Alles over computers en technologie

Wat zijn computerluidsprekers?

Wat is een spreker? | Waarom hebben we computerluidsprekers nodig?

Toen computerspellen, digitale muziek en andere media populair werden, begonnen fabrikanten externe luidsprekers te maken die een betere geluidskwaliteit en verbeterde bas produceerden. De eerste externe computerluidspreker werd in 1991 uitgevonden door Abinawan Puracchidas en blijft het dominante type luidspreker voor computers.

Luidsprekers zijn een van de meest voorkomende uitvoerapparaten die bij computersystemen worden gebruikt. Sommige luidsprekers zijn ontworpen om specifiek met computers te werken, terwijl andere kunnen worden aangesloten op elk type audiosysteem. Ongeacht hun ontwerp, het doel van luidsprekers is om audio-uitvoer te produceren die door de luisteraar kan worden gehoord. Luidsprekers zijn transducers die elektromagnetische golven omzetten in geluidsgolven. De luidsprekers ontvangen audio-invoer van een apparaat zoals een computer of een audio-ontvanger. Deze ingang kan in analoge of digitale vorm zijn.

Wat is de spreker? Luidsprekers of luidsprekers zijn veel voorkomende uitvoerapparaten. Ze worden gebruikt in computersystemen. Hoewel sommige luidsprekers specifiek voor bepaalde computers zijn ontworpen, kunnen andere met elk audiosysteem worden gebruikt. Ongeacht hun ontwerp, de belangrijkste taak van luidsprekers is het produceren van audio-uitvoer die een gewoon persoon kan horen. Luidsprekers worden al vele jaren gebruikt om elektrische signalen om te zetten in geluidsgolven.

Hier vervaagt het onderscheid tussen boekenplankluidspreker en computerluidspreker. Kortom, sommige actieve luidsprekers zijn ontworpen voor high-end audiofiel gebruik, zoals thuisstudio-mastering. Ze hebben geen versterker nodig, maar klinken over het algemeen beter en zijn duurder dan luidsprekers die zijn ontworpen voor gebruik met een computer.

Koopgids voor computerluidsprekers | computer wereld

Uiterlijk: Hoewel het ontwerp van een luidsprekerset misschien niet voor iedereen belangrijk is, moet u er rekening mee houden dat u elke keer dat u achter uw computer zit naar deze luidsprekers zult kijken, dus u moet blij zijn met het uiterlijk. Aan de andere kant kan wat er glanzend en stijlvol uitziet op officiële PR-foto's er plastic uitzien en in de echte wereld stof en vingerafdrukken aantrekken; Welk ...

Een surround-speaker voor je computer zou een ideale keuze zijn om naar de krachtige dialogen te luisteren. Als u echter veel van kamer naar kamer of van plaats naar plaats moet reizen, dan zijn Bluetooth-luidsprekers geschikt voor de behoefte. Er zijn verschillende soorten computerluidsprekers.

De beste computerluidsprekers zijn misschien niet zo alomtegenwoordig als ze ooit waren, vaak vervangen door de beste gaming-koptelefoons, maar er is nog steeds een plaats voor hen in pc-gaming. Begrijp me niet verkeerd, we houden van een goede headset, maar het kan een heel andere game-ervaring zijn om twee tweeters te hebben waardoor je het geluid van iedereen opblaast.

Razer beschouwt zijn Nommo Chroma-luidsprekers als "gaming"-luidsprekers, wat niet verwonderlijk is omdat het bekend staat om zijn op gaming gerichte accessoires. Wat ik leuk vind aan deze luidsprekers is dat 'ze een behoorlijke hoeveelheid bas leveren zonder een aparte subwoofer, en je kunt de bas aanpassen met een knop op de linkerspeaker.

De beste computerspeakers van 2021 | Bedrijfsstagiair

Geluid is echt wat deze luidsprekers verkoopt. Kleine woofers zijn berucht vanwege hun gebrek aan bas of omdat ze de rest van het audioveld verdringen. De bescheiden 5,25-inch woofer van de R-51PM klinkt veel groter dan zijn formaat doet vermoeden, gedeeltelijk geholpen door de grote poort aan de achterkant.

