Alles over computers en technologie

Feedback van computerluidsprekers

Hoe opmerkingen van computerluidsprekers te verwijderen ... - Chron.com

Feedback wordt vaak veroorzaakt wanneer de luidsprekers naar de microfoon of een reflecterend oppervlak zijn gericht, zoals een raam of spiegel. Stop deze continue geluidslus met een lichte herpositionering van beide apparaten. Het volume verlagen kan ook helpen, omdat het de ...

Als er tijdens het webinar echo, statische elektriciteit, feedback of andere ongewenste ruis op de audioverbinding is, zijn er verschillende veelvoorkomende problemen die de oorzaak kunnen zijn. Audiofeedback wordt meestal veroorzaakt door onjuiste plaatsing van hardware of verkeerde configuratie van software-instellingen.

Het luidsprekervolume wordt verhoogd zodat de microfoon de luidsprekers kan horen. Je hebt een zeer gevoelige microfoon. Meer informatie. U kunt de opmerkingen die u hoort mogelijk verminderen of elimineren door de volgende stappen in Windows 7 te proberen:

Feedback treedt op wanneer een microfoon geluid van de luidsprekers oppikt, datzelfde geluid vervolgens door de luidsprekers terugstuurt en weer oppikt. De eindeloze lus van oorpijn is frustrerend om te ervaren, maar eenvoudig genoeg om te corrigeren door de luidspreker- en microfoonniveaus aan te passen. U kunt ook ruisonderdrukking gebruiken, zodat uw computer opmerkingen voor u uitfiltert door software-algoritmen toe te passen om ongewenste geluiden uit het audiosysteem te verwijderen.

luidsprekers met computerfeedback, luidsprekers met computerfeedback ...

Op Alibaba.com worden 878 feedbackcomputerspeakerproducten te koop aangeboden door leveranciers, waarvan de spreker 6% voor zijn rekening neemt. Een breed scala aan feedback computer speaker-opties zijn voor u beschikbaar, zoals computers, home theaters en draagbare audiospelers.

Dus waarom zou de feedback van mijn ingebouwde luidspreker in mijn computer zo luid zijn als Reaper mijn tracks afsnijdt voorbij de limiet van +1.0 dB die ik heb ingesteld ?? Als ik de opname op geen enkele track activeer, heb ik dit niet ...

Ik heb zojuist een paar hele goedkope computerluidsprekers gekocht (wat hier het probleem zou kunnen zijn), dit zijn de "dansende water"-luidsprekers en ik heb ze aan weerszijden van mijn scherm computer en zo ver mogelijk van de monitor af met hun korte snoeren (wat echt niet ver is). Ik heb een aantal hele slechte buzz en feedback gehad van de ...

Hoe opmerkingen te verwijderen. Audiofeedback is het rinkelende geluid (vaak beschreven als piepen, piepen, enz.) dat soms aanwezig is in omroepinstallaties. Het wordt veroorzaakt door een "lussignaal", dat wil zeggen een signaal dat zich in een continue lus voortplant.

Hoe microfoonfeedback te voorkomen: 10 stappen (met foto's)

Vaak kan de reden dat u uw computer gebruikte toen u de feedback voelde de reden zijn. Probeer een koptelefoon te dragen wanneer u uw microfoon gebruikt, aangezien het geluid dat door de computerluidsprekers wordt verzonden door de microfoon kan worden opgepikt, en ...

De monitorluidsprekers zijn uitgeschakeld. Sommige monitoren hebben ingebouwde luidsprekers. U moet ofwel de knoppen op de monitor gebruiken, het volume aanpassen in de Windows-instellingen of uw toetsenbord gebruiken. Aangezien alle monitorfabrikanten verschillende knoppen en bedieningselementen hebben, raadpleegt u de gebruikershandleiding voor specifieke stappen. Zorg ervoor dat het softwarevolume ook omhoog staat.

