Alles over computers en technologie

Computerluidsprekers met volumeregeling op afstand

Pc-afstandsbedieningsluidsprekers te koop | eBay

Koop Pc Speakers Remote en krijg de beste deals tegen de laagste prijzen op eBay! Enorme besparingen en gratis verzending / Afhalen op veel artikelen.

Slank ontwerp en eenvoudige bediening: deze 17-inch computerluidspreker kan onder uw computerschermen worden geplaatst om meer bureauruimte te besparen. Je kunt hiervoor de draadloze afstandsbediening gebruiken of de knoppen aan de zijkant van de soundbar. Wat je krijgt: 1 * pc-soundbar, 1 * afstandsbediening, 1 * handleiding, 1 * USB-gegevens ...

Details: USB / TF / FM / BT functie / Afstandsbediening / Opnamefunctie Luidspreker 8 inch woofer Hoofdknop volume, Microfoonvolume, ECHO Type Actieve woofer 80 Magnetisch, 25 core woofer Functionaliteit Goedkope batterij Ingebouwde 7.4V 1800MAH lithium batterij Vermogen 20 -30W DC 7.4V 1800MAH Microfoon één bedrade microfoon (lengte 3 meter) Productfoto's: Verpakking & amp; Verzending.

ZIHYO computerluidspreker met aluminium behuizing, 10Wx2, Bluetooth 5.0 pc-luidspreker voor desktop / laptop Draadloze stereostreaming met aanraakcontroller, DSP-geluidsoptimalisatie, ingebouwde microfoon.

PC-LUIDSPREKER: bedrade volume-afstandsbediening met ... - Instructables

Ik hou van de grote volumeknoppen, zoals een andere bedrade afstandsbediening van edifier (zie hieronder) ... maar duurder ... De meeste grote volumeknoppen zijn soepel te draaien en voelen zacht aan ... zoals mijn Yamaha-ontvanger en anderen. .. en meer: ​​enkele grote, lichtgewicht knoppen die u met slechts één vinger kunt bedienen! Mijn pc-luidspreker is een goedkoop 2.1-kloonsysteem. De volumeknop is klein, uit de weg en niet soepel ... na een tijdje nadenken over een manier om mijn "probleem" op te lossen zonder veel geld uit te geven ...

Een solide sub met een redelijk volume kan gerommel toevoegen aan filmexplosies en diepte om drums, basgitaren, analoge synths, orkesten en meer te kicken.

Deze Bose desktopcomputerluidsprekers leveren een vloeiend geluid met verfijnde tonen. Duizenden mensen kiezen voor deze luidsprekers omdat ze ook zonder subwoofer een goed geluid en een krachtige bas produceren. De middentonen zijn ook helder en helder en leveren een breed, natuurlijk geluid.

Het zou je verbazen hoe vaak ik merkte dat ik problemen met luidsprekers of stuurprogramma's oploste terwijl ze ergens gedempt waren ... 4. Als je geen pictogram voor volumeregeling in het systeemvak hebt, kan dit een teken zijn dat de stuurprogramma's van je geluidskaart ontbreekt, zie de vraag "Hoe kom je aan geluidsstuurprogramma's?"

9 handige manieren om geluid te regelen in Windows 10

Je regelt het volume met een afstandsbediening of maakt gebruik van muisbewegingen. Dit zijn de beste manieren om geluid te regelen in Windows 10. Destijds waren er maar heel weinig manieren om het volume op uw Windows-computer te regelen. Windows 10 werkt echter goed met smartphones, externe desktopverbindingen, verschillende softwarefixes, enz.

Deze minimalistische capsulevormige luidsprekers leveren een uitstekende geluidskwaliteit en een behoorlijk volume terwijl ze een draadloze verbinding bieden

Hallo, ik ben op zoek naar een manier om mijn computerluidsprekers op afstand te bedienen. Mijn luidsprekers zijn aangesloten op mijn 24-monitor, die audio-uitgang heeft, en de audio wordt via HDMI gevoed vanaf mijn Amazon Fire Stick (kernlid - ik kreeg het supergoedkoop toen het werd gelanceerd!) ...

