Alles over computers en technologie

Hoeveel kost een computerluidspreker?

De beste computerluidsprekers voor 2021 | PCMag | Hoe? 'Of' Wat?

Ze zijn duurder en nemen meer ruimte in beslag als alles is opgesteld, maar het voordeel is veel krachtiger en helderder geluid. Er zijn een paar uitzonderingen, in de vorm van actieve studiomonitoren. Hier vervaagt het onderscheid tussen boekenplankluidspreker en computerluidspreker.

Hoe we de beste computerluidsprekers testen. Op dezelfde manier waarop we alle audioproducten testen, beoordelen onze recensenten verschillende factoren, waaronder audio, batterijduur, ontwerp en waarde. We vergelijken elk model ook met vergelijkbare modellen op het gebied van functies, prijs en configuratie. Computerluidsprekers worden in de loop van een week gedurende 2 uur per keer getest. Tijdens dit proces analyseren we de Bluetooth-prestaties, het gebruiksgemak en vooral de geluidskwaliteit. Critici luisteren naar veel vooraf bepaalde tracks in verschillende muziekgenres: klassiek, EDM, hiphop, jazz, rock en R&B. Films, podcasts en video's...

De beste computerluidsprekers zijn misschien niet zo alomtegenwoordig als ze ooit waren, vaak vervangen door de beste gaming-koptelefoons, maar er is nog steeds een plaats voor hen in pc-gaming. Begrijp me niet verkeerd, we houden van goede koptelefoons, maar het kan een heel andere game-ervaring zijn om twee tweeters te hebben die je laten exploderen met geluid vanuit alle hoeken en een subwoofer die je doet trillen.

De meeste pc-luidsprekers worden rechtstreeks op de achterkant van uw computer aangesloten, maar er zijn veel verschillende verbindingstypen en sommige luidsprekers ondersteunen ook draadloze connectiviteit. Controleer voor aankoop wat uw geluidskaart ondersteunt. De combinatie van een bekabelde verbinding voor je computer en een Bluetooth verbinding voor je telefoon of laptop kan erg handig zijn.

Beste computerluidsprekers [2021] | De coolste gadgets

Zoals veel consumentenelektronica, zal de manier waarop u ze het vaakst gebruikt, een rol spelen bij het type functies dat u prioriteit geeft in een computerluidsprekersysteem. Er zijn echter enkele essentiële kenmerken die nog moeten worden aangepakt. Dus probeerden we hiermee te beginnen en vervolgens de toeters en bellen eruit te filteren als dat nodig was.

De meeste luidsprekers zijn eenvoudig te koppelen met uw computer of elk ander apparaat dat Bluetooth ondersteunt. Maar er zijn ook speakers die meer doen dan dat. Met de Logitech G560 sluit je bijvoorbeeld 4 apparaten tegelijk aan en luister je naadloos naar muziek. Pauzeer gewoon de muziek op apparaat 1 en speel de muziek af op apparaat 2, 3 of 4.

Luidsprekervoetafdruk Controleer hoeveel ruimte je hebt in je werkruimte of gameruimte. Soundbars zijn geweldig voor kleine opstellingen, maar als je wat meer ruimte hebt, kun je luidsprekers overwegen. in paren voor dat meer meeslepende linker- en rechtersysteem, of zelfs een veer voor een 2.1 audiosysteem met een 4,5 inch subwoofer. Stroombron De computerluidsprekers kunnen worden gevoed door batterijen, stopcontacten of een USB-aansluiting.

De selectie van computers en Bluetooth-luidsprekers die hier wordt vermeld, is slechts een druppel op een gloeiende plaat vergeleken met ...

Top 10 computerluidsprekers onder $ 100 2021 Review

Computergebruikers over de hele wereld zijn op zoek naar goede luidsprekers voor een redelijke prijs waarmee ze films kunnen kijken, naar muziek kunnen luisteren en games kunnen spelen. Wat betreft gamers, ze hebben al veel geld uitgegeven om hun gaming-pc's te bouwen en kunnen het zich daarom niet veroorloven om te veel uit te geven aan luidsprekers.

Voor dagelijks computergebruik zullen de meesten van ons baat hebben bij een gemiddelde set computerluidsprekers, maar als u uw computer voor andere doeleinden dan kantoor of werk gebruikt, wilt u misschien een veel betere set zijn om van uw afspeellijsten of films te genieten. comfort. Misschien ben je op zoek naar een paar goede gaming-speakers, of iets met een krachtige subwoofer.

