Alles over computers en technologie

Hoeveel watt voor computerluidsprekers

Hoeveel vermogen hebben mijn stereoluidsprekers echt nodig?

Het gaat dus echt om de volume-instelling, niet om het vermogen van de versterker. Als u uw systeem nooit op een niveau zet waarbij het volume oncomfortabel is, zal uw versterker nooit meer dan 10 of 20 watt leveren. Zo sluit je veilig een 1000 watt versterker aan op een kleine 2 inch speaker.

Een paar weken geleden was ik tijdens een bezoek aan een audiofiele vriend met een aantal zeer efficiënte Zu SuperFly-luidsprekers aan het luisteren naar zijn 2 x 5 watt Almarro A205A-versterker. Hij speelde een heleboel bas-zware reggae-dubplaten, en het geluid was echt spectaculair. De volumecapaciteit was gezond, maar zijn kamer was vrij klein, misschien 12 bij 16 ...

Desktopcomputers hebben meer stroom nodig en werken tussen de 70 en 250 watt. Dit stroomverbruik geldt alleen voor de toren en niet voor de monitor, die 20 tot 60 watt extra verbruikt. Het energiebereik is breed op desktopcomputers omdat er een groot aantal modellen bestaat. Stel dat een gaming-desktop-pc met een groot scherm en een robuust hardwaresysteem de maximale hoeveelheid stroom verbruikt, terwijl een kleinere, eenvoudigere desktop-pc die voornamelijk tekstverwerkingssoftware gebruikt, het einde zal gebruiken.

In dit geval is de nominale output 0,316V RMS, wat te laag is om de luidsprekers rechtstreeks aan te sturen en vereist een versterker of actieve luidsprekers die het vermogen (Wattage) bepalen. Als we uitgaan van een hoofdtelefoon van 16 ohm, levert deze 0,0062W of 6mW RMS.

Beste computerluidsprekers in 2021 | Laptop oplader

Computerluidsprekers worden in de loop van een week gedurende 2 uur per keer getest. Tijdens dit proces analyseren we de Bluetooth-prestaties, het gebruiksgemak en vooral de geluidskwaliteit. Critici luisteren naar veel vooraf bepaalde tracks in verschillende muziekgenres: klassiek, EDM, hiphop, jazz, rock en R&B. Films, podcasts en videogames worden ook overwogen.

Hoeveel watt per uur verbruikt een computer? Het stroomverbruik van een computer varieert naargelang het een desktop of een laptop is: Een desktopcomputer verbruikt gemiddeld 200 W/uur wanneer hij in gebruik is (speakers en printer inbegrepen). Een computer die acht uur per dag werkt, verbruikt bijna 600 ...

De satellietspeakers kunnen in alle richtingen worden gekanteld, waardoor je de vrijheid hebt om het geluid te sturen. De subwoofer is naar beneden gekanteld, waardoor ongewenste trillingen in de kamer worden verminderd voor een helderdere, scherpere bas. Hoogwaardige audiokabels, een energiezuinig ontwerp en gemakkelijk toegankelijke aanraakbedieningen zijn nog maar een paar redenen om ...

Hoe dragen mensen Howtolinks bij aan het oplossen van "Hoeveel watt voor de computer"? Er zal een sectie voor gebruikersbijdragen zijn om advies van mensen te krijgen, maar momenteel ontvangen we naast het delen van experts ook input van anderen via e-mail.

Hoeveel watt elektriciteit levert een Harmon Kardon-computer...

Deze kleine actieve luidsprekers zijn ontworpen voor een computer, maar we hebben ze op onze tv aangesloten sinds het geluid uitging. varieert van één watt bij normaal volume tot drie watt bij zeer hoog volume.

De beste computerluidsprekers zijn misschien niet zo alomtegenwoordig als ze ooit waren, vaak vervangen door de beste gaming-koptelefoons, maar er is nog steeds een plaats voor hen in pc-gaming. Begrijp me niet verkeerd, we houden van een goede headset, maar het kan een heel andere game-ervaring zijn als twee tweeters je opblazen met ruis.

Dit betekent dat er een versterker in de luidspreker zelf is ingebouwd om het ontvangen signaal op te vangen en de luidsprekers voldoende te voeden om het te reproduceren. Dit is erg handig, want hierdoor heb je geen aparte versterker nodig om je speakers aan te sturen; je sluit ze gewoon aan op je computer en ze werken.

