Alles over computers en technologie

Computerluidsprekersysteem met surround sound

Amazon.com: computer surround sound

Computerluidsprekers, 2.0 CH pc-luidsprekers met surround sound, USB-bekabelde laptopluidsprekers met diepe bas voor desktop / pc / laptops / smartphone 4 ingebouwde Reccazr-membraanluidsprekers SP2040 | ROOD.

Als je graag hard speelt, is dit systeem iets voor jou. Het heeft ook een geavanceerd verlichtingssysteem met vier verschillende zones met heldere en kleurrijke LED's, die leuk zijn maar afleidend kunnen zijn. De meegeleverde software is integraal; je gebruikt het om lichten te configureren, surround sound te activeren en zelfs ...

Bezoek Logitech voor surround-luidsprekers om het beste geluid uit elke film, nummer en game te halen.Krijg een 2.1 of 5.1 surround sound-systeem met subwoofer.

De beste computerluidsprekers zijn misschien niet zo alomtegenwoordig als ze ooit waren, vaak vervangen door de beste gaming-koptelefoons, maar er is nog steeds een plaats voor hen in pc-gaming. Begrijp me niet verkeerd, we houden van een goede headset, maar het kan een heel andere game-ervaring zijn als twee tweeters je opblazen met ruis.

De beste computerluidsprekers voor 2021 | PCMag

De overgrote meerderheid van desktopluidsprekers zijn stereoparen. Sommige worden geleverd met subwoofers, maar u zult waarschijnlijk niet meer dan twee of drie satellieten te verwerken hebben. Sommige serieuze gamers en bioscoopbezoekers willen misschien op zoek naar een 5.1-kanaals (of beter) surround sound-systeem, maar de extra kosten en

Surround-luidsprekers kunnen helpen om een ​​werkelijk meeslepende kijkervaring te creëren, zodat u thuis kunt genieten van geluid van bioscoopkwaliteit. Op eBay kun je een enorme selectie nieuwe en gebruikte surround sound-systemen vinden tegen prijzen die passen bij een breed scala aan budgetten.

In dit artikel maken we een korte lijst van de beste spelers voor desktop gaming surround sound-luidsprekersysteem, inclusief gedetailleerde informatie en klantrecensies.

De RECCAZR MP2000 is een 2.0-kanaals luidsprekersysteem dat is ontworpen om het geluid van een computer op een bureau met beperkte ruimte te verbeteren. Elke luidsprekerbox meet slechts 5,4 x 3,2 x 0,36 inch, maar ze hebben wel een kleine ingebouwde 2,5 inch subwoofer met een 4X diafragma.

[> GUIDE <] - Surround-geluid (5.1+): Zeos | LUIDSPREKER

Als je denkt dat je je niet meteen een goed systeem kunt veroorloven, overweeg dan om te beginnen met een 5.1-receiver en slechts twee fatsoenlijke luidsprekers. Aan deze basis 2.0 kan een subset worden toegevoegd, waardoor het een 2.1 wordt en als er geld beschikbaar komt, kun je achterluidsprekers toevoegen of de oorspronkelijke budgetluidsprekers naar achteren verplaatsen, betere fronten krijgen en dan een midden toevoegen.

Bij het opzetten van uw surround-luidsprekersysteem moet u de subwoofer onder uw bureau plaatsen of misschien in een hoek om de bas te helpen dempen. Subwoofers zijn groter dan andere luidsprekers en moeten uit de buurt worden gehouden. De middenluidspreker moet direct boven of onder uw scherm worden geplaatst en de satellietluidsprekers moeten gelijkmatig verdeeld zijn. Als u verschillende afstanden moet gebruiken om uw luidsprekers te scheiden, bevatten sommige Windows 7-audiostuurprogramma's programma's om het individuele volume van de luidsprekerlocaties aan te passen om te compenseren.

Het surround sound-systeem is een set luidsprekers (je hebt minimaal 5 luidsprekers en een subwoofer nodig om het een echt surround sound-systeem te noemen, maar je kunt ook een kleiner systeem kopen (minder dan 5 luidsprekers) dat surround sound-simulatie biedt via een kleine stukje software en specifieke driverplaatsing). In een traditionele (bekabelde) opstelling heb je ook een AV-receiver nodig om al die luidsprekers van stroom en audiosignaal te voorzien, maar als je besluit om draadloos te gaan, heb je er waarschijnlijk geen nodig (in sommige gevallen is de luidsprekers werken op batterijen, in andere gevallen heeft elke luidspreker ...

