Alles over computers en technologie

Computerluidsprekers naar de ontvanger

Hoe u de audio-uitgang van uw computer aansluit op uw stereo audio-ingang

Surround sound receivers hebben meestal andere soorten (digitale) in- en uitgangen die je normaal niet aantreft op stereo receivers/versterkers. Surround sound versterkers en receivers hebben allemaal hun analoge in- en uitgangen (behalve phono) op dit niveau. U kunt elk van deze gebruiken: Aux, Tape, Tuner, CD, enz.

U hoeft niet online naar muziek te luisteren via kleine computerluidsprekers. Volg deze eenvoudige stappen om uw computer op uw stereo aan te sluiten. Stap 1: Koop de juiste kabel Koop een stereo-adapterkabel met een enkele hoofdtelefoonaansluiting aan het ene uiteinde en twee RCA-aansluitingen, links en rechts, aan het andere.

Ik wil het Logitech x-540 5.1-luidsprekersysteem kopen en wil weten of er een manier is om deze luidsprekers op mijn receiver aan te sluiten? Ik wil deze luidsprekers kunnen gebruiken om geluid uit verschillende ingangen te laten komen, of het nu de computer, mijn dvd-speler of de kabel-tv is. Voor wie dit niet heeft

Als je games speelt of films kijkt op je computer en genoeg ruimte hebt om de surroundspeakers goed te plaatsen, koop dan een receiver, dan blaast de opstelling zowat elke computerspeaker op. Als je gewoon iets wilt voor muziek en licht gamen en niet veel ruimte hebt, koop dan een degelijke 2.1 ...

Een computer aansluiten op een stereosysteem: 8 stappen (met afbeeldingen)

U kunt een "aardlus"-probleem ervaren waarbij een laag gezoem (van uw elektrische bedrading) te horen is uit de stereoluidsprekers. Dit komt vrij vaak voor, maar je kunt dit probleem vaak oplossen door een aardlusisolator te kopen en deze tussen de computer en de stereo te installeren.

Ik heb vandaag mijn HDMI ontvanger ontvangen. Ik zal de Inspire P7800 speakers aansluiten op de receiver. Er is me al eerder verteld dat ik dit kan doen, maar ik wil het zeker weten. Omdat mijn luidsprekerkabel eindigt met iets dat op mijn subwoofer wordt aangesloten, kreeg ik te horen dat ik de uiteinden van deze draden moest doorknippen en ze op de achterkant van de ontvanger moest aansluiten.

Om de setup-opties van de ontvanger op de computermonitor weer te geven (zonder dat ik alleen voor deze taak een extra tv hoef aan te sluiten), heb ik een HDMI-kabel aangesloten tussen de HDMI-ingang van de monitor en de HDMI / ARC-uitgang van de ontvanger. Ik volgde de standaard procedure voor het instellen van de ontvanger en de luidsprekerkalibratie.

De overgrote meerderheid van de computerluidsprekers, evenals alle Bluetooth-luidsprekers en draadloze luidsprekers, zijn aangedreven of "actief". Dit betekent dat er een versterker in de luidspreker zelf is ingebouwd om het ontvangen signaal op te vangen en de luidsprekers voldoende te voeden om het te reproduceren. Het is erg handig, want het betekent:

De 9 beste computerspeakers van 2021

Onze lijn van de beste computerluidsprekers is een geweldige investering voor iedereen die zijn desktopaudio-ervaring wil verbeteren. Hoewel je aantoonbaar een vergelijkbare ervaring kunt krijgen door een digitale audio-omzetter en een solide hoofdtelefoon te combineren, kan geen van deze de haptische ervaring van een speciale subwoofer evenaren.

Ik gebruik een Behringer-mixer als audio-interface en een Sony-ontvanger als audio-afspeelsysteem voor mijn computer. Als ik met mijn microfoon opneem, is mijn koptelefoon aangesloten op de Behringer zodat ik de microfoon of een andere ingangsbron kan horen die ik aan het opnemen ben. Maar ik wil niet dat dat geluid naar de luidsprekers gaat en wordt teruggestuurd.

Als u krachtige luidsprekers gebruikt, verbindt u meestal een enkele luidsprekerkabel van de ene luidspreker naar de andere. Zorg ervoor dat als u aan de ene kant geld gebruikt aan de plus, u hetzelfde doet aan de andere luidspreker. Zorg ervoor dat losse draadstrengen de andere luidsprekeraansluiting niet raken.