De draden zijn ongeveer 4 voet. Er is dus niet veel speelruimte of speelruimte om de twee uit elkaar te duwen. Met een volumeknop hebben ze een basregelknop, wat een pluspunt is.

De afstandsbediening van de tv gebruiken om de pc-luidsprekers te bedienen | Tom's Guide-forum

Wat betreft hoe u het volume van de externe luidsprekers zou regelen met de afstandsbediening van uw tv, de enige suggestie die ik kan bedenken, is om ze op de hoofdtelefoonaansluiting aan te sluiten. Alle andere tv-audio-uitgangen die ik kan bedenken, kunnen niet worden in- of uitgeschakeld. Dus ik zou een snoer nodig hebben om van de koptelefoonaansluiting op de luidspreker naar de pc-audio op de tv te gaan?

Ontdek de beste audiofiele computerluidsprekers binnen uw budget met een degelijke en functionele audiofiel

Ik deed dit voor onze openbare bibliotheekcomputers, zodat we de volumeregeling konden verbergen met een groepsbeleidsobject en toch het volume lager konden zetten als mensen muziek luid genoeg speelden om andere klanten te storen. Het was eigenlijk heel gemakkelijk om een ​​combinatie van psexec en nircmd te gebruiken. Ik kan het batchbestand gaan halen als je geïnteresseerd bent.

Zoals eerder gezegd kan ik momenteel vanwege financiële beperkingen geen versterker / ontvanger kopen, is er een andere oplossing om het luidsprekervolume van de computer via de afstandsbediening te regelen? Alle hulp/advies wordt zeer op prijs gesteld.

Hoe maak je van een normale luidspreker een op afstand bedienbare luidspreker - Quora

U kunt 10K, 25K of 50K in-line volumeregeling gebruiken tussen bron en versterker of actieve luidsprekers. (Het zou een doe-het-zelf-oplossing zijn voor versterkte luidsprekers of tussen bron en andere audiosystemen. Het is niet duur, maar je zult waarschijnlijk onderweg signaal verliezen en veel interferentie krijgen van ...

De veelzijdige bedieningskast is voorzien van draaibare volumeregeling, dempen met één druk op de knop, hoofdtelefoonaansluiting en aansluiting voor een tweede audiobron, zoals een mp3-speler of tablet.

Goede computerluidsprekers moeten goede bedieningselementen hebben voor de tweeter en subwoofers. Een goede luidspreker zal altijd subwoofers en tweeters bevatten, omdat deze beide een mooi tintje aan het geluid toevoegen. Het geluid zal helderder zijn en de kwaliteit zal hoog zijn in vergelijking met het geluid uit speakers zonder subwoofer en tweeter.

Vind veel nieuwe en gebruikte opties en ontvang de beste deals voor de vervangende CTRL Z4 volumeregelingsmodule-afstandsbediening voor Logitech Z-4 computerluidsprekers tegen de beste prijzen online op eBay!

Computervolume regelen met Android? | Tom's hardwareforum

Jongens, ik gebruik mijn computerluidsprekers voor alles, mijn Ps3 / TV / Computer gaan allemaal door mijn computerluidsprekers, wat geweldig is, dit is wat ik wil, maar ik wil het volume kunnen regelen! De luidsprekers hebben geen afstandsbediening, dus ik moet opstaan ​​en aan de knop op mijn toetsenbord draaien om de tv zachter te zetten, omdat de afstandsbediening van de tv duidelijk niet werkt omdat het geluid niet meer uit de tv komt . Ik was op zoek naar een volumecontroller in de Android-markt en kon er geen vinden die past bij wat ik zoek.

Als je tv geen koptelefoonaansluiting heeft, kun je de door moviegeek voorgestelde route volgen. Als je tv een optische uitgang heeft, probeer dan een soundbar op de tv aan te sluiten. (Ik weet niet zeker of je het volume met deze methode kunt regelen, dit hangt waarschijnlijk af van de tv. Sommige soundbars hebben ook een PCM-signaal nodig om ervoor te zorgen dat je tv compatibel is.