Deze Bluetooth-computerluidsprekers zijn gemaakt om te feesten. Je kunt hem koppelen met meer dan 100 JBL Connect Plus-compatibele luidsprekers om het geluid van je computer exponentieel te versterken. Als alleen deze het lukt, kun je 20 uur afspeeltijd krijgen van de oplaadbare lithium-ionbatterij van 7.500 mAh.

Watt is de hoeveelheid versterking die beschikbaar is voor de luidsprekers. Waarom hebben we computerluidsprekers nodig? Externe speakers worden aangesloten op een computer of ander apparaat om het geluid te versterken (harder te maken), meer bas toe te voegen met een subwoofer of surround sound te creëren.

De 9 beste computerspeakers van 2021

Hoe sluit ik de luidsprekers aan op de computer? Het aansluiten van luidsprekers op uw computer is vrij eenvoudig. Als de luidsprekers van uw computer bedraad zijn, sluit u ze gewoon aan op de audiopoorten van uw computer. Ze bevinden zich meestal op de achterkant, waar het moederbord / de geluidskaart zich bevindt.

De beste computerluidsprekers kunnen moeilijk te kiezen zijn bij het bladeren door alle modellen die op de markt verkrijgbaar zijn. Voor degenen onder ons die verslaafd zijn aan muziek, niets beters dan te investeren in een goed paar luidsprekers zodat onze muziek, films, tv-shows en andere audio met de beste ervaring kunnen worden beluisterd. .

Als jij dit bent, dan heb je waarschijnlijk een aantal geweldige externe luidsprekers nodig. Je wilt ook geen fortuin uitgeven aan een Harmon Kardon 5.1-surroundsysteem, dus hebben we een aantal van de beste computerluidsprekers verzameld voor minder dan honderd dollar.

Hier zijn verschillende geweldige desktopcomputerluidsprekers die u het meeste waar voor uw geld geven. Tegenwoordig zijn ingebouwde luidsprekers gebruikelijk in laptops en computermonitoren. Maar wat de prijs van een laptop of monitor ook is, een interne speaker klinkt zelden goed. Een set desktopluidsprekers heeft de voorkeur omdat ze niet worden beperkt door de ruimtebeperkingen van een laptop of monitor. Door deze extra ruimte kunnen ze versterkingscomponenten opnemen, die cruciaal zijn voor het produceren van geluid van hoge kwaliteit.

Wat zijn computerluidsprekers en hun typen - pc-luidsprekers

Met twee luidsprekers klopt het geluid van muziek heel natuurlijk, omdat onze oren meer gewend zijn om gelijktijdig naar geluid van beide kanten te luisteren. Er zijn vier tot zeven speakers (plus een subwoofer) in surroundsystemen, wat een nog realistischere ervaring oplevert.

Hoe kunnen we allerlei soorten luidsprekers op onze computers aansluiten? De manier waarop we een externe speaker aansluiten op een computer hangt af van het type speaker. Bluetooth-luidsprekers zijn draadloos verbonden via Bluetooth; USB-luidsprekers worden aangesloten via USB-kabels en typische luidsprekers hebben een soort interface (intern of extern) nodig om verbinding te maken.

De typische kosten van een surround sound-computerluidsprekersysteem bedragen ongeveer $ 50. Er zijn er die meer kosten, maar het belangrijkste verschil zit in het vermogen en het aantal surroundkanalen.

dus ik vraag me af waarom niet een 5 of 6 "autoluidsprekerset kopen en een manier vinden om ze aan te sluiten. iets zegt me dat het niet zo eenvoudig is of iedereen zou het al hebben gedaan. kan iemand in detail uitleggen, maar niet te ingewikkeld, hoe ze werken anders en als het kan, wat moet ik dan doen?

Top 10 beste Logitech-computerluidsprekers - Review en gids voor 2021

Geluidskwaliteit, soundstage en meer worden geleverd door de beste computerluidsprekers, wat een enorm verschil maakt voor uw computerervaring. Als je een serieuze computergamer bent, of gewoon naar liedjes en films op je computer kijkt, dan heb je dringend een geweldige computerluidsprekeropstelling nodig.

