Alles over computers en technologie

Surroundgeluid uit computerluidsprekers

De beste computerluidsprekers voor thuisbioscoopgeluid Tom's gids

Als je graag hard speelt, is dit systeem iets voor jou. Het heeft ook een geavanceerd verlichtingssysteem met vier verschillende zones met heldere en kleurrijke LED's, die leuk zijn maar afleidend kunnen zijn. De meegeleverde software is integraal; je gebruikt het om lichten te configureren, surround sound te activeren en zelfs ...

Bezoek Logitech voor surround-luidsprekers om het beste geluid uit elke film, nummer en game te halen.Krijg een 2.1 of 5.1 surround sound-systeem met subwoofer.

Computerluidsprekers, 2.0 CH pc-luidsprekers met surround sound, USB-bekabelde laptopluidsprekers met diepe bas voor desktop / pc / laptops / smartphone 4 ingebouwde Reccazr-membraanluidsprekers SP2040 | ROOD.

De beste computerluidsprekers zijn misschien niet zo alomtegenwoordig als ze ooit waren, vaak vervangen door de beste gaming-koptelefoons, maar er is nog steeds een plaats voor hen in pc-gaming. Begrijp me niet verkeerd, we houden van een goede headset, maar het kan een heel andere game-ervaring zijn als twee tweeters je opblazen met ruis.

De beste computerluidsprekers voor 2021 | PCMag

Hier vervaagt het onderscheid tussen boekenplankluidspreker en computerluidspreker. Kortom, sommige actieve luidsprekers zijn ontworpen voor high-end audiofiel gebruik, zoals thuisstudio-mastering. Ze hebben geen versterker nodig, maar klinken over het algemeen beter en zijn duurder dan luidsprekers die zijn ontworpen voor gebruik met een ...

Plug and Play Aangedreven door USB en 3,5 mm audio-ingang, sluit gewoon de USB-kabel aan op uw apparaat of de muur en steek de 3,5 mm-stekker in uw audioapparaat en u hebt geen spelers nodig. Rijk en krachtig stereogeluid, vier ingebouwde diafragmaluidsprekers en subwoofer, USB-laptopluidsprekers zorgen voor helder, rijk en krachtig stereogeluid voor uw computer, transformeren uw ...

De RECCAZR MP2000 is een 2.0-kanaals luidsprekersysteem dat is ontworpen om het geluid van een computer op een bureau met beperkte ruimte te verbeteren. Elke luidsprekerbox meet slechts 5,4 x 3,2 x 0,36 inch, maar ze hebben wel een kleine ingebouwde 2,5 inch subwoofer met een 4X diafragma.

De bijgewerkte R-51PM compacte computerluidsprekers van Klipsch zien er net zo goed uit als ze klinken, terwijl ze een gebruiksvriendelijke installatie behouden die iedereen kan volgen. Voordelen: Fantastisch, klinkt fantastisch, heeft een heleboel verbindingsopties. Nadelen: Een beetje prijzig, bevat geen aparte subwoofer.

Computer surround sound instellen - Windows 7 audiogids

Bij het opzetten van uw surround-luidsprekersysteem moet u de subwoofer onder uw bureau plaatsen of misschien in een hoek om de bas te helpen dempen. Subwoofers zijn groter dan andere luidsprekers en moeten uit de buurt worden gehouden. De middenluidspreker moet direct boven of onder uw scherm worden geplaatst en de satellietluidsprekers moeten gelijkmatig verdeeld zijn. Als u verschillende afstanden moet gebruiken om uw luidsprekers te scheiden, bevatten sommige Windows 7-audiostuurprogramma's programma's om het individuele volume van de luidsprekerlocaties aan te passen om te compenseren.

Ik heb momenteel een 2.1-opstelling met de Wharfedale Diamond 10.1 boekenplankluidsprekers en een PSW505. Het probleem dat ik heb is dat ik een beetje een onorthodoxe plek heb voor surround. Het zou voor mijn computerbureau zijn en mijn stoel staat helemaal niet in het midden van de kamer.

