Alles over computers en technologie

Monitorluidsprekers versus computerluidsprekers

Hoe belangrijk is het voor thuisopnames om studiomonitors te gebruiken in vergelijking met ...

Voor mij klonken ze hol in plaats van plat, en zouden ze waarschijnlijk geweldig zijn voor bepaalde muziekgenres, maar niet het type dat ik graag mix. Rokit KRK. Ik wist dat het onwaarschijnlijk was dat ik ze zou kopen, maar aangezien ze minder dan $ 200 per stuk kosten, was het de moeite waard om ze te vergelijken met de monitoren die $ 300 tot $ 350 per stuk kosten.

Ik bezat ze zelf in een lang vergeten leven en hoewel ze geweldig klinken om te mixen en te DJ'en, kan ik ze mijn hele leven niet voorstellen als goede luidsprekers om op te spelen. Ik moest het toch afwijzen vanwege ruimtebeperkingen. Ik heb aan beide kanten van mijn bureau te weinig ruimte, dus ze moeten op het bureau aan weerszijden van mijn 34-inch ultrabrede monitor worden geplaatst en daar zijn deze Rokit 8's gewoon te groot voor.

Ik zou licht mixen op deze luidsprekers, maar dat zou niet hun primaire gebruik zijn. Zouden ze door de EQ van de Mackies meer op "gewone computerluidsprekers" lijken (luidsprekers die niet de botte eerlijkheid van monitoren hebben)? Als dat zo is, zou ik ze waarschijnlijk hebben, omdat ze het beste van twee werelden zouden zijn.

Boekenplankluidsprekers: de beste prijs-kwaliteitsverhouding, maar je hebt een luidsprekerversterker of -ontvanger nodig. Studiomonitors: deze zijn normaal gesproken zeer gedetailleerd in hun geluid, normaal gevoed, dus je hebt geen versterker of ontvanger nodig. Externe computerluidsprekers: NEE.

Luidsprekers versus geïntegreerde monitorluidsprekers | Tom's hardwareforum

De ingebouwde monitorspeakers zijn bijna altijd van slechte kwaliteit, en zelfs de "goede" zuigen. Ik zou niet weigeren een monitor te kopen omdat hij er een had, je kunt er gewoon het geluid niet op aansluiten of het geluid uitschakelen als het HDMI-geluid is, maar ik zou het niet als het hoofdgeluid gebruiken, zelfs niet voor

Monitoren versus luidsprekers. Ik ben sterk met mijn videokennis, maar jong met mijn audio-ervaring. Ik ben bezig met het opzetten van een basis 2.1-audio-installatie die ik zowel voor entertainment (luisteren naar muziek en films kijken) als voor videobewerking met Final Cut Studio zal gebruiken. Daarnaast zal ik minimale hoeveelheden zelfopname / audiobewerking doen. Aangezien deze luidsprekers of monitoren zowel voor "prosumer"- als voor amusementsdoeleinden zullen worden gebruikt, vind ik het moeilijk om luidsprekers boven luidsprekers te kiezen. monitoren. Ik vraag niet zo veel wat een goed paar zou zijn of waarmee ik zou moeten gaan, maar ik vraag me wel af wat fysiek ...

De overgrote meerderheid van de computerluidsprekers, evenals alle Bluetooth-luidsprekers en draadloze luidsprekers, zijn aangedreven of "actief". Dit betekent dat er een versterker in de luidspreker zelf is ingebouwd om het ontvangen signaal op te vangen en de luidsprekers voldoende te voeden om het te reproduceren. Het is erg handig, omdat het

Nou, je hebt het korte antwoord, het is tijd om in te gaan op de gedetailleerde vergelijking van studiomonitors versus luidsprekers. Hier is de 10-puntsanalyse die u helpt het verschil te zien tussen studiomonitors en normale luidsprekers.

Monitoren versus hifi-luidsprekers: deel 1

"Kan ik mijn hifi-luidsprekers gebruiken als proximity-monitoren? Het is een vraag die vaak wordt gesteld bij Sound On Sound, maar het is moeilijk te beantwoorden, tenzij je het type persoon bent dat tevreden is met het "het hangt ervan af"-antwoord. Om iets specifieker te zijn (maar niet zozeer), het hangt af van het type materiaal dat je opneemt, je ambities ervoor, specifieke hifi-luidsprekers die je ...

Ik ben onlangs mijn eigen studio begonnen en vroeg me af of ik gewoon computerluidsprekers moest gebruiken in plaats van monitoren om de kosten laag te houden, maar kreeg uiteindelijk een paar KRKRP5's en ben erg blij dat ik het heb gedaan ..... Hoewel het zeker meer kost, het is zeker een miljoen keer beter ..... Wat je je realiseert is dat computerluidsprekers niet zijn ontworpen om het frequentiespectrum te horen dat je doet met goede monitoren ....

