Alles over computers en technologie

De beste mid-range computerluidsprekers

De beste computerspeakers van 2021 | pc-speler

De beste computerluidsprekers zijn misschien niet zo alomtegenwoordig als ze ooit waren, vaak vervangen door de beste gaming-koptelefoons, maar er is nog steeds een plaats voor hen in pc-gaming. Begrijp me niet verkeerd, we houden van een goede headset, maar het kan een heel andere game-ervaring zijn als twee tweeters je opblazen met ruis.

Een solide sub met een redelijk volume kan gerommel toevoegen aan filmexplosies en diepte om drums, basgitaren, analoge synths, orkesten en meer te kicken. Sommige stereoluidsprekerparen klinken echter geweldig, zelfs zonder subwoofer, vooral omdat hun woofers (de luidsprekers die zijn bestemd voor lage, midden- en basfrequenties onder 1 KHz) perfect in staat zijn om de basrespons aan te kunnen.

De beste computerluidsprekers 2020 en 2021 zijn behoorlijk indrukwekkend ... en ook duur. Dit is de top 5 van beste desktopluidsprekers met de mooiste, beste luidsprekers, variërend van high-end tot budgetluidsprekers onder de $ 100.

Dit artikel maakt deel uit van de serie: De 10 beste budget- en mid-range geluidskaarten voor uw thuiscomputer. De budgetgeluidskaarten die in het vorige artikel in deze serie werden genoemd, waren een grote stap vooruit ten opzichte van de basisaudio die in moederborden is ingebouwd. Nog een stap zetten, de besproken audioapparaten

De 9 beste computerspeakers van 2021

Onze lijn van de beste computerluidsprekers is een geweldige investering voor iedereen die zijn desktopaudio-ervaring wil verbeteren. Hoewel je aantoonbaar een vergelijkbare ervaring kunt krijgen door een digitale audio-omzetter en een solide hoofdtelefoon te combineren, kan geen van deze de haptische ervaring van een speciale subwoofer evenaren.

Het spijt ons, dit product is tijdelijk niet op voorraad. Beloning: BESTE KWALITEIT. WAAROM WE ER VAN HOUDEN: De Logitech Z130 computerluidsprekers zijn lichtgewicht en compact en leveren een zuivere, rijke geluidskwaliteit met fatsoenlijke hoge tonen en middentonen tot een redelijke volumelimiet, terwijl ze ideaal zijn voor krappe ruimtes.

Het middenbereik is relatief schoon en biedt een matige hoeveelheid detail. De zang en de gitaren komen uit zonder

Wanneer u op zoek bent naar computerluidsprekers, wilt u luidsprekers die uw pc-geluid naar voren brengen zonder uw oren te belasten. U wilt de informatie die op deze YouTube-video wordt verzonden niet missen, of de melodie van uw favoriete muziek niet missen. Bij Screen Rant begrijpen we uw wens om geluid van goede kwaliteit te krijgen zonder een bedrag uit te geven waarvoor u de bank zou moeten breken.

De 15 beste computerluidsprekers voor 2021 + keuze van de redactie

Ze hebben duidelijk een kritische toepassing in verschillende media-industrieën, zoals televisie, muziek en nieuwsmedia. Ze kunnen ook belangrijk zijn voor het bekijken van audio-informatie in verschillende beroepen, zoals advocaten. Inhoud. De beste computerluidsprekers voor 2021.

Dit zijn de beste bluetooth-computerluidsprekers die je in de prijsklasse kunt krijgen. De Creative T30 Wireless Bluetooth Speaker is niet alleen een draadloze speaker, maar maakt ook gebruik van de NFC-functie (Near-Field Communication), waarmee je eenvoudig apparaten kunt koppelen zonder dat je dit handmatig hoeft te doen.

Houd hier rekening mee als je wilt dat je speaker een breder frequentiebereik heeft. Het frequentiebereik zal ervoor zorgen dat het geluid uit de speakers helderder is en dat ze meer tonen produceren. Daarom is een hogere frequentie vereist voor een beter geluid. De Cyber ​​Acoustics CA-3810 heeft 2.1 kanalen en zorgt ervoor dat de frequentie en geluidskwaliteit extreem hoog zijn.

