Alles over computers en technologie

Computerluidsprekers met hoog rendement

De beste computerluidsprekers voor 2021 | PCMag

Hoogwaardig geluid en robuuste extra functies hoeven elkaar niet uit te sluiten; het hangt van het geheel af. Als uw pc een beperkt aantal USB-poorten heeft, wilt u waarschijnlijk de meer gebruikelijke 3,5 mm audio-uitgang gebruiken, hoewel luidsprekers met USB-voeding soms extra functies hebben.

Computerluidsprekers zijn een waardevol goed, niet alleen voor thuis, maar ook voor op de werkplek. Ze hebben duidelijk een kritische toepassing in verschillende media-industrieën, zoals televisie, muziek en nieuwsmedia. Ze kunnen ook belangrijk zijn voor het bekijken van audio-informatie in verschillende beroepen, zoals advocaten.

In de ene speaker zit de versterker, en die speaker verbind je met de andere met een meegeleverde speakerkabel. Om verbinding te maken met uw bron, heeft Audioengine een 3,5 mm-aansluiting (standaard hoofdtelefoonaansluiting) en stereo RCA-ingangen en -uitgangen. Hoewel dit de luidsprekers op uw computer aansluit, zou een USB- of optische uitgang het gebruik van de A5 + -luidsprekers in ...

De beste computerluidsprekers zijn misschien niet zo alomtegenwoordig als ze ooit waren, vaak vervangen door de beste gaming-koptelefoons, maar er is nog steeds een plaats voor hen in pc-gaming. Begrijp me niet verkeerd, we houden van een goede headset, maar het kan een heel andere game-ervaring zijn als twee tweeters je opblazen met het geluid van

10 beste computerluidsprekers van 2021 - MerchDope

Een lonend geluid met heldere hoge tonen en krachtige bas. Met een 3,5 mm-aansluiting is het systeem compatibel met computers, laptops, televisies, dvd's, Blu-ray-spelers en alle apparaten met een mini-jack-uitgang. Aanraakbedieningen voor volume en mute. De satellietluidsprekers kunnen worden gekanteld en in een hoek worden ingesteld om ...

Premium-functies zoals THX-certificering en Kevlar-vezelstuurprogramma's maken het niet alleen flitsend en mooi ...

Hoewel computers ingebouwde luidsprekers hebben, of het nu een laptop of een desktop is, zijn de luidsprekers over het algemeen zwak. Sommigen van hen zijn bijna onhoorbaar vanwege hun slechte kwaliteit. Ze leveren dus nooit kwaliteitsgeluid. Gelukkig heb je de vrijheid om het soort geluid dat je van je computer krijgt te verbeteren door pc-luidsprekers van hoge kwaliteit toe te voegen.

Bovendien is keer op keer bewezen dat het gebruik van oortelefoons of koptelefoons schadelijk kan zijn voor uw gehoor. Dus de beste draadloze computerluidsprekers zijn een droom die uitkomt. Ze geven je sprankelende audio-uitvoer die je games en films tot leven brengt, en je wilt altijd meer.

Vind trendy en krachtige pc-luidsprekeruitgangsvarianten - Alibaba.com

De pc-luidsprekeruitgangen die ter plaatse beschikbaar zijn, zijn efficiënt en krachtig genoeg voor binnen- en buitenevenementen en werken op batterij of elektronische belasting. Deze pc-luidsprekeruitgangen worden geleverd met een tweeweg-audiofilter en volledige wooferformaten zoals 8 inch.

Om de authentieke uitvoeraudio op de invoerluidsprekers nauwkeurig weer te geven, zullen systemen doorgaans verschillende soorten stuurprogramma's bevatten, die voor hoge drukken en die voor lagere drukken, evenals die het best geschikt zijn voor hogere frequenties, hoger of lager. Ze zijn meestal allemaal ondergebracht in een afgestemde behuizing die een behuizing wordt genoemd.

Hoge output bassen: met ingebouwde basxport-technologie is elke luidspreker geïntegreerd met een grote poortbuis om geluidsgolven van de binnenkamer van de satelliet naar het geluidsbeeld te kanaliseren, waardoor u een hoge output bas krijgt. Tien graden kanteling voor uitstekende audioprojectie. Aansluiten via 3,5 mm-ingang: voor niet-Bluetooth-apparaten sluit u ze eenvoudig rechtstreeks aan op de luidsprekers via een 3,5 mm line-in-kabel. een speciale hoofdtelefoonaansluiting is ook beschikbaar zodat u privé kunt luisteren.

Het is niet hetzelfde als het dempen van uw computer. We hebben het hier over uw audiostuurprogrammasoftware. In deze Windows-computer is bijvoorbeeld de Realtek High Definition Audio-software ook verantwoordelijk voor het beheer van het geluid, net als de luidsprekers zelf.