Computerluidspreker 4d Surround Sound Mini Subwoofer Laptop Notebook Telefoon Stereo.

GOgroove BassPULSE 5.1 ​​computerluidsprekers met surround sound met subwoofer, 80 watt en blauwe LED-verlichting - Compatibel met desktops en pc's die 5.1 audio-invoer ondersteunen. GOgroove BassPULSE 5.1 ​​​​Computerluidsprekersysteem Ruimtevullende ervaring Uw computer is uw gamecentrum, film

Vind trendy en krachtige surround sound-computerluidsprekers ...

De Bluetooth-varianten van de surround sound-computerluidsprekers op Alibaba.com zijn draagbaar, waterdicht en volledig handsfree om van te genieten en bieden een betrouwbare speelduur van ten minste 3 uur.

Het surround sound-systeem is een set luidsprekers (je hebt minimaal 5 luidsprekers en een subwoofer nodig om het een echt surround sound-systeem te noemen, maar je kunt ook een kleiner systeem kopen (minder dan 5 luidsprekers) dat surround sound-simulatie biedt via een kleine stukje software en specifieke driverplaatsing). In een traditionele (bekabelde) opstelling heb je ook een AV-receiver nodig om al die luidsprekers van stroom en audiosignaal te voorzien, maar als je besluit om draadloos te gaan, heb je er waarschijnlijk geen nodig (in sommige gevallen is de luidsprekers werken op batterijen, in andere gevallen heeft elke luidspreker ...

Elke luidspreker - computer, auto, megafoon kan in een DTS-systeem worden gebruikt. Terwijl de ideale opstelling één type behuizing zou zijn, vermenigvuldigd met het aantal dat nodig is om een ​​5.x, 7.x, 9.x, 11.x of 13.x systeem te bouwen. De specificatie vereist dat enige getrouwheid wordt behouden aan de audiotracks op de schijf / het bestand; DTS heeft iets meer bandbreedte dan Dolby. Er is geen specificatie of een bepaalde luidspreker voldoet. Als u echt meeslepend surroundgeluid wilt bereiken, past u de luidsprekers aan die het beste bij uw linker- en rechtermuziekkanalen passen en voegt u vervolgens spraak toe.

Befree Sound BFS-475W 5.1-kanaals surround sound Bluetooth-luidsprekersysteem, hout. Type: luidsprekersysteem voor thuisbioscoop; Luidsprekerconfiguratie: inclusief 6,5 "versterker, vijf 3" luidsprekers, afstandsbediening (vereist 2 AAA-batterijen, niet inbegrepen), 1 audiokabel, 1 FM-antenne en 3 dvd-aansluitkabels; Afstandsbediening: Ja.

Plaatsing van surround sound-luidsprekers voor 5.1- en 7.1-thuisbioscopen

Als je de tijd neemt om na te denken over het correct plaatsen van de speakers, haal je het meeste uit je surround sound opstelling. De belangrijkste speakers zijn waarschijnlijk de center en front left en front right speakers. Zij zijn degenen die het meeste werk doen bij het reproduceren van de soundtrack van een film.

Wat het ProMedia 2.1 computerluidsprekersysteem maakt, is het gebruik van Klipsch Horn Microtractrix-technologie. De gepatenteerde technologie is zodanig dat het geluidsgolven in de juiste richting stuurt, waardoor vervormingsniveaus worden geëlimineerd of tot een minimum beperkt. Een film kijken of een game spelen op vol volume is dus geen probleem meer.

Verschillende modellen kunnen zelfs surround sound nabootsen door audiogolven door de kamer te laten stuiteren. U zult versteld staan ​​wanneer u voor het eerst een auto voor uw oor hoort zoemen, wetende dat de enige luidspreker voor u staat. Soundbars zijn goedkoper. Met een soundbar verhoog je de geluidskwaliteit van je...

Adobe Audition ondersteunt 5.1 surround sound, waarvoor vijf luidsprekers nodig zijn, plus een subwoofer met lage frequentie (LFE). Om 5.1 surround sound goed te kunnen bedienen, moet je computer zijn uitgerust met een geluidskaart met ten minste zes uitgangen, en deze uitgangen moeten worden toegewezen aan de juiste kanalen in Audition.

