Alles over computers en technologie

Welke hifi-computerluidsprekers

Beste computerluidsprekers van 2021: upgrade uw desktop ... | Welke hifi?

Sommige van deze computerluidsprekers kunnen verbinding maken via Bluetooth, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over lelijke kabels die rond uw kantoorruimte slingeren; anderen, moet u verbinding maken met een bron via meer traditionele middelen (d.w.z. bedraad). Maar alle onderstaande producten bieden voldoende algemene prestaties voor een plaats op ...

De overgrote meerderheid van de computerluidsprekers, evenals alle Bluetooth-luidsprekers en draadloze luidsprekers, zijn aangedreven of "actief". Dit betekent dat er een versterker in de luidspreker zelf is ingebouwd om het ontvangen signaal op te vangen en de luidsprekers voldoende te voeden om het te reproduceren. Het is erg handig, omdat het

Er zijn een paar aansluitmogelijkheden, waaronder een 3,5 mm aux-ingang en de eerder genoemde Bluetooth-connectiviteit. Deze actieve luidsprekers zijn een geweldige opstelling voor uw desktop, rechtstreeks aangesloten op uw computer of perfect om snel draadloos verbinding te maken en muziek af te spelen op een feestje.

De markt is de thuisbasis van vele modellen van verschillende stijlen, die uitstekend werken voor elke computerconfiguratie of elk apparaat (bijv. desktop, laptop, smartphone) die u in gedachten heeft. Belangrijke spelers die het vermelden waard zijn en die hun erfenis als grote fabrikanten van computerluidsprekers hebben gecementeerd, zijn Edifier, Creative en Audioengine om er maar een paar te noemen.

Desktop- en hifi-luidsprekers, wat is het verschil? - CNET

Afgaande op het aantal e-mails dat ik hierover krijg, begrijpen veel mensen het verschil niet tussen een computer en hifi-luidsprekers. Hoe is bijvoorbeeld een Audioengine A5 + ($ 399 per paar) functioneel anders dan een PSB Alpha B1-luidspreker ($ 300 per paar)? Beiden hebben 5-inch woofers en tweeters, maar de A5+ heeft iets wat je niet ziet op de Alpha B1 of welke hifi-speaker dan ook: volumeregeling.

ECHTE HIFI COMPUTER SPEAKERS - De MM-1 brengt voor het eerst echt hifi-kwaliteitsgeluid naar uw desktop, waardoor uw computer het geluid krijgt dat het verdient. NEAR-FIELD SOFT POINT - De MM-1 computeraudioluidsprekers zijn ontworpen om een ​​luisterpunt in de buurt te hebben, wat betekent dat het beste geluid zich op slechts een paar meter van uw monitor bevindt - precies waar u zit.

U moet effectief verbinding kunnen maken met de computerluidsprekers om ze te kunnen gebruiken. In het verleden gebeurde dit alleen in de vorm van RCA-kabels, die, hoewel ze nog steeds in gebruik zijn, op weg zijn om verouderd te raken. Om nog maar te zwijgen van het feit dat RCA-kabels je onvermijdelijk met mogelijk lelijke draden achterlaten die lelijk kunnen zijn, terwijl je ook de gave hebt om met andere dingen op je bureau in de knoop te raken.

Gelukkig komen hifi-apparaten die standaard pc's ondersteunen steeds vaker voor. En als de kwaliteit van meer traditionele hifi-apparatuur kan worden geëvenaard, kan er een behuizing worden gemaakt (met overweldigend gemak) zodat onze pc's de ultieme audiobron worden. Maar wat zijn tegenwoordig de mogelijkheden voor hifi-audio op een pc, en tegen welke kosten?

audio - Is er een verschil tussen computerluidsprekers en een hifi-systeem?

Zijn de computerluidsprekers speciaal geconfigureerd om correct te werken met de output? Is er een verschil tussen de twee of is het alleen vanwege de ruimte / gebrek aan stereo dat slechts een minderheid van de mensen hun computer met een stereo gebruikt? edit- Ik noemde goedkope computerluidsprekers om te zeggen dat ik nog geen goede computerluidsprekers heb geprobeerd.

