Alles over computers en technologie

De beste computerluidsprekers voor audiofielen

De 7 beste audiofiele computerluidsprekers voor ... - Muziekindustrie

Bose Companion 20 multimedia luidsprekersysteem voor audiofielen. De Bose Companion 20-speakers worden geleverd met een bedieningskast om het volume aan of uit te zetten, een koptelefoon aan te sluiten en andere audioapparaten toe te voegen. Deze zijn ruimtelijk efficiënt en leveren een vol, natuurlijk geluid dankzij de Bose TrueSpace-technologie.

De term boekenplankluidspreker beschrijft in het algemeen elke luidspreker die comfortabel op een boekenplank past en bedoeld is voor gebruik in een stereopaar of een andere opstelling met meerdere luidsprekers. Vooral onder audiofielen heeft dit echter een veel grotere implicatie: boekenplankluidsprekers zijn kleine, niet-aangedreven stereo's.

Omdat de ingebouwde luidsprekers in de meeste computers en laptops van slechte kwaliteit lijken te zijn, wenden steeds meer mensen zich tot de beste audiofiele luidsprekers van hoge kwaliteit om van digitale muziek te genieten. Het publiek koopt liever dergelijke audiofiele luidsprekers voor computers als extra accessoire bij computers om hifi-geluidsweergave te ontvangen.

Of u uw computer nu gebruikt voor werk of ontspanning, een echt meeslepend geluidssysteem kan uw technologie echt naar een hoger niveau tillen. De beste computerluidsprekers kunnen dit. Games, films, zoomgesprekken en meer: ​​als je alles perfect hoort, voelt het allemaal echter aan.

7 beste computerluidsprekers voor audiofielen Duurzaamheid is belangrijk

Je kunt deze luidsprekers aansluiten op elke computer, desktop-pc of Mac, ze kunnen op bijna elke telefoon worden aangesloten en je kunt ook profiteren van draadloze adapters. Binnenin de speakers heb je Kevlar woofers en zijden tweeters. Handgemaakte MDF-houten kasten geven een subtiele afwerking en laten de luidsprekers goed tot hun recht komen

Het hebben van luidsprekers van goede kwaliteit zal niet alleen je luisterervaring verbeteren, maar je kunt ook de beste audiofiele computerluidsprekers gebruiken om je eigen tracks te monitoren, mixen en masteren als je van het maken van ritmes en productie houdt.

Computerluidsprekers zijn een waardevol goed, niet alleen voor thuis, maar ook voor op de werkplek. Ze hebben duidelijk een kritische toepassing in verschillende media-industrieën, zoals televisie, muziek en nieuwsmedia. Ze kunnen ook belangrijk zijn voor het bekijken van audio-informatie in verschillende beroepen, zoals advocaten.

Computergebruikers over de hele wereld zijn op zoek naar goede luidsprekers voor een redelijke prijs waarmee ze films kunnen kijken, naar muziek kunnen luisteren en games kunnen spelen. Wat betreft gamers, ze hebben al veel geld uitgegeven om hun gaming-pc's te bouwen en kunnen het zich daarom niet veroorloven om te veel uit te geven aan luidsprekers.

Top 20 beste computerluidsprekers onder $ 100 in ... | Fanatieke redenaar

Het kiezen van de beste computerluidspreker is een behoorlijk overweldigende taak. Er zijn veel merken en verschillende soorten modellen waaruit u kunt kiezen. Het kan een klassieke 2.0-computerluidspreker zijn, een actieve boekenplankluidspreker of een 2.1-systeem met een subwoofer. Bovendien, als je iets speciaals wilt, kun je zelfs een 5.1 surroundsysteem gebruiken voor je computer of ook een

WAAROM WE ER VAN HOUDEN: Onze topkeuze voor audiofiele computerluidsprekers combineert draagbaarheid en hoogwaardige audioprestaties, waarbij het versleten ontwerp van de behuizing een gedetailleerd geluid produceert. We houden ervan hoe het grote geluidsbeeld ons in staat stelt om de plaatsing van instrumenten te horen voor een meer meeslepende ervaring.

Merk op dat we veel van deze keuzes niet volledig hebben beoordeeld, maar naar alle geselecteerde modellen hebben geluisterd. Als je op zoek bent naar geweldig geluid, lees dan verder - de juiste luidspreker voor je computer is er zeker. Bovendien zullen we deze lijst regelmatig bijwerken naarmate er meer laptop- en desktopluidsprekeropties op de markt komen.

