Alles over computers en technologie

Welke computerluidsprekers moet ik kopen?

De beste computerluidsprekers voor 2021 | PCMag

Een goede set luidsprekers kan van uw pc het ultieme home-entertainmentplatform maken. Dit is waar u op moet letten bij het kopen, samen met de beste computervriendelijke luidsprekers die we hebben getest.

Beste computerluidsprekers van 2021. Wil je de audio van je gaming-pc upgraden? Koop een hoogwaardige Logitech-, Razer-, Audioengine- of Creative-computerluidspreker.

Als zodanig moet iedereen die een serieuze gamer is, met video's werkt of zelfs maar zijn apparaat gebruikt voor mediaconsumptie, ervoor zorgen dat ze de beste luidsprekers hebben die ze zich kunnen veroorloven. En hoewel er altijd een zaak is voor de beste gaming-koptelefoon, zullen fatsoenlijke luidsprekers na urenlang gebruik geen pijn doen aan je oren.

Hoewel de luidsprekers op deze lijst deze kwaliteit niet kunnen evenaren, zijn ze zeer indrukwekkend voor de prijs en hebben ze geen extra hardware nodig. Deze lijst met de beste computerluidsprekers die u kunt kopen, is het resultaat van praktijktesten en deskundig onderzoek. De eerste keuze, de Klipsch R-51PMs, staat nu op mijn bureau, ondanks dat ik al vele jaren veel duurdere Dynaudio LYD 7s gebruik.

Koopgids voor de beste computerluidsprekers - BestReviews

Een eenvoudig paar plug-and-play computerluidsprekers die het rijke geluid leveren dat u van Bose gewend bent tegen een eerlijke prijs

Dingen om te overwegen voordat u computerluidsprekers van minder dan $ 100 koopt. Het is moeilijk om te beslissen welk model je moet kiezen, daarom willen we het hele proces gemakkelijker maken.

Gooi je monitorluidsprekers weg. Met de beste computerluidsprekers heb je een helder en luid geluid voor het kijken van films, het spelen van games en het luisteren

Je zou Edifier's lijn van actieve boekenplankluidsprekers echt aan deze lijst moeten toevoegen. Ik heb twee sets van hun luidsprekers, een voor mijn keuken en een andere op mijn computerbureau, en hoewel ze iets groter zijn dan traditionele "computer"-luidsprekers, leveren ze krachtig en krachtig veel beter bereik met een handige afstandsbediening ...

De beste computerspeakers van 2021 | pc-speler | Redenen om te kopen:

De beste computerluidsprekers zijn misschien niet zo alomtegenwoordig als ze ooit waren, vaak vervangen door de beste gaming-koptelefoons, maar er is nog steeds een plaats voor hen in pc-gaming. Begrijp me niet verkeerd, we houden van een goede headset, maar het kan een heel andere game-ervaring zijn als twee tweeters je opblazen met ruis.

Deze luidspreker is verkrijgbaar in de kleur zwart. Het item weegt 1,42 pond en het ontwerp is anders dan de luidsprekers. Na het zien van deze speaker wil je hem kopen. Dit audiosysteem werkt met elk apparaat met een standaard 3,5 mm koptelefoonaansluiting, zoals pc, laptop, telefoon, tablet, projector.

Wie zou ze moeten krijgen. Aangedreven computerluidsprekers zijn een geweldige optie voor iedereen die graag zijn computer gebruikt om naar muziek te luisteren, films te kijken, videogames te spelen of muziek, podcasts of video's te produceren. Kleine luidsprekers ingebouwd in laptops en monitoren produceren fijn geluid met weinig tot geen bas.

We waren in staat om de beste computerluidsprekers onder de $ 50 te verzamelen die u van dienst zouden moeten zijn, of u nu de voorkeur geeft aan games, muziek, films of andere computertaken op desktops en laptops. . Het is erg belangrijk om te begrijpen dat hoewel deze erg nuttig voor je zijn, ze misschien niet de duurdere op de markt verslaan.

Top 10 computerluidsprekers van 2021 | Videobeoordeling

Maintenant, si vous achetez un ensemble d'enceintes avec un gros subwoofer, et que vous les emmenez chez vous avec un ensemble de fichiers audio de 128 kbps, vous pourriez être contrarié par la confusion des sons graves, même sur ce gros sous-marin duur. De reden is dat de superlage en superhoge frequenties als eerste te lijden hebben van digitale muziekcompressie, die ongeveer hetzelfde werkt als de afvalpers in Star Wars: Episode IV.

