Alles over computers en technologie

Dure computerluidsprekers

De beste computerluidsprekers voor 2021 | PCMag

Ze hebben geen versterker nodig, maar klinken over het algemeen beter en zijn duurder dan luidsprekers die zijn ontworpen voor gebruik met een computer. Je kunt ze natuurlijk net zo gemakkelijk met een computer gebruiken, want het enige dat overblijft is het aansluiten van de luidsprekers op ...

Prestaties op topniveau hebben meestal een prijs, maar niet alle beste computerluidsprekers hebben een hoge adviesprijs. Ja, de duurdere modellen zullen waarschijnlijk krachtiger geluid en componenten onder de motorkap hebben, evenals een premium uiterlijk.

Helaas is de Bluetooth-functie alleen beschikbaar op het CR4-model, dat veel duurder is. Bij de constructie van deze luidsprekers worden professionele componenten gebruikt die hun duurzaamheid, stevigheid en een goede audio-ervaring garanderen.

Hoewel de Z625 duurder is dan de meeste luidsprekers op deze lijst, is de subwoofer alleen al aantoonbaar de moeite waard. Als je rekening houdt met de mogelijkheid om de lage en hoge tonen te regelen, krijg je meerdere functies die gewoon niet zo gebruikelijk zijn in ...

De beste computerspeakers van 2021 | pc-speler

Als je onroerend goed hebt, moet je gaan voor de typische 2.1-luidsprekeropstelling, links / rechts, met een subwoofer. Dit geeft u een uitstekende geluidsdiepte en positioneel geluid. Het enige nadeel is dat deze optie meestal duurder is en niet ...

Koop computerluidsprekers en krijg de beste deals tegen de laagste prijzen op eBay! Enorme besparingen en gratis verzending / Afhalen op veel artikelen.

Tenzij je het gaat vergelijken met veel duurdere luidsprekers. Esthetisch ziet deze kamer er beter uit dan de gemiddelde luidspreker. Hij is strak vormgegeven en heeft de speakerkwaliteit die veel van je portemonnee vraagt.

We hebben de beste computerluidsprekers op Amazon gevonden, inclusief luidsprekers voor gaming, luidsprekers met subwoofer, luidsprekers met USB-voeding, compacte luidsprekers, luidsprekers voor laptop, enz. Van merken als Logitech, Edifer en AmazonBasics.

De 9 beste computerspeakers van 2021

Onze lijn van de beste computerluidsprekers is een geweldige investering voor iedereen die zijn desktopaudio-ervaring wil verbeteren. Hoewel je ongetwijfeld een vergelijkbare ervaring kunt krijgen door een digitale audio-omzetter en een solide koptelefoon samen te stellen.

De achterste poort helpt de bas een beetje, terwijl de Tractrix vierkante tweeter de hogere frequenties aankan. De R-51M's zijn groot en duur, maar beide zijn gemakkelijk te negeren als je er eenmaal een paar op je bureau hebt staan. De beste computerluidsprekers voor gaming: Razer Nommo Pro.

Hoewel ze speciaal zijn ontworpen om beter compatibel te zijn met computers, kunnen ze ook verbinding maken met andere audioapparaten. Ze worden als een beetje prijzig beschouwd in vergelijking met andere goedkope traditionele 2.1-computerluidsprekers, en voegen veel waarde toe aan ...

U moet effectief verbinding kunnen maken met de computerluidsprekers om ze te kunnen gebruiken. In het verleden gebeurde dit alleen in de vorm van RCA-kabels, die, hoewel ze nog steeds in gebruik zijn, op weg zijn om verouderd te raken. Om nog maar te zwijgen van het feit dat RCA-kabels je onvermijdelijk achterlaten met een potentieel slechte ...

De beste computerspeakers van 2021 | Bedrijfsstagiair

Deze lijst met de beste computerluidsprekers die u kunt kopen, is het resultaat van praktijktesten en deskundig onderzoek. De eerste keuze, de Klipsch R-51PMs, staat nu op mijn bureau, ondanks dat ik al vele jaren veel duurdere Dynaudio LYD 7s gebruik.

