Alles over computers en technologie

Computerluidsprekers met HDMI-ingang

Amazon.co.uk: hdmi-luidsprekers

FIODIO mini-soundbar, desktop-USB-luidsprekers op batterijen, extra bedrade en draadloze Bluetooth-stereoprojectorluidspreker met krachtige bas

U kunt de HDMI-ingang van deze computerluidsprekers aansluiten op uw computers, tablets of telefoons om het geluid te laten knallen en te genieten van rustgevende muziek. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren om u te helpen kiezen op basis van uw voorkeur.

Hier vervaagt het onderscheid tussen boekenplankluidspreker en computerluidspreker. Kortom, sommige actieve luidsprekers zijn ontworpen voor high-end audiofiel gebruik, zoals thuisstudio-mastering. Ze hebben geen versterker nodig, maar klinken over het algemeen beter en zijn duurder dan luidsprekers die zijn ontworpen voor gebruik met een computer.

Deze soundbar maakt verbinding met je tv via HDMI ARC, zodat je het volume van de soundbar kunt regelen met dezelfde afstandsbediening die je voor je tv gebruikt. Verbind uw favoriete bronnen Stream afspeellijsten vanaf uw mobiele apparaat via Bluetooth. Sluit audiobronnen aan via audio-ingang of optische ingang.

Computermonitor met HDMI ingang, zonder speakers. | Tom's Guide-forum

Ik heb een computermonitor met VGA- en HDMI-ingang. Deze monitor heeft geen uitgangen (zoals een audio jack) en geen ingebouwde speakers. Ik probeer HDMI te gebruiken...

Is het mogelijk om tegelijkertijd geluid door HDMI en luidsprekers te sturen? De reden dat ik de vraag stel, is dat ik het geluid meestal met een HDMI-kabel van de computer naar de tv doorgeef. Elke blauwe maan luister ik echter graag naar youtube via de soundbar en heb ik een koptelefoonkabel nodig voor audio-invoer.

De meeste HDTV-apparaten hebben meer dan één HDMI-ingangspoort, dus het is erg belangrijk dat de ingangsbron van het HDMI-scherm is ingesteld op dezelfde HDMI-poort die is aangesloten op uw computer, bijvoorbeeld HDMI 2 naar HDMI 2. Als uw computer en HDMI-apparaten gebruiken verschillende soorten kabels, u kunt adapters kopen.

Een digitaal-naar-analoog-omzetter is een kleine doos met een voedingsingang (adapter wordt meegeleverd) en ingangs- en uitgangsaansluitingen aan beide uiteinden. Hiermee kunt u een apparaat met alleen digitale audio-uitgang aansluiten op elke standaard ontvanger of versterker. Door een digitaal-naar-analoog-converter te gebruiken, kunt u een tv zonder analoge uitgangen (RCA-aansluitingen of 3,5 mm audio-aansluiting) aansluiten op alle apparatuur, wat ze erg handig maakt.

Laptopgeluid op tv met HDMI-kabel [opgelost] - CCM | Forum

In mijn geval heb ik 2 high-definition audiocontrollers. Als u een van deze uitschakelt, worden de pc-luidspreker en digitale audio / SPDIF uitgeschakeld. Als u de andere uitschakelt, wordt de ATI HDMI-uitgang met het tv-pictogram uitgeschakeld. Als u beide inschakelt, worden alle apparaten voor het afspelen van audio geactiveerd.

Ik denk niet dat er een betaalbare HDMI-ingang audio geluidskaarten / interfaces die er zijn. Ik denk dat je moet heroverwegen om je computerluidsprekers hiervoor te gebruiken. EDIT: Als je geen problemen hebt met stereo, trek dan gewoon de links / rechts-aansluiting van de ontvanger of de koptelefoonaansluiting (als die er is) op de monitor en sluit deze aan op de ingang van je huidige geluidskaart of op de ingebouwde in geluid of rechtstreeks naar de luidsprekers.

Ik heb mijn ps3 aangesloten op een pc-monitor met een HDMI-kabelingang. De monitor heeft echter geen ingebouwde luidsprekers, dus ik kan geen geluid krijgen. Ik wil weten of er een andere manier is om de audio van de ps3 uit te voeren.

