Alles over computers en technologie

4 moeders android 5

Gerelateerde onderwerpen

4moms Apk downloaden voor Android - Laatste versie 5.4.10 ...

Download 4moms Android App Apk 5.4.10 fourmoms.thorley.com.androidroo gratis - Alle nieuwste en oudste (5.4.10,5.4.9,) apk-versies beschikbaar. Android-applicatie door 4moms gratis.

We ondersteunen alle Android-apparaten zoals Samsung, Google, Huawei, Sony, Vivo, Motorola. Door de juiste versie te selecteren zal de 4moms app beter, sneller en minder stroom verbruiken. U kunt de versie bekijken voor andere apparaten die op uw apparaat worden uitgevoerd.

Zodra 4moms wordt weergegeven in de Google Play-lijst van uw Android-apparaat, kunt u beginnen met downloaden en installeren. Tik op de knop Installeren onder de zoekbalk en rechts van het app-pictogram. Er verschijnt een pop-upvenster met de door 4moms vereiste machtigingen. Klik op Accepteren om door te gaan met het proces.

De door 4moms ontwikkelde Android-applicatie van 4moms staat in de categorie Lifestyle. De huidige versie is 5.4.10 uitgebracht op 2021-06-01. Volgens Google Play heeft 4moms meer dan 318.000 installaties uitgevoerd. 4moms heeft momenteel 1.000 beoordelingen met een gemiddelde waarde van 1,7.

Babyschommel 4moms mamaRoo 4, Bluetooth Baby ...

Bezoek de 4moms winkel. 4,6 van de 5 sterren 5.473 beoordelingen. | 198 vragen beantwoord. Amazon's Choice biedt hoog gewaardeerde, goed geprijsde producten die onmiddellijk kunnen worden verzonden. Amazon's keuze in vaste babyschommels van 4moms. Prijs: $ 239,99 & GRATIS retourneren.

Download SFMC 4 Moms APK Android Game gratis op je Android-telefoon.

Download SFMC 4 Moms 3.0.5 Apk-bestand (8.82Mb) voor Android met directe link, gratis gezondheids- en fitness-app om te downloaden van APK4Now, of om rechtstreeks op Android te installeren vanuit Google Play.

Het beweegt zoals jij Het 4moms mamaRoo4 babyzitje stuitert op en neer en zwaait heen en weer, net zoals ouders doen wanneer ze hun baby troosten. Kies uit vijf unieke bewegingen, zoals rijden en slingeren met bomen, en vijf verschillende snelheden. Kies uit vier ingebouwde geluiden of sluit hem aan op een willekeurige mp3-speler.

Download software uit de 4moms App Store - iGocc6444SEc | mobiel9

Regel de beweging, snelheid, geluid en volume van de 4moms mamaRoo vanaf iOS-apparaten. Krijg ook toegang tot klantenondersteuning en vereenvoudigde productregistratie. 4moms herdefinieert de jeugdindustrie door het gebruik van geavanceerde robotica.

Ongeveer 1% hiervan zijn stroomadapters, 1%% zijn houders, en 1%% zijn overige nagelbenodigdheden. Er zijn 16 mamaroo 4moms leveranciers vooral gevestigd in Azië. De belangrijkste leverancierslanden of -regio's zijn 4moms mamaroo, China en 100%, die respectievelijk {3}%, {4}% en {5}% van {6} leveren.

Abonneer u op de wekelijkse nieuwsbrief van Android Police, met de grootste verhalen, de laatste aanbiedingen en nieuws van de week. Vul hieronder eenvoudig uw e-mailadres in.

Hoe download ik 4moms APK-installatieprogramma voor Android-apparaten? Volledige informatie over het 4moms APK-bestand dat u aan het downloaden bent, wordt vóór het downloaden verstrekt. Het eerste dat u moet lezen, is het antivirusrapport, gegeven door meer dan 50 vertrouwde en vertrouwde antivirusprogramma's, gevolgd om te controleren of de apk-ontwikkelaar degene is die u zoekt, in veel gevallen kunnen de apps of games dezelfde naam hebben maar niet de juiste ontwikkelaar zijn.

Download 4moms 5.2.0 Apk - APK.CO

4moms informatie downloaden. Pakketnaam: fourmoms.thorley.com.androidroo.

Krijg en geef ouderschapsadvies van een gemeenschap van ondersteunende moeders die er voor je zijn in een van de best beoordeelde zwangerschaps- en moeder-apps. Krijg en geef advies over het kiezen van een vruchtbaarheidskliniek voor IVF, een kraamkliniek in uw stad. Krijg vriendelijke ondersteuning tijdens een spoedkeizersnede of postpartumdepressie.

De ontwerpers van de MamaRoo hebben uitgebreid onderzoek gedaan om de wiegende bewegingen van moeders en vaders die hun baby's dragen na te bootsen. Opblaasbare stoelen en schommels hebben heel verschillende bewegingen en presteren daarom niet zo goed als de MamaRoo. Met de 5 verschillende bewegingen en snelheden vind je ongetwijfeld de meest geschikte combinatie voor jouw baby.

Het is niet zo gemakkelijk. Het upgraden van je Android-versie is alleen mogelijk als er een nieuwere versie voor je telefoon is gemaakt. Er zijn twee manieren om dit te controleren: 1. Ga naar instellingen> Scrol omlaag naar "Over de telefoon"> Klik op de eerste optie met de tekst "Controleren ...

Mamaroo 4Moms kopen

Compatibele modellen met Bluetooth Low Energy: iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPod Touch 5, iPad Retina, iPad Air, iPad Mini, iPad Mini Retina, Samsung Galaxy S3, S4, S5 en Nexus 5 met Android 4.3 of hoger. Van 0 tot 12 maanden.

De 4moms mamaRoo 4 heeft vijf standen: autorijden, kangoeroe, schommel, rock en oceaan. Met behulp van een app kun jij van wipstoel zelfs op afstand bedienen, ideaal! Vanaf 4moms mamaRoo 4 heeft ingebouwde speakers met natuurgeluiden en de mogelijkheid om I eigen MP3-speler van telefoon aan te sluiten. Het zitje is verstelbaar van ligstand naar zitstand zodat de 4moms mamaRoo 4 ook heel geschikt is voor het geven van fruithapjes. Voor extra comfort kun je de (los verkrijgbare) mamaRoo Snug in de 4Moms mamaRoo 4 leggen. Deze zachte inleg biedt jouw kindje extra comfort.

Показано 18 записей