De meest efficiënte luidspreker zou een technologie kunnen gebruiken die hem een ​​hoger volume geeft door de hoeveelheid ...

Watt-luidspreker - HP-ondersteuningsgemeenschap - 5748094

Ik had een idee en sloot luidsprekers aan die op een desktop (Dell) computer in huis staan. Ze zijn waarschijnlijk ongeveer 5 watt, afhankelijk van hun grootte. Hoewel het geluid wat scherper en helderder was, was het niet luider.

De volgende koopgids geeft u een compleet idee van hoe u de beste computerluidsprekers onder de $ 100 kunt bemachtigen. Als je een klein budget hebt, zal deze koopgids ervoor zorgen dat je het beste product krijgt dat je nodig hebt. Er zijn veel verschillende factoren die het luidsprekersysteem aantrekkelijk kunnen maken, en ze worden allemaal besproken in de onderstaande gids.

Hoeveel watt heb je nodig? Om een ​​omvormer van DonRowe.com te selecteren die voldoende wattage heeft voor uw toepassing, voegt u de watt toe voor de items die u mogelijk tegelijkertijd wilt gebruiken. Gebruik het totale wattage, plus 20%, als het minimaal vereiste wattage.

Ingebouwde computerluidsprekers zijn niet de beste, dus externe computerluidsprekers zijn de beste keuze voor hoge kwaliteit.

Een pc bouwen - Hoeveel watt verbruikt mijn pc? | TechSpot-forums

Gebruik de Kill-A-Watt om een ​​echte meting te krijgen. Als je dat nummer eenmaal hebt, kijk dan online in de recensieartikelen om te zien of iemand het wattage heeft beoordeeld dat vereist is voor die specifieke kaart. Ik ben het ermee eens dat je een voeding nodig hebt die minstens 20% meer stroom heeft dan je computer verbruikt.

Als het gaat om computerluidsprekers, zijn ze te goed en te snel geëvolueerd, zodat de luidsprekers die het niet konden bijbenen worden gevonden en dit betekent ook altijd dat je, tenzij je een van de beste kunt krijgen, eeuwen achterloopt. Het is ook waar dat het heel moeilijk kan zijn om de beste computerluidsprekers onder de $ 100 te krijgen, omdat er zoveel computerluidsprekers zijn.

Kan iemand helpen 12 volt te vinden ??? w vereist in de gegeven verzadiging? Ik had 220 volt 1000w nodig om mijn app uit te voeren. Ik ben van plan een zonnepaneel te installeren om volledig aan mijn behoeften te voldoen. het gaat om een ​​zonnepaneel, een 12 volt batterij en een omvormer, hoeveel watt 12 volt paneel heb ik nodig om 220 volt 1000w stroom te hebben om mijn applicatie te laten draaien.

Desktopcomputers kunnen sterk variëren, maar een typische computer met een gemiddelde belasting verbruikt ongeveer 65 tot 250 watt. Voeg voor een pc met een high-end videokaart 150-300 watt extra toe bij het renderen van afbeeldingen.

10 beste computerluidsprekers onder $ 50 - Muziekrecensie

De luidsprekers waarin ze zijn geplaatst, spelen een belangrijke rol bij de helderheid van de projectie van geluidsgolven, vooral met betrekking tot lage frequenties. De meeste kiezen voor gedragen en reflecterende ontwerpen die maatregelen hebben genomen om inferieure reacties aan te pakken. Voor de meeste alledaagse computers zijn de meeste "goedkope" producten nodig.

gamecomputers hebben de neiging om veel meer te gebruiken, mijn computer gebruikt bijvoorbeeld ongeveer 700-800 watt bij het spelen van games om mijn processor, koeling en twee grafische kaarten van stroom te voorzien, maar hij zal dat niet altijd verbruiken. maximaal gebruik. zoals ik al zei, het hangt af van wat je doet, alleen omdat je kracht ...

Het verschil is dat om een ​​dieper en zuiverder basgeluid te produceren, je meer watt en betere luidsprekers nodig hebt, omdat het produceren van lage frequenties meer vermogen / watt vereist dan midden- en hoge frequenties. Het is niet verstandig om te verwachten dat de meeste kamers vol geluid geven; de meeste locaties hier in het VK doen dat niet, je kunt het volume nog steeds lager zetten als je een 300 watt versterker en 15 "+ 2x10" kasten gebruikt, maar in de meeste gevallen kun je gewoon niet komen opdagen zonder je 10 "/12" luidsprekers bonzen en je versterker loopt leeg.