Controleer vervolgens de luidsprekeraansluiting van uw pc (een laptop heeft meestal zijn eigen geluid). Of u nu een bedrade hoofdtelefoon of een set luidsprekers met uw pc gebruikt, ze worden met een traditionele 3,5 mm-aansluiting op de computer aangesloten. Deze moet worden aangesloten op de audio-uitgang. Het correct aansluiten van de aansluiting op de juiste poort is essentieel om ruis van uw computer te elimineren. Op oudere systemen bevindt zich naast de luidspreker-/koptelefoonaansluiting een microfoonpoort.

Feedback is mogelijk wanneer je een microfoon hebt versterkt door een luidspreker of PA-systeem. We hebben een aantal algemene stappen samengesteld die met elk systeem, groot of klein, moeten worden genomen om de kans op feedback te verkleinen. Deze tips zijn van toepassing op zowel kleine karaokefaciliteiten als grote podia en zijn de eerste stappen die u moet nemen om commentaar in uw faciliteit te verminderen.

De beste computerluidsprekers voor 2021 | PCMag

De overgrote meerderheid van de computerluidsprekers, evenals alle Bluetooth-luidsprekers en draadloze luidsprekers, zijn aangedreven of "actief". Dit betekent dat er een versterker in de luidspreker zelf is ingebouwd om het ontvangen signaal op te vangen en de luidspreker van voldoende vermogen te voorzien.

Zorg ervoor dat elke luidsprekerkabel is aangesloten op de bijbehorende connector aan de achterkant van de computer. De kleuren die worden weergegeven in het venster Luidsprekereigenschappen komen overeen met de kleur van de connector op de computer. Als u 5.1 of hogere luidsprekers heeft, sluit u de luidsprekerkabels aan op de luidsprekerhardware (meestal op de subwoofer).

Computerluidsprekers, SAKOBS 20W pc-luidsprekers voor desktoplaptop, USB-aangedreven mini Bluetooth 5.0 draadloze soundbar met dubbele luidsprekers, 16 uur speeltijd, microfoon, 3,5 mm aux-ingang.

Ik heb een iPad-app (een tuner) die Core Audio Audio Units gebruikt. Het leest het microfoonsignaal en verwerkt het. Het geeft GEEN geluid terug naar de luidspreker. Helaas wordt het signaal op verschillende tijdstippen teruggekaatst en komt het uit de luidspreker

Sprekers | Luidsprekers voor pc's en computers | Mwave

Geniet van hifi-geluid wanneer u nieuwe pc-luidsprekers van Mwave koopt! Mwave biedt een breed scala aan pc-speakers van instap stereo speakers tot 5.1 en 7.1 surround speakersets. Ook zijn er bedrade en draadloze soundbars verkrijgbaar tegen scherpe prijzen.

Koop een computerluidsprekerset met subwoofer, zodat je de hoge en lage tonen gelijkmatig en duidelijk kunt horen. Deze systemen zijn een perfecte aanvulling op uw gaming-pc. U kunt de voetstappen van de vijand horen als ze dichterbij komen, genieten van de in-game muziekscore en een volledig meeslepende ervaring hebben.

Computerluidsprekers hebben een lange weg afgelegd van een set van twee kleine, no-nonsense luidsprekers. Ze kunnen zo complex zijn als een opstelling met meerdere luidsprekers met een subwoofer. Uitgebreide configuraties zijn ideaal voor diegenen die hun computer gebruiken als hun primaire vorm van tv-show of ...

Mobiele telefoons hebben een functie voor het annuleren van feedback, waarbij het geluid van de luidspreker en opgepikt door de microfoon elektronisch wordt afgetrokken van de microfoonuitgang voordat het naar de andere kant van het gesprek wordt gestuurd. De telefoon weet natuurlijk welk geluid uit zijn eigen luidspreker komt en zoekt naar een iets vertraagde versie van datzelfde signaal dat via de microfoon binnenkomt. Het systeem is onvolmaakt en het kan even duren voordat het zich aan verschillende audio-omstandigheden heeft aangepast, en dat is het ook.

Luidsprekers voor thuiscomputer: doel

...

computer + luidsprekers. (938 artikelen). Sluit de filters. Best passende prijs, lage naar hoge prijs, hoge naar lage ranking Nieuwkomers.

