Alles over computers en technologie

Niet-aangedreven computerluidsprekers

Computerluidsprekers - Amazon.com

Computerluidsprekers, SAKOBS pc Bluetooth-soundbar, USB-gevoede 20W stereocomputersoundbar voor tablet, extra aansluiting, 16 uur afspeeltijd.

Ik zou graag de computerluidsprekers upgraden, maar ik vind het moeilijk om de kosten te rechtvaardigen (aangezien ik de afgelopen maanden bijna $ 2000 aan luidsprekers heb uitgegeven ...) dus als ik mijn computerluidsprekers zou upgraden, zou ik zou waarschijnlijk niet meer dan $ 300-400 uitgeven.

In veel situaties maken draadloze luidsprekers verbinding met een computer via het Bluetooth-communicatieprotocol. Bluetooth wordt vaak aangetroffen op de meeste moderne computerhardware. Wanneer ze zijn aangesloten op de computer, geven deze luidsprekers elk geluid van de computer weer alsof ze zijn aangesloten via conventionele bedrading.

Luidsprekers met USB-voeding hebben over het algemeen een lager geluidsniveau vanwege de lagere USB-spanning en het lagere uitgangsvermogen. Om het in perspectief te plaatsen: de Logitech S150's hebben een vermogen van 1,2 W. Ik kan geen nummer vinden voor de "Blackweb"-luidsprekers, maar ze worden rechtstreeks aangesloten op 110V AC. (Het verbaast me een beetje dat ze geen externe voeding hebben.)

Aangedreven of niet-aangedreven computerluidsprekers - HP ondersteuning ...

Mijn niet-aangedreven 3,5 mm Hp-luidsprekers zijn minstens 10 jaar oud. Hoewel ze prima werkten met mijn oude HP pc, lijken ze het redelijk goed te doen met de nieuwe HP p6750f-desktop. Ik overweeg serieus om USB powered speakers aan te schaffen. De vraag is of luidsprekers met USB-voeding beter klinken dan luidsprekers zonder voeding?

Hier vervaagt het onderscheid tussen boekenplankluidspreker en computerluidspreker. Kortom, sommige actieve luidsprekers zijn ontworpen voor high-end audiofiel gebruik, zoals thuisstudio-mastering. Ze hebben geen versterker nodig, maar klinken over het algemeen beter en zijn duurder dan luidsprekers die zijn ontworpen voor gebruik met een computer.

Een breed scala aan niet-aangedreven luidspreker-opties zijn voor u beschikbaar, zoals plastic, metalen en hout, u heeft ook de keuze uit een thuisbioscoop, computer en mobiele telefoon niet-aangedreven luidspreker, evenals alleen ce, rohs en fcc.

Power Clip-On USB-luidsprekers 3,5 mm stereo computer Soundbar voor desktop.

10 beste computerluidsprekers van 2021 - MusicCritic

Voor dagelijks computergebruik zullen de meesten van ons baat hebben bij een gemiddelde set computerluidsprekers, maar als u uw computer voor andere doeleinden dan kantoor of werk gebruikt, wilt u misschien een veel betere set zijn om van uw afspeellijsten of films te genieten. comfort. Misschien ben je op zoek naar een paar goede gaming-speakers, of iets met een krachtige subwoofer.

De TR1700BT wordt aangedreven met 66 watt en elke luidspreker is uitgerust met zowel een 19 millimeter tweeter als een vier inch woofer voor een betere kwaliteit van je hoge en lage tonen. Met de aanpassing van de hoge en lage tonen van 6 db tot + 6 db kun je het geluid en de toon aanpassen aan verschillende kamers en situaties, en een klassieke houten afwerking zorgt voor een meer natuurlijke en authentieke klank van het geluid.

Als uw luidsprekers niet werken, kunt u dit als volgt oplossen en weer geluid op uw computer krijgen. U hebt uw pc gestart of uit de slaapstand gehaald. Maar om de een of andere reden is er geen geluid. Je wordt niet begroet door de Windows-bel wanneer je inlogt, of misschien is er geen geluid bij je video's.

Begrijp hoe uw luidsprekers werken. Om te leren hoe u problemen met luidsprekers kunt oplossen, is het een goed idee om de basisprincipes van het bedienen van uw luidsprekersysteem te kennen: Geluidssignalen die in uw computer worden gegenereerd, worden vanaf uw computer naar de luidsprekerpoort (meestal groen) gestuurd. U sluit uw luidsprekers aan op deze poort, en de

De 10 beste audiofiele computerluidsprekers {Update 2021}

Omdat de ingebouwde luidsprekers in de meeste computers en laptops van slechte kwaliteit lijken te zijn, wenden steeds meer mensen zich tot de beste audiofiele luidsprekers van hoge kwaliteit om van digitale muziek te genieten. Het publiek koopt liever dergelijke audiofiele luidsprekers voor computers als extra accessoire bij computers om hifi-geluidsweergave te ontvangen.