Er is ook een belangrijke toepassing voor computerluidsprekers in veel kantoren. Internetconferentiegesprekken, of het nu met een manager of een buitenlandse klant is, kunnen erg belangrijk zijn, en goede computerluidsprekers zorgen ervoor dat u de oproep beter kunt horen.

Voor de goede orde, ik ben een hifi-enthousiasteling, en we kunnen het er in ieder geval over eens zijn dat Genius inderdaad een van de genieën is geweest met hun luidsprekers, voor welke prijs ze ook verkopen. Het eerste dat opvalt aan deze luidspreker is het ontwerp dat u zowel zijn schoonheid als kwaliteit kan garanderen.

Lijstresultaten: recensie van computerluidsprekers. De 40 beste computerluidsprekers van 2020 Watchdog-recensies. The Watchdogreviews.com Zie het allemaal. Zojuist Beste laptopluidsprekers in 2021 [Koopgids] - Gear Hungry.

5 beste computerluidsprekers in 2021 | WePC | Hoogwaardige gaming-pc

We hebben allemaal verschillende smaken als het gaat om muziekkwaliteit en onze keuze lijkt misschien niet zo aantrekkelijk voor anderen. Hoe verbinding maken met draadloze luidsprekers? Als je een draadloze luidspreker nodig hebt, kijk dan eens naar het koppelingsproces dat wordt gebruikt. De meeste luidsprekers zijn eenvoudig te koppelen met uw computer of elk ander apparaat dat Bluetooth ondersteunt.

Het belangrijkste voordeel van een hifi-systeem ten opzichte van alle andere hoogwaardige audio-opties is dat je het kunt bouwen om precies te presenteren wat je wilt. Niet alleen dat, maar elke eenheid die u in uw systeem opneemt, heeft een specifieke taak om uit te voeren en kan zich erop concentreren om het heel goed te doen.

HiFi-speakers zijn de laatste schakel in je hifi-installatie, ook al denken we dat de bron de bepalende schakel is, toch zijn ze erg belangrijk. Het zijn de luidsprekers die in feite de kwaliteiten of de gebreken van de stroomopwaartse verbindingen onthullen! Zoals u kunt zien, is het essentieel om de luidsprekers te kiezen die bij u passen als u

U kunt deze hifi-computerluidsprekers aansluiten op uw computers, tablets of telefoons om het geluid te laten knallen en te genieten van rustgevende muziek. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren om u te helpen kiezen op basis van uw voorkeur.

Bowers & Wilkins MM-1 Hi-Fi stereo computerluidsprekers ...

Hifi-geluid op je computer - Vroeger was het voor het invullen van spreadsheets en het typen van letters. Nu worden computers voor bijna alles gebruikt: socializen, spelletjes spelen, naar muziek luisteren, video's kijken. Het lijkt dus een schande dat fans van desktop-entertainment altijd genoegen hebben moeten nemen met inferieur geluid, of het nu gaat om de ingebouwde luidsprekers van een computer of door slordige monitoren. Niet meer. De MM-1 brengt voor het eerst geluid van echte hifi-kwaliteit naar uw desktop, waardoor uw pc het geluid krijgt dat het verdient.

Acoustic Bass Hi-Fi hoofdtelefoonaansluiting luidsprekers voor desktop pc-laptop grijs>.

Welke hifi? is de ultieme koopgids voor alles wat met audio en video te maken heeft

Kenmerken: Bluetooth-luidspreker Computerluidsprekers USB 3D stereo basgeluid Subwoofer Muziekspeler voor pc Laptop Desktop Multimedia Luidspreker Specificaties: Communicatie: AUX, USB, Bluetooth Batterij: Ja Luidsprekertype: Hoge computerluidspreker Stroombron: USB Aantal luidsprekers Behuizing: 2 Behuizing materiaal: Kunststof audiofilter: Tweewegkanalen: 2 (2,0) Ingangsvermogen (W): <25 W Uitgangsvermogen: 5 W Tweetermateriaal

hifi-luidsprekers in Computers / Tablets & Netwerken | eBay

7S0PONSOARPA7EED-1-1UJ-10FJ-1-1. Spo6nsUor4edR7BKZFM. TOGUARD IPS 15,6-inch FHD 1080 draagbare monitor VGA / AV-scherm Hi-Fi-luidspreker.

