Alles over computers en technologie

4e klas wiskunde computerspelletjes

Online rekenspellen voor de 4e klas - interactieve rekenspellen voor de vierde ...

Wiskundespelletjes van graad 4 voor gebruik in de klas en thuis door ouders en docenten van leerlingen van graad 4. Als uw kinderen moeite hebben met rekenen, waarom zou u ze dan geen kans geven met de spelletjes op deze pagina. Wiskundige onderwerpen zijn: optellen van grote getallen, algebra en pre-algebra, vermenigvuldigen, delen, het vinden van oppervlakken van figuren zoals cirkels, vierkanten en complexe figuren.

Volgens Common Core Standards moeten wiskundegames van graad 4 zich concentreren op drie kerngebieden: (1) het ontwikkelen van begrip en vloeiendheid met multi-cijferige vermenigvuldiging en het ontwikkelen van begrip van deling om quotiënten te vinden die dividenden met meerdere cijfers omvatten; (2) inzicht verwerven in de gelijkwaardigheid van breuken, het optellen en aftrekken van breuken met dezelfde noemer en het vermenigvuldigen van breuken met gehele getallen; (3) begrijp dit.

Countdown to Zero is een wiskundespel van de 4e klas dat een begrip ontwikkelt van het tellen in decimalen (tienden). Het is een eenvoudig spel om te spelen, maar het kan op meerdere niveaus worden gespeeld. Dit is een strategisch spel en de meest bekwame wiskundigen kunnen er veel uit halen als ze proberen winnende strategieën voor het spel te bedenken.

Speel 4e klas spellen op Hooda Math. Onze ontgrendelde verslavende games van het vierde leerjaar zijn leuk en gratis.

Algemene basis wiskunde | 4e jaar | Wiskundige speeltuin

Graad 4 Common Core Math Games op Math Playground.com! Vind games, video's en activiteiten die zijn afgestemd op de Common Core Mathematics Standards.

Interactieve online wiskundegames van het derde leerjaar. Deze omvatten: Flash swf Draai aan het wiel en zet in op groepsquizspellen op: optellen, aftrekken, tijd, getallenvergelijking, tellen, breuken, meetkunde, ruimtelijk inzicht en meer. Deze interactieve online oefeningen zijn rekenspelletjes die geschikt zijn voor de klas voor kinderen in het 4de 4de leerjaar.

Elke speler draait een decimale kaart om en draait aan het roulettewiel. Het product van het getal op de tol en de kaart bepaalt de afstand die de auto aflegt. Je kunt tegen de computer of een andere speler spelen.

Onze wiskundegames van het vierde leerjaar behandelen onderwerpen als decimalen, hoeken meten en relaties tussen plaatswaarden. De meeste vierdeklassers zullen deze spellen fascinerend vinden, omdat deze spellen studenten helpen een diep begrip te krijgen van hoekmetingen, positiewaarden en decimalen door middel van leuke en interactieve spellen.

Wiskunde 4e jaar | Smartboard-spellen

Gebruik het Smartboard bij deze interactieve les om het staartdelingsproces te leren. Deling verdeelt iets in gelijke delen of groepen. Instructies: Kijk om te beginnen naar Voorbeeld A en Voorbeeld B om het staartdelingsproces in actie te zien. Klik dan op start het spel en kies je moeilijkheidsgraad.

Dit is een leeslijst met wiskundelessen van graad 4 die je moet leren voordat je naar graad 5 gaat. We gebruiken de 2015 auteursrechtelijk beschermde versie van Go Math! door Houghton Mifflin Harcourt. leerboek. Het is bijna identiek aan de copyright-handleiding van 2012, dus beide boeken kunnen met deze leeslijst worden gebruikt.

In de wiskundeactiviteiten van het 4e leerjaar zullen we allerlei soorten voorbeelden oefenen over verschillende onderwerpen, evenals de oplossingen. Het programma is zo ontworpen dat het nuttig en bemoedigend is voor het thuisonderwijsprogramma van de vierde klas, voor naschoolse academische verrijkingsactiviteiten, voor buitenschoolse activiteiten.

Bonnie Adama heeft een rijke bron van 120 in de klas bewezen spellen gemaakt om je vierdeklasser te helpen bij het ontwikkelen van elementaire wiskundige vaardigheden. Met deze vaardigheden is uw kind op de goede weg om te slagen in wiskunde in groep 4.

