Alles over computers en technologie

Harman Kardon Soundsticks computerluidsprekers

Harman Kardon SoundSticks Computerluidsprekers...

Het driedelige SoundSticks-luidsprekersysteem van Harman Kardon is gemaakt voor Macintosh-computers met USB en levert stereogeluid van hoge kwaliteit voor muziek, films en gamesessies. Het zelfaangedreven systeem van 40 watt omvat twee satellietluidsprekers van 10 watt en een watt 6 inch subwoofer. Het SoundSticks-luidsprekersysteem is ontworpen voor eenvoudige plug-and-play en bevat een AC-adapter om de subwoofer van stroom te voorzien en een aansluiting die wordt aangesloten op de USB-poort van uw Mac-computer. Een blauwe LED-indicator geeft aan dat de subwoofer correct is gevoed.

Krijg de beste deal voor Harman Kardon Soundsticks computerluidsprekers uit de grootste selectie online op eBay.com. |

Harman Kardon-luidsprekers zijn verkrijgbaar in verschillende vermogens, afhankelijk van het vereiste wattage en volume. Het meest in het oog springende product van Harman Kardons is de Soundsticks III 2.1. Deze luidsprekers zijn prachtig ontworpen en bieden een goede balans tussen heldere en heldere midden- en hoge tonen, evenals

Krijg de beste deals voor computerluidsprekers van Harman Kardon. Koop met Afterpay op in aanmerking komende artikelen. Gratis verzending en retournering van eBay Plus-items voor Plus-leden.

Beste computerluidsprekers [2021] | De coolste gadgets

Harman Kardon is een toonaangevende speler op het gebied van elektronische luidsprekersystemen voor consumenten. Hun Soundsticks III is visueel verbluffend met zijn ultramoderne vorm en transparante behuizing. Het middelpunt van het systeem is een 20 watt down-emitting subwoofer die een nauwkeurig geluid levert in de lage en middenfrequenties.

De overgrote meerderheid van de computerluidsprekers, evenals alle Bluetooth-luidsprekers en draadloze luidsprekers, zijn aangedreven of "actief". Dit betekent dat er een versterker in de luidspreker zelf is ingebouwd om het ontvangen signaal op te vangen en de luidsprekers voldoende te voeden om het te reproduceren. Dit is erg handig, want hierdoor heb je geen aparte versterker nodig om je speakers aan te sturen; je sluit ze gewoon aan op je computer en ze werken.

De twee satellietluidsprekers en de subwooferkap zien er geweldig uit met een golvend binnenoppervlak dat de schoonheid van de muziek weerspiegelt. Het is buitengewoon. Ontdek de perfecte combinatie van iconisch design en uitzonderlijk geluid, ondersteund door tientallen jaren technische expertise.

Het is bijna twee decennia geleden sinds Harman Kardon zijn iconische Soundsticks-luidsprekers lanceerde op Apple's World Developer Conference in juli 2000. Deze computerluidsprekers bieden veel waar voor hun geld en blijven onder veel bureaus schommelen.

Top 12 Harman Kardon-luidsprekers - complete gids en beoordelingen voor 2021

Harman Kardon gebruikt hetzelfde doorzichtige plastic voor de satellietspeakers en de subwoofer voor de SoundSticks III 2.1-speakers. De bleke gloed aan de binnenkant heeft een verminderde intensiteit van blauw licht om de kleine fout van eerdere modellen te compenseren.

De bedieningselementen op de Harman Kardon SoundSticks III-subwoofers zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken zijn. Het audiosysteem heeft responsieve knoppen voor volume omhoog, volume omlaag en dempen. Satellietluidsprekers zijn ontworpen om op een willekeurig aantal locaties en ook in meerdere posities te worden geplaatst.

begraaf mediums niet. Deze luidsprekers zijn zeer directioneel en de details van de hoge tonen zullen verschijnen wanneer ze op de juiste manier zijn georiënteerd en uitgelijnd. Voor een zachter geluid, richt ze rechtstreeks op uw oren in plaats van rechtstreeks op uw oren, of plaats ze rechtop onder oorhoogte. Vervorming ...

Het is ook vermeldenswaard dat u geen Mac-gebruiker hoeft te zijn om deze luidsprekers te kopen. Ze zijn compatibel met elk audioapparaat met Bluetooth of een 3,5 mm audio-uitgang. Als je niet kunt wachten op de SoundSticks 4 of gewoon geen $ 300 wilt uitgeven aan pc-luidsprekers, kun je de SoundSticks 3 kopen voor $ 200 of minder.

