvatting van de beste computerluidsprekers die je in 2021 kunt kopen. Als je wilt dat muziek geweldig klinkt in je thuiskantoor of in een logeerkamer, is een paar stereoluidsprekers om je computer te flankeren of zittend op je plank misschien wel het antwoord.

10 beste HDMI-tv-naar-computerkabels van 2021

Audio- en videosynchronisatie: de DP-naar-HDMI-adapterkabel verzendt tegelijkertijd high-definition video en audio van uw computer naar een HDTV voor videostreaming of gaming. Betrouwbare connectiviteit: vergulde connectoren, vertind koperdraad, aluminiumfolie en vlechtwerk, duurzame PVC-behuizing, zorgen voor een sterke connectiviteit tussen apparaten zonder signaalverlies.

Speakers met een HDMI aansluiting koop je bij Best Buy. Vind elke dag lage prijzen en koop online voor levering of afhaling in de winkel. Geniet van een veilige en gemakkelijke winkelervaring.

Sommige computers kunnen in sommige videomodi geen HDMI- of HD-signaal uitvoeren. Afhankelijk van de specificaties van de computer en videokaart, worden sommige resoluties die door de tv worden ondersteund mogelijk niet weergegeven.

Overweeg anders om computerluidsprekers te kopen. Als uw laptop geen van deze poorten heeft, heeft deze vrijwel zeker een goede ouderwetse VGA. Hetzelfde geldt voor je HDTV. Raadpleeg de handleiding van je tv om te zien op welke resolutie de laptop moet worden ingesteld. En verwacht niet dezelfde beeldkwaliteit als HDMI, DisplayPort of DVI.

Top 10 computermonitoren met luidsprekers van 2021 - Gids voor topreviews

HP VH240a 23,8 inch Full HD 1080p IPS LED-monitor met geïntegreerde luidsprekers en VESA-montage, staand en liggend rotatie, kantelen en HDMI- en VGA (1KL30AA)-poorten - Zwart.

Wanneer u uw Windows-pc via een HDMI-kabel op de tv aansluit, moet u de juiste ingangsbron voor de HDMI-tv-kabel selecteren. In de meeste gevallen is dit echter niet voldoende, omdat het uw computerscherm alleen naar het tv-scherm zal spiegelen, maar het geluid nog steeds via de pc gaat.

U zult merken dat na het selecteren van een HDMI-audio-uitvoerbron (en vele andere uitvoeropties), het menupictogram Geluid grijs wordt: dit betekent niet dat de audio-export niet werkt, het betekent alleen dat het geluidsvolume moet worden geregeld via de hardware die de Mac nu uitvoert via HDMI, meestal een tv of een presentatie-shooter, zoals het interne volume ...

macOS voert geluid uit via HDMI en heeft besloten dat het volume alleen mag worden gewijzigd op het apparaat dat het geluid ontvangt. Als u wilt dat er geluid uit de monitor komt, past u het volume rechtstreeks aan (of sluit u luidsprekers aan). Gebruik anders ofwel het item Volume in de menubalk (het luidsprekerpictogram) of de voorkeur Audiosysteem om uw audio-uitvoerapparaat te wijzigen in "Interne luidsprekers".

Hoe te controleren of de mobiel verbinding kan maken met een tv met een HDMI-kabel

Wanneer we van plan zijn de telefoon op de HDMI-aansluiting van de tv aan te sluiten, maken we meestal een fout door de kabels te kopen voordat we weten of onze telefoon compatibel is. Normaal gesproken hebben we hiervoor twee vereisten nodig, de ene is uiteraard een USB-kabel die wordt aangesloten op de poort van onze telefoon, ofwel USB type C of micro-USB, en aan de andere kant een HDMI-aansluiting .

MULTIMEDIA VIDEO PROJECTOR * ---- Deze mini-projector is compatibel met: iPhones, iPads, Android-apparaten, laptops, pc, MacBook, XBOX, PS3 / PS4, enz. Rijke poorten zoals HDMI-, USB-, TF- en Micro SD-poorten zijn beschikbaar. Betrouwbare productkwaliteit ---- Vamvo biedt 2 jaar garantie op de projector.