Wiskundige woordenschat van graad 4 Gratis online activiteiten voor kinderen van graad 4 ...

Mijn wiskundespel is om kinderen te helpen met hun woordenschatwoorden.

Print onze graad 4 (graad 4) wiskunde werkbladen en activiteiten, of beheer ze als online tests. Onze werkbladen gebruiken een verscheidenheid aan afbeeldingen van hoge kwaliteit en sommige zijn afgestemd op gemeenschappelijke kernnormen. Werkbladen met het label met zijn alleen toegankelijk voor abonnees van Help Teaching Pro.

www.wendysbookworks.com - vermenigvuldigen en delen met gezipte strips van Wendy's Bookworks. Breidt wiskundige concepten en vaardigheden uit. Kan ook met flashcards. Zie gerelateerde artikelen met betrekking tot wiskundespellen voor het 4e leerjaar. Ik rol naar beneden. Ik adviseerde mijn vrienden om te helpen de Facebook Twitter Like Tweet te delen.

School Time Games Een enorme database met allerlei soorten interactieve spellen, waaronder elementaire rekenvaardigheden, sudoku, geheugen, tetris, arcadespellen, logica en vormoverlays. APLUSMATH Optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen spellen die bingo bevatten, vind de verborgen afbeelding door vergelijkingen, geheugen en planet blaster op te lossen.

110 wiskundige spelideeën voor het 4e jaar in 2021 | 4e leerjaar wiskunde, wiskunde ...

Ik besloot om mijn pre-algebrastudenten van groep 7 dit jaar ankertabellen te laten gebruiken. Ik dacht niet dat ik van hen of mijn kinderen zou houden, maar ze houden absoluut van hen. Het heeft waarschijnlijk geholpen dat ik wat foto's heb toegevoegd en ze kleurrijk heb gemaakt!

Geef uw kind een voorsprong voor meer geavanceerde rekenoefeningen door ze te laten zien dat ze het echt leuk vinden om vergelijkingen op te lossen! Vergeet de saaie, droge lessen die je onwillige studenten moet overtuigen om ze af te maken. Met honderden vrolijk geanimeerde en professioneel ontworpen spellen, zal uw kind steeds opnieuw vragen om nog een trucje te spelen, terwijl u zijn rekenvaardigheden en zelfvertrouwen ziet groeien.

Wiskunde graad 4. IXL biedt honderden graad 4 wiskundige vaardigheden om te verkennen en te leren! Weet je niet waar je moet beginnen? Ga naar je persoonlijke aanbevelingsmuur om een ​​vaardigheid te vinden die er interessant uitziet, of selecteer een vaardigheidsplan dat overeenkomt met je leerboek, staatsnormen of de gestandaardiseerde test.

Spelers selecteren speelkaarten en lossen optellen en aftrekken met decimalen correct op voordat ze het spelbord gebruiken om "de pad in de val te laten lopen" door aangrenzende punten met elkaar te verbinden.

Wiskunde 4e jaar

Slimme oefening voor het 4e jaar. Op basis van jouw sterke en zwakke punten kiezen we automatisch de juiste lessen. Doe de pre-test om aan de slag te gaan!

Maak er zoveel mogelijk van de getallen die de computer je geeft. Helaas geeft de computer u elk cijfer één voor één en weet u niet wat het volgende cijfer zal zijn. Je mag de cijfers die je al hebt geplaatst niet opnieuw rangschikken, dus denk goed na voordat je een nummer op zijn plaats vergrendelt!

Computerspelletjes en activiteiten voor de basisschool - Niveau vierde leerjaar. Notities en voorbeelden standaard. GA Milestones Study Guide and Review.

Wiskunde spelletjes graad 4.

Coole rekenspellen voor kinderen, Kidergateen, Preschool, Grade 9 tot ...

Magic Squares coole wiskunde 4 spellen voor kinderen. Zet de nummers op volgorde zodat ze 1-8 lezen. De 0 is de 'lege' plek. Klik op een willekeurig getal naast 0 en ze wisselen van plaats.

Gratis afdrukbare wiskundige werkbladen - graad 4. Dit is een verzameling wiskunde-werkbladen van het vierde leerjaar, geordend op onderwerpen als vergelijking, afronding, plaatswaarde, optellen, aftrekken, hoofdrekenen, vermenigvuldigen, delen, vergelijkingen, inverse bewerkingen, breuken, decimalen, meten en meetkunde. Spreadsheets worden, behalve in pdf-formaat, willekeurig gegenereerd elke keer dat u op de onderstaande links klikt.