Surround-luidsprekersystemen: doel

Metra Monolith Monoprice Morpheus 360 MTX Audio Philips Planet Audio Polk PSB Pyle Pyramid QFX Qpower Rockford Fosgate Roku Samsung Sirius XM SoLIS Sonos Sony Sound Storm Lab Spracht Studio Z SVS Sykik TCL Trexonic Verbatim Floor Vizio Wagan Yamaha Audio Docks Boekenplank Luidsprekers Computerversterkers Systemen Home Stereo Home Theatersystemen Plafondluidsprekers Wandluidsprekers.

HDEtron biedt een groeiende selectie computerluidsprekers, waaronder luidsprekers voor surround sound-computers zoals de Logitech X-530 en Logitech Z-5500. Van adembenemende THX-gecertificeerde 5.1 surround sound-systemen tot slanke en compacte 2.1-luidsprekersystemen, HDEtron heeft computerluidsprekers voor elke behoefte en elk budget!

LG Sound Gallery: beschikbaar in geselecteerde Blu-ray soundbars, de LG Sound Gallery laat je kiezen uit zeven geluidsgenres voor de perfecte akoestische ervaring. Smart TV-toegang: Bepaalde LG-soundbars geven u met een druk op de knop toegang tot onbeperkte Smart TV-inhoud, inclusief VoD-services en een breed scala aan LG-apps.

Sonance-surroundgeluid. Sonance tilt entertainment naar een geheel nieuw niveau met een productlijn die speciaal is ontworpen om het beste uit films, games, concerten en multimedia-inhoud naar boven te halen. Van familiekamers, woonkamers en grote kamers tot toegewijde thuisbioscopen; Sonance surround sound- en bioscoopproducten leveren opwindende geluidsprestaties zonder afbreuk te doen aan de ontwerpelementen van de ruimte. Referentie luidsprekers en subwoofers.

Surround sound-processors

Bent u op zoek naar surround sound processors? Maak contact met Audio Advisor, vind topmerken met digitaal geluid van hoge kwaliteit zoals: NuForce, Bryston en NAD. Onze geluidsprocessors bieden; Draadloze Bluetooth- en Ethernet-connectiviteit en gebruiksgemak.

De front- en surround-speakers worden via de Windows Sound-instelling op volledig bereik ingesteld. (Hierdoor wordt elke basomleiding die mogelijk door Windows wordt uitgevoerd uitgeschakeld.) * OPMERKING * Ik kan maximaal 8 kanalen testen, aangezien dit momenteel het enige is dat discreet kan worden uitgevoerd vanaf een gewoon pc-audioapparaat.

De geïntegreerde hoofdtelefoonaansluiting bevindt zich aan de voorkant van de luidspreker voor gemakkelijke toegang wanneer u in privacy wilt luisteren. Rijk en krachtig stereoGELUID met 5 watt vermogen compact en discreet ontwerp ideaal voor kantoren met beperkte ruimte Handige luidsprekervolumeregeling, hoofdtelefoonaansluiting, plus 3. Rijk stereoGELUID met vijf watt RMS vermogen, u hoort uw muziek en zeer heldere films .

Luidsprekersystemen zijn een cruciaal onderdeel van de moderne computerervaring, of het nu gaat om het luisteren naar muziek op Spotify, films kijken op Netflix of het spelen van games. 5.1-luidsprekers zijn tegenwoordig een veel voorkomende keuze onder computergebruikers. 5.1-luidsprekers zijn de enige manier om te genieten van echt surround-geluid in films en games.

De beosound bang & olufsen-luidsprekers herdefiniëren surround sound

"HRS-krukken" bieden een middel waarmee industrieel afval mogelijk opnieuw kan worden voorgesteld als iets nieuws en toepasbaar op de hedendaagse samenleving en het dagelijks gebruik. De beosound bang & olufsen-luidsprekers herdefiniëren surround sound.