Als je de tijd neemt om na te denken over het correct plaatsen van de speakers, haal je het meeste uit je surround sound opstelling. De belangrijkste speakers zijn waarschijnlijk de center en front left en front right speakers. Zij zijn degenen die het meeste werk doen bij het reproduceren van de soundtrack van een film.

Top 10 draadloze surround-luidsprekers van 2021

Dankzij het draadloze ontwerp kan de gebruiker ze overal in huis plaatsen, zolang er maar een stroomvoorziening of stopcontact in de buurt is. Deze kunnen worden gebruikt als stereo-opstelling voor een tv of computer, of gewoon op afstand op strategische locaties in huis voor algemeen luisteren. Ze zijn ook bestand tegen vocht, wat nog meer opengaat ...

Elke luidspreker - computer, auto, megafoon kan in een DTS-systeem worden gebruikt. Terwijl de ideale opstelling één type behuizing zou zijn, vermenigvuldigd met het aantal dat nodig is om een ​​5.x, 7.x, 9.x, 11.x of 13.x systeem te bouwen. De specificatie vereist dat enige getrouwheid wordt behouden aan de audiotracks op de schijf / het bestand; DTS heeft iets meer bandbreedte dan Dolby. Er is geen specificatie of een bepaalde luidspreker voldoet. Als u echt meeslepend surroundgeluid wilt bereiken, past u de luidsprekers aan die het beste bij uw linker- en rechtermuziekkanalen passen en voegt u vervolgens spraak toe.

De Bluetooth-varianten van de surround sound-computerluidsprekers op Alibaba.com zijn draagbaar, waterdicht en volledig handsfree om van te genieten en bieden een betrouwbare speelduur van ten minste 3 uur.

Befree Sound BFS-475W 5.1-kanaals surround sound Bluetooth-luidsprekersysteem, hout. Type: luidsprekersysteem voor thuisbioscoop; Luidsprekerconfiguratie: inclusief 6,5 "versterker, vijf 3" luidsprekers, afstandsbediening (vereist 2 AAA-batterijen, niet inbegrepen), 1 audiokabel, 1 FM-antenne en 3 dvd-aansluitkabels; Afstandsbediening: Ja.

De 5 beste draadloze surround-luidsprekers [Update 2021]

Deze surround-luidspreker is waar de beste draadloze surround-systemen binnenkomen. Daarom zijn we hier, we hebben de beste geselecteerd op categorieën.

Metra Monolith Monoprice Morpheus 360 MTX Audio Philips Planet Audio Polk PSB Pyle Pyramid QFX Qpower Rockford Fosgate Roku Samsung Sirius XM SoLIS Sonos Sony Sound Storm Lab Spracht Studio Z SVS Sykik TCL Trexonic Verbatim Floor Vizio Wagan Yamaha Audio Docks Boekenplank Luidsprekers Computerversterkers Systemen Home Stereo Home Theatersystemen Plafondluidsprekers Wandluidsprekers.

Ik heb ook de PS3 aangesloten om de BLUray-film te proberen en het enige verschil was dat de SUBw ook werkte. DENON stuurt alleen basisinstructies, de meest gedetailleerde staan ​​op de meegeleverde computerschijf. Ik heb geprobeerd om het geheel te posten van hoe ik de achterkant heb aangesloten, maar er staat dat de pagina met een wachtwoord is beveiligd, maar in principe worden alle luidsprekerverbindingen gebruikt als 7.1 voor het gebruik van geconfigureerde surround-achterluidsprekers.

Het echte mooie hiervan is dat een surround sound-systeem een ​​mix van verschillende fabrikanten kan zijn. Bijna alle merken gebruiken dezelfde enkele luidsprekerkabel om de verschillende componenten aan te sluiten. Sommige fabrikanten gebruiken echter graag eigen verbindingen om u verbonden te houden met hun ecosysteem.

Top 12 beste THX-gecertificeerde luidsprekers in 2021 - Koopgids en recensies

Voor THX-gecertificeerde luidsprekers is de aanwezigheid van een audiobestand in geen enkel formaat, Dolby Digital of een ander, vereist. Daarom kunnen audiosystemen met de certificering een hoge kwaliteit of professionele output bieden in vergelijking met andere. Audiosystemen zoals 7.1, 5.1 en 2.1 multimediasystemen, thuisbioscoopsystemen en andere apparaten streamen THX-geluid van computers, videogameconsoles ...

De meeste nieuwe surround sound-systemen hebben een automatisch installatieproces waarbij een aangesloten microfoon in het midden van het weergavegebied wordt geplaatst en de luidsprekers omgevingsgeluidsniveaus kunnen lezen. Als je surround sound niet goed voor je klinkt, probeer dan je tv-instellingen en de componenten waarop surround sound is aangesloten aan te passen voordat ...

