Alles over computers en technologie

Kleur van de stekker van de computerluidspreker

Standaard kleurcodes voor computergeluidskaartaansluitingen en ...

Bijna alle geluidskaarten gebruiken standaard kleurcodes voor de input/output connector jacks. Op veel boards is de microfoonconnector roze, de lijnuitgang of hoofdtelefoon limoengroen en de stereolijningang lichtblauw. Op nieuwe geluidskaarten zijn mogelijk extra aansluitingen aanwezig voor surround-achter- en middentonenluidsprekers. Er is een algemeen aanvaarde kleurstandaard voor de ingangs- en uitgangsaansluitingen van een computergeluidskaart, maar de kleuren van de connectoren kunnen van merk tot merk verschillen. Als je denkt dat je een niet-standaard kaart hebt, controleer dan de handleiding van je geluidskaart of de website van de fabrikant voordat je aansluitingen maakt.

De gele aansluiting draagt ​​composiet video, dat is Y (luminantie) plus synchronisatie als een basisbandsignaal, en twee kleurkanalen die daaraan zijn toegevoegd door een hulpdraaggolf te moduleren. De rode, blauwe en groene aansluitingen dragen drie afzonderlijke basisbandvideosignalen, die rood, groen en blauw kunnen zijn, of RY, Y en BY. De ...

Het is meestal groen voor de voorluidsprekers als dat is waar je om vraagt. Maar niet alle generalisaties zijn waar, en niet alle fabrikanten gebruiken dezelfde kleurcode. Sommige hebben misschien helemaal geen kleurcode. Sommige gebruiken misschien niet eens mini-jacks voor uitvoer. Sommige hebben misschien zelfs professionele connectoren in plaats van de connectoren die normaal gesproken worden gebruikt bij audio-installaties voor thuis. De meeste laptops hebben ook geen specifieke kleur. Uw vraag is dus onbeantwoord.

Welke aansluiting is voor de speakers? Stap 4: Aan de achterkant van de computertoren bevinden zich een aantal kleine, ronde, kleurgecodeerde sockets. Degene waar u uw luidsprekers op aansluit, is meestal groen. Het kan ook worden gemarkeerd met een hoofdtelefoonsymbool of worden aangeduid met "Audio Out". Druk de stekker stevig in dit stopcontact om een ​​goede verbinding te krijgen.

Wat zijn de audio-aansluitingen? | Tom's hardwareforum

Wanneer ik verbinding maak met een computer, vraagt ​​deze Realtek 3-pins audiomanager me welke voor, achter en in het midden is.

De luidsprekerkabels zijn voorzien van een speciaal type stekker die in de luidsprekeraansluiting past. Veel computerfabrikanten plaatsen de luidsprekeraansluiting op unieke plaatsen. Sommige plaatsen de luidsprekeraansluitingen aan de voorkant van de computer, andere plaatsen ze aan de achterkant, laptops plaatsen de luidsprekeraansluitingen meestal aan de zijkant.

Computerluidsprekers bieden audiofunctionaliteit voor uw computer, zodat u tijdens presentaties naar geluiden van toepassingen en media kunt luisteren of een publiek van geluid kunt voorzien. Op de meeste computers is standaard een geluidskaart geïnstalleerd, inclusief audio-aansluitingen voor microfoons en luidsprekers.

Koop computerluidsprekers online bij Amazon.ae. Kies uit een breed scala aan Bluetooth-luidsprekers en pc-luidsprekers in de VAE voor de beste prijs. Snelle, gratis verzending, gratis retourneren en onder rembours beschikbaar voor in aanmerking komende aankopen.

De beste computerluidsprekers voor 2021 | PCMag

Hier vervaagt het onderscheid tussen boekenplankluidspreker en computerluidspreker. Kortom, sommige actieve luidsprekers zijn ontworpen voor high-end audiofiel gebruik, zoals thuisstudio-mastering. Ze hebben geen versterker nodig, maar klinken over het algemeen beter en zijn duurder dan luidsprekers die zijn ontworpen voor gebruik met een computer.

Meer kleuren. Mini 3,5 mm computer volumeregeling headset / luidspreker audioschakelaar met microfoon.

