Alles over computers en technologie

Iphone 4 ios 8 installeren

iOS 8 iPhone 4, hoe te installeren?

We weten dat miljoenen iPhone-bezitters de nieuwe iOS 8 gratis hebben geïnstalleerd. Hoe weten we dit en wat betekent het? Het betekent dat iOS 8 niet werkt op iPhone 4. Als je downloadlinks vindt zoals iOS 8 ipsw voor iPhone 4, moet je weten dat het een scam of virus is omdat Apple niet compatibel is met iPhone 4 in iOS 8. Ja.

Echter, na een tijdje, toen andere technologieën verschenen, werd de iPhone 4 een gewone telefoon. Het is het feit dat de iPhone 4 de nieuwste versies van Apple zoals de iPhone 6 plus en zeven plus niet kan verslaan. Lees verder om erachter te komen of je iPhone 4 kunt updaten naar iOS 8 of een andere versie van iOS.

UPDATE: Hoe je iOS 8 op iPhone 4 kunt krijgen [TUTORIAL] Hallo allemaal, in deze video heb ik je laten zien hoe je iOS 8 van Apple kunt krijgen op iPhone 4 ...

iPhone4,1_9.2_13C75_Restore.ipsw.

Je iPhone 4S zal iOS 8 draaien, maar is het de upgrade waard?

IPhone 4S kan iOS 8 draaien, maar kan het ook goed werken? Toen iOS 8 vorige week werd uitgebracht, zei Apple dat het nieuwste mobiele besturingssysteem compatibel is met iPhone 4S en hoger, iPad 2 en hoger en iPod touch van de vijfde generatie. Apple is uniek in het smartphonespel omdat het constant updates levert over hardware die drie generaties oud is. De meeste fabrikanten hebben het geluk een apparaat een jaar na release te ondersteunen; drie jaar updates krijgen is lovenswaardig. (De enige opmerkelijke uitzondering hier was de originele iPad, die niet genoeg RAM had om een ​​update te krijgen na iOS 5.)

Ondersteuning verwijderen van één apparaat, iPhone 4. iOS 8 is de achtste grote versie van het mobiele iOS-besturingssysteem ontwikkeld door Apple Inc., de opvolger van iOS 7. Het werd aangekondigd op de Wereldconferentie voor ontwikkelaars op 2 juni 2014, en werd uitgebracht op 17 september 2014.

iOS 8.4.1 van 13 augustus is een technische update, gericht op het verwijderen van fouten uit de vorige versie. Het probleem is dat naast het oplossen van problemen met Apple Music in deze editie, de kwetsbaarheden die nodig zijn voor de TaiG-jailbreak zijn gesloten. Iedereen die in de toekomst Cydia verwacht te gaan gebruiken, moet zo snel mogelijk iOS 8.4 installeren.

Als je je 32-bits apparaat wilt downgraden naar iOS 8.4.1, bekijk dan deze tutorial. Het werkt voor alle iOS-apparaten behalve iPhone 5c. Als u zich afvraagt ​​of u wel of niet moet downgraden, zijn hier enkele voor- en nadelen waarmee u rekening moet houden.

Jailbreak iOS 8.4 / iOS 8.4.1 [Alle methoden]

Er zijn drie door het systeem geroote jailbreak-methoden voor iOS 8.4 en iOS 8.4.1. Dit is de standaardmethode en uiteindelijk installeert Cydia volledig functioneel. Bovendien heeft Apple zeer recent iOS 8.4.4 alleen voor Apple TV 3e generatie uitgebracht met de definitieve versie van iOS 13.4.

Is het een voordeel om op iOS 8.4.1 te blijven ten opzichte van updaten naar iOS 9 of iOS 9.1? Dit is grotendeels een kwestie van gebruikersvoorkeur, maar soms zijn er apps die in sommige versies van iOS wel en in andere niet werken, en soms is een nieuwere versie van iOS langzamer dan andere.

Apple heeft onlangs iOS 12.5 voor iPhone 5s, iPhone 6 en 6 Plus, iPad Air, iPad mini 2 en 3 en iPod touch (6e generatie) uitgebracht die iOS 13 en iOS 14 niet ondersteunt. Als je al een upgrade naar iOS 12.4 hebt uitgevoerd . 9 en op zoek naar de Cydia Download iOS 12.4.9 om de beste apps en instellingen op je apparaat te krijgen, je kunt het krijgen van CydiaFree.

Met iOS 14.2.1 wil Apple een aantal problemen voor iPhone-bezitters oplossen. De belangrijkste oplossing is voor de iPhone 12 mini, met software die bedoeld is om een ​​bug op te lossen die ervoor kon zorgen dat het vergrendelscherm niet reageerde. Met deze software-update geïnstalleerd, zou dit geen probleem meer moeten zijn voor iPhone 12 mini-bezitters.