Normaal gesproken kan slechts één apparaat worden geselecteerd voor het afspelen van audio in Windows. Dit veroorzaakt een veelvoorkomend ongemak van het continu moeten schakelen tussen geluidskaart en HDMI-luidsprekers. Het is echter ook mogelijk om tegelijkertijd de uitvoer van luidsprekers en een HDMI-apparaat te ontvangen om tegelijkertijd audio van een enkele app af te spelen.

[OPGELOST] - Hoe sluit ik de speakers en receiver aan op de computer?

De luidsprekers van de afspeelapparaten activeren de 3,5 mm analoge aansluitingen voor de pc-luidsprekers, hetzelfde voor Realtek. Optical heeft een ingang nodig zoals je AVR (je adapter als het ware) om het signaal aan te vullen en uit te voeren via je luidsprekers die op de AVR zijn aangesloten. Pc-luidsprekers hebben vergelijkbare configuraties waarbij de subwoofer een optische ingang heeft.

Krijg de beste deals voor computermonitoren met ingebouwde HDMI-luidsprekers. Koop met Afterpay op in aanmerking komende artikelen. Gratis verzending en retournering van eBay Plus-items voor Plus-leden.

Wanneer u uw Windows-pc via een HDMI-kabel op de tv aansluit, moet u de juiste ingangsbron voor de HDMI-tv-kabel selecteren. In de meeste gevallen is dit echter niet voldoende, omdat het uw computerscherm alleen naar het tv-scherm zal spiegelen, maar het geluid nog steeds via de pc gaat.

Ik hou ervan om de steeds veranderende wereld van gadgets, home-entertainment en persoonlijke technologie bij te houden. Als ik thuis of achter de computer niet met de AV-kabels speel, kan het zijn dat ik tennis of padel speel. Deze blog is mijn ruimte om nieuwe onderwerpen met betrekking tot deze hobby's te verkennen; en deel enkele gedachten over het leven in het algemeen ...

De HDMI-uitgang wijzigen in ingang op een laptop

De gebruiker moet kijken naar de invoer- en uitvoerpoorten van de apparatuur om te zien of er een specifieke verbinding is gevonden. Later, om de installatie uit te leggen en het begrip ervan te vergemakkelijken, zullen we ons baseren op een praktisch geval: het koppelen van een computer en een televisie. De eerste stap is om een ​​verbindingskabel te hebben met twee HDMI-ingangen ...

OPMERKING: Zorg ervoor dat de HDMI-ingang van de tv degene is die analoge audio-ingang biedt. De audio-ingang naar de tv kan een rood-witte composietkabel of een stereohoofdtelefoonkabel zijn. Onderstaande afbeelding is een voorbeeld van de twee mogelijke aansluitingen.

Connector detail: Connector A: 1 x USB-C (24 pin) DisplayPort Alt Mode Male input connector B: 1 x ...

De eerste stap zou zijn om de kabelverbindingen te controleren en de tweede stap zou zijn om de stuurprogramma's van de grafische kaart bij te werken / opnieuw te installeren. HDMI-kabels ondersteunen audiosignalen, maar niet alle HDMI-compatibele videokaarten ondersteunen audio. Als uw HDTV een audio-ingang heeft, kunt u mogelijk een aparte audiokabel van de geluidskaart van uw computer rechtstreeks op de tv aansluiten.

OPGELOST: Waarom geen geluid met HDMI-ingang - Fixya

De Samsung SyncMaster P2570hd is een monitor met speakers; het is niet de computer zelf. Ik neem aan dat je te maken hebt met een computer die op de monitor is aangesloten en niet met een settopbox. Zorg ervoor dat Mute niet is ingeschakeld op de computer. Er zou een pictogram moeten zijn rechtsonder in een ...

Hoewel sommige details verschillen, werken de systemen allemaal met een meegeleverde microfoon die op de primaire luisterpositie is geplaatst. De ontvanger zendt testtonen uit die de ontvanger analyseert. De analyse stelt de ontvanger in staat om de juiste luidsprekerniveaus en kruispunten tussen de luidsprekers en de subwoofer in te stellen, zodat uw systeem op zijn best klinkt.