Wiskundige spellen gratis te downloaden voor het 4e leerjaar - Vermenigvuldiging van wiskundespelletjes, wiskunde van het 4de leerjaar, wiskunde iTooch van het 4de leerjaar en nog veel meer programma's.

Interactieve wiskundedagboeken van graad 4 zijn binnen handbereik in onze digitale bibliotheek. Online toegang tot het is ingesteld als openbaar, zodat u het direct kunt downloaden. Onze digitale bibliotheek registreert in meerdere landen, waardoor u de minste latentie heeft om een ​​van onze boeken te downloaden, rekening houdend met het.

Gratis online oefentoetsen voor wiskunde 4e leerjaar

Gratis wiskundetest voor graad 4 (cijfers) 13 vragen | 369 Breuken, Wiskunde, Getallen, HCF en LCM Pogingen Bijgedragen door: IGNATIUS GEORGE.

Een wiskundeleraar rekent $ 20 voor het eerste uur en $ 10 voor elk extra uur. Een leerling heeft van 14.00 uur tot 19.00 uur een bijlescursus gevolgd. Hoeveel geld verdiende de wiskundeleraar?

Vierkantswortelspel In dit interactieve concentratiespel matchen de leerlingen de vierkantswortels van perfecte vierkanten met de juiste getallen. Vergelijkingspuzzel Los deze interactieve kruiswoordpuzzel op om wiskundige woordenschatwoorden te oefenen die verband houden met vergelijkingen.

rekenspelletjes voor het 4de leerjaar. Hou je van rekenspelletjes? een wiskundige oplosser? speel deze rekenspelletjes. er zijn zoveel rekenpuzzels en rekenpuzzels. sta je op de 4e? wil je wiskunde leren? wiskunde is leuk. vind hier wiskundige formules en wiskundige tips. Het rekenprogramma voor leerlingen van groep 4 in wiskunde-apps is als volgt: 1. optelspellen 2. aftrekspellen 3. breukspellen 4. vermenigvuldigingsspellen 5. delingsspellen 6. modellen van getallen 7. cijferzinnen 8. introductie van getallen tot 100.000.

10 beste interactieve wiskundewerkboeken van het vierde leerjaar van 2021

John Harvards biedt een kopersgids voor interactieve wiskundewerkboeken van graad 4, en de informatie is volledig objectief en authentiek. We gebruiken zowel AI als big data om de informatie die we verzamelen te beoordelen. Hoe hebben we deze koopgids gemaakt? We hebben dit gedaan met behulp van een op maat gemaakte selectie van algoritmen waarmee we een lijst kunnen presenteren van de top 10 4e die beschikbaar is.

Graad 4 wiskunde terug naar school activiteiten. Begin het schooljaar goed voor uw vierdeklassers met digitale en gedrukte wiskundecentra die vaardigheden in het derde leerjaar beoordelen. Het is een geweldige manier om ze klaar te maken voor het schooljaar en om wiskunde te heroverwegen!

Gebruik onze bijbehorende iTooch-app Monster Messenger om je voortgang met je vrienden te delen en hen om hulp te vragen. Monster Messenger is een veilig sociaal netwerk voor kinderen en hun families, waar ouders volledige controle hebben over de contactenlijst van hun kinderen. Bekijk onze andere iTooch 4th Grade Science en iTooch 4th Grade Language Arts-apps in de Google Play Store.

Rang 6 Math Games (Online Games) - Grade 6 wiskunde neemt studenten mee naar een meer geavanceerde wereld van wiskunde en laat ze kennismaken met de concepten waaraan ze zullen werken tot ze afstuderen. Er zullen moeilijkere vergelijkingen en problemen zijn die studenten moeten leren oplossen en beheersen.

20 graad 4 wiskundeideeën in 2021 | wiskunde, 4e leerjaar wiskunde, wiskunde ...

Zijn 6 x 5 en 5 x 6 hetzelfde? Doe een GRATIS vermenigvuldigingsspel!

