Alles over computers en technologie

Computerluidsprekers met microfoon

Amazon.com: computerluidsprekers met microfoon

SAKOBS-computerluidsprekers, draadloze computer-soundbar, mini-USB-aangedreven stereo-soundbar-luidspreker voor tablet-pc's, desktoplaptop met dubbele luidsprekers, 18 uur speeltijd en microfoon.

De overgrote meerderheid van de computerluidsprekers, evenals alle Bluetooth-luidsprekers en draadloze luidsprekers, zijn aangedreven of "actief". Dit betekent dat er een versterker in de luidspreker zelf is ingebouwd om het ontvangen signaal op te vangen en de luidsprekers voldoende te voeden om het te reproduceren.

De Bluetooth-varianten van computerluidsprekers met microfoon op Alibaba.com zijn draagbaar, waterdicht en volledig handsfree om van te genieten en bieden een betrouwbare speelduur van minimaal 3 uur.

iUKUS pc-microfoon met microfoonstandaard, professionele 3,5 mm jack-opnamecondensatormicrofoon Compatibel met pc, laptop, iPad, iPhone, Mac Zangrecorder YouTube Skype Gaming (3,5 mm pc-microfoon) 4,0 van de sterren 5.841.

13 beste desktopluidsprekers met microfoon - Shopolica

4. GenericSV Mini Boombox draadloze bluetooth speaker met microfoon.

De beste computerluidsprekers zijn misschien niet zo alomtegenwoordig als ze ooit waren, vaak vervangen door de beste gaming-koptelefoons, maar er is nog steeds een plaats voor hen in pc-gaming. Begrijp me niet verkeerd, we houden van goede koptelefoons, maar het kan een heel andere game-ervaring zijn om twee tweeters te hebben die je laten exploderen met geluid vanuit alle hoeken en een subwoofer die je doet trillen.

Heeft u iets gezien dat uw aandacht trok? Nu kun je het kopen en een geweldige deal krijgen op AliExpress! Blader eenvoudig door een enorme selectie van de beste luidsprekermicrofoons voor pc en filter op beste match of prijs om de juiste voor u te vinden! U kunt ook filteren op artikelen die gratis verzending, snelle levering of gratis retour aanbieden om uw zoekopdracht naar pc-luidsprekermicrofoons te verfijnen!

Vind geweldige aanbiedingen op eBay voor microfoons voor computerluidsprekers. Koop met vertrouwen.

Hoe u uw microfoon kunt horen via computerluidsprekers

Met Windows 7 kunnen geluiden die door uw microfoon worden opgevangen, rechtstreeks naar uw luidsprekers stromen, zodat u direct feedback krijgt over wat u opneemt. Als u bijvoorbeeld een trainingshandleiding voor uw werknemers aan het opnemen bent, wilt u misschien uw woorden horen terwijl u ze uitspreekt om de kwaliteit te meten. Deze methode werkt echter aanzienlijk beter als u een hoofdtelefoon aansluit op de hoofdtelefoonaansluiting van uw luidspreker om te voorkomen dat geluiden terug de microfoon ingaan.

Vind een computermicrofoon uit een brede selectie computerluidsprekers. Profiteer van geweldige aanbiedingen op eBay!

Gebruik de headsetmicrofoon op de pc. Zoek de microfoonaansluiting, ook wel audio-in of line-in genoemd, op uw computer en sluit uw hoofdtelefoon aan op de aansluiting. Typ "audioapparaten beheren" in het zoekvak en klik op "Audioapparaten beheren" in de resultaten om het configuratiescherm Geluid te openen.

Professionele USB-condensatormicrofoon met 3 condensatorcapsules voor 4 verschillende opnamemodellen: cardioïde, bidirectioneel, omnidirectioneel en stereo Duurzame metalen constructie (gaasrooster, behuizing en standaard); zwarte kleur; OLED-display voor gemakkelijke leesbaarheid van weergegeven informatie De geïntegreerde hoofdtelefoonversterker biedt latentievrije monitoring, met patroonselectie, versterkings- en volumeregeling en een microfoondempingsknop.

3-in-1 computerluidsprekers met microfoon en USB-hubs ... | eBay

Vind veel nieuwe en gebruikte opties en ontvang de beste deals voor 3 in 1 computerluidsprekers met microfoon en hubs Z2s5 PC USB-conferentieluidspreker tegen de beste prijzen online op eBay! Gratis verzending voor veel producten!

Computerluidspreker, USB-aangedreven luidspreker, laptop-soundbar, WAMBORY mini bedrade stereo desktopluidsprekers, plug-and-play-bar, compatibel met verschillende apparaatsystemen, voor desktop, Windows-pc, laptop.