Harman Kardon soundsticks

SoundSticks zijn luidsprekers gemaakt in China door Harman / Kardon Corporation. Ze zijn bedoeld voor gebruik met multimediacomputers en de eerste generatie (SoundSticks 1) was in de eerste plaats bedoeld voor Apple-computers die een USB-verbinding en geschikte stuurprogramma's nodig hadden. SoundSticks II, SoundSticks III en SoundSticks Wireless gebruiken echter een stereo-aansluiting voor audio-invoer. De specificaties van de laatste drie zijn vrijwel identiek, terwijl de draadloze versie gewoon een Bluetooth led-indicator in de subwoofer heeft. Een systeem bestaat meestal uit twee satellieteenheden ...

Harman Kardon SoundSticksII Soundsticks II Computerluidspreker. Productdetails (uiterlijk, label, stekker) kunnen variëren als gevolg van verschillende productiebatches. Kabellengte: 5 voet.

Electronics Expo via Amazon biedt het Harman Kardon SoundSticks III 2.1 bekabelde luidsprekersysteem aan voor $ 99,99. Levering is gratis. Met dank aan communitylid HonestTexture4382 voor het vinden van deze aanbieding.

Computerluidspreker, draadloze audio. Harman Kardon - SoundSticks 4 draadloze bluetooth-luidspreker (muziek afspelen, voor pc). Laatste editie met een gloednieuw design. Krachtig geluid van maximale output. 140w. Met Bluetooth 4.2 kun je de computer aansluiten, de smartphone speelt draadloos muziek af. De LED lampjes in de woofer zorgen voor een geweldig effect.

Harman Kardon Sound Drumstick Collection - Berichten | Facebook

Het driedelige SoundSticks-luidsprekersysteem van Harman Kardon is gemaakt voor Macintosh-computers met USB en levert stereogeluid van hoge kwaliteit voor muziek, films en gamesessies. Het zelfaangedreven systeem van 40 watt omvat twee satellietluidsprekers van 10 watt en een watt 6 inch subwoofer. Het SoundSticks-luidsprekersysteem is ontworpen voor eenvoudige plug-and-play en bevat een AC-adapter om de subwoofer van stroom te voorzien en een aansluiting die wordt aangesloten op de USB-poort van uw Mac-computer. Een blauwe LED-indicator geeft aan dat de subwoofer correct is gevoed.

Bekroonde Harman Kardon SoundSticks Bluetooth-computerluidsprekers.

HARMAN KARDON SOUNDSTICKS 4 SPEAKERS Iconisch ontwerp Buitengewoon geluid Bluetooth Draadloos streamen Subwoofer met rijke bassen Productafmetingen 14,53 x 11,3 x 12,72 inch Artikelgewicht 9,8 lbs Fabrikant Jonge volwassenen.

Het aantal luidsprekers in het luidsprekersysteem van de computer. Voor stereoweergave zijn twee kanalen nodig (rechts en links), terwijl voor surroundgeluid 5 of meer kanalen nodig zijn. Het achtervoegsel ".1" duidt een systeem aan dat een subwoofer bevat voor lage frequenties.

Harman Kardon Soundsticks III - Ninja-luidspreker

Het Harman Kardon Soundsticks III desktop 2.1-luidsprekersysteem heeft positieve recensies gekregen vanwege het ongelooflijk coole en transparante ontwerp, de uitstekende basrespons en het heldere, heldere high-end geluid. Een gebruiker wees er echter op dat omdat de luidsprekers tweeters waren, het een beetje ontbrak in het middenbereik.

Deze veiling is voor één (1) Harman / Kardon "SoundSticks" computerluidsprekersysteem. Deze set bevat de AC-adapter en een USB-kabel. Ze zijn met succes geverifieerd en produceren geluid wanneer ze op een pc zijn aangesloten (pc niet inbegrepen).

Beschrijving van Harman Kardon SoundSticks computerluidsprekers. Het driedelige SoundSticks-luidsprekersysteem van Harman Kardon is gemaakt voor Macintosh-computers met USB en levert stereogeluid van hoge kwaliteit voor muziek, films en gamesessies. Het zelfaangedreven systeem van 40 watt omvat twee satellietluidsprekers van 10 watt en een watt 6 inch subwoofer. Het SoundSticks-luidsprekersysteem is ontworpen voor eenvoudige plug-and-play en bevat een AC-adapter om de subwoofer van stroom te voorzien en een aansluiting die wordt aangesloten op de USB-poort van uw Mac-computer. Een blauwe LED-indicator laat je weten dat de ...