Bekijk de verschillende extra bedieningselementen die de luidspreker van de desktopcomputer kan hebben, zoals de mogelijkheid om bas-, treble- en toonniveaus te regelen. Misschien wilt u zelfs een afstandsbediening voor de luidsprekers of een eventuele aux-kabelinvoer voor verschillende apparaten die u misschien wilt ...

* Hebben alle computerluidsprekersystemen subwoofers? * Waarom zoemen mijn luidsprekers? Conclusie. Ben je op zoek naar de beste computerluidsprekers onder de $ 50?

De Bose Companion 2 Series III-luidsprekers zijn het duurste product op onze lijst --- halen amper de drempel van $ 100. Toch zijn ze nog steeds het meest betaalbare computerluidsprekersysteem van Bose. En zoals je van Bose mag verwachten, is de kwaliteit hoog.

De 15 beste computerluidsprekers voor 2021 + keuze van de redactie

Er is ook een belangrijke toepassing voor computerluidsprekers in veel kantoren. Internetconferentiegesprekken, of het nu met een manager of een buitenlandse klant is, kunnen erg belangrijk zijn, en goede computerluidsprekers zorgen ervoor dat u de oproep beter kunt horen.

Als je kleinere of goedkopere computerluidsprekers wilt dan onze topkeuze, dan is de PreSonus Eris E3.5 BT-set een goede keuze. Over het grootste deel van het audiobereik klonk het in onze tests ongeveer net zo goed als de Mackie CR5-XBT, vooral wanneer we de

Definitive Technology Mythos Gem Computer Luidsprekers: Paar compacte satellietluidsprekers, uitstekend geschikt voor voor- of achteraan, Uitgerust met twee 3,5 inch long throw bass/midrange, Frequentiebereik: 60Hz - 30kHz, Uitgerust met een 1 inch pure aluminium Ferro vloeistofgedempte dome-tweeter, magnetisch afgeschermd voor veilige plaatsing in de buurt van andere apparatuur zonder risico op vervorming. Prijslijst van de duurste computerluidsprekers.

De prijs is niet hoog of laag. Het is betaalbaar als je van dit geluidssysteem houdt. Er zijn goedkopere en duurdere opties beschikbaar. Kortom, Razer Leviathan is het beste 5.1-luidsprekersysteem voor pc's of laptops omdat het in een kleine ruimte kan worden afgestemd in vergelijking met andere 5.1-geluidssystemen met satellietluidsprekers.

Beste computerluidsprekers onder $ 100 (update 2019)

Wil je vragen wat de beste pc-luidsprekers zijn voor het afspelen van muziek, video's en games voor minder dan $ 100? Als je geen fan bent van luxe en dure computerluidsprekers, maar toch een fatsoenlijk model met gestandaardiseerde kwaliteiten wilt bezitten maar geprijsd onder de $ 100, neem dan een paar minuten de tijd en lees dit artikel.

Ja, ze zijn relatief duur, maar sonisch gezien bieden ze goede details, veel uitstraling en fatsoenlijke stereobeelden. Een stap vooruit op een computer, een draadloze speaker soundbar zeker. En veel praktischer dan een compleet scheidingssysteem.

Ten slotte moeten we waarschijnlijk vaststellen dat als het gaat om computerluidsprekers, de prijs meestal tot op zekere hoogte de technologische bekwaamheid van een luidsprekersysteem weerspiegelt. In feite, de reden waarom dure luidsprekers net zoveel kosten als ze ...

U kunt een kwaliteitsproduct hebben met meer functies en kwaliteiten zonder afbreuk te doen aan de normen. Daarom zullen we u een lijst geven van de best betaalbare luidsprekers in het assortiment met de kenmerken en kwaliteiten van dure luidsprekers. Hoop dat dit je helpt...