Sommige van deze computerluidsprekers kunnen verbinding maken via Bluetooth, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over lelijke kabels die rond uw kantoorruimte slingeren; anderen, moet u verbinding maken met een bron via meer traditionele middelen (d.w.z. bedraad). Maar alle onderstaande producten bieden voldoende algemene prestaties voor een plaats op ...

10 beste computerluidsprekers van 2021 - MusicCritic

Budgettoewijzing en prijs zullen altijd van invloed zijn op wat u te pakken kunt krijgen, maar we hopen dat we het redelijk goed hebben gedaan door een reeks beschikbare opties te presenteren. Deskundig advies. Hout zorgt voor een betere natuurlijke akoestiek, wat betekent dat het minder snel zoemt en maximaal trilt.

Bekijk de beste computerluidsprekers van de topverkopers. Vind de 100 meest populaire artikelen in Amazon's bestverkochte computers en accessoires.

Hoewel perfect voor het aansluiten van luidsprekers op uw computer, zou een USB- of optische uitgang ervoor zorgen dat de A5 + -luidsprekers in een meer diverse reeks situaties kunnen worden gebruikt. Gelukkig wordt dit gecompenseerd door ondersteuning voor Bluetooth. Je kunt elk Bluetooth-apparaat op de speakers aansluiten en met de meegeleverde afstandsbediening naar die bron schakelen.

Voor fanatieke gamers kunnen deze beste 2.1-computerluidsprekers met subwoofer een verbluffend surround-geluid leveren dat een betere game-ervaring voor hen zal vergemakkelijken. Presenteer met krachtige subwoofer van meer dan 130 W; uw audiobehoeften kunnen niets meer vragen. Met perfectie en precisie in de reproductie van liedjes, de meeste

De 10 beste computerluidsprekers onder $ 50 - [Toprecensies]

Computerluidsprekers in deze prijsklasse zijn het beste voor specifieke toepassingen. Zo zijn er speakers die speciaal zijn ontworpen voor games, muziek of films. Daarom vereist het een zorgvuldige afweging van de verschillende kenmerken die een goede computerluidspreker kenmerken om aan uw behoeften te voldoen.

De Mackies en Logitech Z623 zijn geweldige midrange-keuzes, en als je geen toegewijde audiofiel bent ...

4. DS18 PRO-EXL84-luidspreker. Met deze midrange speaker komen de stem, de instrumenten en het spectrum goed onder de knie. Dit komt omdat het goed is ingericht voor zijn functie. Bovendien moet je voorbereid zijn om weggeblazen te worden door het toppunt van hoogwaardige middentonen.

De wisselwerking hier is helderheid in het hoge en middenbereik, warmte ontbreekt in vergelijking met dezelfde ...

Over het algemeen de beste computerluidsprekers onder $ 100 How2PC.com

De middentonen klinken dus terug. Het geluid neemt nog een scherpe piek in het hoge tonenbereik, waardoor de ...

10 beste mid-range luidsprekers van september 2021.112 miljoen consumenten hebben dit jaar geholpen. Best Picks gerelateerd adviesbulletin.

De Satechi Dual Sonic 2.0 is uitgerust met Acoustic Air Spring-technologie. Deze technologie geeft hem de mogelijkheid om bas, middentonen en hoge tonen perfect weer te geven. Dit apparaat is gemaakt van metaal en daardoor erg stevig. Het metaal is echter afgewerkt om uw product de beste esthetische waarde te geven.

1.7 Dell V4J8D AE415 2.1 Computerluidsprekersysteem. 1.8 Swan-luidsprekers 2.1 computerluidsprekers aangedreven door M50W. 2 factoren om te overwegen bij het kopen van de beste 2.1 computerluidsprekers. 2.1 Houd rekening met de grootte van de luidsprekers. 2.2 Houd rekening met het uitgangsvermogen. 2.3 Overweeg andere functies zoals afstandsbediening.