En in plaats van je zorgen te maken over het vinden van de adapters voor elk van deze apparaten, kun je investeren in een hoogwaardige Bluetooth-luidspreker zoals de VIPEX Bluetooth PC-luidsprekers soundbar. De soundbar is precies hoe hij eruit ziet: een lange, rechthoekige luidspreker die op al je apparaten kan worden aangesloten.

Wanneer u op zoek bent naar computerluidsprekers, wilt u luidsprekers die uw pc-geluid naar voren brengen zonder uw oren te belasten. U wilt de informatie die op deze YouTube-video wordt verzonden niet missen, of de melodie van uw favoriete muziek niet missen. Bij Screen Rant begrijpen we uw wens om geluid van goede kwaliteit te krijgen zonder een bedrag uit te geven waarvoor u de bank zou moeten breken. Lees dus snel verder om verschillende nieuwe moderne computerluidsprekers te ontdekken en beslis zelf welke het beste bij uw situatie past. Als je klaar bent, kun je de beste computerluidspreker vinden voor ...

Wat zijn de beste goedkope computerluidsprekers? We hebben gekeken naar een paar redelijk geprijsde opties die ze goede, betaalbare luidsprekeropties maken. U vindt onze voordelige suggestie bovenaan de koopgids van vandaag.

Wat is de functie van de computerluidspreker? - Antwoorden

De computerluidspreker is een uitvoerapparaat dat de gebruiker auditieve feedback geeft over de toestand van de computer. Het kan zo geavanceerd zijn als een 8-kanaals surround sound-systeem voor het afspelen van films en dergelijke, of zo basaal als de ingebouwde "pieperluidspreker" die alleen tot taak heeft kritieke fouten in de opstartvolgorde aan te geven wanneer video-uitvoer niet beschikbaar is .

Deze luidsprekers worden aangeprezen als zijnde voornamelijk ontworpen voor tv- en home-entertainmentopstellingen, maar ze zijn ook enkele van de beste 2.0-computerluidsprekers op de markt. Ze produceren veel geluid met een verrassend niveau van geluidskwaliteit, zelfs voor de prijs. Unieke looks zijn wat sommigen aantrekt...

Wat zijn computerluidsprekers? Het computerluidsprekersysteem is ontworpen om geluid te produceren en u te laten genieten van krachtig geluid van hoge kwaliteit in uw huis. Er is een grote verscheidenheid aan akoestische systemen die u op de markt kunt vinden, met een nog grotere verscheidenheid aan functies. Dat maakt het bepalen van de belangrijkste kenmerken soms best lastig.

De meeste pc-luidsprekers worden rechtstreeks op de achterkant van uw computer aangesloten, maar er zijn veel verschillende verbindingstypen en sommige luidsprekers ondersteunen ook draadloze connectiviteit. Controleer voor aankoop wat uw geluidskaart ondersteunt. De koppeling van een bekabelde verbinding voor uw computer en een Bluetooth-verbinding voor ...

Computerluidsprekers - wikiwand

Computerluidsprekers of multimedialuidsprekers zijn luidsprekers die worden verkocht voor gebruik met computers, hoewel ze over het algemeen ook geschikt zijn voor andere audiotoepassingen, bijvoorbeeld voor een mp3-speler. De meeste van deze luidsprekers hebben een interne versterker en hebben daarom een ​​stroombron nodig, die kan worden gevoed via het lichtnet, vaak via een AC-adapter, batterijen of een USB-poort. De signaalingangsconnector is vaak een 3,5 mm-aansluiting; Soms worden RCA-connectoren gebruikt en een USB-poort kan zowel signaal als stroom leveren. Batterijgevoede draadloze Bluetooth-luidsprekers hebben geen verbinding nodig. De meeste computers hebben lage luidsprekers...

De enige handen die niet omhoog gingen, waren de studenten die niet wisten hoe ze het moesten doen. Het was zo nieuw dat het nog nauwelijks werd afgekeurd. Toen hij ons na zijn kleine peiling vroeg of iemand wist wat kbps was, kon niemand hem antwoorden.

Computerluidsprekers of multimedialuidsprekers zijn luidsprekers die worden verkocht voor gebruik met computers, hoewel ze over het algemeen ook geschikt zijn voor andere audiotoepassingen, bijvoorbeeld voor een mp3-speler. De meeste van deze luidsprekers hebben een interne versterker en hebben daarom een ​​stroombron nodig, die kan worden gevoed via het lichtnet, vaak via een AC-adapter.