De luidspreker heeft een helder, luid geluid en is veelzijdig: u kunt draadloos gaan via Bluetooth, de luidspreker aansluiten op de USB-poort van uw pc (inclusief kabel) of de draadloze dongle aansluiten voor een draadloze, betrouwbaardere Bluetooth-verbinding. Het kan in serie worden geschakeld met andere eMeet-luidsprekers om meer toe te voegen

Als uw microfoon niet wordt gedetecteerd na het updaten van Windows 10, moet u mogelijk uw apps toestaan ​​deze te gebruiken.

desktop microfoon luidsprekers | eBay

Registreer de luidsprekermicrofoon desktop om e-mailmeldingen en updates in je eBay-feed te ontvangen.

Zijn product heeft geleid tot een papierloos kantoor, dat niet alleen de efficiëntie van het kantoor verbetert, maar ook helpt de milieuvervuiling te verminderen. De webcam van Computer Stream biedt snelle autofocus en correctie bij weinig licht: hij maakt gebruik van de nieuwste technologie voor snelle autofocus en correctie bij weinig licht, evenals een ingebouwde resolutie van 1920 x 1080 en een 30 f high-definition camera. Zelfs bij weinig licht kan de webcam haarscherpe video's vastleggen, zodat u er altijd goed uitziet.

LENRUE Bluetooth-computerluidsprekers 50 draadloze pc-luidsprekers met ingebouwde microfoonuitbreiding 59 inch Perfect voor desktopcomputer, laptop, iPad, telefoon en meer Gebroken wit 42 van de 5 sterren 23. Luister en word gehoord met een microfoon 360 graden omnidirectioneel die geluiden van elke hoek.

Als Luister is aangevinkt, is je microfoon hoorbaar via je luidsprekers en, in een meer geavanceerd facet, via de stereomix. Dus als je je microfoon en stereomix wilt opnemen, is dit hoe je dat zou doen, maar ten koste van het nog steeds kunnen horen van je microfoon (dat irriteert de meeste mensen, zoals ik).

Computerluidsprekermicrofoon Online aanbiedingen | Gearbest.com

Koop de nieuwste computer met microfoonluidspreker Gearbest.com heeft de beste computerproducten voor microfoonluidsprekers online.

Bent u op zoek naar computers, computercomponenten, computerrandapparatuur en accessoires uit China? We hebben dit allemaal en meer. Wij zijn uw one-stop-webshop voor computerproducten en andere elektronische componenten. U kunt onze computerproducten, zoals computermicrofoonluidsprekerproducten, groothandel in onze gids van betrouwbare Chinese fabrikanten, groothandels en handelsbedrijven met directe verkoopprijs in de fabriek. Veel wereldwijde kopers zijn blij met de prijs of kortingen die door onze leveranciers worden aangeboden en het helpt hen om succesvol te zijn in hun bedrijf met onze unieke inkoop.

Bent u op zoek naar speakers met een microfoon? Heb je het nodig voor je online lessen of om naar muziek te luisteren? Wat uw behoefte ook is, kwaliteit moet voorop staan, zodat u een helder en helder geluid uit uw stereosysteem kunt halen. Het zal gemakkelijk zijn om te beslissen als je eenmaal weet wat de belangrijke specificaties zijn om naar te kijken in de luidsprekers.

Logitech-computerluidsprekers leveren een rijk geluid voor muziek, films, games en meer op je pc of Mac.

Beste draadloze microfoons voor computer, pc en laptop van 2021

Draadloze microfoons zorgen voor bewegingsvrijheid en mobiliteit. Men kan genieten van probleemloze audio-transmissies met de draadloze microfoon en het USB-aangedreven systeem door 20 selecteerbare UHF-frequenties te bieden voor helder geluid en wordt ook geleverd met intuïtieve bediening met een draadloos bereik van 40 tot 65 voet.

Oplossing 3: Schakel exclusief app-beheer uit. Oplossing 4: zorg ervoor dat uw hardware microfooncompatibel is. Oplossing 5: sluit uw Bluetooth-headset handmatig aan. Oplossing 6: installeer het juiste audiostuurprogramma voor uw computer. Oplossing 7: verwijder de microfoon als deze bestaat in het gedeelte Apparaten en printers.