OPMERKING: 1. Het volume van de satellietluidsprekers is standaard ingesteld op het maximum wanneer de luidsprekers zijn ingeschakeld. 2. Wanneer u naar muziek luistert vanaf uw computer, werken de volumeregeling op het dockingstation en de afstandsbediening niet. Gebruik de volumeknoppen van uw computer of de volumeknoppen van de draadloze luidspreker om het geluidsniveau te regelen.

De volgende keer dat u een nieuwe tv koopt en het geluid niet is wat u ervan verwachtte, kunt u er zeker van zijn dat u nog steeds de geluidskwaliteit krijgt die u in gedachten had! In dit artikel leggen we uit hoe je computerluidsprekers met tv kunt gebruiken voor degenen die de geluidsproductie van hun tv willen verbeteren!

De afstandsbediening van mijn tv gebruiken om de externe luidsprekers van de computer te bedienen ...

De luidsprekers voor de Bose-companioncomputer kwamen oorspronkelijk zonder draadloze afstandsbediening. Je ziet zelden compatibele universele afstandsbedieningen ... meer informatie. Je hebt een 4-aderige 3,5 mm-aansluiting nodig om naar de Galaxy S te gaan. Aan de andere kant heb je 3 RCA-aansluitingen nodig (links, rechts en video).

- Deze volumeknop ondersteunt Win10 / 8/7 / Vista / XP / Mac, zodra je hem in je computer steekt, kan hij beginnen te werken; met OTG-kabel kan het ook voor de telefoon werken (Opmerking: sommige telefoons kunnen niet werken, ter vervanging van het native Android-geluidscontroleprogramma, zoals Samsung.) - Een geweldig hulpmiddel voor volumeregeling voor het bekijken van muziekvideo's, het spelen van games, zal zelfs zijn de beste volumecontroller voor activiteiten, bruiloften, vergaderingen, feesten enzovoort. - Eenvoudige bediening: draai aan de USB-volumeknop om het volume te verhogen of te verlagen, druk op de knop om te dempen, druk op de knop en draai om het volume verder aan te passen ...

Donateur. 1 antwoord. Re: volumeregeling op afstand nodig voor Creative Inspire ... open de subwoofer en breng de versterkerkaart, in de volumestand probeer een draad tussen de lijnen aan te sluiten en je luidsprekers werken prima, maar je moet de balans en het volume testen niveau zal vol zijn, neem voor meer hulp contact met mij op >>> [email protected].

Iss video mein afstandsbediening se controle hone wala ek bananencircuit bataya hun jisme afstandsbediening ka knop druk karne door actief circuit ho ...

Computerluidsprekers, USB-luidsprekers, Mac- en pc-luidsprekers | Logitech

Logitech-computerluidsprekers leveren een rijk geluid voor muziek, films, games en meer op je pc of Mac.

Draaiknop voor volumeregeling op afstand en bronkiezer voor gebruik met IPD-Hub 2 schaalbare systemen. Inclusief zwart-witte wandplaten.

Home Controls biedt een verscheidenheid aan schakelaars voor het regelen van het audiovolume, waaronder volumeregelaars voor luidsprekers, schakelaars en audioselectors.

Creative Sound Stage 2.1 Under Monitor Soundbar-systeem - Frequentiebereik: 55 Hz ~ 20 kHz - Systeemconfiguratie: 2.1-systeem - Uitgangsvermogen: 2x 20W (hoofdapparaat), 1x 40W (subwoofer) - Bluetooth 2.1 + EDR-technologie - Bereik bedrijfsbereik: Tot 10 meter - Plug & Play ontwerp - Afstandsbediening - Wandmontagekit - 51MF8360AA006 - Beperkt tot 12 maanden.