Maar zelfs als je er een zou vinden voor $ 50 of $ 60, zou de kwaliteit vrijwel zeker net zo goedkoop zijn. Met dat geld kun je een tweespeakersysteem van veel betere kwaliteit kopen. Deze basis 2.0 stereo-opstellingen, die alleen bestaan ​​uit een linker- en rechterluidspreker met elk een enkele driver (de eigenlijke luidspreker), zijn in deze prijsklasse volop aanwezig.

Iedereen in de wereld is tegenwoordig op zoek naar een betere ervaring met de gadgets die ze kopen. Er gebeurt tegenwoordig zoveel met technologie en het is belangrijk om het leven zo soepel mogelijk te laten verlopen. Een van de grootste trends van vandaag is geluid.

Ik denk erover om speakers voor mijn pc te kopen, maar ik weet niet waar ik op moet letten. Ik ben op zoek naar luidsprekers van goede kwaliteit omdat ik ze voor wat muzieksoftware zal gebruiken. Moet ik een geluidskaart kopen? Heb ik een soort audio-interface nodig? kan ik de speakers gewoon op de MOBO poorten aansluiten?

(AU) Help mij bij het kiezen van desktopluidsprekers | TechPowerUp-forums

Het lijkt erop dat boekenplankluidsprekers tegenwoordig vaker voorkomen, maar ik ben op zoek naar iets dat ook onopvallend is om op mijn bureau te passen en ik twijfel over hoeveel vermogen ze kunnen produceren. Ik begin te denken dat ik een fout heb gemaakt door deze luidsprekers weg te geven lol. Eventuele suggesties voor een goede low-profile desktopluidspreker?

OK groovy community! Mijn Klipsch-speakers van $ 500 beet na 8 jaar eindelijk in het stof! Het probleem is dat ik sindsdien geen computerluidsprekers meer heb gevolgd. Dus ... wat zijn de luidsprekers om tegenwoordig te kopen? Altec Lansing? Waar?

Misschien moet ik normale pc-luidsprekers kopen en dat is het dan? Zijn er pc-luidsprekers onder de $ 100 die beter zouden klinken dan JBL Charge 3? Zo ja, kunt u mij enkele voorbeelden geven? Of met welke specificaties moet ik rekening houden bij het kiezen?

ontvang thx gecertificeerde logitech-luidsprekers. Ik had ze ongeveer 200 jaar geleden en pis bijna in mijn broek. er is het Z-5300e-model (dat ik had) en de duurdere Z-5500 en Z5450. het enige verschil zit in de draadloze luidsprekers en meer vermogen. de geluidskwaliteit is ongeveer hetzelfde.

Welk merk luidsprekers moet je kopen voor je pc? - Antwoorden

Jrs Computer Repairs stopt om u te helpen ervoor te zorgen dat uw stuurprogramma's correct zijn geïnstalleerd en sluit de luidsprekers aan op de geluidskaart, dit is meestal een groene poort, eenvoudig en gemakkelijk. met pc.

Voor mijn desktopcomputer heb ik een paar zeer goede monitorluidsprekers die worden aangedreven door een Denon-ontvanger die via een glasvezelverbinding wordt gevoed. Te duur voor uw geadverteerde budget. Voor mijn werkruimte in mijn garage kocht ik een paar luidsprekers met twee bedrade analoge ingangen, Bluetooth en USB.

een ding of twee over audio, ik koos voor Edifier omdat ik een paar Edifier-luidsprekers van een wederverkoopwinkel kocht voor slechts $ 10 en ze klonken echt geweldig toen ik ze combineerde met een Logitech 2.1-pakket. maar als je me zou kunnen aanbevelen om luidsprekers te gebruiken die cool zouden zijn, wil ik het bij de Powered Bookshelf houden.

Moet het draadloos? Leo raadt bedrading aan om signaalinterferentie te voorkomen, en Audio Engine maakt geweldige luidsprekers. Omdat het muziek maakt, is bas ook belangrijk en het aanschaffen van een subwoofer is van vitaal belang. Een paar Audio Engine A2-luidsprekers en hun S8-subwoofer zouden perfect zijn.