Waarom werken mijn computerluidsprekers niet?

Op deze pagina vindt u informatie over wat u moet doen als u geen geluid uit uw computerluidsprekers krijgt. De onderstaande secties voor probleemoplossing moeten in volgorde worden gevolgd, omdat ze u helpen uw probleem tijdens het eliminatieproces te identificeren.

Inleiding Omdat de computer een veelzijdige machine is, kan hij verschillende soorten gegevens verwerken. dus om met dit soort gegevens te werken, hebben we verschillende soorten apparaten nodig die ons kunnen helpen om dit soort gegevens in de computer in te voeren en hun uitvoer te ontvangen. In dit hoofdstuk zullen we ook veel apparaten behandelen, zoals toetsenbord, muis, joystick, lichtpen , printer, luidspreker, enz.

De luidsprekers creëren geluid met behulp van interne versterkers die op verschillende frequenties trillen, afhankelijk van de gegevens in de computer. Het maakt geluid. Populaire merken: Audioengine, Logitech, Razer, Harman. Origin Story: Luidsprekers zijn essentieel als je luider geluid, surround sound, vollere bas of gewoon een hogere kwaliteit wilt ...

Logitech-computerluidsprekers leveren een rijk geluid voor muziek, films, games en meer op je pc of Mac.

Ontdek computerversterkers voor luidsprekers | Amazon.com

Dit wordt niet aanbevolen, maar in geval van nood kun je vaak wegkomen door een hoofdtelefoonuitgang of zelfs een luidsprekeruitgang aan te sluiten op een 50K-ingang, omdat de hoge impedantie verhindert dat de bron echt vermogen ontwikkelt. Ik heb twee van deze versterkers aangesloten op de lijnuitgangen van de geluidskaart en ze werken prima.

Deze zullen er ook geweldig uitzien op uw bureaublad. Op zoek naar een gloednieuwe computer? Overweeg de Apple Mac-lijn met zijn uitstekende verzameling machines die in gelijke mate superieure prestaties en prachtige esthetiek leveren. Veelzijdig, gebruiksvriendelijk en met een schitterend scherm, een ervan is een investering die de moeite waard is.

Als de luidspreker een hoge impedantie heeft, wat veel draadwindingen in de spreekspoel zou betekenen, zou hij hoogfrequente tonen afwijzen vanwege de hoge inductieve reactantie. Een lage luidsprekerimpedantie vereist een lage uitgangsimpedantie van de versterker om de energieoverdracht van versterker naar luidspreker te maximaliseren.

Deze wikiHow leert je hoe je defecte computerluidsprekers op Windows- en Mac-computers kunt diagnosticeren en repareren. Hoewel de luidsprekers zelf een grote mate van technische kennis vereisen om te worden opgelost, komen de meeste luidsprekerproblemen voort uit gemakkelijk te repareren ...

Klipsch ProMedia Ultra 5.1 computerluidsprekers online te koop | eBay

Deze multimedialuidsprekers maken van elke computer een home entertainment-krachtpatser. Computers worden vaak gebruikt voor het spelen van videogames, het luisteren naar muziek of het kijken van films. Hoewel hun schermen high-definition inhoud kunnen weergeven, missen hun ingebouwde luidsprekers de kracht en geluidskwaliteit van een

Ik probeer de uitvoer van mijn computerluidsprekers op te nemen met PyAudio. Ik heb geprobeerd de voorbeeldcode in de PyAudio-documentatie te wijzigen, maar het werkt niet. Technisch gezien is er geen fout.

Mensen die geïnteresseerd zijn in high-output computerluidsprekers hebben ook onderzoek gedaan.

Het geluid dat door de luidsprekers wordt geproduceerd, wordt bepaald door frequentie en amplitude. De frequentie bepaalt hoe hoog of laag de toonhoogte is. De stem van een sopraanzanger produceert bijvoorbeeld hoogfrequente geluidsgolven, terwijl een basgitaar of kickdrum geluiden in het lage frequentiebereik genereert.

Tutorial - Afspelen opnemen op Windows-computer - Audacity-handleiding

U kunt geen audio afspelen via HDMI-uitgang of via hoofdtelefoons, oortelefoons of luidsprekers die zijn aangesloten via USB of draadloos, en dat afspelen vervolgens opnemen met de stereomix-ingang van het ingebouwde audioapparaat. Kies de WASAPI Windows-host (volgende sectie) als u het afspelen wilt opnemen vanaf een USB-drive, draadloos of ...

Een beweegbare printkop spuit inktdruppels op het papier vanuit een cartridge gevuld met vloeibare inkt. Thermische bellentechnologie wordt gebruikt om deze microscopisch kleine inktdruppels uit de cartridge te trekken. Omdat de meeste actie plaatsvindt in hightech inktcartridges, zijn ze vrij hoog geprijsd in vergelijking met de prijs van echte printers (die vaak zeer betaalbaar zijn).