PC Surround Sound-systeem Diepe bas Gaming LED-luidsprekers USB LED-computer J9B0.

Als je erover denkt er een aan te schaffen, bekijk dan een aantal opties op Flipkart. U kunt 5.1-thuisbioscopen kopen bij Sony, Philips en meer. Geniet van een meeslepende geluidservaring door een geavanceerd thuisbioscoopsysteem in huis te halen. Je vindt er thuisbioscopen van bekende en gerenommeerde merken, zoals onder andere KRISONS, JBL, Bose, Sony, F&D.

Surroundgeluid | Referentieluidsprekers en subwoofers

Sonance-surroundgeluid. Sonance tilt entertainment naar een geheel nieuw niveau met een productlijn die speciaal is ontworpen om het beste uit films, games, concerten en multimedia-inhoud naar boven te halen. Van familiekamers, woonkamers en grote kamers tot toegewijde thuisbioscopen; Sonance surround sound- en bioscoopproducten leveren opwindende geluidsprestaties zonder afbreuk te doen aan de ontwerpelementen van de ruimte. Referentie luidsprekers en subwoofers.

Luidsprekersystemen zijn een cruciaal onderdeel van de moderne computerervaring, of het nu gaat om het luisteren naar muziek op Spotify, films kijken op Netflix of het spelen van games. 5.1-luidsprekers zijn tegenwoordig een veel voorkomende keuze onder computergebruikers. 5.1-luidsprekers zijn de enige manier om te genieten van echt surround-geluid in films en games. Je voelt en hoort alles precies zoals het hoort. onderdompeling. Met Jack, USB, RCA, Toslink en draadloze connectiviteit is er altijd een oplossing om speakers aan te sluiten op je pc, laptop, telefoon, tablet, tv of Playstation 4 en Xbox One consoles.

Houd bij het gebruik van de computer rekening met het volgende om schade aan de luidsprekers en het doorslaan van zekeringen in de toekomst te voorkomen: Zet de volumeregeling van de luidspreker uit voordat u de luidsprekers inschakelt - Luidsprekers aan. Net als bij een stereosysteem voor thuis van hoge kwaliteit, is het niet goed om het volume meer dan de helft van het bereik van de bedieningsknop te verhogen.

Pas een 5.1, 7.1, 9.1.4 of ander meerkanaals surround sound-systeem voor thuisbioscopen aan met uw keuze aan SVS-luidsprekers en subwoofers. Voeg SVS Prime Elevation-luidsprekers voor Dolby Atmos-hoogte-effecten toe aan bestaande surround sound-systemen. Ontvang 5% korting op luidsprekersystemen bij vijf of meer producten.

28 ideeën voor SURROUND-GELUIDSSYSTEMEN | surround sound-systemen ...

Wat dacht je van een surround sound systeem zonder dikke speakers in de woonkamer? Over het algemeen zijn plafondluidsprekers het beste voor muzieksystemen met meerdere kamers.

Thuisbioscoop. Een aanpasbaar audiosysteem voor al uw entertainment. Geniet van extreem helder geluid voor shows, films en games. Plus, stream muziek, radio, podcasts en meer. Begin met een soundbar en breid je systeem eenvoudig uit door een subwoofer en achterspeakers via wifi aan te sluiten.

Het hangt af van uw behoeften, de grootte van uw kamer en uw budget. Wil je echt surround geluid en heb je voldoende ruimte voor speakerplaatsing voor een optimale akoestiek, ga dan voor surround speakers. Dat gezegd hebbende, surround sound-systemen zijn over het algemeen kleiner en gemakkelijker in te stellen en daarom een ​​geweldige optie als ...

Luidsprekerkalibratie: Als u HDMI gebruikt met een A/V-ontvanger die is uitgerust met Audyssey (of vergelijkbare technologie), doorloopt u de Audyssey-configuratie op de ontvanger; dit zal het volumeniveau en de bas-crossover van elke luidspreker in evenwicht brengen. Als u gewend bent aan sterke bas, kan de subwoofer na de Audyssey-configuratie stil lijken, dit betekent meestal dat de subwoofer en de luidsprekers in balans zijn.

Wat zijn de huidige kosten van een computerluidspreker met surround sound ...