Harman Kardon Aura draadloos stereoluidsprekersysteem (wit) $ 480,00 $ 399,95. Harman Kardon SoundSticks computerluidsprekers. Wees de eerste die een beoordeling schrijft.

Harman Kardon SoundSticks 4 Bluetooth-luidspreker

Luisteraars. KEF. Luidsprekers. Libraton. Luisteraars.

Harman Kardon-luidsprekers hebben een unieke structuur die verschilt van uw standaardluidsprekers. Als alle andere dingen gelijk zijn, brengen ze nog steeds een rijk en redelijk geluid over. De configuratie aan de voorkant is voorzien van een helderwitte LED-fonkeling die uw afleidingsinstallatie tot leven zal brengen.

700 g RMS-vermogen van satellietluidsprekers: 10 W Hoogte van luidsprekers: 25,4 cm Breedte van luidsprekers: 5,1 cm RMS-vermogen van subwoofer: 20 W Grootte van subwooferdriver: 15,2 cm (6") Subwooferhoogte: 25,8 cm Subwoofergewicht: 2,2 kg Subwooferbreedte: 23,2 cm Gewicht: 2,9 kg Merk Harman Kardon Schrijf een productbeoordeling Beoordelingsformulier verbergen.

De Harman Kardon SoundSticks III is een 2.1 kanaals luidsprekersysteem met een transparant design. Dit systeem produceert tot 40 W totaal vermogen en bevat een 6 "subwoofer voor extra basimpact. De meegeleverde satellietluidsprekers hebben instelbare hoeken om de geluidskwaliteit te optimaliseren en kunnen worden aangesloten op de luidsprekeraansluitingen. ingebouwde luidspreker op de subwoofermodule. AA 3.5 mm audio-interface is geïntegreerd in het systeem om een ​​breed scala aan analoge audiobronnen zoals mp3-spelers, computers en spelsystemen aan te sluiten. , 5 mm is inbegrepen op een geïntegreerde kabel voor eenvoudig ...

20 nieuwste Harman Kardon SoundSticks-computers ... - Fixya

Hallo, ik ben hetzelfde probleem al tegengekomen. Ik veegde de 2 satellietluidsprekers af met een antistatische doek en deed hetzelfde voor het stopcontact dat op mijn computer kan worden aangesloten. Zorg er ook voor dat u stof van uw installatie verwijdert. Daarna zou de vervelende buzz moeten verdwijnen, dat is wat er met mij gebeurde.

... Draadloos USB-kanaal voor gebruik met het Stage XPD1-systeem en een Bluetooth-kanaal om draadloos muziek te streamen van ... helder en beknopt materiaal. De luidsprekers kunnen profiteren van het draadloze systeem of de 1/8 "Aux stereo van het systeem ...

Koop computerluidsprekers van Harman Kardon bij Walmart.com. Geld sparen. Leef beter.

Vind de beste deal op Harman Kardon Computer Stereo Speakers - Selecteer een product hieronder of blader door andere bijpassende producten om productrecensies te lezen, prijzen te vergelijken en winkelbeoordelingen.

Harman Kardon SoundSticks III luidsprekercomputer ... | Ei PNG

Luidspreker Versterkte luidsprekers PA-systemen JBL Professional EON600-serie, audiosysteem, elektronica, geluid png. 1000x501px 308,42 KB JBL zwarte draagbare bluetooth-luidspreker, JBL bluetooth-luidspreker draadloze luidspreker, Fnac bluetooth-luidspreker, elektronica, png bluetooth-luidspreker.

Verbind draadloos 2 Harman Kardon Onyx Studio 5 luidsprekers voor een hoge audio-ervaring (extra luidspreker wordt apart verkocht).

Amazon.com Het driedelige SoundSticks-luidsprekersysteem van Harman Kardon is gemaakt voor Macintosh-computers met USB en produceert stereogeluid van hoge kwaliteit voor muziek, films en gamesessies. Het zelfaangedreven systeem van 40 watt omvat twee satellietluidsprekers van 10 watt en een 20 watt 6-inch subwoofer. Het SoundSticks-luidsprekersysteem is ontworpen voor eenvoudige plug-and-play en bevat een AC-adapter om de subwoofer van stroom te voorzien en een aansluiting die wordt aangesloten op de USB-poort van uw Mac-computer.