De meeste computerluidsprekers die iets kunnen afspelen dat u muziek zou noemen en dat het luid genoeg kan maken om in de buurt van de computer te worden beluisterd, zijn actieve luidsprekers. Deze bevatten hun eigen versterker en je moet ze aansluiten op een stopcontact. De typen luidsprekers die bij een stereosysteem worden gebruikt, hebben nog meer vermogen nodig. Laagfrequent geluid, dat meestal ontbreekt in computerluidsprekers, vereist veel lucht om te worden verplaatst, wat meer vermogen kost, en alle transducers zijn over het algemeen groter vanwege de beschikbare ruimte waarvoor ze zijn ontworpen.

Computerluidsprekers werken op desktops en laptops. Hiermee kunt u de geluidskwaliteit verbeteren die verder gaat dan wat in de computer is ingebouwd. Er zijn verschillende systemen beschikbaar, zodat u kunt kiezen wat voor u werkt. Hoe maken externe modellen verbinding met de computer?

Meer informatie over computerluidsprekers. Bellen computerluidsprekers je? Bizrate heeft degene die u zoekt online. Bekijk de prijzen en specificaties van computerspeakers van topmerken als Bose, Creative en Eton. Lees beoordelingen en beperk uw keuzes op prijsklasse, merk, handelaar, enz.

De definitie van sprekers gedefinieerd en uitgelegd in duidelijke taal.

Het geluid dat door de luidsprekers wordt geproduceerd, wordt bepaald door frequentie en amplitude. De frequentie bepaalt hoe hoog of laag de toonhoogte is. De stem van een sopraanzanger produceert bijvoorbeeld hoogfrequente geluidsgolven, terwijl een basgitaar of kickdrum geluiden in het lage frequentiebereik genereert.

Als uw luidspreker goed werkt wanneer deze is aangesloten op een andere laptop of pc, is de kans groot dat het probleem bij uw pc ligt. Om dit te testen, ga je naar de communicatie-instellingen van je computer. Blijkbaar is er een functie voor laag volume aanwezig in Windows 10, 8 en 7 die uw luidsprekervolume onder bepaalde omstandigheden tot honderd procent kan verminderen.

Wat dacht je van een set Logitech-speakers? Als je een grote gamefan bent, investeer dan in een aantal van hun speciale gaming-luidsprekers voor gameplay op een hoger niveau. Of je nu de voorkeur geeft aan een first-person shooter of misschien een racegame, 3D-surroundgeluid brengt ongeëvenaard realisme in elk gerommel en toerental van een motor - en jij

Deze wikiHow leert je hoe je defecte computerluidsprekers op Windows- en Mac-computers kunt diagnosticeren en repareren. Hoewel de luidsprekers zelf een grote mate van technische kennis vereisen om op te lossen, komen de meeste luidsprekerproblemen voort uit gemakkelijk te repareren hardware- of softwareproblemen.

Beste koopgids voor computerluidsprekers 2016 - PC4U

Het hebben van meer luidsprekers staat niet altijd gelijk aan betere kwaliteit. Hoewel surround-geluid goed kan zijn, vereist het wel een optimale plaatsing en afstand van de luidsprekers. Afhankelijk van de kamer kan een subwoofer en een 2.1-kwaliteit links en rechts een betere optie zijn dan surround sound, en het is veel gemakkelijker en eenvoudiger in te stellen.

Computerluidsprekers van het kaliber dat voor dit project wordt gebruikt, zijn generieke drivers die sowieso door de oorspronkelijke fabrikant in generieke plastic behuizingen zijn geplaatst. Hoewel de meeste van uw opmerkingen geldig zijn, is het twijfelachtig of de fabrikant zoveel aandacht heeft besteed aan details. Faseproblemen moeten minimaal zijn ...

U kunt bijvoorbeeld proberen meer over computers te leren en een interessante link over spaghetti koken te zien, door een paar minuten te besteden aan het lezen van deze pagina. Dan lees je een pagina over de beste pot om te gebruiken, wat leidt tot een lezing over gezond eten. Twee uur later realiseer je je dat je je oorspronkelijke doel nooit hebt bereikt.

Dit artikel over het gebruik van computerluidsprekers met een tv laat u precies zien hoe u pc-luidsprekers aansluit op uw flatscreen of een andere tv. En na de tutorial vindt u een shortlist van pc-luidsprekers die volgens ons het beste geluid en de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Google Home Mini(s) gebruiken als speakers voor een pc? : Google huis

Een Pixel 2, ongeveer 6 Google Home Mini en veel Hue Lights. Ik probeer alle leuke dingen te leren die ik kan doen, maar soms is het overweldigend. Het eerste en meest fundamentele waar ik mee wil beginnen, is geluid, denk ik. Ik weet dat je Google kunt vertellen om muziek af te spelen, en je kunt Google zelfs vertellen om overal in mijn huis muziek af te spelen op alle Mini's.