Meestal hebben de meeste standaard computermicrofoons een van de twee soorten aansluitingen: een 1/8 "TRS-aansluiting, wat in wezen hetzelfde type aansluiting is dat u op een koptelefoon aantreft, of een USB-aansluiting, die plat is. Beide sockets hebben overeenkomende poorten op de meeste computers. Als u een XLR-microfoon gebruikt, een kwart inch

Een microfoonluidspreker is een apparaat dat geluid omzet in een elektrisch apparaat. Dit wordt in veel toepassingen gebruikt, zoals telefoons, luisterapparatuur en openbare locatieframes voor shows en openbare sociale gelegenheden. Anderen omvatten het maken van films, het leven en opgenomen geluidsontwerp, geluidsopname, portofoons, stierenhoorns, radio- en televisie-uitzendingen.

Maakt iemand een computerluidspreker met een microfoon?

Steek de groene in de hoofdtelefoon- of luidsprekeruitgang en de roze in de microfoonaansluiting. Als de headset een enkele 3-ring (stereo) 3,5 mm-aansluiting heeft, is deze over het algemeen niet compatibel met computergebruik. Mogelijk vindt u een adapter die een stereo-aansluiting omzet in twee afzonderlijke aansluitingen.

Ik heb een probleem waarvan ik hoop dat ik het kan oplossen. Ik heb net een nieuwe computer gekocht en had niet hetzelfde probleem op de oude computer (die XP was).

Soms moeten we zowel luidspreker- als microfoongeluiden tegelijkertijd opnemen, zoals het opnemen van uw nummer met achtergrondmuziek of het opnemen van audio aan beide kanten van een spraakoproep of een video-oproep op een Windows-computer. Cok Auto Recorder is zonder twijfel de beste software om dit te doen, geen probleem met de instellingen, je kunt eenvoudig zowel systeemaudio als microfoonaudio opnemen. Het ondersteunt bijna alle Windows-systemen, zoals Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows XP, geluid van computer en microfoon wordt opgenomen met een mp3-bestand van hoge kwaliteit.

Keuzegids microfoon: overzicht. Enkele basisprincipes over microfoons. Vrijwel alle veelgebruikte microfoons die bij personal computers worden gebruikt, worden electretmicrofoons genoemd en werken met behulp van een constant elektrisch geladen materiaal dat van spanning verandert wanneer het wordt afgebogen door geluidsgolven. Gewoonlijk bevatten dergelijke microfoons een zeer kleine "voorversterker" om dit signaal te versterken en waarvoor een kleine externe spanning nodig is.

Microfoons en luidsprekers | Audiovisuele accessoires

Computermicrofoon van goede kwaliteit, desktoptype, aanpasbaar. 1.) Gebruikt voor alle multimediacomputers, internettelefoongesprekken, enz. 2.) Met dynamische minimicrofoon.

Zeg een paar zinnen, als u tijdens het spreken geluidsgolven op het scherm ziet, betekent dit dat uw microfoon werkt. Bovendien kunnen deze opgenomen geluiden worden uitgevoerd naar luidsprekers of hoofdtelefoons. Je microfoon werkt niet.

Wordt "USB PnP-audioapparaat" / "FIFINE K669-microfoon" gezien door uw Windows of Mac of herkend als een onbekend apparaat? Als het wordt herkend, wil je de microfoon dan door de luidspreker van je computer horen? (Raadpleeg het gedeelte "Het wordt herkend, maar ik hoorde geen geluid uit mijn Windows toen ik sprak" hieronder). Als de computer het als een onbekend apparaat beschouwt, heeft u het dan op een andere computer getest? Heb je geprobeerd het onbekende stuurprogramma meerdere keren bij te werken en opnieuw te installeren op dezelfde computer?

Ik ben niet op zoek naar geluid op hoog niveau, maar probeer middelgrote luidsprekers te vinden die zowel een 3,55 mm koptelefoonuitgang als een 3,55 mm INGANG voor een microfoon hebben. (Geen online take). Ik heb een headset voor gaming die aparte hoofdtelefoon- en microfoonaansluitingen gebruikt, maar ik heb ook een fatsoenlijke hoofdtelefoon om naar muziek te luisteren. De enige sockets die op mijn computer werken, bevinden zich echter aan de achterkant. Dus ik zou graag computerluidsprekers willen vinden die poorten hebben voor beide, om de uitwisseling van luisterapparatuur te vergemakkelijken.

49 aanbiedingen | Koop nieuwe en gebruikte speakers, koptelefoons en microfoons bij...

Vind nieuwe of gebruikte computerluidsprekers, headsets en microfoons lokaal in St. Catherine. Alles wat u nodig heeft voor uw huis of kantoor op Kijiji, Canada's # 1 lokale advertenties.

Aansluiten op de microfooningang (rood) kan mono of slechte geluidskwaliteit opleveren. Om te horen wat er wordt afgespeeld terwijl je het opneemt, koop je een enkele stereo-naar-dubbele stereo-adapter om aan te sluiten op de audio-uitgang. Zo heb je een extra stopcontact om speakers of koptelefoons in te pluggen.