Bedankt voor het lezen en we zijn aan het einde van deze handleiding gekomen. Ik hoop dat dit je heeft geholpen om computerluidsprekers beter te begrijpen, en als je iets te delen hebt met deze gids, kun je hieronder reageren. Veel geluk en geluk.

Ik heb een paar oude Polk Audio-computerluidsprekers. Ik heb onlangs een refurbished HP met Win10 gekocht en de luidsprekers werken niet. Ja, ik heb de talloze suggesties doorgenomen die ik online vond met betrekking tot RealTek, enz., maar zonder succes. Ik vroeg een technicus van Fry's en hij vertelde me dat het niet zal werken met niet-aangedreven luidsprekers, ik moet een aantal actieve luidsprekers hebben. Klopt het? Trouwens, de interne luidspreker werkt net zo goed als de koptelefoon.

Deze luidspreker is niet alleen compact, maar wordt ook gevoed via USB, wat hem erg handig maakt waar je ook bent, vooral als je regelmatig een laptop gebruikt of veel reist. Maar ondanks zijn kleine formaat kan het luidruchtig zijn als je het maximaliseert. Dit heeft een USB-kabel voor stroom en een 3,5 mm-aansluiting die naar uw laptop of laptop gaat.

Beste pc-luidsprekers voor 2021 - CNET

De Pebble-speakers van Creative bestaan ​​al een tijdje en zijn nu verkrijgbaar in een V2-versie met een USB-C-stekker (er wordt een USB-A-adapter meegeleverd) die de speaker van stroom voorziet, er zijn geen extra stroomadapters nodig. Ze kosten $ 30, terwijl de vorige versie V1 (met USB-A) kan worden gekocht voor $ 20. Merk op dat dit V2-model iets luider speelt ...

Als de interne luidspreker niet werkt nadat deze is ingeschakeld via Apparaatbeheer, is de interne luidspreker mogelijk defect en niet-functioneel. In dit geval is meestal een vervanging van het moederbord verdiend, aangezien het erg moeilijk is om de interne luidspreker van het moederbord te vervangen.

Categorie: Bluetooth computer speaker beoordelingenMeer weergeven. Beste computerluidsprekers van 2021: de beste audiosystemen voor. Beste Techradar.com Alles bekijken. Hoewel de Audioengine A2 + vier jaar geleden op de markt kwam, zijn ze nog steeds misschien wel enkele van de beste computerluidsprekers die er zijn.

Je hebt natuurlijk wel een soort versterker nodig om de speakers aan te sturen. Daarna hoeft u alleen maar een geschikte kabel van uw computer naar de versterker te trekken. ("Geschikt" omdat het afhangt van de output die je geluidskaart kan doen en de inputs / outputs van je versterker.)

Labtec SS-11SB draagbare multimedia computerluidsprekers...

Panasonic EAB401P Paar Powered Multimedia Speakers - Geen AC-adapter en kabels Set bevat twee luidsprekers zonder kabels Exclusief AC-adapter (6VDC 500 MA) Paar is getest om te werken, maar ze werken wel. ..

Ik overweeg om mijn bestaande niet-aangedreven computerluidsprekers om te bouwen naar actieve luidsprekers. Mijn enige dilemma is dat ik niet zeker weet of het toevoegen van dingen aan het interieur de geluidssignatuur van de luidspreker drastisch zal veranderen en ervoor zal zorgen dat ze niet goed klinken. Zal het gebeuren? Ik ben van plan om toe te voegen...

Computerluidsprekers | Online verkrijgbaar tegen onklopbare prijzen op takealot.com, de belangrijkste online winkel van Zuid-Afrika. Snelle en betrouwbare levering tot aan de deur. Veel manieren om te betalen. Veilig online winkelen voor computers en tablets.

De meeste pc-luidsprekers worden rechtstreeks op de achterkant van uw computer aangesloten, maar er zijn veel verschillende verbindingstypen en sommige luidsprekers ondersteunen ook draadloze connectiviteit. Controleer voor aankoop wat uw geluidskaart ondersteunt. De combinatie van een bekabelde verbinding voor je computer en een Bluetooth verbinding voor je telefoon of laptop kan erg handig zijn.