Hallo, ik moest alles opnieuw laden op mijn computer in een lokale winkel. Nu werkt alles behalve mijn luidsprekers, of zelfs een koptelefoon op de frontaansluiting. Ik heb ervoor gezorgd dat alles goed is aangesloten, is ingeschakeld en dat alle volumes op het hoogst mogelijke niveau zijn ingesteld. Al mijn piloten (SB Live) zeggen dat ze in orde zijn en werken. Help me alsjeblieft.

Ik wil weten of er software is die kan detecteren hoeveel stroom mijn systeem gebruikt, omdat ik benieuwd ben naar het stroomverbruik.

Hoewel het vrij eenvoudig is om gewoon een koptelefoon op je laptop aan te sluiten, of zelfs muziek en video's af te spelen via ingebouwde luidsprekers, valt niet te ontkennen dat een beter geluid mogelijk is met slechts een paar eenvoudige upgrades. Deze zeven tips vergen geen enorme investering en je hoeft geen geld uit te geven aan ...

Mijn microfoon werkt niet in Teams | Hulp nodig?

De testoproepfunctie is momenteel niet beschikbaar voor teams op internet. Problemen oplossen voor Windows. Als je nog steeds problemen hebt met je microfoon, zijn hier enkele andere oplossingen die je kunt proberen: Controleer je app-machtigingen. Mogelijk moet u een van uw privacyinstellingen wijzigen.

Een van de meest voorkomende fouten in het Engels voor Russisch sprekenden is het verwarren of weglaten van voorzetsels. Dit is vaak moeilijk omdat Engelse en Russische uitdrukkingen vaak voorzetselgroepen hebben die hetzelfde lijken, maar in feite verschillend zijn. Hier is een lijst met voorzetsels die vaak verward worden

Hoe werken de luidsprekers? Stap voor stap uitleg + geanimeerd diagram. Wat betekent de luidsprekerimpedantie? (Luidspreker Ohm-classificaties uitgelegd). Waarom is een luidsprekerbehuizing nodig? Wat is de frequentierespons en gevoeligheid van de luidspreker? Wat zijn coaxiale luidsprekers?

Het was duur en de rapportages duurden lang. Toen bedacht een ingenieur hoe hij machines veel van het werk kon laten doen. Herman Hollerith vond een tabulator uit die automatisch de door het volkstellingsbureau verzamelde informatie zou optellen. De Computing Tabulating Recording Corporation (die later ...

Koopgids voor luidsprekers | Soorten luidsprekers | Abt

Energiebeheer vertelt je hoeveel vermogen de speakers zonder schade aankunnen. Als een luidspreker "maximaal 100 watt" heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken als u kiest voor een versterker van 200 watt per kanaal. Grote kans dat je nooit zoveel kracht in de speakers zult stoppen.

Maintenant, si vous achetez un ensemble d'enceintes avec un gros subwoofer, et que vous les emmenez chez vous avec un ensemble de fichiers audio de 128 kbps, vous pourriez être contrarié par la confusion des sons graves, même sur ce gros sous-marin duur. De reden is dat de superlage en superhoge frequenties als eerste te lijden hebben van digitale muziekcompressie, die ongeveer hetzelfde werkt als de afvalpers in Star Wars: Episode IV.

Logitech Z313-computerluidsprekers zijn betaalbaar en bieden behoorlijke prestaties voor de prijs. Hun speciale subwoofer heeft een behoorlijke kracht, terwijl de 25 watt RMS-satellieten behoorlijke midden- en hoge frequenties pompen, hoewel sommigen hebben beschreven dat de hoge tonen een beetje EQ nodig hebben vanwege hun nogal vlakke respons.

Een computer (of desktop) speakerset is meestal niet zo duur of zo groot als een boekenplank speakerset; in feite kun je een behoorlijk goed paar computerluidsprekers kopen voor minder dan $ 100. Het paar is in staat om een ​​breder geluidsbeeld te creëren met een veel beter stereogeluid dan de ingebouwde

Beste pc-luidsprekers onder de 50 en 100 maart 2021 - Top 5 beoordelingen

Wat het meest indruk op ons maakte, was het compacte ontwerp van deze luidspreker.