Waarom werken mijn computerluidsprekers niet? | Volumeproblemen

Sommige monitoren hebben ingebouwde luidsprekers. U moet ofwel de knoppen op de monitor gebruiken, het volume aanpassen in de Windows-instellingen of uw toetsenbord gebruiken. Aangezien alle monitorfabrikanten verschillende knoppen en bedieningselementen hebben, raadpleegt u de gebruikershandleiding voor specifieke stappen.

Kenmerken: Grote 50 mm audiodrivers produceren geweldig geluid voor een meeslepende game-ervaring. Opklapbare microfoon van 6 millimeter om het geluid te dempen met volumeregeling binnen handbereik. Maakt verbinding met pc, mobiele apparaten en gameconsoles via een enkele 3,5 mm-kabel Slank en licht.

Breakout-kabel voor schakelkast met volumeregeling voor Logitech Z-4 Computer Speaker z4. 12,73 euro. + EUR 11,03 Versand. Snelle Ausverkauft. Vervangende schakelkast voor Logitech Z-4 z4 Remote Volume Ctrl-computerluidsprekers.

Alle categorieën Antiek Kunst Babyboeken en tijdschriften Zakelijk en industrieel Camera's en foto Mobiele telefoons en accessoires Kleding, schoenen en accessoires Munten en papiergeld Verzamelobjecten Computers / tablets en netwerken Consumentenelektronica Ambachten Poppen en beren Films en tv Entertainment Souvenirs Cadeaubonnen en waardebonnen Gezondheid en Schoonheid Huis en tuin Sieraden en horloges Muziek Muziekinstrumenten en -uitrusting Dierenbenodigdheden Aardewerk en glas Vastgoed Speciale diensten Sportartikelen Sport Mem, Cards & Fan Shop Postzegels ...

Geluidsproblemen oplossen in Windows 10

Typ apparaatbeheer in het zoekvak op de taakbalk en selecteer het vervolgens in de resultaten. Selecteer de pijl naast Geluids-, video- en gamecontrollers om deze uit te vouwen. Klik met de rechtermuisknop op de lijst met uw geluidskaart of audioapparaat en selecteer Stuurprogramma bijwerken> Zoek op mijn computer naar stuurprogramma's> Laat me kiezen uit een lijst met apparaatstuurprogramma's op mijn computer.

Houd bij het gebruik van de computer rekening met het volgende om schade aan de luidsprekers en het doorslaan van zekeringen in de toekomst te voorkomen: Zet de volumeregeling van de luidspreker uit voordat u de luidsprekers inschakelt - Luidsprekers aan. Net als bij een stereosysteem voor thuis van hoge kwaliteit, is het niet goed om het volume meer dan de helft van het bereik van de bedieningsknop te verhogen.

Zorg ervoor dat je speakers voldoende volume hebben en speel vervolgens een video of nummer af. Als de luidsprekers zijn uitgeschakeld vanwege een probleem met hun software, zouden ze nu moeten werken. Als uw luidsprekers nog steeds niet werken, moet u ze (en/of uw computer) naar een technische dienst brengen en het probleem uitleggen ...

INSIGNIA AANGEDREVEN COMPUTERLUIDSPREKER SUBWOOFER-BEDIENING POD VOLUME AFSTANDSBEDIENING GEBRUIKT Gebruikt.

Volumeregelaars in de muurluidspreker | K&B-audio

Edifier R1280DB studio speakers met twee RCA en Bluetooth ingangen - Hout. Ze zijn helder, met mooie heldere hoge tonen en warme bas. Ze stellen me in staat om deuntjes op de computer te spelen die duidelijk instrumenten definiëren die ik nog nooit had gehoord op de originele nummers (vooral op oude popsongs uit de jaren 60).

Gebruik tot 9 externe stations en 3 deurluidsprekers Voeg 6 extra stations toe met behulp van het optionele model IAA-440 uitbreidingsmodule Spreek vanaf elk station naar alle andere stations en Master, beantwoord zonder op een knop te drukken Beantwoord de deur vanaf elk station of Master Control radio en CD-speler van externe stations; in-/uitschakelen, radiogeheugenkanalen selecteren, cd-nummers bedienen muziek en. intercomvolume met behulp van de geïntegreerde bediening. ICA-441WH De afstandsbediening voor binnenshuis biedt alle functies die u van een afstandsstation mag verwachten in een kleiner, aantrekkelijk pakket dat weinig ruimte inneemt aan de muur.