Deze luidsprekers zijn het beste computeraudiosysteem om naar muziek te luisteren dankzij hun ongelooflijke natuurgetrouwheid, maar bieden ook geweldige prestaties voor het kijken van films of games. De subwoofer produceert een krachtige en punchy bas, terwijl de twee satellietspeakers heldere middentonen en hoge tonen produceren.

Beste computerluidsprekers voor $ 100: BudgetAudiophile

Dit is een subreddit voor alle audiofielen en prijsbewuste liefhebbers die echte luidsprekers en afzonderlijke componenten willen worden; en van boomboxen, minisystemen, draagbare Bluetooth- en lifestyle-speakers en audio-oplossingen van het pc-merk. Hoewel er geen bovengrens voor de prijs is, richten we ons realistisch op luidsprekers in het bereik van minder dan $ 1000, met

Edifier lijkt de dominante luidsprekermarkt te zijn met meerdere luidsprekers in de mand die de beste audiofiele pc-luidsprekers zijn. De luidspreker staat bekend om zijn ongelooflijke digitale signaalverwerking en dynamisch bereikcompensatie, waardoor luisteraars kunnen genieten van helder geluid.

De R-51PM's zijn echter niet alleen voor audiofielen. Met een verrassend heldere 120W-versterker die beide luidsprekers aanstuurt, zijn de R-51PM's een plug-and-play luidsprekeroplossing die iedereen kan gebruiken. Terwijl mijn paar op mijn bureau woont, heb ik ze in het verleden voor verschillende doeleinden verplaatst.

De meeste audiofiele oplossingen zijn echter vrij duur en een gemiddelde gamer kan twijfels hebben over deze prijskaartjes. Voor de waardegerichte audioliefhebber zijn er zeker enkele geweldige luidsprekersystemen op de markt die hoogwaardige prestaties kunnen leveren met een krap budget. Factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij de aanschaf van een budgetluidsprekersysteem zijn onder meer geluidskwaliteit, gebruikersrecensies, specificaties zoals wattage, ondersteuning voor functies zoals surround en optionele functies zoals Bluetooth-connectiviteit of draagbaarheid enz. Onze selectie van de beste computerluidsprekers onder de $ 50.

De 9 beste computerspeakers van 2021

Onze lijn van de beste computerluidsprekers is een geweldige investering voor iedereen die zijn desktopaudio-ervaring wil verbeteren. Hoewel je aantoonbaar een vergelijkbare ervaring kunt krijgen door een digitale audio-omzetter en een solide hoofdtelefoon te combineren, kan geen van deze de haptische ervaring van een speciale subwoofer evenaren.

De achterste poort helpt de bas een beetje, terwijl de Tractrix vierkante tweeter de hogere frequenties aankan. De R-51M's zijn groot en duur, maar beide zijn gemakkelijk te negeren als je er eenmaal een paar op je bureau hebt staan. De beste computerluidsprekers voor gaming: Razer Nommo Pro.

Passief versus Actief: Audiofiele luidsprekers kunnen actief (aangedreven) of passief (niet-aangedreven) zijn. Passieve luidsprekers hebben geen ingebouwde versterking, wat betekent dat je ze moet aansluiten op een stereo-ontvanger om ze te laten werken. Actieve luidsprekers zijn een meer alles-in-één oplossing; ze hebben een voorversterker, volumeregelaars en ingangen ...

Zoals je misschien in sommige gevallen hebt opgemerkt, verslaat $ 50 tech $ 200 tech. Dus ja, het is mogelijk om een ​​geweldige audiofiele computerluidspreker van minder dan $ 500 te krijgen. Hier zouden we enkele van de beste audiofiele computerluidsprekers opsommen die je zeker zou moeten pakken in het bereik van $ 100 tot $ 500.

Top 10 audiofiele computerluidsprekers van 2021 - Gids voor topreviews

10 beste audiofiele computerluidsprekers van januari 2021. 100 miljoen consumenten hebben dit jaar geholpen. Best Picks gerelateerd adviesbulletin.