Computerluidsprekers zijn een waardevol goed, niet alleen voor thuis, maar ook voor op de werkplek. Ze hebben duidelijk een kritische toepassing in verschillende media-industrieën, zoals televisie, muziek en nieuwsmedia. Ze kunnen ook belangrijk zijn voor het bekijken van audio-informatie in verschillende beroepen, zoals advocaten.

Beste computerluidsprekers van 2021: upgrade uw desktop ... | Welke hifi?

Koopgids voor de beste computerluidsprekers: welkom bij What Hi-Fi? Samenvatting van de beste computerluidsprekers die je in 2021 kunt kopen. Als je wilt dat muziek geweldig klinkt in je thuiskantoor of in een logeerkamer, is een paar stereoluidsprekers om je computer te flankeren of zittend op je plank misschien wel het antwoord.

Computerluidsprekers of multimedialuidsprekers zijn luidsprekers die worden verkocht voor gebruik met computers, hoewel ze over het algemeen ook geschikt zijn voor andere audiotoepassingen, bijvoorbeeld voor een mp3-speler. De meeste van deze luidsprekers hebben een interne versterker en hebben daarom een ​​stroombron nodig, die kan worden gevoed via het lichtnet, vaak via een AC-adapter, batterijen of een USB-poort. De signaalingangsconnector is vaak een 3,5 mm-aansluiting (meestal limoengroen volgens de PC 99-standaard); Soms worden RCA-connectoren gebruikt en een USB-poort kan zowel signaal als stroom leveren (vereist extra circuits en kan alleen worden gebruikt met een ...

Een goede set luidsprekers zal je luisterervaring enorm verbeteren en de ervaring van gamen, online films kijken en surfen op het web veel aangenamer maken. Lees verder om erachter te komen wat de top 10 computerluidsprekers zijn die momenteel op de markt zijn en wat u kunt verwachten van elk van deze geweldige audioapparaten.

Computerluidsprekers of multimedialuidsprekers zijn luidsprekers die worden verkocht voor gebruik met computers, hoewel ze over het algemeen ook geschikt zijn voor andere audiotoepassingen, bijvoorbeeld voor een mp3-speler. De meeste van deze luidsprekers hebben een interne versterker en hebben daarom een ​​stroombron nodig, die kan worden gevoed via het lichtnet, vaak via een AC-adapter.

Computerluidsprekers - definitie van computerluidsprekers door The Free ...

Computerluidsprekers Synoniemen, computerluidsprekers Uitspraak, computerluidsprekers vertaling, Engelse woordenboekdefinitie van computerluidsprekers. nm 1.a. Degene die spreekt. B. Een woordvoerder. 2. Degene die een openbare toespraak houdt. 3. vaak voorzitter voorzitter van een wetgevende vergadering.

Het is een simpele kwestie van smaak. Hoewel het ontwerp van een luidsprekerset niet voor iedereen belangrijk is, moet u er rekening mee houden dat u elke keer dat u achter uw computer gaat zitten naar deze luidsprekers zult kijken. Kies er een die je elke dag met plezier zult zien en gebruiken. Dus wat zijn de beste draadloze computerluidsprekers?

Begrijp hoe uw luidsprekers werken. Om te leren hoe u problemen met luidsprekers kunt oplossen, is het een goed idee om de basisprincipes van het bedienen van uw luidsprekersysteem te kennen: Geluidssignalen die in uw computer worden gegenereerd, worden vanaf uw computer naar de luidsprekerpoort (meestal groen) gestuurd. Je plugt je speakers in deze poort en het geluid gaat langs de draad verder in de kleine versterker die in de speakers is ingebouwd.

Als het gaat om computerluidsprekers, zijn ze te goed en te snel geëvolueerd, zodat de luidsprekers die het niet konden bijbenen worden gevonden en dit betekent ook altijd dat je, tenzij je een van de beste kunt krijgen, eeuwen achterloopt. Het is ook waar dat het heel moeilijk kan zijn om de beste computerluidsprekers onder de $ 100 te krijgen, omdat er zijn

Beste computerluidsprekers voor minder dan $ 100 in 2021 | Windows Centraal

Als je geen koptelefoonliefhebber bent, heb je ofwel te maken met vreselijke laptopluidsprekers of vreselijke luidsprekers die in je monitor of alles-in-één pc zijn ingebouwd. Als jij dit bent, dan heb je waarschijnlijk een aantal geweldige externe luidsprekers nodig. Je wilt ook geen fortuin uitgeven aan een Harmon Kardon 5.1-surroundsysteem, dus hebben we een aantal van de beste computerluidsprekers verzameld voor minder dan honderd dollar.