Onze microfoons voor externe luidsprekers zijn gebouwd en grondig getest volgens dezelfde kwaliteitsnormen als Motorola-radio's. In verschillende stijlen zijn ze ideaal voor professionals die moeten praten en luisteren zonder de radio van de riem, houder of oplader te halen. Ons gevarieerde portfolio van externe luidsprekermicrofoons is ontworpen met vele unieke functies, waaronder IMPRES-audiotechnologie, Windporting, ruisonderdrukkende akoestiek en

App-volumeregelaar - Wil je dat sommige apps worden gedempt en sommige met een hoog volume? Boom 3D heeft een slimme aanpak als het gaat om het regelen van de volumes van individuele applicaties. De app is verrijkt met een volumeregeling op app-niveau waarmee u uw volume centraal kunt regelen zonder dat u afzonderlijke apps hoeft te openen.

Top 10 computerluidsprekers van 2021 | Videobeoordeling

Maintenant, si vous achetez un ensemble d'enceintes avec un gros subwoofer, et que vous les emmenez chez vous avec un ensemble de fichiers audio de 128 kbps, vous pourriez être contrarié par la confusion des sons graves, même sur ce gros sous-marin duur. De reden is dat de superlage en superhoge frequenties als eerste te lijden hebben van digitale muziekcompressie, die ongeveer hetzelfde werkt als de afvalpers in Star Wars: Episode IV.

Ik denk dat je me niet begrijpt, ik weet dat ik het volume kan aanpassen. Mijn probleem is dat als ik het volume van de bluetooth-luidspreker instelt op 100, het volume van de laptop nu ook wordt ingesteld op 100. Dit was voorheen niet het geval. Nadat u de fysieke volumeknoppen op het apparaat hebt aangepast terwijl u het primaire volume regelt, zeg 50%, schakelt u terug naar PC Master vanuit het vervolgkeuzemenu Volume.

De contacten in de volumeregeling zijn blijkbaar licht geoxideerd, waardoor het intermitterende gedrag dat u meldt, ontstaat. Een eenmalige aankoop van contactreiniger gaat een leven lang mee (of totdat u het aan iemand uitleent) en is de beste manier om deze veelvoorkomende problemen op te lossen. Aangezien olie een niet-geleidende stof is, kan het gebruik van benzinedruppels het probleem verergeren.

En als het volumepictogram niet in het systeemvak van de taakbalk verschijnt, raadpleeg dan ons ontbrekende volumepictogram in

Kleine versterkte luidspreker D12 | Draadloze afstandsbediening

De hoogwaardige houten kast minimaliseert akoestische resonantie en produceert een geluid dat verder gaat dan wat je ooit uit een computerluidspreker hebt gehoord.

Mijn luidsprekers worden niet geleverd met een afstandsbediening of bedrade bediening, omdat de enige volume- en balansregelaars zich op een van de luidsprekers zelf bevinden. Ik wilde weten of er een apparaat is dat in mijn opstelling kan worden geplaatst waarmee ik het luidsprekervolume op afstand kan bedienen. De afstandsbediening van de dvd-speler heeft geen volumeregeling en het tv-volume werkt niet omdat alleen de video en niet de audio naar de tv gaan.

Zoals ik het begrijp is het als ik zoek in de tv-instellingen mogelijk om de speakers of AV-receivers van andere merken te bedienen wanneer ze zijn aangesloten met een optische kabel. De optische aansluiting is dus niet "vast". Waarom niet voor alle merken "openen"? Zal dit in de toekomst veranderen met een update?

Vaak heeft een groep luidsprekers in een gelokaliseerd gebied, zoals een vergaderruimte of ontvangsthal, een volumeregelaar nodig en ook een lokale muziekbron, onafhankelijk van de hoofdstroomvoorziening, maar een bypass in het geval van een nooduitzending. Amps heeft alle onderdelen om het waar te maken.