Luidsprekers die worden verkocht voor gebruik met computers hebben hun eigen ingebouwde versterking, daarom heeft u van ons een andere versterkingsbron nodig, zoals een ontvanger of ingebouwde versterker. Het enige waar je naar moet zoeken is een aux-ingang. Ik zou willen voorstellen dat als u van plan bent uw luidsprekers in de buurt van de computer te plaatsen en u een CRT-monitor gebruikt ... dat niet te doen. De magneten op de luidsprekers zullen de kleur van het beeld vervormen.

Van Bluetooth surround sound luidsprekersystemen tot passieve boekenplank luidsprekers, JB Hi-Fi heeft het allemaal op voorraad! Koop nu geweldige aanbiedingen voor pc-luidsprekers en -systemen online.

HiFi computerluidspreker met FM en SD-kaart. Prijs: US $ 6,21 - US $ 6,35 Minimale bestelhoeveelheid: 1.000 tot 1.999 stuks Merknaam: SINGBOX Levertijd: bespreekbaar.

Welke hifi? Inzendingen 2021

Bestaande vijfsterrenproducten komen automatisch in aanmerking voor prijsstelling en hoeven niet op het formulier te worden ingediend. Win een What HiFi? De prijs is een uiterst belangrijk onderscheiding, erkend over de hele wereld, en verhoogt de verkoop van producten drastisch. Winnaars profiteren ook van extra commerciële en redactionele prijspromotie-activiteiten, zowel in print als online.

Bekijk alle artikelen in deze winkel. Creatieve computerluidsprekers model SBS20. Kluttzand Verenigingen.

PYLE PIC6E - Hi-Fi In-Wall / In-Ceiling luidsprekersysteem - Hoogwaardige luidsprekers voor thuis met instelbare hoge tonen (6.5''-i.

Zie dit als een welverdiende verbetering van uw computer- en laptopaudio. We hebben talloze man- (en oor)uren besteed aan het akoestische profiel om een ​​breed, realistisch geluidsbeeld te bereiken met een ongelooflijke diepte die verder gaat dan de werkelijke luidsprekers.

900+ sprekerideeën in 2021 | luidsprekers, luidspreker, audio

Cool Stuff Audio-luidsprekers Entertainmentsysteem Luidsprekertechnologie. Herziening van de QX-2 missie. Welke hifi? Winnaar van de awards 2018. Uiterst prettige sprekers die zich onderscheiden van de concurrentie.

MP3-SPELERS EN ENCODERS. De computer die je momenteel gebruikt is een mp3-speler, je hebt alleen goede versterkers en luidsprekers nodig om het te kunnen horen. Het voordeel van MP3 is dat je alle nummers die je wilt gratis kunt krijgen, het nadeel is dat de kwaliteit lager is dan bij cd en slechter dan bij MiniDisc, de verzachtende factor is dat de meeste CHR-popmuziek "Top-40" sterk gecomprimeerd is voor radio-uitzendingen, zodat u bij de meeste plofgeluiden geen hoorbaar verschil kunt horen.

Beeld en Geluid is 's werelds toonaangevende onafhankelijke gids voor het kopen en bezitten van hifi- en thuisbioscoopproducten. Onze uitgebreide recensies helpen je de beste uitrusting voor je geld te kopen, met de adviessecties van het tijdschrift die je stapsgewijze informatie geven over hoe je nog meer uit je muziek en films kunt halen.

Pacific Hi-Fi verkoopt verschillende soorten computer speakers van verschillende merken. Bijvoorbeeld; computerluidspreker, miniluidspreker, multimedialuidsprekersysteem, surround-bar, enz. AktiMate Mini + Luidspreker.

Computerluidsprekers | JB Hifi

JB Hi-Fi Cadeaubonnen Cadeaubonnen. Winkels Winkels.