Ik zie niet veel verschil tussen 2.0 computer speakers en studio monitoren van merken als Edifier en HiVi. Bij Edifier kocht ik voor iemand een set R1000T4 of iets dergelijks en was erg onder de indruk van het geluid. Ik zie dat ik de R1800T III of de HiVi D1080-IVB kan krijgen voor minder dan $ 100.

Output staat bekend om zijn populaire audio-plug-ins, virtuele instrumenten en prachtige studiomeubels. De Frontier proximity-luidsprekeruitgang ziet Output de studiomonitorarena binnenkomen, met een beetje hulp van hun vrienden bij Barefoot Sound. Deze absoluut prachtige monitor is verfraaid met een ...

Kunnen thuisbioscoopluidsprekers in een computer worden gebruikt?

Nou je hoeft je geen zorgen te maken want je home cinema speakers kunnen inderdaad in een computer worden gebruikt, in dit artikel leer je niet alleen hoe je je speakers op je pc aansluit, maar ook hoe je tv als monitor gebruikt kan worden. PC voor welk doel dan ook, in feite zullen de nieuwe beginnen met het leren gebruiken.

De beste computerluidsprekers zijn misschien niet zo alomtegenwoordig als ze ooit waren, vaak vervangen door de beste gaming-koptelefoons, maar er is nog steeds een plaats voor hen in pc-gaming. Begrijp me niet verkeerd, we houden van een goede headset, maar het kan een heel andere game-ervaring zijn als twee tweeters je opblazen met het geluid van

U kunt verbinding maken met uw pc met een kabel of via Bluetooth, maar Bluetooth is goed als u wilt dat deze luidsprekers ook als standaard boekenplankluidsprekers fungeren. Zoals je zou verwachten, hebben ze veel meer bas dan de kleinere A2 Plus van Audioengine, en zien ze eruit als traditionele monitorluidsprekers.

PA vs Monitor Speakers vs Shelf / Bookshelf Speakers - Er zijn 3 hoofdtypen actieve luidsprekers. PA-speakers zijn veel groter, geschikt voor evenementen en live-locaties. Monitorluidsprekers zijn geoptimaliseerd voor studiomuziekproductie of DJ-en.

Beste budgetcomputerluidsprekers: $ 100 of minder | computer wereld

Hoe pc-luidsprekers te kopen. 2.0 versus 2.1 luidsprekers. Natuurlijk ziet een 5.1 meerkanaals luidsprekersysteem (vijf luidsprekers, één subwoofer) er sexy genoeg uit. Maar zelfs als je er een zou vinden voor $ 50 of $ 60, zou de kwaliteit vrijwel zeker net zo goedkoop zijn.

Computerluidsprekers zijn een waardevol goed, niet alleen voor thuis, maar ook voor op de werkplek. Ze hebben duidelijk een kritische toepassing in verschillende media-industrieën, zoals televisie, muziek en nieuwsmedia. Ze kunnen ook belangrijk zijn voor het bekijken van audio-informatie in verschillende beroepen, zoals advocaten.

Hoe sluit ik de luidsprekers aan op de computer? Het aansluiten van luidsprekers op uw computer is vrij eenvoudig. Als de luidsprekers van uw computer bedraad zijn, sluit u ze gewoon aan op de audiopoorten van uw computer. Ze bevinden zich meestal op de achterkant, waar het moederbord / de geluidskaart zich bevindt.

Hoewel veel van de beste gamingmonitoren en de beste ultrabrede monitoren een behoorlijke ingebouwde geluidskwaliteit hebben, is een speciale set computerluidsprekers nog steeds de beste optie. Geluid is subjectief, maar er zijn nog steeds een paar kenmerken van geweldig geluid die mijn selecties hebben geleid.

Wat is een spreker? | Waarom hebben we computerluidsprekers nodig?

Wanneer de luidspreker een elektrische invoer van een apparaat ontvangt, stuurt hij er stroom doorheen waardoor deze heen en weer beweegt. Deze beweging laat vervolgens de buitenste kegel trillen en genereert geluidsgolven die door onze oren worden opgepikt. Evolutie van de computerluidspreker. Toen computers voor het eerst werden uitgebracht, hadden ze luidsprekers ingebouwd in het chassis die een reeks verschillende tonen en piepjes produceerden.

Bepaal wat u nodig heeft met betrekking tot specificaties, type en functies. We hebben u enkele principes voorgelegd. Passief versus Actief. Dit is de belangrijkste overweging om in gedachten te houden als je een studiotrack koopt. Passieve monitoren zijn gewoon luidsprekers zonder elektriciteit; om ze van stroom te voorzien, moet u externe versterkers aanschaffen.