Welke luidsprekers moet ik hebben ??? | NotebookReview | Forum

Je zei audiofiel. Ik ben dol op mijn logitech-luidsprekers, maar er is geen audiofiele kwaliteit in de buurt. Mijn Sennhieser HD590-koptelefoon met aangepaste kabels is dat echter wel. het geluid staat buiten kijf. Ik kan hier dingen op mijn koptelefoon die ik met mijn luidsprekers nooit zou opmerken. De bas is diep, de middentonen en hoge tonen zijn warm, en je wilt absoluut geen EQ gebruiken omdat ze het geluid verpesten.

Geen wonder, en je had het al overal moeten zien. Maar wat sommige mensen niet opmerken, is het aantal ...

Goedkope computerluidsprekers zijn handig voor het versterken van algemene computergeluiden of het luisteren naar online radiostations, maar bieden weinig verbetering in audioprestaties ten opzichte van de generieke luidsprekers die bij de meeste computers worden geleverd. De Logitech LS11-luidsprekers zijn een voorbeeld van een standaard 2.0-computerluidspreker die beschikbaar is voor minder dan $ 20.

Ik wilde een nieuw luidsprekersysteem kopen, nadat ik mijn huidige opstelling beu was. Ik heb onlangs de Turtle Beach Santa Cruz gekocht en ben op zoek naar een goede set luidsprekers. Moet ik route 4.1 nemen? Persoonlijk denk ik dat ik tevreden zou zijn met 2.1. Ik ben op zoek naar een laag geluidsniveau, fatsoenlijk vermogen en een geweldige geluidskwaliteit.

Computerluidsprekers: Koop computerluidsprekers ... | Snapdeal

Het assortiment dat Snapdeal biedt, draait niet alleen om geweldige functies, maar ook om stijlvolle ontwerpen. Als je een vleugje verfijning in je huis wilt brengen, kunnen luidsprekers in zwart, grijs, zilver en gebroken wit je helpen om hetzelfde moeiteloos te doen. Als je het echter leuk vindt om dingen op te fleuren, zijn kleuren zoals rood, blauw, geel, groen, roze en oranje degene waar je voor moet gaan.

De beslissing om een ​​nieuwe computer te kopen hangt van veel factoren af, variërend van de noodzaak om prestatieproblemen te verbeteren tot extra functies. Uit de meeste TCO-onderzoeken blijkt dat gebruikers hun computers minstens om de vier jaar moeten vervangen.

In die zin hebben we momenteel fietscomputers of fietscomputers, een apparaat dat inzicht geeft in fietsgerelateerde metrics. Afhankelijk van de fiets die u gebruikt, kan het gegevens verstrekken zoals afstand, huidige snelheid en rijtijd, maar het kan ook gedetailleerde informatie verstrekken, zoals hartslag, vermogen en cadans. Dat is de reden waarom fietsers, of ze nu beginners of regelmatige racers zijn, zich wenden tot technologieën zoals fietscomputers om hun conditie en vooruitgang te bepalen.

Draadloze luidsprekers en luidsprekers voor in de muur profiteren van draagbaarheid en brengen nieuwe geluidshoeken naar uw kamer. Voor gamen bieden kleine gespecialiseerde luidsprekers meestal voldoende geluid. Deze worden op een bureau bij de computer geplaatst en hebben een magnetische afscherming.[3] X Bron van onderzoek.

Welke luidsprekers moet ik kopen? | HiFiVision.com

Ik ben net verhuisd naar Chennai. Ik heb een Kenwood AV-ontvanger, lcd-tv en dvd-speler. Ik wil een goed thuisbioscooppakket - ik mis goede luidsprekers.

Als u van plan bent een computer te kopen, kunnen deze eenvoudige quizvragen u helpen een beslissing te nemen op basis van hoe u de computer wilt gebruiken en uw budget. amusant. Deze test is niet gebaseerd op enig wetenschappelijk onderzoek.

Geïnteresseerd in het kopen van een krachtige, high-end luidsprekercomputer tegen betaalbare prijzen? Alibaba.com biedt je een grote collectie krachtige traditionele luidspreker-, Bluetooth- en zelfs draadloze computers waarmee je met alle soorten apparaten kunt spelen en nog meer van de sfeer kunt genieten.