Dit is handig omdat de tv ingebouwde apps zoals Netflix of Amazon Prime kan hebben. Dit maakt het gemakkelijk om de audio van deze apps af te spelen op uw home cinema-luidsprekersysteem. Allemaal met dezelfde kabel. Veel soundbars gebruiken HDMI ARC om audio van de tv naar de soundbar te sturen.

HDMI-compatibele monitor met ingebouwde luidsprekers. Dit zou zo'n beetje plug & play moeten zijn. Sluit de Chromecast aan op je monitor, zet de monitor aan en gebruik je smartphone of ander mobiel apparaat om de Chromecast in te stellen. Eenmaal verbonden, kunt u uw smartphone of tablet als afstandsbediening gebruiken.

LG 1000W audio-uitgang, 5 satellietluidsprekers, 1 HDMI-ingang, iPod ...

Silk Dome-luidsprekertechnologie: omring jezelf met geluid met een LG-thuisbioscoopsysteem dat minder vervorming en helderder geluid biedt voor de ultieme home-entertainmentervaring. Met LG-thuisbioscoopsystemen kunt u uw familie, vrienden en buren samenbrengen voor een complete entertainmentervaring op elke dag van de week.

- Computerluidsprekers en 1/8 inch vrouwelijke jack naar vrouwelijke RCA (vereist een AV-kabel meegeleverd in een ingangsbron) of mannelijk

HDMI kan verschillende RGB-kleuropties weergeven die bijdragen aan een helder en levendig beeld dat niet mogelijk was met eerdere videocommunicatiemethoden. HDMI heeft een hoge compatibiliteit met verschillende adapters, formaten en interfaces. Adapters kunnen worden gebruikt voor poortconversies zoals HDMI-uitgang naar ...

-Invoer apparaten- Deksel schakelaar Aan/uit knop Standby knop Aan/uit knop AT Vertaald 2 toetsenborden set Video bus HDA Intel Mic HDA Intel Hoofdtelefoon HDA ATI HDMI HDMI/DP, pcm: 3 = BisonCam, NB Pro SynPS/2 Synaptics TouchPad. de zijlijn is de voorlaatste. Ik weet niet welk apparaat het is, / dev / video0 of wat dan ook, dus ik weet niet hoe ik dit in vlc moet vastleggen. Is iemand succesvol op dit gebied? Ondersteunt de poort zelfs invoer (lol)? Als iemand het met invoer kan laten werken, vertel me dan alles wat je kunt, en ik zal het vanaf daar doen.

computermonitor met hdmi-ingang | eBay

8 "Inch HDMI Monitor VGA BNC AV Ypbpr Ingang voor PC CCTV Home Security met beugel.

Het korte antwoord is nee. Het LCD-scherm van de laptop is niet toegankelijk via de ingebouwde HDMI-poort van het systeem. De HDMI-poort van de laptop/notebook is een uitvoerpoort, geen invoerpoort.

Als je op zoek bent naar de goedkoopst mogelijke monitor met 2 HDMI-poorten, dan is dit het wel. Geen enkele andere monitor kan de taxatie van deze kamer benaderen. Van een 75 Hz sneller dan normale verversingssnelheid tot de ingebouwde luidsprekers, deze monitor is een compleet pakket voor een waanzinnig lage prijs.

Net als in de andere voorbeelden, als uw computermonitor geen HDMI (of AV) ingang heeft, moet u een HDMI-naar-VGA-converter aansluiten tussen de converterbox en de monitor. Houd er rekening mee dat de aanbevolen HDMI-converter ook audio-uitgang heeft voor een externe luidspreker of soundbar.

Lijst van invoer- en uitvoerapparaten met hun functies | PCGUIDE4U

Luidsprekers: de computerluidspreker is een uitvoerapparaat omdat u er geluid uit krijgt wanneer u muziek, video of iets anders met geluid online of offline afspeelt. Kortom, de luidspreker is een hardwareapparaat dat u op uw computer kunt aansluiten om geluid te genereren.

HDMI-ingang vraag. Het is een kwestie van voorverkoop. Ik kan zien dat sommige Alienware-laptops HDMI-invoer ondersteunen, en toen ik zag dat de functie in gebruik was, was de laptop via een HDMI-kabel of via een Microsoft Wireless Display HDMI-adapter op een andere computer aangesloten. De Alienware-laptop is een soort presentatieapparaat voor de andere computer geworden, met een kopie van het scherm van die computer.