Ik had de $ 350 kunnen besparen en aan deze setup kunnen toevoegen en ik zou geen probleem hebben om deze setup deze week af te ronden. Maar ik moet ongeveer een week wachten voordat ik het eerste deel van mijn build kan voltooien (dat zijn de home theater-onderdelen, niet de computer). Wat de luidsprekers betreft, heb ik ervoor gekozen om alleen naar de 8 ohm-luidsprekers te kijken om meer spullen te besparen die ik moet kopen.

Computerluidsprekers aansluiten op thuisbioscoopontvangers...

Ik ken het niet uit mijn hoofd, maar eerlijk gezegd: als je een receiver kunt betalen, kun je er net zo goed nieuwe (stand-alone) speakers bij kopen. Dit hoort bij het doel van de receiver, hij heeft een ingebouwde versterker om echte speakers mee te gebruiken. Je kunt net zo goed een RCA-schakeldoos krijgen als je echt vastbesloten bent om de luidsprekers van je computer te gebruiken.

Draadloze speakers zijn ook makkelijker te verplaatsen. Een goed draadloos luidsprekersysteem kan audiosignalen door muren en vloeren heen ontvangen, zodat je zelfs in verschillende kamers van je muziek kunt genieten. Het opzetten van een draadloos luidsprekersysteem is gewoon een kwestie van uw computer op de zender aansluiten en positioneren

De ontvangende computerluidsprekers die ter plaatse beschikbaar zijn, zijn efficiënt en krachtig genoeg voor binnen- en buitenevenementen en werken op batterijen of zijn elektronisch opgeladen. Deze receiver-computerluidsprekers zijn uitgerust met een tweeweg-audiofilter en full-range wooferformaten zoals 8 inch.

Hier leggen we uit hoe u computerluidsprekers aansluit in een korte handleiding voor het instellen van uw nieuwe luidsprekersysteem, of het nu de eenvoudigste of de meest complexe is - we schakelen u zo over.

Beste pc-luidsprekers voor 2021 - CNET

Sommige van de luidsprekers op deze lijst hebben eenvoudige analoge aansluitmogelijkheden, maar de meeste bieden een of andere vorm van digitale verbinding, wat betekent dat je ze rechtstreeks op de USB-poort van een computer kunt aansluiten. Anderen hebben draadloze Bluetooth-connectiviteit, zodat u de luidsprekers eenvoudig kunt koppelen met al uw Bluetooth-apparaten, waaronder ...

Computerluidsprekers zijn een waardevol goed, niet alleen voor thuis, maar ook voor op de werkplek. Ze hebben duidelijk een kritische toepassing in verschillende media-industrieën, zoals televisie, muziek en nieuwsmedia. Ze kunnen ook belangrijk zijn voor het bekijken van audio-informatie in verschillende beroepen, zoals advocaten.

Dit artikel over het gebruik van computerluidsprekers met een tv laat u precies zien hoe u een pc aansluit

Het type audioverbinding tussen de A/V-ontvanger en de computer is afhankelijk van de in- en uitvoerverbindingen die beschikbaar zijn op de A/V-ontvanger en de geluidskaart van de computer. Bij het maken van een analoge verbinding is een stereo mini-pin naar A/V-verbindingsadapter vereist.

Computerluidsprekers: "Hoge prestaties en doe-het-zelf pc-luidsprekers ..."

De kast moet luchtdicht zijn. Gebruik een oude thuisbioscoopontvanger om de luidsprekerstuurprogramma's van de computer van stroom te voorzien. Als u op zoek bent naar geluid van echt hoge kwaliteit voor uw computer, lees dan hoe u een nog betere computerluidsprekerset en doe-het-zelf-thuisbioscoopluidspreker kunt maken. Een artikel over de superioriteit van het gebruik van HTPC om meer te doen dan alleen media opslaan.

Hoewel 5.1-computerluidsprekeropstellingen (zoals degene waar u van overstapt) niet echt een groot ding meer op de markt zijn, zijn indrukwekkende 5.1- of zelfs 7.3.4-opstellingen (7 surrounds, 3 subs, 4 overheads) nog nooit zo eenvoudig geweest om ingesteld gezien de adoptie van HDMI, zodat digitaal geluid rechtstreeks uit

Als je meer wilt weten over enkele van de andere beschikbare opties, moet je de beste Bluetooth-luidsprekers bekijken voor minder dan $ 50. We hopen dat je de items die we aanbevelen en bespreken leuk vindt! MUO heeft gelieerde en gesponsorde partnerschappen, dus we krijgen een deel van de inkomsten van sommige van uw aankopen.