De meeste mensen gaan alleen naar de film om het soort opwindende surround sound te ervaren dat je midden in de actie plaatst, en Teufel laat je hetzelfde fenomeen thuis ervaren. Met ons assortiment 5.1-systemen kunt u genieten van kamervullend geluid in uw woonkamer of aan uw computerbureau zonder dat u in de rij hoeft te staan ​​of te betalen voor dure popcorn.

Home> Surround sound-luidsprekers> Pagina 1 van 1. Sorteren op

Onze Booster Mini-versterker is slechts 1 "breder en voegt optische invoer, afstandsbediening en dialoogverhogende EZ Voice-modus toe. Beide zijn kleiner, aantrekkelijker en klinken beter dan de meeste soundbars en Bluetooth-luidsprekers. U kunt ook onze geheel nieuwe compacte subMINI ultra-subwoofer (slechts een 9 "kubus) voor een bas met een volledig bereik zonder ...

Bose-luidsprekers

TYPE LUIDSPREKER. Draagbare speakers. Draadloze. Thuisbioscoopsystemen. Golf systemen. Stereo luidsprekers. Computer. In de muur / In het plafond. Buiten / Maritiem.

MOCHA BLUETOOTH-LUIDSPREKER De DiVoom Mocha heeft de buitenmuziekervaring opnieuw gedefinieerd met zijn gestroomlijnde ontwerp en meeslepende 360-graden surround sound. Bovendien heeft het een ongelooflijke speeltijd van maximaal 25 uur, dus ...

We verzamelen informatie voor marktonderzoeksdoeleinden, zoals uw beroep en waar u uw computer gebruikt, om onze klanten beter te begrijpen en zo een waardevollere service te bieden. We verzamelen ook informatie over klantactiviteiten op onze website en gerelateerde websites.

Dit betekent dat uw surround sound-ervaring boeiender en realistischer zal zijn voor filmsoundtracks en het afspelen van muziek via meerdere kanalen. Het is een uitstekende keuze voor kleine tot middelgrote kamers, met een matige tot hoge versterking. Wij raden deze surround speaker aan met onze M2, M3 en M50 frontkanalen...

Surround-luidsprekers kopen - Beste prijzen in Pakistan

Koop de beste prijs surround-luidsprekers in Pakistan. Originele en geverifieerde producten. Probleemloos online winkelen in Pakistan via de online winkel van Hafeez Center.

Deze nieuwe software verbetert de geluidskwaliteit, het volume, de helderheid en de bas van uw pc. FxSound brengt uw geluid uit uw luidsprekers.

Bose Surround-luidsprekers zijn ontworpen voor gebruik in dezelfde ruimte als de Bose Soundbar 500, Bose Smart Soundbar 700 en Bose Smart Soundbar 300, en hebben een bereik van ongeveer 9 meter. Welke plaatsingsrichtlijnen moeten worden overwogen om optimale audioprestaties van Bose Surround-luidsprekers te garanderen?

De beste pc-luidsprekers zijn een must voor elke computerconfiguratie. Of je nu thuis een computerbureau hebt of wilt genieten van muziek, films of games op je computer, 5.1-luidsprekers kunnen je audio-ervaring veranderen. Deze speakers hebben een kristalhelder geluid en zijn geschikt voor zowel je laptop als desktop.

Beste pc-luidsprekers voor 2021 - CNET

Het Canadese luidsprekerbedrijf Fluance staat bekend om het leveren van luidsprekers met een goede prijs-kwaliteitverhouding en hun aantrekkelijk ontworpen Ai41-boekenplankluidsprekers doen precies dat voor $ 250. Hoewel ze niet zoveel wegen of de bouwkwaliteit hebben van Audioengine-luidsprekers, leveren ze wel krachtig geluid en goede ...

Welkom op onze pagina PC-luidsprekers - PC 2.0 / 2.1-luidsprekers 5.1 Surround Sound-systeem. Hier vind je toonaangevende merken zoals Choiix, Creative Labs, Logic 3, Logitech, PreSonus, Razer, Trust, Xclio, Yamaha.