Beste computerluidsprekers van 2021: upgrade uw desktop ... | Welke hifi?

Sommige van deze computerluidsprekers kunnen verbinding maken via Bluetooth, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over lelijke kabels die rond uw kantoorruimte slingeren; anderen, moet u verbinding maken met een bron via meer traditionele middelen (d.w.z. bedraad). Maar alle onderstaande producten bieden voldoende algemene prestaties voor een plaats op ...

Washington Huskies Washington State Cougars Bergbeklimmers van West Virginia Wichita State Shockers Wisconsin Badgers Audio Docking Stations Boekenplankluidsprekers Computerluidsprekers Vloerluidsprekers Plafondluidsprekers Inbouwluidsprekers Luidsprekers voor buiten Draagbare luidsprekers Doucheluidsprekers Luidsprekers Subwoofers Spraakgestuurde luidsprekers Bluetooth Draadloze draadloze technologie Geen bedrade verbinding LED-poorten USB-licht Oplaadbaar Draadloos Waterbestendig ...

Met onafhankelijke bedieningselementen op de hoofdsatelliet voor het volume van de luidspreker en subwoofer, hebben de luidsprekers ook een hoofdtelefoonaansluiting, die, net als de Bose Companion 2 Series III-luidsprekers, nog steeds wordt gewaardeerd. Klipsch maakte vroeger een niet-THX Bluetooth-versie, maar deze is niet meer leverbaar en niet zo goed als de bedrade THX-versies.

Draagbare luidsprekers met USB-voeding voor gebruik met laptops, desktops of mobiele muziekspelers. Eigentijds, ruimtebesparend ontwerp met plug-and-play-functionaliteit. Aparte volumeregeling, aan/uit-schakelaar en hoofdtelefoonuitgang, en aangezien ze worden gevoed via de USB van uw computer, is het niet nodig om een ​​plug-pack of batterijen te gebruiken.

Top 10 computerluidsprekers van 2021 | Videobeoordeling

De Audioengine A1 (ongeveer $ 199) is misschien klein, maar zit boordevol functies. Ze klinken geweldig, met aramidevezelwoofers en zijden dome-tweeters die 60 watt piekvermogen leveren, samen met Bluetooth 5.0 en bekabelde connectiviteitsopties.

Mackie C200 10 inch passieve luidspreker. Op zoek naar de befaamde Mackie-geluidskwaliteit in een lichtgewicht, draagbaar pakket? Wilt u het geluid van uw bestaande mixer of versterker direct verbeteren zonder de ...

Verbeter uw luisterervaring met computerluidsprekers. Of je nu videogames speelt of een presentatie geeft, de juiste set computerluidsprekers zorgt voor een verbeterde audio-ervaring die een kamer vult. Computerluidsprekers zijn ook belangrijk voor toegankelijkheidsdoeleinden, omdat ze schermlezers in staat stellen tekst in geluid om te zetten om slechtzienden te helpen. U kunt ten volle profiteren van de externe luidsprekers van uw computer, ongeacht of uw desktopcomputer ingebouwde luidsprekers heeft.

Computerluidsprekers verschillen een beetje in functie, kwaliteit, audioweergave en stijlen. Afhankelijk van het model dat u koopt, de computer waarvoor het is en de eenvoud of complexiteit van het ontwerp, is het instellen van de luidsprekers van uw computer relatief eenvoudig en wordt het door alle standaardmodellen als enigszins universeel beschouwd.

Computerluidsprekers

Groot vermogen in een compact pakket Deze luidsprekers hebben een efficiënt ontwerp en veel kracht, met een signaal-ruisverhouding van 80 dB en 32 watt vermogen. Het brede frequentiebereik van 50 Hz tot 20 kHz betekent dat de T40s alle kleine aspecten van uw muziek zal leveren die kleine luidsprekers misschien missen. Elke Creative GigaWorks T20 Series II-luidspreker meet 3,5 x 12,3 x 5,5 inch (BxHxD) en weegt 1,65 pond (3,3 pond in totaal).

Klanten kunnen nu ons volledige productassortiment online kopen, inclusief niet-essentiële producten die zich op onze locaties buiten Auckland bevinden. Onze koerierspartners ervaren grote hoeveelheden, houd rekening met vertragingen bij de verzending - Meer informatie.

Digitale luidsprekers met alleen USB gebruiken een enkele directe USB-verbinding met uw Mac- of pc-computer voor stroom en audio. U kunt een wirwar van draden, mogelijke problemen met het opladen en/of vervangen van de batterij en transformatoren die de AC-stekkerdoos verstoppen elimineren als u dat wilt.