De markt voor computerluidsprekers wemelt van een verbazingwekkende verscheidenheid aan concurrenten met specifieke computerexpertise en die gespecialiseerd zijn in achtergrondaudio. Met talloze producten die tegenwoordig gemakkelijk verkrijgbaar zijn in lagere prijsklassen, komt elke belangrijke beslissing eigenlijk neer op een handvol sleutelfactoren en een paar.

[Nieuwste] Desktop USB-computerluidspreker, laptopluidspreker, pc-luidspreker, kleine computer-soundbar met geluid van hoge kwaliteit, luid volume, rijke bas, geluidsregelingsvolume.

Opmerkelijk voor speakers van dit formaat. Over het algemeen tevreden. De beste actieve luidsprekers onder de $ 500. Alles wat de moeite waard is om te kopen, kost vier keer wat je bereid bent te betalen om het te hebben.

Beste computerluidsprekers onder de 100: kwaliteit met compromissen

Gids voor budgetluidsprekers: de beste computerluidsprekers onder de 100. Het bouwen van een pc die de nieuwste games met 60 fps en 4K zonder haperingen uitvoert, kan een behoorlijk dure taak zijn. Dit betekent dat we vaak prioriteit moeten geven aan de essentiële zaken zoals moederborden en grafische kaarten en compromissen moeten sluiten als het gaat om randapparatuur zoals luidsprekers.

De speakerconstructie is verrassend goed voor de prijs. De geborstelde metalen afwerking geeft het een industriële look en de blauwe LED's geven het een futuristische uitstraling, wat een welkome verbetering is ten opzichte van het gebruikelijke boxy en utilitaire ontwerp in deze prijsklasse. Het grote merk AmazonBasics kan voor sommigen echter een belemmering zijn.

Logitech Z313-computerluidsprekers zijn betaalbaar en bieden behoorlijke prestaties voor de prijs. Hun speciale subwoofer heeft een behoorlijke kracht, terwijl de 25 watt RMS-satellieten behoorlijke midden- en hoge frequenties pompen, hoewel sommigen hebben beschreven dat de hoge tonen een beetje EQ nodig hebben vanwege hun nogal vlakke respons.

75 spreker beoordelingen. Begin met onze keuzes voor de beste sprekers hieronder. Dit zijn degenen die we aanbevelen op basis van onze tests en diepgaande sprekerrecensies.

Vind trendy en krachtige audiofiele luidsprekers voor computervarianten

Alibaba.com heeft een verscheidenheid aan audiofiele luidsprekers voor computeropties om u te helpen bij het kiezen van het beste product voor uw budget en vereisten.

Daartoe heeft de Audio Pro Addon T20 plaatsgemaakt voor de pint-sized KEF LSX, ideaal voor gebruik met computers en mobiele apparaten in kleine tot middelgrote woonruimtes. Nous avons ensuite ajouté le curieusement intitulé Klipsch The Sixes à la place du Dali Katch, car ces haut-parleurs de contrôle, bien que coûteux, sont suffisamment de haute qualité pour une utilisation dans des environnements audio professionnels, ainsi que pour une utilisation occasionnelle à het huis.

Vloerstaande luidsprekers zijn gewoon boekenplankluidsprekers die op een luidsprekerstandaard worden geplaatst. Voor zowel audiofielen als recensenten plaatsen gebruikers hun luidsprekers meestal op speciale standaarden op de juiste hoogte en afstand van elkaar, muren en andere obstakels. Plaatsing op luidsprekerstatieven bevordert de geluidsisolatie.

Beste computerluidsprekers Desktopluidsprekers Monitorluidsprekers Boekenplankluidsprekers Draadloze luidsprekers Audiofiele computer Bluetooth-luidsprekerstandaards Luidsprekersysteem.

Wat zijn de beste computerluidsprekers voor een audiofiel? - Antwoorden

Sony Het antwoord op deze vraag is sterk afhankelijk van het type speakers dat je zoekt en je budget. "Compacte" luidsprekers zoals boekenplankluidsprekers voor thuisbioscooptoepassingen worden gemaakt door honderden fabrikanten, maar de beste op de markt worden gemaakt door JBL, Klipsch en Tannoy.

Op zoek naar nieuwe speakers voor mijn iMac. Je wilt iets dat echt goed klinkt en er ook nog eens goed uitziet. Ik heb de Audioengine A2+, B&W M1, Harmon Kardon Soundsticks 3 getest. Kan iemand die ze alle drie heeft geluisterd de beste aanraden?

