Alles over computers en technologie

iOS 8-update voor iphone 4s

Over iOS 8-updates - Apple Support

Verbetert de weergave van Spotlight-resultaten wanneer Transparantie verminderen is ingeschakeld. Voegt cursief en onderstreept formaatopties toe voor het liggende toetsenbord van de iPhone 6 Plus. Voegt de mogelijkheid toe om verzend- en factuuradressen te verwijderen die met Apple Pay worden gebruikt. Ondersteuning voor extra talen en landen of regio's voor Siri: Engels (India, Nieuw-Zeeland), Deens ...

In iOS 8.4 heeft Apple zijn Muziek-app geüpdatet met een streamingdienst genaamd Apple Music en een 24-uurs radiostation genaamd Apple Music 1. De ontvangst voor iOS 8 was positief. Critici prezen continuïteit en uitbreidbaarheid als belangrijke functies die een eenvoudigere controle en interactie tussen verschillende applicaties en ...

Ik gebruik momenteel de iPhone 4S en toen ik een upgrade naar iOS 8 uitvoerde, was ik er kapot van toen ik ontdekte dat zelfs de normale snelheid van mijn telefoon, om nog maar te zwijgen van de app-snelheid, aanzienlijk was gedaald. Dat gezegd hebbende, brengt Apple nog steeds compatibele updates uit over 3 generaties, inclusief de 4S. Ik dacht dat ze de feedback zouden verzamelen en snel genoeg een update zouden uitbrengen; en vrijlaten ze hebben het gedaan !! iOS 8.1.2 was bedoeld om de prestaties van iPhone 4s en iPad 2 (WiFi) te verbeteren. Het nieuwste besturingssysteem is nu 8.1.3 en mijn telefoon werkt prima.

Zoals je nu weet, zijn de downloadlinks voor iOS 8 en iOS 8.1 voor de definitieve versie live voor iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, 5c, 5, 4S, iPad 2 en meer, inclusief de nieuwe iPad Air 2 en iPad mini 3, iPod raak 5G aan. iOS 8 brengt een heleboel nieuwe functies naar ondersteunde apparaten.

iOS 8 iPhone 4, hoe te installeren?

We weten dat miljoenen iPhone-bezitters de nieuwe iOS 8 gratis hebben geïnstalleerd. Hoe weten we dit en wat betekent het? Het betekent dat iOS 8 niet werkt op iPhone 4. Als je downloadlinks vindt zoals iOS 8 ipsw voor iPhone 4, moet je weten dat het een scam of virus is omdat Apple niet compatibel is met iPhone 4 in iOS 8. Ja.

Apple heeft iOS 8.4.1 uitgebracht voor iPhone, iPad en iPod touch. De update is in de eerste plaats een bugfix-release met verbeteringen gericht op Apple Music, waarbij verschillende problemen met iCloud-muziekbibliotheek en afspeellijsten worden opgelost. Bovendien zijn er enkele opmerkelijke beveiligingsupdates opgenomen in de iOS 8.4.1-release, waardoor dit een aanbeveling is.

Apple heeft de statusbalk en een paar andere kleine visuele veranderingen in iOS 7 aangepast, maar er zijn geen updates voor iOS 8. Mogelijk zien we dat Apple het startscherm iets verandert naar iOS 8 voor de iPhone 6. De nieuwe iPhone zal een grotere 4,7-inch scherm met hogere resolutie. Dit is iets wat Apple kan gebruiken...

Alle informatie op deze pagina's wordt minstens elke minuut automatisch bijgewerkt. Wanneer u op een Apple-softwarelink op de site klikt, wordt u doorgestuurd naar een Apple-server. We spiegelen deze bestanden niet (en zullen ze ook nooit teruggeven). Apple, iOS, iPadOS, watchOS, tvOS, audioOS, iPhone, iPad, Apple Watch, iPod Touch, Apple TV, HomePod en "iTunes" zijn gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc.

Update iPhone 4 naar iOS 8 of 9 - Is het mogelijk?

Echter, na een tijdje, toen andere technologieën verschenen, werd de iPhone 4 een gewone telefoon. Het is het feit dat de iPhone 4 de nieuwste versies van Apple zoals de iPhone 6 plus en zeven plus niet kan verslaan. Lees verder om erachter te komen of je iPhone 4 kunt updaten naar iOS 8 of een andere versie van iOS.

Voor Apple is het logisch om de verouderde telefoon af te schaffen - één hardware minder om je zorgen over te maken bij het testen van software, en dat zou de upgradecyclus moeten starten voor iPhone 4-bezitters die niet achter willen blijven. Er zal waarschijnlijk niet veel directe impact zijn op het missen van de upgrade; telefoons werken nog steeds net zo goed op iOS 7; Terwijl ontwikkelaars hun apps updaten om ...