Kleine en lichte maar zeer stijve luidsprekerelementen zijn beter voor zeer hoge frequenties (hoge tonen) maar produceren geen echt basgeluid. Naarmate je in frequentie daalt, wil je over het algemeen grotere en massievere luidsprekerelementen voor elke "sectie" van geluid.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een desktop-pc? | De bewaker

Controleer de grootte van degene op uw huidige pc door Windows Verkenner te openen, Deze computer te selecteren en te kijken wat het zegt voor Lokale schijf (C :). Zorg ervoor dat de pc die je koopt minimaal twee keer zoveel opslagruimte heeft, bij voorkeur vijf keer zoveel. Momenteel zijn schijven van 1 TB (terabyte) goedkoop en schijven van 2 TB betaalbaar.

Dit artikel beantwoordde mijn problemen omdat ik overwoog een headset te kopen voor gamen / skype-chatten enz. en om de bewegingen te bekijken.

Twijfelt u welke laptop u moet kopen? Doe onze quiz!

Desktopcomputers zijn duurzamer in termen van levensduur en onderdelen kunnen worden geüpgraded. Laptops zijn daarentegen draagbaarder en kunnen gemakkelijk overal mee naartoe worden genomen.

Welke autospeakers moet ik kopen voor een bepaalde muziekstijl?

Sommige mensen houden van een beetje meer bas, terwijl anderen houden van een ontspannen weergave van hoge frequenties of een beetje extra gesis bovenop. In bijna alle blinde tests die door luidsprekerfabrikanten worden uitgevoerd, moet de respons in het middenbereik (150 tot 4000 Hz) van het systeem zo vlak mogelijk zijn om de zang nauwkeurig te laten klinken.

Op zoek naar een laptop of desktop, doe de gratis quiz Welke laptop moet ik kopen. Een snelle en gemakkelijke koopgids voor laptops om de juiste computer voor u te vinden.

U moet ook in Windows bevestigen dat HDMI-audio is geselecteerd. Ga hiervoor naar Instellingen (Windows-toets + I)> Toegankelijkheid> Audio> Andere geluidsinstellingen wijzigen en selecteer het tabblad Afspelen. Als er een HDMI-audioapparaat op uw pc is aangesloten, zou u Digital output device (HDMI) moeten zien.

Deze computerluidsprekers zijn uitgerust met Deep Bass-technologie. De speakers zijn kleiner en compacter dan traditionele desktop speakers.

Kun je een soundbar gebruiken voor computerluidsprekers? | Petten

Het grootste probleem dat ik met de soundbar had, was dat wanneer de audio uit het ene kanaal had moeten komen, een deel van de audio altijd aan de andere kant uitkwam. Dit maakte enkelkanaals audiobewerking in Premiere soms saai. Waar kan ik dit kopen? De nieuwste versie van deze soundbar is momenteel te koop voor $179 op Amazon.

Als u eenmaal weet hoe u uw systeem wilt gebruiken, bedenk dan in welke kamer u gaat luisteren. Hoe groter uw ruimte, hoe krachtiger uw systeem zou moeten zijn. Breng je geluid in een studio of thuisbioscoop van 1000 vierkante meter? Een enkele slimme luidspreker is misschien genoeg voor de eerste.

Elke website heeft zijn eigen basis voor het doen van beoordelingen. Van onze kant verwijzen we naast de bronnen voor gegevens of zelfonderzoek ook naar de beoordelingen van andere sites op Welke laptop moet ik kopen om het eigen resultaat te geven. Alle sites waar we van leren zijn echter betrouwbaar, gerenommeerd en prestigieus.

Ik heb al een paar jaar niet meer met een cd-doosje hoeven te rommelen. Als ik muziek koop, ligt het cd-doosje meestal gewoon in de opslagruimte als kopie op de harde schijf als ik mijn muziekbibliotheek opnieuw moet laden.

welk computerbureau moet ik kopen?

moet ik Prepac Sonoma Computer Desk-recensies kopen. Richt een werkplek in stijl in met de Sonoma Computer Desk. Een geweldige aanvulling op elk bureau, bureau of studeerkamer, het bureau is voorzien van een uittrekbaar toetsenbordblad, een diepe onderste plank die is ontworpen voor een computerprocessor en een verstelbare plank voor boeken en kantoorbenodigdheden.

Ik moet toegeven dat het mij na het hebben van dit systeem motiveerde om een ​​Onkyo 5.1 receiver en speakers aan te schaffen. Meer voor mijn thuisbioscoopinteresses dan voor de computer.

Als je een waterdichte draadloze speaker wilt, is JBL de gouden standaard. Wat is een slimme luidspreker en wat maakt hem geweldig?