Bereken hoeveel watt er in een uur wordt verbruikt. Als u een lamp van 60 W hebt, verbruikt deze voor elk uur dat de lamp brandt 60 W stroom. Deel het aantal watt door 1000 om het aantal watt om te rekenen naar kilowatt. 60W gedeeld door 1000 geeft 0,06kW. Vermenigvuldig het aantal kilowatt met het aantal uren dat het apparaat is gebruikt.

Hoe luidsprekers en versterkers te matchen | Hoofdschakelaar

Dus als je 100 watt van je versterker nodig hebt bij 8 ohm, pomp deze dan in een 8 ohm-luidspreker die 200 watt continu vermogen aankan. Dit zou je veel hoofdruimte moeten geven wanneer de impedantie daalt, waardoor die dynamische stroompieken ontstaan, en een beetje meer ruimte om die kleverige, pindakaas-vibes te verspreiden.

Elk van de hoofdluidsprekers is een eenheid van 3 watt, die verrassend stevig is voor een klein computersysteem.

Philips DC390 wekkerradio met dubbel dockingstation met afstandsbediening: totaal uitgangsvermogen van 10 watt RMS (uit bovenstaande producthoogtepunten).

Ik heb ooit het stroomverbruik van mijn hele audiosysteem destijds gemeten met een vermogensmeter op het stopcontact. Het systeem bestond uit een 50W + 50W klasse D versterker die 87db 6ohm luidsprekers aanstuurde en een SVS PB-1000 300W subwoofer. Ik speelde basmuziek die zo zwaar was dat ik me er ongemakkelijk bij voelde.

Beste computerluidsprekers van 2021 | PLATEN EN DRADEN

Dat gezegd hebbende, veel computerluidsprekers hebben extra functies omdat ze niet alleen geschikt zijn om te gamen. Sommige modellen, vooral die met 5.1 surround sound, zijn geweldig voor het kijken van films of tv-series. Degenen met een breed frequentiebereik zijn geweldig om naar muziek te luisteren.

THD (Total Harmonic Distortion) is de hoeveelheid vervorming die wordt gecreëerd door het signaal te versterken. Watt is de hoeveelheid versterking die beschikbaar is voor de luidsprekers. Waarom hebben we computerluidsprekers nodig? Externe speakers worden aangesloten op een computer of ander apparaat om meer versterking aan het geluid te geven...

En hij levert 500 watt continu vermogen, en deze speaker kan onder bepaalde omstandigheden pieken op 1000 watt. Hiermee sluit je deze speaker eenvoudig aan op zes audiobronnen zoals computer, muziekspeler, tv, etc. De compacte, stapelbare stijl van deze luidspreker past perfect in uw home-entertainmentsysteem.

Dit artikel over het gebruik van computerluidsprekers met een tv laat u precies zien hoe u pc-luidsprekers aansluit op uw flatscreen of een andere tv. En na de tutorial vindt u een shortlist van pc-luidsprekers die volgens ons het beste geluid en de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Amazon.com: bluetooth-computerluidsprekers

Meer koopkeuzes $ 65,00 (29 gebruikte en nieuwe aanbiedingen). Paar hifi-desktopluidsprekers voor boekenplanken - 300 watt aangedreven Bluetooth-geactiveerde actieve passieve boekenplankluidsprekers - studiomonitor Computer desktop stereoluidsprekersysteem met AUX/RCA/USB-Pyle PBKSP22. 4,2 van de 5 sterren 675.

Het vertelt me ​​hoeveel watt mijn computer gebruikt, het heeft een over-the-air update, dus het varieert met wat ik aan het doen ben. Ik weet dat er tegenwoordig veel mensen zijn die de stroomvoorziening van computers overschatten ... dus ik heb net een foto gemaakt en wil dat mensen raden hoeveel watt mijn pc op dit moment gebruikt, terwijl ik deze nieuwe thread typ.