Geniet van hifi-geluid wanneer u nieuwe pc-luidsprekers van Mwave koopt! Mwave biedt een breed scala aan pc-speakers van instap stereo speakers tot 5.1 en 7.1 surround speakersets. Ook zijn er bedrade en draadloze soundbars verkrijgbaar tegen scherpe prijzen.

RECCAZR SP2040 computerluidsprekers met subwoofer laten je genieten van muziek en films met rijk en vol stereogeluid, plaats hem in je slaapkamer, woonkamer of thuiskantoor, de luidspreker biedt een krachtige punch voor elke ruimte. Productbeschrijving: Diafragma met vier luidsprekers, Super Bass high-fidelity-geluid, zeer helder anti-interferentieontwerp, USB-aangedreven statische ruisonderdrukking en 3,5 mm audio-ingang, Plug-and-play-volumeregeling, voor snelle en gemakkelijke audio-aanpassingen ...

Thuisbioscoopsystemen en Surround Sound-luidsprekers | zijn bot

Thuisbioscoop. Een aanpasbaar audiosysteem voor al uw entertainment. Geniet van extreem helder geluid voor shows, films en games. Plus, stream muziek, radio, podcasts en meer. Begin met een soundbar en breid je systeem eenvoudig uit door een subwoofer en achterspeakers via wifi aan te sluiten.

De meeste nieuwe surround sound-systemen hebben een automatisch installatieproces waarbij een aangesloten microfoon in het midden van het weergavegebied wordt geplaatst en de luidsprekers omgevingsgeluidsniveaus kunnen lezen. Als je surround sound niet goed klinkt, probeer dan je tv-instellingen en de items waarop surround sound is aangesloten aan te passen voordat je de luidsprekers fysiek aanpast.

Topkwaliteit Bluetooth-luidspreker Beste surround sound-computerluidsprekers NSP-0001. Prijs: Bespreekbaar Minimale bestelhoeveelheid: Bespreekbaar Merk: Bespreekbaar Levertijd: Bespreekbaar.

Razer 7.1-surroundgeluid.

computer surround-luidspreker | eBay

USB Bedrade Computer Luidsprekerbalk Stereo Subwoofer Basluidspreker Surround Sound N5J5.

Computerluidsprekers werken op desktops en laptops. Hiermee kunt u de geluidskwaliteit verbeteren die verder gaat dan wat in de computer is ingebouwd. Er zijn verschillende systemen beschikbaar, zodat u kunt kiezen wat voor u werkt. Hoe maken externe modellen verbinding met de computer?

GENTEGREERDE BEDIENING. Pas het volume van elke satellietluidspreker en de subwoofer onafhankelijk aan en krijg toegang tot de voeding en demp het geluid vanaf het bedieningspaneel of met de draadloze afstandsbediening. Bepaal uw luisterervaring door 2.1, 4.1 of 3D surround sound te selecteren.

Geluidskwaliteit, soundstage en meer worden geleverd door de beste computerluidsprekers, wat een enorm verschil maakt voor uw computerervaring. Als je een serieuze computergamer bent, of gewoon naar liedjes en films op je computer kijkt, dan heb je dringend een geweldige computerluidsprekeropstelling nodig.

Beste 5.1-luidsprekers voor pc-gaming van 2021 | Windows Centraal

Ze bieden de juiste combinatie van krachtig geluid en prijs die je pc-game-ervaring naar een hoger niveau tillen zonder dat je een van onze keuzes nodig hebt voor de beste pc-gamingheadset. Als je op zoek bent naar geweldig geluid en niet te veel geld wilt uitgeven, zal het niet teleurstellen.

Als u op zoek bent naar een surround sound-ervaring, bieden 5.1-systeemcomputerluidsprekers precies dat. Deze systemen hebben vijf reguliere speakers en een subwoofer. Plaats computerluidsprekers overal in een kamer voor meeslepend geluid. Gebruik een 5.1-systeem om films en tv-programma's te kijken of andere media te bekijken.

Logitech Z906 5.1 Surround Sound-luidspreker Thuisbioscoop pc-computersysteem 1000W.