Snelle levering aan internationale klanten Sinds 1990 vertrouwen onze klanten in de Verenigde Staten, Europa en Azië erop dat we snel en nauwkeurig hun bestellingen voor pc-behuizingen, in een rack te monteren chassis, multimedialuidsprekers en zelfs voedingen kunnen uitvoeren. Materialen uit Japan en Taiwan We ontwerpen onze CE-goedgekeurde producten met de behoeften van onze veeleisende internationale kopers in gedachten, aangezien 100% van onze productie wordt geëxporteerd.

Koop computerhardware, goedkope computeronderdelen en voordelige computers bij specialisten.

Hoe activeer ik mijn HDMI-uitgang op mijn pc? | Het werkt nog steeds

De high-definition multimedia-interface, of HDMI-uitgang, geeft high-definition video weer van elke ondersteunde bron via een enkele kabel. Veel computers hebben HDMI-uitgangen, wat betekent dat u een computer kunt aansluiten op een high-definition monitor of tv en de video-uitgang van de computer op grotere schaal kunt bekijken.

USB-luidsprekers gevonden in: Edifier M1250 2.0-kanaals USB-aangedreven waardesysteem, Edifier R12U 2.0 USB-aangedreven luidsprekers - Rood, Audioengine A2 + Wireless 2.0 actief desktop-luidsprekersysteem - Zwart, Luidsprekers Creative Pebble 2.0 USB zwarte luidspreker

Hoewel HDMI en optisch beide gemakkelijke audioverbindingen zijn, zijn er enkele verschillen tussen de twee waarvan u op de hoogte moet zijn. Als u niet weet welke u nodig heeft, kan dit leiden tot ondergemiddeld geluid, geluidsvertragingen en andere ongewenste problemen. Dus we hebben het harde werk voor je gedaan met deze persoonlijke vergelijking.

Je krijgt audio via de monitorluidsprekers via HDMI, ja? Ik neem aan dat Ubuntu compatibel is. Het moederbord zou het geluid van een grafische kaart niet blokkeren. Misschien nog iets simpels. Volume of instelling in Ubuntu, een ander apparaat in de audio-instellingen over het hoofd gezien.

Computerluidsprekers, USB-luidsprekers, Mac- en pc-luidsprekers | Logitech

Logitech-computerluidsprekers leveren een rijk geluid voor muziek, films, games en meer op je pc of Mac.

Sluit ook de HDMI-kabel aan (of een VGA- of DVI-naar-HDMI-adapterkabel voor oudere laptops) voor video en voer de functie uit die het signaal naar een externe monitor leidt en stel de tv in op deze ingang. Bij sommige apparatuur wordt het geluid dan naar de tv gestuurd zoals naar een paar luidsprekers of een koptelefoon.

HDMI is de enige video-interface die high-definition video en audio ondersteunt. Na het aansluiten van een.

Super solide bas: geniet van krachtig geluid met de beste dubbele drivers en passieve subwoofer Adaptieve aanraakbediening: intuïtieve aanraakinterface op de luidspreker waarmee u True Wireless Stereo-muziek kunt bedienen: koppel twee luidsprekers draadloos voor één 2x geluid met extra krachtig linker- en rechterkanaal Spatwaterdicht : Stof- en spatwaterdicht ontwerp (IPX 5) voor totale gemoedsrust.

Computerluidsprekers

Alleen al de Klipsch ProMedia 2.1-computerluidsprekers leggen de lat hoger voor wat wordt gedefinieerd als uitzonderlijk geluid van een computeraudiosysteem. Twee hoornsatellietluidsprekers en een robuuste subwoofer zorgen voor een kristalheldere, omhullende akoestiek die uw games, films en muziek naar een hoger niveau tilt.

Silk Dome-luidsprekertechnologie: omring jezelf met geluid met een LG-thuisbioscoopsysteem dat minder vervorming en helderder geluid biedt voor de ultieme home-entertainmentervaring. Met LG-thuisbioscoopsystemen kunt u uw familie, vrienden en buren samenbrengen voor een complete entertainmentervaring op elke dag van de week. Van gestroomlijnde en stijlvolle systemen met Smart TV-technologie en draadloze luidsprekers tot de nieuwste beschikbare 3D- en Blu-ray-apparaten, LG biedt geavanceerde tv's en thuisbioscoopsystemen die zijn ontworpen om uw favoriete entertainment te transformeren.

Communicatienetwerk IC's. IC's van computerrandapparatuur.

Показано 75 записей