Quote Beantwoorden Onderwerp: Hoeveel watt voor de V1000 Geplaatst: 31 okt. 2015 om 09:47 uur. Hallo jongens, die veel berichten in deze sectie hebben gelezen, heb ik een paar berichten opgemerkt waarin staat dat ik sommige stuurprogramma's niet meer dan 800 watt in deze doos moet geven en aangezien de oorspronkelijke bestuurder een 800 watt-stuurprogramma was, neem ik aan dat als je v18 1000 gebruikt, ik niet zou moeten uitrusten het met meer dan 800 watt rms?

U kunt deze 100 watt computerluidsprekers aansluiten op uw computers, tablets of telefoons om het geluid te laten knallen en te genieten van rustgevende muziek. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren om u te helpen kiezen op basis van uw voorkeur.

Beste mini bluetooth-speakers in 2021 | Draagbaarheid ontmoet geluidskwaliteit!

Mini bluetooth-speakers. Hoeveel watt is goed voor de speakers? Het vermogen van een luidspreker is de maat voor het elektrisch vermogen van de versterker naar de luidspreker. Bovendien is een versterker verantwoordelijk voor het verwerken van geluid, terwijl de output wordt gemeten in watt. Aan de andere kant heeft elke luidspreker een indicatie van het maximale aantal watt dat hij op een bepaald moment kan bevatten. Bovendien wordt deze informatie verstrekt door de fabrikant. Wat nog belangrijker is, is dat de fabrikant twee vermogenscijfers geeft, het nominale vermogen en het piekvermogen.

105dB SPL & 50W RMS: Bomaker is geüpgraded naar 50W RMS, wat 5 keer krachtiger is dan de meeste 2x5w mini-soundbars of 2,4 watt pc-luidsprekers; 105 dB SPL voor diepe bas, heldere zang en geluid van cd-kwaliteit.

Stel u bijvoorbeeld voor dat u een 42-inch plasma-tv heeft en deze 20 uur per maand aan laat staan. Houd er ook rekening mee dat uw tarief het landelijke gemiddelde is van 12 cent per kilowattuur. Om de kosten te berekenen, moet u de watt omzetten in kilowattuur en dat vervolgens vermenigvuldigen met het tarief.

1. Sluit uw luidsprekers en hoofdtelefoon elk aan op uw computer. 2. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Volume Mixer onderaan

Beste 5.1-computerluidsprekers [januari 2021] - SpeakersMag

De beste pc-luidsprekers zijn een must voor elke computerconfiguratie. Of je nu thuis een computerbureau hebt of wilt genieten van muziek, films of games op je computer, 5.1-luidsprekers kunnen je audio-ervaring veranderen. Deze speakers hebben een kristalhelder geluid en zijn tegelijkertijd geschikt voor je laptop

desktopcomputers hebben nu meer dan één aansluiting voor luidsprekers. probeer muziek te spelen en speel welk gat werkt. als er 5.1 of surround sound op het bureau staat, is de lichtgroene aansluiting hoogstwaarschijnlijk geen stereo-uitgang maar een onversterkt signaal. Dus als je een koptelefoon aansluit, stuurt de interne versterker de koptelefoon aan, maar wil dat de computer de luidsprekers aanstuurt.

4. Watt (P) is het product van spanning (V) en stroomsterkte/stroom (I). Dus als deze is aangesloten op de GPIO van de RPi, weet je dat V = 3,3V (ervan uitgaande dat je hem niet hebt aangesloten op de 5V-pin). Ervan uitgaande dat de LED een maximale veilige bedrijfsstroomsterkte heeft van I = 0,02A, kunt u zien dat de weerstandswaarde ten minste P = V * I = 3,3 * 0,02 = 0,066 W moet zijn.

Open Taakbeheer en selecteer vervolgens het tabblad Prestaties om het aantal kernen en logische processors in uw pc te zien.

Hoeveel kosten computerluidsprekers? - KostenHelper

Goedkope computerluidsprekers zijn handig voor het versterken van algemene computergeluiden of het luisteren naar online radiostations, maar bieden weinig verbetering in audioprestaties ten opzichte van de generieke luidsprekers die bij de meeste computers worden geleverd. De Logitech LS11-luidsprekers zijn een voorbeeld van een standaard 2.0-computerluidspreker die beschikbaar is voor minder dan $ 20.

Niet weten hoeveel watt een airconditioner van 5.000 BTU gebruikt, is eigenlijk vrij normaal. Als het gaat om het verlagen van de luchttemperatuur, hoeft u alleen maar te weten dat het 5.000 BTU's heeft en de juiste maat heeft voor uw kamer / ruimte.