Audio - Hoe kan ik speakers gebruiken zonder volumeknop?

Ik vroeg me af of het nog mogelijk was om de luidsprekers goed te laten werken. Ik krijg geen geluid als ik ze in de koptelefoonaansluiting steek. De bedieningsknop heeft geen aan-uitknop, alleen een volumeregelaar.

VOLUME- EN BASBEDIENING: Pas het geluid aan tot het volledige bereik van 5 watt ... HELDERBLAUWE LED-ACCENTLICHTEN: Felle lichten zorgen voor helder licht en ... MEERDERE APPARATEN AANSLUITEN: Stream audio van meer dan uw ...

Het was een perfecte desktop volumeregeling. ESTHETIEK: Ik koos het boven andere opties omdat het een kleiner profiel leek te hebben dan die met een grotere vierkante basis. Het ziet er geweldig uit, zeer schoon en stijlvol, de foto's doen het geen recht, de zwarte knop heeft zilveren accenten op de afgeschuinde rand en vangt zilveren accenten op de zijkanten en bovenkant van de wijzerplaat.

Oplossing 3: Schakel exclusief app-beheer uit. Oplossing 4: zorg ervoor dat uw hardware microfooncompatibel is. Oplossing 5: sluit uw Bluetooth-headset handmatig aan. Oplossing 6: installeer het juiste audiostuurprogramma voor uw computer. Oplossing 7: verwijder de microfoon als deze bestaat in het gedeelte Apparaten en printers.

Hoe u audio kunt repareren die niet werkt op uw laptop | Laptopspeakers repareren

Audioverbeteringen kunnen de oorzaak zijn van audioproblemen op uw laptop. Niet alle apparaten hebben echter audioverbeteringen, maar als die van jou dat wel doen, kan het probleem worden opgelost door ze uit te schakelen. Als u audioverbeteringen wilt uitschakelen die kunnen worden ingeschakeld, klikt u op Configuratiescherm> Hardware en geluiden en selecteert u Geluid.

Beveiligingscircuits met lage impedantie verminderen het risico op beschadiging van het apparaat of de luidsprekers.

Java Server en Android-client om het volume van Windows-, OS X- en Linux-audioapparaten te regelen. De server roept in feite Terminal-commando's aan om het volume van de host aan te passen, het is enigszins beperkt, maar het lijkt te werken! Windows-volumecontroller vereist het gebruik van Ray M.'s CoreAudioApi-bibliotheek.

Elke keer dat er op een knop wordt gedrukt, moet de telefoon de microfoon dempen. Anders is er een luide plop in de audio. Hoewel het geen elektrisch probleem was, bevatten de meeste van de afstandsbedieningen voor het volume ook de microfoon, en je zou veel mechanisch bedieningsgeluid in de microfoon krijgen door gewoon je vingers te bewegen.

VersieTECH. PC-soundbar, bekabeld en draadloos Bluetooth BT ...

Geniet gewoon van het fantastische meeslepende stereogeluid. Met de ingebouwde microfoon kun je deze speaker zelfs gebruiken om te bellen “Eenvoudige bediening”: Wordt geleverd met een afstandsbediening: Regel direct het volume om te beantwoorden/pauzeren/af te spelen, nummers over te slaan.. Aan de rechterkant van het geluid bar is er een verlichte volumeregeling. ..

1.1) Druk met de afstandsbediening van de luidspreker op de knop met het Bluetooth-symbool of u kunt op de volumeknop op de regelende luidspreker klikken om door de ingangen te bladeren. Als de luidsprekers een LED-indicator hebben, wordt de indicator blauw, als ze een scherm hebben, verschijnt het bluetooth-symbool, nu ga je

Auteursrecht op computersoftware. De Motorola-producten die in deze handleiding worden beschreven, kunnen auteursrechtelijk beschermde Motorola-computerprogramma's bevatten die zijn opgeslagen in solid-state geheugens of andere media.