In deze behuizing is ook de koptelefoonaansluiting aangebracht. Let op, de hoofdtelefoonaansluiting waarmee consumenten kunnen genieten van audio ...

Deze computerluidsprekeraansluitingen worden geleverd met een tweerichtingsaudiofilter en volledige wooferformaten zoals 8 inch. U kunt deze computerluidsprekeraansluiting op uw computers, tablets of telefoons aansluiten om het geluid te laten knallen en te genieten van rustgevende muziek. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren om u te helpen

7. Sanyun SW102 computerluidsprekers - MusicCritic

Een van de interessantere ontwerpkeuzes van deze computerluidsprekers is de onderverlichte standaard waarop ze zitten. Hoewel men kan aannemen dat ze alleen esthetisch zijn, zorgt het optillen van de luidspreker van de grond voor een aanzienlijk betere basresonantie. Voordelen: + 3,5 mm USB-jack-stijl + USB-kabel is 43 inch en Aux-in-kabel is 59 inch.

Blader door onze selectie computerluidsprekers: u vindt de beste unieke of gepersonaliseerde stukken uit onze boutique-stereo's en home-audiosystemen.

Computerluidsprekers | Online verkrijgbaar tegen onklopbare prijzen op takealot.com, de belangrijkste online winkel van Zuid-Afrika. Snelle en betrouwbare levering tot aan de deur. Veel manieren om te betalen. Veilig online winkelen voor computers en tablets.

1 * 6W USB Power Laptop Ear Jack。Opmerking:。Houd rekening met een klein verschil in afmetingen als gevolg van verschillende handmatige metingen.Vanwege het verschil tussen verschillende monitoren, geeft de afbeelding mogelijk niet de werkelijke kleur van het artikel weer. We garanderen dat de stijl hetzelfde is als op de foto's. ??

Hoe computerluidsprekers aansluiten?

Op de meeste draagbare luidsprekers is de luidspreker van het rechterkanaal de "hoofd" luidspreker met de volumeknop, en er komen vaak twee of meer draden uit de achterkant. Een van deze draden moet worden aangesloten op de linkerluidspreker en een andere moet een ministekker van 3,5 mm hebben die wordt aangesloten op de audio-uitgang van uw computer. Als uw luidsprekers een stroombron nodig hebben om het geluid te versterken, moet er ook een netsnoer zijn. Dit snoer moet worden aangesloten op een stopcontact of een stopcontact met overspanningsbeveiliging.

Computerluidsprekers, USB-aangedreven kleine pc-luidsprekers, kleurrijke RGB-verlichting met schakelknop, laptop-soundbar-luidspreker met surround-geluid voor desktoplaptop.

Sluit luidsprekers of koptelefoons aan op een 3,5 mm mini-jack. Op de meeste draagbare luidsprekers is de luidspreker van het rechterkanaal de "hoofd" luidspreker met de volumeknop, en er komen vaak twee of meer draden uit de achterkant. Een van deze draden moet worden aangesloten op de linkerluidspreker en een andere moet een 3,5 ...

Beoordeel de 2 mm jackkanaalluidsprekers Zilver Usb Zwart 3.5 GENERIC GC-MM-LUIDSPREKER. Bestellingen verlaten ons magazijn binnen 48 uur na ontvangst van uw betaling via Paypal. Producten die zonder RMA-nummer worden geretourneerd, worden in rekening gebracht voor herbevoorrading van $ 15 of worden op kosten van de klant teruggestuurd naar de klant.

USB 3,5 mm stereo jack voeding bedrade computerluidsprekers voor ...

25 jul 2017 - Vind veel nieuwe en gebruikte opties en krijg de beste deals voor 3,5 mm stereo jack bedrade USB-laptopluidsprekers voor laptop-pc tegen de beste prijzen online op eBay! Gratis verzending voor veel producten!