Met de DVI-naar-HDMI-audioadapter en computersystemen kunt u eenvoudig elk HDMI-scherm aansluiten voor een volledig digitale video- en audio-ervaring. Hoop dat het probleem wordt opgelost. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om opnieuw contact met ons op te nemen.

De locatie van de ingangsknop op uw afstandsbediening en het aantal en de namen van de ingangen kunnen op uw tv verschillen. 2. Koppel de HDMI-kabel los en sluit deze opnieuw aan. Soms kan een slechte verbinding optreden en dit probleem veroorzaken. Volg onderstaande stappen

Kan geen afbeelding weergeven van een computer die ... | Sony NL

Het wordt aanbevolen dat u de resolutie van uw computerscherm opschrijft voordat u deze wijzigt. (Dit is nodig wanneer u de oorspronkelijke instelling herstelt.) Gebruik gekloonde of gedupliceerde uitvoer met 1080i, indien beschikbaar op de computer. Sommige computers kunnen in sommige videomodi geen HDMI- of HD-signaal uitvoeren.

Als dit niet het geval is, moet u andere luidsprekers gebruiken. Ik wil u even bedanken voor uw bericht op de HP-ondersteuningsforums. Ik begrijp dat je een HP ENVY 34 all-in-one pc hebt en er een externe computer op wilt aansluiten via de HDMI-ingang. In dit geval wil ik je graag helpen.

HDMI 2.0 18GBPS 2-in en 2-out matrix-schakelsplitter.. 18GBPS 2-in en 2-uit HDMI 2.0-schakelsplitter.. Snelle verzending van Viewsonic AOC BenQ.

Het wordt aanbevolen dat u de resolutie van uw computerscherm opschrijft voordat u deze wijzigt. (Dit is nodig wanneer u de oorspronkelijke instelling herstelt.) Gebruik gekloonde of gedupliceerde uitvoer met 1080i, indien beschikbaar op de computer. Sommige computers kunnen in sommige videomodi geen HDMI- of HD-signaal uitvoeren.

Hoe vind ik informatie over een laptopadapter met HDMI-ingang? -Techn Live

Met andere woorden, als je een laptop met ingebouwde luidspreker gebruikt, kan het erg vervelend zijn om een ​​standaard headset te gebruiken om er verbinding mee te maken. Maar door de HDMI-poort aan te sluiten op uw audioapparaat, zoals een geluidskaart, kunt u genieten van uw audio zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kwaliteit.

Je besloot dat die goedkope computerspeakers niet geschikt waren voor jouw geluid, en je ging voor betere speakers en misschien zelfs een DAC. Deze gids helpt u het beste geluid uit uw installatie te halen en leidt u snel door de stappen.

Oorspronkelijk gepost door flshzug ja, het is vrij eenvoudig. Het zou echt cool zijn om 6-kanaals gefilterde digitale audio te verzenden en een digitale crossover voor een pc op te zetten. Ik wil ook een eenvoudige manier om audiokanaalparen over te zetten naar digitale ingangsluidsprekerparen.

Dit diagram toont de aansluitingen van een tv (zonder HDMI-ingang) en dvd-speler (of ander afspeelapparaat) op de receiver. HDMI/DVI-compatibele monitor.

Hoe activeer ik mijn HDMI-uitgang op mijn pc? | Het werkt nog steeds

De high-definition multimedia-interface, of HDMI-uitgang, geeft high-definition video weer van elke ondersteunde bron via een enkele kabel. Veel computers hebben HDMI-uitgangen, wat betekent dat u een computer kunt aansluiten op een high-definition monitor of televisie en de video-uitvoer van de computer op een groter televisiescherm kunt bekijken.

Ook kan ik 5.1 niet kiezen in mijn "speaker setup"-instellingen. Ik heb een gtx 1070 met een HDMI aangesloten via de HDMI-ingang van mijn soundbar. En toen heb ik een HDMI aangesloten van de ARC-uitgang van mijn soundbar naar de ARC-ingang van mijn tv. Mijn TV is een Samsung Q6DR TV. Het speelt alles af via de slimme ...