[Michael Chen] hield van het geluid dat hij uit deze Corsair SP2200-computerluidsprekers kreeg, met één grote uitzondering. Ze maakten onaangenaam geknetter. Hij dacht dat het misschien zo simpel was als het vervangen van een defecte potentiometer, maar ontdekte al snel dat de reparatie ingewikkelder zou zijn dan dat.

Welke 2.1-speakers moet ik kopen? - Hardware Hangout - Neowin | Forum

Ik denk dat de titel mijn vraag heel goed beschrijft: ik ga 2.1-luidsprekers kopen; maar ik kan niet veel uitgeven

Mijn algemene aanbeveling is dat als je op het punt bent dat je niet weet hoe je moet beslissen welke laptop je moet kopen, je zeker niet klaar bent om het risico van het kopen van een gebruikte machine te dragen. Ik ga heel algemeen spreken over prijzen. Dit zou u een idee moeten geven van wat u kunt verwachten voor uw budget.

Ik ben op zoek naar goede luidsprekers die kunnen worden aangesloten op mijn computer, iPod en tv. Ik geef de voorkeur aan 5.1-luidsprekers, maar als er andere luidsprekers zijn die net zo goed klinken, zou ik er misschien een kopen. Ik hou echt van bas voor films en muziek, maar ik ... Antwoord:

Realiteitscontrole van CPU-prestaties - Toon respect voor uw CPU en voer niet meer dan 30 plug-ins met hoge CPU-belasting uit en vraag uzelf dan af waarom deze stikt. Audioverwerking, zoals uitgevoerd door DAW-software, is een van de meest CPU-intensieve taken die tegenwoordig in realtime op computers worden uitgevoerd. Het is CPU-intensiever dan 3D-games, die veel werk vergen aan ...

Welke microfoon moet ik als eerste kopen?

Voordat u probeert uit te zoeken wat u moet kopen, helpt het om de belangrijkste verschillen tussen dynamische microfoons en condensatormicrofoons te kennen. Dynamische pickups werken volgens het principe van de bewegende spoel, net als een omgekeerde luidspreker, en hebben mechanische duurzaamheid, kostenefficiëntie en een solide, pittig geluid in hun voordeel.

Hoewel de meeste computerluidsprekers alleen bekabelde verbindingen bieden, moet u de invoerinterfaces nauwkeuriger controleren als u meer randapparatuur met het systeem wilt gebruiken. Sommige modellen hebben Bluetooth, wat handig kan zijn als je draadloos audio wilt streamen. Het is eerder een extra capaciteit, maar voor sommigen zou het kunnen

Je moet echt een paar luidsprekers auditie doen en proberen een geschikte voor je te vinden. Voor sommige mensen die onderweg zijn, is 30k geen groot probleem, maar voor velen van ons is 30k een klein fortuin. Als ik $ 30.000 te besteden had aan luidsprekers, zou ik iedereen vertellen naar de hel te gaan en naar elke hifi-dealer in de staat te gaan.

Of u nu op zoek bent naar een draadloze bluetooth-luidspreker, soundbar of luidsprekers voor uw thuisbioscoop, dit is de beste waar voor uw geld.

Welke computer moet ik kopen test - Home | Facebook

Pagina'sOverigMerkWebsiteComputers en websiteWelke computer moet ik kopen test.

Zoals alle high-end Galaxy-smartphones, heeft de S21 een krachtige chipset, ingebouwde stereoluidsprekers, waterdichte constructie en ondersteuning voor bekabeld en draadloos snelladen, evenals omgekeerd draadloos opladen. Samsung biedt drie verschillende varianten van de Galaxy S21 aan. Ze omvatten het hier afgebeelde instapmodel S21, een grotere Galaxy S21 + met een 6,7-inch scherm en de topklasse Galaxy S21 Ultra.

Hallo allemaal, ik vraag me af of iemand advies heeft over wat ik wel en niet moet kopen ... ik ben op zoek naar luidsprekers, zoals jbl ...

Maak kennis met computerluidsprekers. 28 februari 2012 Geen reacties door Fogy # 1 Deel via e-mail. Je kunt vaak zien hoe serieus de industrie een bepaald product neemt vanwege de betrokken merknamen. iPod-speakerdocks waren bijvoorbeeld ooit goedkoop en vrolijk, een weerspiegeling van het nut en de alomtegenwoordigheid van iPods,

Показано 64 записи