Beleef je muziek op jouw manier met KEF draadloze HiFi-luidsprekers. Prachtig gemaakt en ontworpen om uw favoriete muziek digitaal te streamen in echt hifi-geluid.

Selecteer een categorie Versterkers Audiotechniek Audio Meubelkabels Computer Audiofiele Cymatica DAC / USB-converters Digitale audio Digitale media Onderwijs Elektriciteit Ergonomie IEM Hoofdtelefoons Locatie Geluidsmaterialen Wetenschap Muziek Muziekinstrumenten Geluidsisolatie Geluidsfysica Stroomconditionering Pro Audio Reviews SFX-luidsprekers THE Newport Show 2012 Uncategorized.

ECHTE HIFI COMPUTER SPEAKERS - De MM-1 brengt voor het eerst echt hifi-kwaliteitsgeluid naar uw desktop, waardoor uw computer het geluid krijgt dat het verdient. NEAR-FIELD SOFT POINT - De MM-1 computeraudioluidsprekers zijn ontworpen om een ​​luisterpunt in de buurt te hebben, wat betekent dat het beste geluid zich op slechts een paar meter van uw monitor bevindt - precies waar u zit. INGEBOUWDE DAC VOOR KWALITEITSGELUID - Stream audio rechtstreeks vanaf uw computer via USB, die het digitale signaal intern naar analoog omzet. De MM-1 heeft ook een extra lijningang voor het aansluiten van andere apparaten.

De beste computerluidsprekers?

Toen ik op zoek was naar een nieuw paar computerluidsprekers, heb ik veel onderzoek gedaan. Ik had niet veel geld, wilde iets kleins en netjes voor mijn bureau en wilde niet echt een woofer aan mijn voeten, dus ik was op zoek naar een fatsoenlijk paar luidsprekers die fatsoenlijk klonken zonder woofer.

Het beste merk speakers hangt af van de specs die je aanspreken. Bose, Logitech, Creative en Audioengine zijn echter allemaal merken die bekend staan ​​om hun hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen. Wat zijn de beste goedkope computerluidsprekers?

Om het beste geluid uit de luidspreker te krijgen, moet je nadenken over hoe je hem gaat gebruiken. Ben je van plan om het laatste seizoen van Game of Thrones te kijken en geen verandering in de achtergrondscore te missen? Speel je alleen op je laptop en is onderdompeling in geluid het enige dat voor jou telt?

Deze zullen er ook geweldig uitzien op uw bureaublad. Op zoek naar een gloednieuwe computer? Overweeg de Apple Mac-lijn met zijn uitstekende verzameling machines die in gelijke mate superieure prestaties en prachtige esthetiek leveren. Veelzijdig, gebruiksvriendelijk en met een schitterend scherm, een ervan is een investering die de moeite waard is.

Top 10 audiofiele computerluidsprekers gesorteerd op klantrecensies

Bijna de perfecte micromonitor. SOHO muziek. Waarschijnlijk zo dicht bij de echte stereo als je kunt krijgen voor je geld. Audioengine A2s. Vereist een zorgvuldige behandeling, maar is in staat om fantastisch geluid te produceren.

AUDIO-HI.FI: - Luidsprekers Condensatoren Spoelen Apparatuur Autoradio's Accessoires Versterkers Weerstanden behuizing, winkel, aankoop, condensator.

Welke hifi? Thailand - 17 juli 2021. Herziening. Polk Audio Legend L200 Premium boekenplankluidsprekers. Welke hifi? Thailand - 29 juni 2021.

Dit luidsprekersysteem heeft een audio-aansluiting van 3,5 mm, waardoor het compatibel is met vrijwel elke computer op de markt. (Je kunt hem niet verbinden met de meeste moderne smartphones, hoewel je volgens de fabrikant meer geluk hebt met tablets.)

Computerluidsprekers | elektronische abt

Computerluidsprekers hebben een lange weg afgelegd van een set van twee kleine, no-nonsense luidsprekers. Ze kunnen zo complex zijn als een opstelling met meerdere luidsprekers met een subwoofer. Uitgebreide configuraties zijn ideaal voor diegenen die hun computer gebruiken als hun primaire vorm van tv-programma's of films kijken om de ervaring van tv-kijken na te bootsen.