Logitech Z333 Luidsprekersysteem met Subwoofer 2 x 8W satellietluidsprekers, 24W subwoofer, 3,5 mm ingang op subwoofer, stereo RCA-ingang, 3,5 mm koptelefoonaansluiting, bedrade bedieningskast, stroomregelaars, volume en bas, piekvermogen 40 W RMS / 80 W meer .

Je besloot dat die goedkope computerspeakers niet geschikt waren voor jouw geluid, en je ging voor betere speakers en misschien zelfs een DAC. Deze gids helpt u het beste geluid uit uw installatie te halen en leidt u snel door de stappen.

kleine computerluidsprekers | Newegg.com

Computerluidsprekers met ingebouwd membraan met 6 luidsprekerstuurprogramma's Hoge geluidskwaliteit USB-aangedreven LED Kleine multimedialuidsprekers voor laptop / desktop / tablet / telefoon.

[Michael Chen] hield van het geluid dat hij uit deze Corsair SP2200-computerluidsprekers kreeg, met één grote uitzondering. Ze maakten onaangenaam geknetter. Hij dacht dat het misschien zo simpel was als het vervangen van een defecte potentiometer, maar ontdekte al snel dat de reparatie ingewikkelder zou zijn dan dat.

Ontvang contactgegevens en adres voor bedrijven die computerluidsprekers, computerstereoluidsprekers, pc-luidsprekers in heel India produceren en leveren.

Logitech-computerluidsprekers leveren een rijk geluid voor muziek, films, games en meer op je pc of Mac.

51 ideeën voor computerluidsprekers | computerluidspreker, luidspreker, computer ...

Computerluidsprekers Compact System 2.0 voor Mac Mini-luidspreker aangedreven door USB Deep Bass. #soundbarspeakerwithbluetooth #superbasscomputerspeakerwholesale #soundbarcomputerspeaker.

Koop de nieuwste luidsprekercomputerluidspreker Gearbest.com biedt de beste online luidsprekerproducten voor luidsprekercomputers.

Koop computerluidsprekers van topkwaliteit om de beste overdracht van audio / videogeluid te garanderen. Bekijk deze high-end speakers en meer op Audio Advisor.

Ubon's brede assortiment computerluidsprekers onderscheidt zich van hun concurrenten in kwaliteit en prijs. Ubon Compute-luidsprekers hebben een breed scala aan apparaatfuncties, waaronder draadloze luidsprekers, bluetooth-luidsprekers, minicomputerluidsprekers, bascomputerluidsprekers diep, draagbare draadloze luidsprekers. ...

Ontdek de nieuwste Edifier computer en multimedia speakers...

Subwoofer luidspreker. Bluetooth-connectiviteit. Luidsprekers.

Vind gedetailleerde informatie over leveranciers van computerluidsprekers, computermultimedialuidsprekers, laptopluidsprekers, mobiele luidsprekers en USB-luidsprekers voor uw winkelbehoeften. Neem contact op met geverifieerde fabrikanten van computerluidsprekers, groothandelaren van computerluidsprekers, exporteurs van computerluidsprekers, detailhandelaren, handelaren in India.

Computerluidsprekers tegen onklopbare prijzen. CoolMarket biedt Jamaica's beste lijn van computerluidsprekers en andere audioproducten waarmee u uw audio-ervaring thuis kunt transformeren. Onze compacte luidsprekercatalogus is lichtgewicht, draagbaar en

Houd het simpel en overzichtelijk met onze miniversterker- en luidsprekerpakketten. Onze nieuwste Mini-T-versterker is klein - 4 "breed x 1" hoog - en biedt geweldig geluid, eenvoudige bediening en optionele Bluetooth. Onze Booster Mini-versterker is slechts 1 "breder en voegt optische invoer, afstandsbediening en dialoogversterkende EZ Voice-modus toe. Beide zijn kleiner, aantrekkelijker en klinken beter dan de meeste soundbars en Bluetooth-luidsprekers. U kunt ook onze geheel nieuwe ultracompacte subMINI subwoofer (slechts een 9"...

China USB-luidspreker, computerluidspreker, draagbare luidspreker ...