Maar een van de eerste dingen die je wilt begrijpen, is waarom dit type luidspreker echt een verschil maakt. De belangrijkste reden waarom u een systeem als een set met een beoordeling van 5.1 wilt gebruiken, is omdat ze op verschillende geluidskanalen werken, in tegenstelling tot normale luidsprekers die maar op een paar werken.

Beste computerluidsprekers: recensie van surround sound-luidsprekersysteem ...

Computerluidspreker voor LCD-monitor LA8090 China Loud ... Multimedia SpeakersBest, 5.1 PC, Wireless Music Sy ... heeft Computer MusicMonitors gelanceerd, een nieuwe set d ... Dit zijn ECHTE luidsprekers. Computerluidsprekers inclusief ... MSI Wind Top 3D pc-specificaties en foto | DWS ...

Ik heb een ouder Creative Inspire 5.1 surroundsysteem aangesloten op de computer die ik gebruik met een filmprojector. Het luidsprekersysteem begon onlangs een vreemd soort ploffend geluid te maken, en het ...

3D SoundBack Beta 0.1 (Realtek 3D SoundBack herstelt audio-effecten, inclusief surround sound, reverb en ruimtelijke effecten, voor oudere gametitels bij gebruik op Windows Vista.)

Trendy buitenkant: Premium ABS-materiaal in een zwart-witte kleurenmix. High-fidelity geluidskwaliteit: Biedt schokkend muzikaal genot. herstel de muziekscene en reproduceer het gevoel van pure muzikale situatie. Brede compatibiliteit: geschikt voor desktops, laptops, dvd's, tv's, smartphones, tablets en andere apparaten met 3,5 mm audiopoort Dubbele interne magnetische luidsprekers: transparante geluidskwaliteit vrijgeven, zorgen voor geweldig luisterplezier.

Beste surround sound-systeem met draadloze luidsprekers

Meer nog, dit 5.1-kanaals geluidssysteem ondersteunt Dolby Digital en DTS, en de surround-luidsprekers zijn feitelijk aan de soundbar bevestigd; Meestal zorgt dit systeem voor kamervullend geluid. JBL is een populair merk op de markt en we hebben gezien dat zoveel van zijn producten hun prijs waard zijn.

Soulion R30 computerluidsprekers, USB-aangedreven kleine pc-luidsprekers, kleurrijke RGB-verlichting met schakelknop, laptop-soundbar-luidspreker met surround-geluid voor desktop.

Nieuwe Mode Computer Surround Luidsprekerbox. Nieuwe mode ruisonderdrukkende computer microfoon luidspreker nieuwe mode beste usb computer microfoon sp.

Zeer weinig 5.1 surround sound-systemen voelen aan alsof ze zijn ontworpen voor computergaming, maar de Z607 is er een van. Hoewel niet zo krachtig als de meeste thuisbioscoopsystemen of zelfs de Z906, werkt dit systeem als een betaalbaar alternatief voor zijn high-end grote broer, en het is moeilijk te overschatten hoe ...

Surround sound-luidsprekers, 5.1 en 7.1 surround sound-systemen

Bezoek Logitech voor surround-luidsprekers om het beste geluid uit elke film, nummer en game te halen.Krijg een 2.1 of 5.1 surround sound-systeem met subwoofer.

Computerluidsprekers spelen een sleutelrol bij het werken met de computer, of u deze nu op uw werk of thuis gebruikt. Desktops of laptops hebben meestal kleine ingebouwde luidsprekers, maar het geluid van deze luidsprekers is erg vervelend, verwarrend en zwak.

- Vibrerende luidspreker met grote diameter, diepe bas, rijke middentonen en heldere hoge tonen. - Achter bastrompet, dikke bas, om je bas van hoge kwaliteit te brengen. - Hoge magnetische luidspreker, voor een andere luisterervaring. - Kan pc, laptop, mobiele telefoon, MP3, MP4, DVD aansluiten.

Koop populaire computerluidsprekers met creatieve surround sound die zijn gekozen door Drop-community's. Word lid van Drop voor de laatste details over Creative Sound BlasterX Kratos ...

Показано 68 записей