We willen veel computerapparatuur kopen zoals; Koffer, toetsenbord, muis, diskettestation, cd-romstation, USB-stick, luidspreker, microfoon, MODEM, etc. Geïnteresseerde leveranciers en fabrikanten worden vriendelijk verzocht hun offerte met gedetailleerde specificaties en ...

Unidirectionele ruisonderdrukkende microfoon voor desktops en laptops 3,5 mm-aansluiting Aan / uit-schakelaar Verstelbare microfoonarmhoek Perfect voor spraak- / spraakherkenningstoepassingen in een kantoor of studio Gebruik ...

Sprekers | Luidsprekers voor pc's en computers | Mwave

Apple HomePod Mini Draagbare Smart Speaker - Wit - Afmetingen: 84,3 mm x 97,9 mm - Aanraakbediening - Draadloze connectiviteit: 802.11n Wi-Fi / Bluetooth 5.0 - Full Range Driver - Geïntegreerde Siri - Dubbele passieve verwarming - Vier microfoonarray - MY5H2X / A - 12 maanden beperkte garantie.

Ten eerste: computerluidsprekers met microfoon. bijbehorende onderzoeken

Professionele USB-condensatormicrofoon met 3 condensatorcapsules voor 4 verschillende opnamemodellen: cardioïde, bidirectioneel, omnidirectioneel en stereo Duurzame metalen constructie (gaasrooster, behuizing en standaard); zwarte kleur; OLED-display voor gemakkelijke leesbaarheid van weergegeven informatie De geïntegreerde hoofdtelefoonversterker biedt latentievrije monitoring, met patroonselectie, versterkings- en volumeregeling en een microfoondempingsknop.

160 zoekertjes voor "Computerluidsprekers Microfoonaansluiting". Type bedrijf. Agent (31) Importeur (27) Fabrikant (19) Handelsmaatschappij (18) Inkoopkantoor (6) Distributeur Groothandelaar (2) Exporteur (1) Verkoper (1).

Archief computerluidsprekers - soundguys

De Corsair HS80 RGB Wireless brengt de high-end microfoon van de Virtuoso voor een lagere prijs. Zou deze helm een ​​winnaar kunnen zijn? De huiscurve: hoe we onze doelreacties bereiken met de koptelefoon. Waar komen de doelcurves van SoundGuys vandaan?

In Geluid / Opname / selecteer de microfoon die u momenteel gebruikt / Microfooneigenschappen, zorg ervoor dat "Luister naar dit apparaat" niet is geselecteerd. Ja dat deed ik, heel erg bedankt, ik heb een heel complex geluid opgezet en ik was veel dingen aan het scannen maar had er niet over nagedacht, nogmaals bedankt! Mijn computer.

Een ander indrukwekkend kenmerk van deze mini-soundbar is de microfooncapaciteit, waardoor hij niet alleen perfect is voor entertainmentgebruik, maar ook voor professionele toepassingen. Perfect voor Skype- en FaceTime-conferentiegesprekken, door deze TaoTronics-soundbar te gebruiken, kunt u ervoor zorgen dat alle betrokken partijen kunnen horen ...

Dit artikel bekijkt de beste computerluidsprekers met subwoofer die momenteel beschikbaar zijn voor diegenen die $ 100 of minder willen uitgeven.

Pc-pickups: Amazon.co.uk | Computermicrofoons

Computermicrofoons Alle afdelingen Alexa Vaardigheden Amazon-apparaten Amazon Global Store Amazon Warehouse Apps en games Audioboeken Baby Beauty Boeken Cd's en vinyls voor auto's en motorfietsen Klassieke muziek Kleding Computers en accessoires Digitale muziek DIY en gereedschap Dvd's en Blu-ray Elektronica en foto Mode Tuin en buiten Cadeaubonnen Kruidenier Handgemaakt Gezondheid en persoonlijke verzorging Huishoudelijke en zakelijke diensten Huis en keuken Industriële en wetenschappelijke sieraden Kindle Store Grote apparaten Verlichting Bagage Muzikaal.

DX> microfoon met luidspreker. Consumentenelektronica (12). Draagbare audio en video (11). Sprekers (6). Koptelefoon en koptelefoon (2). Pick-ups (2). Megafoon (1). Slimme elektronica (1). Draagbare apparaten (1). Computer- en kantoorautomatisering (1).