De iPhone 4S is een oudere telefoon, die eind 2011 werd uitgebracht. Toch bieden veel mobiele providers ze gratis aan klanten aan na ondertekening van een tweejarig contract, dus ze blijven een populair model. En hoewel de iOS 8-upgrade prima kan worden geïnstalleerd op een iPhone 4S, is de meest recente software dat wel

De volgende update komt uit op dinsdag 30 juni om 8:00 uur, zoals bevestigd door voormalig Beats Music CEO Ian Rogers. Beats 1 zal ook precies 1 uur na de release van iOS 8.4 gratis beschikbaar zijn voor alle Apple ID-houders. We zullen de downloadlinks voor iOS 8.4 updaten zodra Apple ze beschikbaar maakt voor openbare gebruikers.

IPhone 4s-gebruikers willen misschien iOS 8 vermijden vanwege ... - MacRumors

Apple's iPhone 4s werd gelanceerd in 2011 en loopt snel achter. Het bevat een veel langzamere A5-processor, heeft geen optie voor LTE-connectiviteit, heeft geen Touch ID en wordt geleverd met 802.11n Wi-Fi-ondersteuning alleen op 2,4 GHz. Om de compatibiliteit met het apparaat te behouden, heeft Apple enkele functies van iOS 8 verwijderd, waaronder:

Bovendien lost iOS 14.2.1 een probleem op waarbij sommige MMS-berichten mogelijk niet zijn ontvangen. Bovendien lost de software-update een probleem op waarbij sommige Made for iPhone-hoortoestellen problemen met de geluidskwaliteit kunnen ondervinden bij het luisteren naar audio van een iPhone.

Boeken, kranten en diavoorstellingen worden omgezet in albums met alleen foto's. iPhoto voor iOS wordt niet ondersteund op apparaten met iOS 8 of hoger. Cameraverbeteringen. Time-lapse-modus. Opnametimer.

Apple heeft iOS 14.6 uitgebracht, een update die ondersteuning biedt voor podcast-abonnementen, Apple Card Family, en die de iPhone voorbereidt op de introductie van Apple Music Lossless ergens in juni.

Cydia Download iOS-versies 14.7.1 en 12.5.4 [Gratis Cydia]

IPhone 4 en iPhone 4S kwamen in 2010 en 2011 op de markt. In die tijd waren deze iPhones de beste smartphones met heel veel coole features. De meeste Apple-gebruikers gebruiken dus nog steeds deze geweldige iPhone 4- en iPhone 4S-apparaten en deze kunnen alleen worden bijgewerkt naar iOS 7.2-versie. Zoals je weet, kunnen iPhones jailbreaken om er het maximale uit te halen. Het Pangu Jailbreak Team heeft een jailbreak-update voor iOS 7.2.1 uitgebracht, zodat je onze CydiaFree-website kunt bezoeken om je apparaat te jailbreaken en de Cydia-app te downloaden.

In feite zijn de snelheidsprestaties van het iOS 9.3.5-besturingssysteem een ​​wet op 32-bits apparaten. Als oplossing kunnen gebruikers downgraden naar iOS 8.4.1, de nieuwste versie van iOS 8. Maar het moet SHSH-blobs opslaan om de downgrade te voltooien. Als dit niet het geval is, kunt u uw apparaatversie niet downgraden naar iOS 8.4.1.

Met de release van iOS 12.1.1 hebben er softwareverbeteringen plaatsgevonden voor FaceTime, Haptic Touch op iPhone XR en meer. IOS 12.1.1 jailbreak is mogelijk met stabiele jailbreak-tools van Unc0ver, Chimera, evenals Rootless Jailbreak en OsirisJailbreak12.

iPhone 6splus. iPod touch 7. Wanneer u op een Apple-softwarelink op de site klikt, wordt u doorgestuurd naar een Apple-server.

iOS 14.7 beta Download iCloud Bypass GSM voor iphone 8 en X (A11 ...

iCloud Bypass iOS 14.7 GSM met signaal alleen voor iPhone 8, 8 Plus en iPhone X.

IPhone 4S kan iOS 8 draaien, maar kan het ook goed werken? Toen iOS 8 vorige week werd uitgebracht, zei Apple dat het nieuwste mobiele besturingssysteem compatibel is met iPhone 4S en hoger, iPad 2 en hoger en iPod touch van de vijfde generatie. Apple is uniek in het smartphonespel omdat het constant updates levert over hardware die drie generaties oud is. De meeste fabrikanten hebben het geluk een apparaat een jaar na release te ondersteunen; drie jaar updates krijgen is lovenswaardig. (De enige opmerkelijke uitzondering hier was de originele iPad, die niet genoeg RAM had om een ​​update te krijgen na iOS 5.)