Top 10 computerluidsprekers van 2021 | Videobeoordeling

Maintenant, si vous achetez un ensemble d'enceintes avec un gros subwoofer, et que vous les emmenez chez vous avec un ensemble de fichiers audio de 128 kbps, vous pourriez être contrarié par la confusion des sons graves, même sur ce gros sous-marin duur. De reden is dat zeer lage frequenties en zeer hoge frequenties de eersten zijn die last hebben van digitale muziekcompressie, die ongeveer hetzelfde werkt als de ...

Kies een geweldige set computerluidsprekers met Offers.com. We hebben een lijst samengesteld met de beste computerluidsprekers op de markt, gebaseerd op sterrenclassificatie, gebruikersrecensies, prijs, geluidskwaliteit, grootte, draagbaarheid en andere functies zoals bluetooth-connectiviteit.

Extra functies zijn meestal standaard in duurdere luidsprekers, maar zelfs goedkopere modellen kunnen ze hebben. De meest voorkomende add-on-functie is discrete bas / treble-regeling, maar je kunt ook afstandsbedieningen, draadloze functies en RGB-verlichting gebruiken.

Bent u op zoek naar de beste computerluidsprekers? Bekijk de beste merkrecensies van onze topexperts: Bose, Cyber ​​Acoustics, AmazonBasics, TaoTronics, Creative, ELEGIANT, Marboo, Edifier, Amazon Basics, Klipsch.

Top 10 beste computerluidsprekersystemen met subwoofer 2021 Review

Bose heeft een specifieke bekendheid met dure speakers die zonder veel moeite een woonkamer kunnen vullen met een opgeblazen geluid. In dit specifieke geval is deze bekendheid verdiend. Deze dure set luidsprekers (een subwoofer, naast de luidsprekers die erop staan, staat voor betere ...

Met computerluidsprekers krijg je echt waar je voor betaalt (hetzelfde geldt voor de meeste luidsprekersets). Je kunt geld besparen door een goedkope speakerset te kopen, maar je maakt jezelf alleen maar gek van de fijne geluiden en de slechte kwaliteit audio.

Muziek in plaats van een facsimile van muziek. Vergelijking met M-Audio AV30. Een paar opmerkingen over een groot aantal luidsprekers. Verrassend goed voor de prijs en grootte. Kwaliteit dichtbij de audiofiel. Om te zeggen dat dit een interessante luidsprekerset is, is een understatement ...

De nieuwe GOgroove BassPULSE draadloze luidsprekers beschikken nu over Bluetooth, wat ze iets aantrekkelijker maakt als je op zoek bent naar unieke computerluidsprekers.

Beste 2.1-luidsprekers - Computerluidsprekersysteem van hoge kwaliteit

We hebben ook een lijst met de beste luidsprekerselectors die u misschien wilt bekijken. Voordelen Krachtig geluid Prachtige RGB-verlichting Robuuste software Goede aansluitmogelijkheden Een helder, flitsend en luxe display. Nadelen Duur Geen AUX-kabel meegeleverd

Het kopen van goedkope computerluidsprekers is niet de beste keuze omdat de luidsprekers de audio-uitgang van het apparaat worden. Elke tijd die u op de computer doorbrengt, kan aangenamer zijn als u de computer aansluit op een goed geluidssysteem.

Computerluidsprekers zijn een essentieel onderdeel van de hedendaagse desktop- en laptophardware. Of het nu gaat om aangedreven externe luidsprekers of ingebouwde luidsprekers, deze apparaten bieden gebruikers essentiële feedback in de vorm van geluidsversterking.

Het afgelopen decennium is er een markt ontstaan ​​die zich richt op de rijken en particulieren die zeer gepersonaliseerde pc's of computers willen met versieringen, waaronder edele metalen en zeldzame edelstenen. Dergelijke pc's zijn gelijk aan of hoger dan de prijs van vroege computers, en sommige kosten zelfs honderdduizenden dollars.