De meeste USB-computerluidsprekersystemen zijn veel krachtiger en hebben een dieper en breder frequentiebereik dan de ingebouwde luidsprekers in bijna alle laptops. Er hoeft geen audiostuurprogramma op systeemniveau te worden geïnstalleerd. Moderne computerbesturingssystemen ondersteunen Universal Audio Class - UAC-apparaten en herkennen de luidspreker onmiddellijk in het audio-invoerconfiguratiescherm of audio van Microsoft Windows

Breng geweldig geluid naar uw computer, tv, tablet of telefoon Houd het simpel en overzichtelijk met onze miniversterker- en luidsprekerpakketten. Onze nieuwste Mini-T-versterker is klein - 4 "breed x 1" hoog - en biedt geweldig geluid, eenvoudige bediening en optionele Bluetooth. Onze Booster Mini-versterker is slechts 1 "breder en voegt een optiek toe ....

Computer - Uitvoerapparaten

Inkjetprinters zijn non-impact karakterprinters op basis van relatief nieuwe technologie. Ze printen karakters door kleine druppeltjes inkt op papier te spuiten. Inkjetprinters produceren afdrukken van hoge kwaliteit met presentabele functies. Ze maken minder geluid omdat er niet wordt gehamerd en ze hebben veel verschillende afdrukmodi beschikbaar.

Sommige computerschermen hebben inherent fundamentele luidsprekers. Pc's hebben op gecoördineerde luidsprekers gedraaid, meestal weinig in aantal en met een beperkte geluidskwaliteit om ruimte te besparen. In plaats van een computerluidspreker te gebruiken voor een beter geluid, kan een computer worden gekoppeld aan een extern audiosysteem, meestal een opstelling op hoog niveau en hoge controle.

Wat ik wil bereiken is dat de koptelefoon en de speakers tegelijk werken. Op mijn oude pc met Realtek kon ik dit doen door op "Geavanceerde apparaatinstellingen" in Realtek HD Audio Manager te klikken, vervolgens op "Maak voor- en achteruitvoerapparaten twee audiostreams tegelijkertijd verschillend af te spelen" en vervolgens de voor-/achterkant opnieuw toe te wijzen instellingen in Realtek Audio Manager (kan me de details niet herinneren).

Als het geluidsvolume op uw Windows-computer te laag is geworden, volgen hier enkele mogelijke oplossingen die u kunt gebruiken om het probleem op te lossen. Het probleem kan software- of hardwaregerelateerd zijn. Windows wordt geleverd met enkele essentiële instellingen die goed moeten zijn om een ​​goede geluidskwaliteit te bereiken.

en uitgangen van geheugenkaarten en computerstudiesets | Quizlet

Een uitvoerapparaat stuurt de informatie van de computer. Wordt gebruikt om tekst in de computer in te voeren.

De ToF-camera is een goedkope, speciale slimme oplossing met nieuwe 3D-beeldopnametechnologie. De ToF-camera bevat standaard geavanceerde scans met hoge prestaties, waardoor de meetnauwkeurigheid en prestaties worden verbeterd ten opzichte van de huidige generatie RGB- en stereoscopische camera's.

Computerluidsprekers Uitvoerapparaat Digitale audiospeler Luidspreker Monitor Luidsprekers Geluidssysteem Luidsprekerstuurprogrammatechnologie.

Deze nieuwe software verbetert de geluidskwaliteit, het volume, de helderheid en de bas van uw pc. FxSound brengt uw geluid uit uw luidsprekers.

Beste computerluidsprekers voor uw keuze in 2019 - KB

Om luidsprekers van hoge kwaliteit en een lange levensduur te garanderen, geeft de fabrikant een garantie van 2 jaar ...

Zeer gevoelige luidsprekers produceren hogere volumes bij een bepaalde spanning. Dit geeft je een idee van de grootte van een versterker die je nodig hebt om de speakers aan te sturen. Deze meting wordt uitgedrukt in een aantal decibel (dB) per ingang van 2,83 V. Bijvoorbeeld: "88 dB / 2,83 V." Tenzij je een monsterversterker gebruikt, wil je waarschijnlijk luidsprekers met een efficiëntie van minimaal 86 dB, hoewel 88 dB of meer de voorkeur heeft.

De ARVIKA Computer Speaker, USB LED Speaker Accents Small Mighty Solid Wired Multimedia Speaker heeft een 5V oplaadadapter voor voeding, evenals een 3,5 mm audiokabel die compatibel is met de audio-uitgang van het apparaat van uw keuze. Conclusie: Je vindt verschillende soorten computerspeakers waar je makkelijk uit kunt kiezen.