Wiskundequizzen van graad 6 en quizzen voor kinderen om wiskundeonderwerpen van het zesde leerjaar te oefenen op: optellen, verhoudingen, percentages, decimalen, grafieken, gehele getallen, geld, tijd, vermenigvuldiging, breuken, exponenten en machten, wetenschappelijke notatie, uitgebreide vorm van getallen, romein en Arabische cijfers, factoren, grootste gemene delers, kleinste gemene veelvouden, deling, deelbaarheid, volume, stelling van Pythagoras en meer.

De middelbare school wiskunde voor de rangen 10, 11 en 12 wiskunde vragen en problemen om een ​​grondig begrip van wiskundige concepten en rekenprocedures te testen worden gepresenteerd. Gedetailleerde oplossingen en antwoorden op vragen worden gegeven.

4e klas was moeilijker omdat je in de 3e klas nieuwe wiskunde leert, die moeilijker is dan welke vorm van wiskunde dan ook (zelfs moeilijker dan delen) en in de 4e klas herzie je het maar met het jaar van de 4e klas. Maar in groep 5 leer je gewoon gewone wiskunde, zoals een hoog deviatieniveau, en als je maar voorzichtig bent, gaat het prima.

Wiskunde van graad 9 - Gratis wiskundebronnen voor leerlingen van graad 9

Als u naast de hierboven genoemde items nog andere wiskundige items nodig heeft, kunt u hier onze Google Custom Search gebruiken. Als u opmerkingen heeft over onze wiskundige inhoud, kunt u ons een e-mail sturen: [email protected] We stellen uw feedback altijd op prijs.

Begin wiskunde te studeren in groep 10. Leer woordenschat, termen en meer met flashcards, games en andere studiehulpmiddelen.

Ik kan je helpen als je specifieker kunt zijn en details kunt geven over de wiskunde-examenspellen van de 10e klas. Een goed computerprogramma zou ideaal zijn in plaats van een algebraleraar. Na een aantal programma's te hebben geprobeerd, heb ik ontdekt dat de algebrator de beste is die ik tot nu toe heb gevonden. Het lost elk wiskundig probleem in je boek op.

Het was geweldig voor wiskunde in groep 6. Shalom Auslander - mei 2021. Heel erg behulpzaam. Veel beter dan afstandsonderwijs op onze school. Stephen Brunetti - juli 2020. Ik heb een kind van groep 6 en we gebruiken momenteel Math Help om hem voor te bereiden op algebra. Ik maak hem het hele 6e jaar meester.

Graad 10 Wiskunde

Grade 10 Math is een student- en leraarvriendelijke website die het volledige wiskundecurriculum van Grade 10 samenstelt. Het bevat interactieve quizzen, video-tutorials en examenoefeningen.

Deze werkbladbundel van het 4e leerjaar heeft meer werkbladen voor breuken, inclusief breukreductie en vergelijking, en bekijk ook de breukcalculator waarmee je breukproblemen kunt oplossen.

Dit spel is bedoeld voor de geometrie van de vierde klas. Vragen zijn onder meer het identificeren van lijnen, hoeken en symmetrie. De studenten zullen het geweldig vinden. Ideaal voor een review voor een toets en lesgeven op afstand!!

De leraar Engels en schrijven zal lezingen geven in de klas en studenten ook aanmoedigen om meer boeken buiten school te lezen om hen beter voor te bereiden op toekomstige examens en nieuwe kennis op te doen. De wiskundeleraar zal stap voor stap de problemen demonstreren en ervoor zorgen dat elke student voldoende leert en oefent met het cursusmateriaal.

4e leerjaar huiswerk | Mijn website

Huiswerk groep 5 Huiswerk groep 6. Huiswerk over pre-algebra en meetkunde.

Op deze pagina staan ​​vijf kansspelen voor leerlingen van groep 7 en vijf CRCT-spellen voor groep 8. Leraren worden aangemoedigd om hun klassen in kleine groepen te verdelen en deze leuke kansspelen te gebruiken om wiskundegebieden te herzien vóór de test. Op klas- of schoolniveau kunnen leraren gedurende de hele examenweek cijfers verzamelen en het winnende team kan op verschillende manieren worden beloond.

Om docenten te helpen bij het implementeren van het kerncurriculum, biedt het New York State Department of Education curriculummodules in P-12 Engels en wiskunde die scholen en districten kunnen gebruiken, overnemen of aanpassen voor lokale doeleinden.