Bedrade audio Dockingstations Boekenplankluidsprekers Computerluidsprekers In-ear hoofdtelefoons & hoofdtelefoons Vloerluidsprekers Stereosystemen voor thuis Plafondluidsprekers Gemonteerde luidsprekers Luidsprekers voor buiten Draagbare luidsprekers Subwoofers Luidsprekers Spraakgestuurde luidsprekers Amazon Audioengine AXESS Beatstone beFree Sound Bose Boy Digitale innovaties Focal JBL Jensen JLab Kanto Klips Logitech LyxPro Marshall Monolith Monoprice PSB Pyle Razer Samsung Sangean SoLIS Sonos Sony Valcom Alle aanbiedingen.

Computerluidsprekers hebben een lange weg afgelegd van een set van twee kleine, no-nonsense luidsprekers. Ze kunnen zo complex zijn als een opstelling met meerdere luidsprekers met een subwoofer. Uitgebreide configuraties zijn ideaal voor diegenen die hun computer gebruiken als hun primaire vorm van tv-programma's of films kijken om de ervaring van tv-kijken na te bootsen.

Goede luidsprekers zijn essentieel voor elke audioliefhebber, maar het kopen van een goede set luidsprekers is nog maar het begin. Om het best mogelijke geluid te krijgen, moet u tijd besteden om ervoor te zorgen dat de luidsprekers correct zijn geïnstalleerd en geconfigureerd. Of u nu een thuisbioscoop, desktop of nieuwe luidsprekers in uw auto installeert, een goede installatie is de sleutel tot geweldig geluid.

250 ideeën voor computers en elektronische luidsprekers in 2021 | computer ...

HP OfficeJet Pro 8035e draadloze All-in-One kleurenprinter (Coral) met tot 12 maanden Instant Ink met HP + (1L0H8A) | Nietjes. De HP OfficeJet Pro 8035e levert verhoogde productiviteit met hoge snelheden en gepersonaliseerde mobiele snelkoppelingen. Het bevat het optionele HP + Intelligent Printing System dat zichzelf up-to-date, veilig en klaar om te printen vanaf vrijwel elke locatie en altijd houdt.

Oordeel: deze luidspreker is perfect voor iedereen die op zoek is naar een draagbare RGB-kleurenluidspreker met solide bas en hifi-geluid. De prijs is niets minder dan een koopje en je kunt hem zowel binnen als buiten gebruiken. Bovendien biedt hij een comfortabele verbinding via Bluetooth 3.0-technologie.

Er zijn ook computeraudiosystemen beschikbaar om u een volledig scala aan geluiden te bieden. Koop een computerluidsprekerset met subwoofer, zodat je de hoge en lage tonen gelijkmatig en duidelijk kunt horen. Deze systemen zijn een perfecte aanvulling op uw gaming-pc. U kunt de voetstappen van de vijand horen als ze dichterbij komen, genieten van de in-game muziekscore en een volledig meeslepende ervaring hebben.

Als je het echter leuk vindt om dingen op te fleuren, zijn kleuren zoals rood, blauw, geel, groen, roze en oranje ...

Computerluidsprekers werken niet? Hoe het gebrek aan geluid op te lossen?

Als uw luidsprekers niet werken, kunt u dit als volgt oplossen en weer geluid op uw computer krijgen. U hebt uw pc gestart of uit de slaapstand gehaald. Maar om de een of andere reden is er geen geluid. Je wordt niet begroet door de Windows-bel wanneer je inlogt, of misschien is er geen geluid bij je video's.

Wat is een computerluidspreker? Luidsprekers zijn een van de meest voorkomende uitvoerapparaten die bij computersystemen worden gebruikt. Sommige luidsprekers zijn ontworpen om specifiek met computers te werken, terwijl andere kunnen worden aangesloten op elk type audiosysteem. Ongeacht hun ontwerp, het doel van luidsprekers is om audio-uitvoer te produceren die door de luisteraar kan worden gehoord.

Specificaties: Volledig functionele computerluidsprekers Spioncamera geïntegreerd in Bass Box WiFi-zender Kan worden aangesloten op uw WiFi-router Kleurenvideo Upgrade met hoge resolutie Beschikbaar Ingebouwde video-opslag Beschikbaar Blaas uw favoriete muziek af terwijl u een van uw meest waardevolle bezittingen beschermt.