Je hebt luidsprekers nodig om het meeste uit een computer te halen, of het nu een laptop, tablet of desktop is. Audio-aanwijzingen voor waarschuwingen en meldingen zijn belangrijk, zodat u op de hoogte blijft van e-mails en chats, evenals updates van het besturingssysteem en de beveiliging. Naast deze handige service bieden de luidsprekers een echte boost aan alles wat met audio te maken heeft.

Draadloze luidsprekeradapter - [Update 2021] | WirelessSpeakers.com

De meeste WS-kits worden geleverd met drie belangrijke audio-onderdelen: een zender en twee ontvangers, samen met AC-adapters en draden voor elke adapter.

Logitech-computerluidsprekers leveren een rijk geluid voor muziek, films, games en meer op je pc of Mac.

Aan de andere kant is een enorme luidsprekeropstelling eigenlijk geen goede keuze als je computer niet in een ruimte staat die groot genoeg is om audio goed te laten projecteren. Als u vragen of opmerkingen heeft over de juiste luidsprekers voor uw behoeften, staan ​​onze technische experts voor u klaar. U kunt ze bellen op 800-860-3577 of u kunt ons bezoeken in onze winkel in Glenview.

Als het op luidsprekers aankomt, lijkt elke fabrikant het wattage een beetje anders te beoordelen. Veel fabrikanten van high-end luidsprekers stappen af ​​van het aanbieden van continu vermogen en piekvermogen, en geven in plaats daarvan de voorkeur aan "aanbevolen boost". Neem KEF, dat simpelweg "Vereisten voor versterkers" vermeldt

sluit een set actieve computerluidsprekers aan op mijn denon-ontvanger.

Vind oplossingen voor uw vraag over de Connect Speakers ontvanger. Krijg gratis hulp, advies en ondersteuning van de beste experts op het gebied van Connect Speakers-ontvangerproblemen.

Computerluidsprekers worden meestal op de computer aangesloten via een standaard hoofdtelefoonaansluiting, hoewel er nieuwere versies zijn die de USB-poort gebruiken en zelfs nieuwere draadloze versies beschikbaar zijn.

Dit compacte systeem gaat verder dan de typische computerluidsprekers. De geïntegreerde Bluetooth 5.0-ontvanger maakt ook draadloze muziekstreaming mogelijk (in Bluetooth-modus). Je kunt zelfs inkomende oproepen beantwoorden of weigeren (of opnieuw kiezen) met de touchscreen-controller en spreken via de ingebouwde microfoon. Elke hoogwaardige luidspreker met volledig bereik voedt ook twee passieve radiatoren, wat resulteert in een rijk geluid en krachtige bas. De ingebouwde DSP-geluidsoptimalisatiechip verbetert het geluid verder. Deze luidsprekers zijn klein van formaat maar bieden geweldige geluidsprestaties. 3 EQ-opties (muziek, film en game) passen het geluid aan dat u ...

Breng geweldig geluid naar uw computer, tv, tablet of telefoon. Houd het simpel en overzichtelijk met onze miniversterker- en luidsprekerpakketten. Onze nieuwste Mini-T-versterker is klein - 4 "breed x 1" hoog - en biedt geweldig geluid, eenvoudige bediening en optionele Bluetooth. Onze Booster Mini-versterker is slechts 1 "breder en voegt optische invoer, afstandsbediening en dialoogverhogende EZ Voice-modus toe.

Hoe u 5.1-luidsprekers op uw pc aansluit | Geheimen van het materiaal

De stappen hier zijn hetzelfde, maar in plaats van uw pc op een thuisbioscoopontvanger aan te sluiten, sluit u deze aan op een 6-kanaals digitaal luidsprekersysteem. Naast een lager ruisniveau heeft de digitale verbinding het grote voordeel dat er één kabel wordt gebruikt om de pc op het luidsprekersysteem aan te sluiten.

Kortom, een ontvanger is essentieel om te genieten van een rijke geluidskwaliteit en audiokwaliteit. Dit is de reden waarom veel hoogwaardige systemen ermee zijn uitgerust. Sommige fabrikanten stemmen de kwaliteit van de ontvanger af op de kwaliteit van hun audiosystemen. Dit is echter geen algemene regel. Bovendien kan het bij jou in ieder geval mislukken

Computerluidsprekers. Televisie en thuisbioscoop.