Computerluidsprekers / luidsprekers voor elk apparaat | Orb-audio

Houd het simpel en overzichtelijk met onze miniversterker- en luidsprekerpakketten. Onze nieuwste Mini-T-versterker is klein - 4 "breed x 1" hoog - en biedt geweldig geluid, eenvoudige bediening en optionele Bluetooth. Onze Booster Mini-versterker is slechts 1 "breder en voegt optische invoer, afstandsbediening en dialoogverhogende EZ Voice-modus toe.

Logitech-computerluidsprekers leveren een rijk geluid voor muziek, films, games en meer op je pc of Mac.

In dit artikel praten we met grote tevredenheid over de duurste laptop. Zoals alles tegenwoordig, worden ook laptops ontworpen en vervaardigd volgens de behoeften van hun gebruiker. Voorbij zijn de dagen dat mensen thuis en op kantoor een grote pc hadden, omdat het verstrijken van de tijd meer gemobiliseerd werd, net als laptops.

Evolutie van de computerluidspreker. Toen computers voor het eerst werden uitgebracht, hadden ze luidsprekers ingebouwd in het chassis die een reeks verschillende tonen en piepjes produceerden.

De definitie van sprekers gedefinieerd en uitgelegd in duidelijke taal.

Het geluid dat door de luidsprekers wordt geproduceerd, wordt bepaald door frequentie en amplitude. De frequentie bepaalt hoe hoog of laag de toonhoogte is. De stem van een sopraanzanger produceert bijvoorbeeld hoogfrequente geluidsgolven, terwijl een basgitaar of kickdrum geluiden in de lage frequenties genereert.

Als de hardware van je luidspreker kapot is, is het uiterst onwaarschijnlijk dat je ze zelf kunt repareren (en bijna onmogelijk als je een laptop hebt). De enige uitzondering op deze regel is als uw luidsprekers verkeerd op uw computer zijn aangesloten.

Alleen al de Klipsch ProMedia 2.1-computerluidsprekers leggen de lat hoger voor wat wordt gedefinieerd als uitzonderlijk geluid van een computeraudiosysteem. Twee hoornsatellietluidsprekers en een robuuste subwoofer zorgen voor een kristalheldere, omhullende akoestiek die uw games, films en muziek naar een hoger niveau tilt.

Als jij dit bent, dan heb je waarschijnlijk een aantal geweldige externe luidsprekers nodig. Je wilt ook geen fortuin uitgeven aan een Harmon Kardon 5.1-surroundsysteem, dus hebben we een aantal van de beste computerluidsprekers verzameld voor minder dan honderd dollar.

De goedkoopste en duurste pc-speakers

We hebben de cijfers voor mei 2021 berekend. Hieronder staan ​​de 10 meest gezochte pc-luidsprekers. We zijn gerangschikt op basis van een combinatie van klantrecensies, merkreputatie en productpopulariteit.

Ontdek 1.813 advertenties van Computerluidsprekers te koop aan de laagste prijzen. Het goedkoopste aanbod begint bij KSh 250.

Wat is de duurste speaker ter wereld? Wat zijn de beste audiofiele speakers? Hoeveel watt is een goede speaker? Hoe krijg ik de beste geluidskwaliteit van mijn computer? Is de soundbar beter dan de speakers? Wat is een goed wattage voor computerluidsprekers?

Aangedreven computerluidsprekers zijn een geweldige optie voor iedereen die graag naar muziek luistert, films kijkt of videogames speelt op hun computer. Als je hebt vertrouwd op de luidsprekers die in je laptop of monitor zijn ingebouwd, heb je waarschijnlijk gemerkt dat het geluid dun en dun is.

De beste boekenplankspeakers van 2021

Een paar boekenplankluidsprekers kan even goed werken op een tv-standaard, op stand-alone luidsprekerstandaarden, op uw bureau of zelfs op een aanrecht! Klinken dure boekenplankspeakers beter dan goedkopere?

Door een computermonitor, desktop en zelfs computerluidsprekers samen te voegen tot een enkele slanke eenheid, verminderen all-in-one computers de rommel, verminderen het aantal randapparatuur op uw bureau en verminderen het aantal apparaten op uw bureau. en bespaart u wat geld in het proces en geeft u IT

Показано 50 записей