1,6 watt USB-computerluidspreker. 2. Geïntegreerde versterker met PMPO-vermogen van 6 W. 3. Met power control, power-LED, volumeregeling en hoofdtelefoonaansluiting. 4. Goede geluidskwaliteit, draagbaar. 5. Magnetisch afgeschermd en heeft geen invloed op de CRT-monitor.

Kleuren van de draden van de logitech-luidsprekers vragen en antwoorden ... - Fixya

... de luidspreker moet overeenkomen met de luidspreker waarmee uw computer is geleverd. anders bevat logitech een verbazingwekkende kleine adapter die geschikt is voor computers

Logitech-computerluidsprekers leveren een rijk geluid voor muziek, films, games en meer op je pc of Mac.

Computerluidsprekers of multimedialuidsprekers zijn luidsprekers die worden verkocht voor gebruik met computers, hoewel ze over het algemeen ook geschikt zijn voor andere audiotoepassingen, bijvoorbeeld voor een mp3-speler. De meeste van deze luidsprekers hebben een interne versterker en hebben daarom een ​​stroombron nodig, die kan worden gevoed via het lichtnet, vaak via een AC-adapter, batterijen of een USB-poort. De signaalingangsconnector is vaak een 3,5 mm-aansluiting (meestal limoengroen volgens de PC 99-standaard); Soms worden RCA-connectoren gebruikt en een USB-poort kan zowel signaal als stroom leveren (vereist extra circuits en kan alleen worden gebruikt met een ...

Afbeelding 6: Adapters als u het luidsprekersysteem op uw dvd-speler thuis wilt aansluiten. U moet de kabels die overeenkomen met de kleuren aansluiten op de aansluitingen op de volumeregelaar. Het is duidelijk. Hoe dan ook, als u zich veiliger voelt om te weten welke kabel welke is, geven we hieronder de betekenis van elke kleur.

Gebruik luidsprekers en koptelefoon tegelijkertijd in Windows 10

Het is interessant om zowel een hoofdtelefoon als luidsprekers aan te sluiten op de enkele enkele aansluiting op de laptop (zonder ...

Kenmerken: 1. 6 watt USB-computerluidspreker 2. Geïntegreerde versterker met 6W PMPO power3. Met power control, power LED, volume control en koptelefoonaansluiting 4. Goede geluidskwaliteit, draagbaar 5. Magnetisch afgeschermd en heeft geen invloed op de CRT6-monitor. Stroomvoorziening via USB-poort 7.

Surround sound kan uw multimedia-ervaring aanzienlijk verbeteren, of u nu naar muziek luistert, computerspelletjes speelt of films kijkt. De meeste computers hebben een ingebouwde meerkanaals audio-uitgang zonder gespecialiseerde apparatuur, dus als je twee onafhankelijke luidsprekersystemen hebt, kun je ze combineren tot één ...

Een hoofdtelefoon-/luidsprekeraansluiting of lijnuitgang werkt. Net als een microfoonaansluiting wordt een line-in-aansluiting gebruikt om audio op te nemen - u zou een apparaat aansluiten dat een geluidssignaal naar uw computer stuurt, en niet andersom. Als je ooit zoiets met je computer hebt gedaan (in Windows, zei je), dan ofwel

Gecombineerde hoofdtelefoonaansluiting detecteert geen microfoon - Windows 10 helpforums

Dus ik heb een laptop met slechts één koptelefoonaansluiting, en het heeft het kleine symbool met zowel een headset als een microfoon. Ik heb een V-Moda Boom Pro microfoon gekocht. De microfoon is ingebouwd in de kabel en de eindkap die in de aansluiting gaat, heeft vier "delen", zoals het hoort. Koptelefoons werken geweldig, vanaf het moment dat ik ze inplugde kwam het geluid naar mijn koptelefoon, maar de computer gebruikt nog steeds de ingebouwde microfoon in plaats van

(Sluit stabiele voeding aan om beter geluid te krijgen. Heldere RGB-verlichting PC-luidspreker levert prachtige regenboogkleurencyclus RGB-hemel: bij het luisteren naar muziek om een ​​zeer meeslepende verlichtingservaring te creëren bij het spelen van games om de spelatmosfeer te verbeteren. Maak je leven kleurrijk en leuk.