Plug-Play USB-computerluidspreker Deze draagbare miniluidspreker levert verbluffend stereogeluid met diepe bassen en uitzonderlijke helderheid en geen vervorming dankzij hoogwaardige, zeer gevoelige drivers Sluit hem gewoon aan op een USB-poort en hij is klaar voor gebruik ...

Ja, het is mogelijk en je kunt audio streamen van je pc of laptop naar je Android-telefoon via wifi of USB met behulp van een geweldige tool. Het beste is dat je door je kamer kunt lopen en kunt luisteren naar de nummers die op je computersysteem worden afgespeeld.

Elke keer dat je tegenwoordig een eerste pc opstart en die piepjes hoort, slaat een Gen Xer zijn vleugels uit! Aanvankelijk waren deze pieptonen bedoeld om gebruikers feedback te geven in het geval van een fout, maar ze waren al snel diep geworteld in de games die hielpen de verkoop van personal computers over de hele wereld te vergroten.

Onze lijn van de beste computerluidsprekers is een geweldige investering voor iedereen die zijn desktopaudio-ervaring wil verbeteren. Hoewel je aantoonbaar een vergelijkbare ervaring kunt krijgen door een digitale audio-omzetter en een solide hoofdtelefoon te combineren, kan geen van deze de haptische ervaring van een speciale subwoofer evenaren.

Wat zijn de computerluidspreker en zijn componenten | Eunto

Edgar Villchur ontwikkelde het principe van akoestische ophanging in het ontwerp van de luidsprekers. Dit zorgt voor een betere basweergave dan de eerder ontwikkelde drivers. De eerste externe computerluidspreker werd in 1991 uitgevonden door Abinawan Puracchidas en is nog steeds het dominante type computerluidspreker.

Hallo allemaal, ik gebruik een thuiskantoor en wil mijn telefoon idealiter bij de hand houden. Wanneer de telefoon echter in de buurt van mijn opstelling is, is er feedback / statische elektriciteit door mijn luidsprekers. Ik kan bevestigen dat dit alleen gebeurt als de telefoon zich in de buurt van de externe luidsprekers bevindt; de ingebouwde luidsprekers van de computer werken goed met de telefoon ernaast.

Hoewel perfect voor het aansluiten van luidsprekers op uw computer, zou een USB- of optische uitgang ervoor zorgen dat de A5 + -luidsprekers in een meer diverse reeks situaties kunnen worden gebruikt. Gelukkig wordt dit gecompenseerd door ondersteuning voor Bluetooth. Je kunt elk Bluetooth-apparaat op de speakers aansluiten en met de meegeleverde afstandsbediening naar die bron schakelen.

Niet het antwoord dat u zoekt? Blader door andere vragen getagd microfoon luidsprekers Windows-7 of stel je eigen vraag.

Fabrikanten van USB-computerluidsprekers, China USB ... | Wereldwijde bronnen

Vind fabrikanten van USB-computerluidsprekers in China. Importeer hoogwaardige USB-computerluidsprekers van ervaren fabrikanten bij Global Sources.

Computerluidsprekers verbeteren het geluid van uw computer voor het bekijken van video's, het voeren van conferentiegesprekken en meer. Koop WebstaurantStore voor alle kantoorartikelen die je nodig hebt!

Beste computerluidsprekers Geïntegreerde luidsprekers Gadgets en gadgets Coole gadgets Online deals Bose Cyber ​​​​Monday Black Friday Audio.

Ik probeer eenvoudig geluid te produceren via de interne luidspreker van de computer. Is er een manier om bepaalde geluiden te maken en de frequentie van het geluid te regelen en ook hoe lang het duurt? Ik gebruik Windows XP Pro, maar is er een "standaard" manier om dit te doen?

OPGELOST: Wat veroorzaakt de feedback van de spreker? - Fixya

Feedback is typisch audiofeedback via de luidspreker en teruggevoerd naar de microfoon van de CB of van de externe luidspreker naar de microfoon. Het kan ook een RF-feedback zijn die wordt veroorzaakt wanneer het systeem.

Klik met de rechtermuisknop op het luidsprekerpictogram op de taakbalk en selecteer Volumemixer openen. U kunt hier het audioniveau van elke app instellen. Als de pictogrammen onderaan blauw zijn, is er niets gedempt. Volumeniveaus controleren en dempen op Apple macOS.