Top 10 beste computerluidsprekers in 2021 - de dubbele controle

De prijs waarvoor het wordt aangeboden is erg goedkoop in vergelijking met de geluidskwaliteit die het biedt. Het kost slechts $ 79. Elk van de luidsprekers heeft uitstekende prestaties in midden- en hoge tonen. Helaas blijft het achter bij het leveren van krachtige bas. Ongeacht de individuele prestaties is de audiokwaliteit zeer geschikt voor gameplay en meeslepende ervaringen.

Het ontwerp van de kamer is niet hetzelfde als wat je krijgt, want het is strak en mooi, met de twee luidsprekers die het heeft, samen met high-end tweeters en mid-woofer luidsprekers. Hieronder staan ​​de bedieningselementen; het volume, de basis- en treble-knop, evenals de hoofdtelefoon- en aux-aansluitingen. Ja, het is een 2.0 munt, maar je zult merken dat er aan het eind van de dag geen tand verloren is.

De Klipsch Promedia 2.1-bundel bevat twee desktopluidsprekers en een subwoofer en heeft uw lof verdiend vanwege de betaalbaarheid en superieure geluidskwaliteit. Onze eigen Whitson Gordon zweert bij deze set en merkt op dat hij perfect past in het middenbereik tussen eenvoudige desktopcomputerluidsprekers en de geweldige geluidskwaliteit die je van stereoapparatuur verwacht.

Deze luidspreker is gemaakt door AmazonBasics en geeft enorme prestaties. De speaker is klein en ook een beetje hoog, hij past perfect bij je computer of computertafel. En de luidspreker is ook erg licht (artikelgewicht 2,76 pond). Deze luidspreker is een van de best verkochte luidsprekers onder de AmazonBasics-luidsprekers.

10 beste computerluidsprekers onder $ 50 in 2020 - Beoordelingen

Zoals we al zeiden, hebben verschillende luidsprekers verschillende toepassingen, niet alleen in termen van uitvoerkwaliteit, maar ook in volume en specificaties. Afhankelijk van hoeveel u bereid bent te besteden, kunt u een volledige set computerluidsprekers aanschaffen of een set die is ontworpen voor een specifiek doel. Als zodanig moet u mogelijk ...

U kunt een kwaliteitsproduct hebben met meer functies en kwaliteiten zonder afbreuk te doen aan de normen. Daarom zullen we u een lijst geven van de best betaalbare luidsprekers in het assortiment met de kenmerken en kwaliteiten van dure luidsprekers. Ik hoop dat dit je helpt bij het maken van een luidsprekerselectie, aangezien we zullen proberen om elk sprekerkenmerk kort te bespreken.

Beste computerluidsprekers van 2021. # 01-KNZ GoDuo draagbare Bluetooth-luidsprekers met aansluitbare magnetische voet, L / R echt stereogeluid en bas, water- en schokbestendig, 18 uur afspeeltijd, ingebouwde microfoon, inclusief beschermhoes (rood).

Bekijk 95 aanbiedingen voor de beste midrange-luidsprekers tegen de beste prijzen. Het goedkoopste aanbod begint bij 700 KSh. Ontdek het!

Beste computerluidsprekers voor uw desktop 2020 - Koopgids

Als je luidsprekers voor jezelf wilt gebruiken in je huis, kun je kiezen voor middenklasse en zelfs budgetvriendelijke luidsprekers, maar als je van plan bent om je vergaderingen en barbecues te organiseren of om optimaal te genieten van je filmavonden met je vrienden of familie. dan moet je een beetje hard op je zak gaan.

2021 draagbare speler voor computer fm-radio mid-range mobiele telefoons BT-paneel zonneluidspreker met aanraaklamp USB TF-slots.

Actieve elektronische equalizer balanceert lage, midden- en hoge frequenties voor een natuurlijker geluid en helderheid.