Je iPhone wordt meestal automatisch bijgewerkt, of je kunt hem dwingen om onmiddellijk te upgraden door de instellingen te starten en "Algemeen" en vervolgens "Software-update" te kiezen. Als je telefoon weigert bij te werken, bekijk dan deze tips voor probleemoplossing om iOS 14 te installeren.

Kan ik iPhone 4s updaten naar iOS 9?

In hoeverre verbetert iOS 8.1.1 uw iPhone 4s? | Betrokken

Dat gezegd hebbende, blijf weg als je niet hebt bijgewerkt naar iOS 8. Blijf bij iOS 7 en accepteer dat het waarschijnlijk zo goed is als mogelijk is voor onze geliefde iPhone 4s. We gebruiken momenteel technologie die overleeft en deze nieuwste update van Apple is een welkomstgeschenk voor degenen onder ons die een telefoon houden tot hij sterft, niet alleen wanneer een nieuwe ...

Er zal de updatecontrole zijn, dan kunnen we de nieuwste versie van iOS zien met zijn korte uitleg en de grootte van de update. Tik op Meer informatie als je de volledige release-opmerking voor deze iOS-versie wilt zien. Tik op Downloaden en installeren.

iPhone 4s, iPad 2 type 2.1 / 2.2 / 2.3. Waarschuwing: deze downgrade is niet beschikbaar voor iPad 2.4 en 3uTools zou deze automatisch detecteren op Easy Flash. Opmerking: het wordt aangeraden om een ​​back-up te maken van uw belangrijke gegevens naar 3uTools voordat u gaat downgraden. Stap 1: Verbind uw iDevice met de pc met behulp van de USB-kabel en start 3uTools op uw pc.

Vermindert de hoeveelheid opslagruimte die nodig is om een ​​software-update uit te voeren. Lost een probleem op dat verhinderde...

Download iOS 9-koppelingen voor iPhone 4S | Pro Geeksblog

IPhone 4S-gebruikers hebben het geluk om de nieuwste software-update van Apple te krijgen. IOS 9.0.2-update is wereldwijd beschikbaar en zou moeten kunnen upgraden van iOS 8 naar iOS 9 via wifi of een mobiel netwerk. Als u echter om de een of andere reden de iOS 9-update niet op uw iPhone kunt installeren, kunt u een IPSW-bestand voor iPhone 4S krijgen door gebruik te maken van de directe downloadlinks hieronder.

En dit is gewoon een technologie, waar je veel kunt vinden over technische updates, recensies, unboxing en tips en trucs ...

iOS 6 werd op 21 september 2012 als bètaversie vrijgegeven met de lancering van iPhone 5. Je kunt updaten naar de nieuwste versie van iOS 6.1.3 (6.1.4 met iPhone 5) door naar Instellingen & gt; Algemeen & gt; Werk de software bij of sluit uw apparaat aan op een door iTunes geautoriseerde computer als u een eerdere versie dan iOS 5 gebruikt.

De officiële subreddit voor alle threads of nieuws met betrekking tot het verwijderen van setup.app van iOS-apparaten zonder een bepaald doel. Het verwijderen van setup.app is niets meer dan een wijziging van het bestandssysteem die mogelijk wordt gemaakt door jailbreak, wat 100% legaal is onder DMCA.

Hoe u uw iPhone / iPad / iPod touch kunt bijwerken naar iOS 8 | IMobie-gids

De essentiële oplossingen die u mogelijk nodig hebt om iOS 8 te krijgen. iMobie streeft ernaar de beste tools voor gegevensoverdracht, herstel en opschonen van iOS te bieden om u te helpen met praktische problemen. Wanneer je bezig bent met het updaten van je apparaat naar iOS 8, is iMobie natuurlijk druk bezig om je te helpen de overgang naar iOS 8 vanaf iOS 7 zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Hieronder staan ​​directe downloadlinks naar de firmwarebestanden voor alle iPhone-modellen. De firmwarebestanden die op deze site kunnen worden gedownload, worden gehost op een Apple-server. Houd er rekening mee dat iPhone-bestanden (IPSW) groot zijn en dat het downloaden lang kan duren. Ik zal deze lijst bijwerken als er nieuwe firmwareversies beschikbaar komen.

UPDATE: u kunt nu oudere versies van apps downloaden van de App Store. Probeer het eens en laat ons weten of het voor u heeft gewerkt. Neen. Apple stopt officieel met de iPhone 3G om iOS 4.2.1-firmware voor altijd te laten draaien.

Показано 35 записей