Nu moet er een manier zijn om HDMI - PC en PC - HDMI te wisselen zonder het bovenstaande te doorlopen, misschien een toetsenbordtoets of een softwarereeks. Het is logisch voor mij als deze ingangen / uitgangen worden verstrekt, waarom zijn ze dan niet gemakkelijk te gebruiken?

Er is geen verlies van signalen in de video en USB maakt een eenvoudige aansluiting op elke laptop of desktop mogelijk. Hierdoor kunnen we een HDMI-laptop als ingang gebruiken, zelfs als deze geen speciale HDMI-poort heeft.

Kan elke HDMI-monitor worden gebruikt om rechtstreeks naar HD Sat-tv te kijken? | Forum

Mijn DirecTV HD-satellietdecoder heeft een HDMI-aansluiting die blijkbaar kan worden aangesloten op een monitor die is uitgerust met HDMI. De vragen die ik heb zijn: 1. Werkt dit met elke HDMI-monitor? 2. Moet de televisie aan een bepaalde norm voldoen? Ik herinner me dat ik een acroniem van 4 letters las dat verplicht was.

"Invoerapparaten" zijn computerrandapparatuur (apparaten die verbinding maken met de computer) die input leveren aan het computersysteem zelf. Hier zijn enkele voorbeelden van invoerapparaten voor een computersysteem: KeyboardMouseScannerWebcam / Digital CameraGraphics Tablet.

Zou het een HDMI-ingang van een PS3 of PS4 kunnen zijn en de monitor laten functioneren als een gewone monitor? Zou er een kans zijn dat de nieuwe ROG G750-laptops dit zouden kunnen? Of is zoiets als een gewone monitor mijn enige optie als ik echt besluit om console te spelen in de coffeeshop?

HDTV met HDMI-ingang, zowat elke moderne HDTV. Opmerking over HDMI-adapters en audio-ondersteuning: er zijn veel opties beschikbaar op Amazon en sommige zijn erg goedkoop, waarvan vele geen audio zullen dragen, ondanks de publiciteit die ze doen. Over het algemeen zijn adapters die iets meer kosten doorgaans betrouwbaarder, dus wees

Kan geen afbeelding weergeven van een computer die ... | Sony FR

Het wordt aanbevolen dat u de resolutie van uw computerscherm opschrijft voordat u deze wijzigt. (Dit is nodig wanneer u de oorspronkelijke instelling herstelt.) Gebruik gekloonde of gedupliceerde uitvoer met 1080i, indien beschikbaar op de computer. Sommige computers kunnen in sommige videomodi geen HDMI- of HD-signaal uitvoeren.

Dit kan natuurlijk alleen met de stereo-ingang van de creative speakers, dus je kunt de subwoofer of surround speakers niet gebruiken (tenzij je de hierboven genoemde scheidingsmethode probeert). , zoals hij zegt, is niet dat dat niet ideaal is en geen echte surround is).

Alleen Input Director zorgt ervoor dat de cursor zichtbaar en correct blijft als de muis wordt losgekoppeld op een systeem met Windows 10. Het overzetten van de besturing naar een andere computer is net zo eenvoudig als het verplaatsen van uw cursor van het scherm op een computer om deze te stoppen.

HDMI-ingang naar VGA-uitgangskabelconverter 1080P man-vrouw-adapter voor desktopcomputer, laptop pc-monitorprojector HDTV Chromebook Xbox TV en andere invoerapparaten.

Computermonitor met fabrikanten en leveranciers van HDMI-ingangen

Als u de taal wilt wijzigen of later de originele taal wilt gebruiken, raadpleeg dan de kop- of voettekst voor meer taalopties. Klik hier om GRATIS updates via e-mail te ontvangen op het computerscherm met HDMI-ingang.

Sluit ook de HDMI-kabel aan (of een VGA- of DVI-naar-HDMI-adapterkabel voor oudere laptops) voor video en voer de functie uit die het signaal naar een externe monitor leidt en stel de tv in op deze ingang. Bij sommige apparatuur wordt het geluid dan naar de tv gestuurd zoals naar een paar luidsprekers of een koptelefoon.

Voor het grootste deel, HDMI "Just Works", wat betekent dat het een eenvoudige kabel is die een apparaat verbindt met uw scherm of tv, en dat is alles! Sommige apparaatfabrikanten, met name kleine apparaten en computers, gebruiken echter een HDMI-connector van een ander formaat of een ander type verbinding die, hoewel ...