Kopers van deze budget 2.1 computerspeaker waren er erg blij mee gezien de prijs. Recensenten hebben gezegd dat de bas erg schoon is en toch krachtig. Er is geen brom, zoem of knettergeluid terwijl de hoge en middentonen ook erg helder zijn.

Beste computerluidsprekers van 2021 | PLATEN EN DRADEN

De beste computerluidsprekers houden rekening met deze frequenties. Elke luidspreker die minimale frequenties van 18 Hz en maximale frequenties van 20.000 Hz kan weergeven, is van hoge kwaliteit. Kijken naar het frequentiebereik is handig bij het kiezen tussen een luidspreker die meer gericht is op hoge tonen, lage tonen of een balans

Je moet rekening houden met de verschillende kenmerken van goede goedkope computerluidsprekers, omdat ze vaak worden weggelaten in een overhaaste beslissing. Touchpads nemen geleidelijk de traditionele knoppen en schakelaars over. Eigenlijk zien deze muzieksystemen er erg stijlvol en trendy uit, maar onthoud: niet alles wat blinkt is goud!

Anders levert de A5+ natuurlijke middentonen en hoge tonen met goed gecontroleerde lage frequenties. Zoals de meeste luidsprekers in boekenplankstijl, moet er een subwoofer worden toegevoegd om het lagere octaafbereik te dekken, maar deze high-end luidsprekers zullen indruk maken op veeleisende audioliefhebbers.

MIDDENBEREIK DIE ALLES BEHANDELT - Een luidspreker voor het middenbereik die de oproep kan beantwoorden om het belangrijkste deel van het hoorbare geluidsspectrum aan te kunnen. Een luidspreker die geweldig klinkt met alleen instrumentals en nog beter met zang. VERMOGEN WAAROP JE KUNT VERTROUWEN - DIA-CM8.4B levert een indrukwekkend maximaal vermogen van 120 W met 60 W RMS bij 4 Ohm, genoeg om een ​​volledig scala aan geluiden aan te kunnen.

Review en koop gids voor de beste computerluidsprekers onder de 50

Logitech heeft zowel de luidsprekerindustrie als de lijst verrijkt door een geweldig luidsprekersysteem binnen te halen. De Z323 is enorm populair geworden onder audiofielen voor het onderdompelen van muziek, games en films. Zelfs met zulke lage kosten, wordt dit audiosysteem geleverd met bouwkwaliteit.

Maar Creative Gigaworks wordt beschouwd als de beste computerluidspreker onder de $ 100. Ga naar het ontwerpgedeelte; gele luidsprekerconussen springen in het oog. Het biedt een set van drie luidsprekers op een enkele satelliet; Een geelgekleurde luidspreker aan de voorkant die geluid in het middenbereik verwerkt, een kleine tweeter in het onderste gedeelte en een woofer aan de bovenkant van de satelliet maken het gebruik van een subwoofer overbodig.

DS18 PRO-GM8B-luidspreker - 8 ", middenbereik, rode aluminium kogel, 580 W Max, 190 W RMS, 8 Ohm - Premium audiodeurluidsprekers voor auto- of vrachtwagenstereogeluidssysteem (1 luidspreker) # 3 bestverkochte beste middentonenluidspreker.

Ik gebruik zelf een Vostro-laptop uit het middensegment die na aanschaf in oktober 2015 nog steeds goed presteert. Ik heb anderhalf jaar geleden een Asus-laptop gekocht en hoewel hij goed presteert, hebben ze de processor onnodig kreupel gemaakt, zodat deze langzamer wordt onder hoge belasting . Het is opgelost met een BIOS-update, maar latere updates lijken het probleem terug te hebben gebracht.

De beste beoordeling van Bluetooth-computerluidsprekers

Dubbele satellietluidsprekers reproduceren heldere, rijke en adembenemende geluiden, terwijl de actieve subwoofer het geluid ondersteunt met diepe, krachtige bas. Met deze set luidsprekers hebben we een medium en hoog helder vulgeluid weten te realiseren. Daarnaast is er een bedieningsknop beschikbaar op het oppervlak van de subwoofer voor ...