7 beste bluetooth-luidsprekers voor audiofielen 2020. Dit zijn onze keuzes van de redacteur: 1 - Airpulse A 300: amzn.to/3hA63Yt 2 ...

De beste computerspeakers voor 2021. Een goede speakerset kan helpen om van je pc het ultieme home entertainment-platform te maken.

900+ audiofiele speakerideeën in 2021 | audiofiele luidsprekers ...

Tower speaker design collectie van Aperion Audio. Hallo uit Portland, Oregon! Sinds 1999 hebben we zorgvuldig bekroonde luidsprekers van audiofiele kwaliteit gemaakt. Als pionier op het gebied van direct-to-consumer online verkoop, bieden wij eersteklas klantenservice. We nodigen je uit om onze speakers met 30 dagen thuishoren uit te proberen en het Aperion Voordeel zelf te ervaren!

Professionele DSP-audioverwerkingschip ingebouwd in Texas TLV320AIC3254-instrumenten, en gebruikt zijn miniDSP om elektronische frequentieverdeling en dynamisch beheer te voltooien voor nauwkeurige controle van het frequentieverdelingspunt, zodat de luidspreker de geluidsdetails beter kan weergeven.

Hallo allemaal, ik was onlangs op internet aan het zoeken naar het beste paar luidsprekers voor mijn computer, en ik ontdekte dat veel mensen spotten met het feit dat sommigen computerluidsprekers goed vinden klinken. Waren het gewoon idioten of is er een soort mystieke bron van onvergelijkbaar beter geluid die niet kan worden geproduceerd door een luidspreker die op een computer is aangesloten? Het lijkt me vreemd dat de meest voorkomende bron van het luisteren naar moderne muziek niet het beste geluid kan produceren.

Beste geluidskaarten voor pc, laptop, games en audiofielen. Als je een audiofiel, muziekliefhebber, fervent gamer of professional bent wiens taak het is om muziek of geluid op te nemen, te testen of af te spelen, dan heb je een goede speciale geluidskaart nodig. Een goede geluidskaart is de audio in de auto altijd een stap voor, hoeveel de audio in de auto de laatste tijd ook is verbeterd. Een audiofiel of muziekliefhebber kan gemakkelijk het verschil zien tussen de kwaliteit van een speciale geluidskaart en een geïntegreerde audio-oplossing.

PriceGrabber - Audiofiele computerluidsprekers

Vergelijk winkel voor Audiophile Home in Home computerluidsprekers. Bekijk winkelbeoordelingen en recensies en vind de beste

Moderne computers missen nog steeds uitstekende ingebouwde luidsprekers. Dus als je een audiofiel bent, dan heb je een extern luidsprekersysteem nodig. Bovendien wilt u misschien het hele audiosysteem upgraden. Ongeacht uw krappe budget, u krijgt nog steeds de beste computerluidsprekers onder de 50.

De juiste mix van lage bassen, kristalheldere hoge tonen en donderende middentonen is moeilijk te vinden en de Edifier heeft al het bovenstaande. Bluetooth-connectiviteit, vakmanschap en geluidskwaliteit komen samen om ongelooflijke waarde te bieden aan zowel audiofielen als gewone gebruikers. Als je je afvraagt ​​​​waarom we deze specifieke hebben gekozen boven andere geweldige opties, kortom, het geluid ...

Dingen die op de markt worden gebracht, zoals computerluidsprekers of multimedialuidsprekers, zijn meestal niet geweldig. Als u op zoek bent naar geweldige luidsprekers, zullen ze geweldig werken voor films en games, omdat goede luidsprekers goede luidsprekers zijn. Natuurlijk krijg je waar je voor betaalt, dus goede luidsprekers kosten meestal meer dan goedkoop.

Audiofielen: de best aangedreven computerluidsprekers onder de $ 300

Computerluidsprekers zijn onzin en naar mijn mening kom je met een set computerluidsprekers nooit in de buurt van audiofiele geluidskwaliteit. Ik heb een set Klipsch Pro Media 2.1 op de pc van mijn vriendin en ik ben niet onder de indruk. Doe jezelf een plezier en spaar voor een goedkope maar hoogwaardige 2-kanaals geïntegreerde versterker en een mooie set boekenplankluidsprekers waar je desgewenst een kwaliteitssubwoofer aan kunt toevoegen. Door deze route te volgen, eindig je in ieder geval met een uitrusting die niet beperkt is tot je computer als je behoeften veranderen.