Top 10 computerluidsprekers met 2 luidsprekers van augustus 2021. 112 miljoen consumenten hebben dit jaar geholpen. Best Picks gerelateerd adviesbulletin.

Deze speakers zijn het beste te gebruiken voor het luisteren naar muziek op een laag volume of het kijken van bijvoorbeeld YouTube-video's. Als vervanging voor de ingebouwde luidsprekers van uw monitor zijn de Z313's perfect, vooral vanwege hun betaalbaarheid. Als je geïnteresseerd bent in geluid van hoge kwaliteit of gewoon muziek wilt streamen, moet je:

Carr zegt dat het vertrouwen op computers betekent dat ons talent vervaagt omdat we het niet meer gebruiken. Neil En hij gaat nog een stap verder en zegt dat we enkele van de dingen die ons menselijk maken, verliezen, zoals empathie, het vermogen om ons voor te stellen en te begrijpen wat andere mensen zouden kunnen voelen. Rob Dus, ben je het eens met deze schrijver, Neil?

Hoe computerluidsprekers aan te sluiten | Kleine bedrijven - Chrono.com

Computerluidsprekers bieden audiofunctionaliteit voor uw computer, zodat u tijdens presentaties naar geluiden van toepassingen en media kunt luisteren of een publiek van geluid kunt voorzien. Op de meeste computers is standaard een geluidskaart geïnstalleerd, inclusief audio-aansluitingen voor microfoons en luidsprekers. Zodra u de geluidskaartaansluitingen op uw computer hebt gevonden, kunt u de luidsprekers van uw computer op de juiste aansluiting aansluiten en het volume op het gewenste niveau instellen.

Vraag: Hoeveel voor het afdrukken van logo's op het product? A: $ 0,04 / kleur / spot wordt toegevoegd. Vraag: Hoe zit het met de productietijd en verzendingsmanieren? A: 20-25 dagen zijn nodig na bevestiging van het monster en de aanbetaling, verzending door de lucht (van deur tot deur) of over zee (FOB Shenzhen of HK). Vraag: Hoe zijn uw betalingsvoorwaarden?

Actieve computerluidsprekers zijn geweldig om naar muziek te luisteren, films te kijken of te gamen op je computer. De beste kunnen een kleine tot middelgrote kamer efficiënt vullen met stereogeluid. Alles wat je nodig hebt in een computerluidspreker. Welke muziek je ook leuk vindt, het CR5-XBT-paar kan het luid en duidelijk afspelen zonder vervorming.

De dag dat je besluit de beste desktopluidsprekers te kopen, moet je nadenken over welke ingangen je nodig hebt en hoeveel je er nodig hebt. Meestal kopen mensen systemen met een ingang voor een apparaat. Maar als u van plan bent uw audiosysteem met verschillende gadgets tegelijk te bedienen (van de best klinkende laptop ...

Beste computerluidsprekers van 2021 | Hoe we hebben getest

De Logitech Z407 computerluidsprekers bouwen voort op de jarenlange ervaring van het bedrijf met het bouwen van computerrandapparatuur en leveren een veelzijdig, hoogwaardig paar luidsprekers dat de bank niet kapot maakt. Misschien wel het beste aan deze luidsprekers is hun geluidskwaliteit voor de prijs, met relatief heldere hoge tonen met een

Hoe snel is de NASA-computer? Tien quadriljoen berekeningen per seconde, of 10 petaflops, blijven de koperen ring van supercomputing. Hoeveel RAM gebruikt NASA? Het systeem heeft 64 GB geheugen per front-end en 25 petabyte (PB) RAID-schijfcapaciteit.

Beste computerluidsprekers: maak muziek, videochats en meer duidelijker. Dit zijn de beste computerspeakers om je muziek te knallen, in te zoomen of media te streamen. Als u op zoek bent naar een nieuwe audio-oplossing voor uw computer, zijn hier enkele geweldige opties.

Pc-luidsprekers worden steeds luider omdat ze geluid van bioscoopkwaliteit kunnen leveren. Als je een klein budget hebt, kun je een goedkoop paar luidsprekers (slechts twee luidsprekers) gebruiken. Hoogstwaarschijnlijk, als je het geluid van het blikje ervaart, zal bijna elke computerluidspreker beter klinken, vooral als dit betekent dat je ze naar voren kunt kijken in plaats van naar achteren.

Показано 56 записей