Deze gids voor consumenten en studenten legt alles uit over volt, ampère en watt en hoe deze van toepassing zijn op huishoudelijke apparaten en circuits. De vergelijkingen zijn eigenlijk vrij eenvoudig en u zult enkele voorbeelden vinden van hoe u ze op huishoudelijke apparaten kunt toepassen.

Wij hebben het voortouw genomen in het ontwerpen en leveren van hoogwaardige luidsprekers voor multimedia computersystemen. Ons eersteklas multimedialuidsprekersysteem levert meerkanaals geluid dat je lijkt te omringen. Het is speciaal ontworpen om op de computer te luisteren, perfect voor muziek, games...

Computerluidsprekers gebruiken met de televisie

De laatste tijd staat dit voor de meeste tv-kopers hoog op de klachtenlijst. Het punt is dat, aangezien fabrikanten meer nadruk leggen op de compactheid / slankheid van de tv en de functies die dit mogelijk maken, de luidspreker uiteindelijk een bijzaak wordt in het algehele ontwerp. In wezen is er geen manier om een ​​grote luidspreker in het slanke ontwerp van de huidige tv-modellen te passen, en hoe kleiner de luidspreker, hoe lager de geluidskwaliteit.

Wat de reden voor uw luidsprekerstoring ook is, als u een gewone IT-professional bent, weet u hoe dagen verlopen ...

Maintenant, si vous achetez un ensemble d'enceintes avec un gros subwoofer, et que vous les emmenez chez vous avec un ensemble de fichiers audio de 128 kbps, vous pourriez être contrarié par la confusion des sons graves, même sur ce gros sous-marin duur. De reden is dat de superlage en superhoge frequenties als eerste te lijden hebben van digitale muziekcompressie, die ongeveer hetzelfde werkt als de afvalpers in Star Wars: Episode IV.

Ik ben een computer aan het bouwen die allemaal in de behuizing zelf is geïntegreerd en wilde een paar kleine luidsprekers aan de behuizing zelf toevoegen die op de audio-uitgang zijn aangesloten. Ik heb een paar kleine goedkope luidsprekers van 0,5 W en 1 W en enkele grotere voor flatscreen-tv's. Voordat ik een geluidskaart met een versterkte poort had, waren de connectoren destijds zwart, groen, rood en geel.

Computerluidsprekers | Laptopluidsprekers - Kmart

Van computermicrofoons en draadloze toetsenborden tot privacyschermen en laptop-koelventilatoren, verbeter uw computerervaring met een ...

1. Er is meer signaal nodig van de versterker naar de microfoon als het omgevingsvolume van andere geluiden het directe signaal van de luidspreker van de versterker naar de microfoon overschrijdt. Als er te veel bas of drums bloeden, wordt de gitaar ook versterkt door de gitaar in het geluidssysteem te brengen. Naarmate het omgevingsgeluid toeneemt, hetzij door:

De computerluidspreker is ook bekend als de multimedialuidspreker die extern wordt gebruikt en een interne versterker met laag vermogen heeft. De meeste luidsprekers die bij de computer worden geleverd, hebben geen goede geluidskwaliteit, maar die met een betere geluidskwaliteit hebben egalisatiefuncties zoals lage en hoge tonen die de kwaliteit tot op zekere hoogte ondersteunen.

Een soundbar is een luidsprekersysteem dat meestal wordt geleverd in een dunne rechthoekige of langwerpige behuizing. Soundbars zijn een voordelige en handige oplossing om te genieten van een rijkere en betere geluidskwaliteit in vergelijking met het gebruik van de ingebouwde luidsprekers van een computermonitor of televisie. Moet ik een soundbar kopen of...

Dus hoeveel watt maken mijn luidsprekers? | Audiowetenschappelijke recensie ...

Het probleem is dat ik niet weet hoeveel watt de luidsprekers zijn. We hebben het over 2 speakers met elk: 1.woofer: Philips AD8061 / W8 2.tweeter: Philips AD0161 / T8 3.médium: MEROT 5030S, 8 ohm, 20 W.

ELEGIANT LED-computerluidspreker, Bluetooth-pc-luidsprekers met volumeregeling, USB-voeding, 3,5 mm-stekker, zwart.