De meeste pc-luidsprekers worden rechtstreeks op de achterkant van uw computer aangesloten, maar er zijn veel verschillende verbindingstypen en sommige luidsprekers ondersteunen ook draadloze connectiviteit. Controleer voor aankoop wat uw geluidskaart ondersteunt. De combinatie van een bekabelde verbinding voor je computer en een Bluetooth verbinding voor je telefoon of laptop kan erg handig zijn.

Gooi je monitorluidsprekers weg. Met de beste computerluidsprekers kun je een helder en luid geluid hebben voor het kijken van films, het spelen van games en het luisteren naar muziek.

luidsprekers voor computermonitoren | eBay

Kenowa draagbare monitor 15,6 inch computerscherm 1920x1080 USB C speaker.

Sommige van deze computerluidsprekers kunnen verbinding maken via Bluetooth, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over lelijke kabels die rond uw kantoorruimte slingeren; anderen, moet u verbinding maken met een bron via meer traditionele middelen (d.w.z. bedraad). Maar alle onderstaande producten bieden voldoende algemene prestaties voor een plaats op ...

Aankopen in de winkel komen niet in aanmerking voor beloningen. Expedited Shipping is niet beschikbaar op sommige tv's, monitoren, batterijen en adapters, en is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten (behalve Alaska). Er gelden andere uitzonderingen. Niet geldig voor wederverkopers en/of online veilingen.

Luidsprekers kunnen op verschillende manieren op de computer worden aangesloten. U wilt een methode kiezen die compatibel is met uw behoeften. Draadloos: als u wilt dat het geluid vanaf uw computer door de kamer komt, houdt een Bluetooth-signaal de verbinding in stand. U kunt een Bluetooth-luidspreker niet alleen koppelen met uw computer, maar ook met elk apparaat met Bluetooth-connectiviteit.

Computerluidsprekers, USB-luidsprekers, Mac- en pc-luidsprekers | Logitech

Logitech-computerluidsprekers leveren een rijk geluid voor muziek, films, games en meer op je pc of Mac.

U moet effectief verbinding kunnen maken met de computerluidsprekers om ze te kunnen gebruiken. In het verleden gebeurde dit alleen in de vorm van RCA-kabels, die, hoewel ze nog steeds in gebruik zijn, op weg zijn om verouderd te raken. Om nog maar te zwijgen van het feit dat RCA-kabels je onvermijdelijk met mogelijk lelijke draden achterlaten die lelijk kunnen zijn, terwijl je ook de gave hebt om met andere dingen op je bureau in de knoop te raken.

Dus gezien hoe moeilijk het is om luidsprekers in een showroom te horen alsof ze op een eenbenig computerbureau staan ​​en van de muur met het hoofd ertussen naar een paar meter afstand over te schakelen, moeten we dan zelfs grotere plankenontwerpen overwegen? Het beste van twee werelden op papier (ik heb ze nog niet gehoord) klinkt als "monitoren" - zoiets als een Kef LS50 (er was het budget!).

Top 10 computerluidsprekers met 2 luidsprekers van augustus 2021. 112 miljoen consumenten hebben dit jaar geholpen. Best Picks gerelateerd adviesbulletin.

Goedkope bibliotheken + T Amp versus versterkte studiomonitors versus ...

Ik kocht een paar b-stock-luidsprekers die erbij hoorden, en een voeding om de t-amp van stroom te voorzien, aangezien deze destijds niet bij de versterker werd geleverd. Over het algemeen denk ik dat het systeem waarschijnlijk $ 250 waard was. De M200 MKII heb ik voor mijn zus gekocht, maar ze is een jaar (2 dagen geleden) naar Engeland verhuisd en heeft de Swans aan mij teruggegeven.

Deze zullen er ook geweldig uitzien op uw bureaublad. Op zoek naar een gloednieuwe computer? Overweeg de Apple Mac-lijn met zijn uitstekende verzameling machines die in gelijke mate superieure prestaties en prachtige esthetiek leveren. Veelzijdig, gebruiksvriendelijk en met een schitterend scherm, een ervan is een investering die de moeite waard is.

Hallo allemaal, TL'DR. Gaming speakers vs studio monitoren? Beste externe geluidskaart voor monitoren en koptelefoons? Kan de geluidskaart surround-monitoren ondersteunen? Bedankt voor je tijd. Ik gebruik al een tijdje de Logitech Z5500s. Ik heb altijd geluid van hoge kwaliteit uit luidsprekers willen hebben. Ze hebben me goed gediend, maar ik was eerst een beetje teleurgesteld toen ik ze ontving. Maar in de tijd dat ik Realtek on-board audio gebruikte, schakelde ik over naar een Asus Xonar D2X en merkte nog steeds slechts een lichte toename in kwaliteit.