Communicatie: AUX / BluetoothBatterij: Nee Luidsprekertype: Computer Luidspreker Stroomvoorziening: USB Aantal luidsprekerboxen: 2 Materiaal behuizing: Kunststof Audiomix: Volledig bereik Kanalen: 2 (2.0) Ingangsvermogen (W): <25WUitgangsvermogen: 5WBluetooth-versie: 5.0 Actieve ruisonderdrukking: Passive Remote bediening: NoOndersteunt geheugenkaart: NoSp.

Op zoek naar een gloednieuwe computer? Overweeg de Apple Mac-lijn met zijn uitstekende verzameling machines die in gelijke mate superieure prestaties en prachtige esthetiek leveren. Veelzijdig, gebruiksvriendelijk en met een schitterend scherm, een ervan is een investering die de moeite waard is.

PC-microfoons en gaming-microfoons - Newegg.com

Met een USB-microfoon van hoog kaliber hoeft u geen computer in het dock te plaatsen, zodat u deze kunt configureren met een bekabelde of draadloze verbinding voor de best mogelijke aanpassing en functie. Of je nu met een vriend aan het chatten bent op Skype, noobs bezit in World of Warcraft, of een nieuw album opneemt met je garageband, de microfoons die op je computer zijn aangesloten geven je gewoon niet hetzelfde prestatieniveau als een USB-microfoon. brengen. Met tientallen opties voor kwaliteit, duidelijkheid en controle, is er geen limiet aan de afstand die u met uw stem kunt afleggen met deze apparaten.

En speel het dan af als een normale microfooningang, zodat het spraakherkenningsprogramma dat ik aan het testen ben het als een microfooningang zal zien. Het zou ook enorm helpen als dit programmatisch zou kunnen worden gedaan in C #. Dus ik kan in mijn eigen code aangeven wanneer ik wat moet spelen. Afspelen via speakers en spraakherkenningsprogramma's laten luisteren naar de microfoon is geen optie, aangezien het niet hetzelfde geluid is op verschillende computers/speakers/microfoons. Dankjewel. Bewerken: wat ik tot nu toe heb gevonden, is het gebruik van een software-geluidskaartsimulator.

Een Bluetooth-speaker is eigenlijk een combinatie van een versterker, speaker of woofer met Bluetooth-oplaadtechnologie. Deze speakers kunnen worden aangesloten op een of meerdere mobiele telefoons, tablets of computers. Bluetooth is een band waarmee gegevens, muziek of andere digitale bestanden van het ene apparaat naar het andere kunnen worden verplaatst, zodat wanneer een muziekbestand wordt afgespeeld op een smartphone, de Bluetooth-band

PA Pyle Bluetooth-luidspreker en microfoonsysteem - Draagbare stereo karaoke DJ-mixerluidspreker met knipperend gedeelte

draadloze microfoon en luidspreker - Kogan.com

Kogan Bluetooth Karaoke Microfoon met Ingebouwde Luidspreker en LED (Zwart) .. Snelle levering door Braven Kogan Nieuwste Kopen.

Soms afgekort als micro, is een microfoon een hardwareapparaat en invoerapparaat dat oorspronkelijk is uitgevonden door Emile Berliner in 1877. Met een microfoon kunnen computergebruikers audio in hun computers invoeren. Afbeelding is een voorbeeld van Blue Microphone's Yeti USB-microfoon - Silver Edition en een voorbeeld van een hoogwaardige computermicrofoon. Waarvoor dient een microfoon op een computer?

Onze zangmicrofoon is uitstekend geschikt voor zang, spraak en instrumenten vanwege hun soepele frequentierespons. Trouwens, de uitvinder van de microfoon is ontworpen met een lange kabellijn, waardoor hij gemakkelijk ergens naartoe te verplaatsen is. Onze draadloze lavalier microfoon is van gegarandeerde kwaliteit en gemaakt van professionele en bijzondere materialen.

Vind luidspreker met microfoonfabrikanten in China. Geïmporteerde kwaliteitsluidspreker met microfoon geleverd door ervaren fabrikanten bij Global Sources.

Beste draadloze luidspreker met microfoon, professionele draadloze ...

Op zoek naar China Draadloze luidspreker met microfoon leverancier?

Voordat u een sessie start, selecteert u de optie Computeraudio in het pre-sessievenster "Audiomodus kiezen" en selecteert u vervolgens OK. In dit venster kun je selecteren welk audioapparaat voor de microfoon en luidsprekers kan worden gebruikt, je luidsprekers testen en de volumemeters controleren.

Beste opties om 2 of meer mensen te registreren. Als je wilt inchecken met een mede-gastheer of een interviewer in dezelfde kamer, zijn hier enkele geweldige opties. Beiden hebben moeite met opnemen met 2 USB-microfoons.

Показано 63 записи