U moet daarom de luidsprekeruitgang dempen (verlaag de spanning) om overbelasting van de microfooningang te voorkomen. Het circuit dat u hebt geleverd, beschermt het tegen beschadiging, maar het kan nog steeds voldoende overbelasten om het ingangssignaal te vervormen. ECHTER, als u verwijst naar de weergegeven gekleurde connectoren, is de groene connector "Lijn ...

Logitech computerluidsprekers te koop | Kopen met Achteraf betalen | ebay UK

Koop Logitech-computerluidsprekers en selecteer hoogwaardige audio-uitvoerapparaten voor uw desktop- of laptopcomputer van dit wereldberoemde merk. Selecteer bij het afrekenen eenvoudig Afterpay als betaalmethode.

Er is een speciale basknop direct naast het volume op de linkerluidspreker, waarmee u de bas naar behoefte snel kunt verhogen of verlagen, evenals een 3,5 mm aux-ingang en een 3,5 mm-uitgang voor hoofdtelefoons. Deze 2.1-configuratie vereist meer bedrading dan de 2.0-opties die we elders op de pagina hebben gemarkeerd, maar als je de ...

Onze favoriete kleine computerluidsprekers zijn geüpgraded met luider geluid, meer invoeropties en een nieuwe modus die de audio-intensiteit verdubbelt.

Hoewel het vrij eenvoudig is om gewoon een koptelefoon op je laptop aan te sluiten, of zelfs muziek en video's af te spelen via ingebouwde luidsprekers, valt niet te ontkennen dat een beter geluid mogelijk is met slechts een paar eenvoudige upgrades. Deze zeven tips vergen geen enorme investering en je hoeft geen geld uit te geven aan ...

Computerluidsprekers

PYLE PIC6E - Hi-Fi In-Wall / In-Ceiling luidsprekersysteem - Hoogwaardige luidsprekers voor thuis met instelbare hoge tonen (6.5''-i.

Recente aanwinsten 215-DCX High SPL Box Full Range S21IB Isobare Subwoofer Reflex LF uitgebreid U12 12"/1.4" Box Utility CX04 4" Veelzijdig coax CX12.64 12" Veelzijdig en voordelig coax CX14 14" Veelzijdig coax S12BP 12" Bandpass subwoofer S218BP 2x18 "S21HL Bandpass-subwoofer.

Bekijk meer ideeën over het onderwerp beste computerluidsprekers, computerluidsprekers, computer.

WAAROM WE ER VAN HOUDEN: Onze topkeuze voor audiofiele computerluidsprekers combineert draagbaarheid en hoogwaardige audioprestaties, waarbij het versleten ontwerp van de behuizing een gedetailleerd geluid produceert. We houden ervan hoe het grote geluidsbeeld ons in staat stelt om de plaatsing van instrumenten te horen voor een meer meeslepende ervaring.

8 beste computerluidsprekers onder $ 100 in 2020 | Beste computertechnologie

Computerluidsprekers worden vaak gebruikt voor twee dingen: gamen of muziek. Meestal allebei. Het belangrijkste punt hier is dat je over het algemeen niet dat enorme 7.1-kanaals systeem hoeft te hebben, als je je favoriete films op je desktop wilt bekijken en het is ook niet nodig om audiofiele systeemgeluid van hoge kwaliteit te krijgen, gewoon zodat je kunt speel je gecomprimeerde mp3 af.

Ik heb de koptelefoon aangesloten en losgekoppeld en er gebeurt niets. Ik heb een diagnostische F12-test uitgevoerd en kon de luidspreker piepen horen. Ik heb de drivers verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. Alle Windows 10-updates en Windows-diagnose bijgewerkt, maar nog steeds niets, dus nu ben ik op mijn zenuwen.

Voor externe luidsprekers die niet werken in Windows 10, zijn er verschillende redenen voor dit probleem. De luidsprekers kunnen beschadigd zijn, het geluid kan wegvallen, het audiostuurprogramma is mogelijk defect, enz. Als u dit probleem ondervindt, volgt u de tips hier om het probleem op te lossen en de juiste oplossing voor u te vinden.

Complete koopgids voor de beste computerluidsprekers. Hoe luidsprekers op een computer aan te sluiten?

PriceGrabber - Computerluidsprekers Computerluidsprekers

Pyle Pro PPHP1537UB 1200W aangedreven 2-weg luidspreker met 1200W Bluetooth-uitgang, 3-kanaals mixer, 3,5 mm aux-ingang, USB-sleutel ...

Draadloze computerluidsprekers zijn wat je nu nodig hebt; ze helpen de kabels waarmee u te maken krijgt tot een minimum te beperken en produceren het gewenste niveau van goed geluid. Hier is onze recensie van Bluetooth-computerluidsprekers, een gedetailleerd recensieartikel over welke draadloze luidsprekers u met uw pc zou moeten gebruiken.

Показано 54 записи