Alto TS215 Actief 15" Luidspreker VS. Studiomaster Drive 15A / 6A 15" Actief. Hallo, ik ben op zoek naar een upgrade van mijn Alto TX15-reeks naar een van de bovenstaande zonder de bank te veel te verbreken. Kunt u mij eventueel een beoordeling en aanbeveling geven?

Computerluidsprekers | PC-luidsprekers - Sears

Er zijn ook computeraudiosystemen beschikbaar om u een volledig scala aan geluiden te bieden. Koop een computerluidsprekerset met subwoofer, zodat je de hoge en lage tonen gelijkmatig en duidelijk kunt horen. Deze systemen zijn een perfecte aanvulling op uw gaming-pc. U kunt de voetstappen van de vijand horen als ze dichterbij komen, genieten van de in-game muziekscore en een volledig meeslepende ervaring hebben.

Wanneer u op zoek bent naar computerluidsprekers, wilt u luidsprekers die uw pc-geluid naar voren brengen zonder uw oren te belasten. U wilt de informatie die op deze YouTube-video wordt verzonden niet missen, of de melodie van uw favoriete muziek niet missen.

Luidsprekers zijn uitvoerapparaten die zijn aangesloten op een apparaat dat geluid genereert dat luid genoeg is om door de luisteraar te worden gehoord. De speakers zijn aan te sluiten op elk type audiosysteem of computer en worden voornamelijk gebruikt om de opname relatief luider af te spelen.

In deze video leg ik uit hoe je studiomonitorspeakers als gewone computerspeakers kunt gebruiken en bespreek ik ook enkele voordelen ...

Monitorluidsprekers: computers

4. Controleer de luidsprekers (auto. Computers). ingediend 4 jaar geleden door [verwijderd]. Ik heb een Acer monitor zonder speakers. Ik ben op zoek naar de goedkoopste manier om geluid uit mijn monitor te krijgen als ik hem gebruik om games te spelen en films te kijken. De kwaliteit van het geluid is geen probleem, het kan de kwaliteit van de televisie zijn.

Monitorluidsprekers Vofull versterkte luidsprekers Professionele muziekproducent 8 inch studiomonitorluidspreker DJ-computergestuurde studiomonitorluidsprekers.

Alleen al de Klipsch ProMedia 2.1-computerluidsprekers leggen de lat hoger voor wat wordt gedefinieerd als uitzonderlijk geluid van een computeraudiosysteem. Twee hoornsatellietluidsprekers en een robuuste subwoofer zorgen voor een kristalheldere, omhullende akoestiek die uw games, films en muziek naar een hoger niveau tilt.

Magnat Monitor 220 - non Magnat Multi Monitor 220 - Bassreflex Bibliotheek Lautsprecherbox Luidsprekers Luidsprekers Loa ...

Beste 5.1-computerluidsprekers [januari 2021] - SpeakersMag

Deze speakers hebben een kristalhelder geluid en zijn geschikt voor zowel je laptop als desktop. Voor muziekproducenten zijn dit de perfecte speakers. Met meer precisie kun je de audio beter monitoren. 5.1-luidsprekers leveren veel beter geluid dan 2.1-luidsprekers, die meestal

Alle categorieën Antiek Babykunst Boeken, strips en tijdschriften Zakelijk, kantoor en industrieel Camera's en fotografie Auto's, motorfietsen en voertuigen Kleding, schoenen en accessoires Munten Verzamelobjecten Computers / tablets en netwerken Knutselen Poppen en beren Films en tv Evenementen Tickets Tuin en terras Gezondheid en schoonheid Vakanties en reizen Thuis, Meubels en doe-het-zelf Sieraden en horloges Mobiele telefoons en communicatie Muziek Muziekinstrumenten Dierbenodigdheden Aardewerk, porselein en glas Eigendommen Beeld en geluid Sportartikelen Sport ...

Voor geweldige audioprestaties op uw pc of laptop thuis of op het werk, tijdens het gamen, naar muziek luisteren, films kijken en meer, zijn speciale pc-luidsprekers ideaal. Bekijk onze volledige reeks computeraccessoires voor meer geweldige computerideeën.

Kopers zonder budgetbeperkingen zouden de KEF LS50 Mini Monitor desktopluidsprekers op hun shortlist moeten hebben.

Beste computerluidsprekers voor minder dan $ 100 in 2021 | Windows Centraal

Als je geen koptelefoonliefhebber bent, heb je ofwel te maken met vreselijke laptopluidsprekers of vreselijke luidsprekers die in je monitor of alles-in-één pc zijn ingebouwd. Als jij dit bent, dan heb je waarschijnlijk een aantal geweldige externe luidsprekers nodig. Je wilt ook geen fortuin uitgeven aan een Harmon Kardon 5.1-surroundsysteem, dus hebben we een aantal van de beste computerluidsprekers verzameld voor minder dan honderd dollar.

Показано 49 записей