Computerluidsprekers hebben een lange weg afgelegd van een set van twee kleine, no-nonsense luidsprekers. Ze kunnen zo complex zijn als een opstelling met meerdere luidsprekers met een subwoofer. Uitgebreide configuraties zijn ideaal voor diegenen die hun computer gebruiken als hun primaire vorm van tv-programma's of films kijken om de ervaring van tv-kijken na te bootsen.

Monoprice RMS-luidsprekervolumeregelaar ... - Monoprice.com

Deze volumeregelaar geeft op maximaal volume alleen het signaal van je versterker door aan de speaker.

Een geweldige tool voor volumeregeling voor het bekijken van video's, het spelen van games, en zal zelfs de beste volumecontroller zijn voor activiteiten, bruiloften, vergaderingen, feesten, enz. Deze volumeknop ondersteunt Win10 / 8/7 / Vista / XP / Mac, zodra je hem in je computer steekt, kan hij beginnen te werken; met OTG-kabel kan het ook voor telefoon werken (Opmerking: sommige telefoons kunnen niet werken, ter vervanging van Android-native sound control-programma's, zoals Samsung.)

UNIVERSELE COMPATIBILITEIT: De faderselector voor het regelen van het volume van de luidspreker is compatibel met alle audio- en videosystemen, waardoor het een slimme keuze is om toe te voegen aan uw thuisbioscoopsysteem. Het heeft ook een laadvermogen tot 100 watt. STANDAARD MAAT: Het heeft een universele standaard muurplaat maat.

oortelefoon volumeregeling oortelefoon volumeregeling adapter oortelefoon volumeregeling audio volumeregeling kabel roterende volumeregeling schakelaar usb volumeregeling knop computer volumeregeling knop radio volumeregeling schakelaar stereo volumeregeling schakelaar digitale potentiometer volumeregeling pc volumeregeling knop

Top 10 beste Logitech-computerluidsprekers - Review en gids voor 2021

De satellietluidspreker rechtsvoor van deze luidspreker heeft gemakkelijke toegangscontrole, volume- en hoofdtelefoonaansluiting. Personaliseer je ervaring met de speciale subwoofer-regelknop, waarmee je de bas kunt aanpassen. Deze speaker ondersteunt veel aansluitmogelijkheden. U kunt de geluidskaart van uw computer gebruiken om verbinding te maken via een zeskanaals directe ingang of om andere apparaten aan te sluiten ...

volumeregeling op afstand. Uitbreiding van volumecontroller op afstand beschikbaar, uitbreidbare capaciteit voor 120W.

Opmerking: Sommige Symetrix-producten bevatten ingebouwde software en kunnen ook worden geleverd met besturingssoftware die bedoeld is om op een pc te worden uitgevoerd. Deze software is uitdrukkelijk uitgesloten van deze garantie. Beperking van de aansprakelijkheid.

Dus als je dat wilt uitschakelen, kun je het loskoppelen, het volume op het minimum zetten of het dempen door op de middelste knop te drukken. Onthoud dat de volumeknoppen ook het Windows-volume regelen. Dus als je een budgetluidspreker nodig hebt waarop je kunt vertrouwen, dan is de Logitech S150 iets voor jou.

Volumeregeling luidspreker | Forum

Is het mogelijk om het luidsprekervolume te regelen met behulp van de gegevens die het ontvangt van de windsensor en kunt u mij, indien mogelijk, vertellen hoe ik dit moet doen? Bijvoorbeeld: Soft Blow = zachte geluidsuitvoer Medium Blow = gemiddelde geluidsuitvoer Hard Blow = maximaal geluid dat de luidspreker kan produceren.

Ik kan alleen uit persoonlijke ervaring spreken, maar ik heb nooit problemen gehad om het volume van mijn systeem tot 100% te verhogen in termen van geluidskwaliteit of vervorming. Ik laat dit meestal op 100% staan, pas mijn luidsprekers aan voor het algehele volume en gebruik specifieke softwarevolumeregelaars als ik bijvoorbeeld naar muziek luister tijdens het spelen van een game.

Показано 74 записи