In deze video wordt uitgelegd hoe u de audio-uitvoer van uw HDMI-kabel naar uw computerluidsprekers kunt wijzigen.

INHOUD

THDB-HDMI is een HDMI transceiver dochterbord met HSTC (High Speed ​​Terasic Connector) interface. Hostboards, die HSTC-compatibele connectoren ondersteunen, kunnen het HDMI-dochterbord besturen via de HSTC-interface. Deze THDB-HDMI-kit bevat complete referentieontwerpen met broncode geschreven in Verilog en C, voor het verzenden en ontvangen van HDMI-signalen.

HDMI-splitters (en grafische kaarten) kunnen video-uitvoer tegelijkertijd naar twee HDMI-monitoren sturen. Maar niet zomaar een splitter zal het doen; je hebt er een nodig die goed werkt voor de minste hoeveelheid geld. We leggen je uit waarom het zo moeilijk is om de juiste splitter te vinden en bevelen de drie beste HDMI-splitters aan, evenals een alternatief voor een HDMI-splitter en een HDMI-kabel.

Ik denk dat ze een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding hebben voor computerluidsprekers voor gamen en films kijken op je pc. 2-weg, bullet-tweeters of niet, ze klinken geweldig en dat is te vergelijken met sommige high-end actieve productieluidsprekers van studiokwaliteit op dezelfde geluidskaart. maar nogmaals, ieders oren zijn anders (ik weet dat de mijne een hamerslag heeft gekregen sinds ik in 1996 betrokken raakte bij de muziekindustrie).

China HDMI-ingangsmonitorfabriek met toenemende bedrijfscapaciteit en innovatiecapaciteit heeft het grootste groeipotentieel in de detailhandel in elektronische apparaten en consumentenapparaten. Technologische innovatie en de noodzaak om producten te vervangen of te upgraden, stuwen de vraag ernaar. Of u nu de beste deals of de beste gepersonaliseerde producten nodig heeft, wij kunnen geschikte ervaren exporteurs in deze branche voor u aanbevelen. Zelfs u kunt online een fabrieksrondleiding boeken voor inspectie voordat u uw deal sluit.

11 van de beste tablets met HDMI-ingang in 2021 - review

Deze apparaten worden geleverd met twee hoogwaardige luidsprekers, Full HD 1080p-schermen en dubbele camera's. Tegenwoordig kun je ze vinden met uitgebreide opslagruimte en dual-band wifi-connectiviteit. Met een tablet met HDMI-ingang kunt u video's in verbluffende beelden bekijken, documenten gemakkelijk lezen en naar ongerept geluid luisteren

Om verschillende pc-problemen op te lossen, raden we Restoro PC Repair Tool aan: deze software repareert veelvoorkomende pc-fouten, beschermt u tegen bestandsverlies, malware, hardwarestoringen en optimaliseert uw pc voor maximale prestaties. Los pc-problemen op en verwijder virussen nu in 3 eenvoudige stappen

De enige manier om het geluid van het videobestand te krijgen, is door terug te gaan naar de tv, de HDMI aan te sluiten en vervolgens de interne luidsprekeruitgang te selecteren. Dan kan ik HDMI weer loskoppelen. Maar wat als ik geen HDMI-kabel beschikbaar heb? Dank je voor je hulp. (DE LAPTOP is TUXEDO met Ubuntu 16.04).

meine Frage ist ob ich an meinen Pc einen HDMI-ingang kann welcher es mir erlaubt sowohl Video en auch Audio Signal zB meiner Ps4 / Xbox ONE of Nintendo Switch in den Pc und dann vom Pc an den Monitor zu leiten.

10 beste HDMI-tv-naar-computerkabels van 2021

Audio- en videosynchronisatie: de DP-naar-HDMI-adapterkabel verzendt tegelijkertijd high-definition video en audio van uw computer naar een HDTV voor videostreaming of gaming. Betrouwbare connectiviteit: vergulde connectoren, vertind koperdraad, aluminiumfolie en vlechtwerk, duurzame PVC-behuizing, zorgen voor een sterke connectiviteit tussen apparaten zonder signaalverlies.

Показано 69 записей