Logitech-computerluidsprekers leveren een rijk geluid voor muziek, films, games en meer op je pc of Mac.

Computerondersteunde geletterdheid voor niet-Engelstaligen

2. Het niveau van begrip van de kracht van de computer als hulpmiddel om geletterdheidsniveaus te verbeteren, Engels te leren en culturele grenzen te verleggen en.

computer + luidsprekers. (938 artikelen). Sluit de filters. Best passende prijs, lage naar hoge prijs, hoge naar lage ranking Nieuwkomers.

Opstarten! Geef ze een voorsprong met de beste back-to-school-laptops. Zie technologie.

Breng geweldig geluid naar uw computer, tv, tablet of telefoon Houd het simpel en overzichtelijk met onze miniversterker- en luidsprekerpakketten. Onze nieuwste Mini-T-versterker is klein - 4 "breed x 1" hoog - en biedt geweldig geluid, eenvoudige bediening en optionele Bluetooth. Onze Booster Mini-versterker is slechts 1 "breder en voegt een optiek toe ....

Computerluidsprekers | INTEX-TECHNOLOGIEN

Computerluidsprekers. Slim. Accessoires. Computerluidsprekers. Categorie.

Computerproducten, computeronderdelen, computeraccessoires, computers, harde schijven, videokaarten, moederborden, RAM, computerhardware, software, voeding

GOgroove BassPULSE 2.1 computerluidsprekers met blauwe LED-verlichting en actieve subwoofer - Gaming-luidsprekersysteem voor muziek op desktop, laptop, pc met 40 watt, zware bas.

Computer Luidsprekers Alle afdelingen Audioboeken Hoorbaar Alexa Vaardigheden Amazon-apparaten Amazon-deals Magazijn Apps en games Automotive Baby Beauty Boeken Muziek Kleding, schoenen en sieraden Dames Heren Meisjes Jongens Baby-elektronica Cadeaubonnen Kruidenier Handgemaakt Gezondheid en verzorging Persoonlijk Huis en keuken Industrieel en wetenschappelijk Kindle-winkel Bagage en Reisuitrusting Luxe schoonheid Films en tv Muziekinstrumenten, toneel en studio Kantoorproducten Terras, gazon en tuin Dierbenodigdheden Prime Video Smart.

Onderhoud van computerapparatuur | PDF | 1. Voedingseenheid (PSU)

Processor, moederbord Wisselstroom Voeding Microcomputer Heavy-duty step-down transformator (transformator) Lineair () Voeding Switch mode voeding (SMPS) Voeding Ferrietkern. 23 (Ray-Electronic) TECHNICUS (APPARATUURONDERHOUD).

Nu realiseer ik me dat de luidsprekers op deze lijst geen typische computerluidsprekers zijn, hoe dan ook, de twee dingen die ik hierboven noemde, zijn best nuttig voor mij. Aangezien deze A5+ best gaaf lijken, begon ik me af te vragen of er een manier was om er een koptelefoon op aan te sluiten, maar ik denk dat ze expliciet op hun site vermelden (maar ik kan het nu niet vinden) dat dit niet mogelijk is en ze raden hun externe DAC D1 aan om deze configuratie in te stellen. Aangezien mijn begrip van de verschillende connectoren / standaarden en wat ze betekenen vrij ... op dit moment niet bestaat, ben ik een beetje de weg kwijt.

De tweede speaker is via een kabel verbonden met de power speaker. Omdat ze lang zijn, kunt u de luidspreker aan de zijkanten van de monitor plaatsen, die de lay-out heeft die de meeste klanten willen. Nadat je de USB op je computer hebt aangesloten, heb je alleen de 3,5 mm-aansluiting aan de voorkant van de rechterspeaker nodig om muziek of geluiden te produceren.

Geïnspireerd door een gelijke waardering voor digitaal en analoog, geeft YU6 je de vrijheid om van al je apparaten te genieten. Sluit een platenspeler aan via een ingebouwde phono-voorversterker, stream hifi-geluid van uw computer of tv met Optical TOSLINK, of leun achterover en geniet van uw nieuwe afspeellijst met Bluetooth 4.0.

Computerluidsprekers - Powerchip - Computers en meer

Computerluidsprekers. Er zijn 7 producten. Computerluidsprekers. Filteren Sorteren. Toont 1 - 7 van 7 producten.