Naam fabrikant: Harman International Industries, Incorporated. Productnaam: actieve luidspreker. 3C-productmodel: SoundSticks III: 16 VDC 1,5 A (AC-adapter: SSA-60W-12160150 ...

Harman Kardon II soundsticks | computer wereld

Ondanks het uitgekiende ontwerp heeft het systeem een ​​vrij eenvoudige set audio- en verbindingsfuncties. De achterkant van de subwoofer herbergt alleen een stopcontact; een kabel van 1,8 meter die permanent is bevestigd om uw computer aan te sluiten (de kabel eindigt in een stereoministekker); een 3 inch dongle om de twee satellieten met elkaar te verbinden; en een draaiknop om de basweergave aan te passen.

Harman Soundsticks III is een zeer populaire optie in de lagere prijsklasse. Hij staat in de top 3 van best verkochte luidsprekersystemen en heeft tientallen populaire alternatieven in dezelfde prijsklasse, zoals Acoustic Audio AA5171 of Polk Audio Signa S1. Harman Soundsticks III kost $223,44 goedkoper dan het gemiddelde speakersysteem ($373,43).

Harman Kardon SoundSticks, een 3-delig luidsprekersysteem ontworpen voor eenvoudige plug-and-play. SoundSticks is gemaakt voor computers die zijn uitgerust met USB en is compatibel met pc en Mac. - 4 1-inch luidsprekers in elke satelliet - 1 6-inch luidspreker in de subwoofer - Versterkeruitgang 2 x 10W RMS (satelliet) + 20W RMS (subwoofer) - Frequentiebereik: 44Hz-20kHz - USB-interface.

Beste computerluidsprekers Desktopluidsprekers Satellietluidsprekers Multimedialuidsprekers Geluidsluidspreker ...

Harman Multimedia Soundsticks II Luidsprekers Beoordelingen | Computeren...

Harman Multimedia Soundsticks II zijn het soort luidsprekers dat veel commentaar krijgt als mensen je kamer binnenlopen.

De online database met handleidingen bevat 2 handleidingen van Harman Kardon Other, Speaker System SOUNDSTICKS in Portable Document-formaat.

Een overzicht en review van de Harman Kardon Soundsticks - van de iSub 2000 en het originele USB-soundstick-systeem bespreken we wijzigingen aan de Soundsticks II en de twee momenteel beschikbare modellen - de Soundsticks iii en de draadloze soundsticks met Bluetooth-connectiviteit ...

Het nu klassieke uiterlijk van de Harman Kardon SoundStick is alomtegenwoordig bij iMacs, iPods en andere Apple-producten. De nieuwe SoundSticks III biedt zeer kleine veranderingen ten opzichte van het ontwerp en de functionaliteit van de vorige versie. Een witte LED geeft de subwoofer een etherische gloed en de aangesloten luidsprekerkabels zijn zilverkleurig.

"harman kardon luidsprekerstandaards" 3D-modellen om af te drukken - yeggi

zoeksuggesties: harman kardon harman kardon onyx spreker harman kardon harman kardon onyx 4 harman kardon harman kardon onyx logo 3. deel: e-mail facebook twitter google + vk linkedin xing reddit digg.

Onze lijn van de beste computerluidsprekers is een geweldige investering voor iedereen die zijn desktopaudio-ervaring wil verbeteren. Hoewel je aantoonbaar een vergelijkbare ervaring kunt krijgen door een digitale audio-omzetter en een solide hoofdtelefoon te combineren, kan geen van deze de haptische ervaring van een speciale subwoofer evenaren.

Het Harman Kardon SoundSticks II driedelige luidsprekersysteem levert hoogwaardig stereogeluid voor muziek, mp3's, films en game-ervaringen.SoundSticks II moedigt consumenten aan om buiten de wereld van gewone luidsprekers te stappen en biedt geluid in een originele en unieke verpakking. Het systeem, omschreven als curvy, strak en sexy, voorziet de consument van luid en helder geluid. SoundSticks II maakt gebruik van een nieuwe computer-geoptimaliseerde multiband parametrische EQ en Harman's unieke "capacitive touch" bedieningsknoppen op de rechter satelliet geven directe toegang tot volumeregeling.

Amazon Com Harman Kardon Soundsticks Iii 2 1-kanaals multimedialuidsprekersysteem met subwoofer Computers Harman Kardon multimedialuidsprekers Computerluidsprekers.

Показано 48 записей