Connectiviteit: 3,5 mm audio-aansluiting, USB-aansluiting. Extra kenmerken: 2 inch satelliet piloot unit, 65 dB scheiding.

Fantech 2.0 Bass Luid Stereo Computerluidspreker USB-aangedreven 3,5 mm LED-ingangsverlichting Luidspreker voor pc, desktop

kan ik luidsprekers aansluiten op een koptelefoonaansluiting? - Extern materiaal

Ik heb zojuist mijn computerluidsprekers op mijn tv aangesloten, geen probleem. Op mijn Vizio kan ik naar het audiomenu gaan en de tv-luidsprekers uitschakelen, misschien wil je dat doen. Trouwens, welk model televisie is het?

2.1 Computerluidsprekers 3D-surroundgeluid Stereoluidspreker Subwoofer Bas. Gloednieuw. € 33,10.

Ik probeer de CD4051BCN-chip te gebruiken om enkele computerluidsprekeruitgangen te kanaliseren. deze chips beheren analoge spanningen van +/- 5V. Wat is de max / min spanning van de audiolijn die uit de desktop-pc komt? Ik heb alleen de audiolijn nodig zonder enige versterking.

Handige bedieningselementen - toegang tot stroom, volume en hoofdtelefoonaansluiting met behulp van de bedrade bedieningskast.

7 soorten computerluidsprekers (met afbeeldingen)

Bedankt voor het lezen en we zijn aan het einde van deze handleiding gekomen. Ik hoop dat dit je heeft geholpen om computerluidsprekers beter te begrijpen, en als je iets te delen hebt met deze gids, kun je hieronder reageren. Veel geluk en geluk. Moge de cyberforce bij je zijn.

Laptop Luidsprekers Stereo Luidsprekers Draadloze Luidsprekers Laptops Draagbare Luidsprekers Boekenplank Luidsprekers Luidspreker Versterker Audio Geluid Pc Computer. Originele iKANOO USB Power Laptop Computer Laptop PC Audio Speaker Stereo Versterker Soundbar Hoofdtelefoonaansluiting met standaard.

Functies bepalen de sfeer met deze van kleur veranderende computerluidsprekers. Bluetooth-connectiviteit biedt draadloze streamingopties, terwijl de geïntegreerde hoofdtelefoonaansluiting het gemakkelijk maakt om privé naar muziek te luisteren. heeft 1 nodig ... Staat: Gloednieuw.

De meeste van deze luidsprekers hebben een interne versterker en hebben daarom een ​​stroombron nodig, die kan worden gevoed via het lichtnet, vaak via een AC-adapter, batterijen of een USB-poort (die niet meer dan 2 , 5 W DC, 500 mA kan leveren bij 5 V) ... De signaalingangsconnector is vaak een 3,5 mm-jack (meestal limoengroen volgens PC 99-standaard); Soms worden RCA-connectoren gebruikt en een USB-poort kan ...

PriceGrabber - Microfoon luidsprekeraansluiting

Britz Computer 2ch Stereo Soundbar Luidspreker Ba ... Soundbar-stijl multimedialuidspreker Eenvoudig aan / uit te bedienen en volumeregeling ...

LP Soundbar RGB-computerspelluidsprekers met dynamische verlichting Krachtige bas-stereoluidspreker USB 3,5 mm optische soundbar 20W-subwoofer voor pc-tv-mobiele telefoons.

Computerluidsprekers. Televisie en thuisbioscoop.

Met een trendy stijl maakt de USB-aangedreven stereo computerluidspreker uw bureau comfortabel. De zwarte bovenkant is zo glanzend als een spiegel. Het uitroepteken in het midden van de bovenkant knipperde met de muziek mee. Het sprankelende en doorschijnende uiterlijk maakt de luidsprekerbehuizing aantrekkelijk, dus

Wat steek je in de blauwe ingang? : Wat is dit ding

De meeste computers bestempelen de uitgang gewoon als "koptelefoon", omdat de meeste mensen daar op aansluiten. Hoofdtelefoons zijn echter beschikbaar in alle niveaus van ingebouwde versterking, afhankelijk van het beoogde gebruik. Sommige zijn ontworpen om een ​​lijnniveau te versterken, terwijl andere helemaal geen stroom krijgen en afhankelijk zijn van een signaal op luidsprekerniveau.