De Studiophile AV 30-luidsprekers leveren scherpe, heldere hoge en diepe lage tonen, samen met superieure helderheid en beeldvorming. Ontworpen voor de reizende muzikant of multimedialiefhebber, is het Studiophile AV 30-systeem de perfecte audio-upgrade voor desktopproductiesystemen, draagbare videogames, dvd-spelers voor thuis en meer.

Beste koop voor een lage prijs. Een no-nonsense ontwerp, compact formaat, goede bouwkwaliteit en betaalbaarheid definiëren deze computerluidsprekers van AmazonBasics. Hun geluidskwaliteit is ook verrassend goed, gezien hun kosten. De speakers worden gevoed via een USB-kabel, dus je hoeft je geen zorgen te maken over een stopcontact.

De Audioengine A5 + Wireless behoren tot de best klinkende Bluetooth-computerluidsprekers die ooit zijn gemaakt en bevatten de nieuwste draadloze technologie. Dit omvat aptX- en aptX HD-software, wat resulteert in een uitzonderlijke geluidskwaliteit. Het enige dat u hoeft te doen, is ervoor zorgen dat uw bron verzendt met deze software, wat de meeste moderne pc's en laptops kunnen doen ...

Beste computerluidsprekers onder de 100 - Top 10 keuzes van 2021!

Een heleboel audiofielen prezen deze luidsprekers omdat ze geluid van hoge kwaliteit en krachtige bas produceerden zonder een subwoofer om het te ondersteunen. Ze staan ​​bekend als de beste budgetcomputerspeakers tot nu toe. Je regelt eenvoudig het volume van dit apparaat.

De beste goedkope computerluidsprekers. De acht luidsprekers die we hebben aanbevolen, zijn verre van de enige opties. U kunt veel meer (of veel minder!) uitgeven aan uw audio, afhankelijk van uw behoeften en uw budget. Als je meer wilt weten over enkele van de andere beschikbare opties, moet je de beste Bluetooth-luidsprekers bekijken voor minder dan $ 50. We hopen dat je de items die we aanbevelen en bespreken leuk vindt! MUO heeft gelieerde en gesponsorde partnerschappen, dus we krijgen een deel van de inkomsten van sommige van uw aankopen.

Draadloze Bluetooth - Je kunt nu genieten van populaire klassieke boekenplankluidsprekers zonder gedoe met kabels. eenvoudige aansluiting op een iphone, android, tablet, pc of mac. Optische en coaxiale ingangen - digitale ingangen om een ​​verliesvrije verbinding met de meeste televisies en computers mogelijk te maken. 2 jaar garantie - Kwaliteitscomponenten in een massief MDF-houten behuizing zijn gebouwd om lang mee te gaan.

Koop de beste en nieuwste audiofiele computerluidsprekers op banggood.com en heb hoogwaardige audiofiele computerluidsprekers te koop met gratis wereldwijde verzending.

beste audiofiele luidsprekers

Conusluidspreker van geweven glasvezel en dome-tweeter van stof. Maak verbinding met uw computer, mp3-speler, lcd-tv of andere stereo-audiobronnen. Audiofiel ontwerp met 3 drivers voor geluid van thuisbioscoopkwaliteit. BasXPort-technologie om de lage frequentierespons te verbeteren zonder het grootste deel van een subwoofer. Handige fronttoegang tot volume, bas, hoge tonen en ingang.

Nuttig advies voor jou over de beste desktop speakers voor audiofielen: vind relevante resultaten en informatie met slechts één klik. Bedenk waar u naar wilt zoeken en plaats uw idee vervolgens in onze zoekbox. Eén klik en alle informatie staat overzichtelijk op de site.

De 10 beste audiofiele computerluidsprekers {2020 Update}.

SVS-luidsprekers brengen audiofiele verfijning en precisie in evenwicht met adembenemende, krachtige thuisbioscoopdynamiek om alle diepte, details en spanning van muziek, films, tv-shows en alles te onthullen. Ons ontwerpproces voor kasten omvat geavanceerde prototyping, diepgaande akoestische simulaties, echovrije en real-world tests en het gebruik van hoogwaardige luidsprekers.

Показано 56 записей