Graad 4 - Oefen rekenspelletjes. Heet www.mathgames.com. Graad 4 Wiskunde - Meercijferige vermenigvuldiging en deling, breukequivalentie en gemengde vergelijkingen. Classificeer geometrische figuren als parallel, loodrecht en symmetrisch.

Gevarenmodel voor wiskunde van de 3e en 4e graad

Mevrouw Courtney speelt elke dinsdagavond een spel. Er zijn 12 frames in een game en ze gooit 4 strikes in de game.Wat is de fractie van frames waarvoor ze GEEN strike heeft ontvangen?

De wiskundespelletjes van het vierde leerjaar op deze website richten zich op verschillende belangrijke onderwerpen, zoals het optellen en aftrekken van decimalen en breuken met gemeenschappelijke noemers, het afronden van decimalen, het meten van hoeken met geschikte eenheden en gereedschappen, het begrijpen van kenmerken van het geometrische vlak en vaste figuren, het gebruik van gemeenschappelijke eenheden van meten om het gewicht te bepalen en tabellen, grafieken en tabellen gebruiken om gegevens vast te leggen en te analyseren. Leerlingen van het vierde leerjaar, zijn jullie klaar om te pronken met je wiskundige vaardigheden? Probeer een van deze spellen!

Graad 4 TAKS Wiskunde Test. H. 6 optellen J. Vermenigvuldigen met 3. 5. Onderstaande tabel toont het aantal punten gescoord door Team A en Team B tijdens 2 games van een spelshow. Hoeveel punten heeft team B in totaal meer gescoord dan team A?

Graad 11 en 12 Wiskunde, Algebra 2 en trigonometrie, absolute waarde, stelsels van vergelijkingen, stelsels van ongelijkheden, kwadratische vergelijkingen, paraboolgrafieken, kwadratische functies, radicalen, vierkantswortels, veeltermen, factorisatie van trinomialen, matrices, complexe getallen, logaritme, grafieken , functies, kegelsneden, reeksen, reeksen, kansen, combinatoriek en trigonometrie, met videolessen, voorbeelden en stapsgewijze oplossingen.

4e jaar: Cijfer - Wiskunde 4e jaar: Ondersteuningsdocument voor ..

Leer activiteiten voor wiskunde in groep 6 die u met uw kind kunt doen om ze voor te bereiden op school. Leer uw kinderen de wiskundige vaardigheden die ze nodig hebben in groep 6. Secties Meer weergeven Volg vandaag Wil je je wiskundemeesters van het zesde leerjaar helpen?

Rekenoefeningen-voor-kids.com: Beschrijving van de site. Basisschoolkinderen kunnen kiezen uit tien niveaus en verschillende soorten rekenoefeningen: 4 bewerkingen (optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen), probleemoplossen, meten en metrische oefeningen, getallenraadsels, volgnummers, meetkunde, rekenspelletjes voor kinderen.. . ..

Doe deze wiskundetest van graad 9 en laten we eens kijken wat je ervan weet. Als je slaagt (meer dan 80%) voor al deze vragen, zou het geen probleem moeten zijn om te slagen voor het wiskunde-examen van Grade 9. Deze gaat over wiskunde...

Gemeenschappelijke basisnormen van de staat. Oefen de rekenvaardigheden van het vierde leerjaar.

De archieven van de wiskundige machine: wiskundige spellen | onderwijs wereld

De Rekenmachine biedt je een grote verzameling rekenspelletjes die je met je leerlingen kunt delen. Hier in The Math Machine vind je links naar meer dan 50 online games die je helpen om belangrijke wiskundige vaardigheden aan te leren en te versterken. Zoek in de onderstaande lijst naar games die je met je hele klas kunt gebruiken in het computerlokaal van je school, of je kunt leerlingen plannen om deze games op live computers te gebruiken.

Moeilijke en gratis wiskundeproblemen voor kinderen (1e leerjaar, 2de leerjaar, 3de leerjaar, 4de leerjaar, 5de leerjaar, 6de leerjaar en 7de leerjaar). Deze site heeft gratis wiskundeproblemen voor de groepen 1 tot en met 7 met antwoorden die je helpen bij wiskundewedstrijden. Puzzels, uitdagende rekenproblemen die jij (ouders, leerlingen en docenten) kunt gebruiken om je voor te bereiden op wiskundewedstrijden in het basis- of universiteitsonderwijs, wiskundewedstrijden voor de middelbare school, zoals de Math Olympiade-wedstrijd, de Math Super Bowl en Math Counts.