Ik gebruik de originele schijfspelers en de mediaspeler om de ingebouwde Marantz van stroom te voorzien, en daarna voedt het de Infinities. Ik ben absoluut verlamd over wat te doen met het signaal voordat het de ingebouwde raakt. Er zijn penningen, kaarten, ik weet niet wat ik moet kopen. Ik heb een boek "Computer Hi Fi voor Dummies" nodig.

Type: Mini-luidsprekers voor mobiele telefoons Gebruik: computer, mobiele telefoon, draagbare audiospeler, tablet-pc Kanalen: 1 speciale functie: mini, draagbaar, draadloos Stroombron: batterij ...

Dit is een subreddit voor alle audiofielen en prijsbewuste liefhebbers die echte luidsprekers en afzonderlijke componenten willen worden; en uit boomboxen, Bluetooth-luidsprekers en audio-oplossingen van het pc-merk. Hoewel er geen bovengrens voor de prijs is, richten we ons realistisch op luidsprekers in het bereik van minder dan $ 1.000 met een goede plek tussen $ 150 en $ 500.

Top 10 beste hifi-luidsprekers in 2021 - hoofdtelefoonreview

De Edifiers P17 zijn hifi-luidsprekers met een hoogwaardige zijden dome-tweeter die heldere hoge tonen produceert. Het diafragma is voorzien van Nomexex-luidsprekers die een pittige basreflexpoort van 6 ohm versterken. De speakers bevatten een ingebouwde muurbeugel waardoor ze gemakkelijk in huis kunnen worden opgehangen.

Maak kennis met computerluidsprekers. 28 februari 2012 Geen reacties door Fogy # 1 Deel via e-mail. Je kunt vaak zien hoe serieus de industrie een bepaald product neemt vanwege de betrokken merknamen. iPod-speakerdocks waren bijvoorbeeld ooit goedkoop en vrolijk, een weerspiegeling van het nut en de alomtegenwoordigheid van iPods en later iPhones.

Je hebt dus vijf speakers en een subwoofer, wat een 6-kanaals 5.1-kanaals geluidssysteem maakt. Verschil tussen digitaal en analoog audiosysteem. Er zijn twee soorten 6-kanaals surroundluidsprekers: analoog en digitaal. Analoge luidsprekers zijn goedkoper dan digitale en kunnen op elke pc worden geïnstalleerd, terwijl u voor digitale luidsprekers nodig hebt

Super instructables, ik koos een aantal echt goedkope en geweldige luidsprekers uit goodwill-winkels en werfverkoop. Een advies: sommige oudere Compaq-luidsprekers (ongeveer 95 tot 99) hebben JBL-schijven van 4 ohm. Ik ben eigenlijk een hifi-stereoversterker aan het bouwen met behulp van 2 vastgeklemde Tda40-IC's om 6 van deze luidsprekers aan te sturen.

Een paar hifi-luidsprekers aansluiten op een computer

Zie de computer aansluiten op een hifi-versterker. Andere dingen: Als u een paar computerluidsprekers met een voeding aanpast, is het het beste om de voeding NIET te bedraden tot de nieuwe opstelling met de grote luidsprekers. Dergelijke luidsprekervoedingen zijn bedoeld om een ​​interne versterker in diddy-luidsprekers te voeden en hebben geen geschikte plaats in de opstelling van HiFi-luidsprekers. Het is beter om de voeding te behouden en later voor iets anders te gebruiken. Verder gebruik: Hoe maak je van een luidspreker een microfoon!

De meeste pc-luidsprekers worden rechtstreeks op de achterkant van uw computer aangesloten, maar er zijn veel verschillende verbindingstypen en sommige luidsprekers ondersteunen ook draadloze connectiviteit. Controleer voor aankoop wat uw geluidskaart ondersteunt. De combinatie van een bekabelde verbinding voor je computer en een Bluetooth verbinding voor je telefoon of laptop kan erg handig zijn.

Показано 54 записи