Wat zijn de criteria voor deze lijst? 1. JBL Professional 1-serie 104-BT referentiemonitors. 2. Creatieve Pebble Plus. 3. AmazonBasics USB-aangedreven computerluidsprekers. 4. Devialet Phantom Reactor 600. 5. Logitech G560 Lightsync.

GOgroove BassPULSE Helderblauwe LED-computerluidspreker Audiosysteem - Werkt met Dell, ASUS, Lenovo, Apple, Alienware en meer desktops, laptops, gametorens en Steam-consoles - Walmart.com. Het GOgroove BassPULSE 2.1-kanaals luidsprekersysteem is de juiste keuze voor je oren.

Vraag: Wat zijn de beste merken computerluidsprekers? V: Kan ik tv-speakers voor mijn computer gebruiken? V: Waar sluit ik mijn luidsprekers aan op mijn computer? Conclusie. Beste computerluidsprekers onder $ 50. Laten we eens kijken wat de markt te bieden heeft in deze subcategorie en een kijkje nemen naar de topkeuzes voor kwaliteit en waar voor uw geld.

Top 10 desktopcomputerluidsprekers van 2021 - Gids voor beste recensies

Bekijk onze selectie voor de 10 beste desktopcomputerluidsprekers in het VK. Vind de beste producten van 2021 met onze koopgidsen, gebaseerd op honderden reviews!

Een elektro-akoestische transducer die elektrische signalen omzet in geluiden die luid genoeg zijn om op afstand gehoord te worden. Synoniem met luidspreker. Vangie Beal.

De beste bluetooth-speakers onder de $ 100. Wat kun je doen met $ 100? Je kunt geweldige bluetooth-speakers krijgen.

We kunnen een aangesloten commissie verdienen als u via links op onze website koopt. Lees verder. Uitgelegd: wat zijn de verschillende soorten luidsprekers?

Computerluidsprekers | elektronische abt

U moet rekening houden met het type media waarnaar u luistert, of het nu gaat om games, muziek, films of YouTube-video's. Misschien zijn de sprekers voor werkdoeleinden bij het geven van presentaties. Hoe groot is de ruimte waar uw computer staat? U moet bepalen of een eenvoudige set van ...

Beste computerluidsprekers: maak muziek, videochats en meer duidelijker. Dit zijn de beste computerspeakers om je muziek te knallen, in te zoomen of media te streamen. Als u op zoek bent naar een nieuwe audio-oplossing voor uw computer, zijn hier enkele geweldige opties.

Op zoek naar een gloednieuwe computer? Overweeg de Apple Mac-lijn met zijn uitstekende verzameling machines die in gelijke mate superieure prestaties en prachtige esthetiek leveren. Veelzijdig, gebruiksvriendelijk en met een schitterend scherm, een ervan is een investering die de moeite waard is.

Er zijn verzamelingen computerluidsprekers met de beste deals en kortingen. De snel evoluerende collectie is de Ubon SP 185 draagbare draadloze bluetooth-luidspreker die verkrijgbaar is in twee verschillende kleurvariaties. Het is compatibel met computers en mobiele telefoons met een 3,5 mm koptelefoonaansluiting met telefoonknop en volumeregelaar.

Computerluidsprekers | Etsy

Blader door onze selectie computerluidsprekers: u vindt de beste unieke of gepersonaliseerde stukken uit onze boutique-stereo's en home-audiosystemen.

Meer informatie over computerluidsprekers. Bellen computerluidsprekers je? Bizrate heeft degene die u zoekt online. Bekijk de prijzen en specificaties van computerspeakers van topmerken als Bose, Creative en Eton. Lees beoordelingen en beperk uw keuzes op prijsklasse, merk, handelaar, enz.

Sears heeft computerluidsprekers om je favoriete muziek of video's helder geluid te geven. Koop draadloze computerluidsprekers om rommel te verminderen.