[Michael Chen] hield van het geluid dat hij uit deze Corsair SP2200-computerluidsprekers kreeg, met één grote uitzondering. Ze maakten onaangenaam geknetter. Hij dacht dat het misschien zo simpel was als het vervangen van een defecte potentiometer, maar ontdekte al snel dat de reparatie ingewikkelder zou zijn dan dat.

De ARVIKA Computer Speaker, USB LED Speaker Accents Small Mighty Solid Wired Multimedia Speaker heeft een 5V oplaadadapter voor voeding, evenals een 3,5 mm audiokabel die compatibel is met de audio-uitgang van het apparaat van uw keuze. Conclusie: je zult verschillende soorten computerluidsprekers vinden

GOgroove BassPULSE 2.1 Computerluidsprekers met blauwe LED-verlichting en actieve subwoofer - Gaming-luidspreker ... # ad. KRACHTIGE GELUIDSKWALITEIT 2.1 MET BOOMING SUBWOOFER: Satellietkanaal ... VOLUME- EN BASBEDIENING: Pas het geluid aan op de 5 watt Full-range ...

Waarom hebben computerluidsprekers statische elektriciteit? Hoe op te lossen ... - Bright Hub

De statische elektriciteit van de computerluidsprekers kan door verschillende problemen worden veroorzaakt. In dit artikel wordt uitgelegd wat u kunt proberen om van statische elektriciteit af te komen. De kabel kan gewoon vuil zijn of niet aangesloten zijn, of er kan elektrische interferentie zijn van het netsnoer of een andere bron. Het opnieuw installeren van stuurprogramma's voor de geluidskaart of het vervangen van hardware kan ook nodig zijn. Zorg er ook voor dat de luidsprekers afgeschermd zijn en niet onafgeschermd.

10 best aangedreven computerluidsprekers van mei 2021. 112 miljoen consumenten hebben dit jaar geholpen. Best Picks gerelateerd adviesbulletin.

Hallo allemaal Mijn vorige speakerset was een Klipsch promedia 4.1 set. Ik heb deze set gebruikt op de universiteit en in mijn eerste jaar van de graduate school, maar op het laatste feest dat ik in mijn appartement had ... smolt de DIN die de controlebox met de subwoofer verbond en viel uit. Ik heb geprobeerd het via een verkoper op ebay te laten repareren, maar het

De set bevat vier satellietspeakers om om je heen te plaatsen, een center speaker, een front trigger subwoofer en een control module om de output te regelen. Op de luidsprekers levert het Z906-systeem 500 watt continu vermogen met de optie om tot 1000 watt te gaan.

De beste computerluidsprekers om je laptop of desktop te upgraden

Audioengine maakt enkele van de beste boekenplankluidsprekers onder de $ 500 die je kunt kopen. Punt uit. De A2+ zijn de kleine en super veelzijdige actieve luidsprekers van het bedrijf. Je sluit ze aan op je laptop of desktop via 3,5 mm jack of Bluetooth (wat betekent dat je heel eenvoudig muziek streamt vanaf je ...

Als je geen koptelefoonliefhebber bent, heb je ofwel te maken met vreselijke laptopluidsprekers of vreselijke luidsprekers die in je monitor of alles-in-één pc zijn ingebouwd. Als jij dit bent, dan heb je waarschijnlijk een aantal geweldige externe luidsprekers nodig. Je wilt ook geen fortuin uitgeven aan een Harmon Kardon 5.1-surroundsysteem, dus hebben we een aantal van de beste computerluidsprekers verzameld voor minder dan honderd dollar.

Veel computerluidsprekers worden geleverd met ingebouwde audiobediening, zoals aan/uit-, volume-, geluidsinstellingen en afspeel-/pauzeknoppen voor USB-apparaten. Hoewel draagbare Bluetooth-luidsprekers knoppen hebben om het volume aan te passen, bieden ze mogelijk niet de functies om lage en hoge tonen aan te passen.

De beste pc-luidsprekers zijn een must voor elke computerconfiguratie. Of je nu thuis een computerbureau hebt of wilt genieten van muziek, films of games op je computer, 5.1-luidsprekers kunnen je audio-ervaring veranderen. Deze speakers hebben een kristalhelder geluid en zijn geschikt voor zowel je laptop als desktop. Voor muziekproducenten zijn dit de perfecte speakers. Met meer precisie kun je de audio beter monitoren. 5.1-luidsprekers geven een veel beter geluid dan 2.1-luidsprekers die voornamelijk in computers worden gebruikt. In dit artikel hebben we een aantal van de beste...

Показано 60 записей