De computerluidspreker is een uitvoerapparaat dat de gebruiker auditieve feedback geeft over de toestand van de computer. Dit kan zo geavanceerd zijn als een 8-kanaals surround sound-systeem voor het afspelen van films en dergelijke, of zo basaal als de ingebouwde "luidspreker" wiens enige rol het is om kritieke

... manden en surrounds van butylrubber voor hoge prestaties en duurzaamheid ... meerkanaals bioscoop- of muzieksysteem voor een meer realistische en naadloze surround sound-omgeving; Gewicht: 18,2 kg; Artikelafmetingen ca.:; 102,3 ...

Onze Booster Mini-versterker is slechts 1 "breder en voegt optische invoer, afstandsbediening en dialoogverhogende EZ Voice-modus toe. Beide zijn kleiner, aantrekkelijker en klinken beter dan de meeste soundbars en Bluetooth-luidsprekers. U kunt ook onze geheel nieuwe compacte subMINI ultra-subwoofer (slechts een 9 "kubus) voor een bas met een volledig bereik zonder ...

Bedrade USB Gaming Bass PC-luidspreker Surround Sound-systeem voor desktop (353394291531).

computer surround-luidspreker | eBay

USB Computer Speaker Bar Subwoofer Stereo Bass Surround Sound Box voor Laptop PC.

Een 5.1 audiosysteem heeft 5 speakers en een subwoofer. Dit geluidssysteem wordt voornamelijk gebruikt voor thuisbioscopen, maar veel geluidsliefhebbers gebruiken het ook voor computers. U hebt meer ruimte nodig om deze luidsprekers in uw computerruimte te plaatsen en u bent klaar om te genieten van geluid van hoge kwaliteit met een geweldige helderheid en uitstekende bas.

We weten dat sommige gamers het nog steeds op veilig spelen en een van de beste PS4-headsets en de beste PS5-headsets gebruiken, of de beste Xbox One-headsets en de beste Xbox Series X-headsets, maar een goed surround sound-systeem heeft de mogelijkheid om je woonkamer en transformeer het in een audiovisuele speeltuin van virtuele geneugten.

Welkom op onze pagina PC-luidsprekers - PC 2.0 / 2.1-luidsprekers 5.1 Surround Sound-systeem. Hier vind je toonaangevende merken zoals Choiix, Creative Labs, Logic 3, Logitech, PreSonus, Razer, Trust, Xclio, Yamaha.

Bose-luidsprekers

TYPE LUIDSPREKER. Draagbare speakers. Draadloze. Thuisbioscoopsystemen. Golf systemen. Stereo luidsprekers. Computer. In de muur / In het plafond. Buiten / Maritiem.

Vijf actieve luidsprekers en een subwoofer vormen dit prachtige surround-luidsprekersysteem. Dit 5.1-systeem zal samenwerken om een ​​ongelooflijk geluid te produceren dat door geen enkele concurrent wordt geëvenaard. Met een eenvoudige hoofdtelefoonaansluiting kunt u met de Matrix Mode-functie genieten van een 5.1 surround sound-effect van elke gewone stereobron, zoals een iPod, mobiele telefoon of iPad.

Deze nieuwe software verbetert de geluidskwaliteit, het volume, de helderheid en de bas van uw pc. FxSound brengt uw geluid uit uw luidsprekers.

Omring jezelf met het geluid van je favoriete films, muziek en games met een 5.1-speakersysteem met linker-, rechter- en middenkanalen, twee achterste satellieten en een subwoofer. Geniet van krachtig geluid in alle richtingen. De Z607 transformeert je stereomuziek in een omhullend geluid dat je...

Computerluidsprekers, 2.1 en 5.1 surround sound ... - HDEtron.com

Computerluidsprekers. HDEtron biedt een groeiende selectie computerluidsprekers, waaronder luidsprekers voor surround sound-computers zoals de Logitech X-530 en Logitech Z-5500. Van adembenemende THX-gecertificeerde 5.1 surround sound-systemen tot slanke en compacte 2.1-luidsprekersystemen, HDEtron heeft computerluidsprekers voor elke behoefte en elk budget!

Koop Home Surround Sound-luidsprekersystemen tegen onverslaanbare prijzen online op Overstock.com. Ontvang gratis verzending op ALLES! *

Sluit de Sound Blaster X3 gewoon aan op uw computer voor een meeslepende surround sound-output die perfect is voor gamesessies met vrienden, of om die ene speciale persoon op een filmavond te imponeren. Voor Windows-gebruikers is er ook Dolby Digital Live1 om de codering van alle audiobronnen in meerkanaals te vergemakkelijken.

Steren 809-036 HQ versterkt computerluidsprekersysteem Hoogwaardige beschermende luidsprekers Multimedia 1,5 "3" tweeter CP-18M middenbereik 2-weg Hi-Tex luidsprekersysteem, wit, onderdeelnr. 809036.