Installeer Cydia - Alle handleidingen en informatie

Rootless Jailbreak ondersteunt iOS 12 tot en met iOS 12.4.8-versies met A7 tot en met A11-apparaten. Maar Rootless Jailbrak installeert Cydia niet na het voltooien van het jailbreakproces. Je moet de Jailbreak-apps dus installeren via de Filza-bestandsbeheerder. Unc0ver Zojuist bijgewerkt voor iOS 12.4.8.

iOS 14.x. Kies je iPhone. IOS (of iPadOS) apparaat gedetecteerd. Het lijkt erop dat u een iOS-apparaat bezoekt. U kunt geen IPSW-bestanden op een iOS-apparaat installeren zonder een computer. Als u liever op een computer verdergaat, bezoekt u deze website gewoon op een computer. Als de downloadknop niet werkt, kunt u met de rechtermuisknop op de knop "Downloaden" klikken en "Linkadres kopiëren" selecteren en vervolgens de link in uw browser plakken om te downloaden.

Apparaatnaam: iPhone 8, iPhone 7. Versie: iOS 14.7 beta 3. Versienummer: 18G5023c. Releasedatum: 2021.06.03. DOWNLOAD IPSW: Kopieer / plak in uw webbrowser om de download te starten.

De herstelmodus is een soort beveiliging op je iPhone of iPad waarmee je een schone installatie van het iOS-besturingssysteem kunt uitvoeren. De herstelmodus is een handige functie wanneer een deel van het iPhone-besturingssysteem beschadigd of beschadigd is en niet goed opstart.

iOS-firmwarebestanden (IPSW) voor iPhone downloaden

Hieronder staan ​​directe downloadlinks naar de firmwarebestanden voor alle iPhone-modellen. De firmwarebestanden die op deze site kunnen worden gedownload, worden gehost op een Apple-server. Houd er rekening mee dat iPhone-bestanden (IPSW) groot zijn en dat het downloaden lang kan duren. Ik zal deze lijst bijwerken als er nieuwe firmwareversies beschikbaar komen.

IPhone- en iPod touch-apparaten die zijn gemarkeerd met "Current" ondersteunen iOS 15 en iPad-apparaten die zijn gemarkeerd met "Current" ondersteunen iPadOS 15. Apparaten die zijn gemarkeerd met "Current *" (Current en een asterisk) kunnen ook iOS 15 of iPadOS 15 uitvoeren, maar dit is belangrijk de functies die door deze versie van het besturingssysteem of eerdere versies zijn geïntroduceerd, worden niet ondersteund.

De iPhone 4S is een smartphone die is ontworpen en op de markt wordt gebracht door Apple Inc. Het is de vijfde iPhone 4S die, net als andere iPhones, draait op iOS, het mobiele besturingssysteem van Apple. De downgrade naar iOS-optie maakte ook een draadloze update naar iOS mogelijk vanwege technische beperkingen die directe update vanuit iOS verhinderden. Ik loop al tegen dezelfde fout aan

Origineel antwoord: Hoe kan ik mijn iPhone 4s downgraden naar iOS 6 van ios 9 zonder jailbreak? ? Verwijder allereerst de actieve versie van iTunes (met meer beveiligingsupdates), bij voorkeur met Revo Uninstaller Pro voor Windows, voor mac weet ik het niet. Installeer vervolgens iTunes-versie 11.0 waarmee de installatie van het ipsw-bestand (Apple-software-updatebestand) mogelijk is.

GitHub - LukeZGD / iOS-OTA-downgrader: downgraden / herstellen en ...

iOS-OTA-Downgrade Downgrade / herstel en jailbreak iOS-apparaten naar ondertekende OTA-firmware Ondersteunde apparaten: Vereisten: Gebruik: Ondersteunde OS-versies / distributies: Overige Opmerkingen: Tools en andere items die door dit script worden gebruikt

Het kan ook de bovengenoemde versies en alle toekomstige firmwareversies op A11-apparaten (iPhone X, 8/8 Plus) jailbreaken, maar u kunt achteraf geen toegangscode instellen. Dit wordt op het moment van schrijven om voor de hand liggende veiligheidsredenen niet aanbevolen, maar het kan in de toekomst wel of niet worden opgelost.

Open Safari op je iOS-apparaat en bezoek deze pagina om de Instagram++ IPA te downloaden. U kunt de IPA downloaden door op de knop "Download de IPA" op de pagina te klikken.

Wacht nu en ga zitten totdat uw apparaat automatisch opnieuw opstart en na het opstarten kunt u Instellingen> Algemeen> over controleren. IOS-versie. Als u uit de bovenstaande stappen problemen ondervindt bij het downgraden van iOS 9 naar iOS 8.4.1 of van iOS 9 naar iOS 8.X, deel dan de beschrijving van de juiste fout en we helpen u graag persoonlijk verder.

IPhone: Celeste (Bluetooth-toepassing) op iOS 4.3.1, iOS 4.3.2 [Hoe te installeren]

Opmerkingen: vergeet niet om uw iDevice opnieuw op te starten na het installeren van de Celeste-toepassing. Hier is een demovideo voor degenen die nieuw zijn bij Celeste: je kunt nu alle bestanden verzenden en ontvangen met de Celeste-app op iOS 4.3.1. Hoe Celeste te installeren op je iPhone, iPod Touch en iPad met iOS 4.3.2.

Apple's iOS 8.4-update is eindelijk hier en brengt Apple Music en een aantal andere verbeteringen voor iPhone-, iPad- en iPod touch-gebruikers.

Показано 26 записей