Meestal rijst de vraag welk budget er nodig is om een ​​nieuwe set computerluidsprekers aan te schaffen. Nu heeft de nieuwste technologie opmerkelijke vooruitgang en ontwikkeling geboekt. U kunt een kwaliteitsproduct hebben met meer functies en kwaliteiten zonder afbreuk te doen aan de normen.

Een desktopcomputer verbruikt tussen de 60 en 250 watt, afhankelijk van of hij inactief is of niet. Een laptop verbruikt 15 tot 45 watt. Een 22-inch LCD-monitor gebruikt gemiddeld 25 watt, terwijl een oudere 17-inch CRT-monitor ongeveer 80 watt zou verbruiken.

Top 10 computerluidsprekers van 2021 - Gids voor beste recensies

De beste reviewsgids analyseert en vergelijkt alle computerspeakers van 2021. Je kunt eenvoudig de top 10 beste computerspeakers voor jou vergelijken en kiezen.

Luidsprekervermogen wordt gedefinieerd als RMS, de hoeveelheid die de versterker per kanaal zal uitzenden. Wil je weten hoeveel speakervermogen ik nodig heb? Hier is het antwoord 25 watt betekent 25 watt per kanaal en dat is pure kracht.

Een computer schakelende voeding is niets ingewikkelder dan de ingangsspanning (van uw muur als wisselspanning) te nemen en deze om te zetten naar verschillende lagere gelijkspanningen voor computerhardware. U zei dat veel mensen ervan uitgaan dat de P3 KAW werkt, maar u zou verwachten dat wij aannemen dat de P3 KAW niet werkt op basis van uw mond-tot-mondreclame zonder gegevens te verstrekken om uw claim te staven.

Je hebt gelijk als je zegt "sommige versterkers werken met verschillende ohm-luidsprekers. Een bepaalde versterker kan een andere watt-waarde aansturen, afhankelijk van de luidspreker-ohm." Een specifiek antwoord kan niet gegeven worden op basis van een hypothese. Het ontwerp van de versterkers bepaalt hoeveel watt hij bij 4 ohm kan leveren.

Hoeveel watt voor een pc

Ontdek hoe ver je kunt gaan met 450 W voor een moderne gaming-pc (vanaf 2017). HEDT-onderdelen hebben natuurlijk meer nodig, maar 450W geeft ons ...

Is er meer watt nodig voor het aansturen van luidsprekers met een LAGERE impedantie? Hoe wordt er rekening gehouden met watt? In mijn echte scenario zijn mijn boekenplankluidsprekers 8 ohm. Mijn ontvanger/versterker heeft een vermogen van 85w PER kanaal, gelijkmatig verdeeld over 5 kanalen en 1 LFE/subwoofer kanaal voor een totaal van 4XX watt.

De luidsprekers zijn voor specifieke doeleinden anders geconstrueerd. Deze verschillen zijn vooral te vinden bij de Wharfedale-luidsprekers in het grootste winkelcentrum voor geluidsapparatuur van het land, Wharfedale Nigeria - Irukka-muziekcentrum. Zoals titan-luidsprekers, delta-luidsprekers, impact-luidsprekers, EVP, Typhon-luidsprekers, line array-luidsprekers en focusluidsprekers die:

$ 5.000 + Audio Docking Stations Automotive luidsprekers Boekenplank luidsprekers Center Channel luidsprekers Computer luidsprekers Vloer luidsprekers Plafond luidsprekers Inbouw luidsprekers Marine luidsprekers Gemonteerde luidsprekers Outdoor luidsprekers Draagbare luidsprekers Douche luidsprekers Subwoofers Luidsprekers Spraakgestuurde luidsprekers Alle aanbiedingen BOGO Sale Wekelijkse aankondiging zonder draadloze technologie Bluetooth USB oplaadbaar Draadloos Geen bekabelde verbindingspoorten Oplaadbare batterij Gebruik buitenshuis USB waterdicht Waterbestendig spraakbesturing.

Hoe bepaal ik het aantal watt van mijn voeding? - Super gebruiker

Wat is de makkelijkste manier om te zien hoeveel watt mijn voeding heeft? Kan ik dit zien door naar iets op mijn computer te kijken of moet ik mijn pc openen en kijken en waar op de voeding moet ik kijken?

Показано 69 записей