Dus ik heb net een nieuwe laptop gekocht en probeer mijn Razer-headset aan te sluiten. Mijn hoofdtelefoon is een enkele plug die wordt geleverd met een splitter voor het geval ik een 2 ...

De installatie is eenvoudig, steek de stekker in een beschikbaar stopcontact en sluit de luidsprekers aan op een beschikbare 3,5 mm audio-aansluiting op uw laptop of pc.

Registreer de microfoon van de computerluidspreker om e-mailmeldingen en updates in je eBay-feed te ontvangen. +

3,5 mm USB-aangedreven 6W stereoluidspreker - zwart

Het wordt geleverd met een USB A-aansluiting voor stroom, u kunt deze USB-aansluiting aansluiten op elke USB-poort op het Raspberry Pi-bord (natuurlijk de USB A-type loop), en de standaard 3 audio-aansluiting, 5 mm kan eenvoudig in de audio worden gestoken vat ook op Raspberry Pi Board. Pas de volumeknop aan en geniet van het geluid uit de stereoluidspreker.

U kunt draadloos verbinding maken via Bluetooth of fysiek met een 3,5 mm audio-aansluiting of RCA-kabel om te horen

De beste computerluidsprekers zijn misschien niet zo alomtegenwoordig als ze ooit waren, vaak vervangen door de beste gaming-koptelefoons, maar er is nog steeds een plaats voor hen in pc-gaming. Begrijp me niet verkeerd, we houden van een goede headset, maar het kan een heel andere game-ervaring zijn als twee tweeters je opblazen met ruis.

Fabrikanten van computerluidsprekerkabels in China - Selecteer hoogwaardige 2021 computerluidsprekerkabelproducten tegen de beste prijs van gecertificeerde Chinese luidsprekerfabrikanten, leveranciers van Bluetooth-luidsprekers, van groothandels en fabrieken op Made-in-China.com.

Geluidsopname | Koop Sound Jacks en vergelijk prijzen op Allinshopy

Productbeschrijving Tangle Free Design Sluit uw iPod of iPhone aan op uw autoradio, stereo, draagbare luidsprekers, geluidskaart of elk ander apparaat met een 3,5 mm aux-poort. Ongelooflijk duurzaam We hebben deze kabel meer dan 10.000 keer gebogen en geen schade of verandering in prestaties gevonden.

tre SADA Full Range 3D Stereo Subwoofer 2.1 Kleine PC Draagbare Luidspreker Bas Muziek DJ USB Computer Luidsprekers voor Laptop Telefoon TV Kleur zwart.

Beauty & Fashion Craft Kits Deeg & Modelleren Eten & Drinken Makers Schilderen, Tekenen & Kleuren E-Learning Aardrijkskunde Letters & Cijfers Wetenschap & Ruimte Kinderen Technologie Robotica LEGO & Bouwspeelgoed Rollenspel Karaoke Speelgoed & Muziekinstrumenten.

Hoewel de meeste computers een standaard 3,5 mm-aansluiting hebben om deze luidsprekers aan te sluiten, wilt u ze misschien op andere apparaten aansluiten. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken met uw gameconsole, tv of dvd. Zorg er dus voor dat het ingangen heeft zoals 3,5 mm en RCA.

hoe verander ik mijn microfoonaansluiting (lijningang) in een luidsprekeraansluiting ...

Selecteer het gewenste apparaat en dat is alles, nu kan ik hetzelfde afspelen op mijn luidsprekers en koptelefoons tegelijk zonder dat ik de aansluitingen hoef te verwisselen om ertussen te schakelen. Ik zet gewoon een van de twee uit als ik alleen de andere gebruik. Oh ... een ander ding dat ik deed was klikken op "Geavanceerde apparaatinstellingen" (bovenaan ...

Показано 69 записей