Logitech-computerluidsprekers leveren een rijk geluid voor muziek, films, games en meer op je pc of Mac.

Computerluidsprekers

Klipsch ProMedia draadloze luidsprekers leveren echt aangenaam geluid in dit 2.1 draadloze systeem. Klipsch staat altijd bekend om het produceren van een geweldig geluidsproduct en wat een geweldige manier om de luisterervaring van uw computer te verbeteren. Tegenwoordig, met alle soorten media op internet, is het geweldig om luidsprekers als deze te hebben voor een geweldige luisterervaring.

De 5 volt en slechts 500 milliampère stroom op een USB-poort beperkt USB-luidsprekers tot in het beste geval ongeveer 2,5 watt aan totaal audiovermogen. Dat is echter genoeg volume om een ​​kamer te vullen en veel meer te horen van wat je oren missen uit bijna elke kleine ingebouwde luidspreker in Mac- of pc-laptops.

De A5+ is ontworpen door het Audioengine-team als een krachtig alles-in-één luidsprekersysteem dat eenvoudig kan worden aangesloten op een computer, platenspeler, tv, gameconsole en meer! kleine luidsprekers, grote bas! Het vlaggenschip Audioengine A5+ heeft de standaard gezet voor rekkensystemen en is de perfecte optie voor uw kantoor of woonkamer.

Hoewel er geen standaardbenchmark is voor het testen van de luidsprekerkwaliteit, kunt u de geluidskwaliteit nog steeds bevestigen als u weet waar u op moet letten. Luidsprekers hebben vaak afleidende frequenties, maar de beste computerluidsprekers zorgen voor een balans in de hoge, midden- en lage tonen.

beste luidsprekers voor je Kano-computer | Android Centraal

Het valt niet te ontkennen dat Kano Computer-luidsprekers best goed zijn voor wat ze doen, maar wat als je wilt uitbreiden en de rest van de wereld echt wilt laten zien hoe cool je luidsprekers zijn? De onderstaande luidsprekers zijn klein, dus ze nemen niet te veel ruimte in beslag, hebben een helder, helder geluid en zijn heel eenvoudig in te stellen, wat betekent dat ze er geweldig uitzien met je Kano-computer.

Ik heb bijvoorbeeld veel liever een headset voor webchats op sociale afstand op het werk, terwijl ik mijn muziek liever naar mijn pc-luidsprekers stream. Wat gaming betreft, het hangt af van wat ik speel: voor shooters heb ik liever een headset om elke stap te horen, maar voor strategiespellen zoals Total War of zelfs enkele open werelden zoals Assassin's Creed Odyssey, zal ik me tot hen wenden. luidsprekers om de atmosfeer natuurlijker op te nemen in plaats van deze (bijna) rechtstreeks in mijn hersenen aan te sluiten.

Computerluidsprekers zijn een belangrijk onderdeel van een desktopcomputersysteem en zijn ook handig voor laptops. Als u graag films en tv kijkt vanaf uw computer, is een luidsprekersysteem een ​​geweldige manier om uw kijkervaring te verbeteren.

Wat de moeite waard is om te kopen, is dat het heel gemakkelijk te gebruiken is. Onder de Z313 en Z623 was de concurrentie zwaar, maar de algemene beoordelingen leken de Z623 te bevoordelen.

Luidsprekers voor thuiscomputer: doel

Washington Huskies Washington State Cougars Bergbeklimmers van West Virginia Wichita State Shockers Wisconsin Badgers Audio Docking Stations Boekenplankluidsprekers Computerluidsprekers Vloerluidsprekers Plafondluidsprekers Inbouwluidsprekers Luidsprekers voor buiten Draagbare luidsprekers Doucheluidsprekers Luidsprekers Subwoofers Spraakgestuurde luidsprekers Bluetooth Draadloze draadloze technologie Geen bedrade verbinding LED-poorten USB-licht Oplaadbaar Draadloos Waterbestendig ...

als u op zoek bent naar computerluidsprekers met USB-voeding, dan gebruikt Creative Labs Pebble 2.0, waarschijnlijk beter, ze zijn esthetisch modern en ingetogen, ze presteren beter dan de meeste vergelijkbare mini-USB-luidsprekers. Alle soundbar-modellen die we hebben meegeleverd, werken ook via USB.

Показано 54 записи