Ik speel graag audio af via de pager-luidspreker, momenteel gebruik ik hem om tekst als audio te lezen. AVSpeechUtterance * statement = [AVSpeechUtterance speechUtteranceWithString: _strTextCheck]; AVSpeechSynthesizer * syn = [[AVSpeechSynthesizer alloc] init]; [syn speak Statement: statement]

CES-2021 | Pioneer Electronics Verenigde Staten

Met een uitzonderlijk laag stroomverbruik blijft de TS-WX010A krachtige en krachtige bas leveren, een direct resultaat van Pioneer's meer dan 80 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van luidsprekers, gecombineerd met kennis van het veranderende autolandschap.

Zoek en koop 2.0, 2.1 en 5.1 computerluidsprekers - plus een volledige selectie headsets voor gaming, online conferentiegesprekken en videochats.

Hallo jongens, ik heb dit oorspronkelijk in de Promedia 5.1-thread gepost, maar niemand leek een antwoord voor mij te hebben. Ik vroeg me af of ik mijn PMU 5.1-luidsprekers op een versterker kon aansluiten om te kunnen profiteren van de decoderingsopties.

Bedenk hoe uw tv, stereo en computer waren verpakt toen u ze ontving. Dit is in wezen wat u zoekt, maximale bescherming van alle schermen, knoppen en ingangen. Het is essentieel om bij te houden welke snoeren naar welke apparaten gaan en waar ze op worden aangesloten, om de frustratie van het opnieuw aansluiten te minimaliseren.

Cover Computerluidsprekers - Interne hardware | Forum

Gebruik je bijvoorbeeld de Logitech Z5500 en een digitale kabel- of satellietontvanger, dan kun je de audio-uitgangen van de ontvanger gebruiken om de analoge of digitale ingangen van de Logitech-speakers aan te sluiten.

Computerluidsprekers bieden audiofunctionaliteit voor uw computer, zodat u tijdens presentaties naar geluiden van toepassingen en media kunt luisteren of een publiek van geluid kunt voorzien. Op de meeste computers is standaard een geluidskaart geïnstalleerd, inclusief audio-aansluitingen voor microfoons en luidsprekers.

Computers. Oplossingen op maat.

Hoe pc-speakers te gebruiken met directtv? - Bose-luidsprekers compatibel met directv. Kan een c31 700-ontvanger voor geluid worden aangesloten op een computer? - Aansluiting van een ontvanger op de luidsprekers en directv. Hoe koppel je speakers aan een direct tv-genie?

PriceGrabber - Bluetooth-ontvangerluidsprekers

CLEAR CALLS - Het is eenvoudig om de Bluetooth-luidspreker in de auto op uw telefoon aan te sluiten en vervolgens met de meegeleverde clip op de zonneklep te plaatsen.

Ik gebruik momenteel luidsprekers van Creative Series II 20. Ik vind het niet erg om nieuwe luidsprekers en een subwoofer te kopen als dat mijn enige keuze is en ik zou dit mogelijk kunnen doen als ik besluit een nieuwe tv te kopen, omdat ik momenteel geen tv heb in mijn kamer, gewoon een monitor. Is er een manier om mijn computerluidsprekers op deze receiver aan te sluiten?

Hallo Sara_420, Bedankt voor je bericht. Welnu, er zijn eigenlijk verschillende manieren om uw computer te configureren om muziek af te spelen via uw ontvanger. Ik weet niet zeker wat je opstelling is, dus ik gebruik de gemakkelijkste methode (de methode die voor alle computers werkt). U moet een kabel met een hoofdtelefoonadapter kopen op ...

Klik hier voor meer informatie over de TaoTronics Bluetooth-transceiver op Amazon. Ik hoop dat dit je helpt, George. Good luck! Bonustip # 1: Als je de andere kant op moet, wordt in dit artikel uitgelegd hoe je een gewone niet-bluetooth-luidspreker aansluit op je bluetooth-smartphone, computer of andere ...

Vier luidsprekers aansluiten op een versterker - Geoff the Grey Geek

Vaak willen mensen speakers aan hun versterker toevoegen om het vermogen te vergroten. In de meeste gevallen zal het toevoegen van luidsprekers echter het vermogen verminderen in ...