Luidsprekers zijn een van de meest voorkomende uitvoerapparaten die bij computersystemen worden gebruikt. Sommige luidsprekers zijn ontworpen om specifiek met computers te werken, terwijl andere kunnen worden aangesloten op elk type audiosysteem. Ongeacht hun ontwerp, het doel van luidsprekers is om audio-uitvoer te produceren die door de luisteraar kan worden gehoord. Luidsprekers zijn transducers die elektromagnetische golven omzetten in geluidsgolven.

Materiaal luidspreker: kunststof. Gebruik: draagbare speler, mobiele telefoon, computer, podium / DJ, thuisbioscoopsysteem, radio, televisie, karaoke. Geluidskanaal: enkel kanaal. Speciale functie: ondersteuning van geheugenkaart, ondersteuning van USB-schijf, met afstandsbediening, radio, aanraakbediening, antimagnetisch.

Computerluidsprekers - definitie van computerluidsprekers door The Free ...

spreker - iemand die de taal spreekt; iemand die praat (vooral iemand die een openbare toespraak houdt of iemand die bijzonder spraakzaam is); “De spreker aan het begin”; "een leraar van nuttige stelregels".

Om Google Voice-oproepen te plaatsen en ontvangen, gebruikt u uw ingebouwde microfoon en luidsprekers, of sluit u externe audioapparaten aan, zoals headsets. Verander het audioapparaat voor of tijdens een gesprek. Als u een hoofd gebruikt.

Ik ben dol op deze luidsprekers en ze klinken geweldig, maar de sterke bas maakt ze onaangenaam om te gebruiken. Is er een methode om bas in Windows 8 aan te passen die ik niet ken? Of misschien een extra apparaat dat ik kan kopen en waarmee ik verbinding kan maken...

De computerluidspreker is een uitvoerapparaat dat de gebruiker auditieve feedback geeft over de toestand van de computer.

Beste computerluidsprekers (laptop, desktop) 2021 | Muzikale autoriteit

De beste draadloze computerluidsprekers. 1. Spatwaterdichte JBL Flip 3 draagbare bluetooth-luidspreker. 2. Sony XB10 draagbare draadloze luidspreker. 3. Bose SoundLink-kleur. Koopgids voor computerluidsprekers. Duurzaamheid.

Op zoek naar een gloednieuwe computer? Overweeg de Apple Mac-lijn met zijn uitstekende verzameling machines die in gelijke mate superieure prestaties en prachtige esthetiek leveren. Veelzijdig, gebruiksvriendelijk en met een schitterend scherm, een ervan is een investering die de moeite waard is.

Ik ben onlangs begonnen met een duik in de wereld van streaming en kocht een USB-microfoon van Elgato Wave 3. Ik laat alle geluiden door een bluetooth-luidspreker komen (momenteel) en ik gebruik ook de Elgato-software Wave Link als interface. Toen ik alles voor het eerst configureerde, kreeg ik een feedbacklus toen spec ...

Koop Logitech-computerluidsprekers op Walmart.com.

Beste computerluidsprekers | eBay

Computerluidsprekers - 10w RGB-gamingcomputerluidspreker met kleurrijke LED UK Ship. Momenteel geen beoordelingen of recensies.

Computerluidsprekers. Slim. Accessoires. Computerluidsprekers. Categorie.

Computerluidsprekers zijn een waardevol goed, niet alleen voor thuis, maar ook voor op de werkplek. Ze hebben duidelijk een kritische toepassing in verschillende media-industrieën, zoals televisie, muziek en nieuwsmedia. Ze kunnen ook belangrijk zijn voor het bekijken van audio-informatie in verschillende beroepen, zoals advocaten.

Koop computerluidsprekers online bij Amazon.ae. Kies uit een breed scala aan Bluetooth-luidsprekers en pc-luidsprekers in de VAE voor de beste prijs. Snelle, gratis verzending, gratis retourneren en onder rembours beschikbaar voor in aanmerking komende aankopen.

Показано 64 записи