Nummering en berekening, 4e jaardocument. We raden ook aan: Rapid Fire Quiz, les 1 (hele getallen, breuken, decimalen, afronding, uitgebreide notatie, veelvouden, factoren, wat het betekent om priemgetallen te zijn, associatieve en commutatieve eigenschappen, hoe we getallen en staartdeling vergelijken).

Coolmath Games is een hersentrainingssite voor iedereen waar logica, denken en rekenen samenkomen met plezier en spelletjes. Deze spellen hebben geen geweld, geen lege actie, alleen veel uitdagingen waardoor je vergeet dat je aan mentale training doet!

CM1 - Wikipedia

Standaardvakken zijn wiskunde, wetenschappen, sociale studies, Engels, creatief schrijven en geschiedenis, inclusief de geschiedenis van de oprichting van de Verenigde Staten, en een elementair jaar is gewijd aan de geschiedenis van de staat waarin de school zich bevindt.

Shormann Math is een leerplan voor de 21e eeuw dat concepten omvat zoals technologische toepassingen, computationele wiskunde, echte woordproblemen en niet-standaard oplossingen die niet worden gevonden in de Saksische wiskunde. Deze cursussen worden gehost in een ultramodern e-learningsysteem, vergelijkbaar met wiskundecursussen op de universiteit, en bieden deskundige video-instructie, geautomatiseerde scores, video-oplossingen, e-mailondersteuning voor vragen, antwoorden en meer!

Games, activiteiten en interactieve wiskundelessen op Smartboard voor groep 3 tot en met 3, leerjaar 4 tot en met 4 en leerjaar 5 tot en met 5. Docenten en leerlingen kunnen deze smartboardspellen, activiteiten en lessen gebruiken om wiskunde te leren in het derde, vierde en vijfde leerjaar. Enkele van de behandelde onderwerpen zijn: tellen, vermenigvuldigen, patronen, veelvouden, factoren, ontbrekende getallen, plaatswaarde, factorbomen, optellen, aftrekken, volgorde van bewerkingen, delen met 5-cijferige getallen, commutatieve en associatieve eigenschappen, decimalen, breuken, meetkunde, Grafische weergave, meten, meten, getalgevoel ...

Een kind van de tweede klas vindt het heerlijk om wiskunde te ervaren met leuke rekenactiviteiten en interactieve spelletjes. Leer wiskunde online met deze gratis afdrukbare wiskundespelletjes voor kinderen van het tweede leerjaar en legpuzzels voor kinderen met werkbladen van het tweede leerjaar en meer.

4e Wiskunde - Community WPS 39 SMART BOARD

4e wiskunde. Selectie. Bestandstype icoon.

Help me alsjeblieft heel gemakkelijk met wiskunde in de 4e klas? 10 punten? aangevraagd op 9 november 2013 in ALGEBRA 1 door mathgirl Apprentice.

Elke mei geef ik een blok van 2 weken aan de Cincinnati Waldorf School, ontworpen rond de concepten technologie, informatica en wiskunde (en de relatie daartussen). In de klas gebruiken we logische puzzels, elektronische media en een inleiding tot computerapparatuur en programmeren.

Ik weet dat we in het tijdperk van computers leven, maar om te begrijpen wat er aan de hand is, moet je leren dingen op de ouderwetse manier te doen. Misschien "rijd" je je hele leven, maar eerst moet je weten hoe je moet "lopen". En misschien kom je soms in een situatie terecht zonder rekenmachine of computer om je te helpen - dan kan ouderwets werken je redden.

2e - 8e werkboeken - Engels - Wiskunde GPS | GRADE 7 WERKBOEK

De Math GPS-studentenwerkboeken bevatten 90 pagina's met open-end probleemoplossing, gevolgd door 50-60 pagina's met testvragen die zijn opgemaakt voor de dagelijkse praktijk. Mogelijkheden voor het oplossen van problemen stromen door de TEKS op graadniveau, waardoor concepten in een spiraalvormige opstelling kunnen worden geïntroduceerd, ontwikkeld en opnieuw bekeken.

Ontwikkelde vorm, 4e jaar. Dit werkblad helpt uw ​​kind de plaatswaarde te begrijpen door getallen tot 5 cijfers te lezen en te schrijven. Factoren.

Показано 74 записи