ZAPET Bluetooth Speaker Mini Draagbare Outdoor Speaker High Fidelity Muziek Luidsprekers met FM Radio/Sd-kaart voor Computer Samrtphone in van draagbare luidsprekers op AliExpress.com | Alibaba Groep.

Op deze pagina vindt u informatie over wat u moet doen als u geen geluid uit uw computerluidsprekers krijgt. De onderstaande secties voor probleemoplossing moeten in volgorde worden gevolgd, omdat ze u helpen uw probleem tijdens het eliminatieproces te identificeren.

Het is niet al te moeilijk, maar je hebt wel een soort ontvanger of versterker nodig. Koop een adapterkabel bij Radio Shack of een andere winkel voor elektronische onderdelen die verbinding maakt tussen de 1/8 "stereo-hoofdtelefoonaansluiting ...

Nieuwe receiver en speakers: wat kan ik verwachten? - Windows 10-forum

Dus mijn vraag is, wanneer ik mijn ontvanger via HDMI aansluit, zal mijn computer deze dan oppikken of moet ik stuurprogramma's downloaden om de twee met elkaar te laten praten? Wat voor soort afspeelapparaat moet ik gebruiken, of is het iets dat al deel uitmaakt van Windows 10? Ik zal ook mijn XBOX One op de ontvanger aansluiten, maar ik betwijfel of dat een probleem is, aangezien het bedoeld is voor dit soort omgevingen en niet alleen voor een pc-monitor.

Oké, ik dacht erover om een ​​fatsoenlijke ontvanger en luidsprekers te kopen om mijn nogal waardeloze Logitech 5.1-opstelling te vervangen. De reden dat ik dit wil doen, is dat mijn computer waarschijnlijk de komende 2 jaar mijn belangrijkste film-/tv-/videogamespeler zal zijn (nog op de universiteit, kan geen groot scherm door het hele land verplaatsen), dus ik denk dat het werk prima. Houd er rekening mee dat ik pas in mei iets zal kopen, maar ik moet echt lang daarvoor weten hoeveel ik in termen van kosten overweeg om een ​​beetje te plannen en geld te gaan besparen.

De enige manier om dit probleem op te lossen, is door de audiokwaliteit te verbeteren. Een geweldige manier om dit te doen, is door computerluidsprekers te gebruiken. Dus als je een paar computerluidsprekers in huis hebt liggen, ben je er bijna!

Naast het gebruik van ultrageluid dat door de luidspreker wordt gegenereerd voor geheime communicatie, is ultrageluidsonar een andere interessante toepassing; dit wordt gebruikt om te testen of de gebruiker zich (of niet) voor de computer bevindt [door gebruik te maken van de verschillen in gereflecteerd ultrageluid]. Een proefschrift over dit laatste onderwerp is interessanter voor

geluidskwaliteit van de computer naar de ontvanger naar de luidspreker? | Hoofdtelefoon ...

Ik vond de koptelefoonaansluiting luidruchtig en voor de luidsprekers was het OK. Ik ben nooit van plan om nog een Onkyo te kopen. Ik heb gemerkt dat veel A/V-receivers betere DAC-/voorversterkertrappen hebben dan de meeste geluidskaarten, dus ik zou proberen om de receiver op de digitale uitgang van je geluidskaart aan te sluiten. Je moet vragen om de...

Ik heb deze andere thread nu lopen, maar ik weet nog steeds niet zeker of ik mijn hoofdontvanger (Panasonic XR55) zal upgraden en naar de computerruimte zal verplaatsen of dat ik een budgetontvanger voor de computerruimte moet kopen. . Ik had grootse plannen om mijn hele woonkamersysteem te upgraden en naar de computerruimte te verplaatsen, maar ik twijfel of ik duizenden dollars meer zal uitgeven dan ik echt nodig heb.

Vind hifi-luidsprekers uit een brede selectie van computers / tablets en netwerken. Profiteer van geweldige aanbiedingen op eBay!

Deze zullen er ook geweldig uitzien op uw bureaublad. Op zoek naar een gloednieuwe computer? Overweeg de Apple Mac-lijn met zijn uitstekende verzameling machines die in gelijke mate superieure prestaties en prachtige esthetiek leveren. Veelzijdig, gebruiksvriendelijk en met een schitterend scherm, een ervan is een investering die de moeite waard is.

Bose-luidsprekers

Golf systemen. Stereo luidsprekers. Computer. In de muur / In het plafond.

Показана 61 запись