Bedankt voor het lezen en we zijn aan het einde van deze handleiding gekomen. Ik hoop dat dit je heeft geholpen om computerluidsprekers beter te begrijpen, en als je iets te delen hebt met deze gids, kun je hieronder reageren. Veel geluk en geluk. Moge de cyberforce bij je zijn.

Gebruikersrecensies variëren van luidsprekers die worden gebruikt als lichtnet, vloerstandaards en instrumentversterkers, die de veelzijdigheid van de CP12 laten zien. Nadelen De behuizing leek sommigen "goedkoop", wat het vertrouwen in de duurzaamheid van het apparaat op lange termijn ondermijnde. Anderen merken op dat de veelzijdigheid van het apparaat ook de vloek is, want het is een

Bas, middentonen en hoge tonen zijn allemaal van topklasse in deze Ultimate Ears Hyperboom-luidspreker, of je nu naar feestmelodieën, orkestliedjes of basinhoud luistert. De adaptieve equalizer is leuk om te hebben, maar meer geschikt voor buitenomgevingen. U kunt de adaptieve equalizer in de app deactiveren of activeren en de instellingen voor de toekomst opslaan.

Luidsprekers in het middenbereik

BR Hoogwaardige luidspreker 6.5" 300W Max, 150W RMS Middenbereik 8 Ohm BRM6LPv2.

[OPMERKELIJKE UITBREIDING] - deze uitstekende ATX Mid Tower Gaming computerbehuizing ondersteunt moederborden tot E-ATX, ATX, Micro-ATX, Mini-ITX; Interne sleuven: 3 x 3,5 HDD en 3 x 2,5 SSD. [KRACHTIG KOELSYSTEEM] - 6 * 120 mm Plus RGB dual loop light LED-ventilatoren vooraf geïnstalleerd in deze gamingcomputerbehuizing: 3 x voorkant, 2 x bovenkant, 1 x achterkant; vloeistofgekoelde radiator tot 360 mm lang aan de voorzijde (optioneel).

Oprichter van Hardware Revolution - Computerhardware-expert met 19 jaar ervaring in het onderzoeken, bouwen, repareren en aanpassen van computers. "Toen ik een tiener was, ontwikkelde ik een fascinatie voor computerhardware. Ik hou van schrijven en ik hou ervan mensen te helpen de best mogelijke computerhardware te vinden voor hun behoeften en budget. In 2008 werden met de geweldige services geavanceerde WordPress-aanpassing, technieken, beveiliging en servers ...

Eenvoudige verbindingen voor meerdere computers: gebruik tot drie Windows- of Mac-computers via de meegeleverde unifying-ontvanger of slimme draadloze Bluetooth-technologie. Vrijwel overal volgen, zelfs op glas: de donkerveldsensor volgt perfect, zelfs op glas en zeer glanzende oppervlakken (minimale dikte van 4 millimeter).

Home - B&C-luidsprekers

Luidsprekers voor middentonen Neo - Ringradiator DCM414 (100 mm vp, 1.4 "neo-uitgang) DCM420 (100 mm vp, 2,0" uitgang

Goed geluid is een van de dingen die meestal ontbreekt bij het kopen van een computer, of het nu een desktop of een laptop is. Laptops hebben een paar kleine luidsprekers met wat geluidsuitvoer, maar het is niet bepaald vol, volledig stereogeluid. Deze ingebouwde luidsprekers zijn niet ideaal om video's te bekijken of naar muziek te luisteren - ze spelen gewoon af

Luna-luidsprekers zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, zwart en wit en brengen schoonheid op elke werkplek. Ze leveren uitzonderlijke stereoscheiding, fantastische balans met verbeterde middentonen en zeer krachtige bas die je wereld letterlijk op zijn kop zullen zetten. Met geïntegreerde DRC- en DSP-technologieën kunt u ...

Показано 55 записей