De beste computerspeakers van 2021 | Bedrijfsstagiair

Hoewel niet het handigst voor uw bureau, heeft het Logitech Z906 surround sound-systeem luidsprekers die klein genoeg zijn met verschillende montagemogelijkheden om het de aandacht waard te maken.

Dus je kunt maar beter kijken naar de draagbaarheid of het adaptieve karakter van een luidspreker. Het is het beste om te kiezen voor een systeem dat u kunt verplaatsen wanneer u het nodig heeft. Omringen of niet. Ja, vooral als we nadenken over het kopen van een speaker, komt vaak dit beeld bij ons op: de hele kamer is gevuld met cool geluid, precies zoals we het wilden.

Home Leverancier Computerproducten Discovery Luidspreker en klankkast Lijst met leveranciers van surroundluidsprekers.

Meer nog, dit 5.1-kanaals geluidssysteem ondersteunt Dolby Digital en DTS, en de surround-luidsprekers zijn feitelijk aan de soundbar bevestigd; Meestal zorgt dit systeem voor kamervullend geluid. JBL is een populair merk op de markt en we hebben gezien dat zoveel van zijn producten hun prijs waard zijn.

Audio - computer naar surround sound-systeem - techspot-forums

Mijn geluidskaart is een Audigy 2, ik denk dat Creative de digitale uitgang zo heeft gemaakt dat het alleen nuttig was als je hem tegelijkertijd met de analoge uitgangen had aangesloten op een van hun megaworks-luidsprekersystemen.

Ken uw luidsprekersysteem. Gewoonlijk zijn in systemen alle luidsprekerkabels aangesloten op de subwoofer, die wordt geleverd met een set draden om aan te sluiten, waaronder: een netsnoer om het systeem op het stopcontact aan te sluiten, een voedingsconnector voor de voeding van de subwoofer en de subwooferdraden. .

Ontworpen om de meest meeslepende surround sound-ervaring direct uit de doos te leveren. Dit 5.1-luidsprekersysteem is afgestemd op de hoogste normen om THX-certificering te behalen en is ontworpen om Dolby Digital- en DTS-gecodeerde soundtracks te decoderen, waardoor u een eersteklas audio-ervaring krijgt.

Veelzijdige connectiviteit: sluit de Logitech Z506-luidsprekers / surround sound-systeem aan op uw pc, gameconsole, iPod, dvd-speler en andere apparaten voor een verbluffende geluidskwaliteit. Uiterst meeslepend: hoogwaardige audio-ervaring, zelfs van tweekanaalsbronnen, met 3D-stereo om uw audio tot leven te brengen.

De ultieme gids voor surround sound: alle formaten ... | Digitale trends

Concurrenten zoals Digital Theater Systems (DTS) volgden snel dit voorbeeld, waarbij het bedrijf opschepte dat zijn DTS:X-technologie meer individuele audiostreams kon produceren dan Atmos, dat beperkt was tot 64. Dit betekende dat de theaters van operators theoretisch alleen beperkt waren door hun zin om extra luidsprekers en versterking toe te voegen.

Als de luidsprekers zijn aangesloten op de luidsprekeraansluiting A aan de achterkant van de A / V-receiver, moet de luidspreker A / B-selector worden ingesteld op de positie A. Voer een testtoonbewerking uit om te controleren of de luidsprekers - luidsprekers goed werken. Verhoog het volume van de achterluidspreker of de instellingen van de surroundluidsprekers tot het maximum.

Het compacte 5.1 surround sound-systeem van de Signature-serie is bedoeld om u te belichamen met elke solide, zoals de vakman verwacht. Dit complete frame voor thuisbioscopen is voorzien van tweeweg-boekenplankluidsprekers die geluid met een volledig bereik leveren, een luidspreker in het middenkanaal voor het accentueren van frisse stemmen, en aan de achterkant zitten luidsprekers voor een multidirectioneel huis.

Geïntegreerde systeemcomponenten: 5 luidsprekers, subwoofer Luidsprekertype: Actieve geluidseffecten: 3D-surroundgeluid Nominaal uitgangsvermogen (totaal): 75 W Max (RMS) Uitgangsvermogen (totaal): 150 W Responsfrequentie: 45 - 20.000 Hz Meegeleverde luidsprekers: ulli2 - 8 Watt - bedraad / lili1 x middenkanaal luidspreker - 16 Watt - bedraad / lili2 - 8 Watt - bedraad / lili1 x subwoofer - 27.

Показано 60 записей